Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Pókok a hálóban

Napl√≥H√Ľv√∂sek a hajnalok √©s permetezik az √©gboltot tov√°bbra is, mintha azt m√°r a term√©szet meszeln√©. Az √©let megyen tov√°bb, az elemb√Ķl a delej nem akar fogyni. Marci l√°badozik √©s ma m√°r virgonckodik „Csipetke”. A mandul√°ja egyel√Ķre nem kelt benne hi√°ny√©rzetet. M√°t√© a gimib√Ķl hazahozta az els√Ķ n√©gyes√©t n√©metb√Ķl, ami kezdetnek nem is rossz, ahhoz k√©pest, hogy nagyon laz√°n veszi a tanul√°st. Kapacit√°lom, hogy gyakoroljon, mert az √©n n√©met-tud√°somnak sem √°rtana ez kis felfriss√ľl√©s. Blanka is egyre √∂n√°ll√≥bb, nagyl√°nyosan autoriter √©s √ļtkeres√Ķ. Most √©ppen rajzolni iparkodik, s m√Ľv√©sz-iskol√°kkal kezdett szemezgetni. Minden megy a maga ker√©kv√°g√°s√°ban, mintha mindig is √≠gy mehetne tov√°bb, de gy√ľlekeznek a felh√Ķk a chemtrailos terembur√°n. A h√°bor√ļ akt√≠vabb szakasz√°ba l√©pett, de ez m√©g mindig csak er√Ķfitogtat√°s, poz√≠ci√≥ba-k√©nyszer√≠t√©s √©s sokkal ink√°bb diplom√°ciai, mint katonai man√Ķverek halmaza.

B√°r √©ppen tegnap kaptam egy √ļjabb el√Ķrejelz√©st arra vonatkoz√≥an, hogy Hillary Clinton k√∂r√ľl is elfogyott a leveg√Ķ √©s t√∂bb jel is arra utal, hogy okt√≥ber k√∂zep√©n egy nagyobb dob√°sra k√©sz√ľlnek a terrorista zsid√≥ √°llami k√∂lts√©gvet√©si szervezetek az USA-ban, √°m √ļgy l√°tom, hogy a nagyobb er√Ķk m√°r itt mozognak √©s ezek id√Ķh√ļz√°sra j√°tszanak. Ez jelenleg egyen√©rt√©k√Ľnek hat a vil√°gh√°bor√ļ elker√ľl√©s√©nek sz√°nd√©k√°val, de ugye semmi nem biztos. Igen, most √Ķszre is k√©szenl√©tbe kell helyez√Ķdni, mert gy√ļrnak ara, hogy beind√≠ts√°k azt a h√°bor√ļt, amire m√°r 2006 √≥ta ny√≠ltan fenik a fogukat a zsidajok, de ahogy l√°tom ez most is el fog maradni. M√°r ami annak komolys√°g√°t illeti. M√©g mindig nem el√©g elkeseredettek √©s ami enn√©l is l√©nyegesebb, nem el√©g tudatosak azok, akikkel √©rdemes lehet megv√≠vni b√°rmilyen nemzetment√Ķ hadmozdulatot. A katonai megold√°s √≠gy csak egy elkeseredett √©s egy „pr√≥ba-szerencse” alapon lezajl√≥, „majd id√Ķ k√∂zben kiforrja mag√°t” c√≠mk√©vel felruh√°zott mozzanat lehet, s ha lesz, az lesz. De nem lesz forr√≥ √Ķsz, max. forrong√≥, fortyog√≥. Mi√©rt gondolom √≠gy? Az el√Ķjelek arra utalnak, hogy a „nagyhatalmak” eltolt√°k a megold√°st egy √©vvel √©s 2012-re helyezt√©k a hangs√ļlyt. Mi√≥ta √©szlelt√©k a k√©sz√ľl√Ķd√Ķ vil√°gh√°bor√ļs vesz√©ly komolys√°g√°t arr√≥l sz√≥lt a t√∂rt√©net, hogy azt mindenf√©le szerz√Ķd√©sekkel, katonai er√Ķfitogtat√°ssal, a hatalmi √°gazatok √©s a sz√∂vets√©gesi rendszer ki√©p√≠t√©s√©vel, √°talak√≠t√°s√°val, az „energia-fegyver” √©s a „p√©nz-fegyver” seg√≠ts√©g√©vel elod√°zz√°k, hogy „b√©k√©s” √ļton t√∂rt√©nhessen meg az √°trendez√Ķd√©s, amely jelenleg az√©rt m√©g nem l√°tszik teljes bizonyoss√°ggal a „zsid√≥mentes szebb j√∂v√Ķnek”, de a leveg√Ķben ott l√≥g annak a lehet√Ķs√©ge.

