Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

√Ā, dehogy!

Napl√≥Ma reggelt elszakadt a l√°nc. Elpattant, mintha c√©rn√°b√≥l lenne, ilyen m√©g nem t√∂rt√©nt velem. A ker√©kp√°r nem b√≠rta a nyomat√©kot, mikor Marcit √≥vod√°ba vittem, √≠gy gyalog fejeztem be a t√°vot. A l√°ncot lecser√©ltem, de a r√©gi m√°r haszn√°lhatatlan. Pont, mint az √©let maga. Sok t√∂rt√©netem van, kett√Ķt-h√°rmat elmondok, csak azok kedv√©√©rt, akiket esetleg √©rinthet. Egyik csal√°di bar√°tunk elismerte, hogy velem kapcsolatos hitetlenked√©se a m√ļlt √©v tavasz√°n v√°ltozott meg, mikor ugye arr√≥l volt sz√≥, hogy esetleg lekapcsolj√°k a telefonokat √©s egy√©b h√°l√≥zatokat. Nos, mint kider√ľlt az egyik bar√°tn√Ķje elbesz√©l√©s√©b√Ķl, a zsid√≥k a saj√°t kommunik√°ci√≥s rendszer√ľket is magyar fejleszt√Ķkkel √≠rattatt√°k meg √©s egyik k√∂zeli ismer√Ķse ismerte el, hogy √Ķ sk. adta √°t a programot nekik, tudv√°n, milyen c√©lokra is kellhet.

A m√°sik t√∂rt√©net sem semmi. Egyik volt koll√©g√°m mes√©lte a minap, hogy al√°t√°massza a zsid√≥k orsz√°gfoglal√°s√°val kapcsolatos „l√©gb√Ķl kapott” megl√°t√°saimat, hogy annak idej√©n m√©g az √ērezredn√©l is szolg√°lva (nem rend√Ķr) a f√Ķn√∂ke, mint k√∂zismert vall√°sos √©s „palesztinbar√°t” szem√©lyk√©nt utat int√©zett Palesztin√°ba. Azt mondja, el sem tudjuk k√©pzelni az ottani viszonyokat, a „csekpointos” √°tereszt√Ķ rendszert…, amelyek b√°rmelyik√©n megakaszthatnak √©s akkor nem jutsz el a munk√°ba, vagy √©jszak√°ra haza…
Egy visszah√≠v√°st k√∂vet√Ķen p√°r √©ve palesztin k√ľld√∂tts√©g √©rkezett haz√°nkba √©s a sz√°ll√°st mintegy v√©letlen√ľl a S√≠p utc√°ban siker√ľlt a „f√Ķn√∂knek” lerendezni. Mikor √Ķ, mint fullajt√°r megtudta ezt, m√°r sz√≠vta a fog√°t, de nem volt mit tenni. A deleg√°ci√≥ √ľl a kisbuszban az utca meg le van z√°rva √©s a rend√Ķr√∂k k√©rik a behajt√°si enged√©lyt. √ē meg mondja, hogy √ērezred √©s nem terrorista, de h√°t ott van a sz√°ll√°s a „palesztinoknak”. – Ekkor m√°r mosolyogtam az elbesz√©l√©s hallat√°n. Rend√Ķr telefon√°lgat, majd beereszti √Ķket a zsid√≥negyedbe. M√°snap felmegy hozz√° az √ērezred „parancsnokhelyettese”, ahogy eml√≠tette, b√°r nev√©t nem mondta, csak azt, hogy ez volt Dobozi helyettese, aki k√©rdezte, mi is volt tegnap, mert err√Ķl neki tudnia kell, mert √Ķ az izraeli nagyk√∂vets√©g megb√≠zott mossados √∂sszek√∂t√Ķje. No h√°t, akkor v√°lt szemm√© √©s most, mikor tal√°lkoztunk, ezt mindenk√©ppen tudom√°somra kellett hozza.

Nos ennyit az anekdot√°kb√≥l, de van m√©g b√Ķven, b√°r m√°r nem tartom annyira fontosnak most elmes√©lni. Majd ha fagy!

A vakoknak √©s gyeng√©nl√°toknak is fel kellett t√Ľnj√∂n, hogy nem kis dolgok vannak k√©sz√ľl√Ķben. Tegnap kapott jelz√©s szerint a j√≥bbik is bekem√©ny√≠tett, mert Vona-Zazri valahol Szfeh√©rv√°r k√∂rny√©k√©n a pajt√°sainak cs√ļnya dolgokr√≥l kezdett el legend√°kat sz√Ķni. Olyanokat mondott, hogy v√°s√°roljanak be hideg√©lelemb√Ķl, tartal√©koljanak, mert sz√ľks√©g lesz r√° a k√∂zelj√∂v√Ķben. Nocsak, mik el√Ķ nem ferd√ľlnek. M√°s csatorn√°k szerint a J√≥bbik belsej√©ben is tiszt√°ban van az √©rtelmesebbje, hogy ki a vezet√Ķik √©s mire szarvez√Ķdtek, de m√©g v√°rnak. Ugyan nem tudom mire, de v√°rjanak. Aki m√©g most sem fogja – mik√∂zben benne van a s√Ľrej√©ben-, hogy ez nem lesz le√°ny√°lom √©s a zsid√≥k √©ppen az√©rt vannak ott, hogy az utols√≥ pillanatig vaks√°gban tarts√°k a lev√°gand√≥, fel√°ldozand√≥ g√≥jokat, az√©rt nem is k√°r-k√°r, nem ilyen ak√°rki fi√°nak.

