Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Minden informĂĄciĂł!

NaplĂłHa SukorĂłn nem, akkor PĂĄtyon lesz a King Sity, mondjĂĄk a szakĂ©rtĂ”k Ă©s nyomozgatnak nagy sebessĂ©ggel az arra mĂĄr teljesen alkalmatlan hivatalok. GerincĂŒk megtört, szavuk hitetlen. Ez erĂłziĂł oly mĂ©rtĂ©kĂ», hogy mĂĄr a MVM is szemĂ©lyes elĂ”adĂĄsra kĂ©rte fel a TEMPO pĂĄrtot, hogy mesĂ©ljenek mĂĄr az összefonĂłdĂĄsokrĂłl, mert Ă”k csak nĂ©znek ki a fejĂŒkbĂ”l, ami azĂ©rt nyaktĂłl lefelĂ© teljesen benne van a hasonlĂł ĂŒgyletekben. MĂĄs szervezetek vezetĂ”i is egyre Ă©rdeklĂ”dĂ”bbek az itt hozott összefĂŒggĂ©sekkel kapcsolatosan, mert kezdik megĂ©rteni, hogy itt a vĂ©ge! SokĂĄig tartott, de mĂĄr sem Baka, sem KovĂĄcs, de mĂ©g az ĂĄl-PinyĂł sem kĂ©pes mĂĄr ezt a folyamatot visszatartani. A szĂ©p szavak ideje lejĂĄrt! PapacsĂĄk Ă©ppen ezekben a percekben, amĂ­g Ă­rom a naplĂłm, tĂĄrgyal a TEMPO-sokkal.

SemjĂ©n ZsĂłfi reggel levegĂ”t sem vĂ©ve beszĂ©lt a kettĂ”s ĂĄllampolgĂĄrsĂĄg januĂĄri nagy mĂ»balhĂ©jĂĄrĂłl, de a pofĂĄtlan zsidaja, miniszterelnök-helyetteskĂ©nt nagyon ĂĄtlĂĄtszĂł mĂłdon terĂ­tette a TĂłrĂĄt, hivatkozva a csĂĄngĂłra Ă©s a romĂĄniai moldĂĄv pĂ©ldĂĄra, ahol mĂĄr elegendĂ” a „vĂ©lelmezĂ©se” az Ă”söknek az ĂĄllampolgĂĄrsĂĄg megszerzĂ©sĂ©hez. ZsĂłfi, remĂ©lem azĂ©rt titkon felfogtad, hogy a nyakkendĂ”d csomĂłja elĂ©g szoros kötelĂ©k, amit magad tettĂ©l a sajĂĄt gigĂĄd körĂ©? Ha nem Ă©rted, hogy ezzel a lappal mĂĄr csak azok körĂ©ben operĂĄlhatsz, akiket mĂ©g lehet hĂŒlyĂ­teni, akkor szĂ­vesen adok leckĂ©t a nemzetisĂ©gi kĂ©rdĂ©sben! Miközben becsempĂ©szik a magyarul addig hebegĂ” Ă©s olajos-kĂ©pĂ» cigĂĄny-zsidĂł keverĂ©k gondolatĂĄt Ă©s kĂ©pi asszociĂĄciĂłit a köztudatba, azĂ©rt nem ĂĄrt nem feledni, hogy a mĂ©rlegnek kĂ©t serpenyĂ”je van. MĂĄr csak pannon az ami cigĂĄny Ă©s zsidĂł? De hol is van a magyar?
ElĂ”ször is! Minden INFORMÁCIÓ! MINDEN! Az energia lĂ©te Ă©s nem lĂ©te is az, ezĂ©rt a vilĂĄgot az informĂĄciĂł alakĂ­tja, vĂĄltoztatja, mĂłdosĂ­tja, formĂĄlja, s az emberi lĂ©t lĂ©nyege is ez! A hatalom az informĂĄciĂłk adagolĂĄsĂĄnak, kivĂĄlogatĂĄsĂĄnak, szĂ»rĂ©sĂ©nek központosĂ­tott rendszere. Lehet mindezt mindenfĂ©le cĂ©lra hasznĂĄlni, dozĂ­rozni Ă©s lehet hamis kĂłdokat a rendszerbe illesztve valĂłdi kĂłdokat „ĂĄtĂŒtni” ideiglenesen! Az Ă©letben a sikeressĂ©g Ă©s sikertelensĂ©g (inkĂĄbb eredmĂ©nyessĂ©gnek neveznĂ©m, hatĂ©konysĂĄgnak) is attĂłl fĂŒgg, ki hogyan kĂ©pes a kĂłdolt informĂĄciĂłt megfejteni! NagyjĂĄbĂłl ez a kĂ©pessĂ©g adja meg a helyzet pontos felismerĂ©sĂ©nek lehetĂ”sĂ©gĂ©t. Ha pontatlanok, tĂ©vesek az infĂłid, akkor ne indulj el, mert eltĂ©vedsz, de ha mĂĄr Ăștra keltĂ©l, akkor legyen kĂ©pessĂ©ged a lĂĄtĂĄsra Ă©s a hallĂĄsra, no meg az Ă©rtĂ©sre, hogy cĂ©lba Ă©rkezhess! AmitĂ”l mĂ»ködhet egy rendszer, az az informĂĄciĂł-ĂĄramlĂĄs biztosĂ­tĂĄsa Ă©s a megfelelĂ” paramĂ©terek szĂ»rĂ©se, igazolĂĄsa Ă©s Ă©rtelmezĂ©se. Tegnap azokrĂłl az emberekrĂ”l Ă­rtam, akik megoldĂĄskĂ©nt erre kĂ©pesek Ă©s mĂ»velik is rendesen, mert vĂĄltoztatni csak ezen a szinten lehet a rendszer egĂ©szĂ©n.