A jelek abba az ir√°nyba mutatnak, hogy j√∂v√Ķre, az orosz v√°laszt√°sokon is t√ļl az izraeli parlamenti v√°laszt√°sokat is meg kell nyerni az orosz nyelv√Ľ emigr√°nsoknak, s √≠gy fegyver n√©lk√ľl kell √©s lehet (sorrend szabadon cser√©lhet√Ķ) lefegyverezni zsid√≥ki√°t. No, mire id√°ig eljuthatnak, akkorra cudar vil√°got j√≥solnak a „szakemberek”. Soros Gyuri azt mondja, hogy id√©n decembert√Ķl igen s√ļlyos lesz a v√°ls√°g, messze t√ļln√Ķve a 2008-as esszenci√°t. Hiszitek, vagy nem, az teljesen mindegy.

√Čppen most √©rkezett √ľzenet a k√∂vetkez√Ķket mondja:
„Lavina elindult = 2012. jan. 01. a korm√°ny fizet√©sk√©ptelen. Nyugd√≠j fizet√©sek = 60% infl√°ci√≥. Forintb√≥l mindenki menek√ľl. √Ėsszeoml√≥ Euro viszi a sv√°jci Frankot is a m√©lybe!”

Tal√°n nem v√©letlen, hogy j√∂v√Ķ tavaszra el√Ķrehozott v√°laszt√°sokr√≥l esik egyre t√∂bbet sz√≥ √©s a p√°pu√°nak a lemondat√°sa is sz√≥ba ker√ľlt? Mindemellett j√∂nnek a zuf√≥k is minden mennyis√©gben √©s ha a v√≠zcsapot kinyitom, akkor onnan is a zidegen l√©nyek t√°mad√°s√°t√≥l kell tartani. Ez van, feleim. Az elker√ľlhetetlen onnan ismerszik meg, hogy nem elker√ľlhet√Ķ. Leleplez√©s minden mennyis√©gben imm√°r a zsid√≥-m√©di√°ban, de k√ľlf√∂ld√∂n is. Olvasom, hogy az oroszok tiszt√°zni akarj√°k Katyint a lengyelekkel, akik az√©rt sok t√≠zezer „v√∂r√∂s katon√°t” koncl√°gereztek be √©s nyuvasztottak meg az 1919-es √©vek v√©g√©t√Ķl. De olvasok leleplez√©seket a b√ļr h√°bor√ļr√≥l is, amir√Ķl √©n kb. egy √©ve √≠rtam, hogy az angolsz√°sz zsid√≥k akkor hozt√°k l√©tre az els√Ķ ismert ilyen jelleg√Ľ megsemmis√≠t√Ķ-t√°bort. Majd olvasom, hogy a II. VH befejez√©s√©t k√∂vet√Ķen m√°r 1945 j√ļnius√°ban a sz√∂vets√©geseknek meg kellett volna t√°madni a Szovjetuni√≥t √©s amit nem siker√ľlt Hitlerrel √©s k√©s√Ķbb Rommellel v√©grehajtatni, azt most egy√ľttes er√Ķvel √©s ny√≠ltan tett√©k volna meg.Olyan inform√°ci√≥s h√°bor√ļ ez, amelyet itt mi a honlapon √©s k√≠v√ľle j√≥l meg√©rtett√ľnk, s tal√°n siker√ľlt √ļtt√∂r√Ķ szerepet v√°llalni abban, hogy r√°d√∂bbenjenek, ennek √≠gy kell lennie. NINCS TITOK! S ha titok nincs, akkor nem kell titkol√≥zni sem, de ennek √©rdek√©ben a titkokkal √∂vezett t√°rsas√°gokat, szem√©lyeket el kell takar√≠tani az √ļtb√≥l, f√©lig √©s el√Ķsz√∂r titkosan, de egyre ny√≠ltabban. S kik teszik mindezt meg? No az m√°r titok.
Itt m√°r nem egyszer√Ľ „leleplez√©sek” zajlanak, hanem koncepci√≥zus r√©szlet-felt√°r√°s, logikailag √©rthet√Ķ , mert √∂sszef√ľgg√Ķ esem√©nyl√°ncolatok napf√©nyre hozatala pr√≥ √©s kontra, no meg rekontra √©s Fed√°k S√°ri.

