Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

√Ā, dehogy!

Napl√≥Ma reggelt elszakadt a l√°nc. Elpattant, mintha c√©rn√°b√≥l lenne, ilyen m√©g nem t√∂rt√©nt velem. A ker√©kp√°r nem b√≠rta a nyomat√©kot, mikor Marcit √≥vod√°ba vittem, √≠gy gyalog fejeztem be a t√°vot. A l√°ncot lecser√©ltem, de a r√©gi m√°r haszn√°lhatatlan. Pont, mint az √©let maga. Sok t√∂rt√©netem van, kett√Ķt-h√°rmat elmondok, csak azok kedv√©√©rt, akiket esetleg √©rinthet. Egyik csal√°di bar√°tunk elismerte, hogy velem kapcsolatos hitetlenked√©se a m√ļlt √©v tavasz√°n v√°ltozott meg, mikor ugye arr√≥l volt sz√≥, hogy esetleg lekapcsolj√°k a telefonokat √©s egy√©b h√°l√≥zatokat. Nos, mint kider√ľlt az egyik bar√°tn√Ķje elbesz√©l√©s√©b√Ķl, a zsid√≥k a saj√°t kommunik√°ci√≥s rendszer√ľket is magyar fejleszt√Ķkkel √≠rattatt√°k meg √©s egyik k√∂zeli ismer√Ķse ismerte el, hogy √Ķ sk. adta √°t a programot nekik, tudv√°n, milyen c√©lokra is kellhet.

A m√°sik t√∂rt√©net sem semmi. Egyik volt koll√©g√°m mes√©lte a minap, hogy al√°t√°massza a zsid√≥k orsz√°gfoglal√°s√°val kapcsolatos „l√©gb√Ķl kapott” megl√°t√°saimat, hogy annak idej√©n m√©g az √ērezredn√©l is szolg√°lva (nem rend√Ķr) a f√Ķn√∂ke, mint k√∂zismert vall√°sos √©s „palesztinbar√°t” szem√©lyk√©nt utat int√©zett Palesztin√°ba. Azt mondja, el sem tudjuk k√©pzelni az ottani viszonyokat, a „csekpointos” √°tereszt√Ķ rendszert…, amelyek b√°rmelyik√©n megakaszthatnak √©s akkor nem jutsz el a munk√°ba, vagy √©jszak√°ra haza…
Egy visszah√≠v√°st k√∂vet√Ķen p√°r √©ve palesztin k√ľld√∂tts√©g √©rkezett haz√°nkba √©s a sz√°ll√°st mintegy v√©letlen√ľl a S√≠p utc√°ban siker√ľlt a „f√Ķn√∂knek” lerendezni. Mikor √Ķ, mint fullajt√°r megtudta ezt, m√°r sz√≠vta a fog√°t, de nem volt mit tenni. A deleg√°ci√≥ √ľl a kisbuszban az utca meg le van z√°rva √©s a rend√Ķr√∂k k√©rik a behajt√°si enged√©lyt. √ē meg mondja, hogy √ērezred √©s nem terrorista, de h√°t ott van a sz√°ll√°s a „palesztinoknak”. – Ekkor m√°r mosolyogtam az elbesz√©l√©s hallat√°n. Rend√Ķr telefon√°lgat, majd beereszti √Ķket a zsid√≥negyedbe. M√°snap felmegy hozz√° az √ērezred „parancsnokhelyettese”, ahogy eml√≠tette, b√°r nev√©t nem mondta, csak azt, hogy ez volt Dobozi helyettese, aki k√©rdezte, mi is volt tegnap, mert err√Ķl neki tudnia kell, mert √Ķ az izraeli nagyk√∂vets√©g megb√≠zott mossados √∂sszek√∂t√Ķje. No h√°t, akkor v√°lt szemm√© √©s most, mikor tal√°lkoztunk, ezt mindenk√©ppen tudom√°somra kellett hozza.

Nos ennyit az anekdot√°kb√≥l, de van m√©g b√Ķven, b√°r m√°r nem tartom annyira fontosnak most elmes√©lni. Majd ha fagy!

