Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Pókok a hálóban

Napl√≥H√Ľv√∂sek a hajnalok √©s permetezik az √©gboltot tov√°bbra is, mintha azt m√°r a term√©szet meszeln√©. Az √©let megyen tov√°bb, az elemb√Ķl a delej nem akar fogyni. Marci l√°badozik √©s ma m√°r virgonckodik „Csipetke”. A mandul√°ja egyel√Ķre nem kelt benne hi√°ny√©rzetet. M√°t√© a gimib√Ķl hazahozta az els√Ķ n√©gyes√©t n√©metb√Ķl, ami kezdetnek nem is rossz, ahhoz k√©pest, hogy nagyon laz√°n veszi a tanul√°st. Kapacit√°lom, hogy gyakoroljon, mert az √©n n√©met-tud√°somnak sem √°rtana ez kis felfriss√ľl√©s. Blanka is egyre √∂n√°ll√≥bb, nagyl√°nyosan autoriter √©s √ļtkeres√Ķ. Most √©ppen rajzolni iparkodik, s m√Ľv√©sz-iskol√°kkal kezdett szemezgetni. Minden megy a maga ker√©kv√°g√°s√°ban, mintha mindig is √≠gy mehetne tov√°bb, de gy√ľlekeznek a felh√Ķk a chemtrailos terembur√°n. A h√°bor√ļ akt√≠vabb szakasz√°ba l√©pett, de ez m√©g mindig csak er√Ķfitogtat√°s, poz√≠ci√≥ba-k√©nyszer√≠t√©s √©s sokkal ink√°bb diplom√°ciai, mint katonai man√Ķverek halmaza.

B√°r √©ppen tegnap kaptam egy √ļjabb el√Ķrejelz√©st arra vonatkoz√≥an, hogy Hillary Clinton k√∂r√ľl is elfogyott a leveg√Ķ √©s t√∂bb jel is arra utal, hogy okt√≥ber k√∂zep√©n egy nagyobb dob√°sra k√©sz√ľlnek a terrorista zsid√≥ √°llami k√∂lts√©gvet√©si szervezetek az USA-ban, √°m √ļgy l√°tom, hogy a nagyobb er√Ķk m√°r itt mozognak √©s ezek id√Ķh√ļz√°sra j√°tszanak. Ez jelenleg egyen√©rt√©k√Ľnek hat a vil√°gh√°bor√ļ elker√ľl√©s√©nek sz√°nd√©k√°val, de ugye semmi nem biztos. Igen, most √Ķszre is k√©szenl√©tbe kell helyez√Ķdni, mert gy√ļrnak ara, hogy beind√≠ts√°k azt a h√°bor√ļt, amire m√°r 2006 √≥ta ny√≠ltan fenik a fogukat a zsidajok, de ahogy l√°tom ez most is el fog maradni. M√°r ami annak komolys√°g√°t illeti. M√©g mindig nem el√©g elkeseredettek √©s ami enn√©l is l√©nyegesebb, nem el√©g tudatosak azok, akikkel √©rdemes lehet megv√≠vni b√°rmilyen nemzetment√Ķ hadmozdulatot. A katonai megold√°s √≠gy csak egy elkeseredett √©s egy „pr√≥ba-szerencse” alapon lezajl√≥, „majd id√Ķ k√∂zben kiforrja mag√°t” c√≠mk√©vel felruh√°zott mozzanat lehet, s ha lesz, az lesz. De nem lesz forr√≥ √Ķsz, max. forrong√≥, fortyog√≥. Mi√©rt gondolom √≠gy? Az el√Ķjelek arra utalnak, hogy a „nagyhatalmak” eltolt√°k a megold√°st egy √©vvel √©s 2012-re helyezt√©k a hangs√ļlyt. Mi√≥ta √©szlelt√©k a k√©sz√ľl√Ķd√Ķ vil√°gh√°bor√ļs vesz√©ly komolys√°g√°t arr√≥l sz√≥lt a t√∂rt√©net, hogy azt mindenf√©le szerz√Ķd√©sekkel, katonai er√Ķfitogtat√°ssal, a hatalmi √°gazatok √©s a sz√∂vets√©gesi rendszer ki√©p√≠t√©s√©vel, √°talak√≠t√°s√°val, az „energia-fegyver” √©s a „p√©nz-fegyver” seg√≠ts√©g√©vel elod√°zz√°k, hogy „b√©k√©s” √ļton t√∂rt√©nhessen meg az √°trendez√Ķd√©s, amely jelenleg az√©rt m√©g nem l√°tszik teljes bizonyoss√°ggal a „zsid√≥mentes szebb j√∂v√Ķnek”, de a leveg√Ķben ott l√≥g annak a lehet√Ķs√©ge.

A jelek abba az ir√°nyba mutatnak, hogy j√∂v√Ķre, az orosz v√°laszt√°sokon is t√ļl az izraeli parlamenti v√°laszt√°sokat is meg kell nyerni az orosz nyelv√Ľ emigr√°nsoknak, s √≠gy fegyver n√©lk√ľl kell √©s lehet (sorrend szabadon cser√©lhet√Ķ) lefegyverezni zsid√≥ki√°t. No, mire id√°ig eljuthatnak, akkorra cudar vil√°got j√≥solnak a „szakemberek”. Soros Gyuri azt mondja, hogy id√©n decembert√Ķl igen s√ļlyos lesz a v√°ls√°g, messze t√ļln√Ķve a 2008-as esszenci√°t. Hiszitek, vagy nem, az teljesen mindegy.

√Čppen most √©rkezett √ľzenet a k√∂vetkez√Ķket mondja:
„Lavina elindult = 2012. jan. 01. a korm√°ny fizet√©sk√©ptelen. Nyugd√≠j fizet√©sek = 60% infl√°ci√≥. Forintb√≥l mindenki menek√ľl. √Ėsszeoml√≥ Euro viszi a sv√°jci Frankot is a m√©lybe!”

Tal√°n nem v√©letlen, hogy j√∂v√Ķ tavaszra el√Ķrehozott v√°laszt√°sokr√≥l esik egyre t√∂bbet sz√≥ √©s a p√°pu√°nak a lemondat√°sa is sz√≥ba ker√ľlt? Mindemellett j√∂nnek a zuf√≥k is minden mennyis√©gben √©s ha a v√≠zcsapot kinyitom, akkor onnan is a zidegen l√©nyek t√°mad√°s√°t√≥l kell tartani. Ez van, feleim. Az elker√ľlhetetlen onnan ismerszik meg, hogy nem elker√ľlhet√Ķ. Leleplez√©s minden mennyis√©gben imm√°r a zsid√≥-m√©di√°ban, de k√ľlf√∂ld√∂n is. Olvasom, hogy az oroszok tiszt√°zni akarj√°k Katyint a lengyelekkel, akik az√©rt sok t√≠zezer „v√∂r√∂s katon√°t” koncl√°gereztek be √©s nyuvasztottak meg az 1919-es √©vek v√©g√©t√Ķl. De olvasok leleplez√©seket a b√ļr h√°bor√ļr√≥l is, amir√Ķl √©n kb. egy √©ve √≠rtam, hogy az angolsz√°sz zsid√≥k akkor hozt√°k l√©tre az els√Ķ ismert ilyen jelleg√Ľ megsemmis√≠t√Ķ-t√°bort. Majd olvasom, hogy a II. VH befejez√©s√©t k√∂vet√Ķen m√°r 1945 j√ļnius√°ban a sz√∂vets√©geseknek meg kellett volna t√°madni a Szovjetuni√≥t √©s amit nem siker√ľlt Hitlerrel √©s k√©s√Ķbb Rommellel v√©grehajtatni, azt most egy√ľttes er√Ķvel √©s ny√≠ltan tett√©k volna meg.Olyan inform√°ci√≥s h√°bor√ļ ez, amelyet itt mi a honlapon √©s k√≠v√ľle j√≥l meg√©rtett√ľnk, s tal√°n siker√ľlt √ļtt√∂r√Ķ szerepet v√°llalni abban, hogy r√°d√∂bbenjenek, ennek √≠gy kell lennie. NINCS TITOK! S ha titok nincs, akkor nem kell titkol√≥zni sem, de ennek √©rdek√©ben a titkokkal √∂vezett t√°rsas√°gokat, szem√©lyeket el kell takar√≠tani az √ļtb√≥l, f√©lig √©s el√Ķsz√∂r titkosan, de egyre ny√≠ltabban. S kik teszik mindezt meg? No az m√°r titok.
Itt m√°r nem egyszer√Ľ „leleplez√©sek” zajlanak, hanem koncepci√≥zus r√©szlet-felt√°r√°s, logikailag √©rthet√Ķ , mert √∂sszef√ľgg√Ķ esem√©nyl√°ncolatok napf√©nyre hozatala pr√≥ √©s kontra, no meg rekontra √©s Fed√°k S√°ri.

Persze √©rtelek benneteket, hogy az a k√©rd√©s mer√ľl fel mindenkiben, ami bennem is: de ett√Ķl hogyan √©s mik√©ppen lesz jobb nek√ľnk √©s unok√°inknak, hisz itt mindenki nyakig benne van ebben a piszkos √©s gyilkos j√°tszm√°ban?

