Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A Rend.Forrás: Link

Hozzászólások

# | kékszem kékszem - 2011 09 19 ¦ 15:20:08
De Gyerekek!
Ezt bulit, már Tesla benyújtotta szabadalmi oltalom alá. Az más kérdés, hogy ennek okán kilökték az evilági sorból, és hogy a szabadalmi bejegyzés posta-bizonylatostul eltűnt.
A tökéletes testekről pedig egy nagyon szép mesét raktam össze, kár hogy az üzenő nem olvasta el. És ha valakit érdekel, Hát az első kialakulását ide "rajzolom" (kár hogy a rajzok itt nem jelennek meg.


1. Kezdetben vala’ az Egy. Se külsője, se belsője. Mert ő vala’ a mind-Egy (figyeld meg, a magyar nyelv a leggyakoribb hangzója az ’e’). Az Egynek nincs szűksége semmiben, mert minden ő maga, Ő a mindenség. Ez az egyetlen tulajdonsága. Vedd észre, hogy az Egy a kettősséget (dualitást), a kezdettől önmagában hordozza – önnönmaga és az ő egyetlen tulajdonsága, röviden: az Univerzum!


2. Azt, hogy az Egynek valaha ébredt e igénye megismerni önmagát, nem tudjuk bizonyítani. Ennek okán feltesszük, hogy önmaga megismerése céljából, önnönmagában rendezni kívánta az Univerzum, a mindenség elemeit. Tesszük ezt a feltevést azért, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy a természet egyetlen, soha nem változó tulajdonsága a rendre való törekvés.


3. Az Egy tehát kettéosztotta önmagát, és egyik része lett a Káosz, a másik a Rend.


4. Az Univerzum eleminek megkülönböztethetősége okán Egy úgy határozott, hogy még a rendezés előtt a mindenség összes Elemét, önmaga mintájára, két ismertetővel jelöli. Így a forma, és a tulajdonság egysége minden Elem sajátja lett. E nevezett kettő egymástól el nem választható, de önálló jellemző. Az Univerzum bármely eleme akár a Káoszban, akár a Rendben van, a forma és a hozzá tartozó tulajdonság összetartozó kettősségével alkot egységet. Ez az egység a ’jelölő’ elnevezést kapta. A jelölő minden elemmel „tudatja” saját korlátjait, tehát a jelölő az Univerzumbeli elem „öntudata”.


5. A megnevezések a rendezés folyamatát támogatják. Azért, mert ha Egy megállapodik önmagával hogy a rendező elv, amellyel a számbavétel során a Káoszból a Rend felére emeli át az Univerzum bármelyik elemét (önmaga részeit), a forma, a tulajdonság és a jelölő bármelyikét tekintheti, az összetartozás okán egy darab egységet alkotó triádot ragad meg. A könnyebbség és az általánosság kedvéért, jelöljük számokkal az előbbieket. Legyen:
1. – forma
2. – tulajdonság
3. – jelölő

6. Azt mondtuk, hogy a forma, a tulajdonság és a jelölő egységet alkot, és bármelyiket tekintjük, a másik kettő vele jön. Ez azt jelenti, hogy a rendezés során a három összetevőt egyszerre kell kezelni, azaz nem lehet prioritása egyik jellemzőnek sem. A három jellemző egyszerre látása csak egyféleképpen történhet. Egy mindhárom jellemzőjét egyetlen pontba emeli. Ez lesz az elem Univerzumbeli egyedi azonosítója: itt van a tetraéder az Univerzumban

kékszem
# | Tundervilag Tundervilag - 2011 09 19 ¦ 15:36:49
Az van irva a videoban hogy az anyag az illuzio.
Hat lehet hogy nem doktoraltam fizikaban, de TUDOM, hogy ha a kocsival belefutok egy falba osszetorom a kocsit es majdnem bisztosan magamat is.
Az ANYA -G az URben es a FOLDon letezik csak mas allapotban itt a foldon mint a URben.
Nem lattjatok hogy az ANYA-Gban van az ANYA. Mert mikor a FOLDre egy EMBER leszulletik csak ANYA tudja megszullni. Es igy lesz ANYAG az ember.
En ugy tudom hogy a MAGYAR egy gondolkodo nep es a TUDAS NEPE.
Akor gondulkodni kene.
Ott van minden a GYONORU MAGYAR ANYANYELVunkben!
# | Varuna Varuna - 2011 09 19 ¦ 15:49:31
MAGenergia lev. lista szakembereknek:

http://ch-serverh...#post_4144
# | fapipa fapipa - 2011 09 19 ¦ 17:51:35
ide másolom a lapomon ( hunnio.com ) már vagy fél éve megjelent cikket, ami talán igazolja Navarre "látásmódját"

Halálom után elpárologjak, vagy most lebegjek?? Az utóbbi jobban esne!

