Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Elfogyott a cérna!

Napl√≥No v√°gjunk a k√∂zep√©be, b√°r alig leplezhetem j√≥kedvemet, mert Tomcat felvid√≠tott egy r√©g√≥ta be√≠g√©rt f√ľlessel, amit a kis zsid√≥ Nov√°knak nyomott le, t√°rgyal√°son k√≠v√ľl.: Link
L√°tszik, hogy kezd elfogyni a c√©rna-gombolyag, de rendben van ez √≠gy, s fel kellene fogni m√°r a sok m√Ľm√°jer jogi-cs√Ľrcsavar√°sban szenved√Ķ torzult elm√©j√Ľ f√©regszer√Ľ √©l√Ķsk√∂d√Ķ alkalmazottnak, hogy a megold√°s f√°jni fog! Az NNI f√ľrk√©sz idi√≥t√°inak sem √°rtana m√°r meg√©rteni, hogy elmebeteg az, aki mindezt m√°r nem meri tudat√°ba fogadni, mert korl√°tolt. Javaslom nekik is, hogy n√©zz√©k meg a Farkasok v√∂lgye c√≠mmel leforgatott alapm√Ľvet, amiben ugyan van n√©mi hollywoodi ut√°n√©rz√©s, de alapjaiban t√©r√≠theti √©szhez a naiv ostob√°kat. Persze Nov√°k most TC elmeszak√©rt√©ssel √©s k√©nyszergy√≥gykezel√©ssel fenyegeti, pedig b√°rmilyen neh√©z is kimondani, a makarenk√≥i m√©g √©pp id√Ķben j√∂tt, de tanulni nem fog bel√Ķle √©s nem csak √Ķ nem. Amikor „agyon lesztek l√Ķve”-fordulatot haszn√°lom, akkor ennek a fentebb eml√≠tett p√©ld√°nak az archaikusabb, katonai v√°ltozat√°ra figyelmeztettem az igazs√°gtalans√°gokat elk√∂vet√Ķket √©s annak v√©delmez√Ķit, haza√°rul√≥kat, zsid√≥kat, cig√°nyokat…√©s mindenkit, aki m√°r nem √©rt a sz√≥b√≥l.

Mayer Zoli alezredes, ha m√°r te vagy a m√°jer, akkor k√©rj egy tov√°bbk√©pz√©st katonai doktrin√°b√≥l √©s r√∂viden az agysejtjeid hely√©re t√°pl√°lom, hogy a katon√°k m√°r nem szoktak diplomat√°sdit j√°tszani, mert ahol megjelennek, ott nem a politikusok s√ľnd√∂r√∂gnek, hanem a fegyverek! Ehhez neked √©s a szint√©n "zen-√©sz" NBH-sioknak szak√©rt√Ķ kell? Nos, mutatok egyet! Igaz, hogy √°llameln√∂k √©s egy komplett titkosszolg√°lat j√°tszik a kezei al√°, a f√©l vil√°g t√°mogat√°s√°val a h√°ta m√∂g√∂tt, mik√∂zben nem cionista zsid√≥. Neh√©z ezt elk√©pzelni, ugye?
Szok√°somt√≥l elt√©r√Ķen a teljes hozott √≠r√°st beillesztem csak a vicc kedv√©√©rt!

A magyar k√ľld√∂tts√©g is kivonult az ENSZ-k√∂zgy√Ľl√©sb√Ķl az ir√°ni eln√∂k besz√©de alatt
Ahmadinezs√°d h√°rom "te√≥ri√°t" ismertetett 2001 szeptember 11-r√Ķl.

Kivonult az ENSZ-k√∂zgy√Ľl√©s √ľl√©sterm√©b√Ķl az amerikai √©s az √∂sszes EU-tag√°llam - k√∂zt√ľk Magyarorsz√°g - k√ľld√∂tts√©ge az ir√°ni eln√∂k felsz√≥lal√°sa k√∂zben, mert Mahm√ļd Ahmadinezs√°d azt mondta, hogy az emberek t√∂bbs√©ge szerint amerikai √∂sszeesk√ľv√©s eredm√©nye volt 2001 szeptember√©ben az Egyes√ľlt √Āllamok ellen int√©zett terrort√°mad√°s.

