Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Vessünk - nevessünk?

NaplóMa csak egy könnyedet, mert már szóltak, hogy mostanában nagyon komoly vagyok és nem tréfálkozom. Ennek több oka is van. Jáger Attila állapota romlott és nem kecsegtet semmi biztatóval, emellett több személyes döntést is meg kellett hozzak a családi béke és nyugalom érdekében, no meg, hogy a dolgok is mozduljanak, mert úgy tûnt, hogy a szavakból nem nagyon értenek a „partneri vonalak”, így most kénytelenek a paradox instrukciókon elmélázni. Így nekem személy szerint könnyebb, de kicsit kellemetlenebb fázison kellett keresztülvergõdni – úgy vélem sikerrel véve az akadályt, s ma már mindenki a helyére került a tarsolyban és mehet a munka tovább a szokott „csendes ütemben”, ritmusosan, amíg hagyják. Múltkor egyik barátom hívott és ecsetelte, hogy egy magánszámról visszajátszották neki a privát beszélgetésünket, amelyet telefonnal rögzítettek, amely nálunk volt éppen. Még jó, hogy nincsenek titkaink s így jót is nevettünk rajta, akármelyik szolgálat is élvezkedett kedvére. Egyébként pedig béke van, halad a kerti munka is és tombol a szárazság. Tegnap az jutott eszembe, hogy a sok katasztrófa-híradó után most esedékes lesz pár tûzvész itt-ott, ha már „forró az õsz”.

Na nézzük Keletrõl-Nyugatra, milyen tréfákat fõztek ki nekünk.
Japán nem csak nyíltan fegyverkezik, de fenyeget is Moszkva és Peking irányába a Kuril-szigetek miattURL kepfeltoltes,ingyenes képmegosztás és emlegeti a kínai anyahajót, amely felborította az egyensúlyt a „sárgák tengerén”. Fokozzák a feszültséget és egyre több katonai mozgolódást és pöpec haditechnikát reklámozó híradás jelenik meg Kínával kapcsolatban is, amellett hogy gyorsan és biztosan vásárolják fel az európai -amerikai (Dél és Észak, no meg Közép) és afrikai hiteleket. Közben persze a két Korea sem alszik és erõsen koncentrál az egyesülés (unio) közeljövõben bekövetkezõ eseményeire, de közben hadgyakorolnak is rendületlenül és mindketten szövetkeznek az oroszokkal, Kínával. Kína erre megerõsítette nyilvánvaló kapcsolatát Moszkvával és ezért Putyint Peking „nominálta” a Konfúciusz Békedíjra.
Úgy látszik, hogy lekopizzák a zsidók minden „játékát” és így „függetlenítik” magukat. regalábbis remélem, s nem csak egy zsidó-imágó (zsimágo) készül megint.
India fegyvereket gyárt „csereberél”. Elkezdte a Kalast gyártani, meg harckocsit is nagyon drágán és most Ukrajnának adakozik SZU-30-asokat, melyeket azok felújítanak, vagy valami ilyesmi. De ha már Ukrajna, akkor érdemes odafigyelni rájuk, mert hadászatilag nagyon jól kommunikálják, hogy belehúztak. Építik a sereget és gyártják a páncélosokat, mintha készülnének a beköszöntõ világbékára.
URL kepfeltoltes,ingyenes képmegosztás
Közben megy a szokásos gáz-ködösítés is az Északi és a Déli Áramlatokkal,
URL kepfeltoltes,ingyenes képmegosztás
Nabukkóval, NATO légvédelmi rendszerrel, amit Romániába is telepítenének, de ha úgy járnak vele a zsidajok, mint a törökökkel, akkor ez kecsegtetõ dolog a jövõre nézve. Olvasom, hogy az USA arra szólítja fel polgárait, hogy hagyják el Szíriát és ne invesztáljanak oda többet. Ugyan Jordániáról nem olvastam, de mióta a zsidó nagykövet ki lett kicsit kövezve, úgy vélem, hogy ez is egy háborús elõjel. A török hadüzenet már megvan és a szövetség Egyiptommal és a többi arab állammal is elkészült. Nem véletlen ment Líbiába ahol találkozott Cameronnal és Szarközivel. Cameron meg Moszkvából utazott oda, miközben Moszkvában meg egymásnak adják a kilincset az európai államok katonai vezérkari fõnökei. A németekkel megegyeztek, de a franciák sem ellenkeznek, úgy látom. Olaj-olaj-olaj és pont. De ha már Moszkva, akkor Makarov hadsereg-vezért kell megemlítenem. Hírt olvastam, hogy lázadoznak a tábornokai és az orosz bakáknak nem tetszik a baret,
amire a „csákójukat” le akarják cserélni. Pedig ahhoz, hogy nemzetközi csendõrök, zsandárok lehessenek, mindez kell, enélkül nem fog menni. Makarov érthetetlen módon leszólta nemzetközi fegyverkiállításon a saját T-90msz-jüket, és ezt nem érti a a tömeg.
Én igen, de egyelõre megtartom magamnak a miértet.

