Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A sv√°jci-zsid√≥ konzuln√Ķ-drogd√≠ler eset, amir√Ķl tegnap is √≠rtunk!

Napl√≥A PAN AM g√©p √©rkez√©s√©ig,m√©g harminc perc volt. Igy ezt az id√Ķt, megprob√°ltam a saj√°t gondolataimnak szentelni.
1990-et irtunk √©s el√©g hossz√ļ ideje vettem r√©szt a haz√°nkon kereszt√ľl t√∂rt√©n√Ķ zsid√≥sz√°llit√°sban.A volt "szovjetuni√≥" ter√ľlet√©r√Ķl kisebb csoportokban √©rkezve,majd egy jelent√Ķs l√©tsz√°m el√©r√©se ut√°n,az amerikai l√©git√°rsas√°g g√©p√©vel,a vil√°g k√ľl√∂nb√∂z√Ķ orsz√°gaiban sz√©tsz√≥rva √Ķket.Igaz a m√©dia csak azt k√∂z√∂lte,hogy Amerik√°ba √©s Izraelbe utaznak.Persze ez nem teljesen igy volt, mintahogyan sok m√°s sem.
Az √©letem telj√©ben voltam,rendkiv√ľl j√≥l kik√©pezve,megfelel√Ķ fizikai er√Ķnl√©ttel √©s hittem a munk√°mban,hittem √∂nmagamban.Ott azon a szent helyen fogalmaz√≥dott meg bennem egy gondolat.Kell,hogy kezdjek magammal valamit.Ugy √©rzem nekem is k√ľldet√©sem van ezen a vil√°gon.Tudnom kell v√°laszokat,azokra a hom√°lyos √©s hazugs√°gokkal tele jelens√©gekre,amik ebben az id√Ķben k√∂r√ľlvettek.Mi,mi√©rt t√∂rt√©nik √©s mi√©rt ugy ahogy az t√∂rt√©nik.Ekkor d√∂nt√∂ttem el,hogy √©n magam fogok ut√°nna n√©zni,hogy hov√° √©s mi√©rt mennek a zsid√≥k √©s hogy egy√°ltal√°n kik azok,akikre konkr√©tan r√° nem mutatva,de ellens√©gnek neveztek a feletteseim.
Elsz√°nts√°gom tettek k√∂vett√©k.K√∂vetkez√Ķ √©v janu√°rj√°ban leszereltem √©s utnak indultam.
Siker√ľlt a csod√°latos f√∂ld√ľnk sz√°mos r√©sz√©t bej√°rni,de a b√°zisom m√©g is Sv√°jc lett.A lehet√Ķ legjobb hely,hogy megkapjam a k√©rd√©seimre a v√°laszt.Ann√°l is ink√°bb,mert Eur√≥pa kis neutral sziget√©t v√°lasztott√°k a zsid√≥k is t√°maszpontjuknak √©s szerte√°gaz√≥ leg√°lisan m√ľk√∂d√Ķ b√ľnsz√∂vetkezet√ľk paradicsom√°nak.
Semmi nem ker√ľlte el a figyelmem,ami a t√©m√°val kapcsolatos.Igy teljes k√©pet kaptam,egy olyan l√°thatatlan h√°ll√≥zat m√ľk√∂d√©s√©r√Ķl,ami mer√Ķben meghat√°rozza az emberis√©g j√∂v√Ķj√©t,igy a magyar ember j√∂v√Ķj√©t is.