Ahmadinezs√°d h√°rom "te√≥ri√°t" ismertetett az ENSZ-k√∂zgy√Ľl√©s sz√≥noki emelv√©ny√©r√Ķl. Az els√Ķ szerint f√Ķleg az amerikai korm√°ny k√©pvisel√Ķi terjesztett√©k, hogy az al-Kaida nemzetk√∂zi terrorista h√°l√≥zat √°llt a Vil√°gkereskedelmi K√∂zpont √©s a Pentagon elleni t√°mad√°s m√∂g√∂tt. Ahmadinezs√°d felh√≠v√°st int√©zett az ENSZ-hez, hogy √°ll√≠tson fel egy "f√ľggetlen t√©nymeg√°llap√≠t√≥ bizotts√°got".

Egy m√°sik "elm√©let" szerint az amerikai korm√°nyzaton bel√ľl volt egy szegmens, amely megszervezte a t√°mad√°st, hogy visszaford√≠tsa a gazdas√°gi hanyatl√°st, √©s annak k√∂zel-keleti k√∂vetkezm√©nyeit, √©s ezzel megmentse a cionista rendszert - mondta Ahmadinezs√°d. Az amerikai n√©p t√∂bbs√©ge, ak√°rcsak a legt√∂bb nemzet √©s politikus osztja ezt a v√©lem√©nyt - tette hozz√°.

Mark Kornblau, az amerikai ENSZ-k√ľld√∂tts√©g sz√≥viv√Ķje m√©g azel√Ķtt reag√°lt Ahmadinezs√°d kijelent√©seire, hogy az befejezte volna besz√©d√©t. "Ahelyett, hogy az ir√°ni n√©p t√∂rekv√©seit √©s j√≥akarat√°t k√©pviseln√©, Ahmadinezs√°d ism√©t √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy gonosz √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letekbe √©s antiszemita gyal√°zkod√°sba fakad ki, amelyek ugyanolyan iszonyatosak √©s zavarosak, mint amilyen kisz√°m√≠that√≥k" - mondta Kornblau.

Ahmadinezs√°d egy harmadik elm√©letet is el√Ķadott, amely szerint a t√°mad√°st ugyan egy terrorista csoport hajtotta v√©gre, √°m az amerikai korm√°ny vissza√©lt a helyzettel. Mint mondta, a legf√Ķbb bizony√≠t√©k ezzel kapcsolatban "n√©h√°ny, a hatalmas t√∂rmel√©kt√∂megben megtal√°lt √ļtlev√©l √©s egy vide√≥ volt, amelyben egy ismeretlen lakhely√Ľ szem√©ly szerepelt, aki ismeretlen volt ugyan, de bejelentett√©k, hogy olaj√ľgyleteket bonyol√≠tott le t√∂bb amerikai hivatalos szem√©llyel" - hangoztatta felsz√≥lal√°s√°ban az ir√°ni eln√∂k. "Azt√°n ezt is elt√ľntett√©k √©s a robban√°s √©s a t√Ľz miatt nem tal√°ltak az √∂ngyilkos mer√©nyl√Ķk nyomaira" - jelentette ki Ahmadinezs√°d.

Link

Term√©szetesen a zsid√≥-„magyarok” kivonultak, mert m√©g hallani is rossz a saj√°t b√Ľneiket, amikr√Ķl m√°r sokadszor √≠rtam √©s amik √ľr√ľgy√©n sok milli√≥ arabot √∂ltek meg, orsz√°gokat sz√°lltak meg √©s ennek kapcs√°n a terrorvesz√©lyre hivatkozva √©p√≠tik a tot√°lis zsid√≥-vil√°ghatalmat aol csak tudj√°k.
Ahmadinezsad nem besz√©l a leveg√Ķbe, rem√©lem ezt sejtitek, mert √°ll√≠t√°sait ilyenkor bizony√≠t√©kokkal kell al√°t√°masztani, mert √Ķ ugye m√©gsem √©n vagyok! Vagy m√©gis? Majd a szak√©rt√Ķk ezt meg√°llap√≠tj√°k. Ne haragudjatok, de most t√©nyleg j√≥l esett ez a reggeli rekeszizom-renget√Ķ k√©t esem√©ny, s ir√≥ni√°m is elsz√°llt t√Ķle.
V√°rhat√≥ volt, hogy a gy√∂ker√©n√©l ragadj√°k meg a probl√©m√°t √©s a 9/11-es zsid√≥-ci√°nista √∂sszeesk√ľv√©s leleplez√©s√©vel indul be az a biliborogat√°s, amely hozz√°nk is be fog gy√Ľr√Ľzni. A nemzetk√∂zi h√°tt√©r – √ļgy t√Ľnik- ehhez m√°r k√©szen √°ll, b√°r √©n t√ľrelmetlen vagyok, ahogy mindenki m√°s is, aki √©rti, vagy √©rteni l√°szik, hogy a teljes rendszer fel√ľl√≠rt k√≥djait kell az eredeti emberi √©rt√©kek szintj√©re vissza√°ll√≠tani. Mivel Orb√°n is 9/11-re hivatkozva hozatta l√©tre a tenorista-elh√°r√≠t√≥ k√∂zpontot, aminek f√Ķn√∂ke az √Ķ legk√∂zelebbi embere, innen kezdve nagyon nagy ott is az ideol√≥giai zs√°kutca. Most mi van, ha megsz√Ľnik az ok? A nemzetk√∂zi h√°tteret tekintve van n√©h√°ny te√≥ri√°m! T√∂bben nem √©rtik ezt, de nem gond, √©ppen √≠gy m√Ľk√∂dik a diplom√°cia!

