Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Lyoness vásárlói klub

Belföld
Lyoness vásárlói klub - jó üzlet - vagy inkább kábítás?

Ajánlom mindenkinek, aki kevés munkával sok pénzt akar keresni vagy veszíteni!


Jópár éves Network marketing múltra tekintek vissza, rengeteg tanfolyamon és iskoláztatáson vettem részt a világ legjobbjainál és higgyék el, megtanultam a leckét.
Nem vagyok az ilyen jellegü forma ellen, söt elönyben részesítem, mert az eladó és a vásárló egyaránt profitál belöle. Természetesen egy jó Network-höz egy jó termékre vagy termékekre van szükség és egy megbízható elszámolási rendszerre.

Sajnos sok fekete bárány van a piacon és ök rontják a Network marketing hírét. Múlt héten egy barátom meghívott egy elöadásra Zürichben, az elöadás tartalmáról természetesen nem tájékoztatott, mivel tudta, hogy nagyon kritikus vagyok. Ez a meghívási forma a Networkben normális, így nem lepödtem meg.
Kiváncsi voltam, mi vár rám.

Az elöadó bemutatott egy vásárlói közösséget, és különbözö kedvezményeket helyezett kilátásba az elöadás elsö részében, majd közölte velünk, hogy akik több pénzt akarnak keresni, azok maradjanak itt az elöadás második felében.

Kiváncsiságom tartott ott, mivel a bemutató elején én már rögtön átláttam, hogy egy piramishoz hasonló rendszerröl van szó. Hogyan lehetünk „business partnerek“ ismertetésénél feltevésem beigazolódott.

Mi az a Lyoness?

A Lyoness egy nemzetközi vásárlói közösség, melynek tagjai, legyenek akár osztrákok, magyarok, svájciak vagy szlovákok, vásárlásaik összegébõl, egy bizonyos idõ leteltével visszatérítést kapnak közvetlen készpénz formájában.
(csak bírják kivárni)

A svájci Lyoness Holding Europe AG. (Lyoness AG) jelenleg Európában
Magyarországon kívül több más országban rendelkezik leányvállalattal és müködtet vásárlói közösséget Lyoness néven. A holding magyarországi leányvállalata a 2003-ban alakult, adminisztrációs és tagszervezési tevékenységet végzö Lyoness Hungary Kft.

A Lyoness vásárlói közösség müködésének lényege, hogy a Lyoness
Hungary Kft-vel szerzödést kötött ún. termékpartnerek a vásárlói közösségbe
regisztrált tagok számára vásárlásaik során kedvezményeket biztosítanak.
Amennyiben a regisztrált tagok e partnervállalkozásoknál bonyolítják le vásárlásaikat oly módon, hogy a megvásárolt termékért nem kevesebbet fizetnek, hanem a felajánlott kedvezménnyel arányosan utólagos pénzvisszatérítést kapnak. E kedvezményekért cserébe a vásárlói közösségbe regisztrált tagok a partnerüzletekben vásárolnak, növelve azok forgalmát.

Még jóval a Lyoness létezése elött egy hasonló Networkben vettem részt, ami az elején nagyon kecsegtetö volt, és még különbözö más termékekkel is rendelkeztek ( telefon, áram, gáz és az ún. E-Marketing). Szuper ötlet és bizonyos okok miatt mégis elmerült a süllyesztöben. (Magyarországon ellopták a pénzét az embereknek, illetve nem megfelelö információk és elökészítés, piacnyitások).

Most nem akarok írni a Lyoness vásárlói kártyáról, mert akinek az 1% kedvezmény elég, akkor úgy gondolom, ez így ok. Annak ellenére, hogy csak egy szük üzletkörben tudnak vásárolni és ezáltal kényszerítve vannak az ezen üzletekben történö vásárlásra.

A problémám most kezdödik!

A Lyoness business partner

A Lyoness Matrix (szerintem egy árnyék-Matrix) nem áttekinthetö, a partnerok igazából soha sem tudják, hogy miböl, honnan és miért kapják a részesedést. Végül is ez a cél. Tudom, most a nagyokosok megmagyarázzák, hogy ez nem így van, de nekem már nem lehet púdert hinteni a szemembe, mivel túl sok marketingtervet láttam.