Ahogy látom, minden komoly hadsereg-mozgolódáson megjelenik egy-egy ortodox pópa is, de megy az orosz-ukrán mesterséges akadályképzés is, mert az ukrán ortodox fõpópa jól megkritizálta az orosz vezetést, azt becstelennek nevezve és valami annektálásról is beszél. URL kepfeltoltes,ingyenes képmegosztásEbben lehet valami, de hát ez mi tudjuk, csakhogy a világgal is közölni kellett. Ha jól emlékezek a cikkre, ott azt írták, hogy 400 ezer katonát verbuválnak össze és szuper-módon készítik fel és stafírungozzák ki õket. Ennyi nem kell a parádéra. Nos, az sem titok, hogy ez a létszám már zsoldosokat is magában foglal. Magyarok, nincs munkátok és bírjátok a harcias játékokat. Javaslom, vegyétek fel a kapcsolatot a legközelebbi orosz-ukrán-belorusz kirendeltséggel és irány Kelet. Úgy is visszajöttök hamarosan, csak már felkészülve, kiképezve és talpig vasban! Hajrá! Csak figyeljetek! Most jelentette ki Medvegyev, hogy külön kell választani a „nemzetiség” és az „etnikum” fogalmát. Aki a határokon belül él, az etnikum, s aki kívül, az nemzetiség. Ez a definíció még jól jöhet a háborúhoz és az azt követõ rendezéskor is, nem is beszélve arról, hogy a birodalom stabilitása megköveteli ezt a fajta szigorú differenciálást. Nos, tehát létrejön a nagy iszlám szövetség, s talán a Palesztin állam ENSZ általi elismerése adja meg az alaphangot annak hitelesítéséhez, bár lesz ott kis gond. Talán nem véletlenül vettek õrizet alá most is egy kisebb kurd gyülekezetet. A Szovjetúnió-2 mellett tehát formálódik egy Iszlám Unió is
URL kepfeltoltes,ingyenes képmegosztásés ma már nem kétséges, hogy az Európai Egyesült Államok sem utópia, de ebben a cigányoknak külön államot képzel el a zsidó.
URL kepfeltoltes,ingyenes képmegosztás
Gigászok fezsülnek egymásnak óramû pontossággal, de én csak a karmesterre vagyok kíváncsi! Ma kaptam hírt Kínából is. Ott is lesz egy kis átalakítás, mert ez törvényszerû, de ez csak a háború után esedékes - ha jól sejtem. Egyre többen lesznek „keresztényekké” - mint hallom-, és ez érdekes. Nem akarnak egy Budhista-sinto-kunfuciánus szövetséget is kötni, csakis a rend kedvéért? Kíváncsi vagyok, vajon Tajvan hova fog tudni és milyen áron (bármi) „integrálódni”.

