Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Pókok a hálóban

Napl√≥H√Ľv√∂sek a hajnalok √©s permetezik az √©gboltot tov√°bbra is, mintha azt m√°r a term√©szet meszeln√©. Az √©let megyen tov√°bb, az elemb√Ķl a delej nem akar fogyni. Marci l√°badozik √©s ma m√°r virgonckodik „Csipetke”. A mandul√°ja egyel√Ķre nem kelt benne hi√°ny√©rzetet. M√°t√© a gimib√Ķl hazahozta az els√Ķ n√©gyes√©t n√©metb√Ķl, ami kezdetnek nem is rossz, ahhoz k√©pest, hogy nagyon laz√°n veszi a tanul√°st. Kapacit√°lom, hogy gyakoroljon, mert az √©n n√©met-tud√°somnak sem √°rtana ez kis felfriss√ľl√©s. Blanka is egyre √∂n√°ll√≥bb, nagyl√°nyosan autoriter √©s √ļtkeres√Ķ. Most √©ppen rajzolni iparkodik, s m√Ľv√©sz-iskol√°kkal kezdett szemezgetni. Minden megy a maga ker√©kv√°g√°s√°ban, mintha mindig is √≠gy mehetne tov√°bb, de gy√ľlekeznek a felh√Ķk a chemtrailos terembur√°n. A h√°bor√ļ akt√≠vabb szakasz√°ba l√©pett, de ez m√©g mindig csak er√Ķfitogtat√°s, poz√≠ci√≥ba-k√©nyszer√≠t√©s √©s sokkal ink√°bb diplom√°ciai, mint katonai man√Ķverek halmaza.

B√°r √©ppen tegnap kaptam egy √ļjabb el√Ķrejelz√©st arra vonatkoz√≥an, hogy Hillary Clinton k√∂r√ľl is elfogyott a leveg√Ķ √©s t√∂bb jel is arra utal, hogy okt√≥ber k√∂zep√©n egy nagyobb dob√°sra k√©sz√ľlnek a terrorista zsid√≥ √°llami k√∂lts√©gvet√©si szervezetek az USA-ban, √°m √ļgy l√°tom, hogy a nagyobb er√Ķk m√°r itt mozognak √©s ezek id√Ķh√ļz√°sra j√°tszanak. Ez jelenleg egyen√©rt√©k√Ľnek hat a vil√°gh√°bor√ļ elker√ľl√©s√©nek sz√°nd√©k√°val, de ugye semmi nem biztos. Igen, most √Ķszre is k√©szenl√©tbe kell helyez√Ķdni, mert gy√ļrnak ara, hogy beind√≠ts√°k azt a h√°bor√ļt, amire m√°r 2006 √≥ta ny√≠ltan fenik a fogukat a zsidajok, de ahogy l√°tom ez most is el fog maradni. M√°r ami annak komolys√°g√°t illeti. M√©g mindig nem el√©g elkeseredettek √©s ami enn√©l is l√©nyegesebb, nem el√©g tudatosak azok, akikkel √©rdemes lehet megv√≠vni b√°rmilyen nemzetment√Ķ hadmozdulatot. A katonai megold√°s √≠gy csak egy elkeseredett √©s egy „pr√≥ba-szerencse” alapon lezajl√≥, „majd id√Ķ k√∂zben kiforrja mag√°t” c√≠mk√©vel felruh√°zott mozzanat lehet, s ha lesz, az lesz. De nem lesz forr√≥ √Ķsz, max. forrong√≥, fortyog√≥. Mi√©rt gondolom √≠gy? Az el√Ķjelek arra utalnak, hogy a „nagyhatalmak” eltolt√°k a megold√°st egy √©vvel √©s 2012-re helyezt√©k a hangs√ļlyt. Mi√≥ta √©szlelt√©k a k√©sz√ľl√Ķd√Ķ vil√°gh√°bor√ļs vesz√©ly komolys√°g√°t arr√≥l sz√≥lt a t√∂rt√©net, hogy azt mindenf√©le szerz√Ķd√©sekkel, katonai er√Ķfitogtat√°ssal, a hatalmi √°gazatok √©s a sz√∂vets√©gesi rendszer ki√©p√≠t√©s√©vel, √°talak√≠t√°s√°val, az „energia-fegyver” √©s a „p√©nz-fegyver” seg√≠ts√©g√©vel elod√°zz√°k, hogy „b√©k√©s” √ļton t√∂rt√©nhessen meg az √°trendez√Ķd√©s, amely jelenleg az√©rt m√©g nem l√°tszik teljes bizonyoss√°ggal a „zsid√≥mentes szebb j√∂v√Ķnek”, de a leveg√Ķben ott l√≥g annak a lehet√Ķs√©ge.

