Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Pókok a hálóban

Napl√≥H√Ľv√∂sek a hajnalok √©s permetezik az √©gboltot tov√°bbra is, mintha azt m√°r a term√©szet meszeln√©. Az √©let megyen tov√°bb, az elemb√Ķl a delej nem akar fogyni. Marci l√°badozik √©s ma m√°r virgonckodik „Csipetke”. A mandul√°ja egyel√Ķre nem kelt benne hi√°ny√©rzetet. M√°t√© a gimib√Ķl hazahozta az els√Ķ n√©gyes√©t n√©metb√Ķl, ami kezdetnek nem is rossz, ahhoz k√©pest, hogy nagyon laz√°n veszi a tanul√°st. Kapacit√°lom, hogy gyakoroljon, mert az √©n n√©met-tud√°somnak sem √°rtana ez kis felfriss√ľl√©s. Blanka is egyre √∂n√°ll√≥bb, nagyl√°nyosan autoriter √©s √ļtkeres√Ķ. Most √©ppen rajzolni iparkodik, s m√Ľv√©sz-iskol√°kkal kezdett szemezgetni. Minden megy a maga ker√©kv√°g√°s√°ban, mintha mindig is √≠gy mehetne tov√°bb, de gy√ľlekeznek a felh√Ķk a chemtrailos terembur√°n. A h√°bor√ļ akt√≠vabb szakasz√°ba l√©pett, de ez m√©g mindig csak er√Ķfitogtat√°s, poz√≠ci√≥ba-k√©nyszer√≠t√©s √©s sokkal ink√°bb diplom√°ciai, mint katonai man√Ķverek halmaza.

B√°r √©ppen tegnap kaptam egy √ļjabb el√Ķrejelz√©st arra vonatkoz√≥an, hogy Hillary Clinton k√∂r√ľl is elfogyott a leveg√Ķ √©s t√∂bb jel is arra utal, hogy okt√≥ber k√∂zep√©n egy nagyobb dob√°sra k√©sz√ľlnek a terrorista zsid√≥ √°llami k√∂lts√©gvet√©si szervezetek az USA-ban, √°m √ļgy l√°tom, hogy a nagyobb er√Ķk m√°r itt mozognak √©s ezek id√Ķh√ļz√°sra j√°tszanak. Ez jelenleg egyen√©rt√©k√Ľnek hat a vil√°gh√°bor√ļ elker√ľl√©s√©nek sz√°nd√©k√°val, de ugye semmi nem biztos. Igen, most √Ķszre is k√©szenl√©tbe kell helyez√Ķdni, mert gy√ļrnak ara, hogy beind√≠ts√°k azt a h√°bor√ļt, amire m√°r 2006 √≥ta ny√≠ltan fenik a fogukat a zsidajok, de ahogy l√°tom ez most is el fog maradni. M√°r ami annak komolys√°g√°t illeti. M√©g mindig nem el√©g elkeseredettek √©s ami enn√©l is l√©nyegesebb, nem el√©g tudatosak azok, akikkel √©rdemes lehet megv√≠vni b√°rmilyen nemzetment√Ķ hadmozdulatot. A katonai megold√°s √≠gy csak egy elkeseredett √©s egy „pr√≥ba-szerencse” alapon lezajl√≥, „majd id√Ķ k√∂zben kiforrja mag√°t” c√≠mk√©vel felruh√°zott mozzanat lehet, s ha lesz, az lesz. De nem lesz forr√≥ √Ķsz, max. forrong√≥, fortyog√≥. Mi√©rt gondolom √≠gy? Az el√Ķjelek arra utalnak, hogy a „nagyhatalmak” eltolt√°k a megold√°st egy √©vvel √©s 2012-re helyezt√©k a hangs√ļlyt. Mi√≥ta √©szlelt√©k a k√©sz√ľl√Ķd√Ķ vil√°gh√°bor√ļs vesz√©ly komolys√°g√°t arr√≥l sz√≥lt a t√∂rt√©net, hogy azt mindenf√©le szerz√Ķd√©sekkel, katonai er√Ķfitogtat√°ssal, a hatalmi √°gazatok √©s a sz√∂vets√©gesi rendszer ki√©p√≠t√©s√©vel, √°talak√≠t√°s√°val, az „energia-fegyver” √©s a „p√©nz-fegyver” seg√≠ts√©g√©vel elod√°zz√°k, hogy „b√©k√©s” √ļton t√∂rt√©nhessen meg az √°trendez√Ķd√©s, amely jelenleg az√©rt m√©g nem l√°tszik teljes bizonyoss√°ggal a „zsid√≥mentes szebb j√∂v√Ķnek”, de a leveg√Ķben ott l√≥g annak a lehet√Ķs√©ge.

