Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Á, dehogy!

NaplóMa reggelt elszakadt a lánc. Elpattant, mintha cérnából lenne, ilyen még nem történt velem. A kerékpár nem bírta a nyomatékot, mikor Marcit óvodába vittem, így gyalog fejeztem be a távot. A láncot lecseréltem, de a régi már használhatatlan. Pont, mint az élet maga. Sok történetem van, kettõt-hármat elmondok, csak azok kedvéért, akiket esetleg érinthet. Egyik családi barátunk elismerte, hogy velem kapcsolatos hitetlenkedése a múlt év tavaszán változott meg, mikor ugye arról volt szó, hogy esetleg lekapcsolják a telefonokat és egyéb hálózatokat. Nos, mint kiderült az egyik barátnõje elbeszélésébõl, a zsidók a saját kommunikációs rendszerüket is magyar fejlesztõkkel írattatták meg és egyik közeli ismerõse ismerte el, hogy õ sk. adta át a programot nekik, tudván, milyen célokra is kellhet.

A másik történet sem semmi. Egyik volt kollégám mesélte a minap, hogy alátámassza a zsidók országfoglalásával kapcsolatos „légbõl kapott” meglátásaimat, hogy annak idején még az Õrezrednél is szolgálva (nem rendõr) a fõnöke, mint közismert vallásos és „palesztinbarát” személyként utat intézett Palesztinába. Azt mondja, el sem tudjuk képzelni az ottani viszonyokat, a „csekpointos” áteresztõ rendszert…, amelyek bármelyikén megakaszthatnak és akkor nem jutsz el a munkába, vagy éjszakára haza…
Egy visszahívást követõen pár éve palesztin küldöttség érkezett hazánkba és a szállást mintegy véletlenül a Síp utcában sikerült a „fõnöknek” lerendezni. Mikor õ, mint fullajtár megtudta ezt, már szívta a fogát, de nem volt mit tenni. A delegáció ül a kisbuszban az utca meg le van zárva és a rendõrök kérik a behajtási engedélyt. Õ meg mondja, hogy Õrezred és nem terrorista, de hát ott van a szállás a „palesztinoknak”. – Ekkor már mosolyogtam az elbeszélés hallatán. Rendõr telefonálgat, majd beereszti õket a zsidónegyedbe. Másnap felmegy hozzá az Õrezred „parancsnokhelyettese”, ahogy említette, bár nevét nem mondta, csak azt, hogy ez volt Dobozi helyettese, aki kérdezte, mi is volt tegnap, mert errõl neki tudnia kell, mert õ az izraeli nagykövetség megbízott mossados összekötõje. No hát, akkor vált szemmé és most, mikor találkoztunk, ezt mindenképpen tudomásomra kellett hozza.

Nos ennyit az anekdotákból, de van még bõven, bár már nem tartom annyira fontosnak most elmesélni. Majd ha fagy!

A vakoknak és gyengénlátoknak is fel kellett tûnjön, hogy nem kis dolgok vannak készülõben. Tegnap kapott jelzés szerint a jóbbik is bekeményített, mert Vona-Zazri valahol Szfehérvár környékén a pajtásainak csúnya dolgokról kezdett el legendákat szõni. Olyanokat mondott, hogy vásároljanak be hidegélelembõl, tartalékoljanak, mert szükség lesz rá a közeljövõben. Nocsak, mik elõ nem ferdülnek. Más csatornák szerint a Jóbbik belsejében is tisztában van az értelmesebbje, hogy ki a vezetõik és mire szarvezõdtek, de még várnak. Ugyan nem tudom mire, de várjanak. Aki még most sem fogja – miközben benne van a sûrejében-, hogy ez nem lesz leányálom és a zsidók éppen azért vannak ott, hogy az utolsó pillanatig vakságban tartsák a levágandó, feláldozandó gójokat, azért nem is kár-kár, nem ilyen akárki fiának.

Már nem tartom értelmét minden lényeges cikknek a hozatalát, amit más nyelveken elolvasok, mert szinte azt írják teljes mértékben, amit két éve is már megírtunk. Tessék néha az archívumban is lapozgatni, hátha ismerõs lesz az, amirõl most köhécsel a média.