A jelek abba az ir√°nyba mutatnak, hogy j√∂v√Ķre, az orosz v√°laszt√°sokon is t√ļl az izraeli parlamenti v√°laszt√°sokat is meg kell nyerni az orosz nyelv√Ľ emigr√°nsoknak, s √≠gy fegyver n√©lk√ľl kell √©s lehet (sorrend szabadon cser√©lhet√Ķ) lefegyverezni zsid√≥ki√°t. No, mire id√°ig eljuthatnak, akkorra cudar vil√°got j√≥solnak a „szakemberek”. Soros Gyuri azt mondja, hogy id√©n decembert√Ķl igen s√ļlyos lesz a v√°ls√°g, messze t√ļln√Ķve a 2008-as esszenci√°t. Hiszitek, vagy nem, az teljesen mindegy.

√Čppen most √©rkezett √ľzenet a k√∂vetkez√Ķket mondja:
„Lavina elindult = 2012. jan. 01. a korm√°ny fizet√©sk√©ptelen. Nyugd√≠j fizet√©sek = 60% infl√°ci√≥. Forintb√≥l mindenki menek√ľl. √Ėsszeoml√≥ Euro viszi a sv√°jci Frankot is a m√©lybe!”

Tal√°n nem v√©letlen, hogy j√∂v√Ķ tavaszra el√Ķrehozott v√°laszt√°sokr√≥l esik egyre t√∂bbet sz√≥ √©s a p√°pu√°nak a lemondat√°sa is sz√≥ba ker√ľlt? Mindemellett j√∂nnek a zuf√≥k is minden mennyis√©gben √©s ha a v√≠zcsapot kinyitom, akkor onnan is a zidegen l√©nyek t√°mad√°s√°t√≥l kell tartani. Ez van, feleim. Az elker√ľlhetetlen onnan ismerszik meg, hogy nem elker√ľlhet√Ķ. Leleplez√©s minden mennyis√©gben imm√°r a zsid√≥-m√©di√°ban, de k√ľlf√∂ld√∂n is. Olvasom, hogy az oroszok tiszt√°zni akarj√°k Katyint a lengyelekkel, akik az√©rt sok t√≠zezer „v√∂r√∂s katon√°t” koncl√°gereztek be √©s nyuvasztottak meg az 1919-es √©vek v√©g√©t√Ķl. De olvasok leleplez√©seket a b√ļr h√°bor√ļr√≥l is, amir√Ķl √©n kb. egy √©ve √≠rtam, hogy az angolsz√°sz zsid√≥k akkor hozt√°k l√©tre az els√Ķ ismert ilyen jelleg√Ľ megsemmis√≠t√Ķ-t√°bort. Majd olvasom, hogy a II. VH befejez√©s√©t k√∂vet√Ķen m√°r 1945 j√ļnius√°ban a sz√∂vets√©geseknek meg kellett volna t√°madni a Szovjetuni√≥t √©s amit nem siker√ľlt Hitlerrel √©s k√©s√Ķbb Rommellel v√©grehajtatni, azt most egy√ľttes er√Ķvel √©s ny√≠ltan tett√©k volna meg.Olyan inform√°ci√≥s h√°bor√ļ ez, amelyet itt mi a honlapon √©s k√≠v√ľle j√≥l meg√©rtett√ľnk, s tal√°n siker√ľlt √ļtt√∂r√Ķ szerepet v√°llalni abban, hogy r√°d√∂bbenjenek, ennek √≠gy kell lennie. NINCS TITOK! S ha titok nincs, akkor nem kell titkol√≥zni sem, de ennek √©rdek√©ben a titkokkal √∂vezett t√°rsas√°gokat, szem√©lyeket el kell takar√≠tani az √ļtb√≥l, f√©lig √©s el√Ķsz√∂r titkosan, de egyre ny√≠ltabban. S kik teszik mindezt meg? No az m√°r titok.
Itt m√°r nem egyszer√Ľ „leleplez√©sek” zajlanak, hanem koncepci√≥zus r√©szlet-felt√°r√°s, logikailag √©rthet√Ķ , mert √∂sszef√ľgg√Ķ esem√©nyl√°ncolatok napf√©nyre hozatala pr√≥ √©s kontra, no meg rekontra √©s Fed√°k S√°ri.

