Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Mottó: aki Istent keresi, az ne ugráljon!

Napl√≥R√©gen √≠rtam cikket. Nem mintha nem lenne mit, de valahogy nem √©reztem ennek ig√©ny√©t, sz√ľks√©g√©t, hisz a l√©nyeg √≠gy is visszak√∂sz√∂n a honlapr√≥l. Most nem is tagozom a h√°bor√ļs k√©sz√ľl√Ķd√©st √©s gazdas√°gi „helyzetet”, hanem k√∂nnyedebb vizekre evezek, mivel a kutat√≥k ma kiss√© ironikus hangulatban megeresztett √ľzenetcsokr√°t tov√°bb√≠tom. Vegy√©tek laz√°ra √©s keress√©tek a rejtett √ľzenet√©t. K√©rd√©s az, hogy ha a t√∂rt√©neteikben megford√≠tott√°k a f√Ķh√Ķs√∂k szerepk√∂r√©t √©s kiford√≠tott√°k a j√≥t √©s a rosszat, akkor a Hal√°lcsillag √©s Darth Wader nem is annyira rossz, mint amennyire j√≥?

„Tisztelt kommosok. Valaha r√©gen a kutat√≥k Posta Imre √ļrral l√©ptek kapcsolatba, nem √∂n√∂kkel. Akkoriban m√©g Kor√© is fiatalabb volt √©s n√©mileg romlott az „√°llaga”. Az, hogy √∂n√∂k itt megjelentek, az nek√ľnk aj√°nd√©k. Innent√Ķl kezdve lesz szem√©lyes megsz√≥l√≠t√°s.
- R√©giek vagyunk am mint te. Posta Imr√©t szigor√ļ titoktart√°sra k√∂telezt√ľk (betartja sok √©ve). Na kezdj√ľk az elej√©n.
- A kutat√≥k √°ltal√°nos gy√Ľjt√Ķsz√≥ az eg√©sz bolyg√≥n. Ez√©rt j√∂nnek lassan a v√°laszok. Igyeksz√ľnk specialist√°t keresni…! Nem pedig hadov√°l√≥ youtubost. Sok a dezinform√°ci√≥ – neh√©z kisz√Ľrni az igazat. A F√∂ld√∂n sok vall√°s + legenda + hitvil√°g van. VARUNA, 80% soha nem hallott J√©zusr√≥l, akkor mind elk√°rhoztak? Lesz dolga Kincsesnek.
- VARUNA √ļr, vannak r√©gi cikkek is, amelyekben szerepel az amit √∂n k√©rdez.
- A Mars 100 milli√≥ √©ve halott. Mag√°t√≥l van. + A homokviharok el√©g j√≥ csiszol√≥ hat√°s√ļak = 100 ezer √©v ut√°n a Marson nem lenn√©nek hegyek. Az eg√©sz bolyg√≥ sima homokos labda lenne (l√°sd Ariz√≥na/ Montana/nevada. Benyalta a j√≥l el√Ķadott s√ľket dum√°t a youtubr√≥l. HOLD/LUNA =nagyon nagy! Ez itt IKERBOLYG√ď! 4 milli√°rd √©v alatt ennek a bolyg√≥nqak a felsz√≠n√©t tot√°l nedves pap√≠rzsebkend√Ķre be√°tlagolhatta volna. Ha csak √©vente 1 milim√©tert bont a „Doveri szikl√°kon /ezt is benyalta) A mai vil√°gban a Politika √©s a Vall√°sok √ļjra √∂sszekapaszkodtak – rettegnek mert √©bred az emberis√©g. Az „ALVOK” legend√°ja. Ti vagytok az alv√≥k – mind egy√ľtt. Neh√©z az √©breszt√©s = sok a „talmi”. VARUNA √ļr √∂n felfedte a JAPETUST! Szigor√ļ titok + csak mag√°nak – maga el√Ķtt