Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

A pszichológiai hadviselés alapszabályairól

NaplóAvagy, hogyan mentsük meg a világot a békétõl?
Elég sok tevõleges dolgom van, amely magát nem oldja meg és nem túl intellektuális jellege miatt manuális beavatkozást igényel. De jól van ez így, bár sok észrevételem így nem eshet latba, de talán nincs is rá(m) már annyira szükség, hogy összefüggéseket bontogatva tálaljam a valóságot. Megteszitek már önállóan, és jobbára helyénvaló módon. Az idõ, jár és kisütött a nap, vagy csak a felhõk húzódtak széjjelebb, miután esõt hoztak a szomjazó földnek. Csak azt nem értem, miért kellett mindehhez lemondani az „idõjárásügyi” zsidó miniszternek?

Amíg „verõdik az idõ” , addig pár gondolatom megosztom veletek is. A dunaújvárosi elõadás elég jól alakult. Egy jóbikos, de még betyár sem akarata tiszteletét tenni és megvitatni azt, amit eddig sem voltak képesek. Aranyos naiv fiúkák ezek, kik lassan ébrednek, vagy éppen sose, de azért tán legbelül érzik, hogy mi az igazság, csak túl gyávák ezt bevallani. Remélem ez változik még, sõt biztosan, mert az orruk igen erõsen bele van már most is verve a valóságba, amirõl eddig is beszéltünk, nekik is, csak hát õk erre nem voltak vevõk, mert vezetõik jól elintézték a témát azzal, hogy…de ezt tudjátok. Az egyik feljelentõm a helyi jóbikos csapatból egy kempós edzés után megjegyezte, hogy majd jól el-kalap-állnak (a szervezõket is) és mikor én ezt a múltkoriban naplósítottam, annyit jegyzett meg, hogy ezt csak viccbõl mondta. Most jelentsem fel a cukipofát a ráckevei bíróságon (ez ügyészségi jogkör egyébként is)? Tréfás dolgok ezek. No majd letérdelnek ezek hamarosan és sírva kérnek bocsánatot a vakságuk miatt, de hát nem is számít mindez.

Ami viszont igen, hogy az ál-Pinyó nincs sehol, sõt a többi is olyan, mintha féreg bújt volna beléjük! Sírnak-rínak, mint a fürdõs curvák és talán már sejtjeikben is sejtik, hogy a közeli jövõ nem lesz menõ. Cikkeznek, hogy nincs sajtószabadság, mert mindegyik pártérdeket troll? Na és? Tudjuk, hogy zsidaj irányítja a jób és bal féltekéjüket. Írják, hogy katonásdira, katasztrófákra felkészülni! És akkor mi van? Eurozónális leminõsítés, bukik a papírmassé pénz-fecni? A szakszervezetek meg árulók? Ejnye, micsoda meglepetés. A német orrmány ijedtében újabb 16 ezer holokamu-pojácának adott nyugdíjat, mert õk kimaradtak eddig a golyószórásból. Ezek java része Izraelben él és talán azért is fizettek nekik, nehogy eljöjjenek onnan. Ott egye meg a fene azt a sok „mocskos” zsidót, ahol van!- mondogatják egyre többen! Én persze ezzel nem értek egyet, mert szerintem azért hatékonyabb módszer az összeterelésük és hasznosításuk. …. No eddig ezt a pár sort néhány nappal ezelõtt írtam, de nem tettem ki, mert csak.

Most is lenne más dolgom, de hát a világot meg kell mentenie valakinek, így hát felvettem a szupermanus és pókemberes jelmezem és irány a végtelenbe és tovább!

Ugye érzitek a levegõben a változás szellentését? Már a hatodik orosz hadiflotta, tengeralattjáró-elhárító támogatással futott ki éppen azzal az indokkal, hogy pirányákat kell üldözni. Ja, nem is, hanem pirátokat, vagy miket, mert ezek a csúnya szomáliai-usa-izraeli zászlók alatt hajózó kalózok igen megvesztek mostanság. Lieberman meg Moszkvából visszatérve csontig benyalt Putyinnak és most Izrael lihegõs maci-barát kommunikációba kezdett. Jaj de jó, mert ha nem tudnánk, hogy ki és kivel is van, most nem tudnánk, hogy ki és kivel is lesz. A szír helyzet is melegszik. Szír tudósítónk ezt írta a minap:

”Szíriában kicsit komolyodik a szitu, az emberek kis része kezd pszichológiailag megreccsenni - hihetetlen, úgy vannak vele hogy inkább menjen a rendszer csak legyen béke....... Eszméletlen hogy mennyire "egyszerûen" lehet hatni a tömegre ezekkel a gyilkosságokkal+média bajkeverésekkel....