Háromezer frank invesztáció szükséges, hogy az ember business partner legyen, amiket vásárlási utalvány formájában kap meg. Ez nekem valahogy elöfinanszírozásnak tünik.
Kérdezem én, miért csak kisebb vagy közepes nagyságú partnereket keresnek?
(Természetesen van pár multi is.)
Svájcban pár neves cég megszüntette az együttmüködést a Lyoness- szel, többen pedig elhatárolták magukat, és nevüket nem akarták a Céggel összefüggésbe hozni.
A Lyoness a legalitás és az illegalitás határán mozog, ezért sok svájci fogyasztóvédö szervezet óva int ellenük.
Az ilyen cégek kiszürése érdekében és a fogyasztók védelmére 2012. márciusával egy új törvény lép életbe Svájcban.
A Lyoness kilátásait ezután mindenki maga ítélheti meg.

Nem akarom senki véleményét befolyásolni, csak szerettem volna a jóhiszemü emberek figyelmét bizonyos veszélyekre felhívni.
Német nyelven az internetben rengeteg hasznos információ található.


Zárszó

Egy sikeres Network- marketing végzéséhez a jó teméken kívül rengeteg munkára és idöre van szükség!

Sok sikert mindenkinek a továbbiakban!

C. Veszpremi

Forrás: The Hungarians

Hozzszlsok

# | hamu hamu - 2011 11 20 ¦ 21:05:05
nekem pont ezt súgja a bensõm, hathúr, már egy ideje. Kicsi, áttekinthetõ, mindenki ismer mindenkit méretû hálózat.

A probléma innentõl az, hogy egy kb. 60 fõs hálózat mire képes. Elég kicsiny.A másik furcsaság, hogy a jelenleg meglévõ tulajdonunk, ahogy Vukics akaródzik mondani, csak sajnos nem tûnik úgy, hogy átlátná a mélységeket - amit még birtokolunk, az a termelésünk (munkaerõnk, munkaidõnk) és a fogyasztásunk (mit és kitõl veszünk) Ezen a szinten közvetlen terrorral jelenleg még nem tudnak élni. Hamarosan el fog jönni az idõ, amikor kötelezni fognak a fogyasztásra, ha kell neked a termék, ha nem, ha van rá pénzed, ha nincs. Akkor majd eladósítanak, de fogyasztanod attól még alkotmányos kötelességed lesz.

Ma még megvan a fogyasztási szabadság.

Ma még megvan a döntési szabadság, hogy kinek, és mit termelek.

Mindkettõ szabadság részleges, ez nyilvánvaló. A multik olcsó termékelkkel erõltetik, hogy tõlük fogyasszunk, a multik a magasabb fizetésekkel terelnek, hogy nekik termeljünk. A legtöbb ember nem látja ennek a végét. Ez az egyéni kereskedelmi ciklusunk két stratégiai pontjának önként feladása lesz. Elõször lemondtunk a nemzeti pénzkibocsátási jogunkról állami szinten, aztán megyei szinten is eladósítanak, most egyéni szinten folyik a rabláncra fûzés. Teljeskörûen nagyon nehéz persze bojkottálni a multi-rendszert, és minél kisebb a kör, annál nehezebb. Valójában, az ipari termékek területén nem is nagyon mûködõképes. Otthon a spájzban nem fogsz tudni hatékonyan autókat elõállítani. Vannak viszont olyan termékek, elsõsorban humán területen, amiket cserekereskedésben meg lehet oldani. Itt lenne még egy esély a katonai diktatúra ellen fellépni. A népi kultúra gondozása, egymásnak hatékonyabb személyes oktatása, ápolása, a nagycsalád funkcióinak visszavétele a multiktól. Ez elégé valóságos hálózat lehetne.
# | vadrozsa vadrozsa - 2011 11 20 ¦ 21:24:42
Shock
Azt hiszem, aki ezt a cikket írta a Lyonessrõl, halvány kiegészítõ fogalommal nem rendelkezik. Félinformációk birtokában irogat hülyeségeket. Az a legjobb az egészben, hogy közben okosnak képzeli magát, pedig sohasem vette a fáradtságot, hogy megértse ezt a zseniális rendszert. Csak ez az egy rendszer, ha az országból sokan mûködtetnék, megoldaná a válság kérdését.
Ha valaki megnézi a Lyoness nemzetközi oldalát és a termékpartnerek listáját láthatja, hogy csak Svájcban legalább 500 helyen tudja használni a Lyoness kártyáját, ahol mindig árvisszatérítésben részesül minden vásárlás után. Azt a kártyát, amelyet ajándékba kapott valakitõl!!! Bocsánat, hogy van itt a piramis?... Shock
# | hathúr hathúr - 2011 11 20 ¦ 21:31:05
Hamu!