Egy példa erre, egy mai hsz-bÔl:
„Sokan mĂ©g fel sem fogtĂĄk, hogy jelen pillanatban mĂ©g nem a betelepĂ­tĂ©s folyik, hanem a kitelepĂ­tĂ©s.
AmirĂ”l itt is olvashattĂĄl, hogy 60 ezer lakĂĄst jĂĄtszanak ĂĄt egy izraeli befektetĂ©si alap tulajdonĂĄban az igaz, megerĂ”sĂ­thetem, bĂĄr kĂ©tlem hogy Imre forrĂĄsa megegyezne az enyĂ©mmel.De az mĂĄr elkerĂŒli sasszemeidet, hogy MagyarorszĂĄgon kerĂŒlik a magĂĄncsĂ”d intĂ©zmĂ©nyĂ©nek a bevezetĂ©sĂ©t, holott erre mindenhol van pĂ©lda. És ez azĂ©rt van barĂĄtaim, mert ez a leghatĂ©konyabb kitelepĂ­tĂ©si eszköz. Ugyanis annak a hatvanezer magyarnak aki feje felĂŒl elĂĄrvereztĂ©k a hajlĂ©kot, a bankok jĂłval ĂĄron alul Ă©rtĂ©kesĂ­tik , nem beszĂ©lve az ilyenkor hozzĂĄadĂłdĂł kamatos kamatokrĂłl. Így a magyar jĂĄmbor arra Ă©bred, hogy se hajlĂ©k se pĂ©nz de viszont van sok milliĂł tartozĂĄs mĂ©g hĂĄtra Ă©s ebbĂ”l mi következik kedves FormatC? Az, hogy nem tud elhelyezkedni itthon dolgozni mert automatice 40 %-ot elvisz a bank. Gondolkozzatok egy 100 ezer ft nettĂł keresetnĂ©l marad 60 abbĂłl nem lehet megĂ©lni, csalĂĄdot eltartani, lakĂĄst bĂ©relni.Így nem marad mĂĄs mint a kĂŒlföld vagy az öngyilkossĂĄg, Ă©lĂŒnk is vele rendesen.” Link

A napi szintĂ» nyomonkövetĂ©se a vĂĄltozĂĄsoknak lehetĂ”vĂ© teszi a visszaellenĂ”rzĂ©sĂ©t is a kĂłdoknak Ă©s az Ă©rtelmezhetĂ”sĂ©get is nagyban meghatĂĄrozza a vĂĄltozĂłk pontos mozgatĂłrugĂłinak felismerĂ©se. Most pl. a mĂłzes1-en egy Ășj mĂ»sorral kapcsolatban zajlott interjĂș, melynek tĂ©mĂĄja a zsidĂł-keresztĂ©ny egyhĂĄzi filozĂłfiai Ă©rtekezĂ©s a szenvedĂ©srĂ”l, Viktor E. Frankl holokasztusz-tĂșlĂ©lĂ” pszicholĂłgus elmĂ©letĂ©bĂ”l kiindulva. A tĂĄrgy tehĂĄt a szenvedĂ©s Ă©s annak szĂŒksĂ©gessĂ©ge. JĂłl ismerem a Viktor Ă­rĂĄsait, elmĂ©letĂ©t Ă©s azt a szövegkörnyezetet, amibe most belehelyezik a MenorĂĄt a közĂ©ppontba helyezve, siklatjĂĄk ki mindazt, amit valĂłban sikerĂŒlt feltĂĄrnia. A mottĂł az, hogy ne csak emlĂ­tsĂŒk, hanem beszĂ©ljĂŒk ĂĄt Ă©s „Ă©ljĂŒk meg” a szenvedĂ©st, amely szĂŒksĂ©ges a mĂ©lyebb lelki tartalom megĂ©rtĂ©sĂ©hez. Szokj hozzĂĄ magyar, hogy szenvedsz Ă©s fogadd is el! MegideologizĂĄljĂĄk a vallĂĄst, Ă©s ez mutatja nem csak laikussĂĄgukat az egĂ©sz tĂ©makörhöz, hanem hitetlen hiteltelensĂ©gĂŒket. PĂĄr napja egy pĂŒspököt sikerĂŒlt pĂĄr perc alatt Ă©rvtelennĂ© tennem - mikor bizonyossĂĄgot nyert, hogy a vallĂĄsĂĄt, mint eszmĂ©t, ideolĂłgiĂĄt Ă©rtelmezve hirdetett sekĂ©lyes lĂĄtszaterkölcsi neoliberĂĄlis JujdejĂł-keresztĂ©ny (Ă©s nem katolikus!) tanokat-, hogy vallĂĄsa kamu! Ugyanis a hitnek van vallĂĄsa, s akinek nincs hite azt megvallani sem tudja, mert vallani a hitet lehet. A hit megnyilvĂĄnulĂĄsa annak megvallĂĄsĂĄban valĂłsul meg, amelyet formalizĂĄlva, tömegcikkĂ© silĂĄnyĂ­tva, vagy Ă©ppen „eladhatĂłvĂĄ tĂ©ve”, a kĂŒlsĂ” csomagolĂĄst nevezik „vallĂĄs” nĂ©ven. A vallĂĄs lĂ©tezik hit nĂ©lkĂŒl, de fordĂ­tva nem lehetsĂ©ges, mert aki hisz, annak nincs lehetĂ”sĂ©ge nem megvallani azt, mert minden cselekedetĂ©ben benne kell, hogy legyen! Az eszme, nem hit, hanem vallĂĄsa egy eszmĂ©nyi gondolatnak, fikciĂłnak, felĂ©pĂ­tett, megkonstruĂĄlt szellemi mĂ»termĂ©knek! Az eszme az Ă©sz szĂŒlemĂ©nye, amely mĂĄr logikus, vagy ĂĄl-logikus, de semmikĂ©ppen nem HIT, amelyre lecserĂ©lni szĂĄndĂ©koztak azok megĂĄlmodĂłi (jobbĂĄra zsidĂłk mind egy szĂĄlig). Eszme az, amit Ă©s ahogy vĂ©lekedĂŒnk valamirĂ”l, amit megĂ©rteni igyekszĂŒnk. A hit pedig Ă©ppen az, amit nem kell Ă©s ebbĂ”l kifolyĂłlag nem is szabad, lehet megĂ©rtenĂŒnk, „csak” Ă©lnĂŒnk benne Ă©s ĂĄltala, mert a hit az a valĂłdi Ă©let, s az ideolĂłgia a valĂłdi Ă©let ĂĄrnyĂ©ka.

De tĂ©rjĂŒnk vissza pĂĄr sor erejĂ©ig a kĂ©zzelfoghatĂł dolgokhoz, nehogy azt higgyĂ©k az anyagba szorultak, hogy ezt nem lehet lefordĂ­tani a matĂ©ria nyelvĂ©re. LĂĄssuk!
Az MSZ vezetÔinek vålasztåsåval kapcsolatban mår koråbban írtam, de most is érkezett kis adalék:
„A vĂĄlasztĂĄson csak megyei elöljĂĄrĂłkat akarnak szavaztatni, a nagy tömeg kizĂĄrĂĄsĂĄval. LegalĂĄbb a tizedeseket is be kellene vonni a szavazĂĄsba.” – mondja a forrĂĄs, s ezzel jelzi, hogy a politika-mentessĂ©g olyasmi, amit a hierarchizĂĄlt szervezetek nem tudnak elviselni. AztĂĄn itt a kiegĂ©szĂ­tĂ©s is!