Persze √©rtelek benneteket, hogy az a k√©rd√©s mer√ľl fel mindenkiben, ami bennem is: de ett√Ķl hogyan √©s mik√©ppen lesz jobb nek√ľnk √©s unok√°inknak, hisz itt mindenki nyakig benne van ebben a piszkos √©s gyilkos j√°tszm√°ban?

A v√°lasz nagyon egyszer√Ľ. Mindenki sz√°m√°ra ez semmik√©ppen nem lehet √©s nem is lesz sem j√≥, sem sz√©p. A h√°bor√ļ nem elker√ľlhet√Ķ √©s bizony a gyilkol√°sz√°s sz√≠ne-java m√©g el√Ķtt√ľnk √°ll. A gonosz nem adja mag√°t olcs√≥n √©s bizony el kell ismerni, hogy jelenleg csak annyi biztos, hogy a gonosz az √©let√ľnkre t√∂r, de pontosan neh√©z meghat√°rozni, hogy melyik er√Ķ nem annak az eszk√∂ze.

Az oroszok nem fognak l√©pni egyel√Ķre, hisz erre semmi s√ľrget√Ķ k√©nyszer√ľk egyel√Ķre nincs. Ha esetleg az ENSZ „reformja” alapj√°n z√∂ld baretben j√∂hetnek, az m√°r m√°s, de ez sem mostan√°ban lesz, csak j√∂v√Ķre esed√©kes. A palesztin t√∂rt√©net is megakadni l√°tszik √©s eltolt√°k a megold√°s√°t egy esztend√Ķvel. √Črthet√Ķ az oka, hisz ha a zsid√≥kiai v√°laszt√°sokon a kmesszetben t√∂bbs√©gre jut az orosz nyelv√Ľ „nyers er√Ķ”, akkor l√©nyeg√©ben azonnal elkezd√Ķdhet a „demokratikus” √°talakul√°s. N√°lunk is az van, hogy ha az √∂sszeoml√°s a t√∂megek sz√°m√°ra is l√°that√≥ √©s √©rezhet√Ķ m√≥don bek√∂vetkezik, akkor egy „demokratikus” v√°laszt√°sosdit m√©g meg lehet ereszteni, hogy azt a l√°tszatot kelts√©k, hogy a jelenleg is ott l√©v√Ķ zsid√≥-p√°rtok b√°rmelyike azt a helyzetet m√©g kezelni lesz k√©pes. √Ām ez k√©ptelens√©g. Zsid√≥ nem maradhat a hatalom k√∂zel√©ben sem, s ha egy√°ltal√°n √©letben maradhat, akkor azt is er√Ķsen ellen√Ķrz√∂tt k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt, megb√©lyegezve, hogy ad√≥ss√°g√°t ler√≥va szolg√°la a kor√°bban neki kiszolg√°ltatottakat. Tal√°n √≠gy t√∂rleszthetnek p√°ran. De a most hatalmon l√©v√Ķekkel, poz√≠ci√≥ban tal√°lhat√≥akkal mindenk√©ppen v√©gezni kell! Ezt nyugodtan nevezhetj√ľk „elsz√°moltat√°snak” is, de arra m√©g nem el√©g √©rett a helyzet. √Čppen tegnap kaptam h√≠rt a TMRSZ h√°zat√°j√©k√°r√≥l, amely arr√≥l √©rtes√≠tett, hogy √Ķk semmik√©ppen nem l√©pnek, azt a civilekt√Ķl v√°rj√°k √©s ez teljesen komolyan gondolj√°k! Nos, ez m√°r sz√°momra nem is volt k√©rd√©s, viszont annyi a k√©r√©sem, √≥hajom, elv√°r√°som – s ha √ļgy tetszik: parancsom –, fel√©j√ľk, hogy ha beindul, akkor viszont ne √°lljanak az √ļtba, s kushadjanak, am√≠g el nem m√ļlik a vihar. A t√∂bbit meg megl√°tjuk akkor, de nem sok BAR-B√ĀR- nak lesz helye az √©l√Ķk k√∂zt akkor sem. Sz√≥val, t√ľrelem. A kuty√°k csaholjanak csak, de a gazd√°ik rezd√ľl√©seit kell szemmel k√∂vetni!

