Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Az elvetett kocka kikelt!

Napl√≥Remek megfigyel√©sem szerint, m√©g tegnap este ment a cs√≠koz√°s, de a ma reggel √©szlelt rep√ľl√Ķg√©pek nem tudtak csak kondenz√°lt cs√≠kot h√ļzni! Hogy is van ez? L√©gk√∂ri viszonyok? Amikor felh√Ķnek l√°tsz√≥ k√©pz√Ķdm√©ny van az √©gen, akkor szignifik√°nsan megemelkedik a l√©gt√©rben tart√≥zkod√≥ rep√ľl√Ķ √©s „f√ľst√∂l√Ķ” objektumok sz√°ma is, de tiszta id√Ķben ezek sz√°ma eleny√©sz√Ķ, s felszaporod√°sukkal egyenes ar√°nyban n√∂vekszik a felh√Ķk√©pz√Ķd√©s kiterjed√©se! Viszont most m√°s k√©rd√©st szeretn√©k megvitatni. Egyik katona-hallgat√≥m el√Ķad√°s ut√°n odaj√∂tt hozz√°m √©s mondta, hogy kantin-szint√Ľ pletyka ugyan, de besz√©lik, hogy „t√ľk√∂r-alakulatokat” akarnak l√©tre hozni a „Magyar Honv√©ds√©gn√©l”. Ennek l√©nyege, hogy az alakulatn√°l szolg√°latot teljes√≠t√Ķk adatai, param√©terei, banksz√°mla-sz√°ma, TAJ √©s egy√©b azonos√≠t√≥i t√∂k√©letesen megegyeznek, bele√©rtve a sz√ľlet√©si adataikat is. No nem a paranoia kedv√©√©rt, de nyilv√°n mindez arra az esetre vonatkozik, amikor harci k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt az egyik alakulat (felt√©telezhet√Ķen a magyar) katon√°ja elesik, vagy elestetik, mik√∂zben az adataival a m√°sik (v√©lhet√Ķen egy zsid√≥) tov√°bb √©lheti vil√°g√°t. Nem is rossz √∂tlet, hiszen a szem√©lyis√©g-csere sz√ľks√©geltetik a lakoss√°g-csere programj√°nak egyik l√©nyeges elemek√©nt a lehet√Ķ legalattomosabb m√≥don kivitelezni. Min√Ķ meglep√Ķ, hogy Elie Wiesel is ilyen kicser√©lt m√Ľfazon, de Pint√©r S√°ndorunkr√≥l is tudjuk ezt, mik√∂zben ki tudja m√©g, ki √©l hamis szem√©lyazonoss√°ggal magyark√©nt, k√∂z√∂tt√ľnk! K√©t napja egy rom√°niai magyar Balogh-r√≥l sz√≥lt a f√°ma, hogy Angli√°ban Lovask√©nt, csent szem√©lyazonoss√°g alatt csin√°lt focista √©s ingatlan-karriert, 6 esztend√Ķ leforg√°sa alatt. Ugyan ki is ez a szem√©ly? A t√©m√°ban javaslom megtekinteni Richard Gere: Sommersby c√≠mmel leforgatott filmj√©t. Egy romantikus, de gal√°d hazugs√°g az eg√©sz. A magyar katon√°k zsid√≥val val√≥ lecser√©l√©s√©t k√∂nnyebb kivitelezni, mint azt gondoln√°nk. Harci cselekm√©nyekben fel√°ldozz√°k √Ķket, s hely√ľket p√≥tland√≥, a holokamu kapcs√°n m√©g a csal√°djuk felsz√°mol√°sa ut√°n az √∂r√∂ks√©gre is jogot form√°lhatnak. Halott, de m√©gsem az. Az, hogy ilyesmi m√©g az √∂tlet szintj√©n ak√°r felmer√ľlhetett mutatja annak megval√≥s√≠that√≥s√°g√°nak nem lehetetlen volt√°t.
