Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Mottó: aki Istent keresi, az ne ugráljon!

NaplóRégen írtam cikket. Nem mintha nem lenne mit, de valahogy nem éreztem ennek igényét, szükségét, hisz a lényeg így is visszaköszön a honlapról. Most nem is tagozom a háborús készülõdést és gazdasági „helyzetet”, hanem könnyedebb vizekre evezek, mivel a kutatók ma kissé ironikus hangulatban megeresztett üzenetcsokrát továbbítom. Vegyétek lazára és keressétek a rejtett üzenetét. Kérdés az, hogy ha a történeteikben megfordították a fõhõsök szerepkörét és kifordították a jót és a rosszat, akkor a Halálcsillag és Darth Wader nem is annyira rossz, mint amennyire jó?

„Tisztelt kommosok. Valaha régen a kutatók Posta Imre úrral léptek kapcsolatba, nem önökkel. Akkoriban még Koré is fiatalabb volt és némileg romlott az „állaga”. Az, hogy önök itt megjelentek, az nekünk ajándék. Innentõl kezdve lesz személyes megszólítás.
- Régiek vagyunk am mint te. Posta Imrét szigorú titoktartásra köteleztük (betartja sok éve). Na kezdjük az elején.
- A kutatók általános gyûjtõszó az egész bolygón. Ezért jönnek lassan a válaszok. Igyekszünk specialistát keresni…! Nem pedig hadováló youtubost. Sok a dezinformáció – nehéz kiszûrni az igazat. A Földön sok vallás + legenda + hitvilág van. VARUNA, 80% soha nem hallott Jézusról, akkor mind elkárhoztak? Lesz dolga Kincsesnek.
- VARUNA úr, vannak régi cikkek is, amelyekben szerepel az amit ön kérdez.
- A Mars 100 millió éve halott. Magától van. + A homokviharok elég jó csiszoló hatásúak = 100 ezer év után a Marson nem lennének hegyek. Az egész bolygó sima homokos labda lenne (lásd Arizóna/ Montana/nevada. Benyalta a jól elõadott süket dumát a youtubról. HOLD/LUNA =nagyon nagy! Ez itt IKERBOLYGÓ! 4 milliárd év alatt ennek a bolygónqak a felszínét totál nedves papírzsebkendõre beátlagolhatta volna. Ha csak évente 1 milimétert bont a „Doveri sziklákon /ezt is benyalta) A mai világban a Politika és a Vallások újra összekapaszkodtak – rettegnek mert ébred az emberiség. Az „ALVOK” legendája. Ti vagytok az alvók – mind együtt. Nehéz az ébresztés = sok a „talmi”. VARUNA úr ön felfedte a JAPETUST! Szigorú titok + csak magának – maga elõtt is létezett . (Régi ám a jószág,) Amint látja, kissé poros a felszíne. Régen nyugdíjas. „A MÓR MEGTETTE KÖTELESSÉGÉT, A MÓR MEHET.” Ön bármit mondhat onnan a Terkáról , de melyik állítását tudná bizonyítani? Egyiket se pro és kontra. Örülünk, hogy itt van – mozgatja az „állóvizet”! Apró ajándék csak magának (Gerrys stílusban) vérautó =vérpapucs /NOVELLA/ „Japetus utolsó legénység, sorakozó! = baj van + akarom mondani, megbuktunk mint „Rottenbiller”?! a Varuna „kiszúrta” a bográcsunkat. Jó a szeme – csomagoljon mindenki végleg közülünk. 2-es szakasz készüljön fel, minden nyom eltüntetésére. Eldobott üdítõs palackokat+ selyemcukor (szerették) papírdarabokat is összeszedni. Nyom sem maradhat—jönnek…
- - tegyetek egy nagy meteor sziklát a tányér közepébe + kissé torzítsátok el a peremet + talajréteget rendben tegyétek vissza + port rá + talpnyom ne maradjon. Angyalok azt már nem vennék be – annyira nem hülyék. Mi baj angyalka elvtársnõ? „hagyjunk valami azé a Varunának is, olyat, csak Õ ért meg, ha erre jár. – Hmm- Oké, de az a Nereidan lesz. Régi elhagyott barlang + nagybetûkkel felírva a falra (ó-egyiptomiul) Szia Varuna, itt jártunk, Atlantis”- Koré + Kincses- meg fogtok bukni a hamisítással! Sok év telt el, sokat tanultunk. Pl. van radio-carbonunk+ cobalt-röntgen kristaélografunk. Tuti, hogy megbuktok! Hmmm. DE NEM AKARUNK =azé még egy kicit” jobbak vagyunk + mi járunk elõl”. Egyszer majd nektek lesz igazatok – de az nem MOST van…
- 1. csapat – irány THÉBA (királyok völgye) keressetek egy régi Fáraó leány sírt + hozzátok el a beszáradt festékes tégelyeket.
- 2. csapat – nagyvezír sírjából a beszáradt nyereg bõr takarót. Na itt is volna a cucc- beoldva. Már csak pemlizni kell – apró malõr SERIUS !!!- hogy a fenébe írják azt, hogy „itt jártunk?” (Kösz!) Na fõ'raktuk a falra! Na errõ' bizonyítsa be a Koré meg a Kincses, hogy nem eredeti! Koré + Kincses – hány régészeti leletet hamisítottatok a Földön? – amirõl mi azt hisszük, hogy igaz? 10- 100- 1000? Ne szerénykedjünk. MINDET. Ti vagytok a jövõ, nem mi – mesterséges faj vagytok. Ne vegyétek komolyan, ez csak egy rövid novella …(PSZT!!!) – hajrá Varuna! Ufosoktól féltem = mind hülye, de ez szigorú titok! Vége!

