Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Á, dehogy!

NaplóMa reggelt elszakadt a lánc. Elpattant, mintha cérnából lenne, ilyen még nem történt velem. A kerékpár nem bírta a nyomatékot, mikor Marcit óvodába vittem, így gyalog fejeztem be a távot. A láncot lecseréltem, de a régi már használhatatlan. Pont, mint az élet maga. Sok történetem van, kettõt-hármat elmondok, csak azok kedvéért, akiket esetleg érinthet. Egyik családi barátunk elismerte, hogy velem kapcsolatos hitetlenkedése a múlt év tavaszán változott meg, mikor ugye arról volt szó, hogy esetleg lekapcsolják a telefonokat és egyéb hálózatokat. Nos, mint kiderült az egyik barátnõje elbeszélésébõl, a zsidók a saját kommunikációs rendszerüket is magyar fejlesztõkkel írattatták meg és egyik közeli ismerõse ismerte el, hogy õ sk. adta át a programot nekik, tudván, milyen célokra is kellhet.

A másik történet sem semmi. Egyik volt kollégám mesélte a minap, hogy alátámassza a zsidók országfoglalásával kapcsolatos „légbõl kapott” meglátásaimat, hogy annak idején még az Õrezrednél is szolgálva (nem rendõr) a fõnöke, mint közismert vallásos és „palesztinbarát” személyként utat intézett Palesztinába. Azt mondja, el sem tudjuk képzelni az ottani viszonyokat, a „csekpointos” áteresztõ rendszert…, amelyek bármelyikén megakaszthatnak és akkor nem jutsz el a munkába, vagy éjszakára haza…
Egy visszahívást követõen pár éve palesztin küldöttség érkezett hazánkba és a szállást mintegy véletlenül a Síp utcában sikerült a „fõnöknek” lerendezni. Mikor õ, mint fullajtár megtudta ezt, már szívta a fogát, de nem volt mit tenni. A delegáció ül a kisbuszban az utca meg le van zárva és a rendõrök kérik a behajtási engedélyt. Õ meg mondja, hogy Õrezred és nem terrorista, de hát ott van a szállás a „palesztinoknak”. – Ekkor már mosolyogtam az elbeszélés hallatán. Rendõr telefonálgat, majd beereszti õket a zsidónegyedbe. Másnap felmegy hozzá az Õrezred „parancsnokhelyettese”, ahogy említette, bár nevét nem mondta, csak azt, hogy ez volt Dobozi helyettese, aki kérdezte, mi is volt tegnap, mert errõl neki tudnia kell, mert õ az izraeli nagykövetség megbízott mossados összekötõje. No hát, akkor vált szemmé és most, mikor találkoztunk, ezt mindenképpen tudomásomra kellett hozza.

Nos ennyit az anekdotákból, de van még bõven, bár már nem tartom annyira fontosnak most elmesélni. Majd ha fagy!

A vakoknak és gyengénlátoknak is fel kellett tûnjön, hogy nem kis dolgok vannak készülõben. Tegnap kapott jelzés szerint a jóbbik is bekeményített, mert Vona-Zazri valahol Szfehérvár környékén a pajtásainak csúnya dolgokról kezdett el legendákat szõni. Olyanokat mondott, hogy vásároljanak be hidegélelembõl, tartalékoljanak, mert szükség lesz rá a közeljövõben. Nocsak, mik elõ nem ferdülnek. Más csatornák szerint a Jóbbik belsejében is tisztában van az értelmesebbje, hogy ki a vezetõik és mire szarvezõdtek, de még várnak. Ugyan nem tudom mire, de várjanak. Aki még most sem fogja – miközben benne van a sûrejében-, hogy ez nem lesz leányálom és a zsidók éppen azért vannak ott, hogy az utolsó pillanatig vakságban tartsák a levágandó, feláldozandó gójokat, azért nem is kár-kár, nem ilyen akárki fiának.

Már nem tartom értelmét minden lényeges cikknek a hozatalát, amit más nyelveken elolvasok, mert szinte azt írják teljes mértékben, amit két éve is már megírtunk. Tessék néha az archívumban is lapozgatni, hátha ismerõs lesz az, amirõl most köhécsel a média.