M√°r nem tartom √©rtelm√©t minden l√©nyeges cikknek a hozatal√°t, amit m√°s nyelveken elolvasok, mert szinte azt √≠rj√°k teljes m√©rt√©kben, amit k√©t √©ve is m√°r meg√≠rtunk. Tess√©k n√©ha az arch√≠vumban is lapozgatni, h√°tha ismer√Ķs lesz az, amir√Ķl most k√∂h√©csel a m√©dia.

Ami a szombati duna√ļjv√°rosi el√Ķad√°somat illeti, √∂lt√∂zzetek id√Ķt√°ll√≥an. √ögy tudom lesz√≥ltak az aty√°nak is, hogy csak m√≥dj√°val "Posta Imr√©zni" √°m, mert irgum, meg burgum. √ögy l√°tszik, hogy nagyon fontos szem√©ly lehetek, vagy valami hasonl√≥, b√°r az atya nem mondta, hogy nem lehet n√°la megtartani a besz√©lget√©st (√ļgy, mint kor√°bban m√°r k√©tszer), de az√©rt lehet m√©g meglepet√©s, melyen √©n m√°r nem lep√Ķd√∂k meg. Akkor √°tmegy√ľnk a szomsz√©dos rend√Ķr-√Ķrsre √©s ott a nagye-l√Ķ-ad√≥ban gy√Ľl√ľnk √∂ssze, h√°tha p√°r mocsok rend√Ķrnek l√°tsz√≥ maffi√≥z√≥ is kap n√©mi ihletet √©s nem kell maholnap felakasztani demokratikusan a tettei√©rt. M√°sik megold√°s, hogy gy√ļjtunk egy szert√ľzet √©s k√∂z√∂sen im√°dkozunk a Magyarok Isten√©hez. A t√∂bbit meg majd a helysz√≠nen megbesz√©lj√ľk. Hozzatok f√°t, esetleg, nehogy Gyurinak kelljen sz√≥lni, mert csak kuka van.

HozzŠszůlŠsok

# | Hontalan Hontalan - 2011 11 29 ¦ 16:21:40
Honv√©desk√ľ!
√Čn ezekn√©l m√©g k√ľl√∂nbeket is tudok. B√°r a nitroglicerines plasztik az marha j√≥. De ez nem laikusok kez√©be val√≥. √©s nem is az√©rt √≠rtam. Csak azt akartam modnani. hogy mennyire f√©lnek. Pl. a Fl√≥bert pisztoly enged√©lyk√∂teless√© t√©tele, pedig m√°r bzonyos esetekben az is v√©delnet jelentene a behatol√≥kkal szemben.
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2011 11 29 ¦ 18:51:17
jano!
Elolvastam a h√°romnapi hsz-ket, van egy √©rdekes s√Ķt az √©n v√©lem√©nyem szerint egy nagyon fontos megjegyz√©sed! jano - 2011 11 25 ¦ 23:32:41
Amit ebben a pár mondatban leírtál fémjelzi a véleményedet és gondolkodásodat is egyben.
Csak gratul√°lni tudok! Rajtad k√≠v√ľl csup√°n egy √°ltalam m√©lyen tisztelt embert√Ķl hallottam ezeket vagy hasonl√≥ szavakat.
Abban is egyet√©rtek √©n nem harcolok semmilyen √∂nmag√°t vezet√Ķnek maga √°ltal kinevezett egy√©nek√©rt. A hatalom sem a politika sem √©rdekel, ami a l√©nyeg, amint megnyert√ľk a h√°bor√ļt √©s megpihenhet√ľnk hazamehet√ľnk, megtessz√ľk. De, a fegyverarzen√°lunk el lesz rakva, √©s ha azt vessz√ľk √©szre mi nem ez√©rt harcoltunk, h√°t el√Ķvessz√ľk √©s megint haszn√°ljuk ha kell!
√Čn ennyit szerettem volna hozz√°tenni csup√°n.
# | Tasi Tasi - 2011 11 29 ¦ 20:07:10
Kedves Hontalan!

Mi ez az √∂ndics√Ķ√≠t√©s?
Szerintem sok dolgot m√©lyebben l√°ttok mint te "fiatal" korom ellen√©re. Ha oktalanul h√Ķsk√∂dn√©k akkor val√≥sz√≠n√Ľ Gyurrival lettem volna egy cell√°ban. Vagy a Csillag√∂sv√©nyre k√∂lt√∂ztetett volna a hatalom ha √©n "h√Ķsk√∂dn√©k".