Persze √©rtelek benneteket, hogy az a k√©rd√©s mer√ľl fel mindenkiben, ami bennem is: de ett√Ķl hogyan √©s mik√©ppen lesz jobb nek√ľnk √©s unok√°inknak, hisz itt mindenki nyakig benne van ebben a piszkos √©s gyilkos j√°tszm√°ban?

A v√°lasz nagyon egyszer√Ľ. Mindenki sz√°m√°ra ez semmik√©ppen nem lehet √©s nem is lesz sem j√≥, sem sz√©p. A h√°bor√ļ nem elker√ľlhet√Ķ √©s bizony a gyilkol√°sz√°s sz√≠ne-java m√©g el√Ķtt√ľnk √°ll. A gonosz nem adja mag√°t olcs√≥n √©s bizony el kell ismerni, hogy jelenleg csak annyi biztos, hogy a gonosz az √©let√ľnkre t√∂r, de pontosan neh√©z meghat√°rozni, hogy melyik er√Ķ nem annak az eszk√∂ze.

Az oroszok nem fognak l√©pni egyel√Ķre, hisz erre semmi s√ľrget√Ķ k√©nyszer√ľk egyel√Ķre nincs. Ha esetleg az ENSZ „reformja” alapj√°n z√∂ld baretben j√∂hetnek, az m√°r m√°s, de ez sem mostan√°ban lesz, csak j√∂v√Ķre esed√©kes. A palesztin t√∂rt√©net is megakadni l√°tszik √©s eltolt√°k a megold√°s√°t egy esztend√Ķvel. √Črthet√Ķ az oka, hisz ha a zsid√≥kiai v√°laszt√°sokon a kmesszetben t√∂bbs√©gre jut az orosz nyelv√Ľ „nyers er√Ķ”, akkor l√©nyeg√©ben azonnal elkezd√Ķdhet a „demokratikus” √°talakul√°s. N√°lunk is az van, hogy ha az √∂sszeoml√°s a t√∂megek sz√°m√°ra is l√°that√≥ √©s √©rezhet√Ķ m√≥don bek√∂vetkezik, akkor egy „demokratikus” v√°laszt√°sosdit m√©g meg lehet ereszteni, hogy azt a l√°tszatot kelts√©k, hogy a jelenleg is ott l√©v√Ķ zsid√≥-p√°rtok b√°rmelyike azt a helyzetet m√©g kezelni lesz k√©pes. √Ām ez k√©ptelens√©g. Zsid√≥ nem maradhat a hatalom k√∂zel√©ben sem, s ha egy√°ltal√°n √©letben maradhat, akkor azt is er√Ķsen ellen√Ķrz√∂tt k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt, megb√©lyegezve, hogy ad√≥ss√°g√°t ler√≥va szolg√°la a kor√°bban neki kiszolg√°ltatottakat. Tal√°n √≠gy t√∂rleszthetnek p√°ran. De a most hatalmon l√©v√Ķekkel, poz√≠ci√≥ban tal√°lhat√≥akkal mindenk√©ppen v√©gezni kell! Ezt nyugodtan nevezhetj√ľk „elsz√°moltat√°snak” is, de arra m√©g nem el√©g √©rett a helyzet. √Čppen tegnap kaptam h√≠rt a TMRSZ h√°zat√°j√©k√°r√≥l, amely