Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Lyoness vásárlói klub

Belföld
Lyoness vásárlói klub - jó üzlet - vagy inkább kábítás?

Ajánlom mindenkinek, aki kevés munkával sok pénzt akar keresni vagy veszíteni!


Jópár éves Network marketing múltra tekintek vissza, rengeteg tanfolyamon és iskoláztatáson vettem részt a világ legjobbjainál és higgyék el, megtanultam a leckét.
Nem vagyok az ilyen jellegü forma ellen, söt elönyben részesítem, mert az eladó és a vásárló egyaránt profitál belöle. Természetesen egy jó Network-höz egy jó termékre vagy termékekre van szükség és egy megbízható elszámolási rendszerre.

Sajnos sok fekete bárány van a piacon és ök rontják a Network marketing hírét. Múlt héten egy barátom meghívott egy elöadásra Zürichben, az elöadás tartalmáról természetesen nem tájékoztatott, mivel tudta, hogy nagyon kritikus vagyok. Ez a meghívási forma a Networkben normális, így nem lepödtem meg.
Kiváncsi voltam, mi vár rám.

Az elöadó bemutatott egy vásárlói közösséget, és különbözö kedvezményeket helyezett kilátásba az elöadás elsö részében, majd közölte velünk, hogy akik több pénzt akarnak keresni, azok maradjanak itt az elöadás második felében.

Kiváncsiságom tartott ott, mivel a bemutató elején én már rögtön átláttam, hogy egy piramishoz hasonló rendszerröl van szó. Hogyan lehetünk „business partnerek“ ismertetésénél feltevésem beigazolódott.

Mi az a Lyoness?

A Lyoness egy nemzetközi vásárlói közösség, melynek tagjai, legyenek akár osztrákok, magyarok, svájciak vagy szlovákok, vásárlásaik összegébõl, egy bizonyos idõ leteltével visszatérítést kapnak közvetlen készpénz formájában.
(csak bírják kivárni)

A svájci Lyoness Holding Europe AG. (Lyoness AG) jelenleg Európában
Magyarországon kívül több más országban rendelkezik leányvállalattal és müködtet vásárlói közösséget Lyoness néven. A holding magyarországi leányvállalata a 2003-ban alakult, adminisztrációs és tagszervezési tevékenységet végzö Lyoness Hungary Kft.

A Lyoness vásárlói közösség müködésének lényege, hogy a Lyoness
Hungary Kft-vel szerzödést kötött ún. termékpartnerek a vásárlói közösségbe
regisztrált tagok számára vásárlásaik során kedvezményeket biztosítanak.
Amennyiben a regisztrált tagok e partnervállalkozásoknál bonyolítják le vásárlásaikat oly módon, hogy a megvásárolt termékért nem kevesebbet fizetnek, hanem a felajánlott kedvezménnyel arányosan utólagos pénzvisszatérítést kapnak. E kedvezményekért cserébe a vásárlói közösségbe regisztrált tagok a partnerüzletekben vásárolnak, növelve azok forgalmát.

Még jóval a Lyoness létezése elött egy hasonló Networkben vettem részt, ami az elején nagyon kecsegtetö volt, és még különbözö más termékekkel is rendelkeztek ( telefon, áram, gáz és az ún. E-Marketing). Szuper ötlet és bizonyos okok miatt mégis elmerült a süllyesztöben. (Magyarországon ellopták a pénzét az embereknek, illetve nem megfelelö információk és elökészítés, piacnyitások).

Most nem akarok írni a Lyoness vásárlói kártyáról, mert akinek az 1% kedvezmény elég, akkor úgy gondolom, ez így ok. Annak ellenére, hogy csak egy szük üzletkörben tudnak vásárolni és ezáltal kényszerítve vannak az ezen üzletekben történö vásárlásra.

A problémám most kezdödik!

A Lyoness business partner

A Lyoness Matrix (szerintem egy árnyék-Matrix) nem áttekinthetö, a partnerok igazából soha sem tudják, hogy miböl, honnan és miért kapják a részesedést. Végül is ez a cél. Tudom, most a nagyokosok megmagyarázzák, hogy ez nem így van, de nekem már nem lehet púdert hinteni a szemembe, mivel túl sok marketingtervet láttam.

Háromezer frank invesztáció szükséges, hogy az ember business partner legyen, amiket vásárlási utalvány formájában kap meg. Ez nekem valahogy elöfinanszírozásnak tünik.
Kérdezem én, miért csak kisebb vagy közepes nagyságú partnereket keresnek?
(Természetesen van pár multi is.)
Svájcban pár neves cég megszüntette az együttmüködést a Lyoness- szel, többen pedig elhatárolták magukat, és nevüket nem akarták a Céggel összefüggésbe hozni.
A Lyoness a legalitás és az illegalitás határán mozog, ezért sok svájci fogyasztóvédö szervezet óva int ellenük.
Az ilyen cégek kiszürése érdekében és a fogyasztók védelmére 2012. márciusával egy új törvény lép életbe Svájcban.
A Lyoness kilátásait ezután mindenki maga ítélheti meg.