A v√°lasz nagyon egyszer√Ľ. Mindenki sz√°m√°ra ez semmik√©ppen nem lehet √©s nem is lesz sem j√≥, sem sz√©p. A h√°bor√ļ nem elker√ľlhet√Ķ √©s bizony a gyilkol√°sz√°s sz√≠ne-java m√©g el√Ķtt√ľnk √°ll. A gonosz nem adja mag√°t olcs√≥n √©s bizony el kell ismerni, hogy jelenleg csak annyi biztos, hogy a gonosz az √©let√ľnkre t√∂r, de pontosan neh√©z meghat√°rozni, hogy melyik er√Ķ nem annak az eszk√∂ze.

Az oroszok nem fognak l√©pni egyel√Ķre, hisz erre semmi s√ľrget√Ķ k√©nyszer√ľk egyel√Ķre nincs. Ha esetleg az ENSZ „reformja” alapj√°n z√∂ld baretben j√∂hetnek, az m√°r m√°s, de ez sem mostan√°ban lesz, csak j√∂v√Ķre esed√©kes. A palesztin t√∂rt√©net is megakadni l√°tszik √©s eltolt√°k a megold√°s√°t egy esztend√Ķvel. √Črthet√Ķ az oka, hisz ha a zsid√≥kiai v√°laszt√°sokon a kmesszetben t√∂bbs√©gre jut az orosz nyelv√Ľ „nyers er√Ķ”, akkor l√©nyeg√©ben azonnal elkezd√Ķdhet a „demokratikus” √°talakul√°s. N√°lunk is az van, hogy ha az √∂sszeoml√°s a t√∂megek sz√°m√°ra is l√°that√≥ √©s √©rezhet√Ķ m√≥don bek√∂vetkezik, akkor egy „demokratikus” v√°laszt√°sosdit m√©g meg lehet ereszteni, hogy azt a l√°tszatot kelts√©k, hogy a jelenleg is ott l√©v√Ķ zsid√≥-p√°rtok b√°rmelyike azt a helyzetet m√©g kezelni lesz k√©pes. √Ām ez k√©ptelens√©g. Zsid√≥ nem maradhat a hatalom k√∂zel√©ben sem, s ha egy√°ltal√°n √©letben maradhat, akkor azt is er√Ķsen ellen√Ķrz√∂tt k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt, megb√©lyegezve, hogy ad√≥ss√°g√°t ler√≥va szolg√°la a kor√°bban neki kiszolg√°ltatottakat. Tal√°n √≠gy t√∂rleszthetnek p√°ran. De a most hatalmon l√©v√Ķekkel, poz√≠ci√≥ban tal√°lhat√≥akkal mindenk√©ppen v√©gezni kell! Ezt nyugodtan nevezhetj√ľk „elsz√°moltat√°snak” is, de arra m√©g nem el√©g √©rett a helyzet. √Čppen tegnap kaptam h√≠rt a TMRSZ h√°zat√°j√©k√°r√≥l, amely arr√≥l √©rtes√≠tett, hogy √Ķk semmik√©ppen nem l√©pnek, azt a civilekt√Ķl v√°rj√°k √©s ez teljesen komolyan gondolj√°k! Nos, ez m√°r sz√°momra nem is volt k√©rd√©s, viszont annyi a k√©r√©sem, √≥hajom, elv√°r√°som – s ha √ļgy tetszik: parancsom –, fel√©j√ľk, hogy ha beindul, akkor viszont ne √°lljanak az √ļtba, s kushadjanak, am√≠g el nem m√ļlik a vihar. A t√∂bbit meg megl√°tjuk akkor, de nem sok BAR-B√ĀR- nak lesz helye az √©l√Ķk k√∂zt akkor sem. Sz√≥val, t√ľrelem. A kuty√°k csaholjanak csak, de a gazd√°ik rezd√ľl√©seit kell szemmel k√∂vetni!

Magyarorsz√°g mindezen jelens√©gek k√∂z√©ppontja √©s √©rezhet√Ķ v√°ltoz√°s csak akkor lesz, ha m√°r a k√ľls√Ķ nyak√∂rv meg van szor√≠tva, hogy fuldokoljon, akire r√°ker√ľlt a p√≥r√°z.

Ez az√©rt van √≠gy, mert rendk√≠v√ľl k√©nyes √©s √©rz√©keny a helyzet, hisz nem lehet csak √ļgy kiirtani a holokamu-t√ļl√©l√Ķket, s m√°sik r√©szr√Ķl cion√©k k√∂zpontja is Budapest √©s igaz√°b√≥l nincs hov√° terpeszteni√ľk, mert nemk√≠v√°natos genetikai tumorok ezen a vil√°gon, mik√∂zben r√°tekeredtek a szervezet minden l√©tfontoss√°g√ļ szerv√©re. Leoper√°lni √Ķket nem egyszer√Ľ an√©lk√ľl, hogy a p√°ciens bele ne pusztuljon. T√ľrelmetlen vagyok √©n is, de azt is be kell v√°rnunk, hogy a tudatlan √©s ostoba √°tlag el√©g √©hes legyen ahhoz, hogy k√©pes legyen odafigyelni arra, mit is mondunk neki. Ha nem akar harcolni, akkor nincs vel√ľk mit kezdeni. Ha akar, akkor k√©pesnek kell lenni felfegyverezni √©s vezetni is √Ķket, c√©lszer√Ľen, szakszer√Ľen √©s operat√≠v m√≥don. Antiszemit√°v√° kell v√°lnia minden magyarnak, ahogy minden m√°s nemzetinek is fel kell ismernie ezt az alapvet√Ķ elrendeltet√©st!

HozzŠszůlŠsok

# | zafir zafir - 2011 09 27 ¦ 21:51:00
A m√°sikr√Ķl is kider√ľlt m√°r.
http://presstv.co...01235.html
# | unoa2012 unoa2012 - 2011 09 28 ¦ 01:18:30
Tal√°n ennek a meglehet√Ķsen melbev√°g√≥ irom√°nynak itt a helye, ha nem akkor felejts√ľk el.

" A 2012-es Felemelked√©s – a folyamatban l√©v√Ķ forgat√≥k√∂nyv
Létrehozta redaz
Létrehozva 2011/09/27 - 09:19
Forr√°s:

http://www.stanko...--the-o...

A 2012-es Felemelked√©s – a folyamatban l√©v√Ķ forgat√≥k√∂nyv
A felemelked√©s: a b√ļza elv√°laszt√°sa az ocs√ļt√≥l