„Kedves Imre, csak r√∂viden, a hazai esem√©nyeket k√∂vetve az Orb√°n√©k befejezik azt, amit Gyurcs√°n abba hagyott, na de ez v√°rhat√≥ is volt, teh√°t a helyzet nem v√°ltozott csak a m√≥dszerek m√°sak.
Az elm√ļlt hetek nemzetk√∂zi esem√©nyekben √©rdekes dolgokra lettem figyelmes, ami mellet nem lehet csak √ļgy elmenni. Ha tov√°bbi inform√°ci√≥id vannak l√©gy sz√≠ves kieg√©sz√≠teni.

Gond van Moszkv√°ban!

Az elm√ļlt hetekben k√©nytelen volt Putin Medwedew k√ľlpolitikai d√∂nt√©seit korrig√°lni √©s ez nem v√©letlen.
T√∂bbek k√∂z√∂tt a francia “Mistral” helikoptersz√°ll√≠t√°sra alkalmazand√≥ haj√≥k v√°s√°rl√°s√°t, melyben Medwedew √©s S√°rk√∂zy megegyezett. Csak hogy √©p az orosz tenger√©szetnek nem alkalmas √©s nem sz√ľks√©gszer√Ľ. Az FSB inform√°ci√≥kat szerzet be hogy Medwedew cs√ļsz√≥ p√©nzt kapott S√°rk√∂zy t√∂l. >>Ez √©p nem igen j√≥, ha ezt elfogadta √©s hagyta mag√°t megk√∂rny√©kezni!<< Erre Putin k√©nytelen m√≥don ki√≠r√°st rendelt el melyben nagy es√©lye van az orosz OSK tr√∂sztnek megnyernie, akinek a vez√©rigazgat√≥ja Igor Sechin Putin helyettese.

A m√°sik kir√≠v√≥ eset az Ir√°nnak sz√°ll√≠tand√≥ S 300 as rak√©t√°k. Medwedew a sz√°ll√≠t√°st megtiltotta, hivatkozva az ENSZ biztons√°gi tan√°cs√°nak 1929 sz√°m√ļ d√∂nt√©s√©re melyben a biztons√°gi tan√°cs szankci√≥kat vezetett be Ir√°n ellen az atomer√Ķm√Ľvek √©p√≠t√©se miatt. Medwedew v√©lem√©nye szerint a sz√°ll√≠t√°s az ENSZ resolution √©rtelm√©ben nem teljes√≠thet√Ķ. Ezzel, szembe helyezi √∂nmag√°t a kor√°bbi orosz √°ll√°sponttal, melyben t√°mogat√°s√°r√≥l biztos√≠totta Teher√°nt az USA √©s Izraellel szemben. Putin nem √©rt ezzel az √°ll√°sponttal egyet s hangs√ļlyozta, hogy a sz√°ll√≠t√°st az embarg√≥ nem √©rinti, mivel az egyezm√©ny az embarg√≥ l√©tre j√∂tte el√Ķtt m√°r meg k√∂t√∂tt√©k. >>Ès ez √≠gy logikus valamint erk√∂lcs√∂s, ha valamiben meg√°llapodtam, tartom magamat hozz√°, ez karakter k√©rd√©se<< T√≠z nap m√ļlva a honv√©delmi miniszter Anatoli Serdjukow szint√©n szembe sz√°ll Medwedew √°ll√°spontj√°val melyben, kijelenti hogy az S 300 as rak√©t√°k sz√°ll√≠t√°s√°r√≥l m√©g nem t√∂rt√©nt d√∂nt√©s. Ezek az esem√©nyek igen csak megrengetik a medve helyzet√©t. Egyel√Ķre nem tudni, hogy mik az okoz√≥i az esem√©nyeknek csak az FSB inform√°ci√≥ira lehet t√°maszkodni, b√≠zunk benne, hogy j√≥l dolgoznak. Egy biztos, hogy a zsid√≥s√°g nem adta fel az orosz n√©p vezet√Ķinek a bomlaszt√°s√°t. S√°rk√∂zyr√∂l tudjuk, hogy CIA m√ļlttal rendelkezik √©s elk√©pzelhet√Ķ, hogy siker√ľlt Medwedewet megk√∂rny√©keznie. Ez nem spekul√°ci√≥, mert az esem√©nyekb√Ķl igen csak erre lehet k√∂vetkeztetni, t√©nyek maguk√©rt besz√©lnek.