Hozzszlsok

# | postaimre postaimre - 2011 11 12 ¦ 09:00:38
"Tisztelt Szuha-Maka úr, tagnap itt járt egy közismert TV-s doki (messzirõl se szép, de közelrõl baromi randa). Elkobozta az összes tudatmódosító szerünket. Próbáltuk neki elmagyarázni, hogy Pl- Sulvis-antidolor. Erre nálunk mindenki immunis. Mondtuk neki, nehogy megegye, mert rongálja az agysejtek dopamin-rendszerét. Azt mondta, neki csak 1 van, de az piszokul megvan edzve. Ezek után mit tehetnénk?

Csak Kincsesnek! 1 deciliter középkategóriás brandy, vagy konjak + 2-3 deci GYENGE tea! Neked- szerintünk- ez kell! EGYIKBEN SEM LEHET, MÉG MINIMÁLIS MENNYISÉGÛ CUKOR SEM! Öregszel? - ha lehet, reggel idd meg + pihenj! Estére rendbe jössz. - nem mintha hiányoznál - de valahogy Leltárba vagy véve! kukkoljuk csak"
# | parlagfu parlagfu - 2011 11 12 ¦ 09:15:42
Köszi a figyelmeztetést (Ne vegyétek komolyan, ez csak egy rövid novella …(PSZT!!!) – hajrá ), de eddig sem okozott skupulust ha nem értettem egy qkot se. Miénk a jövõ ez a lényeg! Má rákosi elvtárs i megmodta, meg kádár elftárs is, meg viktor, hogy már elkezdõdött, -a jövõ- és megrázta a vekkert, és leült a népszabaccságra.
Kincses! Ha ezt a qrát túléled mindent kibirsz. A legjobb az izzadás! Ágyban párban nagykabátban.
# | GERRY GERRY - 2011 11 12 ¦ 10:15:07
Wiiiiiiiking - a JÁTÉK egy fontos dolog.
Tõszavakkal csak agyadat rombolod
Hiszed vagy sem, de kell az érzelem
Attól erõsödik fegyverré az értelem.

Ha hallod s nem érted, zavaró dolog
Agyadat - hidd el - idõvel ráhangolod
A sötét utcába, óvatosan de belépsz
önnönfényed segít, s te újra remélsz
# | spartakusz spartakusz - 2011 11 12 ¦ 10:26:03
anzelm
11/12 03:26
Kapcsolatteremtõ gyógyítás: Az Élõ Mátrix c.filmben már láthattátok mirõl is szól: http://ongyogyito...
som_MCXi SZEMINÁRIUMI DÍJAK: I. és II. szint: 140 000 Ft A Te Kapcsolatteremtése
d: 333 USD vagy annak megfelelõ összegû forint III. szint: 190 000 Ft A III. szint elõfeltétele a Te Kapcsolatteremtése
d elvégzése egy elismert, III. szintû terapeuta segítségével. Ennek díja 333 dollár vagy annak megfelelõ összegû forint a helyszínen fizetendõ közvetlenül a terapeutának. (Ezt az összeget a III. szint alapdíja a 160 000 illetve 190 000 Ft nem tartalmazza.) http://edesviz.hu/
hu/konyvesbolt/kap
csolatteremto_gyog
yitas_szeminarium/
a_szeminariumokrol
pufffff !!!!!.... ja igen...a Te hited gyógyított meg!!! bohóc

Meg áll az eszem - reagáltam rá - tiszta ingyér átadom nektek - mit írtam nekik - NEKI:

Szevasztok!