Azért a nagy többség még összetart és az oroszok/kínaiak/irániak is keresztbe tettek minden külsõ próbálkozásnak. Jelenleg bármilyen más vezetõt tenne oda a nyugat elég gyorsan likvidálnák...”

A kardcsörtetés az orosz vezérkari vezetõk beszólogatása az amcsiknak és viszont nagyon tetszik. Jól megkreált a szereposztás és mindenképpen generálja a helyzetet, hisz a kevésbé beavatottak még komolyan is vehetik, pedig tényleg komoly. El kell játszani a keleti váltáshoz szükséges színdarabot, melyet úgy két éve véglegesítettek. Az átrendezõdés folyamatban van és mindenképpen fegyveres módszerek irányába terelõdik a helyzet. Ez törvényszerû, hisz akkor nincs alkalom az amcsikat és angolszász zsidajokat kipasszírozni indokkal is Afganisztánból, Pakisztánból és a Kaukázusokból sem. Legújabban Bulgária rúgta össze a macival a port, illetve az olajat, felrúgva egy csõvezeték-szerzõdést. A hasamat fognám ha volna mit nevettemben, de lassan és biztosan az a maradék kis pocakom is eltûnik és a derékszíjon már negatív irányban kell lyukasztanom, hogy ne essen le rólam a tavaly még passzentos nadrág. A háborús hangulat, összeomlás, katasztrófa…és sorolhatnám már a laikusoknak is szemet szúr. Az agyukat még nem karcolja nagyon, csak kicsit, hogy itt valami nagyon nem az, aminek mondják.

A hazai pályán a szolgálatok is nyakig ülnek saját levükben. Az NBH-tól is az jött vissza, hogy megy a diaré rendesen, mert nem tudják mi lesz velük, de ugyanez az NNI-nél, ahol már minden folyosón azt suttogják, hogy a zsidó átvette az irányítást és a helyükre magánhadseregek lesznek alkalmazva, Izraeli irányítás alatt. No kis hülyék, volt nekem beszólni? Most akkor hogy is van az a „kiszervezett rendvédelem” amirõl rebegek már jóideje? Elõrehozott választás? Áprilisig ugyan úgy néz ki, hogy pénzügyileg még kitart a rendszer, de ma már a fidesz és egyéb zsidó pártok (jóbik) is igen kritikus kríziskezelõ programokat szajkóz. No, beleért a bilibe a kezetek? Kezdetek eszmélni? Vona, hát mi lesz így veletek? Szóltam? Ennek csúnya vége lesz, de most nem mondom, hogy lógni fogtok, mert azt talán már sejtitek, hogy nem vihetitek el szárazon a nemzetcsalást ti sem. A jövõ év tényleg rázósan fog indulni és még rázósabban folytatódik a felhozatal szerint, de azért ne féljen és ijedjen meg senki.

Sok minden elrendeltetett már és ugyan konkrét megoldásokkal itt a virtuális térben nem szolgálhatok, de megoszthatok veletek néhány háttérinfót. Azért ugye nem gondolta senki komolyan, hogy az, ami itt évek óta le van írva, nyom és hatás nélkül marad az egymással elviekben rivalizáló, ellenséges hatalmak titkos-szolgálatai és azok közvetlen és közvetett kapcsolatrendszere, vagy a szélesebb publikum elõtt? Aztán, ha tudják, hogy veszély fenyegeti õket, akkor miért nem lépnek fel irányunkban nagyon durva eszközökkel? Talán mert érdekük, hogy végre ki legyenek mondva azok a dolgok, amelyekrõl senki más, mint a „civilek” nem beszélhetnek? Én várom ezt a mocsok nbh-t már mióta, de ezek igen szégyenlõsek. Aztán ott van a mossad meg a cia, de az fszb is, és ugyan tudhatnak minden lépésünkrõl, internetes szokásainkról, levelezésünk tartalmáról, kapcsolatrendszerünkrõl (én elõszeretettel manipulatívan lépek fel velük szemben, de értük is, s talán már értik is), de hallgatnak, mint aki mást sem tehet. S talán nem is tehetnek mást. Már nem.

