Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

A partvonalon túlról

NaplóKaptam egy üstházat, most azzal vagyok elfoglalva, hogy a gázüzemrõl fatüzelésûre átállítsam. Kis flexelés, hegesztés, s talán sárral is kitapasztom, csak a tapasztalat-szerzés okán. Halad a garázs-átrendezés is, így van mit tenni. Talán nem is baj, mert a jelenlegi helyzet még mindig azt mutatja, hogy ráérünk. Sietni nincs miért és kiért, ezért nem is sürgetem már a „változást”. Majd jön, ha akar, ha meg nem akar, akkor … így jártunk, s velünk együtt még jó pár milliárd hu-manoid.

Nem jött az Elenin, de van helyette Elenium, bár most az inzulinra nagyobb a szükség, bár álcázva, de azért jól elõrevetítik, hogy mi lesz, ha az ország minden tizedik cukorbeteg lakójától megvonják a dózist. A szeret ereje megmutatta magát, hisz a törököknél megint volt egy földrengés és Izrael már másodjára ajánlgatja a segítségét a renováláshoz. A vicc az egészben az, hogy mára virradóra a török haderõ megkezdte Irak területén a kurdok elleni háborút. Ha jól sejtem, akkor Irán a másik oldalon fogja felszabadítani Irakot, az elõzetes egyeztetések alapján. Mindez stratégiai lépés az iszlám birodalom megteremtése okán. Szerintem a Black Water-nak is mennie kell és Afrikába települne át folyamatosan. Obama õsei földjére, Ugandába forszírozza a haderõ bevetését, egyelõre hivatalosan csak kisebb létszámban. A hírek szerint hamarosan „lángban áll” Kongó, Uganda, Dél-Szudán és Közép-afrikai Köztársaság is. Szemmel láthatóan is tolják át a frontvonalat Ázsiából Afrikába. Már Észak-Koreával is tárgyalgat az usa, de hogy egészen pontos legyek, mindennek a feltétele Kadhafi ás Mubarak halálának híre kellett legyen. Szíria, Jemen, Örményország és Grúzia még hátra van, de ott is alakul a helyzet ugyanúgy, ahogy az EU-ban. Olyan szép, amikor Afganisztán kiáll Pakisztán mellett, annak usa-nato-zsidó megtámadása esetére! Meghatódtam ezen. Már a vatikáni pápua is egy központi világbankot akar? Ki ne találják már, hogy vele mondatják ki, hogy legyen ennek székhelye Sanghajban, vagy még inkább Moszkvában! Még a végén szegény kótyagos agyalágyult „hívõk” nem értik, hogy mi köze van az „apaszentegyháznak” a Világbankhoz. Pedig érthetnék, hisz a pápua istene a pénz és nagyjából így terelgetik a báránybõrbe bújt farkasok a bárányaikat. A zsidó stratégiája továbbra is a zsarolás.

„Nato tagállamok usa-val az élen (zsidófészek) nyíltan hirdetik „ha a bolygó többi népe nem tartja el õket nyersanyaggal + energiával, akkor világháborút rendeznek.” A PROBLÉMA – patkány lakosságuk lelkesen tapsol hozzá! Ezek azok a kultúrnépek! Kincsest kérdezze meg, hogy is van a 10-szarvú vadállat + sorsa?”

Nos, az energia-fegyver élesítve van és a katonák is készen állnak a „békés megoldásra”. Az ENSZ, UNESCO, Világbank, IMF „átszervezése” folyamatban van. Kína és az ÁU folyamatosan nyeri a teret, de eltarthat még pár évig, amíg rendezõdik az új struktúra, ezért kár bizakodni. Ássátok be magatokat és készüljetek fel a kitartó küzdelemre, melynek a tétje a megmaradás. Nem bedõlni a most alakulgató ilyen olyan zsidó-csiráknak, pártoknak, melyek már választásokra gyúrnak, megint. Ha nem lenne a Jóbbik, akkor sokkal könnyebben le lehetne gyalulni õket, de amíg ezek éppen ennek a magyar nemzeti törekvésnek a gátjai, addig elõször éppen õket kell leradírozni a palettáról, Morvaistól, Emõkéstõl, Vona-Zazristól, Toró-Tutsekestõl. Remélem azért már kezdik kapisgálni a kóhn-strukciót a kevésbé naiv szavazgató birkák is. Egyelõre nincs más stratégia, mint türelemmel megmaradni és erre bírni a forró fejjel és kilátástalan helyzetben lévõket is. Tartsuk meg egymást, segítsünk akinek lehet, ahogy lehet. Tudom nem könnyû, de ha már arról írnak nyíltan, hogy Ukrajnát Oroszországhoz kell csatolni, akkor elképzelhetitek, hogy mindenképpen változás lesz. Az, hogy milyen, az azon is múlik, mennyien lesznek képesek felfogni azt a manipulációt, amelyet a nyakunkba zúdítanak.

Hozzszlsok

# | Atyaeg 1 Atyaeg 1 - 2011 10 25 ¦ 11:34:03
Az üstház belsõ fala mellett rakd fel téglával és akkor jól fogja tartani a hõt.