Magyarorsz√°g mindezen jelens√©gek k√∂z√©ppontja √©s √©rezhet√Ķ v√°ltoz√°s csak akkor lesz, ha m√°r a k√ľls√Ķ nyak√∂rv meg van szor√≠tva, hogy fuldokoljon, akire r√°ker√ľlt a p√≥r√°z.

Ez az√©rt van √≠gy, mert rendk√≠v√ľl k√©nyes √©s √©rz√©keny a helyzet, hisz nem lehet csak √ļgy kiirtani a holokamu-t√ļl√©l√Ķket, s m√°sik r√©szr√Ķl cion√©k k√∂zpontja is Budapest √©s igaz√°b√≥l nincs hov√° terpeszteni√ľk, mert nemk√≠v√°natos genetikai tumorok ezen a vil√°gon, mik√∂zben r√°tekeredtek a szervezet minden l√©tfontoss√°g√ļ szerv√©re. Leoper√°lni √Ķket nem egyszer√Ľ an√©lk√ľl, hogy a p√°ciens bele ne pusztuljon. T√ľrelmetlen vagyok √©n is, de azt is be kell v√°rnunk, hogy a tudatlan √©s ostoba √°tlag el√©g √©hes legyen ahhoz, hogy k√©pes legyen odafigyelni arra, mit is mondunk neki. Ha nem akar harcolni, akkor nincs vel√ľk mit kezdeni. Ha akar, akkor k√©pesnek kell lenni felfegyverezni √©s vezetni is √Ķket, c√©lszer√Ľen, szakszer√Ľen √©s operat√≠v m√≥don. Antiszemit√°v√° kell v√°lnia minden magyarnak, ahogy minden m√°s nemzetinek is fel kell ismernie ezt az alapvet√Ķ elrendeltet√©st!