is l√©tezett . (R√©gi √°m a j√≥sz√°g,) Amint l√°tja, kiss√© poros a felsz√≠ne. R√©gen nyugd√≠jas. „A M√ďR MEGTETTE K√ĖTELESS√ČG√ČT, A M√ďR MEHET.” √Ėn b√°rmit mondhat onnan a Terk√°r√≥l , de melyik √°ll√≠t√°s√°t tudn√° bizony√≠tani? Egyiket se pro √©s kontra. √Ėr√ľl√ľnk, hogy itt van – mozgatja az „√°ll√≥vizet”! Apr√≥ aj√°nd√©k csak mag√°nak (Gerrys st√≠lusban) v√©raut√≥ =v√©rpapucs /NOVELLA/ „Japetus utols√≥ leg√©nys√©g, sorakoz√≥! = baj van + akarom mondani, megbuktunk mint „Rottenbiller”?! a Varuna „kisz√ļrta” a bogr√°csunkat. J√≥ a szeme – csomagoljon mindenki v√©gleg k√∂z√ľl√ľnk. 2-es szakasz k√©sz√ľlj√∂n fel, minden nyom elt√ľntet√©s√©re. Eldobott √ľd√≠t√Ķs palackokat+ selyemcukor (szerett√©k) pap√≠rdarabokat is √∂sszeszedni. Nyom sem maradhat—j√∂nnek…
- - tegyetek egy nagy meteor szikl√°t a t√°ny√©r k√∂zep√©be + kiss√© torz√≠ts√°tok el a peremet + talajr√©teget rendben tegy√©tek vissza + port r√° + talpnyom ne maradjon. Angyalok azt m√°r nem venn√©k be – annyira nem h√ľly√©k. Mi baj angyalka elvt√°rsn√Ķ? „hagyjunk valami az√© a Varun√°nak is, olyat, csak √ē √©rt meg, ha erre j√°r. – Hmm- Ok√©, de az a Nereidan lesz. R√©gi elhagyott barlang + nagybet√Ľkkel fel√≠rva a falra (√≥-egyiptomiul) Szia Varuna, itt j√°rtunk, Atlantis”- Kor√© + Kincses- meg fogtok bukni a hamis√≠t√°ssal! Sok √©v telt el, sokat tanultunk. Pl. van radio-carbonunk+ cobalt-r√∂ntgen krista√©lografunk. Tuti, hogy megbuktok! Hmmm. DE NEM AKARUNK =az√© m√©g egy kicit” jobbak vagyunk + mi j√°runk el√Ķl”. Egyszer majd nektek lesz igazatok – de az nem MOST van…
- 1. csapat – ir√°ny TH√ČBA (kir√°lyok v√∂lgye) keressetek egy r√©gi F√°ra√≥ le√°ny s√≠rt + hozz√°tok el a besz√°radt fest√©kes t√©gelyeket.
- 2. csapat – nagyvez√≠r s√≠rj√°b√≥l a besz√°radt nyereg b√Ķr takar√≥t. Na itt is volna a cucc- beoldva. M√°r csak pemlizni kell – apr√≥ mal√Ķr SERIUS !!!- hogy a fen√©be √≠rj√°k azt, hogy „itt j√°rtunk?” (K√∂sz!) Na f√Ķ'raktuk a falra! Na err√Ķ' bizony√≠tsa be a Kor√© meg a Kincses, hogy nem eredeti! Kor√© + Kincses – h√°ny r√©g√©szeti leletet hamis√≠tottatok a F√∂ld√∂n? – amir√Ķl mi azt hissz√ľk, hogy igaz? 10- 100- 1000? Ne szer√©nykedj√ľnk. MINDET. Ti vagytok a j√∂v√Ķ, nem mi – mesters√©ges faj vagytok. Ne vegy√©tek komolyan, ez csak egy r√∂vid novella …(PSZT!!!) – hajr√° Varuna! Ufosokt√≥l f√©ltem = mind h√ľlye, de ez szigor√ļ titok! V√©ge!

