Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

√Ā, dehogy!

Napl√≥Ma reggelt elszakadt a l√°nc. Elpattant, mintha c√©rn√°b√≥l lenne, ilyen m√©g nem t√∂rt√©nt velem. A ker√©kp√°r nem b√≠rta a nyomat√©kot, mikor Marcit √≥vod√°ba vittem, √≠gy gyalog fejeztem be a t√°vot. A l√°ncot lecser√©ltem, de a r√©gi m√°r haszn√°lhatatlan. Pont, mint az √©let maga. Sok t√∂rt√©netem van, kett√Ķt-h√°rmat elmondok, csak azok kedv√©√©rt, akiket esetleg √©rinthet. Egyik csal√°di bar√°tunk elismerte, hogy velem kapcsolatos hitetlenked√©se a m√ļlt √©v tavasz√°n v√°ltozott meg, mikor ugye arr√≥l volt sz√≥, hogy esetleg lekapcsolj√°k a telefonokat √©s egy√©b h√°l√≥zatokat. Nos, mint kider√ľlt az egyik bar√°tn√Ķje elbesz√©l√©s√©b√Ķl, a zsid√≥k a saj√°t kommunik√°ci√≥s rendszer√ľket is magyar fejleszt√Ķkkel √≠rattatt√°k meg √©s egyik k√∂zeli ismer√Ķse ismerte el, hogy √Ķ sk. adta √°t a programot nekik, tudv√°n, milyen c√©lokra is kellhet.

A m√°sik t√∂rt√©net sem semmi. Egyik volt koll√©g√°m mes√©lte a minap, hogy al√°t√°massza a zsid√≥k orsz√°gfoglal√°s√°val kapcsolatos „l√©gb√Ķl kapott” megl√°t√°saimat, hogy annak idej√©n m√©g az √ērezredn√©l is szolg√°lva (nem rend√Ķr) a f√Ķn√∂ke, mint k√∂zismert vall√°sos √©s „palesztinbar√°t” szem√©lyk√©nt utat int√©zett Palesztin√°ba. Azt mondja, el sem tudjuk k√©pzelni az ottani viszonyokat, a „csekpointos” √°tereszt√Ķ rendszert…, amelyek b√°rmelyik√©n megakaszthatnak √©s akkor nem jutsz el a munk√°ba, vagy √©jszak√°ra haza…
Egy visszah√≠v√°st k√∂vet√Ķen p√°r √©ve palesztin k√ľld√∂tts√©g √©rkezett haz√°nkba √©s a sz√°ll√°st mintegy v√©letlen√ľl a S√≠p utc√°ban siker√ľlt a „f√Ķn√∂knek” lerendezni. Mikor √Ķ, mint fullajt√°r megtudta ezt, m√°r sz√≠vta a fog√°t, de nem volt mit tenni. A deleg√°ci√≥ √ľl a kisbuszban az utca meg le van z√°rva √©s a rend√Ķr√∂k k√©rik a behajt√°si enged√©lyt. √ē meg mondja, hogy √ērezred √©s nem terrorista, de h√°t ott van a sz√°ll√°s a „palesztinoknak”. – Ekkor m√°r mosolyogtam az elbesz√©l√©s hallat√°n. Rend√Ķr telefon√°lgat, majd beereszti √Ķket a zsid√≥negyedbe. M√°snap felmegy hozz√° az √ērezred „parancsnokhelyettese”, ahogy eml√≠tette, b√°r nev√©t nem mondta, csak azt, hogy ez volt Dobozi helyettese, aki k√©rdezte, mi is volt tegnap, mert err√Ķl neki tudnia kell, mert √Ķ az izraeli nagyk√∂vets√©g megb√≠zott mossados √∂sszek√∂t√Ķje. No h√°t, akkor v√°lt szemm√© √©s most, mikor tal√°lkoztunk, ezt mindenk√©ppen tudom√°somra kellett hozza.

Nos ennyit az anekdot√°kb√≥l, de van m√©g b√Ķven, b√°r m√°r nem tartom annyira fontosnak most elmes√©lni. Majd ha fagy!

