Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Á, dehogy!

NaplóMa reggelt elszakadt a lánc. Elpattant, mintha cérnából lenne, ilyen még nem történt velem. A kerékpár nem bírta a nyomatékot, mikor Marcit óvodába vittem, így gyalog fejeztem be a távot. A láncot lecseréltem, de a régi már használhatatlan. Pont, mint az élet maga. Sok történetem van, kettõt-hármat elmondok, csak azok kedvéért, akiket esetleg érinthet. Egyik családi barátunk elismerte, hogy velem kapcsolatos hitetlenkedése a múlt év tavaszán változott meg, mikor ugye arról volt szó, hogy esetleg lekapcsolják a telefonokat és egyéb hálózatokat. Nos, mint kiderült az egyik barátnõje elbeszélésébõl, a zsidók a saját kommunikációs rendszerüket is magyar fejlesztõkkel írattatták meg és egyik közeli ismerõse ismerte el, hogy õ sk. adta át a programot nekik, tudván, milyen célokra is kellhet.

A másik történet sem semmi. Egyik volt kollégám mesélte a minap, hogy alátámassza a zsidók országfoglalásával kapcsolatos „légbõl kapott” meglátásaimat, hogy annak idején még az Õrezrednél is szolgálva (nem rendõr) a fõnöke, mint közismert vallásos és „palesztinbarát” személyként utat intézett Palesztinába. Azt mondja, el sem tudjuk képzelni az ottani viszonyokat, a „csekpointos” áteresztõ rendszert…, amelyek bármelyikén megakaszthatnak és akkor nem jutsz el a munkába, vagy éjszakára haza…
Egy visszahívást követõen pár éve palesztin küldöttség érkezett hazánkba és a szállást mintegy véletlenül a Síp utcában sikerült a „fõnöknek” lerendezni. Mikor õ, mint fullajtár megtudta ezt, már szívta a fogát, de nem volt mit tenni. A delegáció ül a kisbuszban az utca meg le van zárva és a rendõrök kérik a behajtási engedélyt. Õ meg mondja, hogy Õrezred és nem terrorista, de hát ott van a szállás a „palesztinoknak”. – Ekkor már mosolyogtam az elbeszélés hallatán. Rendõr telefonálgat, majd beereszti õket a zsidónegyedbe. Másnap felmegy hozzá az Õrezred „parancsnokhelyettese”, ahogy említette, bár nevét nem mondta, csak azt, hogy ez volt Dobozi helyettese, aki kérdezte, mi is volt tegnap, mert errõl neki tudnia kell, mert õ az izraeli nagykövetség megbízott mossados összekötõje. No hát, akkor vált szemmé és most, mikor találkoztunk, ezt mindenképpen tudomásomra kellett hozza.

Nos ennyit az anekdotákból, de van még bõven, bár már nem tartom annyira fontosnak most elmesélni. Majd ha fagy!

A vakoknak és gyengénlátoknak is fel kellett tûnjön, hogy nem kis dolgok vannak készülõben. Tegnap kapott jelzés szerint a jóbbik is bekeményített, mert Vona-Zazri valahol Szfehérvár környékén a pajtásainak csúnya dolgokról kezdett el legendákat szõni. Olyanokat mondott, hogy vásároljanak be hidegélelembõl, tartalékoljanak, mert szükség lesz rá a közeljövõben. Nocsak, mik elõ nem ferdülnek. Más csatornák szerint a Jóbbik belsejében is tisztában van az értelmesebbje, hogy ki a vezetõik és mire szarvezõdtek, de még várnak. Ugyan nem tudom mire, de várjanak. Aki még most sem fogja – miközben benne van a sûrejében-, hogy ez nem lesz leányálom és a zsidók éppen azért vannak ott, hogy az utolsó pillanatig vakságban tartsák a levágandó, feláldozandó gójokat, azért nem is kár-kár, nem ilyen akárki fiának.

Már nem tartom értelmét minden lényeges cikknek a hozatalát, amit más nyelveken elolvasok, mert szinte azt írják teljes mértékben, amit két éve is már megírtunk. Tessék néha az archívumban is lapozgatni, hátha ismerõs lesz az, amirõl most köhécsel a média.

