Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Mottó: aki Istent keresi, az ne ugráljon!

NaplóRégen írtam cikket. Nem mintha nem lenne mit, de valahogy nem éreztem ennek igényét, szükségét, hisz a lényeg így is visszaköszön a honlapról. Most nem is tagozom a háborús készülõdést és gazdasági „helyzetet”, hanem könnyedebb vizekre evezek, mivel a kutatók ma kissé ironikus hangulatban megeresztett üzenetcsokrát továbbítom. Vegyétek lazára és keressétek a rejtett üzenetét. Kérdés az, hogy ha a történeteikben megfordították a fõhõsök szerepkörét és kifordították a jót és a rosszat, akkor a Halálcsillag és Darth Wader nem is annyira rossz, mint amennyire jó?

„Tisztelt kommosok. Valaha régen a kutatók Posta Imre úrral léptek kapcsolatba, nem önökkel. Akkoriban még Koré is fiatalabb volt és némileg romlott az „állaga”. Az, hogy önök itt megjelentek, az nekünk ajándék. Innentõl kezdve lesz személyes megszólítás.
- Régiek vagyunk am mint te. Posta Imrét szigorú titoktartásra köteleztük (betartja sok éve). Na kezdjük az elején.
- A kutatók általános gyûjtõszó az egész bolygón. Ezért jönnek lassan a válaszok. Igyekszünk specialistát keresni…! Nem pedig hadováló youtubost. Sok a dezinformáció – nehéz kiszûrni az igazat. A Földön sok vallás + legenda + hitvilág van. VARUNA, 80% soha nem hallott Jézusról, akkor mind elkárhoztak? Lesz dolga Kincsesnek.
- VARUNA úr, vannak régi cikkek is, amelyekben szerepel az amit ön kérdez.
- A Mars 100 millió éve halott. Magától van. + A homokviharok elég jó csiszoló hatásúak = 100 ezer év után a Marson nem lennének hegyek. Az egész bolygó sima homokos labda lenne (lásd Arizóna/ Montana/nevada. Benyalta a jól elõadott süket dumát a youtubról. HOLD/LUNA =nagyon nagy! Ez itt IKERBOLYGÓ! 4 milliárd év alatt ennek a bolygónqak a felszínét totál nedves papírzsebkendõre beátlagolhatta volna. Ha csak évente 1 milimétert bont a „Doveri sziklákon /ezt is benyalta) A mai világban a Politika és a Vallások újra összekapaszkodtak – rettegnek mert ébred az emberiség. Az „ALVOK” legendája. Ti vagytok az alvók – mind együtt. Nehéz az ébresztés = sok a „talmi”. VARUNA úr ön felfedte a JAPETUST! Szigorú titok + csak magának – maga elõtt is létezett . (Régi ám a jószág,) Amint látja, kissé poros a felszíne. Régen nyugdíjas. „A MÓR MEGTETTE KÖTELESSÉGÉT, A MÓR MEHET.” Ön bármit mondhat onnan a Terkáról , de melyik állítását tudná bizonyítani? Egyiket se pro és kontra. Örülünk, hogy itt van – mozgatja az „állóvizet”! Apró ajándék csak magának (Gerrys stílusban) vérautó =vérpapucs /NOVELLA/ „Japetus utolsó legénység, sorakozó! = baj van + akarom mondani, megbuktunk mint „Rottenbiller”?! a Varuna „kiszúrta” a bográcsunkat. Jó a szeme – csomagoljon mindenki végleg közülünk. 2-es szakasz készüljön fel, minden nyom eltüntetésére. Eldobott üdítõs palackokat+ selyemcukor (szerették) papírdarabokat is összeszedni. Nyom sem maradhat—jönnek…
- - tegyetek egy nagy meteor sziklát a tányér közepébe + kissé torzítsátok el a peremet + talajréteget rendben tegyétek vissza + port rá + talpnyom ne maradjon. Angyalok azt már nem vennék be – annyira nem hülyék. Mi baj angyalka elvtársnõ? „hagyjunk valami azé a Varunának is, olyat, csak Õ ért meg, ha erre jár. – Hmm- Oké, de az a Nereidan lesz. Régi elhagyott barlang + nagybetûkkel felírva a falra (ó-egyiptomiul) Szia Varuna, itt jártunk, Atlantis”- Koré + Kincses- meg fogtok bukni a hamisítással! Sok év telt el, sokat tanultunk. Pl. van radio-carbonunk+ cobalt-röntgen kristaélografunk. Tuti, hogy megbuktok! Hmmm. DE NEM AKARUNK =azé még egy kicit” jobbak vagyunk + mi járunk elõl”. Egyszer majd nektek lesz igazatok – de az nem MOST van…
- 1. csapat – irány THÉBA (királyok völgye) keressetek egy régi Fáraó leány sírt + hozzátok el a beszáradt festékes tégelyeket.
- 2. csapat – nagyvezír sírjából a beszáradt nyereg bõr takarót. Na itt is volna a cucc- beoldva. Már csak pemlizni kell – apró malõr SERIUS !!!- hogy a fenébe írják azt, hogy „itt jártunk?” (Kösz!) Na fõ'raktuk a falra! Na errõ' bizonyítsa be a Koré meg a Kincses, hogy nem eredeti! Koré + Kincses – hány régészeti leletet hamisítottatok a Földön? – amirõl mi azt hisszük, hogy igaz? 10- 100- 1000? Ne szerénykedjünk. MINDET. Ti vagytok a jövõ, nem mi – mesterséges faj vagytok. Ne vegyétek komolyan, ez csak egy rövid novella …(PSZT!!!) – hajrá Varuna! Ufosoktól féltem = mind hülye, de ez szigorú titok! Vége!