Olyan folyamatok indultak be látványosan, ami felettük áll és csak tehetetlenül nézik, elszenvedik õk is, ha megérteni egyelõre képtelenek. A Föld kitért a „hitébõl”, az évszakok megváltoztak, klíma eltolódott a pályarotáció végett. Nincs vele mit kezdeni. Mindenkit érint.

Ami a gazdaságot illeti, súlypont-áttolódás zajlik Keleti irányba, orosz központi tengellyel.
Tárgyalásokról tudok, melyek szerint az oroszok kapják meg a felderített és valós naprendszeri adatokat, amelyek lehetõvé teszik számukra az ûrben való mozgást és talán ennek a „pechszériának” is vége szakad, amiben most találták magukat.
Megkapják a hidegkémia alapját képezõ számításokat, amelyek forradalmasíthatják az eddigi technológiákat és pár éven belül az energiafejlesztõk is átadásra kerülnek. DE! Mindez csak akkor és úgy, ha valódi politikai változás, személycserékkel járó szemét-kisöprés, adminisztratációban történõ maffiátlanítás elég erõs nyomatékát észlelik a tárgyaló felek.

Putyinnak lesz dolga elég. Elsõ kérdés hozzá, hogy mikor veszi át a politikai hatalmat nyíltan? Burkoltan már megtörtént, ez tejesen világos, de még a „magyar” nagykövet mindig talpon áll. Ha van egy „katari forgatókönyv”, az jó, bár elég erõs jelzés lenne ez arra való utalásként, hogy mire számíthatnak azok, akik felfogták a kérdés lényegét.

Szóval, nem sietném már el a dolgot, ha eddig is ráért, mert december végéig még sok dolgom van a ház körül, de aztán – ha addigra – esetleg megérlelõdik a kétkezi munka gyümölcse is – a lovak közé lehet csördíteni!

Hozzszlsok

# | spartakusz spartakusz - 2011 12 12 ¦ 14:35:50
Imre szükség van rád - habár én is már sokszor mondtam magamban abba hagyom az egészet - értelmetlen nem értik amit írok - de a belsõ hang nem engedi - mindig tollat ragadok ha fészkemet - hazámat magyarságomat támadják - tényleg színt kellene vallani és minden nap közeledünk hozzá - a megoldás - írtam: "...ki fognak találni valamit..." elkezdték - nekünk meg ébernek kell lennünk- hogy át ne vágjanak bennünk magyarokat... ezért csinálom - gyermekeimért és unokáimért - egy szóval - szeretteimért...

csinálom amíg meg nem halok.. na akkor mi lesz?

szer-e - tettel . spari....
# | valahun valahun - 2011 12 12 ¦ 14:41:29
Tényleg alakul a kelet felé való nyitás. Fellegi egymilliárd dolcsit ígért Ukrajnának befektetésre, ma pedig Martonyi ment memorandumozni.
http://posztinfo....-de-mibol/
http://www.gepnar...e-latogat/

A Proton két mûholdat állított pályára Bajkonurban, egy oroszt és egy izraelit http://hungarian....67638.html

Imre, maradt a fiamtól Batman és Zorro jelmez. Ha gondolod küldöm, már csak azért, hogy az összes Posta Imre tudja menteni a békét a világtól. pompom
# | kiszehajtás kiszehajtás - 2011 12 12 ¦ 16:28:22
Én Hulk Hogan szeretnék lenni. Vagyis nem!
Inkább Fehérlófia... de azt elõbb ki kell érdemelni, és utána újra megszületni.
# | zafir zafir - 2011 12 12 ¦ 17:08:07
Na, most a zsidó jól összezavart engem. Más elnökjelölt után kell néznem, néznünk!. Vagy ezt akarta?. Az mondta , hogy jobbat Putyinnál nem találnánk : Lucifer ehhez a kampós orrú emberhez képest egy álom.
news.israelinfo.ru/images/39415.jpg
# | zafir zafir - 2011 12 12 ¦ 17:43:56
Izraelben a rabbik már azzal foglalkoznak, hogy hogyan temessék vészhelyzetben az egyidõben megölt többezres embertömeget. Ráadásul úgy, hogy a temetés a zsidó erkölcsnek is megfeleljen. Arra még nem gondoltak, hogy mi lenne ,ha nem fenyegetnék saját maguk a szomszédos országokat. Talán akkor prolongálhatnák a temetõ-kérdést.
[url]http://www.mignew...28895.html[/url]
# | spartakusz spartakusz - 2011 12 12 ¦ 18:24:06
http://www.hirado...=hirkereso