A vakoknak √©s gyeng√©nl√°toknak is fel kellett t√Ľnj√∂n, hogy nem kis dolgok vannak k√©sz√ľl√Ķben. Tegnap kapott jelz√©s szerint a j√≥bbik is bekem√©ny√≠tett, mert Vona-Zazri valahol Szfeh√©rv√°r k√∂rny√©k√©n a pajt√°sainak cs√ļnya dolgokr√≥l kezdett el legend√°kat sz√Ķni. Olyanokat mondott, hogy v√°s√°roljanak be hideg√©lelemb√Ķl, tartal√©koljanak, mert sz√ľks√©g lesz r√° a k√∂zelj√∂v√Ķben. Nocsak, mik el√Ķ nem ferd√ľlnek. M√°s csatorn√°k szerint a J√≥bbik belsej√©ben is tiszt√°ban van az √©rtelmesebbje, hogy ki a vezet√Ķik √©s mire szarvez√Ķdtek, de m√©g v√°rnak. Ugyan nem tudom mire, de v√°rjanak. Aki m√©g most sem fogja – mik√∂zben benne van a s√Ľrej√©ben-, hogy ez nem lesz le√°ny√°lom √©s a zsid√≥k √©ppen az√©rt vannak ott, hogy az utols√≥ pillanatig vaks√°gban tarts√°k a lev√°gand√≥, fel√°ldozand√≥ g√≥jokat, az√©rt nem is k√°r-k√°r, nem ilyen ak√°rki fi√°nak.

M√°r nem tartom √©rtelm√©t minden l√©nyeges cikknek a hozatal√°t, amit m√°s nyelveken elolvasok, mert szinte azt √≠rj√°k teljes m√©rt√©kben, amit k√©t √©ve is m√°r meg√≠rtunk. Tess√©k n√©ha az arch√≠vumban is lapozgatni, h√°tha ismer√Ķs lesz az, amir√Ķl most k√∂h√©csel a m√©dia.

Ami a szombati duna√ļjv√°rosi el√Ķad√°somat illeti, √∂lt√∂zzetek id√Ķt√°ll√≥an. √ögy tudom lesz√≥ltak az aty√°nak is, hogy csak m√≥dj√°val "Posta Imr√©zni" √°m, mert irgum, meg burgum. √ögy l√°tszik, hogy nagyon fontos szem√©ly lehetek, vagy valami hasonl√≥, b√°r az atya nem mondta, hogy nem lehet n√°la megtartani a besz√©lget√©st (√ļgy, mint kor√°bban m√°r k√©tszer), de az√©rt lehet m√©g meglepet√©s, melyen √©n m√°r nem lep√Ķd√∂k meg. Akkor √°tmegy√ľnk a szomsz√©dos rend√Ķr-√Ķrsre √©s ott a nagye-l√Ķ-ad√≥ban gy√Ľl√ľnk √∂ssze, h√°tha p√°r mocsok rend√Ķrnek l√°tsz√≥ maffi√≥z√≥ is kap n√©mi ihletet √©s nem kell maholnap felakasztani demokratikusan a tettei√©rt. M√°sik megold√°s, hogy gy√ļjtunk egy szert√ľzet √©s k√∂z√∂sen im√°dkozunk a Magyarok Isten√©hez. A t√∂bbit meg majd a helysz√≠nen megbesz√©lj√ľk. Hozzatok f√°t, esetleg, nehogy Gyurinak kelljen sz√≥lni, mert csak kuka van.