M√°sik t√©ma, az als√≥√∂rsi rend√Ķr-gyilkoss√°g, amely kapcs√°n felmer√ľlt val√≥di esem√©nyek h√°tter√©t „Raklap” oly remek√ľl bemutatni volt sz√≠ves. Tegnap este a h√≠rad√≥ban hangoztatt√°k Savanya √∂ngyilkoss√°gb√≥l elk√∂vetett elhal√°loz√°s√°nak szomor√ļ val√≥s√°g√°t, mik√∂zben √©rintetts√©ge a fenti √ľgyben nyilv√°nval√≥. Milyen gyakran lesznek mostan√°ban √∂ngyilkosok ezek a zsid√≥-sz√°rmaz√°s√ļ, b√Ľn√∂z√Ķi k√∂r√∂kben mocorg√≥ „m√°gusok”? Dar√≥czi-sziszt√©ma, de m√©g nagyon elej√©n j√°runk, viszont az √ľgyek igencsak begyorsultak. A 2006-os √Ķszi esem√©nyek val√≥di ok√°t nem meri kimondani egyik vinnyog√≥ bizotts√°g sem. Dobozi elismerte, hogy fogalma sem volt arr√≥l, mi is t√∂rt√©nik val√≥j√°ban, de nem a val√≥s√°got mondta el, hiszen –ahogy kor√°bban m√°r √≠rtam nektek -, egyik rend√Ķrt√°bornok bar√°tja szem√©lyesen nekem eml√≠tette, hogy h√≠vta a TV-sz√©kh√°z ostrom √©jjel√©n √©s neki a teflonba sz√≥ szerint eml√≠tette, hogy „k√∂ze sincs az esem√©nyekhez, nincs belesz√≥l√°sa”. Ez m√°r csak sz√°nalmas magyar√°zkod√°s, amit a TMRSZ vezet√©se az esem√©nyek ut√°n fel√°rt √©s √©rte a k√∂zt√Ķl bocs√°natot k√©rt a rend√Ķr√∂k nev√©ben, s ez√©rt Szim√°t meghurcolta az √ľgy√©szs√©g. Dobozi mostani beismer√©se is egy vallom√°s, ami k√∂vetkezm√©nyek n√©lk√ľl nem maradhat, s nem is fog. Az In-Kal t√©ma is d√Ķl a szekr√©nyb√Ķl, s kider√ľl a t√∂rv√©nytelens√©gek igen piciny r√©sze, de √∂r√ľl√∂k neki, mert az sem k√©rd√©ses, hogy ebben a k√©rd√©sben is megel√Ķzve a koromat, m√°r 4 √©ve elmondtam a val√≥s√°got. Tal√°n ez√©rt is hallgat a r√°galmaz√°sos per√©ben a tet√Ľhint√°ztat√≥ b√≠r√≥s√°g. Vinnyog a f√Ķb√≠r√≥ √©s a f√Ķ√ľgy√©sz is, mert a hullad√©k √∂ml√©s√©t p√°r hull√°nak is k√∂vetni kell, ugyanis a nyilv√°nos kiv√©gz√©seket t√∂rv√©nybe kell iktatni nagyon gyorsan √©s Baka is ott szerepel a list√°n Kov√°cs mellett. Persze, ha addig v√©letlen√ľl √∂ngyilkosok lesznek, mert savanya nekik is a sz√Ķl√Ķ, h√°t akkor √≠gy j√°rtunk. Nyakig Bene vannak a hurokban! Hagy√≥ gyilok-hasonlata nem tr√©fa dolog, s az nekik m√°r legyen mindegy, ki tartja a penge nyel√©t a kez√©ben! A h√≥h√©rok m√°r ki vannak v√°lasztva √©s egyet lehet sejteni: F√ĀJNI FOG!
Na de n√©zz√ľk az alkotm√°nyoz√°sos √©s kir√°lyv√°laszt√°sos t√©m√°t is √ļjra, miel√Ķtt feledn√©nk, hogy mindennek t√∂bb r√©tege van. A m√≥zes1-en l√°ttam meg, hogy a magyar kir√°lyokat n√©pszer√Ľs√≠t√Ķ k√∂nyvkiad√°s jelet meg s kor√°bban a magyar hadvez√©reket bemutat√≥ hasonl√≥ kiadv√°nnyal szembes√ľltem. Kicsit √©rz√©keny vagyok a t√©m√°ra, hiszen a hazugs√°got nemzeti k√∂nt√∂sbe √∂lt√∂ztetve √≠gy is szoktatnak a gondolathoz. Minden bor√≠t√≥n ott a Szent Korona! Az alkotm√°nyoz√°si folyamatban, amit nem is akarok √©rteni, hogy mit akar itt alkotm√°nyozni a megsz√°llt orsz√°gban a zsid√≥ k√©zben