Szem√©ly szerint,s√Ķt,a multjukat ismerve nevezem meg azokat,akik Sv√°jcb√≥l kiindulva,Magyarorsz√°gon √©pitik a zsid√≥ elk√©pzel√©snek legjobban megfelel√Ķ h√°zakat.Vagy mi√©rt a sv√°jci tulajdonu Blikk napilap nyert m√ľk√∂d√©st Magyarorsz√°gon.Vagy milyen hiper-modern p√°nc√©lterem van egy semmitmond√≥ csal√°dih√°z alatt,ahol gyakorlatilag egy Magyar kis-konzul√°tus van,s az itt elrejtett vagyonok kell√Ķ biztons√°got adva,teszik lehet√Ķv√©,hogy azt tegyenek vel√ľnk amit akarnak.Vagy h√Ķs orsz√°gt√∂nkretev√Ķ vez√©reink menek√ľl√©si utvonala mi√©rt Sv√°jcba vezet.
Hogy a szavahihet√Ķs√©gem biztositott legyen,leirok r√∂viden egy olyan inform√°ci√≥t,amit teljes nyugots√°ggal lehet leellen√Ķrizni √©s min√Ķsiteni.Ez volt az utols√≥,ami n√°lam meghozta a v√©gs√Ķ d√∂nt√©st.
A negyvenes √©veit k√∂zelit√Ķ Magyarorsz√°gon tart√≥zkod√≥,sv√°jci konzuln√Ķ, egy t√∂bbsz√∂r√∂sen b√ľntetett,huszon√©ves drogdillerel kef√©lteti mag√°t,aki ugy Magyarorsz√°gon,mint Sv√°jcban is t√∂bb b√ľncselekm√©nyt k√∂vetett el. Addig, amig jelenleg is elfogat√≥ parancs van kiadva az ur ellen Sv√°jcban,addig a saj√°t orsz√°g√°nak a diplomat√°ja bujtatja egy m√°sik orsz√°gban.A konzuln√Ķ v√°laszt√°sa tudatos √©s t√∂bbfunkci√≥s.Ezzel,hogy diplomata rendsz√°mu fekete jagu√°rt biztositott kedves√©nek,egy z√∂ldutat ad a drog √©s a drogterjeszt√©s utj√°nak.A konzuln√Ķnek egy fontos feladata van,hogy ezuton felt√©rk√©pezze az alvil√°got √©s annak m√ľk√∂d√©s√©t.Kisz√ľrje,hogy ki a c√©ljaiknak legmegfelel√Ķbb,ki v√°s√°rolhat√≥ meg √©s ki haszn√°lhat√≥ esetleges piszkos munk√°kra.S√Ķt,tev√©kenyen r√©szt vesz a Sv√°jcba ir√°nyul√≥ drogsz√°llitm√°nyok pontos meg√©rkez√©s√©nek.
Persze most irhatn√°m egym√°s ut√°n a sz√°mtalan inform√°ci√≥t,ami k√∂zel 18 √©v alatt ker√ľlt a birtokomba.
Ennek semmi √©rtelme.Ez√©rt,ugy mint √Ėn,k√∂nyv form√°j√°ban t√°rom az olvas√≥k el√©.A t√©ma nagys√°g√°ra tekintettel,h√°rom k√∂tetben kell kiadnom.
F√Ķcim:ARANYPART
Alcim:Rend√Ķr√∂t√∂k voltam.
Bir√°tok vagyok.
Hóhérotok leszek.
Term√©szetesen,szeretn√©m a segits√©g√©t k√©rni.El√Ķny√∂mre szolg√°lna,ha egy szem√©lyes tal√°lkoz√≥n,sz√≥ban is felv√°zolhatn√°m az elk√©pzel√©sem.
A t√©ma meg√©rdemli a nyilv√°noss√°got,hogy az olvas√≥ egy k√©pet kapjon arr√≥l,hogy az √°talakul√°s id√Ķszak√°t√≥l,napjainkig hogyan l√°tta egy zsaru,az √∂nmaga √Ķszintes√©g√©ben √©s egyszer√ľs√©g√©ben.