Ami a szombati dunaújvárosi elõadásomat illeti, öltözzetek idõtállóan. Úgy tudom leszóltak az atyának is, hogy csak módjával "Posta Imrézni" ám, mert irgum, meg burgum. Úgy látszik, hogy nagyon fontos személy lehetek, vagy valami hasonló, bár az atya nem mondta, hogy nem lehet nála megtartani a beszélgetést (úgy, mint korábban már kétszer), de azért lehet még meglepetés, melyen én már nem lepõdök meg. Akkor átmegyünk a szomszédos rendõr-õrsre és ott a nagye-lõ-adóban gyûlünk össze, hátha pár mocsok rendõrnek látszó maffiózó is kap némi ihletet és nem kell maholnap felakasztani demokratikusan a tetteiért. Másik megoldás, hogy gyújtunk egy szertüzet és közösen imádkozunk a Magyarok Istenéhez. A többit meg majd a helyszínen megbeszéljük. Hozzatok fát, esetleg, nehogy Gyurinak kelljen szólni, mert csak kuka van.

Hozzszlsok

# | Szofi Szofi - 2011 11 27 ¦ 23:37:15
Bocsánat, hogy beleszólok. Órák óta olvaslak benneteket. Tasi szép teljesítményt nyújtottál. Remélem, hogy nem kell majd pupillatágításon is átesned, mert azt az adrenalin elvégezte helyettük is. Most már legyen mégis elég! Gyalázat, hogy kiszolgáltatjátok magatokat az ellenségnek. Egyrõl beszéltek, csak Jano a megélt valóságról, Tas az elképzelhetetlen elképzelhetõrõl. Fel sem fogjuk, hogy mi várhat még ránk, mert az elménk tiltakozik. Nem teljesen buta itt senki és ne nézzük le azt, aki az elején jár a kérdésfelvetésnek. Se azt, aki a végén. Volt egy könyv, amit ma nem lehet Db-ben kikölcsönözni sehol. Stanislaw Lem Solaris c-rõl van szó. Egy mellékszereplõ és csupán a végén jut szerephez. A gyerek azzal indít, hogy úgy lett klón vagy mi, hogy megtámadták. Úgy eszmélt a világra, hogy az életére törtek. Ölt. Na így?
# | Kaméleon Kaméleon - 2011 11 28 ¦ 00:49:35
# | kincses kincses - 2011 11 28 ¦ 00:51:55
KaméleonPfft
# | Kaméleon Kaméleon - 2011 11 28 ¦ 00:57:53
Hallgatlak, kincses drága.. Cool

http://www.youtub...re=related
# | kincses kincses - 2011 11 28 ¦ 01:04:27
Kaméleon, te csak jössz, aztán az egész délutáni munkát jól elnevetjük! hát szabad ezt? Még jó, hogy igen!!hip hip hurra
# | kincses kincses - 2011 11 28 ¦ 01:16:29
ha valaki tovább maradna ébren:http://www.youtub...re=related
# | Kaméleon Kaméleon - 2011 11 28 ¦ 01:16:31
kincses, nem is értem az egészet, ezt így is meg lehet beszélni. Cool

http://www.youtub...re=related
# | kincses kincses - 2011 11 28 ¦ 01:21:29
igaz, csak ez a retrográd Merkúr ne lenne, mert az ront el mindent, ömaf.http://mek.oszk.h...300/05344/
# | Tasi Tasi - 2011 11 28 ¦ 01:22:07
Szofi!

A rettenetessel már nem egy helyen estünk egymásnak csak valahol ráhagytam. Hiába lehet nincs katonai múltam meg satöbbi de az a valaki aki a nickjével bejön az szerintem egy provokátor aki nem ide való.
Laikusként kell a "profiknak" mondani hogy szar van a ventilátorban?
És a másik amire utaltam hogy gyurri eddigi munkássága az a hatalomnak tett jót. Nem a magyar népnek! Nálam már régóta meg van bukva az az ember. És nem köpködöm, hanem a tettei alapján amik tényeken alapulnak.
És amire kiakartam lyukadni lehet bárki akármilyen elit katona ha már az ellenség úgy bent van akkor b@szhatod(csúnyán kifejezve).
És elég sok minden nem az aminek látszik.

De nem baj legalább tudom hogy hülye vagyok.

Gerry!
Azért kéretik törölni! Köszi!
Hányok az egész politikától. Undorítóak az emberek, mert csak kihasználnak az önös céljaikért stb-stb. Undorító az egész!

Üdv!Helló
# | Kaméleon Kaméleon - 2011 11 28 ¦ 01:25:49
kincses, remélem nem vettél komolyan Shockbohóc

Jó éjt!

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.00 msodperc
98,878,014 egyedi ltogat