HozzŠszůlŠsok

# | HER HER - 2011 09 26 ¦ 14:22:28
Kedves Imre, k√≠v√°nok a volt beteg Marcinak, jobbul√°st, er√Ķt, eg√©szs√©get!meghajol
# | Turul40 Turul40 - 2011 09 26 ¦ 15:16:13
Rettenthetetlen,√©n is ezt l√°tom,√©rzik l√°tj√°k,hogy valami nem stimmel,de felvillan el√Ķtt√ľk a k√©rd√©s MIT TUDOK CSIN√ĀLNI??Ut√°na egy v√°llr√°nd√≠t√°s,√©s majd lesz valahogy.
Na ett√Ķl a hozz√°√°ll√°st√≥l vagyok kik√©sz√ľlve kiss√©.Legal√°bb m√°r l√°tj√°k,hogy valami nem frank√≥.....Ha √ļgy veszem,ez is pici fejl√Ķd√©snek tekinthet√Ķ,mondjuk a 2 √©vvel ezel√Ķtti √°llapothoz k√©pest.Az m√°s k√©rd√©s, hogy ezzel m√©g mindig nem sokra lehet menni.
# | professor professor - 2011 09 26 ¦ 16:06:09
Szerintem Enid arra gondolhatott, hogy egy picit k√∂rbej√°rj√°k, hogy az esetleges akci√≥ napja, √≥r√°ja egybecsengjen pl. j√≥slatokkal ,l√°tom√°nnyal, ami a bulv√°rban majd j√≥l elvonja a figyelmet, egy m√°sik vonalon pedig t√ļl bonyolult legyen a dolog ahhoz hogy egy √°tlagdiplom√°s ,aki lehet√Ķleg nem m√ľszaki ember, √°tl√°ssa, vagyis egy logikailag nehezen √©rtelmezhet√Ķ valamit kapjon.
A pszcho hat√°s, behat√°s is ny√≠lv√°n lehets√©ges, de bonyol√≠tja a dolgot a kevert lakoss√°g, kiv√©ve, ha be akarnak √°ldozni pl. beilleszkedett, itt tanul√≥ k√ľlf√∂ldieket, stb. ez a k√ľld√Ķ,lehet√Ķleg nagyhatalom √°llam r√©sz√©r√Ķl presszi√≥t is hozna...
Amivel nem tudnak kalkul√°lni, a sok fel√©bredt, de csendben lev√Ķ ember, aki m√°r nemcsak a n√©pr√°di√≥b√≥l fog t√°j√©koz√≥dni, nem lehet √ľzenetekkel majd ide-oda k√ľldeni √Ķket, mennek a saj√°t fej√ľk ut√°n,√©s ez a gyenge pontja a tervnek....ha van
# | gabi gabi - 2011 09 26 ¦ 16:20:14
professor, gondolataid igen j√≥l √∂sszecsengnek azzal amit mondtam, hogy a metr√≥ba m√°r becuccoltak a ny√°r folyam√°n. Szerintem a Klinik√°k √°llom√°sn√°l, mert itt minden adott az elk√∂vet√©shez √©s ment√©shez. Orvosi seg√≠ts√©g, boncolda-hullah√°z √©s az orvosi egyetem, ahov√° szinte m√°r csak k√ľlf√∂ldiek j√°rnak.
Erre bizonyos esem√©nyekb√Ķl k√∂vetkeztettem.
# | postaimre postaimre - 2011 09 26 ¦ 17:12:24
"NATO/LIBIA p√©nz√ľgyi vesztes√©gek horribilisek. Tudj√°k, hogy nem nyerhetnek.1 √©vet akarnak. Az √©szaki r√©szt le akarj√°k v√°lasztani. B√°b√°llam."

A sz√∂veg √©rtelm√©ben is a r√©gi√≥ban ugyanolyan b√°b√°llamok l√©trehoz√°sa a c√©l jelenleg is, amelyeket Izrael k√©pes ir√°ny√≠tani. Az ENSZ-es sz√≠nj√°t√©k meg kb. err√Ķl sz√≥l.

