Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

A NATO zsidók stratégiai csapásra készülnek!

NaplóAz alábbi üzenet az orosz (és egyéb) hírszerzésnek megy), de nem volna baj, ha az egyesített katonai törzsek vezetõi és beosztott állománya is olvasná és értené. Ha már tudják, nyugtázzák, ahogy tudják. Úgy tûnik, hogy a szíriai felségvizeken felvonult török és orosz hadiflotta a nyílt vízen csapdába került és Erdogán, „mint csali” a NATO radar-projekttel szintén nem érhet el stratégiai sikert. Elmondom, amit megtudtam és mérlegelje mindenki a helyén az információkat.
Az orosz flotta kisebb ütõerõt képvisel, mint az USA + kanadai és egyéb szövetséges zsidó csatlósaik. Mindenképpen háborúba akarják belehajszolni a NATO-t és az oroszokat a cionisták és ha kell, feláldozzák Izraelt is, az eredeti terveik szerint. Az atomtölteteik félig élesítve vannak, már csak a jóváhagyó kód kell, hogy megérkezzen, de ez gyakorlatilag semmi idõ alatt megvan. A zsidók magánhadseregeket pakoltak össze a háború utánra, de közben a seregek zömét éppen ezért nyugodtan feláldozzák. Az oroszoknak fel kell készülni, mert szakértõk szerint jelen pillanatban csak egy megelõzõ csapással tudnak stratégiai elõnyhöz jutni.
A Földközi-tengeren a NATO erõk szépen araszolnak a görög szigetvilág oltalma alá, míg a orosz-török flotta a nyílt vízen portyázik. Nagy veszélyben vannak! Fregattok szóródjanak szét a kísérõikkel, tartalékokkal és képezzenek érzékelõ-láncot. A zsidó a szigetek oltalmába alatt torpedókkal és atommal a vizet akarja (feltehetõen) támadni, ezzel cunamit okozva. Amíg a hullám-lökés számukra védelmet jelet és az orosz-török hajók zömét 10 percre akár harcképtelenné teszi. Ez éppen elég a megsemmisítésükre, de figyelembe véve a stratégiai helyzetet a cunami jól lerendezi Gázát, Izrael parlamenti településeit és Libanoni területeket, vagy a szír partszakaszt – az irányától függõen. Ciprust simán beáldozzák és felforralják a tengerszakaszt. A válaszcsapásban természetesen a NATO erõk is elpusztulnak, de a zsidónak éppen ez a céljuk. A többit nem részletezem! A következmények tekintetében a korábbi írásainkat, de ezt itt minél elõbb: ZSIDÓ (ATOM)CSAPÁS!
Link

A helyzet nem változott, csak a stratégiájuk, ezért ajánlom Erdogán, és Putyin figyelmébe is a fentebb említetteket. Ha pedig már tudnak róla, akkor kéretik újfent azt a „megelõzõ csapást” komolyan megfontolni, de minél gyorsabban, hisz mindjárt évforduló lesz. Majd két éve lépett hatályba az új orosz katonai doktrína, vagy nem jól emlékszem? Mi itt tudjuk, hogy mi a cél és kik a rosszfiúk, de a jófiúk még nem nagyon villantottak és ez azért elég elgondolkodtató, mivel a zsidó taktikában sok zsidó és nem-zsidó, nat-eu-s katona és civil tud belepusztulni. Tudom, hogy ez szükségszerû, de ne legyen több halott,, mint amennyire feltétlenül szükség van és ne azzal indítsunk már, hogy a fekete-tengeri és földközi-tengeri flotta haza van vágva. A válaszcsapás akkor már hiába megsemmisítõ.

Hozzszlsok

# | Szabó József Szabó József - 2011 11 25 ¦ 17:33:36
III. Világháború /Friss...és FONTOS! Nagyon nagy a baj!


Kedves Mindnyájatok!
Elõzõ levelemet érdekes módon azért kaptátok meg 3- szor, mert a hotmail rendszer egyszerûen "cenzúrázta", majd számomra "elküldhetetlennek" nyilvánította. Ezért többször is megpróbáltam küldeni, de minden alkalommal letiltottak, mégis megkaptátok a visszajelzések szerint / ANGYALOK?/.

Azóta sok egyéb "Felsõ sms"-t kaptam. És sok pozitív választ is Tõletek.

Fontos kiegészítés még a következõ:
Mottó: egy Nagy háborúban naponta változnak az események...
/ Mindenekelõtt jelzem, hogy engem ISTEN újra a PILISBE vezérelt októberben Családommal.

