Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Á, dehogy!

NaplóMa reggelt elszakadt a lánc. Elpattant, mintha cérnából lenne, ilyen még nem történt velem. A kerékpár nem bírta a nyomatékot, mikor Marcit óvodába vittem, így gyalog fejeztem be a távot. A láncot lecseréltem, de a régi már használhatatlan. Pont, mint az élet maga. Sok történetem van, kettõt-hármat elmondok, csak azok kedvéért, akiket esetleg érinthet. Egyik családi barátunk elismerte, hogy velem kapcsolatos hitetlenkedése a múlt év tavaszán változott meg, mikor ugye arról volt szó, hogy esetleg lekapcsolják a telefonokat és egyéb hálózatokat. Nos, mint kiderült az egyik barátnõje elbeszélésébõl, a zsidók a saját kommunikációs rendszerüket is magyar fejlesztõkkel írattatták meg és egyik közeli ismerõse ismerte el, hogy õ sk. adta át a programot nekik, tudván, milyen célokra is kellhet.

A másik történet sem semmi. Egyik volt kollégám mesélte a minap, hogy alátámassza a zsidók országfoglalásával kapcsolatos „légbõl kapott” meglátásaimat, hogy annak idején még az Õrezrednél is szolgálva (nem rendõr) a fõnöke, mint közismert vallásos és „palesztinbarát” személyként utat intézett Palesztinába. Azt mondja, el sem tudjuk képzelni az ottani viszonyokat, a „csekpointos” áteresztõ rendszert…, amelyek bármelyikén megakaszthatnak és akkor nem jutsz el a munkába, vagy éjszakára haza…
Egy visszahívást követõen pár éve palesztin küldöttség érkezett hazánkba és a szállást mintegy véletlenül a Síp utcában sikerült a „fõnöknek” lerendezni. Mikor õ, mint fullajtár megtudta ezt, már szívta a fogát, de nem volt mit tenni. A delegáció ül a kisbuszban az utca meg le van zárva és a rendõrök kérik a behajtási engedélyt. Õ meg mondja, hogy Õrezred és nem terrorista, de hát ott van a szállás a „palesztinoknak”. – Ekkor már mosolyogtam az elbeszélés hallatán. Rendõr telefonálgat, majd beereszti õket a zsidónegyedbe. Másnap felmegy hozzá az Õrezred „parancsnokhelyettese”, ahogy említette, bár nevét nem mondta, csak azt, hogy ez volt Dobozi helyettese, aki kérdezte, mi is volt tegnap, mert errõl neki tudnia kell, mert õ az izraeli nagykövetség megbízott mossados összekötõje. No hát, akkor vált szemmé és most, mikor találkoztunk, ezt mindenképpen tudomásomra kellett hozza.

Nos ennyit az anekdotákból, de van még bõven, bár már nem tartom annyira fontosnak most elmesélni. Majd ha fagy!

A vakoknak és gyengénlátoknak is fel kellett tûnjön, hogy nem kis dolgok vannak készülõben. Tegnap kapott jelzés szerint a jóbbik is bekeményített, mert Vona-Zazri valahol Szfehérvár környékén a pajtásainak csúnya dolgokról kezdett el legendákat szõni. Olyanokat mondott, hogy vásároljanak be hidegélelembõl, tartalékoljanak, mert szükség lesz rá a közeljövõben. Nocsak, mik elõ nem ferdülnek. Más csatornák szerint a Jóbbik belsejében is tisztában van az értelmesebbje, hogy ki a vezetõik és mire szarvezõdtek, de még várnak. Ugyan nem tudom mire, de várjanak. Aki még most sem fogja – miközben benne van a sûrejében-, hogy ez nem lesz leányálom és a zsidók éppen azért vannak ott, hogy az utolsó pillanatig vakságban tartsák a levágandó, feláldozandó gójokat, azért nem is kár-kár, nem ilyen akárki fiának.

Már nem tartom értelmét minden lényeges cikknek a hozatalát, amit más nyelveken elolvasok, mert szinte azt írják teljes mértékben, amit két éve is már megírtunk. Tessék néha az archívumban is lapozgatni, hátha ismerõs lesz az, amirõl most köhécsel a média.

Ami a szombati dunaújvárosi elõadásomat illeti, öltözzetek idõtállóan. Úgy tudom leszóltak az atyának is, hogy csak módjával "Posta Imrézni" ám, mert irgum, meg burgum. Úgy látszik, hogy nagyon fontos személy lehetek, vagy valami hasonló, bár az atya nem mondta, hogy nem lehet nála megtartani a beszélgetést (úgy, mint korábban már kétszer), de azért lehet még meglepetés, melyen én már nem lepõdök meg. Akkor átmegyünk a szomszédos rendõr-õrsre és ott a nagye-lõ-adóban gyûlünk össze, hátha pár mocsok rendõrnek látszó maffiózó is kap némi ihletet és nem kell maholnap felakasztani demokratikusan a tetteiért. Másik megoldás, hogy gyújtunk egy szertüzet és közösen imádkozunk a Magyarok Istenéhez. A többit meg majd a helyszínen megbeszéljük. Hozzatok fát, esetleg, nehogy Gyurinak kelljen szólni, mert csak kuka van.