"Jelen pillanatban a francia korm√°ny (S√°rk√∂zy) k√©pviseli Izrael √°llam hivatalos √°ll√°spontj√°t. De ezt saj√°t bels√Ķ ellenz√©ke miatt hivatalosan nem jelentheti ki! A k√∂vetkez√Ķ korm√°ny megteszi az √°llamk√∂zi bocs√°natk√©r√©st. A palesztinok megfigyel√Ķi st√°tuszt kapnak. A t√∂r√∂k√∂k + n√©mi k√°rt√©r√≠t√©st = ezzel ki van h√ļzva a t√©rs√©g m√©regfoga. De a jelenlegi zsid√≥korm√°ny nem tudja megl√©pni! -de elfogadja. Ezt nevezz√ľk diplom√°ci√°nak! + (Lica kiss√© lemaradt? Mintha f√°radna. hmm."
# | Huliganthropus Huliganthropus - 2011 09 26 ¦ 17:41:09
√Čn √ļgy √©rt√©kelem a glob√°lis helyzetet, hogy a zsid√≥k valahogy nem akarnak tov√°bb zsid√≥k lenni. Ez√©rt nem engedik, hogy kisebbs√©gk√©nt kezelj√©k √Ķket b√°rhol a vil√°gon. Annak az √°llamnak a polg√°rai k√∂z√∂tt h√ļzz√°k meg magukat, ahol √©ppen √©lnek, de titkon -vagy nem is titkon- √∂sszetartanak, egys√©get k√©pviselnek, √≠gy tudj√°k saj√°t √©rdekeik szerint ir√°ny√≠tani a dolgokat, amit fel√ľletes szeml√©l√Ķ nem is √©szlel, mert saj√°t fajt√°rs√°nak v√©li az √°rul√≥t. Nem k√∂nny√Ľ felismerni r√°n√©z√©sre a gyilkost, a pedofilt, a rabl√≥t sem.
Nos azt l√°tom, a zsid√≥k legink√°bb magyarok szeretn√©nek lenni, s ezzel kiker√ľlni az √Ābr√°m √©s korai ut√≥dai √°ltal r√°juk er√Ķszakolt szerz√Ķd√©sb√Ķl Jahv√©val √©s tettest√°rsaival m√°r egyet nem √©rtve, de e szerz√Ķd√©s m√©g √©rv√©nyesnek mondott el√Ķnyeit ma is kihaszn√°lva. Namost, ha valaki √©jjel zsid√≥, legyen nappal is az! Ha mer. S ha valaki zsid√≥, nem lehet magyar, s viszont. Az integr√°ci√≥t√≥l √©ppen √Ķk idegenkednek, nek√ľnk fel sem t√Ľnt volna. De mivel annyira er√Ķsk√∂dnek, hogy √Ķket mindenki gy√Ľl√∂li, h√°t legyen nekik akaratuk szerint, nem b√°nom.
# | LALAPAPA LALAPAPA - 2011 09 26 ¦ 19:37:15
Nem hiszem az emberiseg halado resze kepes lesz megoldani a jelenlegi agyban bomlott nepseg rendezeset,
hihetetlen er√∂k vannak a kez√ľkben,
mint gazdasagi mint katoni mint hatlatmi szinten.

A patkany ha megszorittjak akkor tamad,
es ezt ha megteszik akkor eg a fel vilag.

Vagy a sok birka mikor s√ľl akkor kezd megcsak begetni.?

Vagy
ha igaz hogy 2012 megs√ľl az elet a f√∂ld√∂n, akkor a f√∂ld√∂nkiv√ľliek rabolintottak arra hogy
eleg ebböl a majom es birka szarmazekbol, vagy azok tesznek valamit
a jövö erdekeben a halado emberek mellett,
vagy nem lesz semmi.

Nem vagyok csillagaaz
igy nemtudom,
de ki nem hazudik,
ki nincs elkötelezve,
erre lennek kivancsi,
vagy kit hogy es mikor fenyegetnek meg.

Az igazsagot vagy megtudjuk,
vagy soha,
vagy az utolso pillanatban
mikor olvad minden,
es folyik ki a szem√ľnk.
# | Hegel Hegel - 2011 09 26 ¦ 20:10:30
Nem birka nép de nem látni ki ellen hogyan és mivel tudna lépni!
Még 56 ban is látható volt a nyilván ellenség ma????
Hi√°ba mondom a szomsz√©dnak n√©zd az √©gen megent csikoznak holnap esni fog vagy min nem s√ľt a nap....4dioptri√°val nem l√°tja.....√∂reg √©s ilyenr√Ķl m√©g sohase hallott..err√Ķl a m√©dia halgat mint xar a f√ľben.

Igy nem neh√©z birk√°nak lennie. √Čs rengetegen vannak igy.
# | hamu hamu - 2011 09 26 ¦ 21:49:56
aki zsidó volt éjjel, legyen zsidó nappal is

"k√©nyes √©s √©rz√©keny a helyzet, hisz nem lehet csak √ļgy kiirtani a holokamu-t√ļl√©l√Ķket, s m√°sik r√©szr√Ķl cion√©k k√∂zpontja is Budapest √©s igaz√°b√≥l nincs hov√° terpeszteni√ľk, mert nemk√≠v√°natos genetikai tumorok ezen a vil√°gon, mik√∂zben r√°tekeredtek a szervezet minden l√©tfontoss√°g√ļ szerv√©re. Leoper√°lni √Ķket nem egyszer√Ľ an√©lk√ľl, hogy a p√°ciens bele ne pusztuljon"