Georgi Stankov, Copyright 2011

Az emberis√©g ut√≥bbi n√©h√°ny √©vtizedes t√∂rt√©nelm√©t a 4., 5. √©s magasabb dimenzi√≥s csat√°k jelezt√©k, melyeket egyik oldalr√≥l a s√∂t√©t er√Ķk, a mindenkori hatalom, a Szents√©gtelen Hatok (a sz√ľrk√©k, a reptili√°nok, a zeta reticuliak stb.), azaz a f√∂ld jelenlegi uralkod√≥i, illetve a m√°sik oldalr√≥l a F√©ny er√Ķi (a Galaktikus F√∂der√°ci√≥, a Feh√©r Testv√©ris√©g stb.) v√≠vtak.
Noha e csat√°k a F√∂ld 3. dimenzi√≥s val√≥s√°g√°ban is t√ľkr√∂z√Ķdtek, az emberi l√©nyek igen nagy t√∂megei tudat√°hoz ez nem jutott el. Az emberi l√©nyek alv√≥ t√∂bbs√©ge a L√©tez√Ķ Hatalmak √∂ntudatlan rabszolg√°ja, amelyek megb√≠zottaik √ļtj√°n gyakorolj√°k felett√ľk a hatalmat. Ez ut√≥bbiaknak titkos menetrendj√ľk van az √öj Vil√°grend megteremt√©s√©re, ahogyan ezt egyik f√Ķ sz√≥viv√Ķj√ľk, az egykori USA √°llamtitk√°r, Henry Kissinger, mostan√°ban hangosan szorgalmazta a telev√≠zi√≥ban is.
Az elm√ļlt p√°r √©vtizedben a v√©gs√Ķkig megrontott√°k a vil√°g p√©nz√ľgyi rendszer√©t az√°ltal, hogy azt egy √≥ri√°si Ponzi s√©m√°v√° alak√≠tott√°k √°t, amely k√ľl√∂n√∂sen azon alapult, hogy a leveg√Ķb√Ķl √ļj p√©nzt √©s ad√≥ss√°got √°ll√≠tottak el√Ķ (ford. megj.: Amerik√°ban Ponzi-s√©m√°nak nevezik azt, a piramisj√°t√©k elve alapj√°n m√Ľk√∂d√Ķ, a befektet√Ķk naivit√°s√°t kihaszn√°l√≥ csal√°si sziszt√©m√°t, amikor hatalmas profitot √≠g√©rnek a befektet√Ķknek, de a p√©nzeket val√≥j√°ban nem fektetik be, √©s a sz√©d√ľletes haszon √°ltal vonzott √ļjabb befektet√Ķk p√©nz√©b√Ķl mindig az el√Ķz√Ķ k√∂r befektet√Ķit fizetik ki. A rendszer egy id√Ķ ut√°n √∂sszeomlik a saj√°t s√ļlya alatt. Az olasz sz√ľlet√©s√Ľ Charles Ponzir√≥l nevezt√©k el, aki a 20. sz√°zad elej√©n √≥ri√°si m√©ret√Ľ csal√°st hajtott v√©gre e s√©ma alapj√°n). Mindebben a f√Ķb√Ľn√∂s a FED (Amerikai Jegybank) √©s az abban tulajdonos amerikai √©s angolsz√°sz mag√°nbankok, √Ķket k√∂vetik az ECB (Eur√≥pai K√∂zponti Bank) √©s m√°s jegybankok. E p√©nz√ľgyi szervezetek vezet√Ķi k√∂z√ľl sokan olyan kl√≥nok, akiket a Szents√©gtelen Hatok, ezen bel√ľl els√Ķsorban a sz√ľrk√©k alkottak meg genetikai m√©rn√∂ki tev√©kenys√©g√ľk r√©v√©n. Az idei √©v √Ķsz√©n bek√∂vetkez√Ķ kinyilatkoztat√°sok √©s megpr√≥b√°ltat√°sok szempontj√°b√≥l az err√Ķl sz√≥l√≥ tud√°s k√∂zponti inform√°ci√≥nak fog bizonyulni.
Ennek k√∂vetkezt√©ben arr√≥l, hogy mi fog t√∂rt√©nni a v√©gid√Ķkben, pontos tud√°ssal a s√∂t√©t er√Ķk, m√°s n√©ven illumin√°tusok, a titkos korm√°ny, az √öj Vil√°grend er√Ķi, a 13 uralkod√≥csal√°d stb. rendelkeznek, √©s a szupertitkos szolg√°latok, amelyek a titkos, javar√©szt f√∂ldalatti szervezeteket alap√≠tott√°k a Szents√©gtelen Hatokkal egyetemben. Ezek egyfel√Ķl megalkottak sok √ļj technol√≥gi√°t, ide√©rtve az UFO-kat √©s m√°s j√°rm√Ľveket, m√°sfel√Ķl ezzel egyid√Ķben szisztematikusan elt√ľntettek a sz√©les n√©pess√©g hozz√°f√©r√©se el√Ķl sz√°mos szabadalmat √©s tal√°lm√°nyt. P√©lda erre, hogy a robban√≥motorok minden fajt√°j√°nak hajt√°s√°ra felhaszn√°lhat√≥, a v√≠zb√Ķl hidrog√©n √©s oxig√©n el√Ķ√°ll√≠t√°s√°ra szolg√°l√≥ tiszta technol√≥gia m√°r √©vtizedek √≥ta ki van tal√°lva, √°m a s√∂t√©t er√Ķk kez√©n l√©v√Ķ olajt√°rsas√°gok ezt sz√°nd√©kosan elnyomt√°k.
Mindezeknek az al√°val√≥ praktik√°knak a v√©gs√Ķ c√©lja az emberis√©g rabszolgasorba tasz√≠t√°sa. Ugyanakkor most nem ez az emberis√©g sz√°m√°ra k√©sz√ľlt terv, hiszen a F√©ny er√Ķinek mindehhez szint√©n megvan a maga hozz√°tennival√≥ja.
L√©teznek f√©nymunk√°sok, akik szint√©n tudom√°ssal b√≠rnak arr√≥l, hogy mi t√∂rt√©nik a sz√≠nfalak m√∂g√∂tt. Ugyanakkor sok csillagmag (f√©nymunk√°s) szinte teljesen tudatlan atekintetben, hogy a s√∂t√©t er√Ķk milyen szerepet j√°tszanak az emberis√©g √°tform√°l√°s√°ban, illetve jobb szeretnek szemet hunyni efelett, hiszen ezek a t√©nyek val√≥ban igen f√©lelemkelt√Ķk, √©s a f√©lelmek nem seg√≠tenek a felemelked√©sben √©s f√©nytest kialak√≠t√°s√°nak folyamat√°ban.
Mindazon√°ltal e t√©nyek n√©melyike hamarosan nyilv√°noss√°g el√© fog ker√ľlni. Az inform√°ci√≥ nem m√°s, mint f√©ny, √©s ahol f√©ny van, ott nem lehets√©ges az √∂rd√∂g jelenl√©te. Az idei √©vben a s√∂t√©t er√Ķk tev√©kenys√©g√©t teljesen meg kell √°ll√≠tani, √≠gy a felemelked√©st megel√Ķz√Ķen nem fejthetik ki nyomor√ļs√°got okoz√≥ befoly√°sukat az emberis√©gre.
*
M√≠g a s√∂t√©t er√Ķk a jelenlegi status quo konzerv√°l√°s√°t k√≠v√°nj√°k, addig a f√©ny er√Ķi a bolyg√≥nkat √©s az emberis√©g t√∂bbs√©g√©t az 5. dimenzi√≥ba val√≥ felemelked√©sre k√©sz√≠tik fel. A F√∂ld v√©gs√Ķ felemelked√©se – ami a Bibli√°ban mint mennybe ragadtat√°s szerepel – 2012. december 21-√©n fog bek√∂vetkezni. Bolyg√≥nk ekkor megkett√Ķz√Ķdik:
1) az „A bolyg√≥” felemelkedik az 5. dimenzi√≥ba, m√≠g
2) a „B bolyg√≥” a jelenlegi 3. dimenzi√≥ban marad, hatalmas anyagi √©s term√©szeti csap√°sokat fog elszenvedni a felemelked√©s alatt √©s azt k√∂vet√Ķen, valamint lassan az Eg√©szt√Ķl val√≥ elk√ľl√∂n√ľl√©snek egy m√©g nagyobb s√Ľr√Ľs√©g√©re fog s√ľllyedni.
A „B bolyg√≥” maga lesz az √©l√Ķ pokol. Azok az inkarn√°l√≥dott l√©nyek, akik a tov√°bbi elk√ľl√∂n√ľl√©sben val√≥ l√©tez√©s mellett d√∂ntenek, a B bolyg√≥n fognak √©lni, vagy pedig elhagyj√°k a F√∂ldet a felemelked√©st megel√Ķz√Ķen. E bolyg√≥t a jelenlegi hatalmak fogj√°k tot√°lisan ellen√Ķrz√©s√ľk alatt tartani. Ennek az esem√©nynek a bek√∂vetkezt√©re m√°r r√©g√≥ta k√©sz√ľlnek. Teljesen tudat√°ban vannak a t√©nynek, hogy a kinyilatkoztat√°sok √©s megpr√≥b√°ltat√°sok utols√≥ k√©t √©v√©ben az emberis√©g √©s a F√∂ld kics√ļszik a szor√≠t√°sukb√≥l. Mindannyian arra t√∂rekszenek, hogy valahogy t√ļl√©lj√©k a felemelked√©st, √©s √∂rd√∂gi √ľzelmeiket a szok√°sos m√≥don folytathass√°k a B bolyg√≥n. Ezalatt minden lehets√©gest megtesznek annak √©rdek√©ben, hogy annyi alv√≥ emberi l√©nyt tartsanak magukkal a B bolyg√≥n, amennyit csak „le tudnak aratni” a megpr√≥b√°ltat√°sok ezen id√Ķszak√°ban.