Aramis”

Az oroszok kicsit id√Ķnyer√©sk√©ppen alkudozhattak a franci√°kkal √©s Izraellel is a katonai nagy √ľzletk√∂t√©s rem√©ny√©ben, mik√∂zben most √ļgy t√Ľnik, hogy saj√°t gy√°raik oldj√°k meg az ott felvetett robotrep√ľl√Ķg√©pes, helikopteres √©s flotill√°s k√©rd√©seket, mik√∂zben az arab vil√°g hatalmas fegyver√ľzlet rem√©ny√©ben kecsegteti az USA-t, akinek nem maradt m√°s lehet√Ķs√©ge, mint Izraeli kapcsolatait igen √°t√©rt√©kelve ak√°r saj√°t csapatait is bevez√©nyelve lebonyol√≠tani a „b√©k√©s √©s demokratikus” √°tmenetet. Ha az USA Izraelbe bevonul, akkor egy lok√°lis h√°bor√ļban ott t√∂bb t√≠zezer katon√°ja maradhat halva, de m√°s √ļtja nincs, ha ellen√Ķrizni szeretn√© a zsid√≥ elmebajos „kiv√°lasztottak” atomarzen√°lj√°t. Ugyanis a f√Ķ k√©rd√©s most az, hogy kinek a kez√©be ker√ľl √°t annak ir√°ny√≠t√°sa, mert semmilyen nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©st nem akar elismerni a terror√°llam. Ez√©rt m√°r az eddig hallgatag egyiptomi diplom√°cia is pof√°tlannak (h√ľcpe) nevezte a zsid√≥ korm√°nyzatot. Kapj√°k az √≠vet rendesen, de a t√∂r√∂k√∂k is a zsid√≥k „megnevel√©s√©r√Ķl” besz√©lnek egyre ny√≠ltabban. A dolgok m√°r nagyj√°b√≥l „le vannak vajazva” √©s a fekete leves most fog a konyh√°b√≥l kiker√ľlni. R√©gen v√°rtuk m√°r, de a h√°bor√ļ elker√ľl√©s√©nek val√≥ban csakis ezt az m√≥dj√°t lehet elk√©pzelni glob√°lis szinten. Az orosz nagy j√°t√©kos √©s van is mozg√°stere, mik√∂zben a zsid√≥√© (b√°r tartogathatnak meglepet√©s-√Ķr√ľlts√©geket) egyre sz√Ľkebb √©s az igazs√°g el√Ķl max. kirohang√°l√≥sdit j√°tszatnak.
Tudj√°tok ti mit jelent az, ha a Jord√°n uralkod√≥ arr√≥l besz√©l, hogy a f√ľggetlen Palesztina l√©trehoz√°sa az eg√©sz vil√°gra kiterjed√Ķ v√°ltoz√°sokat hoz √©s egy onnan kiindul√≥ h√°bor√ļ a vil√°got eg√©sz√©re kiterjedhet? Mayer Zoli, csak a gy√∂ng√©bbek √©s a te kedved√©rt elmondom, hogy amint h√°bor√ļ lesz √©s a NATO, UNO tag√°llamok egys√©gben l√©pnek fel, Magyarorsz√°g ugyanolyan operat√≠v ter√ľlet lesz, mint ahogy m√°r most is az. Ez azt jelenti, hogy a l√°tszatdemokr√°ci√°t, amit most fokozatosan akarnak „demokratikusan” felsz√°molni, katonai diktat√ļra v√°ltja fel √©s katonai felvonul√°si ter√ľletk√©nt, hadvisel√Ķ f√©lk√©nt az ellens√©ges √©s m√°r itt l√©v√Ķ zsid√≥ √©s NATO er√Ķkre megel√Ķz√Ķ, vagy ellencsap√°sk√©ppen m√©rhetnek megsemmis√≠t√Ķ veres√©get a m√°r felk√©sz√ľlt √Āzsiai Uni√≥s hader√Ķk. Ne csak l√©gimutatv√°nyokat, rak√©tat√°mad√°sokat, bomb√°z√°st k√©pzelj el, hanem sz√°razf√∂ldi intervenci√≥t is. Nos, ezzel egyid√Ķben a bels√Ķ ellen√°ll√°st megt√∂rni igyekv√Ķ cionista zsid√≥k a nemzet azon tagjai ellen fordulnak √©s fizikai