Egy√©bk√©nt visszat√©rve a t√∂rt√©netedre 3x r√°d l√Ķttek...√°ll√≠t√≥lag...h√°t el√©g kret√©n egy b√©rgyilkos lehetett. Vagy te vagy a Ramb√≥ √©s Termin√°tor √∂tv√∂zete, vagy Neo aki meg√°ll√≠tja a goly√≥kat, vagy olyan kancsi lehetett a b√©rgyilkosod mint az Egy kis kiruccan√°s c√≠m√Ľ filmben a n√©met katona aki n√©gyet l√°tott egy helyet.
De majd m√©g elolvasom p√°rszor lefekv√©s el√Ķtt szeretem a vicces esti mes√©ket.
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2011 11 29 ¦ 20:13:43
Vezérem!
Ha nem tudnám milyen f@sza gyerek vagy azt hinném kötözködni akarsz.
De, tudom nem ilyen vagy! Tudod testv√©r van egy cs√ļnya n√©met vicces mond√°s, niht ugri bugri langszamj speciel.
# | honvedesku honvedesku - 2011 11 29 ¦ 22:24:38
Hontalan
Nem akartalak h.sz -ommal elsötétiteni,a leirtak nem youtube -wikipedia tapasztalatok,
teh√°t az a l√°k√°tos inas is √∂sszedobhatja az anyagot,aproblema a h√ľvely √©s a kapszli.
De a mult ötletessége kifogyhatatlan, aki
keres az talál, aki korán kel-nem aludta ki magát.Itt nem fegyveren mulik az orr.vadászat hanem elszánt és kreativ kisz-életen!
# | Hontalan Hontalan - 2011 11 30 ¦ 09:58:58
Honv√©desk√ľ! Ezt a h√Ľbor√ļt nem mi fogjuk megv√≠vni, s√©t m√°r el is d√∂nt√∂tt√©k felett√ľnk. F√∂l√∂sleges olyan r√©szletekr√Ķl besz√©lni akkor ha nem ismerj√ľk a l√©nyeget. Engem ennek a dolognak a jogi vonatkoz√≥ r√©sze √©rdekel, hogy mi√©rt is kell megtagadni a Magyar √Āllampolg√°rokt√≥l a jogos √∂nv√©delem lehet√Ķs√©g√©t. Ha l√Ķport akarok gy√°rtatni szakemberhez fordulok, ha l√Ķfegyver kell bemegyek a boltba √©s megveszem. Na nem Magyarorsz√°gon. De semmi sz√ľks√©gem r√° mivel nem t√°mad senki, √©s √©n sem akarok senkit megt√°madni. Engem kiz√°r√≥lag ezen dolgok jogi vonatkoz√°sai √©rdekelnek. A k√©rd√©sem, hogy kit√Ķl √©s mi√©rt f√©lnek ennyire a hatalomgyakorl√≥k. Amikor a Pallaggal besz√©lgettem a feh√©r h√°zban azt mondta: Itt a falnak is f√ľle van, menj√ľnk ki a dunapartra besz√©lgetni. √Čs kiment√ľnk. A K√©rd√©s az, hogy kinek √©s mi√©rt dolgoznak a Magyar Titkosszolg√°latok. √Čn ismerek onnan egy p√°r embert. √ēk csak anyagot gy√Ľjtenek, de nem tudj√°k, hogy a ki√©rt√©kel√©s hol folyik. √Čn tudom, de nem mondtam meg nekik.
# | honvedesku honvedesku - 2011 12 01 ¦ 05:44:08
Hontalan
Az a Pallag lett emlitve aki szivrohamba meghalt?Mert ha ö akkor sok kinyitnivalo titkot
vitt örökre bezárva magával!!
Valaki mondta hogy pint√©rk√©mek ugrasztott√°k kereszt√ľl a f√∂ldszinti ablakon,ugy kapott infarktust.Vagy a ruszki sz√°jspr√©t√∂l.B√©ke poraira(Ha azonos a szem√©ly)Mi van?
# | Hontalan Hontalan - 2011 12 01 ¦ 08:54:15
Honv√©desk√ľ!Igen az a Pallag. A Felkai maffi√°val kapcsolatos inform√°ci√≥kat adtam √°t neki. Ennek a maffi√°nak volt a ver√Ķembere a Pint√©r. Olajban utaztak. Ma f√Ķleg ingatlanban, haza√°rul√°sban. A Pint√©r egy√©bk√©nt egy jelet√©ktelen figura, b√°b. A Pallag nem vitte s√≠rba az √ľgyeket, a jelent√Ķsebbek m√°solat√°t √°tadta nekem. √ērz√∂m √Ķket. Am√≠g a b√≠r√≥s√°got, √ľgy√©szs√©get, titkoszszolg√°latokat, rend√Ķrs√©get, t√∂rv√©nyhoz√≥ √©s alkalmaz√≥ test√ľleteket a Felkai maffia ir√°ny√≠tja nincs is √©rtelme el√Ķvenni.
# | honvedesku honvedesku - 2011 12 01 ¦ 09:00:54
Hontalan
Minden rosszérzésemért irántad bocsánatot
kérek!
Dolgok kapcsolodnak és talán segit szegény hazánkon!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.68 mŠsodperc
95,970,345 egyedi lŠtogatů