Erdélyben így csináltak fém hordóból kályhát. Ötvözték a fémet a kemencével úgymond és jól mûködött.
# | postaimre postaimre - 2011 10 25 ¦ 11:43:07
Atya, az enyém is hordó-kompozíció, de van már bele egy remek gubera-üst is. Már csak füstcsõ kell, meg egy ajtó, no meg kikenni belülrõl. Cserepem van, azt rakom majd bele.
# | postaimre postaimre - 2011 10 25 ¦ 11:50:23
keptar5.szunyi.com/images/22qq728w-q-46x14y5w.jpg
Eredetileg a cikkbe akartam, de így is jó lesz. Tegnap valaki hozta ezt a képet. Nos, a "vezérek" a farkas-pofájú juhok. No, a zsidaj pártvezetõk is ilyenek a Jóbbiktól az SZDSZ-ig.
# | Atyaeg 1 Atyaeg 1 - 2011 10 25 ¦ 12:08:55
Alig lehetett észre venni õket, de jó hogy szóltál, hogy farkasok vezetik a népet! Ez igaz a képre is, meg a nemzet helyzetére is! :D
# | postaimre postaimre - 2011 10 25 ¦ 12:19:15
Atya, nekem azonnal sütött róla, hogy van egy kis Bibi Netanjahu a képpel. Ezért is készült ilyennek. A részletekben búvik meg a zõrdög.

A kutatók pedig pont errõl beszélnek, amirõl itt is. A felemelkedés témakörben azért az a rohadt nagy szeretrezgést feledjétek már el. Ha a tudatosság nem "emelkedik", akkor félhülye szeretet-bolondok, majmok bolygója lesz eztán is.
http://www.youtub...LOuQZLp8vc

A zsidaj szabadkõmûves ennek az élére törekszik és ezért áll majd minden nemzet élén a kis mocsok és ezért is akar magyar is lenni, hogy elbújjon a büntetés elõl, de hát az álcája már nem igazán mûködik már ez sem.
# | valahun valahun - 2011 10 25 ¦ 12:29:19
Sietni nincs miért és kiért, ezért nem is sürgetem már a "változást".

Így van ez, Kutuzov is megmondta:

"-De hát mégiscsak vállalnunk kell az ütközetet-mondta Andrej herceg.
-Kell; ha mindenki azt akarja, akkor nincs mit tenni... De hidd el, kedves fiam, nincs erõsebb, mint ez a két harcos: a türelem meg az idõ; ezek mindenre képesek, csakhogy a tanácsadók nem hallgatnak rájuk ez a baj."

"-Megmondom én neked mit kell tenni és mit teszek én. Kétes helyzetben maradj veszteg."

És lám milyen igaza lett.
Imre, köszönöm a tippet, így felnõtt fejjel, tudatosan olvasva, sok minden érthetõbb, mint gimnazistaként kényszerbõl kötelezõ olvasmányként. A kérdésekre a válaszok mindig ott vannak, csak fel kell ismerni.
# | postaimre postaimre - 2011 10 25 ¦ 12:36:04
Vala, nem véletlenül ajánlottam, de látom nem is hasztalan.
"A felvonás véget ért. Az utolsó szerepet is eljátszották. A színésznek le kell vetkeznie, le kell mosnia a kenõcsöt és a fekete meg a piros festéket - többé már nincs rá szükség."

Kutuzov tudta azt, amit csak a legnagyobb hadvezérek tudnak. Nem is becsülték semmibe, de Tolsztojnak hála, megmaradt a tiszta emberi nagysága.
# | fsavanyu fsavanyu - 2011 10 25 ¦ 13:49:18
Imre! meg a kéket is lekell mosní, elõbb mint utobb.
# | internetzip internetzip - 2011 10 25 ¦ 13:59:18
A kéket nem lehet...az a bõrükbe van ivódva Smile
# | postaimre postaimre - 2011 10 25 ¦ 14:57:20
Ejnye, látom ne érted fsavanyu. Nem olvastál Stendhalt (Marie-Henri Beyle), de Tolsztoj a Vörös és fekete címû mûvére utalhatott ezzel a megjegyzésével.
Kikerestem az ide vonatkozó passzust!
"A vörös visszatérõ motívum (keretes szerkezetben tér vissza: a verrières-i templom színe -ahova betér a regény elején és a végén mikor rálõ De Rênalnéra-, mely elõre jelzi Julien sorsát). A halál, a vér, az erõszak színe. A katonai karrier színe. A fekete a halál színe. Elrejt ez a szín: álca, védelem. Julien ruhájának színe. A lelkiismeretét jelképezõ szín. A papi pálya színe." Egyik gyerekkori kedvencem volt Julien Sorel története. Nagyon román-tikus.

A kékkel ez van: A kék pedig a harmadik lehetõség Julien számára, a középút színe. Kék a lovasõrség színe, valamint kék volt a ruhája a márkinál néhány estén. Ilyenkor kilép a szerepébõl. Mathild szemszíne.
http://hu.wikiped...A9s_fekete
internet, tudom, hogy a kékvérûségre, a kékharisnyára gondolsz, de itt is a nemesség szimbolikája.
A Vörös és fehér mûve már nem maradt meg annyira mélyen bennem.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 0.90 msodperc
83,604,764 egyedi ltogat