Hozzszlsok

# | Arany Arany - 2011 11 12 ¦ 12:55:41
GERRY kedves! Miket mondasz?
TE MINDENT TUDSZ, AMIT TUDNI KELL, ÉS LEHET! meghajol
# | Hontalan Hontalan - 2011 11 12 ¦ 13:03:28
Az Imre zagyvasága az értelem csodája. Nézzétek értelmesen a butát, és azt fogjátok látni, hogy ti milyen okosak vagytok. Most az ellenünk tevõknek adta fel a leckét. Mit is akart ez az ember mondani ezzel. És ha még nem jöttek rá elmondom. Ez a szöveg annak aki érti, válasz valamire. Aki nem, a figyelõk, megfigyelõk számára viszont olyan feladatot ad, ami leköti egy idõre az erõiket, és addig nem velünk fognak foglalkozni.
# | kincses kincses - 2011 11 12 ¦ 13:06:05
de sok minden jó került ide, mióta aludni mentem! Imre, semmi baj, tényleg használ, és remélem, másnak is! Koré, igyekszem, mert még sok történet vár arra, hogy elmondjam! Akik nem értik, mit írnak a Kutatók, kérjenek személyre szóló üzenetet, az lesz a kulcsuk, amivel nyitni tuják a többit.
Gerry, igyunk és írjál még, írjál még!!pompom
# | Wiiking Wiiking - 2011 11 12 ¦ 13:08:26
GERRY! Tack så mycket! meghajol Mellik múzsa/mázsa csókolt homlokon ma? gratula
Ha, csajszi lennél "megudvarolnálak"! pihi

Más!

Még mindig, nézek és nem nagyon látok! Olvastam a kézrátételtöl a kvantumfizikáig, a mítoszoktól az összeesküvés elméletekig! Hát, magyar ember legyen a talpán, ha ebben látom a logikát! De, van benne az biztos! Ugyan, mi köze van ennek a hamarosan bekövetkezö "világvégéhez" a túlélés esélyeihez, az nem világos! A zseni átlátja káoszt! De, én nem vagyok zseni!
Azt érzem sokszor, hogy mindenki mondja a magáét, de azt a kohéziós eröt nem érzem ami egy határozott irányba mozdítaná el ezt az egész embertömeget! Nem látom a REND-SZERT, HIERACHIÁT, mert annak lennie kell! Ebben a nagy puzzle játékban csak röppködnek a szinesebbnél-színesebb mozaikok, de jó volna csak sejteni is, hogy merre az elöre!
Bcsi, ha kissé nehézfejü vagyok, de hát egy építész a terv alapján dolgozik, alaptól a tetöig! kösz!olvasom
# | Arany Arany - 2011 11 12 ¦ 13:15:24
Wiiking !
Egy építész csak akkor tud az eredeti tervnek mindenben megfelelni, ha annak a születésétõl a megvalósításáig nem túl sok idõ telik el.
De mi történik a tervvel, ha az épület lassan épül? No ugye... általában valamit mindig változtatni is kell... Nem nagyot, csak részlet-kérdéseket...
# | kincses kincses - 2011 11 12 ¦ 13:34:00
Wiiking, szerintem ne keseredj el! ha nem foglalkozol archeológiával, teológiával, történelemmel és nem olvastál sok scifit, magyar irodalmat, akkor döcögõsebbb a megértés...egyszerûen kérd a részed. a Kutatók kedvesek és válaszolnak!! Gyaur, kik a kivételezett agytrösztök? mert a szatírikus írásból az derül ki, hogy messze állunk attól...
# | Tabak Tabak - 2011 11 12 ¦ 13:43:48
Kellene már használni agyunk mindkét fél tekéjét mert az egyik csurig vala,így mit kezdjek vele,össze-vissza esküvés a tudós az agyunkba vés,az értelem bambán néz,s ha tükrözõdik a félelem s talán ezt uralja a hit és az érzelem?ha fény felé mászol a sok szennytõl bõrig ázol,az igazság terít rád leplet és majd akkor megfejted el emel az elme A tudósok terve.
# | kincses kincses - 2011 11 12 ¦ 13:54:33
Tabak, kebelemre, kedv-elemre!gratula
# | balu998 balu998 - 2011 11 12 ¦ 14:20:43
Mit szívnak ezek a jóemberek? Dögös anyag lehet...
# | parlagfu parlagfu - 2011 11 12 ¦ 14:27:05
Úgyláccik még nem zártak be minden "ajándékbótot".francba Ez is ütõs, de kevésbé fílingos.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.93 msodperc
86,022,969 egyedi ltogat