A jelek abba az ir√°nyba mutatnak, hogy j√∂v√Ķre, az orosz v√°laszt√°sokon is t√ļl az izraeli parlamenti v√°laszt√°sokat is meg kell nyerni az orosz nyelv√Ľ emigr√°nsoknak, s √≠gy fegyver n√©lk√ľl kell √©s lehet (sorrend szabadon cser√©lhet√Ķ) lefegyverezni zsid√≥ki√°t. No, mire id√°ig eljuthatnak, akkorra cudar vil√°got j√≥solnak a „szakemberek”. Soros Gyuri azt mondja, hogy id√©n decembert√Ķl igen s√ļlyos lesz a v√°ls√°g, messze t√ļln√Ķve a 2008-as esszenci√°t. Hiszitek, vagy nem, az teljesen mindegy.

√Čppen most √©rkezett √ľzenet a k√∂vetkez√Ķket mondja:
„Lavina elindult = 2012. jan. 01. a korm√°ny fizet√©sk√©ptelen. Nyugd√≠j fizet√©sek = 60% infl√°ci√≥. Forintb√≥l mindenki menek√ľl. √Ėsszeoml√≥ Euro viszi a sv√°jci Frankot is a m√©lybe!”

Tal√°n nem v√©letlen, hogy j√∂v√Ķ tavaszra el√Ķrehozott v√°laszt√°sokr√≥l esik egyre t√∂bbet sz√≥ √©s a p√°pu√°nak a lemondat√°sa is sz√≥ba ker√ľlt? Mindemellett j√∂nnek a zuf√≥k is minden mennyis√©gben √©s ha a v√≠zcsapot kinyitom, akkor onnan is a zidegen l√©nyek t√°mad√°s√°t√≥l kell tartani. Ez van, feleim. Az elker√ľlhetetlen onnan ismerszik meg, hogy nem elker√ľlhet√Ķ. Leleplez√©s minden mennyis√©gben imm√°r a zsid√≥-m√©di√°ban, de k√ľlf√∂ld√∂n is. Olvasom, hogy az oroszok tiszt√°zni akarj√°k Katyint a lengyelekkel, akik az√©rt sok t√≠zezer „v√∂r√∂s katon√°t” koncl√°gereztek be √©s nyuvasztottak meg az 1919-es √©vek v√©g√©t√Ķl. De olvasok leleplez√©seket a b√ļr h√°bor√ļr√≥l is, amir√Ķl √©n kb. egy √©ve √≠rtam, hogy az angolsz√°sz zsid√≥k akkor hozt√°k l√©tre az els√Ķ ismert ilyen jelleg√Ľ megsemmis√≠t√Ķ-t√°bort. Majd olvasom, hogy a II. VH befejez√©s√©t k√∂vet√Ķen m√°r 1945 j√ļnius√°ban a sz√∂vets√©geseknek meg kellett volna t√°madni a Szovjetuni√≥t √©s amit nem siker√ľlt Hitlerrel √©s k√©s√Ķbb Rommellel v√©grehajtatni, azt most egy√ľttes er√Ķvel √©s ny√≠ltan tett√©k volna meg.Olyan inform√°ci√≥s h√°bor√ļ ez, amelyet itt mi a honlapon √©s k√≠v√ľle j√≥l meg√©rtett√ľnk, s tal√°n siker√ľlt √ļtt√∂r√Ķ szerepet v√°llalni abban, hogy r√°d√∂bbenjenek, ennek √≠gy kell lennie. NINCS TITOK! S ha titok nincs, akkor nem kell titkol√≥zni sem, de ennek √©rdek√©ben a titkokkal √∂vezett t√°rsas√°gokat, szem√©lyeket el kell takar√≠tani az √ļtb√≥l, f√©lig √©s el√Ķsz√∂r titkosan, de egyre ny√≠ltabban. S kik teszik mindezt meg? No az m√°r titok.
Itt m√°r nem egyszer√Ľ „leleplez√©sek” zajlanak, hanem koncepci√≥zus r√©szlet-felt√°r√°s, logikailag √©rthet√Ķ , mert √∂sszef√ľgg√Ķ esem√©nyl√°ncolatok napf√©nyre hozatala pr√≥ √©s kontra, no meg rekontra √©s Fed√°k S√°ri.