Két hónapja figyelem azt ami a légtérben zajlik / 2-3 percenként egy- egy utasszállító gép elviharzik fölöttünk Liszt Feri Bátyánk reptere felé- kik akik jönnek, és honnan, minek milyen pénzbõl?/
Pár kilométerre a lakásunktól egy hatalmas lõtér és katonai objektum van, én sorálományú katonaviselt ember vagyok, géppuskás pontos célzó/ határõr elvtársként szolgáltam a HAZÁT 86- 88 -ban és pontosan ismerem a különbözõ lõfegyverek hangját, hiszen géppuskás mesterlövészt csináltak belõlem a BM-seregnél annak idején/ tudnotok kell, hogy 1988. március 15-én, Miskolcon be voltam osztva mint sorállományú géppuskás, egy nagy katonai objektum tetejére készenlétben fõgéppuskásként- a géppuska- fészekbe tömeget lõni, mert én voltam az egyik legjobb lövõ a laktanyában... Még a hidegis kiráz az egésztõl/

Szóval mióta itt lakunk, folyamatosan hallom a PILISI katonai bázis felõl, hogy egész napokon keresztül gyakorlatoznak. Géppisztoly, géppuska, s különbözõ ágyú hangok... Mire gyakorolnak??? Mire készülnek ezek a jó katonák?
Rakódik össze a kép- jönnek- mennek az új körlevelek, olvasom a híreket.
Röviden...

Izrael heteken- hónapokon belül meg fogja támadni IRÁNT. Ez lesz a végsõ pont, az utolsó csepp a pohárban!
Már megkezdte a provokálást, bevallottan és bizonyíthatóan robbantásokat hajtott végre iráni harcászati központokban, de Irán nem hajlandó elismerni, hogy ezt A MOSSAD hajtotta végre, hanem úgy tesz, mintha sima csak " véletlen" robbanások lettek volna. Ezért Izrael egyre provokatívabb akciókat fog végrehajtani.

A szerencsétlen izraeli lakosság egy esetleges háború kirobbanásakor pontos menekülõ útvonallal van ellátva. A mi Drága Országunk évek óta arra készül a polgárok háta mögött, hogy "fogadóképes" legyen a NAGY MENEKÜLT TÖMEGRE. Bár errõl minket egyáltalán nem tájékoztat az országvezetés...

Országunkban / a hírek szerint is/ minden készen áll a fogadásra.
Lakóparkok épültek, amik üresen állanak ország- szerte évek óta, / egy-két fegyveres õr õrzi azokat/.
Nekem semmi bajom semmilyen idegen náció befogadásával. De és csak...
Amikor Borsodban laktam pár éve- nem értettem, hogy a 70 %- os cigány lakosságú Ózdon / a munkanélküliség fellegvárában/ miért van bank/ bank hátán a fõutcán. Kire és mire várnak ezek a bankok?

Most már tudom...
Az "ÚJ KÁNAÁN Földje" lettünk / MINDIG IS TUDTÁK TÁLTOSAINK, HOGY EZ A HELY KÁNAÁN/...
Ide /is/ fognak menekülni az izraeli hatalom által kirobbantott háború elõl a szerencsétlen izraeli emberek.
Ez a PROGRAM!

Ezért csinálták meg a svájci "deviza- hitelõrületet" országunkban pár hónapja, s ezért állunk úgy, hogy az adósok át kell tudják adni az ingatlanokat valakinek / A KÍMÉLETLEN VÉGREHAJTÓK KÖZREMÛKÖDÉSÉVEL/, mert nem tudják fizetni a részleteket...

A MAGYAR EMBER FELÉPÍTI ÉLETE HÁZÁT, DE A HITELEKET NEM TUDJA KIFIZETNI, EZÉRT KILAKOLTATJÁK. A Párt és az állam "segíti ahogy tudja"- de ki kell költöznie, természetesen egy rezervátumban fog kilyukadni a család- olyan helyen amelynek sem eszmei értéke, sem tájszépsége és valós értéke nem lesz, s örülni fog mégis minden résztvevõ mint majom a farkának / .
NAGYON DURVA!
Háromnegyed Budapest el van adva, üresen állanak a felújított házak és háztömbök- errõl Grespik László sokat tudott volna mesélni, de ki hallgatta meg 10 éve?
Remek, "ÖRDÖGI" TERV UGYE??!
De nem is ez a baj!
Bár nekem nincs ingatlanom, csak egy földönfutó elbérlõ vagyok immáron 6 éve- de mégis megérdemeljük, ha hagyjuk!
S hagyjuk...
A BAJ ott kezdõdik, hogy innentõl kezdve- potenciális katonai célpont leszünk!!!
Most nem vagyunk érdekesek az ARABSÁG számára.

