Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Mottó: aki Istent keresi, az ne ugráljon!

NaplóRégen írtam cikket. Nem mintha nem lenne mit, de valahogy nem éreztem ennek igényét, szükségét, hisz a lényeg így is visszaköszön a honlapról. Most nem is tagozom a háborús készülõdést és gazdasági „helyzetet”, hanem könnyedebb vizekre evezek, mivel a kutatók ma kissé ironikus hangulatban megeresztett üzenetcsokrát továbbítom. Vegyétek lazára és keressétek a rejtett üzenetét. Kérdés az, hogy ha a történeteikben megfordították a fõhõsök szerepkörét és kifordították a jót és a rosszat, akkor a Halálcsillag és Darth Wader nem is annyira rossz, mint amennyire jó?

„Tisztelt kommosok. Valaha régen a kutatók Posta Imre úrral léptek kapcsolatba, nem önökkel. Akkoriban még Koré is fiatalabb volt és némileg romlott az „állaga”. Az, hogy önök itt megjelentek, az nekünk ajándék. Innentõl kezdve lesz személyes megszólítás.
- Régiek vagyunk am mint te. Posta Imrét szigorú titoktartásra köteleztük (betartja sok éve). Na kezdjük az elején.
- A kutatók általános gyûjtõszó az egész bolygón. Ezért jönnek lassan a válaszok. Igyekszünk specialistát keresni…! Nem pedig hadováló youtubost. Sok a dezinformáció – nehéz kiszûrni az igazat. A Földön sok vallás + legenda + hitvilág van. VARUNA, 80% soha nem hallott Jézusról, akkor mind elkárhoztak? Lesz dolga Kincsesnek.
- VARUNA úr, vannak régi cikkek is, amelyekben szerepel az amit ön kérdez.
- A Mars 100 millió éve halott. Magától van. + A homokviharok elég jó csiszoló hatásúak = 100 ezer év után a Marson nem lennének hegyek. Az egész bolygó sima homokos labda lenne (lásd Arizóna/ Montana/nevada. Benyalta a jól elõadott süket dumát a youtubról. HOLD/LUNA =nagyon nagy! Ez itt IKERBOLYGÓ! 4 milliárd év alatt ennek a bolygónqak a felszínét totál nedves papírzsebkendõre beátlagolhatta volna. Ha csak évente 1 milimétert bont a „Doveri sziklákon /ezt is benyalta) A mai világban a Politika és a Vallások újra összekapaszkodtak – rettegnek mert ébred az emberiség. Az „ALVOK” legendája. Ti vagytok az alvók – mind együtt. Nehéz az ébresztés = sok a „talmi”. VARUNA úr ön felfedte a JAPETUST! Szigorú titok + csak magának – maga elõtt is létezett . (Régi ám a jószág,) Amint látja, kissé poros a felszíne. Régen nyugdíjas. „A MÓR MEGTETTE KÖTELESSÉGÉT, A MÓR MEHET.” Ön bármit mondhat onnan a Terkáról , de melyik állítását tudná bizonyítani? Egyiket se pro és kontra. Örülünk, hogy itt van – mozgatja az „állóvizet”! Apró ajándék csak magának (Gerrys stílusban) vérautó =vérpapucs /NOVELLA/ „Japetus utolsó legénység, sorakozó! = baj van + akarom mondani, megbuktunk mint „Rottenbiller”?! a Varuna „kiszúrta” a bográcsunkat. Jó a szeme – csomagoljon mindenki végleg közülünk. 2-es szakasz készüljön fel, minden nyom eltüntetésére. Eldobott üdítõs palackokat+ selyemcukor (szerették) papírdarabokat is összeszedni. Nyom sem maradhat—jönnek…
- - tegyetek egy nagy meteor sziklát a tányér közepébe + kissé torzítsátok el a peremet + talajréteget rendben tegyétek vissza + port rá + talpnyom ne maradjon. Angyalok azt már nem vennék be – annyira nem hülyék. Mi baj angyalka elvtársnõ? „hagyjunk valami azé a Varunának is, olyat, csak Õ ért meg, ha erre jár. – Hmm- Oké, de az a Nereidan lesz. Régi elhagyott barlang + nagybetûkkel felírva a falra (ó-egyiptomiul) Szia Varuna, itt jártunk, Atlantis”- Koré + Kincses- meg fogtok bukni a hamisítással! Sok év telt el, sokat tanultunk. Pl. van radio-carbonunk+ cobalt-röntgen kristaélografunk. Tuti, hogy megbuktok! Hmmm. DE NEM AKARUNK =azé még egy kicit” jobbak vagyunk + mi járunk elõl”. Egyszer majd nektek lesz igazatok – de az nem MOST van…
- 1. csapat – irány THÉBA (királyok völgye) keressetek egy régi Fáraó leány sírt + hozzátok el a beszáradt festékes tégelyeket.
- 2. csapat – nagyvezír sírjából a beszáradt nyereg bõr takarót. Na itt is volna a cucc- beoldva. Már csak pemlizni kell – apró malõr SERIUS !!!- hogy a fenébe írják azt, hogy „itt jártunk?” (Kösz!) Na fõ'raktuk a falra! Na errõ' bizonyítsa be a Koré meg a Kincses, hogy nem eredeti! Koré + Kincses – hány régészeti leletet hamisítottatok a Földön? – amirõl mi azt hisszük, hogy igaz? 10- 100- 1000? Ne szerénykedjünk. MINDET. Ti vagytok a jövõ, nem mi – mesterséges faj vagytok. Ne vegyétek komolyan, ez csak egy rövid novella …(PSZT!!!) – hajrá Varuna! Ufosoktól féltem = mind hülye, de ez szigorú titok! Vége!