Persze √©rtelek benneteket, hogy az a k√©rd√©s mer√ľl fel mindenkiben, ami bennem is: de ett√Ķl hogyan √©s mik√©ppen lesz jobb nek√ľnk √©s unok√°inknak, hisz itt mindenki nyakig benne van ebben a piszkos √©s gyilkos j√°tszm√°ban?

A v√°lasz nagyon egyszer√Ľ. Mindenki sz√°m√°ra ez semmik√©ppen nem lehet √©s nem is lesz sem j√≥, sem sz√©p. A h√°bor√ļ nem elker√ľlhet√Ķ √©s bizony a gyilkol√°sz√°s sz√≠ne-java m√©g el√Ķtt√ľnk √°ll. A gonosz nem adja mag√°t olcs√≥n √©s bizony el kell ismerni, hogy jelenleg csak annyi biztos, hogy a gonosz az √©let√ľnkre t√∂r, de pontosan neh√©z meghat√°rozni, hogy melyik er√Ķ nem annak az eszk√∂ze.

Az oroszok nem fognak l√©pni egyel√Ķre, hisz erre semmi s√ľrget√Ķ k√©nyszer√ľk egyel√Ķre nincs. Ha esetleg az ENSZ „reformja” alapj√°n z√∂ld baretben j√∂hetnek, az m√°r m√°s, de ez sem mostan√°ban lesz, csak j√∂v√Ķre esed√©kes. A palesztin t√∂rt√©net is megakadni l√°tszik √©s eltolt√°k a megold√°s√°t egy esztend√Ķvel. √Črthet√Ķ az oka, hisz ha a zsid√≥kiai v√°laszt√°sokon a kmesszetben t√∂bbs√©gre jut az orosz nyelv√Ľ „nyers er√Ķ”, akkor l√©nyeg√©ben azonnal elkezd√Ķdhet a „demokratikus” √°talakul√°s. N√°lunk is az van, hogy ha az √∂sszeoml√°s a t√∂megek sz√°m√°ra is l√°that√≥ √©s √©rezhet√Ķ m√≥don bek√∂vetkezik, akkor egy „demokratikus” v√°laszt√°sosdit m√©g meg lehet ereszteni, hogy azt a l√°tszatot kelts√©k, hogy a jelenleg is ott l√©v√Ķ zsid√≥-p√°rtok b√°rmelyike azt a helyzetet m√©g kezelni lesz k√©pes. √Ām ez k√©ptelens√©g. Zsid√≥ nem maradhat a hatalom k√∂zel√©ben sem, s ha egy√°ltal√°n √©letben maradhat, akkor azt is er√Ķsen ellen√Ķrz√∂tt k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt, megb√©lyegezve, hogy ad√≥ss√°g√°t ler√≥va szolg√°la a kor√°bban neki kiszolg√°ltatottakat. Tal√°n √≠gy t√∂rleszthetnek p√°ran. De a most hatalmon l√©v√Ķekkel, poz√≠ci√≥ban tal√°lhat√≥akkal mindenk√©ppen v√©gezni kell! Ezt nyugodtan nevezhetj√ľk „elsz√°moltat√°snak” is, de arra m√©g nem el√©g √©rett a helyzet. √Čppen tegnap kaptam h√≠rt a TMRSZ h√°zat√°j√©k√°r√≥l, amely arr√≥l √©rtes√≠tett, hogy √Ķk semmik√©ppen nem l√©pnek, azt a civilekt√Ķl v√°rj√°k √©s ez teljesen komolyan gondolj√°k! Nos, ez m√°r sz√°momra nem is volt k√©rd√©s, viszont annyi a k√©r√©sem, √≥hajom, elv√°r√°som – s ha √ļgy tetszik: parancsom –, fel√©j√ľk, hogy ha beindul, akkor viszont ne √°lljanak az √ļtba, s kushadjanak, am√≠g el nem m√ļlik a vihar. A t√∂bbit meg megl√°tjuk akkor, de nem sok BAR-B√ĀR- nak lesz helye az √©l√Ķk k√∂zt akkor sem. Sz√≥val, t√ľrelem. A kuty√°k csaholjanak csak, de a gazd√°ik rezd√ľl√©seit kell szemmel k√∂vetni!