Nekem ez sokat megmagyar√°zott. Val√≥j√°ban, tal√°n hom√°lyosan sejtettem ezt, de igaz√°n sokan nem √©rtett√ľk, mi√©rt ny√ļlik minnt a r√©test√©szta ez az eg√©sz. A nagy VALAMI csak nem j√∂tt. Ez az elm√©let megvil√°g√≠tja. A kereskedelmi vonalak, a gy√°rt√≥sorok, a nyersanyagkitermel√©s, √©s az eg√©sz p√©nz√ľgyi rendszer, m√©g mindig t√∂bbs√©g√©ben zsid√≥k√©zben van.Val√≥sz√≠nleg, K√≠n√°val az volt a c√©l, hogy p√°rhuzamosan ki√©p√≠tse a termel√©si vonalakat, most tartunk ott hogy a kereskedelmi csatorn√°k is ezerrel √©p√ľlnek k√≠n√°hoz, a p√©nzvil√°g m√©g le van maradva, de a t√∂bbi nagyj√°b√≥l fel√°llt. √Čs akkor sz√©pen el lehet v√°gni a r√©gi kapitalista rendszer √ľt√Ķereit, mert m√°r a m√Ľsz√≠v dobog. Sokan nem √≠gy k√©pzelt√ľk el a hatalomv√°lt√°st. √Čs most is, a term√©szetb√Ķl vett p√©lda lesz a mk√∂d√Ķk√©pes. A parazita legyeng√≠t√©se, majd felfal√°sa.

"Jelen pillanatban a francia korm√°ny (S√°rk√∂zy) k√©pviseli Izrael √°llam hivatalos √°ll√°spontj√°t. De ezt saj√°t bels√Ķ ellenz√©ke miatt hivatalosan nem jelentheti ki! A k√∂vetkez√Ķ korm√°ny megteszi az √°llamk√∂zi bocs√°natk√©r√©st. A palesztinok megfigyel√Ķi st√°tuszt kapnak. A t√∂r√∂k√∂k + n√©mi k√°rt√©r√≠t√©st = ezzel ki van h√ļzva a t√©rs√©g m√©regfoga. De a jelenlegi zsid√≥korm√°ny nem tudja megl√©pni! -de elfogadja. Ezt nevezz√ľk diplom√°ci√°nak! + (Lica kiss√© lemaradt? Mintha f√°radna. hmm."

vicces kutatók
# | Ionerai Ionerai - 2011 09 26 ¦ 22:26:43
Felteszem, hogy nem √©n vagyok az egyetlen aki k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √ļton-m√≥don hallott azokr√≥l a ment√°lis(/spiritu√°lis?) er√Ķkr√Ķl amik k√©pesek f√©kentartani a pusk√°ban a goly√≥t. A fekete m√°gia haszn√°lata sok n√©pcsoportn√°l bevett szok√°s.
HA agymosott a n√©p, megmondj√°k neki(k), hogy mi a j√≥-rossz-helyes-helytelen akkor ennek elveszt√©sekor (a teljes f√ľgg√Ķs√©g-addikci√≥ miatt) manipul√°lhat√≥, ir√°ny√≠that√≥ lesz. M√°gia n√©lk√ľl is, r√°hat√°ssal, pszichol√≥gi√°val, sugall√°ssal. Sok l√ļd m√°rpedig diszn√≥t gy√Ķz. Ak√°rhogy is n√©zz√ľk a sakkt√°bl√°t a gyalog is mattolhatja a Kir√°lyt. N√©h√°ny "v√©letlennel" √©s alkalmi (?) tudatm√≥dos√≠t√°ssal, r√°hat√°ssal ir√°ny√≠tani is lehet a t√∂meget (maguk k√∂z√ľl emelve "vezet√Ķt"-hangad√≥t). Mert ha egy goly√≥t vissza lehet tartani, akkor egy ember elm√©j√©t is fel lehet bolygatni!
K√∂sz√∂n√∂m, hogy gondolataimat megoszthattam, bar√°ti √ľdv√∂zlettel:

Ion

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 2.08 mŠsodperc
86,022,794 egyedi lŠtogatů