A f√©ny er√Ķi √©s a magasan fejlett f√∂ldi lelkek is mindent megtesznek, hogy annyi inkarn√°l√≥dott l√©nyt √©bresszenek fel, amennyit csak lehets√©ges, hogy ezek a szabad akaratukb√≥l √©s szem√©lyes tud√°suk alapj√°n legyenek k√©pesek a d√∂nt√©shozatalra. D√∂nthetnek √ļgy, hogy
1) fel√©brednek √©s felemelkednek a F√∂lddel egy√ľtt az 5. dimenzi√≥ba,
2) elhagyják a Földet és visszatérnek minden lélek eredeti birodalmaiba, vagy
3) ott maradnak a visszafejl√Ķd√Ķ, katasztr√≥f√°kkal s√ļjtott bolyg√≥n, m√©g t√∂bbet tapasztalva mindebb√Ķl, √©s enn√©l sokkal rosszabb dolgokb√≥l.
*
Minden fejlett l√©lek fel fog emelkedni. Ide √©rtend√Ķ minden csillagmag (f√©nymunk√°s), indig√≥, krist√°ly √©s sziv√°rv√°ny gyermek (az √∂reg lelkek), √©s sokan az √©rett lelkek k√∂z√ľl. A l√©lek √©letkoraira vonatkoz√≥ elm√©let szerint (melyet a szerz√Ķ dolgozott ki) minden √©rett √©s √∂reg l√©lek felemelked√©s√©re sor ker√ľl. Becsl√©sei szerint pillanatnyilag a F√∂ld lakoss√°g√°nak 4-8 %-a √∂reg l√©lek, √©s kb. 25-30 %-a √©rett l√©lek.
A v√©gid√Ķk alatt az √©rett lelkek csoportja √°talakul √∂reg l√©lekk√©, a legt√∂bb √∂reg l√©lek (csillagmag) pedig m√©g a felemelked√©s v√©gs√Ķ t√∂megeit megel√Ķz√Ķen fel fog emelkedni az 5. dimenzi√≥ba. Egyik l√©lek-√©letkori ciklusb√≥l a k√∂vetkez√Ķbe val√≥ √°tl√©p√©st m√©lys√©ges zavarodotts√°g k√≠s√©r, aminek eredete a megtestes√ľlt l√©nyek - √ļj l√©lek-√©letkoruk k√∂vetelm√©nyrendszer√©nek val√≥ megfelel√©s√©hez sz√ľks√©ges - √ļj lelki √©s ment√°lis, illetve energetikai ir√°nyults√°ga.
Az √©rett lelkek az ut√≥bbi 3-4000 √©vet bels√Ķ dimenzi√≥ik felfedez√©s√©vel t√∂lt√∂tt√©k, mialatt sz√°mos inkarn√°ci√≥juk volt a F√∂ld√∂n, v√°ltozatos kultur√°lis k√∂rnyezetben, fajon bel√ľl, t√°rsadalmi poz√≠ci√≥ban √©s dr√°mai sorsokban. El√©g gyakran v√°lasztott√°k a m√°rt√≠rszerepet, egyeztek bele, hogy azoknak a fiatal lelkeknek az √°ldozataiv√° v√°lnak, akiknek l√©lek-√©letkoruk szerint az elk√∂vet√Ķi, emberi √©let kiolt√≥i tapasztalatot kell megszerezni√ľk.
Ez r√©sze a „Kegyelemb√Ķl val√≥ kies√©s√ľknek”, annak a tapasztalatnak, amelyen minden egyes l√©leknek √°t kell menni. Az ilyen intenz√≠v emberi tapasztal√°s √©s r√©szv√©tel hozza l√©tre a sz√ľks√©ges karm√°t, amelyet azt√°n l√©p√©sr√Ķl l√©p√©sre kell ledolgozni az egym√°st k√∂vet√Ķ inkarn√°ci√≥k sor√°n √°t, hogy kialakuljon a r√©szv√©t, szeretet mutat√°s√°nak k√©pess√©ge, √©s a f√°jdalmas tapasztalatokon kereszt√ľl kialakuljon a meg√©rt√©s. Ez a f√Ķ c√©lja az √©rett l√©lek-√©letkornak.
Ennek k√∂vetkezt√©ben az ebbe a l√©lek-√©letkorba l√©pett megtestes√ľlt l√©nyeknek le kell dolgozniuk a karm√°jukat ak√°r √ļgy, hogy a fiatalabb lelkek √°ldozataiv√° v√°lnak, ak√°r √ļgy, hogy nagy √°ldozatokat v√°llalnak m√°s lelkek√©rt. Ezen √©letkor-ciklus folyam√°n az √©rett lelkek ritk√°n tapasztalnak meg beteljes√≠t√Ķ √©s boldog pillanatokat. Sok stresszen kell √°tmenni√ľk √©s sok k√∂nnyet kell ejteni√ľk. √ćgy szemeik tiszt√°k √©s f√©nyl√Ķk lesznek.
Az alacsonyabb fejl√Ķd√©si szinten l√©v√Ķ fiatalabb lelkek szemei ezzel ellent√©tben s√∂t√©tek, szikra n√©lk√ľliek. Legal√°bb a f√©nymunk√°sok k√∂z√∂tt √°ltal√°nosan tudottnak kellene lenni, hogy a megtestes√ľlt l√©nyek szeme a lelk√ľk t√ľkre. √Čpp ez√©rt egy fiatal l√©lek k√©ptelen az √©rett vagy √∂reg lelkek pillant√°s√°t ki√°llni, mivel ez eml√©kezteti √Ķt a l√©lek l√©tez√©s√©re √©s ez hal√°lra r√©m√≠ti √Ķt. Sok ilyen l√©lek a s√∂t√©t er√Ķk genetikai m√©rn√∂ki tev√©kenys√©g√©nek term√©ke √©s k√∂nnyen felismerhet√Ķ √©lettelen, s√∂t√©t pillant√°s√°r√≥l.
Jelenleg a F√∂ldre inkarn√°l√≥dott lelkek legnagyobb r√©sze (45-50 %-a) fiatal l√©lek. Legt√∂bbj√ľk annak hat√°r√°n van, hogy az √©rett l√©lekciklusba l√©pjen √°t. Ez az √°tmenet egy tot√°lis zavarodotts√°ggal kezd√Ķdik, a kor√°bbi hiedelmek √©s t√°rsadalmi szok√°sok dr√°mai √°talakul√°s√°val.
A fiatal l√©lekciklussal a maxim√°lis amn√©zia asszoci√°lhat√≥, mivel ebben a ciklusban a l√©leknek saj√°t sz√°nd√©kaira, valamint a k√ľlvil√°g manipul√°l√°s√°ra, megv√°ltoztat√°s√°ra ir√°nyul√≥ k√©pess√©geire kell koncentr√°lnia. Ebbe beletartozik mind a fizikai anyag, mind a t√∂bbi l√©ny k√ľl√∂nf√©le m√≥dokon val√≥ manipul√°ci√≥ja egyar√°nt. Ezek a fajta tapasztalatok tipikusak a fiatal l√©lek-√©letkorban.
A kisbaba √©s gyermek lelkek szint√©n el vannak v√°lasztva a Forr√°st√≥l. Ugyanakkor, mivel ment√°lis k√©pess√©geik m√©g kezdetlegesek, lelk√ľk √∂szt√∂n√∂s, tudatalatti m√≥don vezeti √Ķket az √©let√ľk√∂n kereszt√ľl. Mivel k√©ptelenek b√°rmif√©le hat√°st kifejteni a t√°rsadalomra, testi l√©tez√©s√ľk be van √°gyazva szil√°rd csal√°di strukt√ļr√°kba vagy biztos√≠tva van sz√°mukra, hogy m√©g a feln√Ķttkor el√Ķtt elhagyj√°k a test√ľket abban az esetben, ha nem tudnak megbirk√≥zni a kem√©ny f√∂ldi felt√©telekkel.
A kisbaba- √©s gyermeklelkek gyakran a harmadik vil√°g orsz√°gaiban inkarn√°l√≥dnak, ahol a hal√°loz√°si r√°ta a betegs√©geknek √©s a szeg√©nyes √©letk√∂r√ľlm√©nyeknek k√∂sz√∂nhet√Ķen igen magas, √©s az √©letkil√°t√°sok alacsonyak. Az iparosodott orsz√°gokban e lelkek √°ltal√°ban a mez√Ķgazdas√°gi ter√ľleteken tal√°lhat√≥k, ahol a csal√°di strukt√ļr√°k stabilak. Ilyen k√∂rnyezetben nincs sz√ľks√©g olyan szint√Ľ mobilit√°sra √©s individualit√°sra, mint a v√°rosi k√∂rnyezetben, ahol viszont els√Ķsorban a fiatal lelkeket tal√°ljuk.
Mivel a fiatal lelkek a magasabb √©nt√Ķl √©s a Minden Ami Van-t√≥l val√≥ maxim√°lis elszak√≠totts√°gban √©lnek, pszichol√≥giai tulajdons√°gaik meglehet√Ķsen hasonl√≥ak azoknak a s√∂t√©t er√Ķknek a tulajdons√°gaihoz, akik e√≥nok √≥ta a Forr√°st√≥l val√≥ teljes elk√ľl√∂n√ľlts√©gben l√©teznek. Enn√©lfogva hajlanak arra, hogy ezekkel egy√ľttm√Ľk√∂djenek, illetve, hogy megadj√°k magukat a 4. dimenzi√≥s s√∂t√©t behat√°soknak. A jelenlegi elit nagy r√©sze fiatal lelkekb√Ķl √°ll.
*