megsemmis√≠t√©s√ľket akarj√°k majd megval√≥s√≠tani, katonai helyzetre hivatkozva, amely kiv√°lt egy er√Ķszakhull√°mot, jogos √∂nv√©delmet √©s ny√≠lt fegyveres akci√≥kban manifeszt√°l√≥dik. Az ellens√©g elv√°lik a nemzett√Ķl √©s kider√ľl, hogy a mag√°t zsid√≥nak nevez√Ķ n√©ps√©g z√∂me mily m√©rt√©kben j√°rult hozz√° az orsz√°g el√°rul√°s√°hoz, √©s a cig√°nys√°g val√≥j√°ban mennyire magyargy√Ľl√∂l√Ķ √©s a haza√°rul√≥ magyarok sz√°ma val√≥ban t√∂bb sz√°zezerre tehet√Ķ-e. A fejbel√∂v√©s k√©pletes kifejez√©s egy katonai helyzet megold√°s√°ra, mert testre is lehet ilyenkor c√©lozni, de egy-egy gr√°n√°ttal √©s egy√©b hadieszk√∂zzel okozott, h√°bor√ļs tev√©kenys√©g sor√°n bek√∂vetkez√Ķ haleset kapcs√°n azt a kifejez√©st helyettes√≠ted be magadnak, amely neked szimpatikusabb. √Čn sz√≥lta √©s most is elmondtam, mi a t√©t, mi a „j√°t√©k” szab√°lya √©s mit nem vagytok k√©pesek felfogni! Ha a nemzetk√∂zi helyzet er√Ķegyens√ļlya azt a v√°ltozatot √≠rja el√Ķ, hogy a zsid√≥knak innen le kell vonulni NATO-st√≥l, fegyverest√Ķl, mint annak idej√©n az oroszoknak, akkor a betelep√≠tett zsid√≥k √©s a retteg√Ķ cig√°nyok √©s haza√°rul√≥ magyarok t√∂meg√©vel hagyhatj√°k el az orsz√°g ter√ľlet√©t, persze csak ha a hat√°ron nem √°ll√≠tj√°k meg √Ķket egy r√∂pke ellen√Ķrz√©sre. Erre is van es√©ly, de akkor m√©g mindig ott maradnak a kisp√©nz√Ľ √©s piti k√∂zalkalmazott √©s k√∂ztiszts√©get visel√Ķ str√≥manok, egyszer√Ľ meg√©lhet√©si b√Ľn√∂z√Ķk, akik NBH-snak, KBH-snak, NNI-snek, √ľgy√©sznek, b√≠r√≥nak, rend√Ķrnek…gondolj√°k magukat. Nos, r√°d b√≠zom Moyer, hogy meg√°lmodd a sorsotokat, amikor √©rtetek megy a nem zsid√≥, hanem magyar rend√Ķr √©s a magyar b√≠r√≥s√°g fog tetteitek√©rt √©s mulaszt√°saitok√©rt sz√°mon k√©rni, mik√∂zben az √ľgyn√∂klist√°t t√ľzetesen √°tb√∂ng√©szi. Szerinted mit √©rdemel majd az a b√Ľn√∂s? Ingyenb√∂rt√∂nt, elz√°r√°st, vagy egy r√∂vid k√∂telet, cselekedeteinek terhel√Ķ s√ļly√°nak f√ľggv√©ny√©ben. Szerinted mi lesz akkor a cig√°nyokkal, zsid√≥kkal, akik ezt a rendszert m√°r j√≥l „ki√©lvezt√©k” t√°mogatt√°k hallgat√°sukkal √©s akt√≠v „√∂nmegval√≥s√≠t√°sukkal”? A rendszerv√°lt√°s valahogy √≠gy fog kin√©zni, de n√©zd el nekem, ha nem mindent √©s nem t√ļl pontosan v√°zoltam volna fel neked √©s a hozz√°d hasonl√≥knak. Szerinted ki √°ll k√∂zelebb a realit√°shoz?
Az, hogy folyamatosan buktatj√°k le a „korrupt” rend√Ķr√∂ket, az v√©letlen? Mintha eddig nem is lettek volna, csak most? De a hely√ľkre kik ker√ľlnek? A helyedre ki fog √ľlni?
Na j√≥l van, nem „rug√≥zok” tov√°bb a t√©m√°n, mert annyit nem √©r, de sz√≥lok TC-nek, hogy n√©zzen be az NNI-hez is, mert r√°tok f√©r egy-egy makarenk√≥i mafl√°s!