HozzŠszůlŠsok

# | GERRY GERRY - 2011 11 12 ¦ 01:00:16
SzuhaMaka! gratula

Mai termés (remélem elmés ja igen)

Pityókásan ballagok, néha falba verem a fejem
durv√°n k√°romkodok, nem tudva hol a helyem.
Ez a világ nem nekem termett szinte félek benne
lelépnék egy álmos napon, ha kutatónk se lenne.
De vannak - n√©ha sz√≥lnak titkot, s√ļgnak csod√°t
olyan ez, mint hóviharban ránkterített télikabát!
Beburkol lágyan, nem tudjuk kitöl van de melegít
nyikorg√≥, viharos √©jszak√°kon f√©lelm√ľnk√∂n seg√≠t
mutat keskeny, járható ösvényt ha igaz ha nem,
s bár hihetetlen, mégis elfogadja azt az értelem.
Kutatók jönnek, látnak és remélem majd gyöznek
√öj vil√°gban √Ād√°mok s √Čv√°k k√∂r√∂tt√ľk kerget√∂znek
figyelnek r√°juk, mint √ďv√≥b√°csik avagy Istenek,
vagy Papok kiket gyermekek soha meg nem értenek
De ma m√©g - el√∂tt√ľnk a j√∂v√∂ olyan n√©ma s keser√ľ
elk√©pzelni se tudjuk, j√∂het-e m√©g ennyi bor√ļra der√ľ.
Az √Čgben Lebeg√∂k Csarnok√°ban l√°gyan sz√≥l a zene
Gondolkozom, befogjam f√ľlem vagy hallgassam-e?


Gerry... és most megyek aludni!
# | kincses kincses - 2011 11 12 ¦ 01:04:58
Gerry, de m√©g √≠rj√°l ilyen sz√©pet! ett√Ķl gyorsabban gy√≥gyulok!figyi
# | Kor√© Kor√© - 2011 11 12 ¦ 01:48:38
Kedves Imre, kedves Kutatók!
√Ėr√ľl√∂k a szat√≠rikus "tudom√°nyos" novell√°nak! M√°r 2-3 napja azt k√≠v√°ntam: ideje hogy √≠rjanak √ļjra, - de nem tudtam hogy' k√©rhetn√©m!
...
Szuha-Maka! Grin De jó fej vagy!
...
Tudtam, √©reztem, hogy a Kutat√≥knak is ismerni√ľk kellett a selyemcukrot: v√°nkos-, BUDAPEST!

...
A hamis√≠t√°sok... h√°t igen, nagyj√°b√≥l tudjuk mi a t√∂rekv√©s: minden√ľtt suttyomban ott teremni, mert minden√ľtt
√Ķk voltak ott "el√Ķbb".
Ippeg a Holt-tengeri tekercsek felfedez√©s√©vel azonos id√Ķben landoltam e sz√©ps√©ges Terk√°n. Szerettem volna m√©g f√∂ldi √©letemben megismerni a leletek val√≥s tartalm√°t, de objekt√≠v szak√©rt√Ķt nem engedtek a k√∂zelbe!

T√ľrelmem olykor emiatt fogyt√°n, √©s ha m√°s m√≥d nincs, megv√°rom az ALV√ďK √©bred√©s√©t √©s √Ķsbizalmam elnyeri majd m√©lt√≥ jutalm√°t!
...
Kincsessel ellentétben én azt jelezném,
hogy eg√©sz j√≥l helyre pofoz√≥dtam a p√ľnk√∂sdi mal√Ķr ut√°n. M√°r a gyakorlatban megoldom a n√°lam elesettebb √ľgy√©t is. √öjra!
Minden rendben.
...
Emellett azért majd éjszakánként lelépek a leleteket átpemzlizni, átvésni. Wink
Kincses, igyekezz Te is, 2 nap m√ļlva
légy egészséges!
A sarokr√≥l kukucsk√°lva j√≥t nevet√ľnk a megny√ļlt k√©p√Ľ f√°ndlisokon, kik ott vannak minden kilom√©terk√Ķn√©l...
...
Azt szeretném még megkérdezni, hogy ezeket kik vésik épp ekkor a barlang falára? Nem érteni spanyol felirat. :(
Smile
http://www.youtub...HK1Wh5E8S8

Várom az ígért folytatást...! :)

√Āld√°s!
# | gabi gabi - 2011 11 12 ¦ 02:17:38
stormhu, ne aggódj, én már a hozzászólásokat sem értemFrown
Kérek egy konyakot, hátha......
# | Kam√©leon Kam√©leon - 2011 11 12 ¦ 03:08:31
Erre ez a válaszom, érteni fogják.

Dsuang Dszi √°lma

K√©tezer √©vvel ezel√Ķtt Dsuang Dszi,
a mester, egy lepkére mutatott.
- √Ālmomban - mondta,- ez a lepke voltam
és most egy kicsit zavarban vagyok.