„BeszĂĄmolĂł a szerdai ÖsszehangolĂł TestĂŒleti ĂŒlĂ©srĂ”l

2010. oktĂłber 2-ĂĄn tartja a Magyarok SzövetsĂ©ge a 2010-es Magyarok OrszĂĄgos GyĂ»lĂ©sĂ©nek Ă©rtĂ©kelĂ©sĂ©t Solt-RĂ©vbĂ©rpusztĂĄn. A megyei elöljĂĄrĂłk ĂĄltal leadott nĂ©vsor alapjĂĄn a Magyarok SzövetsĂ©ge orszĂĄgos elöljĂĄrĂłi Ă©s a MOGY fĂ”szervezĂ”i kifejezik köszönetĂŒket a szervezĂ©sben, az Ă©pĂ­tĂ©sben, a rendezvĂ©ny megvalĂłsĂ­tĂĄsĂĄban rĂ©sztvevĂ”knek.

Vukics Ferenc az MSZ elnöke Ășgy vĂ©li, hogy mind a szövetsĂ©g elfogadottsĂĄgĂĄnak, mind magĂĄnak jĂłt tenne, hogy mĂĄsnak adnĂĄ ĂĄt elnöki teendĂ”it, s jĂłmaga inkĂĄbb olyan feladatokat vĂĄllalna, melyeket a maga mĂłdjĂĄn, a maga lendĂŒletĂ©vel meg tud oldani, nem terhelnĂ©k hiĂĄbavalĂłnak
tûnÔ vitåk, eredményesebbnek is érezhetné magåt, s a csalådjåval is többet lehetne.
Herpai SĂĄndor szintĂ©n bejelentette, hogy lemond elnöksĂ©gi Ă©s televĂ­ziĂłs teendĂ”irĂ”l. Ezt mĂĄsodik gyermeke szĂŒletĂ©sĂ©vel Ă©s lakĂłhelyi elfoglaltsĂĄgĂĄval indokolta.
A megyĂ©knek oktĂłber 12.-ig kell lebonyolĂ­taniuk a helyi vĂĄlasztĂĄsokat. Az orszĂĄgos vĂĄlasztĂĄsra oktĂłber 16.-ĂĄn 10 ĂłrĂĄtĂłl kezdĂ”dĂ”en kerĂŒl sor. Ezen a tizedesek, a megyei Ă©s az orszĂĄgos elöljĂĄrĂłk szavazhatnak a Magyarok SzövetsĂ©ge Ășj elöljĂĄrĂłirĂłl.
Megbolydultak a megyĂ©k. Szeptember 15.-Ă©n Botos Csaba hajdĂș-bihari Ă©s Pigler GertrĂșd veszprĂ©mi elöljĂĄrĂł javaslatĂĄra összejönnek KecskemĂ©ten. MeghĂ­vtĂĄk a megyei elöljĂĄrĂłkat + 1 fĂ” kĂ­sĂ©rĂ”t, valamint az orszĂĄgos vezetĂ©st, az MSZ jövĂ”jĂ©t befolyĂĄsolĂł tĂ©mĂĄk megtĂĄrgyalĂĄsĂĄra.”

TehĂĄt az MSZ talĂĄn mĂĄr kezd leszĂĄmolni az illĂșziĂłkkal? BĂĄr Ășgy lenne, s kĂ­vĂĄnom nekik, hogy jĂł döntĂ©seket hozva ne forgĂĄcsolĂłdjanak tovĂĄbb, hanem nĂ©zzenek szembe a valĂłsĂĄggal! Ha kell, akkor segĂ­tek nekik, de ahhoz tĂ©nyleg szellemi-lelki irĂĄnyvĂĄltĂĄsra van szĂŒksĂ©g, hogy hatĂ©konyan Ă©s lĂ©nyegretörĂ”en folyhasson a munka.

Aztån van még több zagyvasåg is:

„Imre!
A tegnapi HegylakĂłk mĂ»sorban, a Szent Korona RĂĄdiĂłban szĂł Ă©rte a hĂĄz elejĂ©t. Eddig remĂ©nykedtem benne, hogy legalĂĄbb Zagyva Gyula az, akinek mutatja magĂĄt a HVIM-es vonalon, de sajna rĂłla is lehullott az ĂĄlarc. Az adĂĄsban többször emlĂ­t TĂ©ged, de a legtanulsĂĄgosabb rĂ©sz kb. a 37. perctĂ”l a 43-ig. Ezek azt hiszik, hogy aki bĂ­rĂĄlattal mer Ă©lni felĂ©jĂŒk az mind sĂ©rtĂ”dött, mert nem lehettek jobbikos kĂ©pviselĂ”k. Nem tudok most mĂĄr mĂĄst mondani Ă©n sem, ezek mind megĂ©rdemlik ami vĂĄr rĂĄjuk.
ÁldĂĄs!”

GyulĂĄm, rendben van, legyen igazad vĂ©gre. Ha neked is Ășgy tetszik, akkor elhiszed, hogy az Ă©n eredeti cĂ©lom a MG vezetĂ©sĂ©be Ă©s a Jobbikba, Fideszbe, MSZP-be, SZDSZ-be, MSZ-be…valĂł beszivĂĄrgĂĄsom volt, amit minden szervezet remek intuĂ­ciĂłval vĂ©dett ki. Gyula, bokszolĂłnak mĂ©g talĂĄn hasznodat veheti a nemzet Ă©s ezt Ă”szintĂ©n mondom neked, mert szĂŒksĂ©g van a fizikai erĂ”dre, de kĂ©rlek, ne gondolkozz! Az nem ĂĄll jĂłl neked, sĂ”t kifejezetten kĂĄros is lehet azok szĂĄmĂĄra, akik elhiszik, hogy szellemi termĂ©ked valĂłdi hun-garicumi. Soha nem zĂĄrkĂłztam el az elĂ”l, hogy beszĂ©ljĂŒnk, hĂĄtha Ă©szhez tudlak benneteket is tĂ©rĂ­teni, de ebben nem igazĂĄn vagytok partnerek, s ma mĂĄr tĂșl sok remĂ©ny erre nincs is. Biztos nem tudsz rĂłl, hogy az MSZ Ă©s a Jobbik egy-egy szervezete megtisztelt vele mĂ©g mĂșlt Ă©v nyarĂĄn, de nem Ă©ltem egyik lehetĂ”sĂ©ggel sem. TalĂĄn azt sem tudod, hogy mindazok ellenĂ©re, amiben te is ringatod magad, Gaudi be akart protezsĂĄlni a parlamenti vizsgĂĄlĂł bizottsĂĄg ĂŒlĂ©sĂ©re, a 2006-os esemĂ©nyek meghallgatĂĄsĂĄra, ĂĄm nem Ă©rzem annak szĂŒksĂ©gĂ©t, hogy a nevem Ă©s arcom adjam mindahhoz, ami ott is zajlik. Gyula, hidd el (vagy ne hidd), jĂłt akkor tehetsz a nemzetedĂ©rt, ha a fejedet arra hasznĂĄlod, amire a legelejĂ©n is, s annak kemĂ©nysĂ©gĂ©t Ă”rizd meg, mert szĂŒksĂ©g lesz rĂĄ, de ne erĂ”ltesd nehĂ©z gondolatokkal, mert nem ĂĄll jĂł neked! Ez barĂĄti jĂł tanĂĄcsom, mert egyik leghasznĂĄlhatĂłbb embere a Jobbik nem jobbikos szekciĂłjĂĄnak valĂłban te vagy!