l√©v√Ķ hatalom a nemzeti h√ľlyes√©get felhaszn√°lva ehhez, becsatolva a m√°r fel√©p√≠tett embereit, Morvait √©s olyan megvezetett, politikailag teljesen t√°j√©kozatlan, naiv de remek magyar embereket, akiknek √©lete √©rtelm√©v√© a j√≥ sz√°nd√©kkal kik√∂vezett butas√°g v√°lt. Kicsit bosszant, hogy nem akarj√°k √°tl√°tni a t√©m√°t √©s a p√°pa mostani mocorg√°s√°t sem √©rtik. RAT Zinger (√©nekes patk√°ny) besz√©des n√©vvel lett „meg√°ldva” de tev√©kenys√©g√©t remek√ľl kifejezi. Nos a jujdej√≥nak lassan, de biztosan befellegzik, de a s√°r r√°fr√∂ccsen azokra is, akik m√°sk√©nt tekintettek r√°, mint ami. M√°r √©rtem, mi√©rt volt bennem mindig is hatalmas ellen√°ll√°s, hogy a bibloszi tekercsek hamis√≠t√°sak√©nt sz√ľletett Bibli√°t elolvassam, pedig mindent olvasok √©s csak az√©rt is, ami a kezem √ľgy√©be ker√ľl. Ilyen ez az √∂szt√∂n – √ĖS - √ČG! A templomokban is az √©p√≠t√©szet az ami leny√Ľg√∂z, nem az √ľress-√ČG, amelyet cs√∂kkenteni csak n√©h√°ny val√≥ban elhivatott hitgyakorl√≥ k√©pes ott is cs√∂kkenteni! A t√©ma ezzel m√©g nincs lez√°rva.
Tegnap Obama kijelentette, hogy nem szeretn√©, ha Izrael megt√°madn√° b√°rmely form√°ban is Ir√°nt. Ezt tan√°csolja, mik√∂zben az Ir√°ni atomprogram megold√°s√°t m√°sk√©ppen k√©pzelik m√°r el! Ajv√©! Mi t√∂rt√©nt a barackkal? T√°n Ahmaninedzsad mostani b√°tor kijelent√©seinek megalapozotts√°ga t√Ľnt fel neki v√©gre, vagy r√°j√∂tt arra, hogy a maci √©s K√≠na nem lesznek eln√©z√Ķk √©s √Ķk szem√©lye szerint is nem kicsit lesznek megregul√°zva egy ilyen t√°mad√°s eset√©n. T√∂r√∂korsz√°g m√°r azt is megengedheti mag√°nak, hogy Simont a Perecet „megal√°zva” a fels√Ķ szint√Ľ tal√°lkoz√≥ felt√©telek√©nt azt szabja, hogy k√©rjen Izrael bocs√°natot a G√°z√°ba tart√≥ haj√≥n t√∂rt√©nt esem√©nyek miatt! Elk√ľldt√©k Simont ahov√° val√≥ √©s a zsid√≥ fels√Ķbbrend√Ľs√©gi kompexus most csorb√°j√°t szenvedi! Be sajn√°lom. Ir√°n javaslata szerint a t√∂r√∂k√∂kkel k√∂z√∂sen „iszl√°m aut√≥” gy√°rt√°s√°t szeretn√©k megval√≥s√≠tani. Komoly egys√©gbe r√°ntotta a zsid√≥-vesz√©ly a ter√ľletet √©s ez nek√ľnk sem k√∂z√∂mb√∂s. K√°r k√©telkedni abban a „forr√≥ √Ķszben”, mert okt√≥ber k√∂zeledik √©s a folyamatok m√°r nem meg√°ll√≠that√≥ak. Mivel belpolitikai k√©rd√©sek nincsenek, ez√©rt arra sarkallok mindenkit, hogy pr√≥b√°ljon meg leszakadni a az ilyen porhint√©sbe. Gazemberek √©s f√©l-idi√≥t√°k porhint√©se √©s √∂n√°m√≠t√°sa mindaz, amivel oper√°lnak. A megold√°sr√≥l holnap √≠rok egy kimer√≠t√Ķ √∂sszefoglal√≥t.