Közép és Dél-Amerika is mocorog rendesen. Emlékeztek még a Falkland-szigetekre.
Szerintem hamarosan meglesz az „új gazdája”. Az USA-ból egyre jobb adatok jönnek, dübörög a gazdaság és a katonaságot hamarosan oda kell már nyíltan is irányítani, mert annyi gabona terem, hogy nincs ki lekaszálja.
No, azért ne legyetek hamariak, mert amiket most is leírtak, az az idõben zajlik és nem holnap, bár tudom, hogy a zsidók kitakarítása már tegnap is késõ lett volna, de sajnos úgy beleette a fene a gazdatestbe, hogy az operáció mindenképpen fájdalmas lesz mindenki számára és ha az illumináltak nem változatnak e terven, akkor nem sokan élhetik túl ezt a kis intermezzót.

De koszovó is közel van ám hozzánk. Az orosz nagykövet ki is kiakadva távozott, amikor errõl a témáról nem az érdekeiknek megfelelõen „nemzetközi értekeztek” Belgrádban!
URL kepfeltoltes,ingyenes képmegosztás


Aztán nézzünk szét idehaza is. Banki adósok hitel-vesztõ csomag, Patakival az élen? Talán jó hónapja volt, hogy filmezték a Jóban, rosszban sorozatban, mit kemény motoros bõrjakós rokker, most pedig az élre áll és hozza is a tv, mint a pinty. Á, nem megcsinált dolog ez sem, csak puszta véletlen.

A tv-ben egyébként nem látni mást, csak tömény szexuális csábítást, idióta „humoros” zsidó-mûsorokat és mindenféle halál és baleset, rendõrségi, bírósági mizériákat. Oly sötétség árad a „népre”, hogy nem is csoda, ha „odafönn” eldöntötték, hogy lekapcsolják egy idõre a villanyt.

Apropó, mivel már két napja meg van írva cikk, csak közben rákaptatok a „tudományos-filozófiai” ismeretterjesztésre, így nem akartalak tréfás dolgokkal kizökkenteni benneteket. Talán jó ez így. Tegnap barátaimmal beszélgettünk és szóba került az oktatási törvény és ez az ordas Hoffmann Rozsda, s mikor arról volt szó, hogy szombaton is benn lesznek a gyerekek és délutánonként is, akkor „bevillant”, hogy azért akarják egy helyen tartani õket, mert „akció” esetén ezzel zsarolhatják a „megbokrosodott” szülõket. Azt hiszem, zsidóék Palesztinában is csinálták ezt. Az indoklás most mindegy, a cél az katonai természetû. Egyébként most kaptam meg - 5 hónap után – a baleseti határozatom, melyben természetesen vétkesnek hoztak ki, s 40 ezer megfizetésére és egy hónap jogsi-bevonásra ítélt valami zsidó „rendõr”-pcsa. Majd beszkenelem a levelet, haláli jó az egész és kb. olyan, mintha két taliga majom szerkesztette volna Lázár városában, Hódmezõvásárhelyen. Természetesen „panasszal” élek, bár a kisbalta jobban mutatna a tetvek fejében, függetlenül attól, hogy elkövettem-e azt, amivel magamat azért nem vádolhattam, mert én hívtam ki a zsandárokat. Viccesek, s remélem egyszer még össze hoz velük személyesen a sors, egészen más vonatkozásban. Ám, mivel a véletlenekben nem hiszek, azt kell mondjam, hogy összedolgoznak, mert Ráckevére is most 30-ra idéztek be a dunaújvárosi „sértett” jóbbikosok rágalmazási siránkozásaival kapcsolatosan. Ezek azt hiszik, hogy az „elkövetés” helye ez a körzet, pedig hát az sem tudom hol a szerver, s ez így is van rendben, majd összeokoskodja a sok „értelmiseggi”, mi is legyen.

Addig is had ábrándozzak kicsit. Ez a legújabb orosz fejlesztésû precíziós csúzli. Semmi fölösleges svasztika, cikornya, csak a letisztult praktikum. Mivel a múlt karácsonyra sem kaptam meg, amit kértem, ezért ezt írjátok a többihez fiúk. Nem a töltelékére vagyok kíváncsi, hanem a kezelõszemélyzetére!