M√©g valamit az√©rt ide kell √≠rnom, mert egyik bar√°tom most h√≠vott felh√°borod√°s√°nak hangot adva! A MVSZ meghirdette, hogy 5000 hazafira van sz√ľks√©ge, illetve p√©nzre, hogy sz√©kely kaput √°ll√≠ttasson, de ahogy azt a telefonb√≥l is megtudtam, m√°ra m√°r ebb√Ķl a tendenci√≥zus „tegy√ľnk √ļgy, mintha valamit tenn√©nk √©s h√ļzzuk le m√©g a m√°r teljesen padl√≥n lev√Ķket is” akci√≥b√≥l sokaknak elege van. Nem 200 Ft-okr√≥l van itt sz√≥, hanem a nagy semmittev√©sr√Ķl, a nagy porhint√©sr√Ķl. Nos, √ļgy l√°tom, hogy √©bredezik m√°r itt sok-sok ember √©s a markolaton van a keze! Itt m√°r t√©nyleg az „√∂sszefog√°s” szintj√©t el√©rni k√©pes t√°rsas√°g gy√Ľlik √©s a nemzet val√≥di √©s szenvtelen arca bontakozik ki szavak s√Ľr√Ľj√©b√Ķl. Most nekem sincs t√∂bb szavam, megyek √©s teszek hozz√°, tettben is!

√Čs m√©g valami: T√©nyleg j√∂n a rossz id√Ķ. Kereszt√ľl-kasul cs√≠kozz√°k az eget, noha tegnap m√©g csak finom utal√°st tettek r√°. M√°r a metrol√≥gus sem tud hogyan fogalmazni, hanem sz√≥lt ma reggel, hogy f√°tyol-felh√Ķk fogj√°k meg a napot 9-10 ezer m√©ter magasban! Tud valamit a fi√ļ!

HozzŠszůlŠsok

# | keepfargo keepfargo - 2010 09 24 ¦ 11:24:10
Ez igy jól jött ezen a fényes északi délelöttön. A jövö legyen azoké akik hisznek, s nem azoké akik csak visznek!
Tegnap egy maroknyi sv√©dnek (f√∂z√∂tanfolyamon) kifejtettem a magyar √©letfelfog√°st 20 mondatban, elmagyar√°zva hogy mi√©rt vagyunk mi (magyarok) az √©leszt√∂ a t√°rsadalmi t√©szt√°ban. Azon kiv√ľl hogy megtudt√°k a szil√°rd anyag-m√°ssalhangz√≥(24) √©s hull√°mterm√©szet√ľ energia-mag√°nhangz√≥(14) val√≥s√°g-lek√©pez√©seket, azt is elmondtam, hogy rajtunk kiv√ľl nincs a vil√°gon n√©p, amelyiknek a nev√©ben benne volna hogy tanit (magyar-√°z).
Jó lenne már "magyar-ráz" is!!!
Ami k√©sik, nem m√ļlik. "Meg-magyar-r√°zzuk" a vil√°got, el√∂bb vagy ut√≥bb. Ehez kell a hit, magunkban, egym√°sban, √∂seink nagys√°g√°ban, egyed√ľl√°ll√≥ kult√ļr√°nkban. Kicsiben m√°r r√°zzuk, akit/amit lehet, √©s mindenki a maga hely√©n igyekezhet, hogy ez val√≥ban megt√∂rt√©njen.