Magyarorsz√°g mindezen jelens√©gek k√∂z√©ppontja √©s √©rezhet√Ķ v√°ltoz√°s csak akkor lesz, ha m√°r a k√ľls√Ķ nyak√∂rv meg van szor√≠tva, hogy fuldokoljon, akire r√°ker√ľlt a p√≥r√°z.

Ez az√©rt van √≠gy, mert rendk√≠v√ľl k√©nyes √©s √©rz√©keny a helyzet, hisz nem lehet csak √ļgy kiirtani a holokamu-t√ļl√©l√Ķket, s m√°sik r√©szr√Ķl cion√©k k√∂zpontja is Budapest √©s igaz√°b√≥l nincs hov√° terpeszteni√ľk, mert nemk√≠v√°natos genetikai tumorok ezen a vil√°gon, mik√∂zben r√°tekeredtek a szervezet minden l√©tfontoss√°g√ļ szerv√©re. Leoper√°lni √Ķket nem egyszer√Ľ an√©lk√ľl, hogy a p√°ciens bele ne pusztuljon. T√ľrelmetlen vagyok √©n is, de azt is be kell v√°rnunk, hogy a tudatlan √©s ostoba √°tlag el√©g √©hes legyen ahhoz, hogy k√©pes legyen odafigyelni arra, mit is mondunk neki. Ha nem akar harcolni, akkor nincs vel√ľk mit kezdeni. Ha akar, akkor k√©pesnek kell lenni felfegyverezni √©s vezetni is √Ķket, c√©lszer√Ľen, szakszer√Ľen √©s operat√≠v m√≥don. Antiszemit√°v√° kell v√°lnia minden magyarnak, ahogy minden m√°s nemzetinek is fel kell ismernie ezt az alapvet√Ķ elrendeltet√©st!

HozzŠszůlŠsok

# | lica lica - 2011 09 26 ¦ 22:47:45
Jelen pillanatban a felgyorsult politikai sza...kavar√°st√≥l f√ľggetlen√ľl , t√∂bb munk√°t akasztottak a nyakamban,√≠gy √≠rni kevesebb id√Ķm jut a j√∂v√©s-men√©s k√∂zepette, de az√©rt k√©pben vagyok ...
Olvasok s tudakozódok mint mindig, a kitartásom nem lohad. Smile
# | zafir zafir - 2011 09 26 ¦ 23:36:18
Vége a pakisztáni-amerikai " mézesheteknek" is. Folyamatosan romlik a két ország viszonya.
Amerika el√Ķsz√∂r megvonta a pakiszt√°niaknak nyujtott seg√©ly foly√≥s√≠t√°s√°t, majd ott tal√°lta meg az Al-.Kaida vez√©rt. Az√≥ta k√ľl√∂nf√©le v√°dakkal illeti a pakiszt√°niakat, melyeket a pakiszt√°ni vezet√©s tagad. Legut√Ķbb m√°r egy amerikai szen√°tor is h√°bor√ļval fenyegette az √°zsiai orsz√°got. A pakiszt√°niak nem k√©rnek az amerikai jelenl√©tb√Ķl haz√°jukban. Csak id√Ķ k√©rd√©se, √©s az amerikai agresszi√≥ keletebbre tev√Ķdik √°t.
http://presstv.co...01320.html
http://www.presst...01187.html
# | Kokaspisti Kokaspisti - 2011 09 27 ¦ 00:14:56
Lica √©n is dett√≥ √ļgy vagyok, mint te. :S
# | Ata Istar Ata Istar - 2011 09 27 ¦ 01:22:13
Huliganthropus te tudsz valamit...