Fapipa- 2011.03.08. 09:47:59

A hozzátartozóknak csak annyi idejük marad, hogy felravatalozzák az elhunytat, és rendezzenek egy gyors búcsúztatót. Mire a siratóasszonyok megjelennek, már jóformán véget is ér a szertartás. Sietni kell, mert a halott hamar dematerializálódik. Miközben a hozzátartozók körülállják, elkezd beleolvadni az éterbe. 10-15 perc után teljesen eltűnik, fizikailag megsemmisül. Ez a jelenség kizárólag ebben a faluban lép fel.

Már kutatók is vizsgálták a környéket. Egy orvoscsoport érkezett a faluba, hogy végére járjon a nem mindennapi eseménysorozatnak. Először azt hitték, hogy a a földből kiáramló rejtélyes sugárzás okozza a dematerializálódást. Ezért más falvakból hoztak ide idős, haldokló embereket. Ők azonban nem szívódtak fel a haláluk után. Erre alaposan megvizsgálták az ott lakókat, azokat, akik a faluban születtek. Mindhiába. Semmi különöset nem találtak rajtuk.

A nálunk fejlettebb Földön kívüli civilizációk már többször utaltak rá, hogy agyunk csodával határos képességekkel rendelkezik, csak mi nem tudunk róla. Többek között az összes parapszichológiai képességet előidézhetnénk, ha tisztában lennénk a kiváltási módjukkal. Úgy tűnik, hogy nem emberfeletti tudást igénylő ördöngös dolgokról van szó. Csupán meghatározott szabályokat kell elsajátítani.

Ha elárulnák nekünk, mit kell tenni, bárki könnyen megtanulhatná. Ezt bizonyítja a Nouméa sziget lakóinak különös képessége. Ezen az Új-Kaledónia-i szigeten a bennszülöttek nem mindennapi tulajdonsággal rendelkeznek: képesek levitálni. Ezzel a tudományukkal azonban nem szeretnek hivalkodni, ezért nem rendeznek turistalátványosságokat. A világtól elzárkózva élnek, és senkit sem engednek a partjaikon kikötni.

A szomszédos szigeteken élő halászok elbeszéléseiből tudjuk, hogy ennek a kis szigetnek a lakói gyakran elhagyják a hajóikat, és kilebegnek a víz fölé. Felülről nézik, hol található nagyobb mennyiségű hal a tengerben. Az ágyékkötős bennszülött férfiak kb. 1 méter magasságban lebegnek a víz felett, de van, aki keresztbe tett lábakkal ül a levegőben. Aztán visszalebegnek a hajókra, és lehuppannak a fedélzetre.

Úgy tűnik, hogy gondolati úton irányítják a lebegést, és a gravitációs ellenerő megszüntetését is. A szigeten is láttak levitálókat. A nők szintén képesek rá, de a betegek és a kisgyerekek nem. Itt egy gyerek akkor válik felnőtté, amikor már fel tud emelkedni legalább félméternyi magasságra.

Elmondásuk szerint „öröktől fogva” képesek ennek a jelenségnek az előidézésére. A szigetlakók azt mesélik, hogy egykor fura repülő szerkezeten érkező idegenek látogattak el hozzájuk, akik megtanították őket lebegni. Tehát nem egy genetikai adottság nemzedékről nemzedékre való öröklődéséről van szó. Adottságuk egy módszer elsajátításának eredménye, melynek titkát féltékenyen őrzik. Csupán annyit árultak el, hogy a levitáció titka: erősen kell akarni.