Nem akarom senki véleményét befolyásolni, csak szerettem volna a jóhiszemü emberek figyelmét bizonyos veszélyekre felhívni.
Német nyelven az internetben rengeteg hasznos információ található.


Zárszó

Egy sikeres Network- marketing végzéséhez a jó teméken kívül rengeteg munkára és idöre van szükség!

Sok sikert mindenkinek a továbbiakban!

C. Veszpremi

Forrás: The Hungarians

Hozzszlsok

# | hathúr hathúr - 2011 11 21 ¦ 10:54:11
"hartúr, én a témához szóltam és felmutattam egy ellenérvet,lehetõséget! Ennyi."

Ok, ebbõl akkor nincs is vita! :)
# | hathúr hathúr - 2011 11 21 ¦ 10:59:29
"viszont ha tagja vagy egy vásárlóközösségnek, esetleg te is jól járhatsz.."
Hát jól egy valakik járnak egyelõre...
Helyi vásárló közösséget kell kialakítani helyi termékekbõl, kis hálózattal. Úgy hogy egyik a másikát ismeri. Nem ilyen arctalan plasztikkártyás dolgokban hinni!
Ott van a csereklub, nem látom, hogy valaki is reklámozná vagy belépne.
Virtuális pénzt használunk aminek fedezetét a tag munkája adja! A rendszer egyszerû, mûködik csak használni kellene! Erre meg jönnek mindenféle "új" ötlettel.
http://www.korona.../pilis.php
# | vadrozsa vadrozsa - 2011 11 21 ¦ 14:39:20
Dodopapa! rátapintottál a lényegre a Lyonessel kapcsolatban.
Én nem akarok e rendszernek fogadatlan prókátora lenni, de 4 éve használom, tisztességes, amit igért betartja. Ja, hogy ez emberek zöme nem veszi a fáradtságot, hogy megértse? OKÉ! nem kötelezõ. Azért mert nincs információnk, vagy kevés, esetleg helytelen, attól ez a rendszer még jó lehet! Helló
# | kukackac kukackac - 2011 11 21 ¦ 15:13:39
Úgy látszik nem vásároltatok kellõ mennyiségben!
A torony a tervezett 72m helyett csak 45m magasra sikeredett! Grin

static2.kleinezeitung.at/system/galleries_520x335/upload/1/0/4/2830404/tower1309_726.jpg

Ezért nem szabad az ilyeneket támogatni:

http://translate....1R9OL541Tw
# | DonCaruso DonCaruso - 2011 11 21 ¦ 16:09:20
Nem véletlenül rakták a központot Svájcba, egy adókedvezményes megyébe!
# | DonCaruso DonCaruso - 2011 11 21 ¦ 20:51:16
vadrozsa és dodopapa! Összehasonlította már valaki az árakat a Lyoness partner üzletek és a multik között?
Én igen, igaz Svájcban, és meg kell, hogy mondjam a multik jóval olcsobbak!
Az 1%-os kedvezményt felnyomhatják!
Az idöt fáradtságot nem is számítva.
További jó keresgélést a Lyoness partner üzletek után.
Ezért áll itt az ország mert az emberek nem tudnak számolni!
A Lyoness is kiviszi a pénzt az országból mint a többi multi, nem véletlenül rakta az Osztrák cég a székhelyét Svájcba egy adókedvezményes kantonba.
A jótékonysági alapítvány is csak egy jó álca,
meg adó spórolási lehetöség!
# | dodopapa dodopapa - 2011 11 21 ¦ 21:40:30
doncaruso - errõl beszéltem...
ha egy lyoness-parner üzlet 260-ért adja a kenyeret, akkor az tõlem akár be is zárhat, mert oda megyek ahol 220-ért kapom!
vadrózsa - valószínû hogy neked megéri,meg vagy elégedve - örülök,én nem biztos, hogy - az elõnyöket is figyelembe véve - tag leszek valaha is, mert az a gyanum, hogy a lyoness- partnerek eleve magasabb haszonkulccsal dolgoznak, arról nem beszélve, valószínû, hogy nagyítóval kell az üzleteket keresni...mindenesetre most utánanézek a neten, hogy mibõl maradok kiWink

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 2.14 msodperc
86,268,744 egyedi ltogat