V√°rom v√°lasz√°t √©s addig is maradok √Ķszinte tisztelettel. A Raklap

HozzŠszůlŠsok

# | Mate Mate - 2010 08 07 ¦ 15:44:52
Noh, elismer√©sem, az √ļjonnan sz√ľlet√Ķ Posta Imr√©nek..
# | zsolt5000 zsolt5000 - 2010 08 07 ¦ 16:26:03
2.fecske = jön a "nyár":D
# | fapipa fapipa - 2010 08 07 ¦ 18:19:29
Üdv raklap a fedélzeten !!! Vitorlát feszits!!!! Szedd ki a horgonyt az iszapból !!
# | thedoors thedoors - 2010 08 07 ¦ 20:30:19
Raklap
A st√≠lusod nem is rossz-rend√Ķr l√©tedre- persze nem t√ļl m√©zes,de egy rak√°s lap sz√°munkra mindig hasznosabb,mint egy (s)halom kos√°r,melynek neve m√≥zes.
# | postaimre postaimre - 2010 08 07 ¦ 22:06:25
Ez az írás már egy éves, de a tegnap lehozott svájcival hasonlítsátok össze. Raklap jól van.
# | vivo vivo - 2010 08 07 ¦ 22:55:12
NAGYVAGY!
Raklap!
Sok sikert és kitartást a munkádhoz. A cím nagyon tetszik!B)
# | parittyas parittyas - 2010 08 08 ¦ 00:17:34
Remélem sok emberhez el fog jutni a könyve!Sok sikert és kitartás!
# | GERRY GERRY - 2010 08 08 ¦ 11:44:50
[quote]...de egy rak√°s lap sz√°munkra mindig hasznosabb, mint egy (s)halom kos√°r,...[/quote]

theodors - ez tetszett!!! :D

Am√ļgy (kicsit off) teljesen el vagyok szontyolodva...
N√©ztem a H√≠rTV-t... ott mondt√°k, hogy valamelyik Amerikai bankos√ļjs√°gban krokodilk√∂nnyeket ejtettek MeNB√©-Simor "Cyprus" Andr√°s fizet√©s√©nek 75%-os megkurt√≠t√°sa miatt...
Megn√©ztem, szeg√©ny embernek(?) nagy csap√°s ez az elvon√≥k√ļra!
Itt olvasható;
[quote]24 Apr 2007 Andr√°s Simor: On the road to the euro – good governance and effective partnership
Concluding remarks by Mr Andr√°s Simor, Governor of Magyar Nemzeti Bank (the central bank of Hungary), at the Conference "On the Road to the Euro: Good Governance and Effective Partnership", Budapest, 19 April 2007...[/quote]
http://www.bis.or...page_5.htm
...azaz az azóta eltelt 50 hónapban, havi 8 milliós fizetéssel számolva 50x8= 400 Millió forintot markolt fel.
Jól látom? Egy jó nyugdíjjal rendelkezö magyar állampolgár eléldegélhet belöle 4000 hónapig, azaz további háromszázegynéhány évig... Mostantól már "csak" havi 2 millió apanázs jár és ez nem tetszik azoknak ott fenn és neki itt lenn!

Már értitek miért vagyok egy csöppet elszontyolódva?

(megint "on"shore)

...megyek sírni a sarokba!B)
# | ULU ULU - 2010 08 08 ¦ 12:42:53
http://atv.hu/cik...b_a_kerdes
Hi√°ba a maszatol√°s, a ferd√≠t√©s, kider√ľl, hogy a rend√Ķrs√©g megint hazudott. A gyilkos, gyilkosok m√©g mindig szabadl√°bon vannak. Ez a pipit√©r ekqurta.
# | hunroli hunroli - 2010 08 08 ¦ 15:56:21
Az igen !
No l√°tom tekeredik a kelgy√≥ sz√©pen! H√°t ez a rend√Ķr gyilkol√°sz√≥s √ľgy is alakul, f√Ķleg ezzel a kis sv√°jci adal√©kkal !
Raklap j√≥l tolja. El k√©ne fogni √Ķket. A drogd√≠llert k√∂lyk√∂t (felt√©ve ha nem √Ķt tal√°lt√°k meg a fekete terepj√°r√≥ skod√°ba vagy mibe, als√≥√∂rsn√©l )meg a primadonn√°t, a t√°rgyal√°sig! Egyb√Ķl el√Ķj√∂nn√©nek a mumusok a bokorb√≥l. B)

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 100% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
GenerŠlŠsi idű: 1.36 mŠsodperc
83,602,102 egyedi lŠtogatů