Én nem azt mondom, hogy ügyes nagyon ügyes mind a rabbi - ha nem érdekes - nagyon érdekes - ahogy néztelek és hallgattalak - üzenetet kaptam - leírom szó szerint:

napot nem mondott csak az idõt órát láttam: 09:35 perckor .- kapsz vagy elvész - de lehet, hogy elvesz - csak ingyér lehet - hogy nincs IS már erõd !
Akarod? Nem! Akkor Ingyér gyõgyíts és te IS KAPSZ!

ennyi-------

a zsidó az zsidó?
a héber az idegen?
a magyar az ?

Tudod a választ? Légy-szíves írd meg nekem

Köszönöm...

szeretettel: id. Kiss László

ui: és amit-tõled tanultam a köszönöm és a szeretem már leírtam - tehát-bocssás meg nekem... és nagyon sajnálom...-----

A SZAKÍTÓ PRÓBA...

Mind mindig - amikor eljutsz egy szintre próbára teszik tûrõ képességed és kitalálnak "VALAMIT"
MOST a BEÁLDOZÁS" látszatát keltve ontják dömping szerûen a FELE -FELE IGAZSÁGOKAT - HOLOTT A VALÓSÁG EGÉSZ MÁS!

Na lássuk, hogy is van ez... Akkor amikor behozták -"lehozzuk neked a mennyországot a földre"
effektus a "kísértet járja be Európát - a kommunizmus kísértette" cím szó alatt bújt beléd - beléd az érzelmeidbe...

MOST próbál - úgy tûnik sajnos egész hatásosan beléd bújni, hogy : " KI TÁLALOK NEKED MINDENED" CÍM SZÓ ALATT" holott a fenét - meg INT KÁBÍT TÉGED! Ki mondja ezt neked, ÉN. ÉN MONDOM ÉS ÍROM MÁR TÖBB EZER OLDALON! AZ ÉLETEM C. ÍRÁSOM TAPASZTALATA OKÁN!

Hát jól figyel és legyél éber - okosak - ugye érted? OK- OS - AK ! IDEGENEK! Idegen hozzád és az emberi társadalmadhoz--- ahhoz, hogy ne rabszolga módon élj, mit kell tenned? Elmondom neked - azaz írom - rovóm - MEG ROVÓM AZOKAT ÉS EZEKET AKIK EBBE BELE TASZÍTOTTAK, MERT VELED ÉRZEK -MA TANULTAM EGY NÉGYES MONDÁST -

MONDOM AZAZ ÍROM: SZERETLEK - NAGYON SAJNÁLLAK - KÉRLEK BOCSÁSS MEG NEKEM - KÖSZÖNÖM....! HELYETT MOND ÉS ÍRD!

SZERETLEK ÚGY AHOGY TE SZERETSZ ENGEM! MEGBOCSÁJTOK NEKED ÚGY AHOGY TE NEKEM - KÉRLEK BOCSÁNATOD AHOGY TE KÉRED -ÉS KÖSZÖNÖM NEKED AHOGY TE KÖS8ÖNÖD MEG NEKEM!

Ugye milyen furcsa –már nem IS azt sugallja amit az eredeti sugallani akar - vissza vág - BIZONY BIZONY VISSZA VÁG - A TÁV GYÓGYÍTÁS A TÁV JÓRA VALÓ TERELGETÉS MINDJÁRT MÁS SZÍNBEN TÛNIK FEL!

Ez mi hit és tudás vallásunk . mert mi magyarok vagyunk/ magyarok akiknek a küldetése a bolygón nem egyéni -nem egyéni mert a mag népe az a magnépe... innen táplálkozunk...

ugye érted?

Nem. Nem baj, majd meg fogod - mert rákényszerülsz, hogy megértsd - hisz érten mindnyájunkért tesszük!

szeretettel: spari:...
2011. november 12.én szombaton - 08: 53 órakor.. küldöm az éterbe:


MEG ÁLL AZ ESZEM

AZT HISZEM ABBA HAGYOM A TOVÁBBI GYÕZKÖDÉST MENTHETETLENÜL HÜLYÉNEK NÉZNEK BENNÜNKET -

" .... VÉGTELEN - ÖRÖKÖN EGY PARÁNYI FÉNY CSILLANJON AKKOR IS HA ESTEILEG!..."

EGY LEGYEN SZÍVÜNK RITMUSA - boldoga éljünk ne legyünk hontalan -stb....% az éterben....

köszönöm türelmed..

id. Kiss László
# | postaimre postaimre - 2011 11 12 ¦ 10:27:40
Kincses, bocs, most jelezték, hogy a "csak Kincsesnek" azt jentette, hogy neked privátban, de korán van még. Talán másnak is használ a tisztító-recept.