Ha idejönnek az izraeli népek, onnantól kezdve itt lesz a pusztítandó célpont!
ATOMBOMBA célpont leszünk, ha az izraeliek megtámadják az ARABOKAT- ez nagyon fontos ÜZENET!
Õk ott úgy háborúznak, ahogy akarnak, de sajnos ide hozzák a bajt a mi fejünkre!
Emberek, nagyon nagy a BAJ!!!!
Gondolkozzatok el, s keressük a KÖZÖS PONTOKAT, az EGYSÉGET!
Tanuljunk meg együtt imádkozni, használjuk ki TUDÁSUNKAT!
Nekünk nincsenek gépfegyvereink, nekünk DOBJAINK és IMÁINK, SZÉP IMÁDKOZÓ ASSZONYAINK vannak, erõs és céltudatos férfiaink.

KÉRLEK BENNETEKET DOBOLJUNK és TANAKODJUNK, IMÁDKOZZUNK EGYÜTT!!!
HASZNÁLJUK A TUDÁSUNKAT és KÉRJÜK A SEGÍTÕKET, a VÉDÕT: ISTENANYÁNKAT!
Szeretettel mondom mindezeket és nem vagyok zsidóellenes, emberek és gyerekek, családok jönnek majd ide, én senkit sem utálok, testvéremnek tartok minden emberi lényt, de ami durva, az DURVA!!!!

Ma gyakorlatoztak a katasztrófa védelmisek, az egész ország szirénázott, a repterek, a tûzoltók, mindenki pörgött... Nagyon komoly hadgyakorlat folyt ma- a kereskedelmi tévékben feliratok voltak a sorozatok közben: " KOVÁCS 12 tûzoltó- gyere ide és ide, Béla hozd a kulcsot mer' pofán váglak, stb..."

MINEK is?????? Mire készülnek ezek a" jó fideszesek"?
Mire készülnek, ha nem arra amit leírtam?
Ha valaki tudja közületek - hát várom a választ!
Szeretettel : Heffner Atilla
www.taltossaman.hu
Nemzeti Hírháló nyomán
# | Hegel Hegel - 2011 11 25 ¦ 17:55:09
Akkor pont olyan hülyék õk is mint mi!
Én ha tudom hogy célponttá válik az a hely ahova tömegesen menekülök akkor nem oda menekülök hanem messzebb, mondjuk Canada ahova a rakéták már nehezebben érnek el!
Vagy nekem lenne több eszem?ja igen
# | kukackac kukackac - 2011 11 25 ¦ 18:20:11
Rotschildok már felvásárolták dél Amerika felvásárolható, nyugodt és eldugott területeit annak reményében, hogy miután felszállt a füst õk markukat dörzsölve tovább sanyargathatják a megmaradottakat.
Csak a csicskák és gojok hullanak, persze csak szerintük!
A jó kur@ édes anyjuk@t!ezt ni
# | gabi gabi - 2011 11 25 ¦ 19:08:17
Balu998 írta 2010.jan. 20./20:57

... a terv lehet, hogy ez, csak azt szanjak meglepetesnek, hogy NEM ATOMFEGYVEREKROL lesz majd szo, hanem nagy valoszinuseggel elektromagnesesrol.

Gondolok konkretan a HAARP-ra. Aki nem tudja, mi az, mindenkeppen nezze megezt: - Link -

Es ugy altalaban az elektromagneses hadi alkalmazasokra, mint pl. az agykontroll. Ez sajnos nem nibiru meg planetx, hanem evtizedek szorgos es titkos hangyamunkajaval kifejlesztett, mara valoszinuleg bevetesre keszen allo (vagy mar be is vetett) rendszer. Nagy a valoszinusege, hogy az utobbi evek mobiltelefon boom-ja azert volt, hogy fel lehessen allitani az egymastol csak egy kopesre levo adotornyokat.

Es akkor ehhez jonnek hozza a csikok az egen, amiknek nem is az talan az elsodleges celja, hogy megfertozzek az emberiseget, hanem az, hogy elektromagnesesen vezetove tegyek a korulottunk levo levegot, meg az alatt a 4-5 ev alatt amiota nalunk folyik a permetezes, mar valszeg telitve van bariummal meg aluminiummal a talaj es a viz is.