T.B.Sz.
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2010 09 24 ¦ 11:47:04
Kedves keepfargo!
A magyar√°zd meg sz√≥ jelent√Ķs√©ge nekem is sz√∂get √ľt√∂tt a fejemben, kb 15-20- √©ve. Megpr√≥b√°ltam elmagyar√°zni a haveromnak, de nem √©rtette meg a mondanival√≥mat. Felhoztam p√©ld√°nak hogy a vil√°gon egy n√©p sem haszn√°lja ezt a kifejez√©s f√©l√©t, de csak √©rtetlens√©g volt a v√°lasz. √Črdekes hogy ezzel a t√©m√°val csak ezen a honlapon tal√°lkoztam.
# | Tibor Tibor - 2010 09 24 ¦ 11:56:06
Félelem,szó.Fél elem. Valaminek a fele.
# | vmari vmari - 2010 09 24 ¦ 11:59:37
√Čs hol akar a MVSZ sz√©kelykaput √°ll√≠tani, csak nem Ausztri√°ban, ahol az eszement p√°rtfogoltjuk a r√©gi Bud√°t keresi?...(No meg nem kis haszonnal buszos utakat szerveznek nem kis haszonnal idi√≥ta 'magyaroknak'.)
# | Ata Istar Ata Istar - 2010 09 24 ¦ 12:38:22
keepfargo, janipapa: köszi.
# | taskeszi taskeszi - 2010 09 24 ¦ 12:56:30
Na akkor mi is van Moszkv√°ban?
Ott is a p√©nz,√©s a hatalmi aber√°lts√°g az √ļr?
Mit gondoltok,le se szarják a mi problémánkat,vagy nagyon is?
# | Varuna Varuna - 2010 09 24 ¦ 13:33:09
Szeptember 11-el kapcsolatban k√©t dokumentumfilm amelyet √©rdemes megn√©zni, ha m√©g nem tett√ľk volna. Javasolt let√∂lteni is, mert m√©g 3 h√©tig el√©rhet√Ķ, azt√°n t√∂rl√Ķdik az a soksz√°z el√Ķad√°s is ezzel egy√ľtt. Imre felv√©teleit is √°t kellene valahov√° majd rakni!

9/11 Rejtélyek - Hogyan verték át az egész világot?! - http://docler.hu/...

9/11 - Loose Change - Oknyomozó dokumentumfilm (Final Cut, 2007) - http://docler.hu/...
# | bibor1 bibor1 - 2010 09 24 ¦ 14:27:29
Ata istar nekem is ez a v√©lem√©nyem a vide√≥r√≥l ,k√ľl√∂n√∂sen n√Ķi szemmel , hogy egy ekkor√°cska pofont√≥l elesik ez a majom(?!) , komolyan vicc, mint a foci meccsen , amikor bok√°n koccantanak egy j√°t√©kost √©s ott fetreng, mint ha egy √°gy√ļ √ľt√∂tte volna h√≥kon ......√©s semmi emberi reakci√≥, legal√°bb √ľt√∂tt volna visza, vagy valami ,de semmi, csak elmenek√ľlt , nov√°k mekkora egy ny√ļlb√©la vagy ...csak ha √©n mell√©d √ľt√∂k akkor sz√∂rnyet halsz !
# | Pitkin Pitkin - 2010 09 24 ¦ 14:36:07
Cirkuszt a népnek!
De adott egy √∂tletet! A boksz Nemzets√©ge vagyunk. Nan√°, h√°t van b√Ķven boksz zs√°k, van min gyakorolnunk. :D
# | bibor1 bibor1 - 2010 09 24 ¦ 14:36:55
Tegnap napk√∂zben volt az Echon a Vil√°g-panor√°ma √©s a 9/11 r√Ķl besz√©lt Szaniszl√≥ , nem gondoltam ,hogy ezt √≠gy lemerik adni ...v√©letlen ,hogy pont most ??

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

Mťg nem ťrtťkeltťk
GenerŠlŠsi idű: 2.11 mŠsodperc
83,605,764 egyedi lŠtogatů