Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Fogalomtalanítás

NaplóNa, akkor csak kanyarítok pár sort, csak a megszokás kedvéért összefoglalom az összefoglalóm, ne legyen láb alatt a lim-lom, ha kéz alá is eshet. Hol is hagytam abba? Igen, Maci jól van a mûtét után és a nagyok is jól veszik az iskolai „akadályokat”. Idehaza a lehetõségekhez mérten is rendben vagyunk, ám úgy látom, hogy ez nem generális jelenség. A tünetek egyre látványosabbak, vehemensebbek és elkerülhetetlenül tülekednek a látószögünkbe. Nos, megvolt a békítõ tárgyalás is a három rágalmazásért feljelentõ jóbbikos fiúval . Igen tanulságos volt számomra, mert szó sem volt békülésrõl, viszont sikerült annyit tisztázni, hogy egyiküket látásból is ismerem és valószínû, hogy annak idején a nevüket emlegetõ írás rosszhiszemben íródhatott. Pör lesz belõle, bár fölöslegesen, mert a jog az igazsággal a bíróságon régóta nem találkozik, de nem lehetett jobb belátásra bírni õket. Jó hírem viszont az, hogy a személyes találkozó azt támasztotta alá, hogy nem zsidókról van szó, csak jóbbikosokról. Ettõl nem lett könnyebb a helyzet, sõt, de sok vélt, vagy valós kóhnfliktust sikerült már tisztességgel lerendezni eddig is és ezen a szokásomon nem akarok változtatni. A többin sem.

No lássuk sorjában az „itthoni” eseményeket. Nyilván mindenkit a legjobban Stohl ügye érdekel, hogy milyen feltételekkel kerül a tököli szanatóriumba. Vagy mégsem? Esetleg Hagyó, vagy Damu? Egyik sem? Sajnos az ál-Pinyóról nincs hírem, mert nincs is, csak valami porhüvely, amit annak öltöztettek, de mukkja sincs, ahogy a „rendõri vezetõknek” sem, de egyáltalán, miközben azért szinte végóráit járja a zsandárok kósza hada. Lázár még van, de õt a Pinyó klón helyébe akarják betolni januártól, bár nem kizárt, hogy dezinformáció, de lényegében teljesen közömbös, bár talán csak annyiban mégsem, hogy kieresztették Gyurit az elõzetesbõl és a „mélyinterjúja” kitért Pinyóra is.

„Szia Imre!Ma beszéltem hódmezõvásárhelyi barátommal,mondta, hogy "nagyszerû" lázár otthagyja a szeretett városát:õ lesz a belügyminiszter januártól.
Csak ne lenne ennyire biztos minden "jóslatod"!
Áldás!...”

Tehát a bábnak lejárt a szavatossága és a nagy Gyurcsányos , Sukorós, Balsai-jelentéses maszlaggal , Gyuri kiengedésével nyilván valami nagyobb lázító akcióra számíthatunk, viszont jó hír az, hogy jelenlegi fázisában az a népség teljesen hibernált, bénult és megmozgatni csakis valami nagyobb hidraulikus emelõvel lehet. Nem is baj ez így, mert jövõre elõre kell hozni a választásokat és addig a zsidajt is úgy kell pozí-cion-álni, hogy bekerítésük is teljes lehessen, úgy politikailag, mint gazdaságilag. Katonailag ez már lényegében megtörtént. Az energia-fegyver is elsülhet közben. Most nem akarok belemenni az apró-cseprõbe, Jemen, Szomália „reformjaiba”, vagy Szíria NATO –támadásának esélyeibe, miközben az oroszok és Kína is megvétózta az ENSZ-ben az ellene felhozott szankciókat. Ugye milyen precedens nélküli együttmûködés ez? A törökök is szépen fokozatosan nyernek tért a Földközi-tengeren, de a Balkánon is, csak errõl még pszt! Ciprus lényegében már az övék és úgy sejtem, hogy az örmény és a grúz területi kérdésekben is komoly szerepük lesz. Tegnap olvastam egy cikket arról, hogy Grúziát is kettébe osztanák testvériesen, de felmerült mindez Koszovóval kapcsolatban is, csak más nációk vonatkozásában. Mindegy végül is, csak szedjék szét és takarítsák közben meg a zsidajjal szennyezett gazdasági és társadalmi vonalat, aztán újra össze lehet pakolni, mint a LEGO-t.

A Líbiában lebukott CIA-központ dokumentumai is lassan csak nyilvánosságra kerülnek és az ott forradalmi erõnek titulált fegyveres fosztogató csürhe, miután már telerabolta magát, nem igazán akar háborúsat játszani, bármennyire is akarja azt a NATO-zsidaj. A jövõnk.info-n jelent meg errõl egy jó kis cikk, de remélem olvastátok azt is.

