Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Búcsú

NaplóMa délelõtt 10 órakor eltávozott közülünk harcostársunk, nemzettársunk, barátunk akit önzetlen embernek ismerhettünk meg. Osztozva a család fájdalmában ma este 9 órakor 5 perc erejéig egy közös búcsúzásra, imára szólítsuk egymást, melyet Jáger Attila emlékének, lelkének ajánlunk fel, hogy útjára elkísérje, s vigaszul szolgáljon az ittmaradottaknak!

Hozzszlsok

# | Ata Istar Ata Istar - 2011 09 23 ¦ 22:35:56
Nekünk a tisztességben és a becsületben kell egyeknek lennünk, egymást is ebben erõsítve - tanítva, segítve. Mindazok, akik komolyan veszik magukat és egymást és becsületesen használják a net elõnyeit s annak lehetõségeivel nem élnek vissza olyan oldalon, ahol becsületbeli ügyrõl van szó, akkor az rendben van. Másokkal meg nem kell foglalkozni. Vállalja mindenki a maga tettinek, gondolatainak és szándékainak a következményeit. Az igazi erõ a Jó - ban van és a Szeretetben. Szemeimet arra fordítom tehát, amire érdemes. A gonosz elleni küzdés a gonosz szintjén való reagálás azzal való összeköttetés és végsõ soron annak táplálása. Az igazi ellenfél velem egy szintû s én egy szintû vagyok vele. Ha gonosz, alattomos, sunyi, aljas, akkor nem vagyunk egy szinten s így nem is ellenfelem. Ettõl még lehet összetûzés, de azt nem én kezdeményezem s nem is én halok bele - ha a védekezõ tudata és a védekezés szándéka tiszta.

(Én is jártam azon a "gyönyörû" oldalon s megtanultam belõle amit kellett - köszönöm szépen - de ennyi. Továbbléptem.)
# | Trix Trix - 2011 09 24 ¦ 00:51:53
Attila volt az, aki elõször megszólított személyesen ezen az oldalon. Késõbb személyesen is többször találkoztunk, ott azon a februári hideg estén is, a Becsület Napján.
Oly méltatlanok a szavak...
Barátom, nincs már messze az idõ. Odaát találkozunk.
Az Öregisten kísérjen utadon!
# | spartakusz spartakusz - 2011 09 24 ¦ 10:03:57
Kedves nyaki!

Írtad, hogy beszéltél a feleségével - gondolom a címét is tudod - küld el nekem privibe - ha megkapom kevéske rokkant nyugdíjam - kiszorítok belõle neki, illetve hátra hagyott szeretteinek egy keveset...

szeretettel: spari...
ui: tegnap kaptam egy e-mailt ezzel kapcsolatban - undorító és méltatlant - ezért idézni se idézek belõle...
# | freeling freeling - 2011 09 27 ¦ 16:40:55
A Magyarok Isten Kísérjen Utadon!
# | freeling freeling - 2011 09 27 ¦ 16:45:40
Bár a szám nem Attilának íródott, tiszta szívvel az emlékére ajánlom:

http://www.youtub...8kzH6zKa-M
# | HER HER - 2011 09 27 ¦ 16:58:38
A Magyarok Istene kísérje a végtelen útján!
Nyugodjon békében!

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 0.77 msodperc
95,971,179 egyedi ltogat