A tegnapi inviteles bejelentĂ©sem nem talĂĄlt sĂŒket fĂŒlekre, mert ma reggel indult a gĂ©pem: pöcc-röff! Persze a modem-csere nem ĂĄrtott neki, miközben nem derĂŒlt ki, hogy mi volt az igazi baj, de többen jeleztĂ©k, hogy a szolgĂĄltatĂł tiltja nekik a felĂ©m kĂŒldött levelezĂ©st. Az ĂĄltalam eddig hasznĂĄlt kĂ©pfeltöltĂ”-rendszer sem ĂŒzemel tegnap Ăłta, ezĂ©rt ma mĂĄsikat hasznĂĄltam. Nos, örĂŒlök neki, hogy csak ennyi az NBH gondja, mert lesz mĂ©g nagyobb is, ahogy lĂĄtom! Az, hogy odafigyelnek rĂĄnk, azt is mutatja, hogy a holnapi fehĂ©rgyarmati elĂ”adĂĄsomra is rĂĄszerveztek a beijedt fidesznyik-nagykoalĂ­ciĂł.

A nemzetközi helyzet rovat rövid lesz, de velÔs.
Medvegyev az orosz csinovnyik-rendszert alakĂ­tja ĂĄt Ă©s a rĂ©gi-korrupciĂłs összefonĂłdĂĄsokat maguk utĂĄn vonĂł szemĂ©lyektĂ” igyekeznek megszabadulni, miközben a katonai körzeteket is ĂĄtalaĂ­tjĂĄk, s az eddigi hatbĂł nĂ©gyet hoznak lĂ©tre. A korrupciĂłt akarjĂĄk minden eszközzel sarokba szorĂ­tani, mert ezen keresztĂŒl lehet szĂ©trohasztani az ĂĄllamapparĂĄtust Ă©s egy vilĂĄghĂĄbĂłrĂșs helyzet kellĂ”s közepĂ©ben ez nem hiĂĄnyzik. Ahmaninedzsad az ENSZ közgyĂ»lĂ©sen szĂłlalt fel Ă©s a demokrĂĄciĂĄt, mint alapelvet tĂĄmogatva atisztessĂ©g Ă©s a becsĂŒlet jelzĂ”ket hozta vissza a mĂ©ltatlan helyre, s felhĂ­vta a figyelmet arra, hogy egyetlen ĂĄllamnak sem szabad ezeket a fogalmakat sajĂĄtos Ă©rtelmezĂ©s alapjĂĄn gazdasĂĄgi sikeressĂ©g kategĂłriĂĄjĂĄba sorolni. A zsidĂłk hisztiztek is azĂ©rt, mert nem lettek kiemele, ahogy az USA sem, ebben a beszĂ©dben. Valami elindulhatott, mert IrĂĄn Ă©s USA iplomĂĄciai közeledĂ©srĂ”l kezdtek el beszĂ©lni, miközben Medvegyev biztosĂ­tott arrĂłl, hogy több S-300-ast nem szĂĄllĂ­t le IrĂĄnnak (Van mĂĄr ott Ă©ppen elĂ©g), de ezzel egyidĂ”ben a nemzetközi elemzĂ”k a pĂ©nzpiaci vilĂĄg-központot keletre igyekeznek ĂĄttolni, hangsĂșlyozva KĂ­na szerepĂ©t. Közben az IrakbĂłl kivonni kĂ©szĂŒlt USA csapatok menetoszlopai Izrael irĂĄnyĂĄba haladnak, s ez lehet akĂĄr remek hĂ­r is, mert adott esetben –ahogy azt korĂĄbban mĂĄr többször is emlĂ­tettem-, tĂĄn mĂ©g besegĂ­tenek NetanjahuĂ©k kitakarĂ­tĂĄsĂĄban is, mint „szövetsĂ©ges erĂ”k”. Bonyolult dolog ez a politika, Ă©n nem is Ă©rtem miĂ©rt.

De nĂ©zzĂŒk, mi van mĂ©g? Izrael kĂ©reti magĂĄt, hogy az atomlĂ©tesĂ­tmĂ©nyeibe nemzetközi ellenĂ”rzĂ” erĂ”ket engedjen be, Ă©s nyafog, hogy nem akarja ĂĄtadni nem zsidĂł kezekbe arzenĂĄlja fölötti kontrollt, miközben nem akar csatlakozni a nemzetközi szerzĂ”dĂ©sekhez sem, de IrĂĄnon elveretnĂ© ugyanezĂ©rt a port. A kis kĂ©pmutatĂł.
Miközben a Perzsa Öböl arab orszĂĄgainak az USA 123 milliĂĄrd dollĂĄr Ă©rtĂ©kben ad el Ă©s ĂĄt fegyvereket, közben Venezuela megfenyegette Ă”ket, hogy nem ad nekik olajat, ha nem tudnak tisztessĂ©gesen viselkedni. A helyzet ChavezĂ©knĂĄl igen feszĂŒlt.
Nos, nagyjĂĄbĂłl ennyit mĂĄra!

Hozzászólások

# | Pitkin Pitkin - 2010 09 23 ¦ 14:40:26
Eddigi tĂ©nyek alapjĂĄn bebizonyosodott, hogy a jelenlegi szarhĂĄziak, teljesen alkalmatlanok az orszĂĄg irĂĄnyĂ­tĂĄsĂĄra. Így a tovĂĄbbiakban sem alkalmasak a helyreĂĄllĂ­tĂĄsi folyamatok irĂĄnyĂ­tĂĄsĂĄra. Az elcseszett törvĂ©nyeikkel egyĂŒtt vissza lesznek lapĂĄtolva ahonnan jöttek. Egy kicsit megnĂ”ttek idĂ”vel, de megoldjuk a problĂ©mĂĄt.

VĂ©gre rĂĄjövĂŒnk, hogy nem bonyolult törvĂ©nykezĂ©sek kellenek, hanem jĂłzan "paraszti Ă©sz". VĂ©gre mindenki elkezdi azt tenni amihez Ă©rt Ă©s nem össze-vissza.

