Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Néhai Ifjúságtok- Mai Romjainak Címezve / kutatók válaszai

NaplóMost nincs érkezésem a kínai-venezuelai stratégiai együttmûködésrõl, sem az orosz észak-koreai kapcsolatokról értekezni. Nem azért mert ma fát vágtam és letörtem a kukoricát, hanem azért, mert a kutatók egy pár kérdésre választ adtak. Gyorsban megírom, ti meg értsetek belõle, de nem is rátok gondolok, akik némiképpen vállalt identitással vagytok jelen, hanem azoknak, akiknek valójában mindez szól, de õk „csak” figyelnek, s egyik részük csendben „támogat”, másik részük pedig támad. Végül is nem nagy a különbség és sokszor szinte nem is érezni, hogy ki és mit is akar éppen.

No lássuk:

1.válasz – Spartacus = Önnek nincs válasz – így jó, ahogy van.
2. SzuhaMaka – Ön specialista és a saját területén nagyon jó, de sokszor gondolkodás nélkül sért meg kevésbé mûvelt embereket.
3. Hamu Úrnõ- Ön beírta magát a Galaxis történelmébe (ma már szállóige) – 2 dimenziós „parizer”! + SzuhaMaka piszkálódásával ne foglalkozzon – neki még nem jött össze, de majd késõbb!
4. Asumhari – A”mindent tudni akarok” orosz gyerek-sorozat 36 éve MEGSZÛNT!
5. PI-úr – a világegyetem hierarchikus felépítésû. Anyagi és energetikai alapú létezési formák! Sem mi, sem önök nem a felsõbb szintekkel. A tanulás fárasztó.
6. Asumhari – A földi tudósoknak a technológiák régóta megvannak. Nem kintrõl kapták, itt lett létrehozva. Céljuk nyilvánvalóan az, hogy ezt átadják. Sok évvel ezelõtt ekkor léptek közbe a kintiek = Olyan politikai, gazdasági + média rablógyilkos tolvajoknak, akik a jelenlegi rendszert mûködtetik a csillagok tudása kezébe nem kerülhet, mert még magasabb szinten, csak konzerválná a mai állapotokat.
7. Dr. Antekirte írta- Pio atya jóslataival nem tudunk mit kezdeni. Több ezer ilyen van + ha nem válik be, akkor gyorsan elfelejtik – de ha igen! Egybõl szentté avatják. Ez a vaktyúk is talál szemet, klasszikus esete, de jósolunk mi – MERKUR nevû bolygójuk rövidesen fel fog robbanni. 10 ezer év óta tömény sugárzás éri a Napból = nukleáris magfelhalmozódás. Jujj, valami „kis titkot” elárultunk. No problem. Hamarosan , csodás szépségû angolszász + zsidó hordák tanulmányokat fognak megjelentetni errõl a témáról!(antedatált). Lehet, hogy Pio atyának súgott valaki? - mert ha nem, akkor az ujjából szopta. Na, akkor elõtte lesz sötét.
8. KORÉ- 400 válasz jött! Kész, vége, nem bírjuk a fordítást + mára vége! MINDENKINEK JÖTT (80%) válasz. Koré? Mi az az Alsolopata? Minden típusú „Sztolik Na Krojszara” vevõk vagyunk!”

Navarre, neked is jött válasz, de már nekem is sok a gépelés és ígérték, hogy lesz még. Holnap reggel Marci-menet. Úgy áll a dolog, hogy a manduláját ki kell kapni a kis harcosnak, mert azért a látszat ellenére a családi élet nálunk is „fokozódik” ám. A helyzet az, hogy a meglátásotok szerint is azt tapasztalom, hogy egészen más körök is õrlõdnek és már igencsak lépéskényszerben vannak. Sajnos még mindig maradt egy csipetnyi naivitás a „vezetõi körökkel” kapcsolatban, pedig nem kellene. Egyszerûen nem csak nem tárgyalófelek, hanem maffiózó gyilkos banda, amelynek a zöme zsidó. Ezeket likvidálni kell családostól és demokratikusan a holdudvarukkal, hogy holt-udvaruk legyen. Ami most Keleten zajlik az reménykeltõ, s ott talán maradt esélye a „megújulásnak”, bár nem tudni, hogy a hátsó sorból ki is irányít és van -e tartalék-értelmiség arra az esetre, ha esetleg mégis planetáris szintû lesz a kasza. No mindegy, ez nem az én gondom, csak jó tudni, hogy már az un. „titkosszolgálatok” elmehetnek a sunyiba, vagy magánkorrupciós konspirációs szervezetekké alakulhatnak át, mivel úgyis az a terv, hogy totalitárius birodalmak születnek. Na jó, most befejezem, mert megárthat a sok szó is, ha nem megfelelõen dozírozzuk.