M√°r azt hittem, hogy m√°ra ennyi, de most kaptam meg a tegnapra sz√≥l√≥ „beh√≠v√≥mat” a g√°rdonyi rend√Ķrkapt√°rba, zsid√≥-k√©zivez√©relt paradicsomba. Gondolom, Kiss Imre „oszlopd√∂nget√©s√©vel” van kapcsolatban az √ľgy, s √©ppen most h√≠vott vissza a „nyomoz√°ssal megb√≠zott kisl√°ny”, s mondtam el, hogy a f√Ķn√∂kei is sz√≥rakozzanak a j√≥ √©des n√©nik√©j√ľkkel √©s ugr√°ltass√°k a csak a maffi√≥z√≥ bar√°taikat. Kisl√°ny kiss√© bes√©r√ľlt, mert fogalma sincs neki sem, mibe keveredett, de t√©nyleg elegem van a h√ľly√©kb√Ķl √©s naiv √°lm√©lkod√°sb√≥l. Mentsv√°rk√©nt m√°r felaj√°nlotta, hogy bemehetek a szigetszentmikl√≥si kapt√°rba is megtenni a vallom√°somat, aminek √∂r√ľln√©k, mert a helyi cig√°ny-zsid√≥ maffia az√©rt k√∂zelebb van, mint a g√°rdonyi. Felaj√°nlottam, hogy le√≠rom a vallom√°som √©s elk√ľld√∂m, hogy a pap√≠r gyarapodj√©k, b√°r sz√≠vesen besz√©lek p√°r megf√©leml√≠tett rend√Ķrrel, hogy miel√Ķtt fejbe lesznek l√Ķve az idiotizmusuk miatt szolg√°lati fegyverrel a kiserd√Ķben, √∂ngyilokk√©nt, es√©ly√ľk legyen gondolkozni! Most h√≠vtak vissza, hogy egyeztetnek az itteniekkel, mikor is menjek megtenni a „vallom√°somat” az √ľgyben. Kicsit felment a pump√°m, de legal√°bb most k√©t rend√Ķri alkalmazott elgondolkodhat azon, hogy mit is tesznek val√≥j√°ban. √ögy legyen! A rend√Ķri b√Ľn√∂z√Ķkkel am√ļgy is tele m√°r a csuk√°m. Tegnap kaptam h√≠rt, hogy jelenleg a FIDESZ sz√≠neiben d√≠szelg√Ķ, MOL alkalmazott Farkas Zolt√°n, kor√°bbi szeghalmi olajnyomoz√≥ karrierje is √©rdekes alakult annak idej√©n. Rossz nyelvek szerint a MOL beoszt√°s√°t annak fej√©ben kapta, hogy lesz√°ll az olajos √ľgyekr√Ķl √©s hallgat. Hajr√° FIDESZ! Nos, mindezt term√©szetesen bizony√≠tani is lehet alkalom adt√°n, de az az alkalom is elj√∂n, mondt√°k nekem a sugalmaz√≥k! Nem kicsi √°m a t√©t, mert √©ppen ma a TEMPO-s Mind√°nak volt t√°rgyal√°sa Pataki b√≠r√≥val, aki m√°r egy ar√°nylag piti √ľgyben sem mer √≠t√©letet hozni, mert f√©l, hogy ezzel ind√≠tja be a t√∂bbi √ľgy precedens√©t! Viszont cser√©be √°tvette a v√°diratot, amelyet Minda az √ľgy√©szs√©g helyett ny√ļjtott be, mert ugye azok a b√Ľnp√°rtol√≥ kis zsir√°fok egyedei nyakig √ľlnek a korrupci√≥s √ľgyek s√Ľr√Ľj√©ben. Olaj? Szint√©n forr√°s mondja, hogy a KEHI eln√∂ke (kecske-k√°poszta effek-tus), Monostori Lajosn√©, aki APEH aleln√∂k volt √©s f√©rj√©nek olajos √ľgyeit int√©zte, √ļgy, hogy az ellene sz√≥l√≥ vizsg√°latot megsz√ľntette, any√≥sa a sukor√≥i √ľgyletben perbe fogott T√°traynak! M√©g futok egy k√∂rt a k√©rd√©sben, de nem csod√°lkozn√©k rajt, ha Cs√°nyi rokons√°ga is benne lenne mindebben, ugyanis erre van nagyobb es√©ly, mint arra, hogy az inform√°ci√≥ kamu! Majd az √°l-Pint√©r kinyomozza ezt is! De lehet, hogy napokon bel√ľl sok egy√©b meglepet√©s is v√°r m√©g r√°nk!