A vakoknak √©s gyeng√©nl√°toknak is fel kellett t√Ľnj√∂n, hogy nem kis dolgok vannak k√©sz√ľl√Ķben. Tegnap kapott jelz√©s szerint a j√≥bbik is bekem√©ny√≠tett, mert Vona-Zazri valahol Szfeh√©rv√°r k√∂rny√©k√©n a pajt√°sainak cs√ļnya dolgokr√≥l kezdett el legend√°kat sz√Ķni. Olyanokat mondott, hogy v√°s√°roljanak be hideg√©lelemb√Ķl, tartal√©koljanak, mert sz√ľks√©g lesz r√° a k√∂zelj√∂v√Ķben. Nocsak, mik el√Ķ nem ferd√ľlnek. M√°s csatorn√°k szerint a J√≥bbik belsej√©ben is tiszt√°ban van az √©rtelmesebbje, hogy ki a vezet√Ķik √©s mire szarvez√Ķdtek, de m√©g v√°rnak. Ugyan nem tudom mire, de v√°rjanak. Aki m√©g most sem fogja – mik√∂zben benne van a s√Ľrej√©ben-, hogy ez nem lesz le√°ny√°lom √©s a zsid√≥k √©ppen az√©rt vannak ott, hogy az utols√≥ pillanatig vaks√°gban tarts√°k a lev√°gand√≥, fel√°ldozand√≥ g√≥jokat, az√©rt nem is k√°r-k√°r, nem ilyen ak√°rki fi√°nak.

M√°r nem tartom √©rtelm√©t minden l√©nyeges cikknek a hozatal√°t, amit m√°s nyelveken elolvasok, mert szinte azt √≠rj√°k teljes m√©rt√©kben, amit k√©t √©ve is m√°r meg√≠rtunk. Tess√©k n√©ha az arch√≠vumban is lapozgatni, h√°tha ismer√Ķs lesz az, amir√Ķl most k√∂h√©csel a m√©dia.

Ami a szombati duna√ļjv√°rosi el√Ķad√°somat illeti, √∂lt√∂zzetek id√Ķt√°ll√≥an. √ögy tudom lesz√≥ltak az aty√°nak is, hogy csak m√≥dj√°val "Posta Imr√©zni" √°m, mert irgum, meg burgum. √ögy l√°tszik, hogy nagyon fontos szem√©ly lehetek, vagy valami hasonl√≥, b√°r az atya nem mondta, hogy nem lehet n√°la megtartani a besz√©lget√©st (√ļgy, mint kor√°bban m√°r k√©tszer), de az√©rt lehet m√©g meglepet√©s, melyen √©n m√°r nem lep√Ķd√∂k meg. Akkor √°tmegy√ľnk a szomsz√©dos rend√Ķr-√Ķrsre √©s ott a nagye-l√Ķ-ad√≥ban gy√Ľl√ľnk √∂ssze, h√°tha p√°r mocsok rend√Ķrnek l√°tsz√≥ maffi√≥z√≥ is kap n√©mi ihletet √©s nem kell maholnap felakasztani demokratikusan a tettei√©rt. M√°sik megold√°s, hogy gy√ļjtunk egy szert√ľzet √©s k√∂z√∂sen im√°dkozunk a Magyarok Isten√©hez. A t√∂bbit meg majd a helysz√≠nen megbesz√©lj√ľk. Hozzatok f√°t, esetleg, nehogy Gyurinak kelljen sz√≥lni, mert csak kuka van.