Hozzszlsok

# | valahun valahun - 2011 11 18 ¦ 11:00:08
Csatlakozva az elõttem szólókhoz, kérem én is a kutatókat, hogy gondolják meg magukat. Teszem ezt azért, mert sokad magammal vagyok itt, akik tanulni szeretnénk.
A magam nevében annyit mondhatok, hogy eszmélésem elején tartok. A sors eddig megkímélt attól, sok felesleges kört tegyek a politika, a tudomány, vagy a világnézet kialakulása terén. Viszont mindig is megvolt bennem egy bizonyos látásmód arra, hogy a sok kicsi mozaik összerakásával egészében lássam át a dolgokat.
Kedves kutatók, ahhoz viszont, hogy ez a látásmódom tovább fejlõdjön feltétélen szükség van az önök üzeneteire, még ha nem is személyesen nekem szólnak, a lényeg az számomra, hogy fejlõdjek.
Végül, van még egy indokom arra, hogy maradásra bírjam önöket, mégpedig az, hogy nem éppen mai tyúk vagyok már én sem.Smile
# | gabi gabi - 2011 11 19 ¦ 00:49:42
Gyaur, már az elsõ gondolatod ellentmondásos, majd követi, hogy nem vagy befolyásolható. Nyugodj bele, mindannyian befolyásolhatóak vagyunk. Ezek után leírod, hogy ismersz olyan embereket, akik ismernek olyanokat, akik már ettek mákostésztát. Rögtön utána össze akarsz hozni minket velük. Ha te meggyõzõdtél a mákostészta evésrõl, illetve ízérõl, akkor hiszünk neked! Egyébként pedig abban és annak hiszünk amiben és akinek akarunk.
Nyeld le ezt a békát és emészd meg ! Jó, hogy kritikus vagy, de ne csak kifelé, hanem befelé is gyakorold!

Most találtam, ijfeszítõ mottója:
"Ki jó úton jár, kétkedik, mérlegel, meggyõzõdik. Nem hiszi, ez így van maradandón, az úgy van kétségbevonhatatlanul, mert mondták, rótták, kötötték érte az ebet, vagy mert írva vagyon"
Táltos hagyomány

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.10 msodperc
86,027,655 egyedi ltogat