Rudolf Steiner antropoz√≥fus szerint a zsid√≥s√°gnak nem szabad lett volna √∂n√°ll√≥ √°llamot l√©trehoznia. Ehelyett - szerinte - a t√∂bbi n√©pbe kellett volna harmonikusan beintegr√°l√≥dniuk √ļgy, hogy l√©nyeg√©ben a zsid√≥ fajszellem megsz√Ľnhessen, az egyes ember pedig beolvadjon, √°tv√°ltozzon m√°s n√©pekben, azok seg√≠ts√©g√©vel. Aki tudja, hogy egy ember nem csak egy genetikai szem√©lyis√©g hanem egy isteni eredet√Ľ szellem √©s l√©lek is, √©s azt is tudja, hogy ez a szellem/l√©lek inkarn√°lhat (√ļjra lesz√ľlethet ) egym√°st k√∂vet√Ķ alkalmak sor√°n m√°s √©s m√°s fajhoz is, az tudja, hogy szarac√©nnak vagy eszkim√≥nak sz√ľletni , az a l√©lek v√°laszt√°sa!

A fenti beintegr√°l√≥d√°si folyamathoz visszat√©rve: tudjuk, ez t√©nyleges folyamat tele pozit√≠v √©s negat√≠v p√©ld√°kkal, "sikeres t√∂rt√©netekkel" √©s felt√Ľn√Ķen "sikertelenekkel". Itt azt kell l√°tni, hogy az egy√©n szintj√©n is konfront√°l√≥dhat a szellem/l√©lek √©s a genetikai szem√©lyes adotts√°gok!!! Teh√°t sok embert√°rsunk nagy bels√Ķ ellent√©teket √©s ellentmond√°sokat √©l meg √∂nmag√°ban!
Ez√©rt √©rtelmetlen minden eszement √©s nyakl√≥tlan zsid√≥z√°s √©s fajgy√Ľl√∂let - holott faji jellegek tagadhatatlanul vannak! Ehelyett ink√°bb meg kell tanulni pontosan √©s elfogulatlanul l√°tni. Ehhez pedig emberi-lelki kvalit√°s √©s bels√Ķ munka kell!

A cionizmus, az illumin√°tusok, a messianizmus, ez mind megint egy - egy m√°sik k√ľl√∂n√°ll√≥ t√©ma - de persze van √∂sszef√ľgg√©s k√∂z√∂tt√ľk.

Ahogy te ( Huliganthropus ) is jelezted, lehet, hogy sokaknak f√∂l sem t√Ľnt volna, ha a fent le√≠rt integr√°l√≥d√°si folyamat 'rendesen' lezajlik p√©ld√°ul n√°lunk, Magyarorsz√°gon. A magyar sosem volt egy kirekeszt√Ķ n√©p. De ez az eg√©sz nem ilyen egyszer√Ľ. √Čvtizedek alatt, egy-k√©t gener√°ci√≥ alatt nem egyszer√Ľ levetni, √°talak√≠tani-√°tdolgozni faji-genetikai-kultur√°lis jelleget √©s √∂r√∂ks√©get a l√©leknek. P√©ld√°ul megtanulni magyarul √©s magyarul gondolkodni, az m√°r egy nagy dolog! Felt√©telezi a n√©p szellem√©vel val√≥ valamilyen szint√Ľ kapcsolatot. Persze a magyar nyelven besz√©l√©ssel ( mint minden m√°ssal ) vissza is lehet √©lni s ezt sz√°mosan megteszik - lelk√ľk rajta!