Nem a "kórokozónak" kell odaadni a hipót a fertÔtlenítés elvégzéséhez! :o
# | postaimre postaimre - 2010 09 23 ¦ 16:57:17
Na jĂłl van! Ha Ășgy lĂĄtod, hogy elĂ©rkezett az ideje Ă©s az idiĂłta szomszĂ©dod nem fog a vellĂĄval hĂĄtba szĂșrni, akkor lehet menni!
9323, mit javasolsz? EgyenkĂ©nt tĂĄmadjunk, vagy szervezzĂŒnk hk ezredeket elĂ”tte? A parlament szĂ”nyeg-gombĂĄzĂĄsa, vagy esetleg a zsidĂł katonai bĂĄzisok lerohanĂĄsa legyen az elsĂ” lĂ©pĂ©s?
Ne siettesd az elkerĂŒlhetetlent, hanem ismerd fel!
# | bukovinai bukovinai - 2010 09 23 ¦ 17:23:18
9323 : Amit Ă­rsz az egy tipikus materialista hozĂĄĂĄllĂĄs.

Nincsen pénz nincsenek tåmogatók nincsen erÔ nincsen semmi. Ezek mind anyagi dolgok.

Jobb ha belenyugszol ember : Tåvozni fogsz innét. EbbÔl az anyagi létbÔl. Ittléted az univerzumhoz képest csak egy szemvillanås. Még annyi se. Az univerzumnak nem szåmítasz.

PrĂłbĂĄld meg elengedni ezeket a dolgokat. ErĂ” kell ? TömegtĂĄmogatottsĂĄg ? GazdasĂĄgi hatalom ? PĂ©nz ? Ferrari ? ToronyĂłra aranylĂĄnccal ? És ha mindez meglenne akkor ? Akkor mi lenne ? Van akiknek mindez megadatott mĂ©gse biztos, hogy cĂ©ljaik teljesĂŒlnek...

Csak azĂ©rt csĂŒggednek pĂĄran, mert a hamis remĂ©nyek szertefoszlanak. Ne hamissĂĄgokban remĂ©nykedjetek! A fidesz a jobbik vagy az orosz, aztĂĄn a kĂ­nai vagy az ufĂłk, csak jöjjön mĂĄr valaki Ă©s segĂ­tsen ki a bajbĂłl.

NEM JÖN SENKI!

Magatokon kell segítenetek. Minél elÔbb elkezditek annål jobb!

Én egyet mondok : Ă©letem gyorsan lepereg Ă©s szeretnĂ©k az utolsĂł pillanatban arra gondolni, hogy apĂĄm bĂŒszke lenne rĂĄm ha lĂĄtta volna. ÉS arra gondolok, hogy jobb ha a fiam is Ă­gy Ă©li az Ă©letĂ©t Ă©s van kihez mĂ©rnie magĂĄt. Akarjon jobb lenni nĂĄlam. Nagyobb, emberebb. És az unokĂĄm meg mĂ©g nagyobb. Ha nem Ă­gy lenne semmi Ă©rtelme nem lenne semminek. Csak Ă­gy nyer Ă©rtelmet a lĂ©t.

Egy Ă©rtelmetlen Ă©let talĂĄn sokkal szomorĂșbb dolog mint az Ă©rtelmetlen halĂĄl. BĂĄr a halĂĄl sosem Ă©rtelmetlen, mert oka van. "Csak Ășgy" nem hal meg senki. Az Ă©letet viszont "csak Ășgy" Ă©lik az emberek. cĂ©lok Ă©s minden nĂ©lkĂŒl. LĂĄtszattevĂ©kenysĂ©gek mögĂ© bĂșjva tĂĄvol a valĂłsĂĄgtĂłl. Ezen nem segĂ­t sem a fidesz se a jobbik de mĂ©g az oroszok se. Ezen csak az emberek tudnak segĂ­teni sajĂĄt maguknak...
# | Hegel Hegel - 2010 09 23 ¦ 17:36:04
Bizony bizony az elÔttem szólóval értenék eggyett. Az informåció csak fegyver måsok ellen nincs materiålis termék mögötte!-csak pusztitås manapsåg és furfang korrupció!

1 årva liter tej vagy zsemle nincs az infók mögött! azaz csak azok hiånya mert agyalåssal nincs termék!
SzaniszlĂł is az ĂĄzsiai testvĂ©rsĂ©ggel jön, Ă©s???? nem fog nekĂŒnk szabadsĂĄgot hozni mert ma a földön minden szĂ©tesĂ”ben van, a nemzetek a csalĂĄdok a egyĂ©nek gondolkodĂĄsa ahogy lĂĄtom!

Olvasok sok felé a neten és låtom nincs 2 olyan ember aki egyettértene ha az a sajåt érdekének lemondåsåhoz vezetne egyszer aztån nincs egy tökös valaki aki kijelenti ebben a katyvaszba az összes jogszabåly ugy ahogy van semmis és nyilt érthetÔ a legutósó alig tanult embernek is érthetÔ szabålyokat hoznak!
Olyan rothadĂł jogi dzsungel van ma Ă©rvĂ©nyben hogy Ă©rtelmezĂ©se mindig attĂłl fĂŒgg kinek mirĂ”l kell dönteni.
Nem csak a személyes emberi elfogultsåg hanem az a tårsadalmi hozzåållås ami a befizetéseinkbÔl élÔ tisztviselÔktÔl elvårható lenne probléma ma a pénz imådata miatt!

Ma egyetlen isten van az emberek elÔtt és ez a pénz=aranyborju!
# | Pitkin Pitkin - 2010 09 23 ¦ 17:47:39
"kijelenti ebben a katyvaszba az összes jogszabåly ugy ahogy van semmis és nyilt érthetÔ a legutósó alig tanult embernek is érthetÔ szabålyokat hoznak..."

Ez megtörtént, ismerek jó pår Embert. :)
# | spartakusz spartakusz - 2010 09 23 ¦ 18:04:35
Sziasztok!

Tegnap vagy tegnap elĂ”tt a Kossuth rĂĄdiĂłban hallgattam egy interjĂșt egy nĂ”i hang nevĂ©re mĂĄr nem emlĂ©kezem - CSÜRHÉNEK nevezte a TV. ostrom alatt ott levĂ” szemĂ©lyeket - szĂĄmomra megalĂĄzĂł
aljas becsmĂ©rlĂ” modĂłn. Mert a nĂ©p nem csĂŒrhe Ă©s LÁZADÁS volt nem Tv. ostrom, a tömegben a nĂ©p Ă©s sok zsarnoki prĂłvokĂĄtor volt fellelhetĂ”...