Velem most éppen újra GESTAPO-sat játszadoznak a szolg-állatok és az SMS üzeneteimet fogják bizonyos tartományból. A kutatók üzeneteit nem kapom meg, de legalább mûködik a telefonom a másikkal ellentétbe, amit egyszerûen lekapcsoltak. Biztosan nagyon fáj nekik az a sok „hülyeség”, amit itt megírok/runk, de még mindig nem jött jobb állásajánlat, mint a gép elõtti ülés és ellés. Csak azt nem értem, miért nem állítják le a honlapot törvényileg, vagy valami technikai malõrnek álcázva, mert ugye közismert, hogy ezt eddig is lazán bevállalták. Persze sejtelmem azért csak van, mert ha ugyan arra vigyáznak, hogy az olvasottság ne emelkedjen napi 20 ezer fölé és folyamatosan korlátozzák le ezért az elérhetõségünket, s így akarják idõzíteni a „nagy belépõt”, mikor kiderül. hogy itt már jóelõre le volt írva minden, amire most kezdenek ráhangolódni.

A kutatók most hívtak (sms nem jön át), hogy köszönik a paramétereket az ELENIN-el kapcsolatban, hogy összeszedtétek. Õket az érdekelte, hogy az elõrejelzések szerint 50 ezer km-nél közelebb halad-e el esetleg a Földhöz, mert az nagyon veszélyes lehetne a Föld légkörébe hatoló összefagyott tömbök viszonylatában, ha a csóva kicsit is beletarolhatna a légkörünkbe. A felszabaduló mindenféle gázokról nem is szólva. Egyelõre úgy tûnik, hogy a távolság jóval nagyobb, így riadó lefújva, még gravitációs szinten sem okozhat ribilliót a kométa.

Visszatérve a szolgálatosdira és az ilyen indirekt zaklatásokra, ugyan unalmas, de respekt jár nekik a kitartó hülyeségük miatt. Ahelyett, hogy eljönnének beszélgetni, itt homokoznak az elektronikus adatforgalomban és halásznak, vagy azt hiszik, hogy gátolnak. Ez azért nem szép, mert közben azt híresztelik mindenfelé, hogy ügynök vagyok és az a dolgom, hogy teszteljem az embereket. Sajnos a tmrsz házatájékáról is ez jött vissza, bár a magyarázat itt meg is akadt, hogy mire fel is végzem ezt a tevékenységet. A „nemzeti oldal” is ezzel van jóllakatva, de ezt örömmel veszem, mert legalább a „hülyék” így nem környékeznek.

Másegyéb. A vonatkaravánok továbbra is haladnak és egyebek mellett a MOL tehervagonjai t figyelték meg nagy számban Budapest irányából eliramodni és folyékony nitrogénnel töltött tartálykocsik sorát. Közvetlen katonai szállítmányokról most nem írok, mert egyelõre titok, de úgy néz ki, hogy Paks és az atom vonatkozásában is változásokra számíthatunk. Hogy lesz-e közvetlen kiváltó baleset abból a célból, hogy leállítsák, azt még nem tudom, de mivel elõvették Kolontárt, azért okkal tételezem fel, hogy valamelyik katasztrófa-híradóban, kékfény-hírekben hamarosan bejelentik, hogy valahol szivárgott a radioaktív gáz és Fukushima kettõt forgatnak éppen ott a Hoolywood-i „magyar” Vajna-i producerek.

Úgy látom, hogy Tõkés Pétert is tolják elõre és pápásítják, amennyire csak lehet. Karácsonyi misét fog tartani a tököli BV-ben, s lehet, hogy Stohl fog neki ministrálni! Bevezetik a köztudatba újra a gyónás „szentségét” és már a zsidó szappanoráliákban van arra precedens, hogy ezt követõen nyugodtan léphetsz tovább, mintha mise történt volna. A zsidót golyószóróval illik gyóntatni, de odáig is csak eljutunk. Ennek tünete, hogy Kiss Imre barátunkat hajnalban bilincsben vitték el a rendõrök otthonából és egyenest az elmegyógyintézetbe kísérték. mint kiderült, az ügyében eljárni hivatott bírónõ rendelte el önkényesen ezt az új úri módit. A „ribi” nem bír jogi eszközökkel az igazsággal el, azért kétségbeesett és a rendõr-zsidómaffiával közösben úgy gondolták, hogy ez most akkor jó lesz, mert Imrét hülyének lehet titulálni. Persze Imre sértetlenül tért haza, mert egyszerûen kisétált az elmegyogyósok házából és még mindig norális, bár a helyzete nem az. Ezt játszották el Minda Zolival és velem is akarták a múlt évben.
Mindeközben a tv-ben Mága Zoltán cigányzenész húzza a pápua talpa alá az „Elindultam szép hazámból…” kezdetû magyar nótát. A zsidó-cigány anyátok ne sirasson majd benneteket!