arr√≥l √©rtes√≠tett, hogy √Ķk semmik√©ppen nem l√©pnek, azt a civilekt√Ķl v√°rj√°k √©s ez teljesen komolyan gondolj√°k! Nos, ez m√°r sz√°momra nem is volt k√©rd√©s, viszont annyi a k√©r√©sem, √≥hajom, elv√°r√°som – s ha √ļgy tetszik: parancsom –, fel√©j√ľk, hogy ha beindul, akkor viszont ne √°lljanak az √ļtba, s kushadjanak, am√≠g el nem m√ļlik a vihar. A t√∂bbit meg megl√°tjuk akkor, de nem sok BAR-B√ĀR- nak lesz helye az √©l√Ķk k√∂zt akkor sem. Sz√≥val, t√ľrelem. A kuty√°k csaholjanak csak, de a gazd√°ik rezd√ľl√©seit kell szemmel k√∂vetni!

Magyarorsz√°g mindezen jelens√©gek k√∂z√©ppontja √©s √©rezhet√Ķ v√°ltoz√°s csak akkor lesz, ha m√°r a k√ľls√Ķ nyak√∂rv meg van szor√≠tva, hogy fuldokoljon, akire r√°ker√ľlt a p√≥r√°z.

Ez az√©rt van √≠gy, mert rendk√≠v√ľl k√©nyes √©s √©rz√©keny a helyzet, hisz nem lehet csak √ļgy kiirtani a holokamu-t√ļl√©l√Ķket, s m√°sik r√©szr√Ķl cion√©k k√∂zpontja is Budapest √©s igaz√°b√≥l nincs hov√° terpeszteni√ľk, mert nemk√≠v√°natos genetikai tumorok ezen a vil√°gon, mik√∂zben r√°tekeredtek a szervezet minden l√©tfontoss√°g√ļ szerv√©re. Leoper√°lni √Ķket nem egyszer√Ľ an√©lk√ľl, hogy a p√°ciens bele ne pusztuljon. T√ľrelmetlen vagyok √©n is, de azt is be kell v√°rnunk, hogy a tudatlan √©s ostoba √°tlag el√©g √©hes legyen ahhoz, hogy k√©pes legyen odafigyelni arra, mit is mondunk neki. Ha nem akar harcolni, akkor nincs vel√ľk mit kezdeni. Ha akar, akkor k√©pesnek kell lenni felfegyverezni √©s vezetni is √Ķket, c√©lszer√Ľen, szakszer√Ľen √©s operat√≠v m√≥don. Antiszemit√°v√° kell v√°lnia minden magyarnak, ahogy minden m√°s nemzetinek is fel kell ismernie ezt az alapvet√Ķ elrendeltet√©st!

HozzŠszůlŠsok

# | Tabak Tabak - 2011 09 26 ¦ 10:45:51
Aki ma Magyarországon nem Antiszemita az hazaáruló,és a Haza elárulójának mindég is kötél járt!!!
# | Rettenthetetlen Rettenthetetlen - 2011 09 26 ¦ 11:17:49
Meger√Ķs√≠tve. Tegnapt√≥l eszeveszett, √Ķr√ľlt sz√≥r√°s a F√Ķv√°ros felett!
Extra multivitamin a népnek.
Már csak egy kérdés maradt: mikor borul ki mindez végre?! Mikor?!