Hozzszlsok

# | postaimre postaimre - 2011 09 15 ¦ 22:03:23
Huni, maradj "csendben", ezzel tehetsz értünk és önmagadért is a legtöbbet.olvastad?
# | gabi gabi - 2011 09 15 ¦ 22:31:40
Imre! Neked csak diktálnod kell, én majd gépelek. Reggel hívj fel!
# | kisvakond kisvakond - 2011 09 15 ¦ 22:52:31
Imi!
Azt a mandulakivételt gondoljátok át alaposan! Visszatenni már nem lehet.
# | Serious Serious - 2011 09 15 ¦ 23:33:51
Imi! Csatlakoznék a kisföldalattihoz, kérlek gondold meg! Nem tudom az ügy "hátterét" de mennyi köze van szegény Marci-menetnek a nem is oly régen emlegetett alter-egós dologhoz? Jól emlékszem, hogy az "Imre" épp gyógyszert váltott ki a kis "Marci"-nak mikor a kedvesednek az ismerõse téged vélt felismerni az illetõben??
# | Kaméleon Kaméleon - 2011 09 15 ¦ 23:53:27
Kutatók:

".....Színház az egész világ,
és színész benne minden férfi és nõ:
fellép s lelép: s mindenkit sok szerep vár
életében, melynek hét felvonása
a hét kor. Elsõ a kisded, aki
dajkája karján öklendezik és sír.
Aztán jön a pityergõ, hajnalarcú,
táskás nebuló: csigamódra és
kelletlen mászik iskolába. Mint a
kemence, sóhajt a szerelmes, és
bús dalt zeng kedvese szemöldökérõl.
Jön a párduc-szakállú katona:
cifra szitkok, kényes becsület és
robbanó düh: a buborék hírért
ágyúk torkába bú. És jön a bíró:
kappanon hízott kerek potroh és
szigorú szem és jól ápolt szakáll:
bölcseket mond, modern közhelyeket,
s így játssza szerepét. A hatodik kor
papucsos és cingár figura lesz:
orrán ókula, az övében erszény,
aszott combjain tágan lötyög a
jól vasalt dendi-nadrág: férfihangja
gyerekessé kezd visszavékonyodni,
sípol, fütyül. A végsõ jelenet,
mely e furcsa s gazdag mesét lezárja,
megint gyermekség, teljes feledés,
vak, süket, buta megsemmisülés."

VAGY???

HA AKKORA ELME A GONDOLATMENET ÉS TUDVA FELÜL KEREKEDIG, AKKOR TUDHATJA A JÁTÉK JELENETI TÖRTÉNTEK ÉS TÖRTÉNÉSEKET. MÉG MINDIG AZT HISZI SZÉDÍTHETÕ A LÉLEK?!!! VISSZA FORDUL ÉS LEIGÁZ!!!


kepfeltoltes.hu/110915/tn_aid3304_20081128080012_133_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
# | gabi gabi - 2011 09 16 ¦ 00:16:30
Az 5. pont 3. mondatából hiányzik az állítmány!

Kaméleon, borzalmas ez a kép, ne ijesztgess!
# | Koré Koré - 2011 09 16 ¦ 02:41:20
Alsóló-PataLak?
Tokaj alatt van!
Félkörben meg ilyenek: Szokoja, Csicsó, Perkáta, Topánka, Titikáka, Makavára, Kalota, Sárkerka, Ikon, Bakon, Timár, Csángó, Názka, Komoró, Kondorkerka, Ika, Tisza, Tomajkála, Kozma, Lupavári,
Szécsura, Túr, Bajóvár, Túrapó, Csimboraszó, Pásztó, Mura, Mándijákó, Sió, Taktamál, Nánay, Mazán, Kutinána, stb.
Szóval ezek perui földrajzi elnevezések a közvetlen környékrõl.
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 09 16 ¦ 05:52:00
Upsz! Semmi extra csak a régi unalmas nóta!
Pedig jó ideje már, hogy nem is sértegetek senkit, pláne nem gondolkodás nélkül!
ja igen
# | parlagfu parlagfu - 2011 09 16 ¦ 07:10:06
A 6. pont tetszik! Ennyire nem kellett volna közbelépni a kintieknek. Legalább túl lennénk a nehezén. Nekem ebbõl az a szituáció jön le mikor már nincs kint, de még bent sem érzékelhetõ. Akkor hol a fenében van, és minek?kukkoljuk csak
# | GERRY GERRY - 2011 09 16 ¦ 07:29:34
Koré - úgy érted; "Alsólak" ló-Patá-val töltve???
...csak, hogy ne haljak meg hülyén!ja igen (igaz, nekem már mindegy.)

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 0.92 msodperc
83,602,226 egyedi ltogat