Kerestem az idegen szavak szĂłtĂĄrĂĄban , hogy mit jelent az a szĂł, hogy csĂŒrhe - nem talĂĄltam - ezĂ©rt megprobĂĄlom , mivel elĂ”szeretettel szeretik hasznĂĄlni a hatalom bitorlok Ă©s azok kiszolgĂĄlĂłi, hogy definiĂĄljam: az Ă” gondolkodĂĄsuk szerint: minden fĂ©le összeverĂ”dĂ”tt alja nĂ©p, a rend ellen höbĂ”rgĂ”, garĂĄzda,agreszĂ­v, törĂ”-zuzĂł-rablĂł-lĂĄngba borĂ­tĂł ĂĄllatok, stb. a REND az Ă©n felfogĂĄsomban az, ha a nagytömeg elfogadja Ă©s a szerint Ă©l, ha ellene fel lĂĄzad az akkor nem nevezhetĂ” RENDNEK - mert azĂ©rt lĂĄzad fel ellene, mert nincs REND. Ha tehĂĄt van LÉT BIZTONSÁG - JOGBIZTONSÁG - AZ ÍROTT ÉS ÍRATLAN SZABÁLYOKAT BE TARTJA MINDENKI ÉS MINDENKIRE EGYFORMÁN VONATKOZTATJÁK - NINCS LÁZADÁS - NINCS
DEMONTSTRÁCIÓ - NINCS SZTRÁJK... meg stb.

De ha az adott tĂĄrsadalom egy kis rĂ©tege sajĂĄt magĂĄnak azt kisajĂĄtitja, az ĂĄllam monopol erĂ”szak szervezeteivel az Ă­rĂĄnyĂ­tĂłk Ă­rĂĄnyĂ­tĂĄsa alatt sajĂĄt cĂ©ljainak biztonsĂĄgĂĄra Ă©s zsarnoki hatalmĂĄnak Ă”rzĂ©sĂ©re hasznĂĄlja, az adott nĂ©p Ă©s nem a CSÜRHE vĂ©delmĂ©t mellĂ”zve - az kĂ©rem

DESPOTIZMUS! despota Ă©s kiszolgĂĄlĂłik köztörvĂ©nyes politikai fehĂ©rgallĂ©ros bĂŒnözĂ”k tĂĄrsasĂĄga.

Volt ilyen a törtĂ©nelemben, most csak ĂșjbĂłl OlaszorszĂĄgot emlĂ­thetnĂ©m , amit mĂĄr leĂ­rtam,
vĂ©gĂŒl voltak "tökös" bĂ­rĂĄk Ă©s ĂŒgyĂ©szek - rendĂ”rĂ”k - igaz sokakat eltettek lĂĄb alĂłl ott is - de vĂ©gĂŒl napjainkra elfogadhatĂłvĂĄ tettĂ©k tĂĄrsadalmukat a fehĂ©rgallĂ©ros politikai bĂŒnĂ”zĂ”ktĂ”l...

Ugye érted RendÔr - Magyar rendÔr 2010. oktober måsodikån demonstråltok, ti most jobb helyzetben vagytok mint én 1987-ben mert akkor még nem volt ekkora rendÔri szakszervezet,
de meg mertem kérdezni az akkori parancsnokomat " most ki az ellenség ki felé kell fordítanom a pisztolyomat" a történetemet ismeritek - ha nem, olvasd el fenn van az interneten- keresd meg...

Tehåt nekem még mindig meg van az a kis kékszinû könyvecském aminek a címe:

RENDÕRI KÉZIKÖNYV A-Z a rendĂ”ri eskĂŒm is a sĂ­rig tart - melyben nĂ©pem boldogulĂĄsĂĄra felemelkedsĂ©re , megvĂ©dĂ©sĂ©re Ă©s a bĂ»n ĂŒldözĂ©sĂ©re megelĂ”zĂ©sĂ©re, tettem le - gondolom ti is!

idĂ©zek a könyvbĂ”l amiben minden le van Ă­rva mit kell tenned - ha nem teszed cinkossĂĄ vĂĄlsz azokkal akik minket CSÜRHÉNEK NEVEZNEK!

TEHÁT ELÖSZÖR:

idézem:
"BÛNÜLDÖZÉS az ĂĄllami szervek, a tĂĄrsadalmi szervezetek Ă©s az ĂĄllampolgĂĄrok azon intĂ©zkedĂ©seinek összesĂ©ge, amelyek az elkövetett bĂ»ncselekmĂ©nyek FELDERÍTÉSÉT, a folyamatban levĂ” bĂ»ntettek MEGSZAKÍTÁSÁT, a tervezett vagy elĂ”kĂ©szĂŒleti stĂĄdiumban Ă©szlelt

itt ĂșjbĂłl kell kezdenem ez a haramdik eset, hogy önĂĄllitozza magĂĄt a szĂĄmitĂł gĂ©pem, nem Ă­rom neked lĂĄthatatlan, hogy elmegyek az IP- cĂ­meden Ă©s megkereslek - elöszĂ”r szereteidetrabolom el Ă©s elvĂĄgom a torjkĂĄt melyrĂ”l kĂ©szĂ­tett fĂ©nykĂ©pet neked elkĂŒldöm, hogy hAD SZENVEDJ - maj amikor - vĂ©gĂŒl tĂ©ged is felnĂ©gyelek - azĂ©rt nem fenyegetlek mind ezzel mert Ă©n RÓMAI KATÓLIKUSKÉNT NEVELKEDTEM FEL!

CSAK AZT ÜZENEM HA MÉG EGYSZER A GÉPEMBE BELE NYÚLSZ ELTESZLEK LÁB ALÓL! EZ NEM FENYEGETÉS HANEM ÜZENET!

NA MOST EMLÉKEZETBÕL FOLYTAtom.....

IMRE KÉRDEZEM? NEKEM mĂĄr több milliĂł forint kĂĄrt okoztak ki Ă©s mikor fogja nekem azt megtĂ©ritenni ... csak hĂĄrom szĂĄmitĂłgĂ©pemet tettek tönkre - az ĂŒzleti informĂĄciĂłimat lenyelik ... meg stb. KI TUDNA NEKEM ERRE MEGNYUGTATÓ VÁLASZT ADNI?


.....tehĂĄt itt szĂĄllt el az Ă­rĂĄsom:

....stĂĄdiumban Ă©szlelt jogsĂ©rtĂ©sek MEGELÕZÉSÉT , a bĂ»nözĂ©s mint tĂĄrsadalmi tömegjelensĂ©g visszaszorĂ­tĂĄsĂĄt cĂ©lozzĂĄk. A fentiekben meghatĂĄrozott - az egĂ©sz tĂĄrsadalom Ă©rdeke, Ă©s minden ĂĄllampolgĂĄr erkölcsi kötelessĂ©ge. A kĂŒlönbözĂ” ĂĄllami szervek Ă©s tĂĄrsadalmi szervezetek bĂ»nfelderĂ­tĂ©si Ă©s megelĂ”zĂ©si feladatait jogszabĂĄlyok is meghatĂĄrozzĂĄk.
/Be. 2.§ /

Ugye Ă©rted: Magyar rendĂ”r hivatalbĂłl kell ĂŒldöznöd - leg alĂĄbb is 1972-ben Ă­gy Ă­rtĂĄk.