A 4. dimenzi√≥s s√∂t√©t er√Ķket az ezoterikus irodalom d√©moninak, luciferinek, s√°t√°ninak stb. nevezi. R√©gebbi korokban, p√©ld√°ul az antik G√∂r√∂gorsz√°gban √©s a hellenizmus id√Ķszak√°ban a s√∂t√©t er√Ķket √©s az emberi viselked√©sre gyakorolt al√°val√≥ befoly√°sukat jobban ismert√©k. Plotinus, a neoplatonizmus alap√≠t√≥ja, a nyugati civiliz√°ci√≥ t√∂rt√©net√©nek legkifinomultabb gnosztikus tan√≠t√≥ja e d√©moni er√Ķket igen pontosan √©s r√©szletesen le√≠rta Enne√°d-jaiban.
A kereszt√©nys√©g a s√∂t√©t er√Ķkr√Ķl val√≥ tud√°s√°t t√Ķle √©s m√°s neoplatonist√°kt√≥l vette √°t, √°m eltorz√≠totta tan√≠t√°saikat, l√©trehozva ez√°ltal az √∂rd√∂g vagy s√°t√°n, mint √∂n√°ll√≥ entit√°s primit√≠v √©s romlott ide√°j√°t. Ezt a torz√≠t√°st az orionbeli annunakik √©s reptoidok (h√ľll√Ķk) a s√∂t√©t korokban, amikor f√∂ldi kir√°lys√°guk korl√°tlan volt, el√Ķre megfontoltan k√∂vett√©k el.
Az √∂rd√∂g koncepci√≥ja, mint p√©ld√°ul a Bush-f√©le „s√°t√°n tengelye”, vagy a Reagan-f√©le „√∂rd√∂g birodalma” (a Szovjetuni√≥), folyton haszn√°latban volt, amikor egy √∂rd√∂gi l√©ny √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy b√Ľncselekm√©nyt k√∂vet el az emberis√©g ellen, √©s ehhez sz√ľks√©ge volt egy hamis indokol√°sra illetve a tett s√ļly√°nak elken√©s√©re. A t√∂rt√©nelemben ez a minta sz√°mos vari√°nsban el√Ķfordult.
Kimutathat√≥, hogy az amerikai nemzet kollekt√≠v viselked√©s√©ben a fiatal lelkek paradigm√°ja t√ľkr√∂z√Ķdik. Ez egy klasszikus fiatal l√©lek nemzet a f√∂ld√∂n, amely uralja √©s meghat√°rozza az emberis√©g nagy r√©sz√©nek viselked√©s√©t. A hollywood-i filmek t√∂rt√©netvezet√©se √©s f√Ķalakjai a v√©gs√Ķkig meghat√°rozt√°k a fiatal amerikai lelkek negat√≠v, perverz, t√©nylegesen s√∂t√©t tulajdons√°gait. Ilyen a mai emberis√©g pszichoment√°lis √°llapota, √©s a szerz√Ķ v√©lem√©nye szerint nem kell sok sz√≥t vesztegetni az olvas√≥ meggy√Ķz√©s√©re arr√≥l, hogy a F√∂ld√ľnk felemelked√©st megel√Ķz√Ķ helyzete milyen siralmas.
*
Az idei (2011-es) √©vben a fiatal lelkeknek egy igen nagy r√©sze l√©pett be az √©rett l√©lek ciklusba. Az √°tmenetre jellemz√Ķ a k√ľlvil√°g manipul√°l√°s√°val kapcsolatos m√°ni√°juk felv√°lt√°sa a bels√Ķ l√©lek multidimenzionalit√°s√°val. Ez a folyamat e megtestes√ľlt lelkek tot√°lis megzavarod√°s√°val veszi kezdet√©t, amikor is a maxim√°lis elk√ľl√∂n√ľl√©ssel kapcsolatos, fiatal l√©lekre jellemz√Ķ egyetlen hiedelm√ľk sem bizonyul val√≥snak az energetikai √°talakul√°sukat k√∂vet√Ķen.
Az igen hamarosan jelentkez√Ķ esem√©nyek mintegy kir√°ntj√°k a l√°buk al√≥l a sz√Ķnyeget, √©s bele kell pillantaniuk „rothadt” lelk√ľk feneketlen szakad√©kaiba. Ez igen f√°jdalmas tapasztal√°s lesz, √©s ekkori reakci√≥ik, ment√°lis t√©velyg√©s√ľk minden eddig ismert szintet t√ļl fog haladni. A f√©nymunk√°sok sz√°m√°ra aj√°nlhat√≥, hogy laz√°n √©s humorral vegy√©k ezeket az esem√©nyeket, ne engedj√©k magukat bevon√≥dni a k√∂rnyezet√ľk pszichopata √©s skizofr√©n viselked√©s√©be √©s a vil√°g sz√≠npad√°ra.
Az egyik l√©lek-√©letkorb√≥l a m√°sikba val√≥ √°tt√∂r√©s egyike a lelkek el√© az inkarn√°ci√≥s ciklusuk sor√°n √°ll√≠tott legnagyobb kih√≠v√°soknak. Ez√©rt vannak lelkek, akik ezt az √°talakul√°st inkarn√°ci√≥n k√≠v√ľl, az 5. dimenzi√≥ban l√©tezve k√≠v√°nj√°k v√©grehajtani, mivel √≠gy kev√©sb√© dr√°mai. √Ām m√°s, b√°trabb lelkek ezen a 3. dimenzi√≥s val√≥s√°gban mennek kereszt√ľl. Nincs el√Ķre meghat√°rozott szab√°lya ennek a dolognak. A l√©lek-√©letkorok k√∂z√∂tti √°tmenetelt az energetikai blokkok nagym√©rt√©k√Ľ elenged√©se k√≠s√©ri, amely kiterjed az inkarn√°l√≥dott l√©ny mind a n√©gy test√©re vagy mez√Ķj√©re: a fizikaira, az √©rzelmire, a ment√°lisra √©s a kauz√°lisra egyar√°nt.
Ezen id√Ķszak alatt a h√©t testi csakra szint√©n √°tmegy egy nagy energetikai √°talakul√°son, melyet f√©nytesti folyamatk√©nt ismer√ľnk. Ez √ļgy kezd√Ķdik, hogy a 4. vagy sz√≠vcsakra megny√≠lik, ahogy ez most a legt√∂bb f√©nymunk√°ssal mostan√°ban √©ppen megesik. Amikor a sz√≠vcsakra teljesen nyitott, akkor jelent√Ķsen megnagyobbodik, √©s mag√°ba olvasztja a h√°rom als√≥bb csakr√°t, majd egyes√≠ti ezeket a h√°rom fels√Ķbb csakr√°val. Az √≠gy √ļjonnan l√©trej√∂tt csakra az emberi test egys√©ges csakr√°ja. Ez lehet√Ķv√© teszi, hogy a fels√Ķbb √©nt√Ķl, illetve a fels√Ķbb birodalmakb√≥l √©rkez√Ķ energi√°kb√≥l a fizikai test sokkal t√∂bbet vegyen fel.
A fizikai test nagyar√°ny√ļ √°talakul√°sa most magas sebess√©gen indul be. A c√©l az, hogy az organikus test frekvenci√°j√°t az √©tertesti frekvenci√°ra emelje fel. Ekkor az organikus testnek a f√©nytestt√© val√≥ √°talakul√°sa azonnal bek√∂vetkezhet. Ez a le√≠r√°s vonatkozik az egy√©ni felemelked√©si folyamatra, amit az √©rintett l√©ny an√©lk√ľl hajt v√©gre, hogy a F√∂ld felemelked√©se, illetve a 2012. √©v v√©g√©n ide√©r√Ķ kozmikus cunami ebben t√°mogatn√°.
Az ilyen magasan fejlett l√©nyek 6. √©s 7. csakr√°j√°nak teljesen nyitottnak, √©s a fels√Ķ l√©lek 8-14-ik csakr√°j√°hoz kapcsoltnak kell lennie. Norm√°lis esetben a megtestes√ľlt l√©nyek 6. √©s 7. csakr√°ja z√°rva van. Ez a magyar√°zata annak, hogy a F√∂ldre inkarn√°l√≥dott l√©nyek legnagyobb r√©sze mi√©rt nem rendelkezik semmilyen m√©diumi adotts√°ggal.
A 10:10:10 csillagport√°l megnyit√°sakor a f√©nymunk√°sok e magasabb csakr√°i szint√©n elkezdtek kiny√≠lni, √©s mostanra kapcsolatban √°llnak a magasabb √©nj√ľkkel. A megtestes√ľlt l√©nyek k√∂z√ľl kiz√°r√≥lag azok, akik ezt a f√©nytesti √°talakul√°snak ezt a szintj√©t el√©rt√©k, fognak megfelelni a t√∂megek felemelked√©s√©t megel√Ķz√Ķ felemelked√©s felt√©teleinek, ami val√≥sz√≠n√Ľleg a 11:11:11, az idei k√©s√Ķ √Ķszi, utols√≥, √°m egyetlen csillagport√°l megnyit√°s√°t k√∂vet√Ķen fog bek√∂vetkezni.
Ennek az √©vnek az elej√©n az emberis√©g teljess√©ggel bel√©pett a l√©lek-√©letkorok k√∂z√∂tti √°tl√©p√©s folyamat√°ba. A f√©nymunk√°sok t√∂bbs√©ge nem √©rti teljesen ezt a folyamatot, az emberis√©g teljes spiritu√°lis √°lomban leledz√Ķ marad√©ka sz√°m√°ra pedig neml√©tez√Ķnek t√Ľnik.