Ha csak az 1945√∂s √©vekig megy√ľnk vissza, azt l√°tjuk, hogy ez egyr√©szt egy t√©nyleges folyamat, melyben t√©nyleg vannak egy√©nek, akik gyakorlatilag azon dolgoznak( a l√©lek ), hogy zsid√≥s√°gukat elhagyj√°k mind kultur√°lisan, mind a faji jelleget illet√Ķen, m√°sr√©szt vannak a maradiak, akik foggal -k√∂r√∂mmel ragaszkodnak a zsid√≥-hatalmi -kiv√°lasztotts√°gi √∂tlethez. Meglehet, hogy most ezek l√°tszanak er√Ķsebbnek a hatalmi hierarchi√°ban, s√Ķt... nagy dob√°sra k√©sz√ľlnek, tudj√°tok.

A faj, a genetika: hordoz√≥, kifejez√Ķd√©s, kifejez egy adott szellemi √©s lelki jelleget, legyen az egy egy√©n√© vagy egy eg√©sz n√©p√©. Ezek azonban v√°ltozhatnak, mivel a l√©lek √©s a szellem is TANUL vagy tanulna!Van amikor annyira eldegener√°l√≥dik m√°r a test, a szem√©ly, hogy a fent eml√≠tett tanul√°s nagyon komoly akad√°lyokba √ľtk√∂zik. L√°sd I.vh - II. vh t√∂rt√©net√©t.

Aztán ezen adottságokkal láthatatlan hatalmi hierarchiák visszaélhetnek mágikus és politikai/gazdasági eszközökkel!!! Ez napjainkban is zajlik.

Ismerek egy tanulm√°nyt, ami szerint a tudat k√©pes megv√°ltoztatni a feh√©rjeszint√©zist √©s √≠gy az eg√©sz emberi jelleget!!! Igyekszem megkeresni √©s hozz√°f√©rhet√Ķv√© tenni ezt a tanulm√°nyt.
Nyilván az egész témát fenntartással és nagyon józanul kell kezelni.

A gazembers√©g pedig nem fajspecifikus mint ahogy a kiv√°l√≥s√°g sem az. Ink√°bb a l√©lek √©retts√©gi helyzet√©r√Ķl tan√ļskod√≥ megnyilv√°nulsokr√≥l van sz√≥. De enn√©l meg j√≥val bonyolultabb az eg√©sz k√©rd√©sk√∂r! Mindenesetre ezekben a dolgokban is igaz, hogy az esztelen vagdalkoz√°s senkit nem visz el√Ķbbre. A szellemi-lelki anyagi t√∂rv√©nyeket pedig senki sem h√°ghatja √°t tart√≥san - a tettek k√∂vetkezm√©nyei miatt a sors a sz√°ml√°t hib√°tlanul √©s hi√°nytalanul beny√ļjtja. Minden m√°gikus √ľgyesked√©s csak id√Ķh√ļz√°s volt. De ennek v√©ge.

Ion, a részecskegyorsítóhoz mit szólsz? Wink ( a feketemágiát nem ajánlom, elég cikis )
# | postaimre postaimre - 2011 09 27 ¦ 09:39:09
Hamu, tudod a k√©sleltet√©s sok mindenre j√≥ lehet, de a j√≥ harcos ezt is meg√©rti √©s aszerint is k√©pes a dolg√°t tenni. Igen, j√≥l szeml√©led √©s a Valami m√°r itt van, csak egyel√Ķre m√°s technikai l√©p√©sekkel oper√°l. Gazdas√°gi, p√©nz√ľgyi √©rh√°l√≥zatot √©p√≠t ki. A t√∂bbit magad is elmondtad. Addig az√©rt nem baj, ha tudjuk, hogy a fegyveres "megold√°s" b√°rmikor √©letbe l√©phet, de ha el√Ķ lehet k√©sz√≠teni a min√©l kevesebb √°ldozat rem√©ny√©ben a "felvonul√°st", akkor ha m√©g b√≠rjuk, akkor ne kapkodjunk. M√°r ne. ha l√©pni kell, akkor annak felismerhet√Ķ jelei lesznek. Megjelennek a teheraut√≥k tele fegyverekkel, l√Ķszerekkel, mint 1956-ban.
# | Hegel Hegel - 2011 09 27 ¦ 10:43:20
At√°t olvasva, √©n is ugy gondolom hogy az ideol√≥gia az ami merfert√Ķzi a lelket, azt√°n f√Ķleg a hatalom √©rzete ami k√©tes v√©g√ľlis az ami be√©p√ľlhet a genetikai k√≥dba. Csak ha a b√∂lcsis vagy ovis gyerekeket figyelj√ľk l√°thatjuk ott is melyik amelyik √°lland√≥an elveszi a t√∂bbi j√°t√©k√°t majd eldobja √©s megy a k√∂vetkez√Ķ √°ldozat√°hoz.