HozzŠszůlŠsok

# | Salvia Salvia - 2011 11 25 ¦ 14:11:56
Mit mutat az "√ĀBRA" ?

Oka van annak hogy a magyarok szinte ellen√°ll√°s n√©lk√ľl hagyj√°k magukat eltiporni, bedar√°lni, keresztre fesz√≠teni - hogy f√°t lehet hasogatni a h√°tukon. M√©gpedig Szellem-Tudati, L√©lek-Rezg√©sbeli OKA. Egy eredetileg magasabb szinten rezg√Ķ, a F√∂ld√∂n emberi testet √∂lt√∂tt l√©lek - amilyen a magyar - a PERI√ďDUS-V√ĀLT√ĀS id√Ķszak√°ban a rezg√©sszintet illet√Ķen fokozatosan VISSZAT√ČR a lesz√ľlet√©s el√Ķtti magas szintre. Minden m√°s l√©lekhez hasonl√≥an. Teh√°t ebben nincs k√ľl√∂nbs√©g - csak abban, hogy eredend√Ķen milyen rezg√©sszint√Ľ-dimenzi√≥j√ļ vil√°gb√≥l j√∂tt√ľnk mi √©s j√∂ttek m√°sok. Mert az azt√°n nem mindegy √°m. Ez√©rt van az hogy a magyar egyre csak B√ČKET√õR√ēBB √©s nem mozdul - hiszen m√°r a k√≥dok kiold√≥dtak benne √©s emelkedik a bels√Ķ rezg√©se - m√©gpedig az "EGEKBE". Megv√°rja m√≠g tud√°sa √©s k√©pess√©gei birtok√°ba jut - azt√°n majd L√ČP - szel√≠den, de ellentmond√°st nem t√Ľr√Ķen.
A F√∂ldre minden l√©lek az√©rt j√∂n hogy tanuljon, hogy itt tart√≥zkod√°sa alatt v√©g√ľl egy magasabb szellem-tudati szintet √©rjen el mint amilyennel idej√∂tt. Ez√©rt eredeti tud√°s√°t, k√©pess√©geit z√°rolja, hozz√°f√©rhetetlenn√© teszi a maga sz√°m√°ra. Egy√©bk√©nt ez a felt√©tele az eg√©sz "k√∂z√©p iskolai" itteni l√©tnek, tanul√°snak. Amikor azonban korszakv√°lt√°s van - vagyis √©retts√©gi/felv√©teli k√∂vetkezik az egyre magasabb rezg√©s√Ľ F√ĖLDI egyetemre - akkor vissza√°ll a REND. Azaz kiold√≥dnak a k√≥dok √©s mindenki visszakapja eredeti tud√°s√°t √©s k√©pess√©geit. Igen √°m, de aki magasabb szintr√Ķl j√∂tt ann√°l ez a folyamat egy magasabb szintet abszolv√°l - t√∂bb tud√°st √©s k√©pess√©get.
Az hogy a magyarok tud√°sa √©s k√©pess√©gei t√∂bbek mint m√°sok√©i - h√°t Istenem - "Antal J√≥zsef" nyom√°n: "Tetszettek volna forradalmat csin√°lni" - magasabb l√©lek-rezg√©si szintre jutni egy magasabban rezg√Ķ bolyg√≥n. Teh√°t sz√≥ sincs kiv√°lasztotts√°gr√≥l, melld√∂nget√©sr√Ķl, antiszemitizmusr√≥l meg egy√©b marhas√°gokr√≥l. Sok sok tanul√°ssal, tapasztal√°ssal el√©rt lelki fejl√Ķd√©sr√Ķl van sz√≥. √Čs tetszik nem tetszik - ennek megfelel√Ķen - univerzum-szerte k√Ķkem√©ny hierarchi√°r√≥l, magasabb √©s alacsonyabb fejletts√©gi szint√Ľ lelkekr√Ķl van sz√≥. √Čs ennek megfelel√Ķen - egy adott f√∂ldi szitu√°ci√≥ban - emberekr√Ķl. Csak a F√∂ld√∂n van ideig-√≥r√°ig "egyenl√Ķsdi" - elvileg a O-√°r√≥l indul√≥ - aki kapja marja. Csak elvileg, mert az alacsonyabb l√©lek-rezg√©si szintr√Ķl j√∂ttek "tudat alatt" j√≥val g√°tl√°stalanabbak m√°sokn√°l - ez√©rt is tudnak rettenetes elnyom√°ssal "uralkodni" - ideiglenesen.
Amely "uralkod√°sr√≥l" azt√°n nem sz√≠vesen mondanak le - m√©g akkor sem ha tudj√°k hogy mi a kiker√ľlhetetlen √©s megm√°s√≠thatatlan "√ĀBRA". Ez√©rt is irigylik, ut√°lj√°k a magyarokat, ez√©rt is pr√≥b√°lj√°k √Ķket rafin√°ltan testileg elpuszt√≠tani, ez√©rt foglalj√°k el az orsz√°gukat, ez√©rt uralkodnak felett√ľk, ez√©rt nyomorgatj√°k √Ķket ahol csak tudj√°k - term√©szetesen csak addig am√≠g megtehetik. √Čs mivel ezt m√°r nem sok√°ig tehetik meg id√Ķnk√©nt eg√©szen bevadulnak - mint ahogyan azt most m√°r szinte folyamatosan naponta l√°tjuk.
Azt√°n hogy a magukat hamisan kiv√°lasztottnak tekint√Ķk √©s m√°sok mifajta t√ľcsk√∂t-bogarat hordanak √∂ssze vel√ľnk kapcsolatban - cs√ļfol√≥dva √©s r√∂h√∂gve rajtunk - az azt√°n m√°r t√©nyleg abszol√ļte de nem √©rdekel minket. Mondhatn√°nk hogy az nevet aki utolj√°ra nevet - de nem mondjuk mert NEM VAGYUNK K√ĀR-√ĖRVEND√ēEK !