Ami a szombati dunaújvárosi elõadásomat illeti, öltözzetek idõtállóan. Úgy tudom leszóltak az atyának is, hogy csak módjával "Posta Imrézni" ám, mert irgum, meg burgum. Úgy látszik, hogy nagyon fontos személy lehetek, vagy valami hasonló, bár az atya nem mondta, hogy nem lehet nála megtartani a beszélgetést (úgy, mint korábban már kétszer), de azért lehet még meglepetés, melyen én már nem lepõdök meg. Akkor átmegyünk a szomszédos rendõr-õrsre és ott a nagye-lõ-adóban gyûlünk össze, hátha pár mocsok rendõrnek látszó maffiózó is kap némi ihletet és nem kell maholnap felakasztani demokratikusan a tetteiért. Másik megoldás, hogy gyújtunk egy szertüzet és közösen imádkozunk a Magyarok Istenéhez. A többit meg majd a helyszínen megbeszéljük. Hozzatok fát, esetleg, nehogy Gyurinak kelljen szólni, mert csak kuka van.

Hozzszlsok

# | Gelencsér Gelencsér - 2011 11 24 ¦ 13:39:39
Óvatosan szabad csak "Posta Imrézni" Röhej. Imre, Te tökéletesen ismered a személyiségpszichológiát - és nem csak könyvbõl. Ami itt folyik, a fejesek részérõl, az kész paranoia. Nem gyógyítható, csak aktív eutanáziával. Egyébként pedig Imre büszke lehetsz, mert te vagy valamelyik atyaisten, akitõl a paranoia fa..ok szabályosan félnek. Inkább azok féljenek, mint rólunk szóljon a tudósítás, hogy pl: Gelencsér irtózatosan nagy felindulásában háromszor hátba lõtte magát. Idegenkezûség persze kizárva. Kitartás és áldás Barátaimnak.
# | HangOk HangOk - 2011 11 24 ¦ 13:41:20
Tegnap a srác autóját, aki hazahozott volna összetörték az éjszaka leple alatt, de úgy, hogy az útszélén parkoló autót az ütözés ereje az út közepére lökte.
# | Hontalan Hontalan - 2011 11 24 ¦ 13:54:42
Gelencsér! Ha Tamásnak hívnak, nem lesz kizárható az idegenkezûség, és innen azonnal leregisztrálok.
# | Gelencsér Gelencsér - 2011 11 24 ¦ 14:05:38
HONTALANNAK: én nem Tamás vagyok, hanem Sándor. A Tamás név kissé gyanús nekem. Üdv.: Sándor Kaposvárról.
# | Hontalan Hontalan - 2011 11 24 ¦ 14:21:17
Akkor nagyon örülök annak, hogy van egy Gelencsér, akit akár szerethetek is. Eddig nagyon gyûlöltem ezt a nevet. Pedig gyerekkoromban sokat találkoztam vele, mert Tolna és Veszprém megyében nagyon gyakori. Tudvalevõleg szüleim onnan valóak voltak.Gelencsér Tamás egy hálózati rendõr, aki le akart lõni. Tartozom neki.
# | dengizin dengizin - 2011 11 24 ¦ 15:13:50
Az lett volna furcsa, ha nem tesznek keresztbe. (elõadás)
# | LOVAGINA LOVAGINA - 2011 11 24 ¦ 15:36:40
Imre - már a kerékpárod is reakciós? Lánc-reakciós. Grin
# | spartakusz spartakusz - 2011 11 24 ¦ 15:50:44
Szevasztok!

Üldözési mánia? De kik- nél?

"Gelencsér - 2011 11 24 ¦ 13:39:39
Óvatosan szabad csak "Posta Imrézni" Röhej. Imre, Te tökéletesen ismered a személyiségpszichológiát - és nem csak könyvbõl. Ami itt folyik, a fejesek részérõl, az kész paranoia. Nem gyógyítható, csak aktív eutanáziával."

Itt ezt írja:

David Barner · Elte ttk
Levente Szabó · Feliratkozás · Kiemelt hozzászóló · BGF-KVIFK
A világpusztító, monetáris hatalmak már egy évezrede próbálkoznak a magyarság elpusztításával, tönkretételével. Õk irtották ki az Árpád házat, az erõsebb kezû vegyesházi királyainkat. Nekik köszönhetjük a török akadálytalan nyomulását, az ország 3 részre szakadását, a nemzetromboló habsburg megszállást, trianont.
Egyszer lakolni fognak a gazságokért!
Válasz · Tetszik · Kövesd a bejegyzést · 12 órája