Ez id√©n radik√°lisan meg fog v√°ltozni. A jelen essz√© f√Ķ c√©lja az, hogy kiterjessze az emberi tudatoss√°got, hogy r√°√©bressze az embereket erre az asztr√°lis folyamatra, mely mostan√°ig a sz√≠nfalak m√∂g√∂tt zajlott, √°m nemsok√°ra teljes erej√©vel r√°szabadul a t√∂megek viselked√©s√©re √©s pszichol√≥gi√°j√°ra.
Egyes fiatal lelkek a v√©gid√Ķkben sikeresen le fogj√°k vez√©nyelni √©rett lelkekk√© val√≥ √°talakul√°sukat, √©s ez√°ltal meg fognak felelni a felemelked√©snek. M√°sok test√ľket elvesztve fognak visszat√©rni az 5. dimenzi√≥ba, a marad√©k pedig a B bolyg√≥n fog maradni. E lelkek k√∂z√ľl n√©melyek, akik a jelenlegi elithez tartoznak, a B bolyg√≥ elitj√©nek is r√©sze maradnak, t√ļl√©lve a felemelked√©st √©s az azt k√∂vet√Ķ z√Ľrzavart.
A csillagmagok felemelked√©s√©nek kisebb hull√°maira is sor fog ker√ľlni, azok√©ra, akik eredm√©nyesen felfejlesztik a f√©nytest√ľket m√©g 2012 decembere el√Ķtt. Ezen esem√©ny a legt√∂bb ember elm√©j√©re forradalmi √©s fejleszt√Ķ hat√°st fog gyakorolni. S√ľrgetni fogja az embereket, hogy miel√Ķbb k√©sz√≠ts√©k fel elm√©j√ľket a F√∂lddel egy√ľttes felemelked√©sre, 2012 v√©g√©n. Ugyanakkor nem fognak mind k√©szen √°llni a felemelked√©sre december 21-√©re, amikor bolyg√≥nk a galaxis k√∂zponti napj√°val illetve a Galaktikus F√∂der√°ci√≥ m√°s bolyg√≥ival egy√ľtt√°ll√°sba ker√ľl, √©s egy √≥ri√°si fotonhull√°m fogja el√°rasztani a F√∂ldet.
N√©h√°nyuk a B bolyg√≥n fog maradni egy darabig, de meglesz a lehet√Ķs√©g√ľk, hogy egy k√©s√Ķbbi f√°zisban felemelkedjenek az 5. dimenzi√≥ba. Id√Ķk√∂zben f√∂ldi katasztr√≥f√°k k√∂z√∂tt kell √©lni√ľk. E k√∂r√ľlm√©nyek nyilv√°nval√≥an meg fogj√°k k√∂nny√≠teni sz√°mukra a d√∂nt√©shozatalt.
A felemelked√©st k√∂vet√Ķ 3-4 √©ves peri√≥dusban a k√©t bolyg√≥, az A √©s a B k√∂z√∂tt m√©g l√©tezni fognak energetikai √∂sszek√∂ttet√©sek, melyek megengedik olyan port√°lok l√©tes√≠t√©s√©t, melyeken m√©g √°t lehet ker√ľlni az 5. dimenzi√≥ba. Az √©rintett lelkek e neh√©z id√Ķszakban sok seg√≠ts√©get fognak kapni a f√©ny er√Ķit√Ķl √©s n√©h√°ny magasan fejlett, m√°r felemelkedett megtestes√ľlt l√©nyt√Ķl.
Mindezek ut√°n a k√©t F√∂ld visszaford√≠thatatlanul elv√°lik egym√°st√≥l, az A bolyg√≥ egy√©rtelm√Ľen az 5. dimenzi√≥ba mozdul el, a B bolyg√≥ pedig folytatja √ļtj√°t a Minden Ami Van-t√≥l val√≥ m√©g m√©lyebb elk√ľl√∂n√ľlts√©gbe. Ez lesz az a tapasztalat, amelyet bizonyos igen fiatal lelkek prefer√°lni fognak az inkarn√°ci√≥s ciklusuk folyam√°n. E d√∂nt√©s√ľket hamis erk√∂lcsi el√Ķ√≠t√©letek kifejez√©se n√©lk√ľl indokolt elfogadnunk.
*
A F√∂ldnek √©s az emberis√©gnek a v√©gid√Ķk sor√°n e k√©t l√©tez√©si ir√°nyba val√≥ elk√ľl√∂n√ľl√©s√©t foglalja √∂ssze a b√ļza ocs√ļt√≥l val√≥ elv√°laszt√°s√°ra vonatkoz√≥ h√≠res mond√°s. Az emberis√©gnek az a r√©sze, amely a B bolyg√≥n val√≥ marad√°st v√°lasztja, hossz√ļ ideig √ļgy fog l√©tezni, hogy semmif√©le ide√°ja nem lesz sem Istenr√Ķl, sem a vall√°sr√≥l, √©s e bolyg√≥n nem lesznek t√∂bb√© vil√°g√≠t√≥toronyk√©nt funkcion√°l√≥ magasan fejlett lelkek, mint manaps√°g a f√©nymunk√°sok t√∂bbs√©ge. Nem lesznek olyan testben l√©tez√Ķ lelkek sem, akik hajland√≥nak mutatkozn√°nak elj√°tszani a m√°rt√≠r szerep√©t, megadva a fiatal lelkek sz√°m√°ra a lehet√Ķs√©get, hogy elk√∂vessenek mindenf√©le atrocit√°st, mik√∂zben karmikus leck√©iket tanulj√°k. A B bolyg√≥n minden l√©lek egyenl√Ķen gonosz lesz.
A B bolyg√≥ t√°rsadalm√°t teljess√©ggel olyan l√©tez√Ķk fogj√°k alkotni, akiknek viselked√©s√©t az egym√°st√≥l √©s az Eg√©szt√Ķl val√≥ tot√°lis elk√ľl√∂n√ľlts√©g egoisztikus, f√©lelemteli szeml√©lete fogja motiv√°lni. √Ėnmagukon k√≠v√ľl mindenki m√°st ellens√©gnek fognak tekinteni, nem lesznek k√©pesek arra, hogy b√°rmif√©le erk√∂lcsi elvet k√∂vessenek. Az emberi √©letnek ezen a bolyg√≥n t√∂bb√© nem lesz √©rt√©ke, √©s ebben a lealacsonyodott t√°rsadalomban az √©let norm√°lis m√≥dj√°ba bele fog tartozni mindenf√©le f√∂rtelmes b√Ľn elk√∂vet√©se. E l√©nyeknek √ļjra fel kell majd fedezni√ľk a f√©nyt saj√°t term√©szet√ľkben, miel√Ķtt elkezdhetn√©nek fejl√Ķdni, √©s e√≥nok eltelt√©vel, felemelkedhetn√©nek majd. Ez a megtestes√ľl√©sek norm√°lis ciklusa a F√∂ld√∂n √©s sok m√°s 3. dimenzi√≥s t√©rid√Ķbeli naprendszer bolyg√≥in.
Az A bolyg√≥ra ker√ľlt felemelkedett l√©nyek m√©g 2000 √©vig fognak az 5. dimenzi√≥ban maradni. Minden egy√©nnek meglesz a lehet√Ķs√©ge, hogy a saj√°t temp√≥j√°ban fejl√Ķdj√∂n. A hal√°lra nem lesz t√∂bb√© sz√ľks√©g, ha el k√≠v√°nj√°k hagyni a l√©tez√©s testi form√°j√°t – minden l√©ny k√©pes lesz dematerializ√°lni f√©nytest√©t, saj√°t akarat√°b√≥l. Sokan hamarosan k√©pess√© v√°lnak arra, hogy f√©nytest√ľket olyanra alak√≠ts√°k √°t, amilyenre csak szeretn√©k. A f√©nycsal√°dok tagjaival vagy r√©gi bar√°tokkal val√≥ l√©lekszint√Ľ kapcsolatok b√°rmikor l√©trehozhat√≥k leszek. Az anyag sokkal foly√©konyabb√° v√°lik, √©s a k√©pzeleten alapul√≥ azonnali teremt√©s hamarosan el√©rhet√Ķ lesz sok felemelkedett l√©ny sz√°m√°ra. A karma t√∂bb√© nem fog l√©tezni. Minden kapcsolat a sz√≠ven fog alapulni √©s a Krisztus-tudatoss√°got fogja kifejezni. Minden l√©tez√Ķ sz√°m√°ra garant√°lt lesz az √∂nfenntart√°s, a b√Ķs√©g lesz a l√©tez√©s term√©szetes √°llapota, ahogyan az azonnali teremt√©s lehet√Ķv√© v√°lik mindenkinek. Az 5. dimenzi√≥s √©let, amit Celestri√°-nak is neveznek, maga lesz val√≥ban a mennyorsz√°g.
Enn√©lfogva teh√°t, a v√°laszt√°s, amelyet a k√∂vetkez√Ķ k√©t √©v sor√°n minden egy√©nnek √©s az emberis√©gnek is meg kell hoznia, a k√∂vetkez√Ķ: felemelkedni a mennyorsz√°gba, vagy maradni a F√∂ld√∂n √©s a pokolban √©lni. Micsoda v√°laszt√°s! √Ām ahogy az esem√©nyek kibontakoznak, jelent√Ķs sz√°m√ļ emberi l√©ny fog a jelenlegi urai k√∂vet√©se mellett d√∂nteni, a B bolyg√≥n maradni, ahol ezek folytathatj√°k az emberis√©g leig√°z√°s√°ra vonatkoz√≥ aljas terveik √©lvezet√©t, an√©lk√ľl, hogy ebbe egyes csillagmagok k√∂zbeavatkozn√°nak."
# | RDM RDM - 2011 09 28 ¦ 01:39:24
Ata √©s Uona √≠r√°s√°t elolvasv√°n, k√ľld√∂k egy kis transformers elemz√©st, Imre. figyi
Már félig meg van.