- Lepke,- mesélte,- igen, lepke voltam,
s a lepke vígan táncolt a napon,
√©s nem is sejtette, hogy √Ķ Dsuang Dszi...
√Čs fel√©bredtem... √©s most nem tudom,

most nem tudom,- folyatta elt√ľn√Ķdve,-
mi az igazs√°g, melyik lehetek:
hogy Dsuang Dszi álmodta-e a lepkét
vagy a lepke √°lmodik engemet? -

√Čn j√≥t nevettem: - Ne tr√©f√°lj Dsuang Dszi!
Ki voln√°l? Te vagy: Dsuang Dszi! Te h√°t! -
√ē mosolygott: - Az √°lombeli lepke
épp így hitte a maga igazát! -

√ē mosolygott, √©n v√°llat vontam. Azt√°n
valami mégis megborzongatott,
kétezer évig töprengtem azóta,
de egyre bizonytalanabb vagyok,

és most már azt hiszem, hogy nincs
igazs√°g,
már azt, hogy minden kép és költemény,
azt, hogy Dsuang Dszi álmodja a lepkét,
a lepke √Ķt √©s mindh√°rmunkat √©n.

kepfeltoltes.hu/111112/lepke_dsuangdszi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
# | spartakusz spartakusz - 2011 11 12 ¦ 04:56:36
Szevasztok!

Mi n√Ķ v√©letlen - ezt a cikket el√Ķbb √≠rtam amit ide id√©zek mint ezt olvastam volna - √©s nem vagyok vicces kedvemben:

Szevasztok!

Anarchist√°k!

Beszélj magyarul - írj magyarul - és magyarul fogsz érteni...

AZ ANARCHISTA /g√∂r√∂g-latin sz√≥/ AZ ANARCHIZMUS H√ćVE!

Magyarul:

A MARXIZMUSSAL SZEMBEN√ĀLL√ď kispolg√°ri √°ramlat a munk√°smozgalomban, amely minden szervezett hatalom √©s politikai harc sz√ľks√©gess√©g√©t tagadja - mindenf√©le uralom, tekint√©ly, a rend, a fegyelem tagad√°sa √©s ezeknek megsz√ľntet√©s√©re, felsz√°mol√°s√°ra ir√°nyul√≥ t√∂rekv√©s/

Ugye √©rtj√ľk? Nem? Akkor le√≠rom, hogy a kisember is meg√©rtse:

Volt egy XY. ember t√∂rt√©netesen egy idegen - m√°r mint az emberi t√°rsadalomhoz, kital√°lt egy izmust, de vele p√°rhuzamosan kital√°lta ellenp√≥lus√°t XY idegen ember form√°j√°ban aki megalkotta a m√°sik izmust - ami mer√Ķben az els√Ķnek az ellent√©te, azzal a c√©llal, hogy megossza az emberi t√°rsadalmat... Sajnos l√°tjuk - siker√ľlt neki...

Na továbbá, mivel ez nem érte el a kívánt hatást még tovább szabdalta - ilyen olyan eszmei áramlatokkal... /pártok. Bal, jobb, jobbközép, balközép, stb. baromságok/


Benne rejl√Ķ ok a kett√Ķs√©g -ami szolg√°l az er√Ķ sz√©tszabdal√°s√°ra √©s egy izmusra vagy t√∂bbre, amely az okoz√≥ c√©lj√°t szolg√°lja, hogy c√©lj√°t el√©rje az egy√©ni √©s nem n√©pi nemzeti vil√°ghatalom gyakorl√°s√°ra...

A jobb meg√©rt√©s kedv√©√©rt az er√Ķ sz√©t szabdal√°s√°ra klasszikus p√©lda egy n√©p egy nemzet a magyar, akinek orsz√°g√°t darabokra trancs√≠rozt√°k ezzel a c√©llal...

Ez a t√∂rekv√©s a F√∂ld√∂n lak√≥ √∂sszes n√©pre √©s nemzetre alkalmazza az els√Ķ f√°zisban, megt√©ve a BESZ√úREML√ČST ezek az idegenek!