DÁVID ÍRJA:
Adalek Levente Szabonak commentarjahoz.
A Google definicioja szerint a paranoia vagy mas neven uldozesi mania az " Tulzo vagy irracionalis szorongas vagy felelem, ami gyakran uldozottseg erzeseben nyilvanul meg. Ez egy TEVESZME , amennyiben az erintett ugy erzi , hogy valaki ot uldozi es meg akarja semmisiteni. E definicio szerint a magyar nep jelentos resze KOLLEKTIV PARANOIABAN szenved es meggyozodese szerint egy HATTER-HATALOM ( ez a zsidosag kodolt neve ) uldozi oket , avval a szandekkal , hogy a magyar nepet megsemmisise.Ez a hatterhatalom kulonfele idokben , kulonfele formakban jelenik meg , hol kapitalista , hol kommunista , hol liberalis , hol cionista es most legutobb mint bankarosztaly jelenik meg , de mindig avval az eltokelt szandekkal , hogy a fenti celt meg is valositja.
Ami viszont szomoruan koztudomasu teny , hogy a paranoia az egy gyogyithatatlan ELMEBAJ es igy teljesen remenytelen , hogy a magyar nep valaha is ki fog gyogyulni belole. 1000 ev sem volt eleg erre.
Válasz · Tetszik · Kövesd a bejegyzést · 2 órája"

ÉS ÉN ÍROM:


Szevasztok!
Hegel 2011 11 22 ¦ 23:14:42
Boros igaz elemeztem jódarabig mi az õ szólása és abban a sok firkálmányban mi az amit a szájába adnak.Oszt rájöttem: ami eccerü az a Õvé ami körmönfont csürcsavarodott az tuti nem! Egyszerü ember lévén igy gondolom.Hiszen egyszerü embereket tanitott hát nem mondhatta azzal a papi túlburjánzott csürcsavar dogmával a jónépnek.... Ennyi:) 1 törvénye van szeress..ez egy ige és nem érzelem mit tesz az ige? csináld csinál.....tesz. Igen nehéz belátom de gyakorolni kell.Ez az amit kiültek belõlünk a bizalmunkkal.”

A SZERETET AZ EGY ÉRZÉS - BENNÜNK VAN NEM KELL SENKINEK SE TANÍTANI - EZÉRT VANNAK OLYANOK AKIKBEN NINCS EZEK A GYILKOLÓK...


VEGYÜK LE JÉZUST A KERESZTRÕL…

MERT MÉG MINDIG FENT VAN RAJTA – SZIMBÓLIKUSAN!

MA 2011, NOVEMBER 24-ÉN MIKOR ÍROM E SOROKAT… 04:33 órakor !

ÁLLANDÓAN TÁPLÁL MA IS - SZER – ETET, ugye érted etet azaz táplál azaz teremt… stb.

Ez nem jelenti azt, hogy ne légy egy ISTEN hívõ – de tudd, hogy a harag és gyûlölet magva és gerjesztõje - ha állandóan emlékeztet, azon a ponton maradsz, és nem jutsz tovább – Miért? Mert így lettél megalkotva…. Minden rossz indulatú szimbólum ezt a CÉLT acélt szolgálja – de a DUMA-DUMA IS! Pl. „ÉN VAGYOK A TUDÁS A FELSÕBB RENDÛ, VAGY A KIVÁLASZTOTT…” meg stb. baromság….

Nem azért kell levenni Jézust még szimbolikusan is a keresztrõl, hisz akkor és ott ez megtörtént, ha nem azért, hogy a gyûlöletet ne sugározzuk ki – ahogy Kisfaludy György hozta rá a figyelmemet a pontra,
Idézem õt is meg Jézust is amikor mondta: „ az vagyok a KI vagyok…” ugye értjük?
Mert amikor írom, hogy a bölcs korba léptünk akkor az azzal jár, hogy szimbólumainkkal ne sugározzuk ki a rossz indulatod elég volt belõle 2011 év – és talán a másik fél is fel hagy az örökös védekezési mechanizmusával, kényszerrel, hogy õ a kiválasztott meg stb.
Ez a rossz kisugárzás abban nyilvánult meg eddig, hogy minden áldott nap szembe sült bûnével- hogy ez elõtt 2011 éve mit csinált – ennek az indítására alkotta meg az egyéni holokausztját is, holott holokausza minden népnek nemzetének volt – mint egy ellensúlyozás kép… ugye érted? Persze ma már tudjuk azt is, hogy ebbõl üzletet csinált, de az indító gondolata ez volt amit írtam le neked… az üzlete meg értjük az a mentalítása arra szakosodott és ért hozzá – csak ne az én káromra, illetve senkijére sem , mert becsületes és emberien meg lehet belõle élni, csak nem úgy ahogy eddig és mostanába csinálja…


