Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A Rend.Forr√°s: Link

HozzŠszůlŠsok

# | k√©kszem k√©kszem - 2011 09 19 ¦ 15:20:08
De Gyerekek!
Ezt bulit, m√°r Tesla beny√ļjtotta szabadalmi oltalom al√°. Az m√°s k√©rd√©s, hogy ennek ok√°n kil√∂kt√©k az evil√°gi sorb√≥l, √©s hogy a szabadalmi bejegyz√©s posta-bizonylatostul elt√Ľnt.
A t√∂k√©letes testekr√Ķl pedig egy nagyon sz√©p mes√©t raktam √∂ssze, k√°r hogy az √ľzen√Ķ nem olvasta el. √Čs ha valakit √©rdekel, H√°t az els√Ķ kialakul√°s√°t ide "rajzolom" (k√°r hogy a rajzok itt nem jelennek meg.


1. Kezdetben vala’ az Egy. Se k√ľls√Ķje, se bels√Ķje. Mert √Ķ vala’ a mind-Egy (figyeld meg, a magyar nyelv a leggyakoribb hangz√≥ja az ’e’). Az Egynek nincs sz√Ľks√©ge semmiben, mert minden √Ķ maga, √ē a mindens√©g. Ez az egyetlen tulajdons√°ga. Vedd √©szre, hogy az Egy a kett√Ķss√©get (dualit√°st), a kezdett√Ķl √∂nmag√°ban hordozza – √∂nn√∂nmaga √©s az √Ķ egyetlen tulajdons√°ga, r√∂viden: az Univerzum!


2. Azt, hogy az Egynek valaha √©bredt e ig√©nye megismerni √∂nmag√°t, nem tudjuk bizony√≠tani. Ennek ok√°n feltessz√ľk, hogy √∂nmaga megismer√©se c√©lj√°b√≥l, √∂nn√∂nmag√°ban rendezni k√≠v√°nta az Univerzum, a mindens√©g elemeit. Tessz√ľk ezt a feltev√©st az√©rt, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy a term√©szet egyetlen, soha nem v√°ltoz√≥ tulajdons√°ga a rendre val√≥ t√∂rekv√©s.


3. Az Egy tehát kettéosztotta önmagát, és egyik része lett a Káosz, a másik a Rend.


4. Az Univerzum eleminek megk√ľl√∂nb√∂ztethet√Ķs√©ge ok√°n Egy √ļgy hat√°rozott, hogy m√©g a rendez√©s el√Ķtt a mindens√©g √∂sszes Elem√©t, √∂nmaga mint√°j√°ra, k√©t ismertet√Ķvel jel√∂li. √ćgy a forma, √©s a tulajdons√°g egys√©ge minden Elem saj√°tja lett. E nevezett kett√Ķ egym√°st√≥l el nem v√°laszthat√≥, de √∂n√°ll√≥ jellemz√Ķ. Az Univerzum b√°rmely eleme ak√°r a K√°oszban, ak√°r a Rendben van, a forma √©s a hozz√° tartoz√≥ tulajdons√°g √∂sszetartoz√≥ kett√Ķss√©g√©vel alkot egys√©get. Ez az egys√©g a ’jel√∂l√Ķ’ elnevez√©st kapta. A jel√∂l√Ķ minden elemmel „tudatja” saj√°t korl√°tjait, teh√°t a jel√∂l√Ķ az Univerzumbeli elem „√∂ntudata”.


5. A megnevez√©sek a rendez√©s folyamat√°t t√°mogatj√°k. Az√©rt, mert ha Egy meg√°llapodik √∂nmag√°val hogy a rendez√Ķ elv, amellyel a sz√°mbav√©tel sor√°n a K√°oszb√≥l a Rend fel√©re emeli √°t az Univerzum b√°rmelyik elem√©t (√∂nmaga r√©szeit), a forma, a tulajdons√°g √©s a jel√∂l√Ķ b√°rmelyik√©t tekintheti, az √∂sszetartoz√°s ok√°n egy darab egys√©get alkot√≥ tri√°dot ragad meg. A k√∂nnyebbs√©g √©s az √°ltal√°noss√°g kedv√©√©rt, jel√∂lj√ľk sz√°mokkal az el√Ķbbieket. Legyen:
1. – forma
2. – tulajdons√°g
3. – jel√∂l√Ķ