Gerry, de melyik verslábaddal keltél ma? Nem a ballal, azt látom, hogy kezded dallal, nem bánom!
# | Kurszan Kurszan - 2011 11 12 ¦ 11:48:59
Érdekes írás... Kedvelem a Kutatók stílusát! Jó lenne, ha írnának egy mindent összefoglaló cikket, mert szét tudnám küldeni az embereimnek, mert sajnos csak 1-2 embernek van internete... Tudom, hogy ez nagy kérés, de szükség lenne rá.
Teologiára jártam két évig, tehát nagyjából tisztába vagyok, az un. ó-kori kérdésekkel, volt 1-2 tisztességes kutató pap tanárom, akik ismerik az igazságot, de itt nagyon sokat tanultam a Kutató urak-hölgyek jóvoltából. Mi készek vagyunk lelkileg és testileg is az eljövendõ dolgokat elviselni, de másokra is gondolni kell.
Tehát, ha kérhetném még egyszer : egy irományt, lehet folytatásos is, mert nagy munka. Köszönettel. Kurszan.

Áldás!
# | MRJOOOOOO MRJOOOOOO - 2011 11 12 ¦ 11:56:57
Kurszan, szerintem sok ember vagyna erre az osszefoglalora. Ha barki nekiall es vegigcsinalja, kozzeteszi , csak megkoszonni tudom. Lehet a vegen en allok neki. Azt viszont kerdeznem a kutatoktol, hogy ha anno leirtak, hogy betelepitettek vagyunk, mekkora a hold tomege, ugy raktak oda, a nibiru a jupiter io holdja, ezek mind vilagos es ertheto formaban kerultek elenk, akkor most miert ez a nagy kodosites ? Meg ha az ellenseg meg is erti, miert olyan nagy baj ez ? vagy mar ilyen kozel vagyunk ?
# | GERRY GERRY - 2011 11 12 ¦ 12:42:05
Nekem csak az egész nem áll össze
de nem vagyok egyedül
látom
mégsem megyek a múltba vissza
elöre meg nem ugorhatok
barátom.
Kucorgok itt a földön, tudásom
apránként szedem csokorba,
s bár fejlödök szépen
azt látom.
sejtem és érzem mégis tök
ostobán kerülök majd pokolra.

Na de... majd ott.
Kiviláglik elmémben a tudás
igaz, rövid lesz.
Csupán egy lobbanás
# | Arany Arany - 2011 11 12 ¦ 12:51:08
Isten egyedül az embernek adott szabad akaratot...
A tudás mellé, hiszen a tudás fájáról az almát Õ maga adta az ember kezébe. (Minden más híreszteléssel ellentétben)
Az emberek egységben éltek a Természettel, és egymással, békesség, Aranykor volt a Földön.
Lucifer is a tanítás része...
Ha minden jó és szép, békesség és boldogság vesz körül mindenkit, nem tudatosul az emberiségben, hogy mennyire JÓ mindez.
Ahhoz, hogy értéke legyen az emberek tudatában mindennek, meg kellett tapasztalni az ellenkezõjét is.
Egy szegényes kunyhóban is lehet boldog és szeretettel teli az ember, és arany palotában is lehet boldogtalan, és gyûlölködõ.
Lucifer akciói igen sikeresnek bizonyultak az emberiség történetében, a tudatban a valódi értékek devalválódtak, és a talmi csillogás vette át a helyét. Akik Lucifer tanácsait megfogadták, azok akarnak most uralkodni a világ felett, de örömüket nem is lelik benne, csak valami hatalmi arroganciát, mindig valami újabb trükk bevetésén kell fáradozniuk, hogy a tudatot uralhassák, de ez soha nem sikerült, és nem is fog sikerülni teljesen. MOST már egyre kevésbé.
A gonosz a gonosszal áll szemben! Egymást fogják megsemmisíteni!
Legfontosabb feladatunk önmagunk megismerése, és a tudatos élet. Felismerni másokban is az embert.
A luciferi világ térnyerése hosszú ideig tartott , és soha nem lett teljes, csak annak mutatja magát, de ez is illuzió.
Kegyelmi idõszakot élünk, mert soha ilyen gyorsan nem tudott változni az emberek tudata, de most a valódi értékek felé mozdulunk, mondjon bármit is a média...
Nem onnan tudjuk, kik vagyunk mi!
# | gabi gabi - 2011 11 12 ¦ 12:55:39
Gerry, örömmel veszem a társaságod! Unatkozni nem fogunk, a tudást pedig nagy kanállal adagoljuk egymásnak. Gyorsan elszalad majd az a pár száz év! Tudod, jó társaságban szalad az idõWink

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.11 msodperc
86,024,540 egyedi ltogat