Ez nem meg tagadása a hitnek és tudásnak sõt annak a tovább fejlesztése és hirdetése, hogy már alkalmasak vagyunk tovább lépni a fejlõdés útján, a tökéletes felé… mert ne feled elõbb volt a tökéletes majd elkorcsosult – a mai állapotokra…
MEGJEGYZEM, A RÉG MÚLT MAGYAR SIROKBAN IS VOLTAK MELL KERESZTEK, DE AZON NEM VOLT SENKI RÁ SZÖGELVE – EGYIK FELÉN ÁLDÁST OSZTOTTAK A MÁSIK FELÉN FOGADTAK…
A BELSEJÉBEN MEG A MAGOT BEFOGADÓ FÖLD VOLT…

Elgondolkodtam ezen, vajon mikor indult e szimbólum és ellenében a másik a kettõs mérce felállítása és mi célból – ma már tudjuk mi célból - az oszd meg és uralkodj – ami SZÉT ZILÁLTA az egységet.. SAJNOS! Vissza kell állítani LÉTÜNK KÉRDÉSE…

13500 – na jó legyen 13600 ahogy Kisfaludy György barátom mondja meg 2011 az 15611 – MOST annyit írunk –ha onnantól kezdjük az IGÉT –de nem kezdhetjük onnantól mert volt elõtte is mozgás és sebesség –mai fogalommal IDÕ –

„kezdetben vala az IGE…”

http://www.magyar...tan.hu/ige
„Az igék négy csoportba sorolhatók:
· cselekvést kifejezõ ige
· történést kifejezõ ige
· létezést kifejezõ ige
· állapotváltozást kifejezõ ige”

Az ige a magyar nyelvben

Lássuk elõször, hogy mit jelent az ige!

Ige: Azokat a szavakat, amelyek valakinek vagy valaminek a cselekvését, történését, létezését vagy állapotát fejezik ki, igéknek hívjuk.Az igékre a mit csinál?, mit cselekszik?, mi történik vele? kérdésekkel kérdezünk rá.
Például: Mit csinál? A válasz: rajzol. Akkor ez egy ige.


Az igék négy csoportba sorolhatók:
· cselekvést kifejezõ ige
· történést kifejezõ ige
· létezést kifejezõ ige
· állapotváltozást kifejezõ igeCselekvést kifejezõ igék
Azok az igék tartoznak ide, amelyekkel valamilyen cselekvést akarunk kifejezni (valaki csinál valamit).
Például:

ír, alszik, sétál, fényképez stb.

énekel fut zongorázik fest

Történést kifejezõ igék
Azok az igék tartoznak ebbe a csoportba, amelyek azt fejezik ki, hogy valakivel vagy valamivel történik valami.
Például:

folyik, esik, fúj, villámlik stb.

Esik az esõ. A patak gyorsan folyik. Villámlik és dörög az ég.


Létezést kifejezõ igék:
Azok az igék tartoznak ide, amelyek létállapotot fejeznek ki. Valami vagy valaki létezését kifejezõ szavak.
Például:

él, van stb.

Van egy macskám. A madár az erdõben él.


Mi az IGE? Tanultuk az általános iskolában nem? Hát akkor emlékezz és menj oda vissza – idõben…

Úgy tanultam én is, hogy cselekvést, történést és létezést – valamint idõt jelent – jelen, múlt jövõ, - érdekes a sorrend – mert a sorrend – a jövõ jelen és a múlt….. vagy : MÚLT JELEN ÉS A JÖVÕ… vajon melyig a valós? Teszem fel a kérdést magamnak…


Az elsõ mozgató –nem ismerjük TEREMTÕNEK, hívjuk, Úrnak, Istennek….

Mozgás és sebesség – ha idõbe meghatározod, akkor kalitkába zárod, mert nincs idõ, ott vagy azonnal ahol akarsz lenni – magyar mesékben minden levan írva, mondtam már, hip-hop ott legyek ahol akarok…”

Emlékeztet, Kisfaludy barátom rá, eszembe jut a pont meghatározásom leírása, nincs sebesség, mert a pont mindig ott van a pontban azonnal – leírtam, olvasd el, nem ismétlem magam, az Életem c. Írásomban…

A tér és idõ nélküli világ fogalmaz Kisfaludy barátom, jó dolog és tudományos – mai nagy többségi ember ezt nem érti… annak ellenére létezik, van, csak nem lehet megfogni.

Emlékszel én is írtam, kérdéseket, van, de nem látod, és nem tudod megfogni mi az?
Vagy van de ne… elfelejtettem – elmegyek meg keresem a pontot --- azt ahol írtam le…HÓBORTOSAN!