Aki tudja ennek a módját, és képes irányítani az akaratát, az máris lebeghet. Mivel érzik, hogy ez a rendkívüli tudás a világ fennmaradását veszélyeztető gonosz embereket is nagyon érdekli, nem hagyják el a lakóhelyüket, és nem állnak szóba idegenekkel. Néhány gazdag amerikai és európai utazó vagyonokat ígért nekik, ha megtanítják őket levitálni. Mások világkörúti útra invitálták a szigetlakókat. Búsás honoráriumot ígértek, ha az általuk szervezett fellépések során egy kicsit „repkednek”.

Ők azonban „nem álltak kötélnek”. Csak otthon szeretnek „repkedni”. A kókuszdiót is így szüretelik le a fákról. Más trópusi országokkal ellentétben itt nem másznak fel a pálmafákra. Fellebegnek a fa koronájába, és ledobálják a diókat. Termőföldjeiket is ily módon, a magasból ellenőrzik. Ha jön a hurrikán vagy a szökőár, nem esnek kétségbe. Felemelkednek a magasba, és megvárják, míg elcsendesedik a szél, és visszahúzódik a víz.
# | fapipa fapipa - 2011 09 19 ¦ 22:10:51
http://www.youtub...embedded#!

na ez is egy jó kis szorakozás. Nehéz a tanulás!!!
# | fekete madár fekete madár - 2011 09 19 ¦ 22:20:55
Egy régi vers,a régiek,talán kicsit többet tudtak a teremtésről mint mi?!

Isten alkotja az Örökkévalóságot,
az Örökkévalóság alkotja a Kozmoszt,
a Kozmosz alkotja az Időt,
az Idő pedig a Keletkezést.

Isten lényege a Jó,
az Örökkévalóság lényege az azonosság,
a Kozmosz lényege a rend,
az Idő lényege a változás,
és a Keletkezésé az élet.

Isten művei az értelem és a lélek,
az Örökkévalóság művei a halhatatlanság és az időtartam,
a Kozmosz művei ugyanannak a visszaállítása és mással való helyettesítése,
az Idő művei a növekedés és a csökkenés,
a Keletkezésé pedig a minőség és a mennyiség.

Az Örökkévalóság így Istenben van,
a Kozmosz az Örökkévalóságban,
az Idő a Kozmoszban,
és a Keletkezés az Idő-ben.

Az Örökkévalóság szilárd összeköttetésben áll Istennel,
a Kozmosz az Örökkévalóságban mozog,
az Idő a Kozmoszban múlik,
s a Keletkezés az Idő-ben történik.
# | internetzip internetzip - 2011 09 20 ¦ 21:40:25
Nagyon ötletes és ha valaki kidolgozza valószínűleg működni is fog. Egy dolog viszont zavar: nem használhatjuk áramfejlesztésre...akkor mégis mire? Hogyan fogjuk akkor fűtésre, világításra, közlekedésre, stb használni?
# | hamu hamu - 2011 09 20 ¦ 21:55:46
internetzip
forgó mozgást nyerünk ki. Ezzel fűteni egyszerű: hőszivattyú, gáz, dugattyú. Az áram legtöbb alkalmazásában fűt, és mozgat. Biztos vagyok abban, hogy világításra is használható, ha máshogy nem, hát propeller mozgatására. A miniatűr helikoptered meg a magasbó visszaveri a napfényt egy tükör segytségével.
# | internetzip internetzip - 2011 09 20 ¦ 22:11:59
hamu,
Igazad van, végülis csak találékonyság kérdése. Nagyon megszoktuk az elektromosság használatát, lesz min gondolkodni :)
Eszembe jutott egy példa is: kb 1 éve láttam egy eszközt, ami hasonló elven működött, de az egy fék volt...tökéletes blokkolásgátlós fék, minden elektronika nélkül. Nagyon egyszerű és jóval nagyobb sebességen is használható, mint a hagyományos fék.
# | Navarre Navarre - 2011 09 20 ¦ 22:13:33
Egyszerűen internetzip

A hő gyorsabban rezgő molekula. A molekulának mágneses tere van, a gép mágneses tere pulzál, a pulzáló mágneses tere pulzálva rezegteti a molekuláét, amitől az felhevül.

Az Elektromos áram Mágneses teret kelt. A hullám rezgés. A gépnek Mágneses rezgése van. A Fény ElektroMágneses hullám.

Mindennek megvan a nagyon egyszerű módja.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.11 másodperc
62,119,342 egyedi látogató