Magyar Messi√°s blog
(Kerion, 2011.11.18 09:37)
# | Kam√©leon Kam√©leon - 2011 11 25 ¦ 15:04:44
Most jót nevettem ki hogy játszik! Cool kukkoljuk csak anyad ja igen

Lehet így:

kepfeltoltes.hu/111125/sakk_kulcs_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

√Čs √≠gy is:

kepfeltoltes.hu/111125/sakk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
# | jano jano - 2011 11 26 ¦ 00:32:41
Kedves Rettenthetetlen bar√°tom
√Čn nem fogok neked √©s sem m√°snak semmit bizony√≠tani. √Čn √©s a t√°rsaim nem egy b√≥her brig√°d vagyunk. Katonai m√ļlttal ,val√≥s harct√©ri tapasztalatokkal rendelkez√ľnk. Nem egy m√ļltba r√©ved√Ķ karik√°s ostort pattogtat√≥, a modern harc√°szatot h√≠rb√Ķl sem ismer√Ķ laza bar√°ti h√Ķb√∂rg√Ķ fegyelmezetlen nyavaly√°s r√©szeges buliz√≥s banda. Nem √ľv√∂lt√∂z√ľnk √©s ha valamit tesz√ľnk arr√≥l senki sem tudhat. A legfontosabb feladatunknak nem a gyilkol√°sz√°st, √©s az agyatlan √Ķszn√©pi lincsel√©st, √©s az indulati akasztgat√°sban sem vagyunk hajland√≥ak r√©szt venni. S√Ķt ha tehetem minden er√Ķmmel meg fogom akad√°lyozni. Sz√°munkra a legfontosabb az √©let v√©delme lesz. A felk√©sz√ľletlen testv√©reink √©s min√©l t√∂bb csal√°d √°tseg√≠t√©se a bajon. Ha azt a strat√©gi√°t k√∂veted amit Gyuri sugall meghaltok a v√°rosban fegyverek √©s kik√©pz√©s n√©lk√ľl. Lelketek rajta.
N√°lunk alapvet√Ķ a rend √©s a nagyon szigor√ļ hierarchia felt√©tlen betart√°sa. Nektek nincsenek strat√©giai c√©ljaitok, a Kossuth t√©r nem az. √Čs a Blaha sem.
A sz√∂vets√©gr√Ķl ne is √°lmodjatok mert egyetlen katon√°m √©let√©t sem fogom kock√°ra tenni a felk√©sz√ľletlens√©getek √©s tapasztalatlans√°gotok ok√°n. Ink√°bb n√©lk√ľletek. Ha fel cucc√≥lunk √©s elmozd√≠tom a p√∂ck√∂t egy hat f√Ķs rajom √ļgy megy √°t rajtatok mint k√©s a vajon. √Čn egyetlen egy emberemet sem k√ľld√∂k a hal√°lba n√©pszer√Ľs√©g√©rt, politikai c√©lok√©rt √©s id√Ķleges nyeres√©gek√©rt.
Rosszul vagyok √©s a belem kih√°nyom az olyanokt√≥l akik soha nem √∂ltek √©s nem szembes√ľltek m√©g azzal amire naponta bujtogatnak. Naponta im√°dkozom ,hogy add uram istenem hogy √©n lehessek az els√Ķ kinek mennie kell √©s ne az akinek parancsot adok. √Ālt√°l m√°r √©desanya el√Ķtt hajtincset √°tadva?
Ha tudtok majd emberhez méltón viselkedni és beálltok a sorba vezetni foglak benneteket, hogy minél többeteket élve hazajuttassak édesanyáitokhoz. A többi hidd el szart sem számit.
# | kincses kincses - 2011 11 26 ¦ 01:18:25
Janó,meghajol!
# | GERRY GERRY - 2011 11 26 ¦ 10:20:26
Jano - meg kell mondjam - sokat fejlödtél. Mint ember!
...és köszönöm, hogy ismerhetlek (ha csak virtuálisan is!)