Sajnos, magam is √≠gy gondolom, a "tehetetlen massza", a tutyimutyi t√∂bbs√©g m√©g nem k√©sz√ľlt fel egy esetleges n√©pfelkel√©sre, vagy √∂nv√©delmi harcra.
Csak egy r√°k√©nyszer√≠tett, vagy k√ľl√∂nleges, extr√©m esem√©ny ind√≠thatja be a N√©p √∂nv√©delmi reakci√≥j√°t.
HARCRA FEL MAGYAROK!
# | kincses kincses - 2011 09 26 ¦ 11:26:40
Rettenthetetlen, nyugalom. 199O j√ļnius√°ban kipr√≥b√°lt√°k Bukarestben, milyen, amikor agy-zavar√°ssal harcra serkentenek egy n√©pet...Breivik iskol√°s eset lesz, ha erre j√°tszanak majd r√°! sz√≥val, csak √≥vatosan azzal a r√°k√©nyszer√≠t√©ssel...
# | Arany Arany - 2011 09 26 ¦ 11:28:23
Rettenthetetlen! Tegnap Pest k√∂zel√©ben voltam, √©s ut√°na v√©gig a f√©l orsz√°gon... Minden√ľtt ezerrel tele volt az √©gbolt a sz√©tter√ľl√Ķ cs√≠kokkal! M√°r az sem √©rdekli √Ķket, hogy f√©nyes nappal, reggelt√Ķl estig sz√≥rnak...
Az éjszakát pedig ki látja...

Nek√ľnk meg a szok√°sos t√ľnetek el√Ķj√∂ttek. K√∂h√∂g√©s, rosszull√©t...

Amíg az emberek az égre fel sem néznek, vagy vállrándítással tudomásul veszik, vagy megállapítják, hogy "kondenzcsíkok", addig semmiféle ébredés nem várható!

Az pedig a j√≥zan √©sz logik√°ja szerint, √©s √Ķket ismerve, ha ezzel b√°rmi olyasmit akarn√°nak, ami az emberis√©gnek a jav√°t szolg√°ln√°, akkor m√°r kiab√°ln√°k minden lehets√©ges helyen, ahogy a cs√∂v√∂n kif√©r, hogy mennyit √°ldoznak mir√°nk... Shock
# | postaimre postaimre - 2011 09 26 ¦ 11:34:16
Antiszemit√°nak lenni hazafias k√∂teless√©g, de √∂nmag√°ban ez "csak" a szellemi h√°tt√©r. Tev√Ķlegesen is azz√° kell v√°lni, ami igaz emberr√© tesz. Antiszemitizmus = Igazs√°g!