Hangsulyozom: ez nem fikcio, rengeteg megbizhato adat all rendelkezesre. Az atomtoltetes bomba vagy raketa nagy, nehezkes es lassu, raadasul "anyagbol van" vagyis leloheto. Az EM sugarzas fenysebessegu, sulytalan es ma mar egesz jol iranyithato es nemhogy 'leloni' de meg csak elteriteni vagy felfogni se nagyon lehet.
# | gabi gabi - 2011 11 25 ¦ 19:14:06
...a cunami jól lerendezi Gázát, Izrael parlamenti településeit.... ugye ez partmenti akart lenni?Wink
# | gaga gaga - 2011 11 25 ¦ 19:25:40
Sziasztok!
Minden porcikámban érzem a (vihar elõtti csendet), nem véletlenül gyakorlatoznak katasztrófa szinten!
Találtam egy jó több cikkbõl álló anyagot a témában.
A következõ oldalon : http://aranykor.f...laghaboru/
# | Tasi Tasi - 2011 11 25 ¦ 21:03:33
Ha lesz 3. világháború (remélem nem lesz!) akkor az fel fog érni egy világégéssel. A HAARP szerintem csak kiegészítõ fegyver, szerintem akkor itt bevetik a vegyi, biológiai és az atom fegyvert de kitudja lehet neutront is.

Az imádkozás Ûstengrihez(hun eleinket idézve) meg jó ötlet kérne kell Istent hogy akadályozza meg ezt a sátáni tervet.

Gyáva férgek ezek a cionista vakolók...férfi módra miért nem mernek harcolni ha már annyira kell nekik a világuralom?

Álljanak ki nyíltan egy mezõre a seregükkel késekkel meg botokkal és játsszuk le úgy.

Ne úgy legyetek nagyfiúk hogy gombokat nyomogattok mint egy hülye nyomorék gyáva majom.

Ha túlélem mondjuk a világégést vagy bármit és ti cionista dagadt köcsögök ezt ni felmásztok a bunkeretek mélyébõl egy biztos a kutyám belõletek jól fog lakni de ha annyira éhes leszek akkor én is. Majd teszek el egy kis szódabikarbónát. Sad
# | Alexandros Alexandros - 2011 11 25 ¦ 21:05:31
"Legyetek készenlétben, úgy, hogy egy sereg felfegyverzett harcost találjak, amikor harcba vezetlek benneteket. Ne tévesszen meg a látszólagos nyugalom körülöttetek, ha úgy tûnik, hogy a világesemények elsimulnak, emiatt ti a szellemi törekvéseitekben ne váljatok langyossá … Ne higgyétek hogy közbenyúlásom elhúzódik, hogy hosszú eltolódása lesz annak, amit mindig és állandóan bejelentek.

Ez vihar elõtti csend, az az idõ, amikor még minden ember magára ébredhet; mivel maguknak is a csendbe kellene vonulniuk, és nem egyedül a világnak hódolva minden gondolkodás nélkül élni a mindennapokat. Ez még kegyelmi idõ, amit minden embernek megadok, nehogy azt mondhassák, hogy a test állandó gondja és nyugtalansága között nem találtak lehetõséget a szellemi jóról való gondoskodásra.

Ám a hozzám hûségesek ne engedjék magukat megtéveszteni, és a nyugodt idõt csak vihar elõtti csendnek tekintsék … mert csak rövid ideig tart, és hirtelen minden megváltozik … de akkor már sok embernek késõ lesz, mert a rövid kegyelmi idõt nem használták ki, hogy erõt gyûjtsenek az elkövetkezõ idõre … Az enyémek fegyverkezzenek, mert a küzdelem nehéz lesz, amit a nevem miatt kell magukra venniük. És sok erõre lesz szükségük, hogy az egyéb követelményeknek is megfeleljenek … Ezért tároljatok erõt, amennyit csak bírtok, a lelketeken való folytonos munka által, gondolataitok világtól való elfordításával, és a szellemi szférákba való mind mélyebb behatolással, mert lakóik az én megbízásomból állandóan szolgálatotokra vannak "
# | gabi gabi - 2011 11 25 ¦ 21:29:26
Eckhart Tolle: Csend a világ közepén / Findhorn lelkigyakorlat
http://www.youtub...re=related
# | monguzking monguzking - 2011 11 25 ¦ 22:29:00
Azért ne felejtsétek el hogy nem az ember az legnagyobb entitás az földön hanem maga földanyácskánk-azért akármennyire is szereti ember gyerekeit nem hiszem hogy ezt eltürné-nagy hatalmu az ember de ha földanyácskánk megráza megát akkor homo páciens is atlantiszi faj sorsára fog jutni

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.16 msodperc
83,349,790 egyedi ltogat