6. Azt mondtuk, hogy a forma, a tulajdons√°g √©s a jel√∂l√Ķ egys√©get alkot, √©s b√°rmelyiket tekintj√ľk, a m√°sik kett√Ķ vele j√∂n. Ez azt jelenti, hogy a rendez√©s sor√°n a h√°rom √∂sszetev√Ķt egyszerre kell kezelni, azaz nem lehet priorit√°sa egyik jellemz√Ķnek sem. A h√°rom jellemz√Ķ egyszerre l√°t√°sa csak egyf√©lek√©ppen t√∂rt√©nhet. Egy mindh√°rom jellemz√Ķj√©t egyetlen pontba emeli. Ez lesz az elem Univerzumbeli egyedi azonos√≠t√≥ja: itt van a tetra√©der az Univerzumban

kékszem
# | Tundervilag Tundervilag - 2011 09 19 ¦ 15:36:49
Az van irva a videoban hogy az anyag az illuzio.
Hat lehet hogy nem doktoraltam fizikaban, de TUDOM, hogy ha a kocsival belefutok egy falba osszetorom a kocsit es majdnem bisztosan magamat is.
Az ANYA -G az URben es a FOLDon letezik csak mas allapotban itt a foldon mint a URben.
Nem lattjatok hogy az ANYA-Gban van az ANYA. Mert mikor a FOLDre egy EMBER leszulletik csak ANYA tudja megszullni. Es igy lesz ANYAG az ember.
En ugy tudom hogy a MAGYAR egy gondolkodo nep es a TUDAS NEPE.
Akor gondulkodni kene.
Ott van minden a GYONORU MAGYAR ANYANYELVunkben!
# | Varuna Varuna - 2011 09 19 ¦ 15:49:31
MAGenergia lev. lista szakembereknek:

http://ch-serverh...#post_4144
# | fapipa fapipa - 2011 09 19 ¦ 17:51:35
ide másolom a lapomon ( hunnio.com ) már vagy fél éve megjelent cikket, ami talán igazolja Navarre "látásmódját"

Halálom után elpárologjak, vagy most lebegjek?? Az utóbbi jobban esne!

Fapipa- 2011.03.08. 09:47:59

A hozz√°tartoz√≥knak csak annyi idej√ľk marad, hogy felravatalozz√°k az elhunytat, √©s rendezzenek egy gyors b√ļcs√ļztat√≥t. Mire a sirat√≥asszonyok megjelennek, m√°r j√≥form√°n v√©get is √©r a szertart√°s. Sietni kell, mert a halott hamar dematerializ√°l√≥dik. Mik√∂zben a hozz√°tartoz√≥k k√∂r√ľl√°llj√°k, elkezd beleolvadni az √©terbe. 10-15 perc ut√°n teljesen elt√Ľnik, fizikailag megsemmis√ľl. Ez a jelens√©g kiz√°r√≥lag ebben a faluban l√©p fel.

M√°r kutat√≥k is vizsg√°lt√°k a k√∂rny√©ket. Egy orvoscsoport √©rkezett a faluba, hogy v√©g√©re j√°rjon a nem mindennapi esem√©nysorozatnak. El√Ķsz√∂r azt hitt√©k, hogy a a f√∂ldb√Ķl ki√°raml√≥ rejt√©lyes sug√°rz√°s okozza a dematerializ√°l√≥d√°st. Ez√©rt m√°s falvakb√≥l hoztak ide id√Ķs, haldokl√≥ embereket. √ēk azonban nem sz√≠v√≥dtak fel a hal√°luk ut√°n. Erre alaposan megvizsg√°lt√°k az ott lak√≥kat, azokat, akik a faluban sz√ľlettek. Mindhi√°ba. Semmi k√ľl√∂n√∂set nem tal√°ltak rajtuk.

A n√°lunk fejlettebb F√∂ld√∂n k√≠v√ľli civiliz√°ci√≥k m√°r t√∂bbsz√∂r utaltak r√°, hogy agyunk csod√°val hat√°ros k√©pess√©gekkel rendelkezik, csak mi nem tudunk r√≥la. T√∂bbek k√∂z√∂tt az √∂sszes parapszichol√≥giai k√©pess√©get el√Ķid√©zhetn√©nk, ha tiszt√°ban lenn√©nk a kiv√°lt√°si m√≥djukkal. √ögy t√Ľnik, hogy nem emberfeletti tud√°st ig√©nyl√Ķ √∂rd√∂ng√∂s dolgokr√≥l van sz√≥. Csup√°n meghat√°rozott szab√°lyokat kell elsaj√°t√≠tani.