ORSIST-5000

De ha már ajándék, akkor most rendeltem pár kunai-t Kínából. Olyat szeretnék, amilyennel itt játszadoznak!
URL kepfeltoltes,ingyenes képmegosztás
De ez sem rossz! Sanghai Shadow
URL kepfeltoltes,ingyenes képmegosztás
Tokkal, vonóval!
Azért úgy látom, messze még az a messze!

Remélem elég viccesre sikerült a bejegyzés, mert én jókat nevettem közben. Tegyétek ti is saját belátásotok szerint, de tiszta szívbõl!

Hozzszlsok

# | Mindannyiunknak Mindannyiunknak - 2011 09 19 ¦ 21:25:00
Viccesnek vicces, de azért elég durva.
# | parlagfu parlagfu - 2011 09 19 ¦ 21:33:28
Csupa ilyen ölõs cuccot kértél? Rezgõst meg semmit? Jön az Aranykor, s akkor dobhatod a franciba!anyad 2
# | postaimre postaimre - 2011 09 19 ¦ 21:35:17
Szerintem semmi komoly. Elhomokozhatnak még évekig így, bár mindig úgy szeretnék láttatni, hogy "most aztán" éppen... Ez a politikai játszótér, amihez azoknak van türelmük, akik ebbõl élnek és nem azoknak, akik emiatt halnak meg. A "durva" része még csak eztán jön, de hogy mikor? Melyik, mikor!
parlag, "rezgõs" cuccal tele vagyok, s ha kell, akinek kell szívesen és szívbõl adok. Az "ölõs" cuccok sem azok, amiknek látszanak. Ez a szeretet kifejezésének egyik radikális és mûvészi, materiális módja. Mit csinálja? Gyerekkorom óta a "gyengém" a hideg fegyverek. Ezt szerintem korábbról hoztam. A puskaporost nem szeretem, de a kis kézbevalót és fõleg a dobható fajtát valamiért erõsen preferálom. Tudod, ez csak játék!
# | hurkoa hurkoa - 2011 09 19 ¦ 21:42:16
Nincs mit hozzátenni az íráshoz. Azzal a kunai-al én is szemeztem, szép darab.
# | Hegel Hegel - 2011 09 19 ¦ 22:16:54
Ennyi rossz arco mint az 1- képen???brrüüüüürég nem láttam.

Naaa azt a hatlövetü izépista se ...se ..se igen tecc......hacsak nemén használom a sõtétkékek ellen.
# | kukackac kukackac - 2011 09 19 ¦ 22:18:29
Jég olvad, a határok ki vannak téve.

www.history-ryazan.ru/system/files/images/user_images/u1/gfro3_37_0.jpg

Igen! Olaj,olaj,olaj! És -50 fok!
A túlfûtött alakulatokat átlehet vezényelni egy kis "hüsire"!

Az idõ márpedig fogyóban!
Mentése a dollár - egy nagy háború?
http://legion.wpl...p;news=353

Csak a gyerekeimet sajnálom, hogy ebbe a rohadt, k@rva világba születtek!
# | Kurszan Kurszan - 2011 09 19 ¦ 22:43:38
Imre, mennyibe kerül ez a két pilinga? Nagyon tetszetõs. Smile
# | pyro master pyro master - 2011 09 19 ¦ 23:24:11
Ehh, majdnem megijedtem, és világgá bujdokoltam baszki
De aztán rájöttem, hogy én innen nem futhatok, mert nincs hova.
Ez a hazám, nem vagyok hajlandó elmenni innen.
EZ AZ ÉN FÖLDEM!
# | professor professor - 2011 09 20 ¦ 00:05:10
Hááát gyerekeket túszként visszatartani.. az olyan mint bankrablónak a cé terve, onnan nincs visszaút..... én inkább azt gyanítom, nem kizárva más célokat se, hogy jobban rá kell állni az agymosásra, elidegenítésre, hiszen így hétvégén se tud család együtt lenni eleget... a pázmányon, ahonnan Há Rózsa jött, meg elsõsorban a magoltatást, bebiflázást szeretik, szerették, persze ez önmagában még nem elegendõ a gondolkodáshoz..
# | postaimre postaimre - 2011 09 20 ¦ 08:21:24
Látom, nem nagyon vagytok nevetõs kedvetekben!
Gyaur, a képek tényleg lenyûgözõek. Érezzétek jól magatokat "helyettünk" is. Remélem, hogy a közelgõ fél évben Verával csak ki tudunk mozdulni egy hétvégére valamelyik közeli apartmanba, pihenésképpen. Figyeljetek mindenre, amit mondanak, amit tesznek, s ha valamire látszólag nem akarnak érteni, akkor azt türelemmel és jól megalapozottan alátámasztva elmondani újra és újra. Ha kell, használjátok a neten fennlévõ anyagokat.
Hogy "nekem lenne köszönhetõ", azt nem hiszem, mert az önértékelési zavarom nem engedi, hogy ezt elhiggyem, de talán majd egyszer.