Miut√°n sikeresen siker√ľl neki a p√©nzi, gazdas√°gi, √©s politikai hatalom cs√ļcs√°ra ker√ľlni, a besz√ľreml√©st k√∂vet√Ķen, a sz√≠nre l√©p - √©s √°m√≠tva , MOST t√∂rt√©netesen a n√©phatalm√°val, azaz a demokr√°cia sz√≥t ig√©nybe v√©ve az eg√©sz F√∂ld nev√Ľ bolyg√≥n...

Ez a s√©ma nem mai kelet√Ľ, p√©ld√°ul Julius C√©z√°r az akkori r√≥mai birodalom uralkod√≥j√°nak nevelt fia Brutus - keze √°ltal kellett meghalnia - mert felismerte vesz√©ly√©t az emberi t√°rsadalomra...

Ez a birodalom ma is √©l √©s vir√°gzik, csak most nem r√≥mai birodalomnak h√≠vj√°k – de ma is R√≥m√°ban van a hatalom a hatalomban – pl. a vil√°gbank l√©trehoz√°sa elsz√≥l√°s is erre utal t√∂bbek k√∂z√∂tt - mert r√°j√∂ttek semmit sem szabad a nev√©n nevezni mert az c√©ljukat nem szolg√°lja, tartsd t√©ved√©sbe √©s ejtsd abba a hitbe ami az √Ķ c√©ljukat szolg√°lja - elv alapj√°n m√Ľk√∂dnek... Ha pedig sz√ľks√©ges megnevezni idegen√ľl mondj√°k, hogy a kisember ne √©rtse, vagy tal√°l r√° ki egy kifejez√©st... amit szint√©n nem √©rt az emberi t√°rsadalom…

Sz√≥val csak azt akarom le√≠rni nektek v√©gezet√ľl - hogy a jelenben az a h√°borg√°s ami van ellen√ľk - nem az √Ķ forgat√≥ k√∂nyv√ľk. - √©s MOST MEGZAVARODTAK - ez olyan, mint mikor √©n egy hangya bolyt egy r√ļddal megbolygat√≥k √©s ott a megszokott rend felborul √©s szeg√©ny kis √°llatok elkezdenek √∂ssze-vissza ide-oda c√©l √©s rem√©nytelen√ľl - futk√°rozni, amikor megsz√°nom √Ķket √©s ott hagyom - nem b√°ntom tov√°bb √Ķket, k√©s√Ķbb mondjuk egy h√©t m√ļlva vissza menve l√°tom, hogy a szokott rend szerint m√Ľk√∂dnek...

De itt a f√∂ld√∂n, az emberi t√°rsadalomban - hogy is van ez - ugyan √ļgy, az idegen √©rz√©keli a vesz√©lyt, hogy ez a boly fel fog l√°zadni mert, fel√©bred m√©ly √°lm√°b√≥l, mert altat√°suk kudarcot vallott - ami eddig sikeres volt EZEK- nek - az altat√°st okoz√≥j√°nak...

Ez√©rt mit csin√°l? - megel√Ķzi az esem√©nyeket, azzal a nyilv√°nval√≥ okkal, hogy ut√°na is uralja a saj√°t alkotta rendszer√©t...

De m√°r nem siker√ľl neki, mert - egy p√©ldabesz√©ddel:
Egy haj√≥n a kapit√°ny √©s annak sz√Ľk k√∂re az els√Ķ tiszt m√°sod tiszt az uralkod√≥, az hat√°roz meg mindent - a l√°thatatlan tulajdonosnak, aki nincs is a haj√≥n - parancsa szerint. A helyr√Ķl B helyre kell menni ezen az √ļtvonalon…. OTT AZ √°rut lerakni a profitot, felvenni, √©s a tulajhoz visszat√©rni a l√≥v√©val...

Na de mi van akkor, ha el√Ķre nem l√°tott esem√©nyek zavarj√°k meg a t√∂rt√©netet, p√©ld√°ul a term√©szet √°ltal egy vihar – ork√°n – t√°jfun… stb. Elt√©r√≠ti az √ļtvonalr√≥l - √©s az id√Ķ id√Ķbajoss√° teszi a kiszolg√°l√≥ egys√©get - nem √°llnak meg √©s k√∂tnek ki az idegen √ļtvonalon tal√°lhat√≥ √©s csalogat√≥ szigetek - EN, pedig betegek szomjasak √©s √©hesek IS - ha nem igyekeznek vissza az eredeti √ļthoz,
mit okoz A HELYZET - a nagy fesz√ľlts√©g - ZEND√úL√ČST - √©s a tulajdonosnak assziszt√°l√≥ szem√©lyeket fell√≥gatj√°k - KAL√ďZ√ďKK√Ā v√°lnak az uralkod√≥k szem√©ben, ami√©rt hal√°l j√°r... meg stb.