Ha el√°ruln√°k nek√ľnk, mit kell tenni, b√°rki k√∂nnyen megtanulhatn√°. Ezt bizony√≠tja a Noum√©a sziget lak√≥inak k√ľl√∂n√∂s k√©pess√©ge. Ezen az √öj-Kaled√≥nia-i szigeten a bennsz√ľl√∂ttek nem mindennapi tulajdons√°ggal rendelkeznek: k√©pesek levit√°lni. Ezzel a tudom√°nyukkal azonban nem szeretnek hivalkodni, ez√©rt nem rendeznek turistal√°tv√°nyoss√°gokat. A vil√°gt√≥l elz√°rk√≥zva √©lnek, √©s senkit sem engednek a partjaikon kik√∂tni.

A szomsz√©dos szigeteken √©l√Ķ hal√°szok elbesz√©l√©seib√Ķl tudjuk, hogy ennek a kis szigetnek a lak√≥i gyakran elhagyj√°k a haj√≥ikat, √©s kilebegnek a v√≠z f√∂l√©. Fel√ľlr√Ķl n√©zik, hol tal√°lhat√≥ nagyobb mennyis√©g√Ľ hal a tengerben. Az √°gy√©kk√∂t√Ķs bennsz√ľl√∂tt f√©rfiak kb. 1 m√©ter magass√°gban lebegnek a v√≠z felett, de van, aki keresztbe tett l√°bakkal √ľl a leveg√Ķben. Azt√°n visszalebegnek a haj√≥kra, √©s lehuppannak a fed√©lzetre.

√ögy t√Ľnik, hogy gondolati √ļton ir√°ny√≠tj√°k a lebeg√©st, √©s a gravit√°ci√≥s ellener√Ķ megsz√ľntet√©s√©t is. A szigeten is l√°ttak levit√°l√≥kat. A n√Ķk szint√©n k√©pesek r√°, de a betegek √©s a kisgyerekek nem. Itt egy gyerek akkor v√°lik feln√Ķtt√©, amikor m√°r fel tud emelkedni legal√°bb f√©lm√©ternyi magass√°gra.

Elmond√°suk szerint „√∂r√∂kt√Ķl fogva” k√©pesek ennek a jelens√©gnek az el√Ķid√©z√©s√©re. A szigetlak√≥k azt mes√©lik, hogy egykor fura rep√ľl√Ķ szerkezeten √©rkez√Ķ idegenek l√°togattak el hozz√°juk, akik megtan√≠tott√°k √Ķket lebegni. Teh√°t nem egy genetikai adotts√°g nemzed√©kr√Ķl nemzed√©kre val√≥ √∂r√∂kl√Ķd√©s√©r√Ķl van sz√≥. Adotts√°guk egy m√≥dszer elsaj√°t√≠t√°s√°nak eredm√©nye, melynek titk√°t f√©lt√©kenyen √Ķrzik. Csup√°n annyit √°rultak el, hogy a levit√°ci√≥ titka: er√Ķsen kell akarni.

Aki tudja ennek a m√≥dj√°t, √©s k√©pes ir√°ny√≠tani az akarat√°t, az m√°ris lebeghet. Mivel √©rzik, hogy ez a rendk√≠v√ľli tud√°s a vil√°g fennmarad√°s√°t vesz√©lyeztet√Ķ gonosz embereket is nagyon √©rdekli, nem hagyj√°k el a lak√≥hely√ľket, √©s nem √°llnak sz√≥ba idegenekkel. N√©h√°ny gazdag amerikai √©s eur√≥pai utaz√≥ vagyonokat √≠g√©rt nekik, ha megtan√≠tj√°k √Ķket levit√°lni. M√°sok vil√°gk√∂r√ļti √ļtra invit√°lt√°k a szigetlak√≥kat. B√ļs√°s honor√°riumot √≠g√©rtek, ha az √°ltaluk szervezett fell√©p√©sek sor√°n egy kicsit „repkednek”.

√ēk azonban „nem √°lltak k√∂t√©lnek”. Csak otthon szeretnek „repkedni”. A k√≥kuszdi√≥t is √≠gy sz√ľretelik le a f√°kr√≥l. M√°s tr√≥pusi orsz√°gokkal ellent√©tben itt nem m√°sznak fel a p√°lmaf√°kra. Fellebegnek a fa koron√°j√°ba, √©s ledob√°lj√°k a di√≥kat. Term√Ķf√∂ldjeiket is ily m√≥don, a magasb√≥l ellen√Ķrzik. Ha j√∂n a hurrik√°n vagy a sz√∂k√Ķ√°r, nem esnek k√©ts√©gbe. Felemelkednek a magasba, √©s megv√°rj√°k, m√≠g elcsendesedik a sz√©l, √©s visszah√ļz√≥dik a v√≠z.
# | fapipa fapipa - 2011 09 19 ¦ 22:10:51
http://www.youtub...embedded#!

na ez is egy jó kis szorakozás. Nehéz a tanulás!!!
# | fekete mad√°r fekete mad√°r - 2011 09 19 ¦ 22:20:55
Egy r√©gi vers,a r√©giek,tal√°n kicsit t√∂bbet tudtak a teremt√©sr√Ķl mint mi?!