A ny√ļl√≥ r√©test√©szt√°nak (elod√°z√°s) lehet ez egy velej√°r√≥ja?
http://www.origo....asara.html

Ezt nem is tudtam.
http://index.hu/k..._hazudott/
hogy Tel-Avivban is kihallgatt√°k.


√Āld√°s!sz√≥nok
# | Huliganthropus Huliganthropus - 2011 09 28 ¦ 02:14:49
SZAB√ď DEZS√ē¬Ĺ INTELMEI A MAGYARS√ĀGHOZ

Az alábbi szövegek a VIRRADAT vezércikkeiként jelentek meg 1921-ben.

"A t√∂rt√©nelem e tragikus, neh√©z √©p√≠t√©s√©ben csak egy faj nem vett r√©szt: a zsid√≥. √Čs egyetlen liber√°lisom, n√©zz most k√∂r√ľl Budapesten, ha ugyan erre a t√©nyked√©sre vannak szervei egy liber√°lisnak.

N√©zd: pomp√°s vill√°k bor√≠tj√°k a Sv√°bhegyet, a R√≥zsadombot, a H√Ľv√∂sv√∂lgyet. Kik√© ezek a vill√°k? Zsid√≥k√©.

Nézd, ragyogó paloták nyomják a Duna part, a Lipótváros, a Terézváros, a Körutak földjét. Kiké ezek a paloták? Zsidóké.

N√©zd: √≥ri√°s bankokba, hatalmas r√©szv√©nyt√°rsas√°gokba, s a fertelmes b√∂rz√©be folyik √∂ssze a magyars√°g minden term√©se: a paraszt vet√©se, a munk√°s napi verejt√©ke, a magyar agyvel√Ķ gondolata. Kik√© ezek a bankok, kik√© ezek a r√©szv√©nyt√°rsas√°gok, kik√© a b√∂rze? Zsid√≥k√©.

N√©zd, gazdag √ľzletekben, zs√ļfolt csarnokokban √©s tarka √≥szeren, ny√Ľtt t√°rh√°zakban √©s dugott lebujokban halmozz√°k hatalomm√°, gy√Ķzhetetlen j√∂v√Ķv√© mindazt, amit az ember ezer sz√ľks√©g√©b√Ķl lehet kisajtolni. Kik√© az √ľzletek, a csarnokok, az √≥szerek, a ny√≠lt t√°rh√°zak √©s a dugott lebujok? Zsid√≥k√©.

N√©zd, j√≥l f√Ľt√∂tt sz√≠nh√°zakban, f√ľlledt orfeumokban, f√©nyes b√°rokban, kabar√©kban, parkokban, mozikban, bord√©lyokban terem p√©nzt √©s hatalmat a l√©lek szomj√ļs√°ga s a test zab√°l√°sa. Kik√© a sz√≠nh√°zak, az orfeumok, a b√°rok, a kabar√©k, a jardinek, a mozik, kik√© a bord√©lyok? Zsid√≥k√©.

N√©zd, a k√∂nyvkiad√≥ v√°llalatokban, k√∂nyvkeresked√©sekben, m√Ľkeresked√©sekben teremt p√©nzt, hatalmat, j√∂v√Ķt a magyar agyvel√Ķ, a magyar sz√©ps√©g. Kik√© a kiad√≥v√°llalatok, a k√∂nyvkeresked√©sek, a m√Ľkeresked√©sek? Zsid√≥k√©.

N√©zd, nyomtatott lapokban termel t√∂rt√©netalkot√≥, orsz√°gh√≥d√≠t√≥ hatalmat az, hogy szabad szavakkal m√©rgezni, gyilkolni, ker√≠teni, fert√Ķzni. Kik√© ezek a nyomtatott lapok? Zsid√≥k√©.

N√©zd meg a budapesti kereskedelmi k√∂zvet√≠t√Ķket, √ľgyv√©deket, orvosokat, mag√°nm√©rn√∂k√∂ket, szabadp√°ly√°sokat, n√©zz meg minden p√°ly√°t, hol f√∂l√©nyes a munka √©s korl√°tlan a p√©nz. Kiket tal√°lsz ott nyolcvan, kilencven, sz√°zpercentes t√ļlnyom√≥s√°gban? Zsid√≥kat."

"Az utols√≥ 5060 √©v t√∂rt√©nelme ki√°lt√≥ illusztr√°ci√≥ja √°ll√≠t√°saimnak. A gy√Ķzelmes zsid√≥s√°g elfoglalja a l√©lekgy√ļr√°s minden m√Ľhely√©t: a sajt√≥t, az irodalmat, a k√∂nyvkeresked√©st, a k√∂nyvkiad√°st, a katedr√°t, a sz√≠nh√°zat √©s a mozit. √Čs megsz√ľletik a vil√°g legt√ľrelmetlenebb lelki form√°ja: a szabadgondolkod√≥. A szabadgondolkod√≥, aki "term√©szettudom√°nyos", "racion√°lis" "egyetemes emberi", de aki eltipor minden tudom√°nyt, r√°ci√≥t, minden emberit, ami nem seg√≠t el√Ķre, vagy akad√°lyozza a zsid√≥ faj vil√°guralmi t√∂rekv√©seit. Szuggeszt√≠v szavakat termel: reakci√≥s, klerik√°lis, elfogult, nacionalista stb. Ezekkel a szuggeszt√≠v szavakkal, roppant szolidarit√°s√°val s vil√°gt√Ķk√©j√©vel irgalmatlanul eltipor minden ellentmond√°st √©s ellentmond√≥t."

"Az emberis√©get csak faj√°n kereszt√ľl szolg√°lhatja az ember, s a magyars√°gra minden √∂sszekevered√©s a zsid√≥s√°ggal biztos hal√°lt jelent. Teljes sz√©tv√°l√°s, abszol√ļt k√ľl√∂n szervezked√©s: ez az egyetlen re√°lpolitika. Mi befogadtuk testv√©rk√©nt √Ķket, mi hitt√ľnk benn√ľk, mi liber√°lisok voltunk, mi vel√ľk akartunk haladni az √∂r√∂k emberi ide√°lok megval√≥sul√°s√°ra. √ēk megtapost√°k testv√©ris√©g√ľnket, le√∂kl√∂zt√©k hit√ľnk, eltiportak minden liberalizmust vel√ľnk szemben, megtagadt√°k ezeket az ide√°lokat."

"A zsid√≥s√°g a legkomolyabb, a legv√©gzetesebb ellens√©g, a zsid√≥k√©rd√©s a magyars√°g √©let-hal√°l k√©rd√©se, mely belekapcsol√≥dik a magyar √©let, a magyar j√∂v√Ķ minden mozzanat√°ba. Viccet csin√°lni ebb√Ķl a k√©rd√©sb√Ķl, lekicsinyelni ezt az ellens√©get √©s ezt a vesz√©lyt: csak h√ľly√©k vagy megfizetett gonoszok tehetik."

"A zsid√≥ sajt√≥ √ļgy, ahogy van, k√ľl√∂nb√∂z√Ķ arc√°val, v√∂r√∂s, feh√©r, nemzeti sz√≠n√Ľ vagy sz√≠ntelen fr√°zisaival, nagyszer√Ľ szerve e c√©ltudatos faj h√≥d√≠t√°s√°nak, s √©n nem tudok jobbat k√≠v√°nni, mint hogy nek√ľnk k√ľzdelm√©ben olyan c√©ltudatos, c√©ltudatoss√°g√°ban olyan egys√©ges sajt√≥nk legyen, mint amilyen a zsid√≥s√°gnak a maga sajt√≥ja."

{...√©s m√©g mindig √©l a magyars√°g, √©s m√©g mindig itt vannak,itt a zsid√≥k... Le kell z√°rni ezt az √ľgyet v√©gleg. Vagy elmennek magukt√≥l, vagy aj√°nljuk fel lelk√ľket isten√ľknek. S mily szerencs√©sek vagyunk mi a paleszt√≠nokkal szemben. Ugyanis az iszlamista, a mohamed√°n a zsid√≥k szerint terrorista. Viszont a kereszt√©ny, ha keresztes h√°bor√ļt v√≠v, az h√Ķs. Mi teh√°t h√Ķs√∂k vagyunk, mert a talmudist√°kat, cionist√°kat, hebrencs h√©bereket pokolra juttatjuk vagy √≠gy, vagy √ļgy, de kiv√©tel n√©lk√ľl. A gem√°r√°t √©s misn√°t t√Ľzre vetj√ľk, mert ezt cselekedt√©k Saul k√∂vet√Ķi is m√°s vall√°sok, m√°s kult√ļr√°k k√∂nyveivel szerte a vil√°gban, s l√°m most k√∂vetj√ľk Sault, t√Ľzre vetj√ľk a s√°t√°n k√∂nyveit, az emberellenes tud√°st, -s mert benne van- a tud√≥j√°t is... √©s a fenti cikkre visszautalva megk√©rdezz√ľk ha lesz m√©g kit√Ķl: Na mi √ļjs√°g?}
# | spartakusz spartakusz - 2011 09 28 ¦ 06:16:07
Szevasztok!
Van √ļj √©s van r√©gi IS - melyikkel kezdjem? .
m√°rmint √öJS√ĀG...
Klotild linkje: Klotild 2011 09 27 ¦ 17:33:41
Harc Jeruzsálemért
http://szeszak.hu...
solar 2011 09 27 ¦ 16:44:36
Sziasztok! gabi van infód?
Klotild 2011 09 27 ¦ 16:32:27
Sz√≥val, ki kell k√©pezni Izraelben az "osztagot"az arab terrorist√°k likvid√°l√°s√°ra, mert sz√°mtalan √∂ngyilkos mer√©nyl√Ķ fenyegeti az izraeli embereket. H√°ppersze. Az √ļgy kezd√Ķd√∂tt, hogy visszal√Ķtt pompom nem"

h√≠vta fel a figyelmemet Szesz√°k Gyula b√°csi oldalra - nagyszer√Ľ √©s t√°rgyilagos . De Kedves Gyula b√°csi kifelejtett√©l egy nagyon fontosat az mellett, hogy a "KAR√ĀMOT" K√ĖRBE KELL KER√ćTENI - m√©g pedig a SALT √©n m√©g √≠gy eml√©kezek r√° a Helsinki SALT atomsoromp√≥ t√°rgyal√°sok 1-t√Ķl sz√°mtalan. MA MOST 2011-ben USA √ČS IZRAEL KIV√ČTEL√ČVEL - de 151 √°llam al√°√≠rta - √Ķk vajon MI√ČRT NEM? PONTOS√ćTVA 2012-BEN...