Sz√≥val ez a harc az elnyomottak harca √ļgy mond spartakuszok f√©le modernrabszolga felszabad√≠t√≥ szabads√°g harc minden n√©pn√©l √©s nemzetn√©l √©s SPONT√ĀN J√ĖTT - √° a fen√©t ir√°ny√≠tott √©s ez is l√°thatatlan mind az √ēV√ČK - √©s ett√Ķl f√©lnek √©s nagyon F√ČL – NEK - csak ezt akartam √≠rni

szeretettel: spari:...
2011, november 12.√©n szombaton 03:13 √≥rakor - k√ľld√∂m: 03:55

http://kuruc.info...
# | spartakusz spartakusz - 2011 11 12 ¦ 05:29:32
√öj vil√°gban √Ād√°mok s √Čv√°k k√∂r√∂tt√ľk kerget√∂znek) √ľgyes nagyon √ľgyes Kedves GERRY -

A k√∂r√∂tt√ľk nem lehetne. K√ĖR√úL√ĖTT√úK re v√°ltoztatni - jobban magyarabbul harangozna...

szeretettel: spari:...
ui: mert a kimaradt L√ē - az fontos sz√≥...a fejl√Ķd√©shez √ĖL - LE-L -√úNK
# | spartakusz spartakusz - 2011 11 12 ¦ 05:54:06
https://mail.goog...c5dc4332b2

√ćgy foglalt√°k el Kocsis M√°t√© irod√°j√°t a t√ľntet√Ķk - vide√≥

Kocsis M√°t√© nyolcadik ker√ľleti polg√°rmester hajl√©ktalanokat √©rint√Ķ int√©zked√©sei ellen t√ľntettek p√©nteken, amikor a tiltakoz√≥k egy csoportja bement a polg√°rmesteri hivatal √©p√ľlet√©be, ahol a folyos√≥n √©s a v√°rosvezet√Ķ titk√°rs√°g√°n 28-an √ľltek le. Jelenleg folyik ellenik a rend√Ķri int√©zked√©s. Vide√≥.

• Rend√Ķr√∂k tiszt√≠tj√°k meg Kocsis M√°t√© irod√°j√°t


√ČS A T√ĖBBI R√ČM√ĀLOM:


http://hvg.hu/itt...ntent=top2

http://hvg.hu/gaz...ntent=top4

http://hvg.hu/gaz...ntent=top5

2011. november 09. | 20:43
BA-privatiz√°ci√≥: az √ľgy√©szs√©g elutas√≠totta Budai Gyula feljelent√©s√©t
Orb√°n-korm√°ny, elsz√°moltat√°s, Budai Gyula
megosztom (facebook) megosztom (iwiw)
nyomtat elk√ľld

/MEGJEGYZ√ČSEM: EL√ćRT√ĀK: HELYESEN IDEGEN√úL: PRIVILEGIZ√ĀL - magyarul: mivel latin sz√≥ : kiv√°lts√°gokban, el√Ķny√∂kben, kiv√©telez√©sben r√©szes√≠t - privil√©giumk√©nt √©lvez.../ mi√©rt mondom - √≠rom? Mert magyarnak nem adtak egy forint√©rt gy√°rat se nem r√©szes√≠tett√©k ad√≥ mentess√©gben √©s ingyenes p√°ly√°zati p√©nzekben -- meg stb.hasonl√≥ - privil√©giumok...!

Budai Gyula
Fotó: MTI
http://www.stop.h...?id=959157
A F√Ķv√°rosi F√Ķ√ľgy√©szs√©g elutas√≠totta Budai Gyula elsz√°moltat√°si korm√°nybiztos a Budapest Airport privatiz√°ci√≥j√°val kapcsolatban tett feljelent√©s√©t.

Az MTI Hírcentrum ismertette a Magyar Televízió szerda esti Híradójában elhangzottakat.