Kukac, igen, ott is megy a "jégolvasztás" rendesen. (j)égi háború. Ott van Kína is ám, de erõlködik Kanada is pár tengeralattjáróval, hogy a többirõl már ne is szóljunk. Vagy mégis?
Itt van pár térkép-telenség még.

Dagesztánban likvidáltak egy FSZB-s vezetõt. keptar5.szunyi.com/images/7w2751-yqx4959q58wy.jpegEgy alezredest a nyílt utcán lõttek agyon. Közben az orosz hadvezetés arra figyelmeztet, hogy Közép-Ázsiában is a "líbiai-modell" várható, tehát háborúra kell felkészülni.keptar5.szunyi.com/images/wx-ywx7w-75967511xx6.jpg
Elég nagy a terület, nem?

Itt vannak az Ukrán vezetékek és mindenféle "áramlatok" is! Tessék csemegézni!
keptar5.szunyi.com/images/81y417-858y-932x1w.jpeg
keptar5.szunyi.com/images/--x4w--445qx8y7-.jpg
Itt pedig a Gazprom csövecskéi láthatóak. Jön a tél, de hát gáz van, vagy inkább nincs, vagy csak lesz?
keptar5.szunyi.com/images/2xw6825qx93476w2-x.jpg
Pyro ne ijedezz "majdnem" sem. Mindezt viccnek szántam, mert szánalmas, hogy valakinek ez még mindig tréfa lehet.
Tegnap linkelték az oldalon Vona f@szbukos pisilõs bejegyzését. No ez már tényleg ijesztõ. Gondoltam, ma esetleg leírom, hogy a favágás és pakolás okán mennyi sérülés lett a karomon és mikor a korhadt rönk kitört a lában alatt, hogy zúztam le a sípcsontom, a hátam és vertem oda a fejem, s hogy mennyi bütyök lett a kezemen az ásótól, fejszétõl, vagy hogy tegnap beszaladtam bicajjal Csepelre, gumit venni a gyerek kerékpárjára, de mindez talán kevésbé vicces dolgok, mint amiket a cikkben is mellékeltem.
Az iskolai kérdés összetett és külön elemzést is megér prof. Ha van kedved, körbejárhatnád minden aspektusát.

Kurszan, nem tudom. A kunait nem nagyon reklámozzák nálunk, a sanghai tõr alapból 14 ezer. Kicsit drágállom, fõleg azért, mert a dobáló-vasak garnitúrában szoknak lenni. A formavilág és a praktikum azért jobb, mint egy Linder késé. Az a baj a dobókésekkel, hogy nagyon bírniuk kell a kiképzést s ne törjenek. Ha már bedobtad magad, akkor jó a szórás és egy helyre dobálsz, így egymást verik szét. Megoldás, hogy csak egyet dobsz egyszerre, majd ha talált, akkor kiszeded, vagy esetleg osztott célra dobsz vele. A kunai jó "kézimunkára" is és az a karika is jól jön a végén. Oda szokták a "tízezer erõ láncát" csatolni, vagy legalább egy madzagot, aztán lehet sergetni is.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.74 msodperc
83,602,510 egyedi ltogat