Felnöttként vagy csoportként nem is gondolunk eme nyilvánvaló megfigyeléseinkre.
√Čs itt lenne a norm√°lis politika vall√°s n√©lk√ľli nevel√©s l√©nyege az ISTENhitre mint olyanra egyed√ľli m√©rt√©kzsin√≥rk√©nt.

Tudom aj√°nlani Kisfaludy Gy√∂rgy a teremt√©s √ľzenete c k√∂nyvet ha j√≥l tudom a neten is f√Ķnt van.√Ėnmagunk megismer√©s√©hez sok t√°mpontot ad.
ja igen
# | parlagfu parlagfu - 2011 09 27 ¦ 10:55:46
Aki nem akar integr√°l√≥dni, vagy n√°la ez m√°sok letapos√°s√°t jelenti, azt neh√©z, s√Ķt antiszemitizmus. Ilyen jahve √©s devla n√©pe.
# | Ata Istar Ata Istar - 2011 09 27 ¦ 11:26:37
Csak most fogalmazott meg bennem, hogy a c√≠m er√Ķsen tal√°l√≥: P√≥kok a h√°l√≥ban. Defin√≠ci√≥nak is pontos.

Hegel, nagyonnagyon √∂sszetett a t√©ma.Tanulni nem csak passz√≠van lehet, hanem akci√≥ban, akt√≠van is.Tanulnunk a mozg√≥ k√∂rnyez√Ķ vil√°gb√≥l is kell de a "mozdulatlan" immanens Szellemt√Ķl is a Mag ur√°t√≥l is, aki a legbens√Ķbb csendben van. Ez√©rt vesz√©lyes lehet minden statikus akad√©mizmus, amikor valaki szinte kivonul a re√°lis √©letb√Ķl, re√°lis akci√≥kb√≥l a dolgok val√≥di term√©szet√©b√Ķl. Ugyan√ļgy az is haszontalan tud lenni, ha valaki esztelen√ľl cselekszik √©s a t√∂rt√©n√©sek k√∂z√∂tt max. a szimpla direkt okozatot l√°tja meg (pl. t√°pl√°lkoz√°si input - output ). √Ām van amikor tart√≥san kialakulhat az az √°llapot, hogy valaki tudatilag m√©g ezeket a sz√©ls√Ķs√©geket sem √©li, hanem megdermed, le√°ll, elk√©nyelmesedik. Ez lehet g√Ķg, lehet f√©lelem az √©lett√Ķl, ami pl. alkoholizmusba torkollik, lehet v√©gzetes s√©rtetts√©g, feldolgozatlan trauma stb. √ćgy fix√°ci√≥k, patol√≥gi√°s - degenerat√≠v folyamatok l√©phetnek f√∂l amiknek tendenci√°ja √°th√ļz√≥dhat egy k√∂vetkez√Ķ √©letre is. Ehhez tartozhat egy faji √∂tlet is, a "kiv√°lasztottak vagyunk" √©s a dolog s√ļlyoss√°g√°t az adja, hogy a finomanyagi ter√ľletr√Ķl( m√°svil√°gr√≥l) m√°gikus-hatalmi eszk√∂z√∂kkel ezt feler√Ķs√≠thetik s ehhez k√∂thetik a lelket sok-sok inkarn√°ci√≥ra!

