Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Mottó: aki Istent keresi, az ne ugráljon!

NaplóRégen írtam cikket. Nem mintha nem lenne mit, de valahogy nem éreztem ennek igényét, szükségét, hisz a lényeg így is visszaköszön a honlapról. Most nem is tagozom a háborús készülõdést és gazdasági „helyzetet”, hanem könnyedebb vizekre evezek, mivel a kutatók ma kissé ironikus hangulatban megeresztett üzenetcsokrát továbbítom. Vegyétek lazára és keressétek a rejtett üzenetét. Kérdés az, hogy ha a történeteikben megfordították a fõhõsök szerepkörét és kifordították a jót és a rosszat, akkor a Halálcsillag és Darth Wader nem is annyira rossz, mint amennyire jó?

„Tisztelt kommosok. Valaha régen a kutatók Posta Imre úrral léptek kapcsolatba, nem önökkel. Akkoriban még Koré is fiatalabb volt és némileg romlott az „állaga”. Az, hogy önök itt megjelentek, az nekünk ajándék. Innentõl kezdve lesz személyes megszólítás.
- Régiek vagyunk am mint te. Posta Imrét szigorú titoktartásra köteleztük (betartja sok éve). Na kezdjük az elején.
- A kutatók általános gyûjtõszó az egész bolygón. Ezért jönnek lassan a válaszok. Igyekszünk specialistát keresni…! Nem pedig hadováló youtubost. Sok a dezinformáció – nehéz kiszûrni az igazat. A Földön sok vallás + legenda + hitvilág van. VARUNA, 80% soha nem hallott Jézusról, akkor mind elkárhoztak? Lesz dolga Kincsesnek.
- VARUNA úr, vannak régi cikkek is, amelyekben szerepel az amit ön kérdez.
- A Mars 100 millió éve halott. Magától van. + A homokviharok elég jó csiszoló hatásúak = 100 ezer év után a Marson nem lennének hegyek. Az egész bolygó sima homokos labda lenne (lásd Arizóna/ Montana/nevada. Benyalta a jól elõadott süket dumát a youtubról. HOLD/LUNA =nagyon nagy! Ez itt IKERBOLYGÓ! 4 milliárd év alatt ennek a bolygónqak a felszínét totál nedves papírzsebkendõre beátlagolhatta volna. Ha csak évente 1 milimétert bont a „Doveri sziklákon /ezt is benyalta) A mai világban a Politika és a Vallások újra összekapaszkodtak – rettegnek mert ébred az emberiség. Az „ALVOK” legendája. Ti vagytok az alvók – mind együtt. Nehéz az ébresztés = sok a „talmi”. VARUNA úr ön felfedte a JAPETUST! Szigorú titok + csak magának – maga elõtt is létezett . (Régi ám a jószág,) Amint látja, kissé poros a felszíne. Régen nyugdíjas. „A MÓR MEGTETTE KÖTELESSÉGÉT, A MÓR MEHET.” Ön bármit mondhat onnan a Terkáról , de melyik állítását tudná bizonyítani? Egyiket se pro és kontra. Örülünk, hogy itt van – mozgatja az „állóvizet”! Apró ajándék csak magának (Gerrys stílusban) vérautó =vérpapucs /NOVELLA/ „Japetus utolsó legénység, sorakozó! = baj van + akarom mondani, megbuktunk mint „Rottenbiller”?! a Varuna „kiszúrta” a bográcsunkat. Jó a szeme – csomagoljon mindenki végleg közülünk. 2-es szakasz készüljön fel, minden nyom eltüntetésére. Eldobott üdítõs palackokat+ selyemcukor (szerették) papírdarabokat is összeszedni. Nyom sem maradhat—jönnek…
- - tegyetek egy nagy meteor sziklát a tányér közepébe + kissé torzítsátok el a peremet + talajréteget rendben tegyétek vissza + port rá + talpnyom ne maradjon. Angyalok azt már nem vennék be – annyira nem hülyék. Mi baj angyalka elvtársnõ? „hagyjunk valami azé a Varunának is, olyat, csak Õ ért meg, ha erre jár. – Hmm- Oké, de az a Nereidan lesz. Régi elhagyott barlang + nagybetûkkel felírva a falra (ó-egyiptomiul) Szia Varuna, itt jártunk, Atlantis”- Koré + Kincses- meg fogtok bukni a hamisítással! Sok év telt el, sokat tanultunk. Pl. van radio-carbonunk+ cobalt-röntgen kristaélografunk. Tuti, hogy megbuktok! Hmmm. DE NEM AKARUNK =azé még egy kicit” jobbak vagyunk + mi járunk elõl”. Egyszer majd nektek lesz igazatok – de az nem MOST van…
- 1. csapat – irány THÉBA (királyok völgye) keressetek egy régi Fáraó leány sírt + hozzátok el a beszáradt festékes tégelyeket.
- 2. csapat – nagyvezír sírjából a beszáradt nyereg bõr takarót. Na itt is volna a cucc- beoldva. Már csak pemlizni kell – apró malõr SERIUS !!!- hogy a fenébe írják azt, hogy „itt jártunk?” (Kösz!) Na fõ'raktuk a falra! Na errõ' bizonyítsa be a Koré meg a Kincses, hogy nem eredeti! Koré + Kincses – hány régészeti leletet hamisítottatok a Földön? – amirõl mi azt hisszük, hogy igaz? 10- 100- 1000? Ne szerénykedjünk. MINDET. Ti vagytok a jövõ, nem mi – mesterséges faj vagytok. Ne vegyétek komolyan, ez csak egy rövid novella …(PSZT!!!) – hajrá Varuna! Ufosoktól féltem = mind hülye, de ez szigorú titok! Vége!