Kincses, Breiviknek tettest√°rsai voltak √©s azt is tudni lehet, hogy az √∂ld√∂kl√©st is ketten hajtott√°k v√©gre (legal√°bb), de k√∂zben t√∂bbsz√∂r is k√©rte a vezet√Ķit√Ķl telefonon, hogy adjanak parancsot a befejez√©s√©re. Norv√©gi√°ban nagy kuss van err√Ķl √©s megy az eltussol√°s. A robbant√°st sem √Ķ hajtotta v√©gre egyed√ľl √©s nincs meg m√°sf√©l tonna anyag, a m√Ľtr√°gy√°b√≥l, amit berendelt. Ha j√≥l √©rtes√ľltem, akkor √Ķ egy rend√Ķrtiszt volt, nem egy paraszt. Pont a "mi" TEK-es t√°rsas√°gunkhoz anal√≥g t√°rsas√°got vez√©nylet.
Nálunk mi indítja meg? Egy "magyar" 9/11? A cigányterror eddig nem jött be nekik. De elcseszte az NBH a Jóbbik-gárda és a HVIM-betyársereg vonalat is. Taxisblokád?
# | kincses kincses - 2011 09 26 ¦ 11:49:19
Imre, azt nem lehet tagadni, hogy GY√õL-etik az √ĖL-hetn√©ket, √©s biztosan vannak m√©g ABC szerinti tervek, hogyan lehetne hamar √©s olcs√≥n megszabadulni sok sok embert√Ķl. ha j√≥l hallottam, kremat√≥rium is √©p√ľl valahol. Breivikkel kapcsolatban eg√©szen biztos vagyok, hogy pszicho-t√∂k√©ltes katona, n√©mi √ľzemzavarral(√Ķ maga telefon√°lt a rend√Ķrs√©gnek t√∂bbsz√∂r, hogy √°ll√≠ts√°k le). Rettenthetetlennek az√©rt √≠rtam, hogy nyugi, mert Bukarestben ez ment, csak t√∂meggel. a k√≥d a "szem√ľvegesek" volt, azaz azokat kellett puszt√≠tani, teljesen esetlegesen, akik szem√ľvegesek voltak. √©s siker√ľlt. halottak, sebes√ľltek ezrei...ma m√°r senki sem besz√©l r√≥la, de amerikai k√≠s√©rleti telep vagyunk ilyen szempontb√≥l. Egyet√©rtek: robban√°sra j√°tszanak, √©s m√©gis: NAGYON √ČSZN√ČL KELL LENNI. √ČPPEN MOST!k√ľl√∂nben nem harc, hanem m√©sz√°rsz√©k lesz...k√∂zeledik a D-Day eml√©knapja...
# | gabi gabi - 2011 09 26 ¦ 12:01:54
Jól jön majd egy metró elleni támadás, az anyagot már rég lehordták hozzá.
# | Rettenthetetlen Rettenthetetlen - 2011 09 26 ¦ 12:02:36
Nem tudom, napról-napra változik a helyzet.
√öj n√©pny√ļz√°sok, √ļjabb n√©pellenes int√©zked√©sek, √ļjabbn√°l √ļjabb nemzetrombol√≥ tervek...

Valamiféle megmagyarázhatatlan "holtpont" uralkodik mindenfele.
Sokszor sz√°momra √©rthetetlen, s egyszerre megd√∂bbent√Ķ, hogy az emberek mit gondolhatnak, vagy hogyan akarj√°k j√∂v√Ķj√ľket, gyermekeik j√∂v√Ķj√©t elk√©pzelni, mik√©nt meg√©lni.

√Črzik a baj k√∂zeledt√©t, de nem tesznek ellene semmit. T√°n, nagy nyugalmukban, s titokban v√°rnak a h√≥h√©rjukra?!
Mintha semmi sem sz√°m√≠tana, csak "lebegnek" a nagy semmiben, - nagyfok√ļ √©rdektelens√©gben fuldokolva.

Neh√©z feladat lesz ekkora m√©rt√©k√Ľ k√∂z√∂mb√∂ss√©gt√Ķl betegesked√Ķ nemzetet harcra h√≠vni.
# | enid enid - 2011 09 26 ¦ 12:11:52
Azt olvasom, hogy ha megfigyeljuk a nagy(on nem) termeszetes kataklizmakat, vagy merenyleteket az mindig osszhangba hozhato a hold bizonyos tevekenysegevel es a chemiai-savok tevekenysegevel is.

A cikk szerint ugy tunik, hogy mivel ezek az elobb emlitett dolgok tobb szaz eletet kovetelnek, kisse olyan megszervezett ritualis ''ember-aldozat'' izt kap.
Hogy a fekete-magiat alkalmazzak, az gondolom mar senkinek nem ketseges.
# | Ata Istar Ata Istar - 2011 09 26 ¦ 12:34:27
enid kifejtenéd kissé?

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 2.32 mŠsodperc
86,023,208 egyedi lŠtogatů