Az √©let megold√°s√°t teh√°t nem mindig hagyj√°k az emberre, hiszen van, amikor bek√∂vetkezik egy tart√≥s tehetetlens√©g ez pedig ellentmond e vil√°g egyik leger√Ķsebb t√∂rv√©ny√©nek: minden mozg√°sban van. Van amikor t√∂meg√©vel kell eltakar√≠tani a szemetet...s ebben a Term√©szet √ļtt√∂r√Ķszerepet v√°llal. Van amikor h√°bor√ļkba torkollanak a folyamatok. A katonas√°gnak is meg van a maga √©rtelme √©s szerepe magasabb szempontb√≥l is. Hogy egy gyilkoss√°g pl. hogyan √©rt√©kel√Ķdik magasabb szempontb√≥l, az nem mindig egy√©rtelm√Ľ. Nembesz√©lve arr√≥l, hogy sokszor a gyilkos az igazi √°ldozat s nem az, akinek f√∂ldi √©let√©t t√©nylegesen kioltott√°k!Minden eset teljesen m√°s lehet √©s az eg√©szben nagyon komoly √©s m√©ly √∂sszef√ľgg√©sek lehetnek. A l√©nyeg sosem hal meg. Az emberi -polg√°ri meg√≠t√©l√©s az embert√Ķl sz√°rmazik, ez√©rt sok t√∂rv√©ny j√≥ √©s jogos √©s hely√©nval√≥, n√©h√°ny pedig kifog√°solhat√≥ magasabb szempontb√≥l.

Azt kell l√°tni, hogy az elm√ļlt j√≥n√©h√°ny ezer √©v egy kifejezett √°ltal√°nos tudati els√∂t√©ted√©s tendenci√°j√°t mutatja. Most k√∂r√ľlbel√ľl a m√©lyponton tart√≥zkodunk. Az emberis√©get mindig is k√≠s√©rt√©k seg√≠t√Ķ felfel√© mutat√≥ er√Ķk √©s a h√°tr√°ltat√≥ak is! Ez ma sincs m√°sk√©nt. Az, hogy ma nagyon feler√Ķs√∂dtek a h√°tr√°ltat√≥, megk√∂t√Ķ t√©nyez√Ķk ez betudhat√≥ annak jel√©√ľl, hogy a megszabad√≠t√≥-tiszt√°z√≥ er√Ķk egyre er√Ķs√∂dnek. Nyilv√°nval√≥, hogy el√Ķbbiek nehezen mondanak le alattval√≥ik rabszolgasorban tart√°s√°r√≥l, hiszen, √Ķk "ett√Ķl valakik" ( k√ľl√∂n fejezet ) jelenlegi identit√°suk-st√°tuszuk a mi nyomorult √°llapotunkkal √∂sszef√ľgg. Sz√≥val ma minden t√©ren, az √©let minden ter√ľlet√©n e kett√Ķss√©ggel tal√°lkozunk. Ma sz√≥ szerint k√©t t√Ľz k√∂z√∂tt vagyunk s d√∂nten√ľnk kell: tov√°bb le, vagy fel. Akinek nem megy, annak "seg√≠tenek". A m√≥dszer megv√°laszt√°sa pedig nem √∂nk√©nyes - hab√°r sok √∂nk√©nyess√©get kell korrig√°lnia - √°m hal√°losan pontos.
# | Ata Istar Ata Istar - 2011 09 27 ¦ 11:28:16
parlagfu, igen. Ha mi minden t√Ķl√ľnk telhet√Ķt megtesz√ľnk, akkor a t√∂bbi m√°r csak jogos √∂nv√©delem k√©rd√©se, amit j√≥zanul, intelligensen √©s nagyon hat√°rozottan meg lehet √©s meg kell tenni.
# | zafir zafir - 2011 09 27 ¦ 11:42:12
A napokban Ir√°n nagy nehezen szabadon engedett k√©t amerikait, akiket k√©mked√©ssel v√°doltak. Most kider√ľlt az egyikr√Ķl, hogy izraeli sz√°rmaz√°s√ļ. A m√°sik is az, csak m√©g nem hozt√°k nyilv√°noss√°gra.
http://www.jewish...sh_Fattal/

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.05 mŠsodperc
86,032,980 egyedi lŠtogatů