Licával is beszéltem és olyan volt a hangja a telefonban, mintha gép beszélt volna. Zaklatják telefonon a feleségét is és a családi autók szervizben vannak, mert sikeresen belepiszkáltak azok, akik már vagy két éve nyíltan zaklatják õket a tényfeltáró munkája miatt. Nyugtattam – bár nem volt ideges-, hogy ez azért van mert az elsõ helyrõl még magasabb besorolást kapott a „Posta-csapat”, így már csak a kilövésünkkel kell számolni, viszont elég széles a spektrum, amit ki kell iktatniuk ahhoz, hogy nyomunk se maradjon, így ez nem is lehet sikeres. Szóval, vagy szó nélkül, de most ez még mindig nem a „valami”, viszont igen közelít hozzá.

Hozzszlsok

# | fsavanyu fsavanyu - 2011 10 05 ¦ 19:28:20
Itt forgalomtalanítaní kellene mindent, szinte minden szinten.
# | Huliganthropus Huliganthropus - 2011 10 05 ¦ 19:40:22
Tréfabomba. De vigyázz, ez nem tréfa!

-http://publicintelligence.net/vermont-fusion-center-improvised-chemical-pressure-bomb-warning/- (Direkt nem link)

Persze csakis azért, mert ha a zsidó-szopó-rendõröknek lehet paprika-spréjük, akkor az igazi Alkotmányunkban szereplõ parancs utasítására -mely szerint országunkat ha másképp nem megy, akkor erõvel kell megvédenünk a külsõ ás belsõ ellenséggel szemben- most már legalább elméletben fel kell készülnünk. Bizony vannak helyek a világban, ahol a cionisták, a zsidók már annyira felbõszítették a helyi hazafiakat, hogy ezeket a gyakorlatban is alkalmazzák, igaz e "játékszerek" inkább csak a figyelemfelkeltés eszközei. De hatalmas Isten állatkertje (láthatjuk, mert közéjük teremtette a zsidókat), nemkülönben a szabadforgalmú vegyszerek világa is.

Ja és még valami. Ahogyan a vízágyú vizében is van jelölõfolyadék, úgy itt is látható jele marad az öltözéken, kik voltak a hazafiakkal szembenállók. Ugyanis szép foltos marad a ruha a ruházás után.
# | kukackac kukackac - 2011 10 05 ¦ 20:18:47
No, de ez már a valami kezdete lehet. Mikor az egyik legismertebb közgazdász a világon, Nobel-díjas közgazdász 2008-ban, a közgazdaságtan és a nemzetközi ügyek professzora a Princeton Egyetemen Paul Krugman imigyen nyilatkozik. Végre nyíltan kimondja valaki a szándékukat.

"A legfontosabb - a skála, hogy növelje az állami kiadások. A gyakorlatban ez általában akkor jelentkezik, ha nincs háború. Mi tényleg a háború, de ha értékelni azt a bankjegyek, ez egy kis háború. Behajtására irányuló ilyen háború még nem elég. Kell valami nagyobb és lenyûgözõ."

http://topwar.ru/...upnee.html

Ezek után lehet /szeretet/ rezegni, remegni.
# | spartakusz spartakusz - 2011 10 05 ¦ 20:23:23
Szevasztok!

Mit szóltok hozzá - még emésztem...


http://www.youtub...zMnkxaaZ40


szeretettel: spari:....
# | Huliganthropus Huliganthropus - 2011 10 05 ¦ 20:46:51
Egy esetleges katonai kód az ELENIN betûszó?
Extinction Level Event Notable Impact November, vagyis valamilyen számottevõ hatást várhatunk novemberre? Az üstökös fényessége csökken, lehet szétesõben van. De elképzelhetõ, hogy nem is egy fizikai tárgy amit várnak. Látta már valaki az Elenin-t független ûrteleszkóp felvételen?
http://theintelhu...t-looming/
# | babyku babyku - 2011 10 05 ¦ 21:14:48
szerintem azért ne tiltanak le mert figyelik a látogatókat és beírásaikat..kukkoljuk csak
# | dengizin dengizin - 2011 10 05 ¦ 21:29:54
Huliganthropus, itt vannak képek, amit egy amatõr csillagász készített.

http://i.space.co...1316633184

Itt pedig az oldal:

http://www.space....-nasa.html
# | taskeszi taskeszi - 2011 10 05 ¦ 21:31:46
Sthol bucinak egy hatalmas elõnye fog származni a kaptári idõkbõl!
SOHA TÖBBÉ NEM LESZ SZORULÁSA!
Azé ez se utolsó...!
# | dengizin dengizin - 2011 10 05 ¦ 21:41:25
Hajoljon már le szappanért...Love Grin
# | taskeszi taskeszi - 2011 10 05 ¦ 21:41:26
Ja! A hírportál lekapcsoláshoz annyit,hogy valszeg kimaradt az életedbõl ez a rövid kis sunyi hír:
http://www.mnszen...C3%A9ny-01

Na majd akkor most aztán...!!

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 2.09 msodperc
83,603,877 egyedi ltogat