A LINK:

http://kuruc.info...

2011-09-26. 12:35
A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség elmarasztalta Izraelt


Soha nem hittem volna, hogy sz√°momra egy idegen √°llampolg√°r√°nak. pl√°ne izraelinek /erre visszat√©rek/ k√∂sz√∂netet mondjak. Teljes bizonyoss√°ggal bebizonyosodott, hogy a magyarokat √ľld√∂zik √©s puszt√≠tj√°k. Sz√°momra EZ - az elm√ļlt √©s a jelen t√∂rt√©nelmet ismerve nem k√©ts√©ges...

a link ami egy forma bizonys√°gul szolg√°l:

http://index.hu/k..._hazudott/

MINEKNEVEZZELEK - ? izraelatiati - mert a mostani nem az. Ennyi sz√°zal√©kban ilyen - annyi sz√°zal√©kban olyan, meg mineknevezzemmagam” MOSTAN - ennyi sz√°zal√©k. √Čn maradok az EZEK-AZOK megnevez√©sn√©l - akiknek meg√©rz√©seimet, a hangot - gondolataimat v√©lem√©ny megform√°l√°ssal - k√ľld√∂m el :

- Nem j√≥ ha kih√ļzz√°k a gyuf√°t .
- Jó neked ha ilyen formában létezel? IGEN vagy NEM.
- Ha igen - le√≠rok egy p√©lda besz√©det, hogy mindenki meg√©rtse de senki se s√©rt√Ķdj√∂n meg:

K√ľl√∂nben m√°r le√≠rtam - csak id√©zem magam r√©gebbr√Ķl:

"...gyermekkoromban, mivel nagyon sz√©p k√©pek voltak a gyufa c√≠mk√©n gy√Ľjt√∂ttem, persze a gyermeki k√≠v√°ncsis√°g, hogy mi van benne √∂szt√∂k√©lt - √©s j√°tszottam vele, aminek a k√∂vetkezm√©nye majdnem az lett, hogy majdnem le√©gett a pajta amiben szalm√°t - sz√©n√°t t√°rolt√°k sz√ľleim..." akkoriban sok gyerekek √°ltal elk√∂vetett t√Ľz eset volt - volt ami trag√©di√°ba torkollott... meg is sz√ľntett√©k a sz√©p k√©peket a gyufa c√≠mk√©ken...."

Mi√©rt j√∂n ez ide? Nem √≠rom al√° - nem veszek r√©szt rajta - tov√°bbra is j√°tszani akarok a t√Ľzzel -

h√°t bizony a 151 √°llammal szemben ez felel√Ķtlen gyermeki magatart√°sra utal - vagy m√°r feln√Ķtt fejjel ismerve puszt√≠t√≥ erej√©t a T√õZNEK - f√©ljenek t√Ķlem gondolat alapj√°n-

ROSSZ - nagyon rossz megk√∂zel√≠t√©s, mert gyermekes. ma m√°r a b√∂lcs korban… 2011-09-28 05: 09 √≥rakor mikor √≠rom e sorokat…

Ez√©rt k√©rem a 151-et, hogy a gyermekt√Ķl vegy√©k el a gyuf√°t ne j√°tsszon vel√ľk, mert m√©g t√©nyleg
v√©get - mindennek v√©get vet J√ĀT√ČK√ĀVAL!
A nem se j√≥, nek√ľnk, mert √ļjb√≥l sz√©tsz√≥r√≥dik – √©s bele hatol m√°s nemzetekben – ja t√©nyleg, ezt a m√≥dszer MI√ČRT NEM ALKALMAZOD OTT PALESZTIN√ĀBAN – hisz csup√°n csak a n√©v k√©rd√©se, palesztin √°llam √©s te besz√ľremkedve uralod?
Ennyi - csak ennyit akartam egyenl√Ķre elmondani nektek - szeretettel: spari
2011. szeptember. 28-√°n 05: 05- √≥rakor k√ľld√∂m....SZERETETTEL: SPARI:....
# | spartakusz spartakusz - 2011 09 28 ¦ 07:46:49
bocs még annyit:

unoa 2012 - jó hosszan írtad - de nem baj, jobban megértik...

M√°t√© evang√©lium√°ban a Jeruzs√°lem pusztul√°s√°r√≥l √©s a vil√°g v√©g√©r√Ķl a 24. r√©szn√©l, √≠gy √≠r r√≥la:
"..40. Akkor ketten lesznek a mez√Ķn: az egyik felv√©tetik, a m√°sik ott hagyatik."
r√∂viden: "...41. K√©t asszony √Ķr√∂l a malomban: az egyik felv√©tetik, a m√°sik otthagyatik "

A 12. rész. leírja a manapság sokat emlegeett három nap sötétséget is:

"...40. Mert a miképen Jónás három éjjel és három nap volt a czethal gyomrában, azonképen
az embernek Fia is három nap és három éjjel lesz a Föld gyomrában."

"...41. Ninive f√©rfiai az √≠t√©letkor egy√ľtt t√°madnak majd fel ezzel a nemzets√©ggel, √©s k√°rhoztatj√°k ezt: mivelhogy √Ķk megt√©rtek a J√≥n√°s pr√©dik√°l√°s√°ra: √©s √≠m√© nagyobb van itt J√≥n√°sn√°l..."

az ut√≥bbit az√©rt tartottam fontosnak mert ma m√°r tudjuk, hogy Ninive v√°ros√°t Nimr√≥d √∂z√∂nviz ut√°nni els√Ķ kir√°lyunk alap√≠totta, egymondatos megeml√©kez√©s k√©p a Bibli√°ban a nagyvad√°sz az √ļr el√Ķtt" megeml√≠t√©ssel - azt is tudjuk ma m√°r, hogy a F√∂ld legr√©gebbi k√∂nyvt√°r√°t t√°rt√°k fel Ninive mellet cserepekre r√≥va a Gilgames eposzt √©s a teremt√©st is - meg stb. - ennek tisztelet√©re jegyeztem fel: 2011. szeptember, 28_√°n 06: 44 - √≥rakor √©s k√ľld√∂m az √©terbe...
szeretettel: spari:....
# | postaimre postaimre - 2011 09 28 ¦ 09:36:54
Zafir, ezek "cserk√©szek" √©s √°rtatlan ny√ļlb√©la zsidzsikek, akik v√©letlen√ľl csak ott voltak √©s voltak,, mint Totya.

unoa, ha felemelked√ľnk, akkor felemelked√ľnk, nincs mit tenni. Akinek sz√°rnya van, az rep√ľlj√∂n! Ez egy olyan tan√≠t√°s, amelyet azok, akik tan√≠t√≥k m√°r √©rthetnek szavak n√©lk√ľl is, a potenci√°lis tan√≠tv√°nyokat meg eddig sem nagyon √©rdekelte az emberi l√©tmin√Ķs√©g.

RDM, az '. r√©szt is n√©zd meg, mert tele van utal√°sokkal. Kocka, szikra, piramis, robot, zsid√≥k minden mennyis√©gben, harc az idegenekkel, nanotechnol√≥gia, a dr√≥nok bemutat√°s (Pred√°tor), √ľst√∂k√∂s, meteorit-z√°por, harc a S√≠nai-f√©lig szigeten...csak ami √≠gy asszoci√°ci√≥ban most beugrott. Ja, Sanghai-i akci√≥, "vegyi √ľzemi balesetnek √°lc√°zva."
# | postaimre postaimre - 2011 09 28 ¦ 09:42:30
Most olvasom, hogy p√°r palesztin rak√©ta lerendezte egy id√Ķre D√©l-Izrael √°ramell√°t√°s√°t is. Betraf√°lt a magasfesz√ľlts√©g√Ľ traf√≥ba, vagy mi.
# | postaimre postaimre - 2011 09 28 ¦ 13:43:05
√úzenet!

"TUAREG - NATO ultim√°tum! Kitakarodnak L√≠bi√°b√≥l, vagy minden √©rdekelts√©g√ľket elpuszt√≠tj√°k Afrik√°ban + foglyot nem ejtenek!
√≥"H√°t ezek elkaptak Oszi! - El, Dezs√Ķ!"
# | Kor√© Kor√© - 2011 09 28 ¦ 14:13:33
Legyen √≠gy, ha nem √©rtenek az √ļj, emberi √©s hazugs√°gmentes√≠tett nyelven!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 2.44 mŠsodperc
86,031,789 egyedi lŠtogatů