HozzŠszůlŠsok

# | gabi gabi - 2010 09 21 ¦ 16:06:46
Ezek kock√°t vetnek, chemtraillel permeteznek √©s j√∂v√Ķre kin√Ķ a met√©lt tengeri, hogy nek√ľnk legyen mit aratni!
# | tillati tillati - 2010 09 21 ¦ 16:10:56
Az √©rdekes meg a cs√°nyival csak az ,hogy a kocsis BKV a cs√°nyi hug√°val √©l eggy√ľtt ,ezek nem szarnak a k√ļtba csak a k√°v√°ra, ut√°nna meg belepiszk√°lj√°k.A v√°dirat meg bent van a bir√≥s√°gon, a Pataki meg ma k√©nytelen volt jegyz√Ķk√∂nyvbe venni.A T√ĀTRAINAK AZ APJA MEG VALAMI REND√ēR NAGYKUTYA a Pint√©r mellett ,A T√ĀTI TASTV√ČRE MEG A VARGA MISU SZEM√ČLYI TITK√ĀRA ...Vanto v√°bb mondjam m√©g... Angry
# | postaimre postaimre - 2010 09 21 ¦ 16:21:11
Itt felett√ľnk most nincs rep√ľl√Ķ √©s √©rdekes, mert cs√≠k sincs, nemhogy p√°rhuzamos l√©gifolyos√≥k!
gabi, ez így is van!

tillati, azanyja, hogy mit tudnak ezek. K√©t k√©rd√©s mer√ľl f√∂l bennem! A b√Ľn√∂z√Ķk csak egym√°ssal szaporodnak, h√°zasodnak, kopul√°lnak ezek szerint, vagy pedig v√©letlen √©s fert√Ķz√©s √ļtj√°n terjed ez is mint a hepa, az AIDS, vagy a HINI. Ne menj a k√∂zel√ľkbe csak v√©d√Ķruh√°ban √©s l√°ngsz√≥r√≥val. A napalmosat tudom aj√°nlani, de a benzines sem rossz. Majd k√©r√ľnk a MOL-t√≥l humanit√°rius c√©lokra! √Črted? C√©lokra!:P
# | Hegel Hegel - 2010 09 21 ¦ 17:02:59
A k√©t h√©ttel ezel√Ķtti √∂ngyilkos rend√Ķrt √©s b csal√°dj√°t hozz√°vet√Ķlegesen ismerem.El√©g neh√©z term√©szettel √°ldotta meg √Ķket egyenk√©nt is az √ļr!
Azt√°n sok √∂ngyilkoss√°gnak t√ľn√Ķ dolog sokkal ink√°bb figyelemfelkelt√©s vagy zsarol√°s akar lenni oszt belecsuszik a sz√°mit√°sba nemkiv√°nt szitu!
Itt talán az ital is besegitett hogy ne legyen elég figyelmes magával az életével szemben.
Nem irigylem azt a fiatalt aki ugy n√Ķ fel hogy √∂r√∂kk√© parancsot kell teljesitenie, azt√°n hova megy a meg√©lhet√©s√©rt?-tov√°bbi parancsteljesit√©sre.
Hol itt akkor a lélek szabadsága?
# | Huliganthropus Huliganthropus - 2010 09 21 ¦ 18:02:48
Na ennél többet nem is érdemes mondani, mint itt alább e versben. Nem tart már soká...