Budai Gyula az√©rt fordult az √ľgy√©szs√©ghez, mert a rep√ľl√Ķt√©r √ļj tulajdonosa az utassz√°m cs√∂kken√©s√©re hivatkozva nem v√©gezte el az √≠g√©rt beruh√°z√°sokat, √©s ez a korm√°nybiztos szerint felveti a privatiz√°ci√≥s szerz√Ķd√©st j√≥v√°hagy√≥ p√©nz√ľgyminiszt√©riumi vezet√Ķk felel√Ķss√©g√©t.///

NA NE M√Ā, HOGY SAJ√ĀT MAGA ELLEN IND√ćTSON ELJ√ĀR√ĀST, HOL √ČLTEK? √ēK KIV√ĀLTS√ĀGOSOK -MINT FELJEBB UTALTAM R√Ā - UGYE √ČRTED?

szeretettel: spari:...
# | spartakusz spartakusz - 2011 11 12 ¦ 05:59:05
bocs m√©g annyit - az √©n √ľgyemben sem jelenti fel saj√°t mag√°t az APEH , hogy ellenem b√Ľncselekm√©nyt k√∂vetett el - v√°rom az utols√≥ megd√∂nthetetlen bizony√≠t√©kot ellen√ľk - amivel a bizony√≠t√°si elj√°r√°sban tudom majdan bizony√≠tani v√©tkess√©g√©t ellenem - az id√Ķ ami meg old mindent - V√ĀR - OK - ez az OK!

szeretettel: spari:...
# | Wiiking Wiiking - 2011 11 12 ¦ 08:10:11
Stormhu, ... √©n csak egyet nem √©rtek! (Biztos bennem van a hiba!) Tegnap dics√©rtem meg (?!) a sok a okoss√°got amit innen csemeg√©zek rendszeresen. Sz√≥val amit nem √©rtek: MI√ČRT AKAR MINDENKI, MINDENT √ČRTENI! - ez lenne a summ√°ja a "n√©vresz√≥l√≥" √ľzeneteknek! De, ami motoszk√°l bennem, hogy mi a f@xnak van ennyi "√©sz" itt halomba hordva??? Kinek, mi haszna abb√≥l amit nem tud feldolgozni, meg√©rteni, be√©p√≠teni az √©lt√©ben??? "A tud√°s hatalom!" - ez igaz, de itt olyan m√©lys√©gekbe megy n√©ha az anal√≠zis ill. dializis, hogy m√°r azok se √©rtik akik √≠rt√°k!!!
Tiszteletem azoknak - pl√∂. Kor√©, kincses √©s t√∂bbieknek- akik a feszin al√° akarnak n√©zni, de nem l√°tom be, hogy ez MA, MOST mik√©nt mozd√≠tja el√∂ a zuhan√≥ vil√°gesem√©nyek kiv√©d√©s√©t, ergo a mindenapokban mit adhat nek√ľnk "egyszer√ľ" haland√≥knak??? t
Tov√°bb megyek: .. dielektika, ok/okozat! Mit akarnak a "kutat√≥k", Imre, √©s a t√∂bbiek akik √≠rnak, elemeznek, publik√°lnak, ... vagyis hatnak r√°nk olvas√≥kra? L√°ssunk??? Halljunk??? Cselekedj√ľnk??? Mit? Mikor? Hogyan? √Ėszint√©n mondom, sokan vagyunk akik √©rteni szeretn√©nk az √∂sszef√ľgg√©seket, rem√©lve, hogy a tud√°s felv√©rtez a bek√∂vetkezend√∂ esem√©lyekkel szemben. De, a fenti c√©lzott"j√≥tan√°csok" kiss√© kedv√©t szegik azoknak akik szeretn√©nek esszenci√°lis, tiszta forr√°sb√≥l mer√≠teni! Maradjunk annyiban - ha, mondhatom - t√∂bb tiszta √©s vil√°gos=√©rthet√∂ info, √©s sokkal kevesebb "rizsa". Tal√°n, ez a felhalmozott tud√°s j√≥ lesz valamire, ... √©s ezt komolyan hiszem!
Köszönöm, a figyelmet! meghajol

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.48 mŠsodperc
86,025,749 egyedi lŠtogatů