Isten alkotja az √Ėr√∂kk√©val√≥s√°got,
az √Ėr√∂kk√©val√≥s√°g alkotja a Kozmoszt,
a Kozmosz alkotja az Id√Ķt,
az Id√Ķ pedig a Keletkez√©st.

Isten lényege a Jó,
az √Ėr√∂kk√©val√≥s√°g l√©nyege az azonoss√°g,
a Kozmosz lényege a rend,
az Id√Ķ l√©nyege a v√°ltoz√°s,
és a Keletkezésé az élet.

Isten m√Ľvei az √©rtelem √©s a l√©lek,
az √Ėr√∂kk√©val√≥s√°g m√Ľvei a halhatatlans√°g √©s az id√Ķtartam,
a Kozmosz m√Ľvei ugyanannak a vissza√°ll√≠t√°sa √©s m√°ssal val√≥ helyettes√≠t√©se,
az Id√Ķ m√Ľvei a n√∂veked√©s √©s a cs√∂kken√©s,
a Keletkez√©s√© pedig a min√Ķs√©g √©s a mennyis√©g.

Az √Ėr√∂kk√©val√≥s√°g √≠gy Istenben van,
a Kozmosz az √Ėr√∂kk√©val√≥s√°gban,
az Id√Ķ a Kozmoszban,
√©s a Keletkez√©s az Id√Ķ-ben.

Az √Ėr√∂kk√©val√≥s√°g szil√°rd √∂sszek√∂ttet√©sben √°ll Istennel,
a Kozmosz az √Ėr√∂kk√©val√≥s√°gban mozog,
az Id√Ķ a Kozmoszban m√ļlik,
s a Keletkez√©s az Id√Ķ-ben t√∂rt√©nik.
# | internetzip internetzip - 2011 09 20 ¦ 21:40:25
Nagyon √∂tletes √©s ha valaki kidolgozza val√≥sz√≠n√Ľleg m√Ľk√∂dni is fog. Egy dolog viszont zavar: nem haszn√°lhatjuk √°ramfejleszt√©sre...akkor m√©gis mire? Hogyan fogjuk akkor f√Ľt√©sre, vil√°g√≠t√°sra, k√∂zleked√©sre, stb haszn√°lni?
# | hamu hamu - 2011 09 20 ¦ 21:55:46
internetzip
forg√≥ mozg√°st nyer√ľnk ki. Ezzel f√Ľteni egyszer√Ľ: h√Ķszivatty√ļ, g√°z, dugatty√ļ. Az √°ram legt√∂bb alkalmaz√°s√°ban f√Ľt, √©s mozgat. Biztos vagyok abban, hogy vil√°g√≠t√°sra is haszn√°lhat√≥, ha m√°shogy nem, h√°t propeller mozgat√°s√°ra. A miniat√Ľr helikoptered meg a magasb√≥ visszaveri a napf√©nyt egy t√ľk√∂r segyts√©g√©vel.
# | internetzip internetzip - 2011 09 20 ¦ 22:11:59
hamu,
Igazad van, v√©g√ľlis csak tal√°l√©konys√°g k√©rd√©se. Nagyon megszoktuk az elektromoss√°g haszn√°lat√°t, lesz min gondolkodni :)
Eszembe jutott egy p√©lda is: kb 1 √©ve l√°ttam egy eszk√∂zt, ami hasonl√≥ elven m√Ľk√∂d√∂tt, de az egy f√©k volt...t√∂k√©letes blokkol√°sg√°tl√≥s f√©k, minden elektronika n√©lk√ľl. Nagyon egyszer√Ľ √©s j√≥val nagyobb sebess√©gen is haszn√°lhat√≥, mint a hagyom√°nyos f√©k.
# | Navarre Navarre - 2011 09 20 ¦ 22:13:33
Egyszer√Ľen internetzip

A h√Ķ gyorsabban rezg√Ķ molekula. A molekul√°nak m√°gneses tere van, a g√©p m√°gneses tere pulz√°l, a pulz√°l√≥ m√°gneses tere pulz√°lva rezegteti a molekul√°√©t, amit√Ķl az felhev√ľl.

Az Elektromos áram Mágneses teret kelt. A hullám rezgés. A gépnek Mágneses rezgése van. A Fény ElektroMágneses hullám.

Mindennek megvan a nagyon egyszer√Ľ m√≥dja.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.37 mŠsodperc
64,143,045 egyedi lŠtogatů