HozzŠszůlŠsok

# | gabi gabi - 2011 11 28 ¦ 23:47:42
Jan√≥, nem gondoltam arra, hogy intellektu√°lis gy√Ķzelemre t√∂rsz, csup√°n arra utaltam, hogy igaz√°n t√ľrelmesek vagytok - magamr√≥l ez nem mondhatom el! Bennem se t√ľrelem, se al√°zat nincs arra, hogy vaknak magyar√°zzam a sz√≠neket √©s az √°rnyalatokat vagy s√ľketnek mutogassam el Beethoven valamelyik szimf√≥ni√°j√°t!
A döntésedhez pedig fejet hajtok, mert van célod és hozzá bátorságod is!
# | jano jano - 2011 11 29 ¦ 00:28:17
Most tanulmányoztam a Pavlov módszert például rá lehet idomítani kutyákat az oroszok csinálták
hogy mondjuk ha kiéheztetem és rászíjazok robbanóanyagot majd a q7-es alatt keresse.
Gyakoroltatom most szereztem a vizslám mellé egy németjuhász kölyköt már nem olyan kicsi, egész jól apportozik. Egy két hónap és talán menni fog. Csak sajnálom szegényt olyan aranyos.
# | honvedesku honvedesku - 2011 11 29 ¦ 01:28:14
Jano azhelyett a blöki helyett vállalom.Engem már nem kell idomitani.Amugy meg kutyául érzem magam.De a feladat után én mindig visszatérek!ördög
# | honvedesku honvedesku - 2011 11 29 ¦ 01:36:13
Ja azt az ebet is megnézném aki az RPG-t
tudja kezelni.√Čn meg calibr√°lva vagyok.
# | kincses kincses - 2011 11 29 ¦ 02:03:14
j√≥ est√©t!√ľdv a csipkever√Ķ szakk√∂rnek! Tas, f√°radt vagyok √©s szomor√ļ is, nem keresem tov√°bb az ellentmond√°sokat √©s k√∂vetkezetlens√©geket a be√≠r√°saidban, csak sz√≥lok,hogy √©n nem b√°ntottalak...de most nyugadtan megs√©rt√Ķdhetn√©k, csak √ļgy n√Ķiesen, mert cs√ļny√°n besz√©lsz, stb...hagyjuk. vagy feln√Ķsz, vagy nem. Jan√≥, kitart√°st a tov√°bbiakra! A csendet, Kolozsv√°rr√≥l, nagyon irigylem! Gabi, most fogyott el nekem is...Hell√≥
# | honvedesku honvedesku - 2011 11 29 ¦ 02:16:39
Kincses
Pont Sz√°ntai el√∂ad♪st hallgatom Hunyadi J√°nos
Kolozsv√°ri sz√ľlet√©s√©r√∂l.B√ľszke lehetsz hogy ott √©lsz!Abbol a hollotolbol sokan kaptak!
# | kincses kincses - 2011 11 29 ¦ 02:27:48
Honv√©desk√ľ,angyal
# | Hontalan Hontalan - 2011 11 29 ¦ 10:19:06
Hagyj√°tok a Tast! Helyretett√ľk √©s k√©sz. Val√≥sz√≠n√Ľleg jobb bel√°t√°sra t√©rt √©s meg√©rtette azt, hogy az oktalan h√Ķsk√∂d√©s√©vel olyanoknak mutat rossz p√©ld√°t, akik m√©g n√°la is j√°ratlanabbak a f√∂ldalatti mozgalomban, √©s olyan hib√°kat, s√Ķt b√Ľn√∂ket fognak elk√∂vetni, amelyeknek bel√°thatatlan k√∂vetkezm√©nyei lehetnak √∂nmaguk √©s az ellen√°ll√°s sz√°m√°ra is. √Čn tisztelem √ēt a vaks√°g√°√©rt.
# | Hontalan Hontalan - 2011 11 29 ¦ 11:32:05
Honv√©desk√ľ! Mit gondolsz, mi√©rt tilos Magyarorsz√°gon a pet√°rd√°z√°s? Megmondom. Egyetlen pet√°rd√°ban h√°romszor annyi feketel√Ķpor van mint h√°rom pisztolyl√Ķszerben. Nemfegy vert neh√©z szerezni, hanem l√Ķszert. Tudod mi az √©les l√Ķfegyver? Egy cs√Ķ els√ľt√Ķszerkezettel √©s a benne l√©v√Ķ l√Ķszerrel. A fegyvert b√°rmelyik lakatosinas le tudja gy√°rtani. A feketel√Ķpor megszerz√©se a nagyobb gond.
# | honvedesku honvedesku - 2011 11 29 ¦ 13:59:52
Hontalan!
HNO3 (ipari)celluloz(dögivel)H2SO4(ipari)
vagy k√©n sal♪tromso sz√©npor vasreszel√©k
de ez szar.
Gondolkozz glicerintrinitr√°ttal,durranohigannyal
trinitrotoulénnal.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.12 mŠsodperc
93,569,151 egyedi lŠtogatů