Alföldi Géza - Üzenem

Egyszer mindenért felelni kell,
egyszer minden sz√°mad√°sra ker√ľl,
mert √©l m√©g benn√ľnk a t√∂rhetetlen hit,
hogy nem mind√©g a szem√©t marad fel√ľl...

Bár ma még csak káromkodni hajt is
a tehetetlen, medd√Ķ akarat,
megmozgatja a nehéz hidakat is
az √°r ereje, ha g√°tja szakad.

Pedig egyszer ez is bekövetkezik,
elsodor megfontolást, józan okot
a megalázott szívben égiglobbant harag.
S a legény, ki eddig dallal szórakozott

a virágban terhes réteken,
a gazda, aki izzadva kap√°lt,
az asszony, aki kenyeret dagaszt:
eljön kiosztani a megérdemelt halált!

Egyszer minden mocskos patk√°nyra
r√°szakad az √∂r√∂k r√©m√ľlet,
s ti, akik ma mégis rajtunk rágtok,
tudj√°tok meg: nincs k√∂ny√∂r√ľlet!...

Kérges markunk ököllé duzzad,
f√°radt szem√ľnk mintha vill√°m volna,
s megismeri b√ľszke √ļrmagunkat,
kifosztott fajtánk minden árulója.
# | tillati tillati - 2010 09 21 ¦ 18:23:36
.ecsém.....
Kinek √ľzengetsz te itt??:|
# | valahun valahun - 2010 09 21 ¦ 18:27:07
Csaba! A gond csak az, hogy ital n√©lk√ľl ez a val√≥s√°g.
# | postaimre postaimre - 2010 09 21 ¦ 18:37:33
csabapapa, de hi√°nyzott m√°r a sok b√∂lcsess√©ged. P√°rom szerint nem iszok eleget, s ki vagyok sz√°radva, mint a pergamen! Egy√©bk√©nt t√Ķlem a kocsm√°ros √©s az √∂sszes szeszesital-gy√°rt√≥ cs√Ķdbe is mehet. A t√©m√°ra ha nem tudsz f√≥kusz√°lni, esetleg c√°folni, akkor igy√°l ink√°bb, h√°tha magadhoz t√©rsz!
# | tillati tillati - 2010 09 21 ¦ 18:55:35
Tillati
kérdezett valaki téged????????? Ecsém...

Ez m√©g rendben lenne...vakag√©r, de ezt megel√Ķz√Ķen t√©ged ki a l√≥fasz k√©rdezet,√ļgy gondolom letekerted a c√©rn√°dat id√Ķ el√Ķtt:(
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 09 21 ¦ 19:20:27
csaba!

Aztán miért nem takarodsz már el a halál faszára?
Mi qrva szarnak tolod vissza állandóan ide azt a moslék cigány pofádat? Meg se kérdezd miért vagyok szemtelen! Azért mert egy sz@r szemét sz@ralak vagy!
Na tirhulj innen, amíg szépen vagyok te csicska!
:D

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 25% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 25% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 50% [2 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
GenerŠlŠsi idű: 2.03 mŠsodperc
83,604,575 egyedi lŠtogatů