a fenti linken gondolkodok - MOST hangosan:

Ha eddig jó volt, hogy se meg védeni se támadni nem tudunk - akkor MOST miért tennénk... mindenki tagadja meg...

hs viszont bevonul akkor lehetõség nyílik - nem egymást - márt mint az elnyomott az elnyomott ellen harcoljon - emlékezz Dózsa Györgyre - csak nem úgy végezve tanulva a hibákból - forduljon az irányító ellen - mint ahogy láttam egy plakáton, hogy a egy egyenruhás katona a gatyában levõ pénzes ember felé fordítja fegyverét... meg stb. gondolatok gyötörnek - normális vagyok?

TUDOM!

szer - e - TETTEL! SPARI....
# | spartakusz spartakusz - 2011 12 12 ¦ 18:30:11
BOCS A LÉNYEG LEMARADT...

HA VÉGE LESZ ENNEK A RÉMÁLLÓMNAK - NEM ÉRHET BENNÜNK VÁD, HOGY A GYÕZTES VAGY A VESZTES OLDALON ÁLLTUNK MERT NEM VOLT HADERÕNK!UGYE ÉRTED?

ÉS A MAJDANI BÉKE SZERZÕDÉS LEHET, HOGY VISSZA ADJA SZERETET NAGY ÉS DRÁGA EGÉSZ HAZÁMAT!
# | postaimre postaimre - 2011 12 12 ¦ 20:26:59
Spari az asszony szerint is szükség van rám, bár nem gyakran hangoztatja, de elhiszem neki! A privát dolog miatt ne aggódj. A higany nem azonnal öl olyan dózisban. Ha beadták, akkor az már nem a te dolgod.

Vala, termini-átor jelmezed nincs véletlenül, olyan T-1000-es modell. Tudod, a mimetikus polialoid, vagy mi. Midikloriánok is lehetnek benne, de legalábbis egy, hogy érezzem az erõt! Ha nincs, akkor legfeljebb jelmeztelen maradok, mint Andersen bratyók meséjében a király.
Zafir, ez a manus számomra pofaügyileg sem lieber (kedvenc, szeretett). Moldáv zsidó és az a fajta, mitõl a kezem rátapad a bicska nyelére. Eddig kushadt, most meg mindenki Moszkvába rohangál. Van már vagy 22 éve, hogy utoljára ott jártam, bár máshol sem nagyon voltam és nem vagyok egy kimondottan kirándulós típus.
Boros, nem vagyok elkeseredve, csak kikapcsoltam pár szenzorom, néhányat meg be. Én is érzem, sõt tudatosan tudom, hogy amit írok, azért mindenki felelni fog!Pfft
# | Alexandros Alexandros - 2011 12 12 ¦ 21:05:28
mert december végéig még sok dolgom van a ház körül, de aztán – ha addigra – esetleg megérlelõdik a kétkezi munka gyümölcse is – a lovak közé lehet csördíteni!
Ez már az ÚJÉVI kívánság?! Hát akkor BUÉK! Bujék a pokol mélyére az összes sátáni fattyú!!!
Én se gondolnám, hogy jövõ év elsõ hónapjainál már tovább tudnák húzni a dolgot. Sõt azt is feltételezem, hogy akkor már jó ideje fog tartani a közel-keleten a tervezett nyílt konfrontációjuk.
# | zafir zafir - 2011 12 12 ¦ 21:10:50
Ilyen csatát szeretnék látni az igazi muszlim és az amerikai között:
http://www.youtub...re=related

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.53 msodperc
83,602,851 egyedi ltogat