Hozzszlsok

# | kincses kincses - 2011 11 27 ¦ 21:55:45
folyt. köv: 7. oldal:"Rettenet!
Szerintem válts nicket lehetetlenre.
Te sok mindent nem értesz nem csak Janót." utána Hontalant szívatod és mindenki mást, Janót meg csak folytatólagosan...de miért is?
idézlek:"Mindent nem lehet fegyverrel megoldani és nem is fogtok tudni!"- és ezt egy katonának...az elején még tanulni akarsz...cseppet sem ellentmondásos, ugye, Tas? Hontalan elmondja,hogy x éves, tett ezt azt, te ezt is lefikázod...miért is?
# | kincses kincses - 2011 11 27 ¦ 22:03:14
folyt.köv2:a 9. oldalon már te vagy a sértett, és te is töröltetni szeretnéd magad Gerryvel. még jó, hogy õt nem lehet ugráltatni...és akkor folytatod:"gy nem viselkedik egy igaz magyar ember ha rájön mi is a magyarság lényege. Így érzed magad magyarnak ha belerúgsz a másikba?
Ilyen viselkedéssel te nem vagy magyar." - ezt most Janóba miért is? nem részletezve az oldalakon tartó adok kapokat, amit mi Gabival elsimogatni szerettünk volna, íme még egy gyöngyszem:"Régebben volt saját magyar klánom rengeteg magyarnak segítettem és ott sem volt összetartás a magyarok között. Egymást baszták át a palánkon stb. Sokan tartottak engem ott jó vezetõnek és egy idõre abbahagytam a játékot, aki volt vezetõ az már nem tudta összetartani amit felépítettem."---no meg:"Ennek tényleg nem lesz jó vége de nem nekem kell változnom." és még:"És mitõl lesz valaki jó vezér, vagy jó katona? És azt ki mondja meg?

Egyszerû én csak egy magyar ember vagyok aki harcol majd azzal a lehetõségeivel amit Isten adott."--az nem lehetõség neked, hogy ANNAK ENGEDELMESKEDSZ, AKI NÁLAD JOBBAN TUDJA??? hiszen az elején még tanulni akartál?
na jó, abbahagyom, csak telik a lap...sajnálom, ha lesérültél és rossz kedvû vagy...de azért...lécci...nem baj, ha azt tanuljuk meg rólad, hogy jó fej vagy, nagy szívvel és nagy lélekkel...pompom
# | Tasi Tasi - 2011 11 27 ¦ 22:09:15
parlagfût kihagytad GrinPfft

Én nem szívattam egyiket sem. Feltettem kérdéseket aztán bementek a málnásba.

Hiába beszélünk egy nyelvet de valami még sem smakkol. Leírjam arabul? GrinPfft
Hátha úgy menni fog...az értés.
# | jano jano - 2011 11 27 ¦ 22:18:27
Tas
Az a baj hogy mindig szájalsz aztán amikor menni kéne vagy náthás vagy, vagy meghúztad magad
meg a fejedre esett egy kavics az ûrbõl. Barátom ez így nem megy ám. Készüljél már egy kicsit a harctéren nincsenek kifogások meg dehamajdok. Meg majd ekkor meg akkor bátor leszek. Ez így nem nagyon mûködik ám.
Lássuk mibõl vagy holnap ülj föl a vonatra kimegyek érted Dombóvárra elviszlek megnézzük hogy kezelsz egy pár fegyvert. Végig csinálunk egy pár szituációs gyakorlatot. Lövöldözhetsz van lõszer bõven. Ez egy klassz lehetõség nagyon ritkán ajánlom föl. Más kapva kapna érte. Ne keress kifogást.
Tessék.
# | kincses kincses - 2011 11 27 ¦ 22:22:28
PS. TAS VEZÉR NEM MEDVE!!mi a bánatot keresel a málnásban? a csapdák az orv-vadászoknak valók...hogy is van ez a magyarsággal meg a szimbólumokkal? Tas, beszéljünk a szerelemrõl....
# | jano jano - 2011 11 27 ¦ 22:25:35
Tas
Bementünk a málnásba??????????
Tas hát- hát-hát figyelj hidd el nagyon szeretünk ám téged ugye ezt remélem tudod.
# | kincses kincses - 2011 11 27 ¦ 22:30:28
Janószeva te
# | gabi gabi - 2011 11 27 ¦ 23:10:10
Jano, engem hívj!
# | Tasi Tasi - 2011 11 27 ¦ 23:13:22
Ja értem ma van az a nap hogy szivassuk Tas-t.

Szerinted egy bérbõl és fizetésbõl élõ magyar embernek itt este írod hogy holnap mozgás Dombóvár hogy ez csak úgy ukk-mukk megy.
Letojom minek veszed magyarázkodásnak vagy nem, ez nem így mûködik, van fõnököm vannak feladataim, vannak kollégák akik holnap számítanak rám.
A gázszámlát vagy a többit mi a [khmm]omból fizessem ki ha nem lesz mondjuk munkahelyem?
De könnyen beszélünk...ja biztos valahogy direkt elkaptam az influenza vírust hogy ne mehessek a Kitörés túrára meg direkt van olyan sérülésem is hogy meg kell mûteni 1 hónap táppénzzel...
[khmm], de inkább már nem mondok semmit, csak legyintek...
# | jano jano - 2011 11 27 ¦ 23:15:05
Kapcsoljatok a Natgeóra most megy az oroszországi legkeményebb bõrtõnk bemutatása.
Nagyon ott van ilyen kéne ide tanuljunk.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.05 msodperc
95,972,532 egyedi ltogat