Láttam magam is 2011-ben …


II. fej.normál 9-old. Idézek belõle:

„2008.-01-17-én 05. 20-órakor folytatom írásom – semmi nem változott? Tudd átlépni a küszöböt. Ha a kérdésekre megadod a választ a megoldást is fogni, tudod.

Van, létezik, meglehet kézzel fogni, és mégse látod az anyagi világban. Mi az?

Nincs, de létezõ, mégse látod az anyagi világban. Mi az?

Van is, nincs is és látod mi az?

Át tudod lépni a küszöböt, ha a helyes utat megtalálod. Melyik a helyes út, és hogyan találod meg? :


„Egy hosszú úton haladsz a sivatagban, elfogyott az élelmiszered, vízkészleted érzed, hogy közeleg a halálod, de tudod, hogy nem sokára egy útelágazáshoz érsz, ahol egy õr áll, és az út kettéválik, az egyik a halálba, míg a másik az életbe vezet. halál a sivatagba, az élet az oázisba vezet. De azt is tudod, hogy egyik nap az IGAZMONDÓ, míg másnap a HAZUGMONDÓ áll õrt. Egy mondatban szabad megkérdezned a veled szemben álló õrtõl, hogy merre kell menni az életbe, azaz az oázisba, hogy életben maradjál, hogyan kérdezed meg, hogy életben maradj? AZT NEM TUDOD, HOGY AZ IGAZMONDÓ, VAGY HAZUGMONDÓVAL ÁLLSZ SZEMBEN.

A válaszokat meg fogom adni, de”

II. fej. normál 29. old:


Megígértem, hogy a választ megadom: tehát az elsõre,
- az a ritka küllõvel ellátott kerék, amely olyan gyorsan forog, hogy nem látom a küllõt, akár milyen erõsen nézem.
- Az a csillag az ûrben, amely több milliárd évvel ez elõtt felrobbant, megsemmisült és a fénye a földre most ért ide.
- A fény, ami végül megszûnik, ha a fényforrás is kialszik.
- Mit mondana a másik õr, ha az lenne most itt, hogy merre kell menni az életbe, az oázisba?


Magyarázat: mindegy mit mond és mutat, az ellenkezõ irányba kell elindulni haladni, és életbe maradni. Mert
Ha az igazzal beszél az mindig IGAZAT, MOND, a hazug meg mindig HAZUDIK.EZ AZ UTOLSÓ TANÁCS.”


IGEN – az ige és az n - mondtam, hogy láttam: 2011. július, 16-án 20-21 óra közötti idõben fenn a tiszta csillagos égbolton egy felvillanást kicsit nagyobb volt mint a telihold - egy pillanat volt – és ki-csi-be tovább haladt majd eltûnt a szemem elõl…

Bizonyítani? Kérdezik a hitetlenek és tudatlanok –sajnos én nem tudom, de tudom, hogy mások tudják, mert felvették, pl. videóra…

MOST - tovább nem írom – pedig írhatnám… az üzenet amit akartam eben leírni benne van…

Szeretettel: id. Kiss László
2011-11-24 – 05:37 befejezem, küldöm az éterbe: MEG INT...
# | LALAPAPA LALAPAPA - 2011 11 24 ¦ 17:53:29
Kezdet az emberi alap tulajdonsagokkal van,
sok ferges agyban bomlott olyan fajta,
ki mindent elad hogy jobb elete több penze legyen,
az emberi irigyseg kapzsisag,
es a hires magyar nagykepüseg elegge nehezen nöhetö le betegseg,
vagy keszenlet.
A viszony ember tarsainkal kapcsolatban addig terjed,
mig a hasznunk vagy erdekünk meg van belölle,
ha nincs,
akkor a masik ket labon jaro evö es emesztö gyar ertektelen marad.
Az oktatasban olyan szintre szüllyesztett gyalazatos erdekek lettek,
melyek lenövese igen csak szinte lehetetlen,
hollo madar kosztja egyre romlottabb,
es egyre büdösebbet szarik is.
Most kik szedik fel a szart ez masik kerdes, de tudjak kik azok es kihez irodott ez a level.
A madaron rajt a cel kereszt,
most a kerdes,
megdöglik mert elöregedett
vagy eppen megfagy es egyenesen a patkanyok ele esik mint fagyasztott
protein.
# | banyek banyek - 2011 11 24 ¦ 19:02:32
Spari, te csak nem nyugszol..

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.27 msodperc
93,570,808 egyedi ltogat