"Kaktuszban is van szép!" meghajol
# | Hontalan Hontalan - 2011 11 26 ¦ 10:44:30
Minden tiszteletem a ti√©tek. A fenyeget√©snek √©s a tettnek a helye is megvan. √Črdemi egy√ľttm√Ľk√∂d√©st senkinek sem tudok felaj√°nlani mert az biztons√°gi kock√°zatot jelentene f√Ķleg azok sz√°m√°ra, akik velem kapcsolatot teremtenek, de a sz√°momra is. Nincs √©rtelme h√Ķs√∂ket gy√°rtani, ha nincsenek k√∂vet√Ķik. De tisztelettel k√©rlek mindannyi√≥tokat, hogy a saj√°t k√∂reitekben pr√≥b√°ljatok meg √©rtelmes emberekb√Ķl l√©trehozni egy olyan csoportot, amely a jelenelegi hatalom meggyeng√ľl√©se eset√©n k√©pes lesz √©rtelmes ellen√°ll√°sra! Ne f√©ljetek, akkor majd megtal√°ljuk egy m√°s kez√©t! De azt mindenki vegye tudom√°sul, hogy a maffia mindent l√°t! √Čn kiz√°r√≥lag csak a technikai eszk√∂z√∂k, √©s felt√©telek megteremt√©s√©re t√∂rekszem.Megtehetem.
# | spartakusz spartakusz - 2011 11 26 ¦ 11:26:40
Hon-ta-lan! √ögy lesz!
Jano ezt m√°r szeretem benned...
szeretettel: spari
# | spartakusz spartakusz - 2011 11 26 ¦ 11:30:17
"dengizin - 2011 11 25 ¦ 10:16:49
jocman, spari, ez az Alois Irlmaier jóslatai szinte megegyezik Pió atya jós..."

Kedves dengizin - olvasd el m√©g egyszer mit √≠rtam, √ļgy hogy amit olvasol k√≠v√ľlr√Ķl szeml√©ld mint egy idegen...

szeretettel: spari:...
# | Tasi Tasi - 2011 11 26 ¦ 11:32:16
Janó!

√Čn sem √∂ltem m√©g embert √©s nem felt√©tlen√ľl szeretn√©k.
B√°r ahogy este elolvastam D√ļcz L√°szl√≥ k√∂nyv√©t, nem √©ppen demokratikus gondolataim lettek a zsid√≥s√°ggal kapcsolatosan.
Azt kell tenni amit a honv√©delem megk√∂vetel se t√∂bbet se kevesebbet de azt k√Ķ kem√©nyen betartani.
K√°r hogy nem lakok hozz√°d k√∂zel menn√©k √©s tanuln√©k t√Ķled p√°r harci dolgot. Lehet nem vagyok elit harcosnak val√≥ de amit kell megtettem √©s meg is fogom tenni hogy nemzet√ľnket megments√ľk a s√∂t√©ts√©gt√Ķl.

Rettenhetetlen!

Szerintem te provokátor vagy mint a gyurrikád. Csökönyös, agyatlan tulok vagy.
# | GERRY GERRY - 2011 11 26 ¦ 11:35:54
Rettenthetetlen nem provok√°tor... Cs√∂k√∂ny√∂s... igen agyatlan... nem csak olyan forrofej√ľ, hogy az agyi hull√°mok.... khmmm... cikk-cakkosak ja igen

De egyens√ļllyhoz megfelel√∂. Mi lenne ha mindenki olyan lenne mint... sz√≥val olyan. Akkor kivel vitatkozn√°nk?

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.28 mŠsodperc
86,026,026 egyedi lŠtogatů