Ami a szombati dunaújvárosi elõadásomat illeti, öltözzetek idõtállóan. Úgy tudom leszóltak az atyának is, hogy csak módjával "Posta Imrézni" ám, mert irgum, meg burgum. Úgy látszik, hogy nagyon fontos személy lehetek, vagy valami hasonló, bár az atya nem mondta, hogy nem lehet nála megtartani a beszélgetést (úgy, mint korábban már kétszer), de azért lehet még meglepetés, melyen én már nem lepõdök meg. Akkor átmegyünk a szomszédos rendõr-õrsre és ott a nagye-lõ-adóban gyûlünk össze, hátha pár mocsok rendõrnek látszó maffiózó is kap némi ihletet és nem kell maholnap felakasztani demokratikusan a tetteiért. Másik megoldás, hogy gyújtunk egy szertüzet és közösen imádkozunk a Magyarok Istenéhez. A többit meg majd a helyszínen megbeszéljük. Hozzatok fát, esetleg, nehogy Gyurinak kelljen szólni, mert csak kuka van.

Hozzszlsok

# | kincses kincses - 2011 11 28 ¦ 01:38:48
No de Kaméleon, már hogyne vettelek volna komolyan! mi, igaz kávéivók céhének igaz tagjai, tartsunk össze!!torna Tas, sajnálom, hogy valahol elveszítetted a hited és a humorod! Isten veled, ha mindenképpen menni akarsz!De azért mégis: viszlát!Helló
# | honvedesku honvedesku - 2011 11 28 ¦ 02:44:00
Tasvezérnek bucsudal!
Buga jakab Éneke (részlet)

Mit busulsz kenyeres, midön semmid nincsen?
Jo az Isten ,jot ád,légy jo reménségben!...
Fölnyilik az idö majd az gyenge füre
Hová két szemünk lát,oda megyünk ketten!
_
_(folytatás)
[khmm] már az anyja!mint élhetek:élek,
Kivetem hasamat az szép veröfénynek;
Csak ugydohányozok-az midön éhezek,
Igy én is másokkal szépen eltöngödek.
# | Tasi Tasi - 2011 11 28 ¦ 09:06:21
És még egy apró megjegyzés, befejezésként.

Mióta megy az igérgetés a csodavárás vagy mi? Itt mindenki csak igérget meg hazafiasságra hivatkozva kihasználja az emberek hiszékenységét. Csak elvárások vannak úgy hogy nincs arányban a visszaoldal. Milyen magyar emberek az olyanok akik csak elvárnak és kihasználnak?
A kapitalisták a cionisták is ugyanezt teszik.

Igérget csak itt mindenki fût fát meg bokrot meg megmagyarázz. Kezdjük a módszerváltozásnál igért az mdf, fidesz, maszop, holnapszop, miép, jobbik, hazafias mozgalmak mind csak ígérgettek és elvártok!
De az emberekért a népért nem tesztek semmit! Sõt ha majd beindul a mandula hagyni kell hagy ölje meg a cigány a magyar nyugdíjast, mert megérdemli, mert az Isten büntetése, de mi vagyunk az elit harcos.
Ilyet magyar ember nem mond! Én nem vagyok elit harcos de odafogok menni segíteni az öregnek bárkinek akit ölnek a cigányok maximum meghalok de tudom jó ügyért! Szkíta-hunhoz méltóan!