Hozzszlsok

# | livia livia - 2011 11 11 ¦ 21:53:22
Szia Imre! Mi ez? Végignevettem az egészet!
# | postaimre postaimre - 2011 11 11 ¦ 22:01:28
Livia, egyfajta "tudományos" szatíra. Ígérték a tárgyilagos verziót is, de ma ilyen napjuk volt. Az okát nem mondhatom meg.
# | kincses kincses - 2011 11 11 ¦ 22:06:16
Köszi, Imre, köszi Kutatók!! nem bánnám, ha most megszakértenétek, hogy hamar meggyógyulhassak! Koré a megmondhatója, nem akartunk hamisítani, nem is tudjuk, hogy lett ez ilyenpihi . 2. a graffitiket ha ti csináltátok,az akkor eredetinek számít és nekünk nagyon jó!Cool 3.örülök, hogy mi vagyunk a jövõ!!!én már ennél a viccnél tartottam: -Fiatalok, barátaim!! Tiétek a jövõ!! Igaz, korábban úgy volt, hogy a mienk lesz!! kösz a szigorú titkokat!!!melo van
# | livia livia - 2011 11 11 ¦ 22:28:04
No, ma is beszélgettem emberekkel, kettõ azon aggódott, hogy valami elszabadult az ûrben, és nehogy a fején landoljon. Mondom neki, hogy inkább azon kéne aggódni, hogy nyirbálják a jogos rendszereket, ma neked, holnap nekem alapon, de elõbb utóbb mindenki érintett lesz. Figyusz! Nem érdekli addig, amíg csak másnak fáj! Nos, pedig azt látom, hogy folyamatos nyírás lesz, rétegenként, így nem lesz következmény, hacsak nem követnek el egy óriási bakit. De szerintem alapból a rendszer ellen, akarom mondani, a mostani ellen dolgoznak. Kíváncsi lennék, mit akarnak, mi a végcél? Jó, olvastam pár parát, de azért volt már egy két bukta, és lehet, hogy még van, lesz néhány.
# | hamu hamu - 2011 11 11 ¦ 22:31:36
szerintem a kutatók ünnepelnek. Pezsgõt bontottak, s be vannak csiccsentve, attól ilyen a stílusuk :)

Talán csak nem helyreállították az ûrbázisukat? Valljuk be, kicsit késett a renováció, mert októberre volt a határidõ, de ez a fél hónap mégiscsak kevesebb, mint a hazánkban az építkezéseknél megszokott.
# | honvedesku honvedesku - 2011 11 11 ¦ 22:58:32
Itt lassan kezd mindenki egy kicsit tulterhelt lenni.....Napfoltok?
# | stormhu stormhu - 2011 11 11 ¦ 23:40:29
Na jó...
Akkor szóljon aki Imrén és még pár ember kívételével ért is valamit ebbõl.
Vagy van esetleg egy másik "párhuzamos"
Posta Imre oldal valahol, ahonnan össze lehet vakarni a hiányzó részeket és a kettõ alapján összeálhat valami infóféle?
Tudom tudom.... ha nem érted akkor biztos nem vagy érett rá, tehát nem is kell hogy értsd. Vagy nem neked szól stb..
Lehet ragozni..... mindt az oviban de akor miért van leírva ide? Ha meg csak a helyi "elit" nek szól egyszerübb privátba nem? A többi nem "elit" legalább nem dühöng, nem kérdezget, nem kíváncsiskodik.
Az egész kezd hasonlítani a naaagy demokráciára csak minibe.
Részemrõl ennyi....

ui.
Ha már Magyarul sem lehet valamit értelmezni, van még más nyelv is?
Nem hinném..
# | kincses kincses - 2011 11 12 ¦ 00:00:12
Honvédeskü, egy világvégében minek keresel ésszerûséget? Stormhu, ma csak velünk kivételeztek a kutatók, holnap veletek. Imre azért nem privátozik, mert a Kutatók így kérték. akiket ma szívattak, munkakörben tették, néha elfogultan szakbarbárok vagyunk és azt cikizték ki...semmi bajSmile mindebbõl az a tanulság(nekem), hogy dolgozni csak szenvedélyesen érdemes, az másokban is szenvedélyeket keltpihi
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 11 12 ¦ 00:35:42
Imre!
Igazán szólhatnál nekik, hogy álljanak le a tudatmódosító szerekkel!
Grin
# | kincses kincses - 2011 11 12 ¦ 00:40:17
SZ_M, erre a kis idõre?melo van

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.38 msodperc
86,023,828 egyedi ltogat