Ezek a 60 fõs csoportrok nem elszigeteltek egymástól, így össze tudnak hozni nagyobb dolgokat is! A lényeg mindig az, hogy a legkisebb csoportban mindenki ismerjen mindenkit! Így a beékelõdõ bomlasztót könnyen ki lehet emelni! Na persze ez az egész rendszerváltósdi feltételez egyfajta fordulatot a gondolkodásmódban.
Imre évek óta errõl beszél, de sokan mindent belemagyaráznak épp csak a lényeget nem akarják látni.
Tehát ha megint úgy lesz, hogy ok, tegyük meg ezt és ezt vezetõnek kontroll/ felelõsségvállalás nélkül akkor megbatta a eb az egészet.
Szval mindig ugyan az a vége, saját magunk korlátai vagyunk.
# | zafir zafir - 2011 11 20 ¦ 21:37:50
Vadrózsa, ha befizeted a nagyösszegû beugrót és utána, ha vásárolsz, visszakapsz belõle valamit, ha nem, elbuktad. Mi ebben az elõnyõs? Vásárlásra vagy kényszerítve, de bárhol nem vásárpéhatsz, csak a kijelölt helyeken.
# | vadrozsa vadrozsa - 2011 11 20 ¦ 22:15:05
Zafir! Tévedés! nem kell befizetni semmit, ha nem akarsz!!!! csak használod a cash back kártyád, és 1500Ft-onkét visszautalják a személyes bankszámládra a pénz egy részét. A másik része szaporodik, mint egy perselyben, s amikor elér 15000Ft, kapsz belõle egy egységet az elszámolási rendszerben. Ez a 15000Ft-os egység valamikor (amikor a feltételek teljesülnek) 135.000Ft KP hoz NEKED a bankszámládra. A Lyoness semmire sem kényszeríti az embert, csak lehetõséget ad, amellyel vagy él valaki, vagy nem. Én 2008 óta használom, teljes elégedettséggel. Igenis megnézem hol vásárolok, és amit csak tudok Lyoness termékpartnernél veszem meg, mert nekem minden fillér számít!
# | kukackac kukackac - 2011 11 20 ¦ 22:31:10
Na még egy újabb zsidó "találmány"!Grin
# | hathúr hathúr - 2011 11 20 ¦ 22:46:30
Hát vadrozsa ennyi erõvel a teszkóba is mehetnél kártya nélkül. Ettõl nem fog semmi sem változni ezt kellene megérteni! Gyûjtheted a pontokat életed végéig! Vukics is errõl beszél itt a nem rég kirakott link videójában.
# | Vacak Vacak - 2011 11 20 ¦ 22:47:54
Vadrózsa!
Ott van a piramis, hogy a vásárlások után a beszervezett cégek tejelnek a zsizsiknek, Te pedig rá vagy kényszerítve, hogy olyan helyen vásároljál, különben adtál a szarnak egy pofont.
Meg aztán, ha akkora találmány, akkor elõbb-utóbb minden cég beszállna, mert senki sem venne semmit máshol, így viszont az egésznek már semmi értelme nem lenne, mert nincs mihez képest elõnyt nyújtani.
# | vadrozsa vadrozsa - 2011 11 20 ¦ 23:03:31
Sajnos, azt kell mondanom, hogy a Lyoness kérdésben olyan dologról vitatkoztok, amit nem értetek, mert nem vagytok kellõ információ birtokában... Nézz utána a hivatalos honlapon!melo van
# | kukackac kukackac - 2011 11 20 ¦ 23:15:37
Használt ruhabörze, Mari néni hokedlin zöldségese, Béla bá garázs húskimérdéje, Kati néni riska tejboltja, stb.
Ide viheti bárki ezt a gyönyörûséges szép magyar neven kicifrázott mûanyag vackot!
Nem lesz tõle semmi olcsóbb! De a zsidó sem gazdagodik rajta az hétszencség!Grin

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.28 msodperc
86,270,577 egyedi ltogat