Ha majd olyan vezetõink lesznek mint Bátor Tengrikút, Bata Eskám, Atilla, Árpád vezér ha Õk vezetnének az pokolba is lemegyek, mert õk tettek is ezért a népért és nemcsak elvártak hanem adtak sõt többet adtak mint amit elvártak! És itt vannak a különbségek!
# | postaimre postaimre - 2011 11 28 ¦ 09:21:40
Végigpillogtam a gigászok intellektuális csatáját. Most akkor ki gyõzött? Nehéz eldönteni, mert pontozásos kiütés nincs. Tanulság: a lélek ereje az erõ és még mielõtt felemelhetné bárki a kezét, máris vesztett, ha nem bírja lélekkel, szusszal, ésszel. Meghalni könnyû és elkerülhetetlen. Az élet viszont elkerülhetõ. Az ököl mellett nem baj, ha az idegek és a tudat is meg van edzve. Rajta hát! Szokatlan idõk szokatlan megoldásokat követelnek! Szok-tass-átok magatokat hozzá! A végén úgy is együtt sírunk és együtt nevetünk majd.
# | Arany Arany - 2011 11 28 ¦ 11:30:36
Imre! Az életben valóban soha nincs pontozásos gyõzelem, sem vereség. KO is csak akkor van, ha a gyengébb nem dobja be idõben a törülközõt, felismerve azt, hogy még van mit tanulnia.
Bármennyire nem esett jól, a gigászok küzdelme számomra is tanulságos volt. Feketén fehéren látszik, hogy elõször minden a fejben dõl el! A kemény erõnléthez is a fejben kell cselekedni, hogy ne vállalja senki azt, amit nem tud magáról, hogy képes!
Nem áldozatokra van szükség! Mit ér, ha az elsõ akadálynál elhullik a többség?
A gyõzelemhez elsõ sorban önismeretre, és tiszta fejre van szükség. Minden területen...
Egyszerû emberi példa... Ha tudom magamról, hogy következmények nélkül képtelen vagyok egy 50 kg-os zsákot felemelni, akkor nem próbálom meg. Ha mégis megteszem, akkor a következménye -amellett, hogy eredménytelen a kísérletezésem -, nem csak rám nézve ártalmas, de kitolok a családdal is, mert nem lesz aki azt megcsinálja, amit egyébként szoktam... Kinek segítettem a lehetetlennel?
A testet és a lelket is edzeni kell a feladatokhoz.
Ha mindez a helyén van, akkor váratlan helyzetekben, amikor a józan ész megfontoltságára nem sok idõ van, az ember olyasmire is képes, amit elõtte soha nem gondolt magáról!
(Ezt már az élet tapasztalata mondatja velem. Ezért nem érdemes aggódni, mert a szükséges erõ mindig "megérkezik"...)
# | honvedesku honvedesku - 2011 11 28 ¦ 12:22:43
Elsöprõ fideszes gyõzelem Budán!
(meg Balatonöszödön)
Ugyanaz a gárda,ugyanaz a meztelen kiskirály,
csak a neveket kell cserélgetni!
# | postaimre postaimre - 2011 11 28 ¦ 14:12:18
Tele a szeme-szám üveggyapottal, de phü-phü, ilyen a szigetelés védõfelszerelés-mentesen.
Arany, a játéknak nincs vége, mert olyan, mintha elérnéd a célt, de az a következõ startja. Végsõ soron minden ebben az életben az "önismeretrõl" és a kírízisek "feloldásáról" szól. Olyan, mintha a meddõ nyers energiákat kellene a lelki szûrõ átpasszírozva magasabb, finomabb, csiszoltabb minõséggé tenni. Elcsépelt, de itt van egy vitatható teória a lelki krízisekrõl, melyek élethossziglan tartanak. Tanulságos.
http://www.friweb...ing/25.pdf
# | kincses kincses - 2011 11 28 ¦ 14:58:00
reményteljes hétfõt minden olvasónak,aki minket kibírt idáig!nekem,mint segédgigásznak,inkább süketek párbeszédének tûnt,ahol a nyomatékot a le/beszólások szaporasága adja.tanulság:újra kell olvassam a Csontbrigádot,ahol kiderül,hogy embernek lenni nehéz,majdnem lehetetlen is,felnõni meg szintén
# | Arany Arany - 2011 11 28 ¦ 15:45:57
Köszönöm Imre, valóban tanulságos.
Ha csak ennyit olvasna el mindenki, már az is segíthetne sokaknak. Az emberek általában úgy élik meg a kudarcaikat, hogy csak velük történik meg ilyesmi.
Valójában mindenki a meglépett lépcsõktõl lesz minden szempontból erõsebb, de nem ártana a mások kárából is tanulni..., mint azt a szólás is mondja.
# | Tasi Tasi - 2011 11 28 ¦ 22:02:47
kincses!

Nekem nincs elveszve semmi, sõt.
de te nagyon egyoldalúan nézel dolgokat.
Tudod csak engem bíráltál hogy én szerinted hogy viselkedtem. Mint említettem volt lehetetlen ügyeletes provokátorunk már máshol is belém kötött és érvek helyett úgy nyilvánult meg mint egy tahó.
Kár hogy vak vagy és a szûk a látóköröd.
De te vagy az okos aki nem értelmez vagy félre.
Kössél inkább pulóvert...pihi Janónak hogy ne fázzon mikor ûzi a szarvast és megfázik rendesen, aztán lehet nem fog gúnyt ûzni a másik ember problémáiból.

Gúnyolódni a dedós ovis hülyegyerekek szoktak. Én sosem gúnyoltam másik embert testi hibái miatt! Még óvodás koromban sem.

Ja és hogy itt senki sem buta csak mégis le lehet hülyézni? Meg nem vagy méltó ezentúl a válaszaimra és satöbbi epés megjegyzések.

És mivel nincs olyan vezér az országban aki parancsolhat másik ember meg maximum kérhet! És már korántsem fogok pattogni senkinek sem hogy mivel vagyok hazafi. Istennek tartozom elszámolással és nekem nyugodt a lelkiismeretem mondhat és fikázhat bármelyik ember!

Vizslát!Helló

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 0.97 msodperc
93,569,016 egyedi ltogat