Ma 2010-ben magyar rendĂ”r Ă­gy van? Ha Ă­gy van akkor tartĂłztasd le a fehĂ©rgallĂ©ros bĂŒnĂ”zĂ”ket...

..ha a fĂ”nĂ”kĂ”d akor azt, ha bĂ­rĂł, ĂŒgyĂ©sz, meg stb. akkor azokat, Ă©s ha a köztörvĂ©nyes bĂŒnĂ”zĂ”k a megfelelĂ” helyen lesznek lehet tĂĄrgyalni a nem bĂŒnĂ”zĂ”kkel...

hogy MIT AKAR A NÉP?

KorĂĄbbi Ă­rĂĄsaimban pĂ©ldĂĄloztam OlaszorszĂĄgban törtĂ©ntekkel, igaz sok rendĂ”r - ĂŒgyĂ©sz Ă©s bĂ­rĂł eset ĂĄldozatĂșl de ma napsĂĄgra elfogadhatĂł REND alakult ki felszĂĄmoltĂĄk a politikai bĂ»nözĂ©st...

Te is ezt tedd magyar rendÔr - ne félj még a hatalom a kezedben van ma de lehet, hogy holnap mår nem...


még egy idézet a kék rendÔri kézi könyvbÔl az akoriból:


"BÜNTETÕELJÁRÁS azoknak az egymĂĄssal lĂĄncolatszerĂ»en összefĂŒggĂ” cselekmĂ©nyeknek az összessĂ©ge, amelyek a bĂ»ntettek GYORS ÉS ALAPOS FELDERÍTÉSE ĂștjĂĄn a bĂŒntetĂ”jogi felelĂ”sĂ©g megĂĄllapĂ­tĂĄsĂĄra Ă­rĂĄnyulnak, amelyek biztosĂ­tjĂĄk a Magyar NĂ©pköztĂĄrsasĂĄg bĂŒntetĂ” törvĂ©nyeinek helyes alkalmazĂĄsĂĄt,elĂ”mozdĂ­tjĂĄk a BÛNTETTEK MEGELÕZÉSÉT ÉS A BÛNÖZÉS CSÖKKENTÉSÉT.
A - fĂ”bb szakaszai: a nyomozĂĄs: a bĂ­rĂłi eljĂĄrĂĄs: a bĂŒntetĂ©svĂ©grehajtĂĄs....."

2010. szeptember.23. 17:03 ĂșjbĂłl van .. majd folytatom... gyorsan kĂŒldöm mig kinem kapcsoljĂĄk...... szeretetttel spari...
# | Pitkin Pitkin - 2010 09 23 ¦ 18:44:08
Na ez Ă­gy mĂĄr egy multifunkciĂłs!
http://www.youtub...OzaQTPeznE
# | bukovinai bukovinai - 2010 09 23 ¦ 19:03:21
Kicsit eltérek a tårgytól ha megbocsåjtjåtok nekem.

A mĂșltkor az EmmĂĄnuel kĂ©rdĂ©st elĂ©g gyorsan fĂ©lretoltĂĄtok.

Ezért én most visszatolom :)

(Persze lehet, hogy csak provokåciós céllal - hogy megnézzem, hogy ki mit ír rå...)

Ez itt a Hit gyĂŒlekezetĂ©nek Emmanuel cĂ­mĂ» szĂĄma : http://www.youtub...il9v-ynrH8

Érdemes a szöveget alaposabban elolvasni.
Itt mår összemossåk Emmanuelt Jézussal. A megvåltót (szåndékosan) összekeverik a messiåssal.

A jovonk.infon nemrég volt egy cikk amelyben egy öreg tudós az antikrisztusról beszélt. Még az is lehet, hogy nem is hibbant meg teljesen az öreg, hanem csak megtudott valamit amit nem kellett volna megtudnia.

http://www.jovonk...o-rendszer

Na mindegy, a lĂ©nyeg, hogy ha ehhez hozzĂĄolvassuk azt amit KlausMatefi ĂĄllĂ­t a honlapjĂĄn akkor egy Ășjabb Ă©rdekes törtĂ©net kezd kikerekedni a szemĂŒnk elĂ”tt.

Ezt az Emmanuel dolgot vĂ©ssĂŒk picit az emlĂ©kezetĂŒnkbe Ă©s emlĂ©kezzĂŒnk rĂĄ, hogy valami "kĂłser" ĂŒgyrĂ”l van itt szĂł. A keresztĂ©nysĂ©g megtĂ©vesztĂ©sĂ©vel Ă©s JĂ©zussal kapcsolatos dolgokrĂłl.

Lehet, hogy csak egy Ă©v mĂșlva lesz aktuĂĄlis a dolog (vagy kettĂ”) A lĂ©nyeg, hogy akkor emlĂ©kezzĂŒnk rĂĄ, hogy "valami nem stimmel" az ĂŒggyel kapcsolatban.

Ezt muszĂĄj volt elmondanom.

9323 : Ne szĂ­vd mellre bajtĂĄrs! Nem ellened Ă­rom amit Ă­rok, hanem Ă©rted. Érted ? RemĂ©lem igen :)
# | magyar saman magyar saman - 2010 09 23 ¦ 19:20:07
Nekem az a vĂ©lemĂ©nyem, hogy a hĂĄborĂș egy ĂĄltalĂĄnos gyĂ»jtĂ”fogalom. A hĂĄborĂșnak sok fajtĂĄja van: pl. polgĂĄrhĂĄborĂș, vilĂĄghĂĄborĂș, hĂłdĂ­tĂł Ă©s vĂ©dekezĂ”, igazsĂĄgos Ă©s igazsĂĄgtalan hĂĄborĂș.

Ha vilĂĄghĂĄborĂș lesz, akkor senki sem fogja tĂșlĂ©lni, tehĂĄt csak akkor Ă©lhetĂŒnk tovĂĄbb e hazĂĄban, ha nem lesz vilĂĄghĂĄborĂș. Olyan ez, mint a rĂĄk: megelĂ”zni sokkal könnyebb, mint kigyĂłgyulni belĂ”le.

MegelĂ”zni a vilĂĄghĂĄborĂșt csak Ășgy tudjuk, ha rendet teszĂŒnk az orszĂĄgban, ha a sajĂĄt portĂĄnkat bĂ©kĂ©be, rendbe rakjuk. Ez minden, amit tehetĂŒnk, a többi nem rajtunk mĂșlik. Ezt tudjuk tenni, se többet, se kevesebbet. Ez a dolgunk. A többi jön magĂĄtĂłl.

A nyirkai jĂłslat polgĂĄrhĂĄborĂșja fenyegetĂ” veszĂ©ly. A vilĂĄghĂĄborĂșt igen nagy valĂłszĂ­nĂ»sĂ©ggel polgĂĄrhĂĄborĂșval kĂ©szĂ­tik elĂ” orbĂĄnĂ©k: ezen dolgoznak. A polgĂĄrhĂĄborĂș kĂ©szĂ­ti elĂ” a terepet a vĂ©gsĂ” csapĂĄsra.

A bûnözÔ, hazaåruló, idegenszívû anti-magyar ållampolgårokkal való elszåmolås és leszåmolås
szĂŒksĂ©gszerĂ», s ez polgĂĄrhĂĄborĂșt jelent. De ekkor a magyar nem magyart öl, hanem anti-magyart.

EzĂ©rt inkĂĄbb sokkal szĂ­vesebben hasznĂĄlnĂĄm a forradalom szĂłt. A magyar ember szĂĄmĂĄra ez a szĂł sokat jelent. A polgĂĄrhĂĄborĂș is Ă©rtelmezhetĂ” szĂł, de a forradalom sokkal jobban kifejezi azt az Ă©rzĂ©st, azt a fajta hĂĄborĂșt, ami vĂ­vnunk kell.
Minden magyar ember szĂ­vesen megy forradalomba, de nem szĂ­vesen megy polgĂĄrhĂĄborĂșba, mert a forradalomban a magyarok ellensĂ©gei ellen kĂŒzd, a magukat magyarnak nevezĂ” hazaĂĄrulĂłk ellen, mĂ­g a polgĂĄrhĂĄborĂșban magyar a magyar ellen.

A polgĂĄrhĂĄborĂș rossz cĂ©lokat is szolgĂĄlhat, Ă©s szintĂ©n egy gyĂ»jtĂ”fogalom, mint a hĂĄborĂș, de a forradalom nemes harc: nemes cĂ©lĂ©rt vĂ­vott polgĂĄrhĂĄborĂș. A forradalom szĂł adja meg azt a Ă”si jelentĂ©st, ami kifejezi a nemzet harcĂĄt a hazaĂĄrulĂł elnyomĂłi ellen: egy Ă©rzĂ©sekkel teli, igaz szĂł.

Vagyis: forradalomra, Ă©s ha kell, utĂĄna szabadsĂĄgharcra van szĂŒksĂ©gĂŒnk, mint 48-ban.
Nem nĂ©hĂĄny kivĂĄlasztott, hanem a magyar nĂ©p egysĂ©ges harcĂĄra. Ehhez vezetĂ”k kellenek. A harci vezetĂ”k, a hadvezĂ©rek feladata harcba hĂ­vni, Ă©s elindĂ­tani a csatĂĄt. Ez a felelĂ”sĂ©gĂŒk Ă©s kĂŒldetĂ©sĂŒk is.

KĂ©t eset lehetsĂ©ges: vagy nyerĂŒnk, vagy elbukunk. Ha az igazsĂĄggal vagyunk, akkor az igazsĂĄg velĂŒnk van, akkor biztosan nyerĂŒnk. Akkor veszĂ­thetĂŒnk, ha nem teszĂŒnk semmit. A harc maga a gyĂ”zelem. IstenĂ©rt, a hazĂĄĂ©rt, a szabadsĂĄgĂ©rt.

A forradalom elĂ”ször mindig a hazaĂĄrulĂłk, hamis vezetĂ”k bĂŒntetĂ©sĂ©vel kezdĂ”dik: ez a jel a nĂ©pnek, hogy helyreĂĄllt az orszĂĄgban az igazsĂĄg. Ez teremti meg azt az erĂ”t, amivel a tovĂĄbbi harcokat meg tudjuk vĂ­vni: az igazsĂĄg erejĂ©t, ami szĂ©tĂĄrad az orszĂĄgban, minden magyar emberben.
EzĂ©rt szerintem elĂ”ször is a hazaĂĄrulĂłkat kell kötĂ©lre kĂŒldeni. Hadd akasszon a nĂ©p. Ekkor ĂĄll helyre az igazsĂĄg. UtĂĄna pedig mĂĄr minden megy magĂĄtĂłl, az igazsĂĄg erejĂ©vel.

A népet nem lehet kihagyni a buliból, mert a forradalom népfelkelés. Imre keményen ébreszti a népet, költögeti, és a nép fel is fog kelni.
A hadi vezetÔ vålasztja meg az idÔt a cselekvésre: s az lesz a jó idÔ, amikor elérkezettnek låtja az idÔt. Ez a hadvezér felelÔssége. Az egész nép felelÔssége pedig, hogy megharcolja és megnyerje a csatåt.
EgyĂŒtt kell harcolnunk, egyĂŒtt nyerĂŒnk, egysĂ©gben az erĂ”. Az egysĂ©g a lĂ©nyeg, az egysĂ©g megteremtĂ©se, a teremtĂ©s egysĂ©ge.

Népfelkelés kell, a parlamenti hazaårulók akasztåsa. Ez az elsÔ és legnehezebb lépés szerintem. Hogy ez konkrétan hogy valósul meg, arra megvannak a megfelelÔ emberek, hogy megtervezzék.
# | postaimre postaimre - 2010 09 23 ¦ 19:20:42
9323, ne haragudj, de tudnod kellene, hogy nem minden az aminek lĂĄtszik! AmirĂ”l beszĂ©lsz az nincs Ă©s van egyszerre, de olyan ez, mint az ĂŒnnepi ajĂĄndĂ©k: idĂ” elĂ”tt nem lehet a tiĂ©d. Ha jĂłl alakul, akkor sokan fognak addig örĂŒlni egy szem almĂĄnak is Ă©s most az tĂ»nik az "igazsĂĄgtalansĂĄgnak", hogy aki rĂ©gĂłta vĂĄr Ă©s az aki csak holnap kezdi el, ugyanakkor lesz "megjutalmazva". No persze sok fĂŒggĂ” kĂ©rdĂ©s van mĂ©g, de az elmĂșlt pĂĄr ezer Ă©vnyi szenny Ă©s a sok fölösen ontott hĂ”si Ă”si vĂ©r utĂĄn csak tudunk mĂ©g kicsit tĂ»rni Ă©s rĂĄgyĂșrni, hogy nagyobb legyen az öröm!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.01 másodperc
83,605,134 egyedi látogató