Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A Jobbik vagy csak Bertha Szilvia fenyegette meg a TMRSZ-t?

(MostanĂĄban nem vagyok tĂșlzottan oda a TMRSZ hĂĄzatĂĄjĂ©kĂĄn törtĂ©ntekkel, de ezt tudjĂĄtok. Nem mernek tĂșllĂ©pni a sajĂĄt maguknak akadĂĄlyul ĂĄllĂ­tott akadĂĄlyokon, de ez egy dolog. Az alĂĄbbi anyag mindenesetre beszĂ©des. A nemrĂ©g mĂ©g esdeklĂ” "nemzeti zsidĂł pĂĄrt" egyik ĂŒdvöskĂ©je, akirĂ”l mĂĄr oldalakat zengtĂŒnk, nem kicsit olvas be SzimĂĄĂ©knak. Judit bajban van Ă©s a TMRSZ szintĂ©n a teljes MAGYAR nemzettel egyĂŒtt. No ideje lenne elkezdeni hallgatni rĂĄnk, mert mindig kiderĂŒl, hogy meglĂĄtĂĄsaink helyesek voltak - a JĂłbbikkal kapcsolatban is.)

Bertha Szilvia Orszåggyûlési KépviselÔ Asszonynak,
JOBBIK Magyarorszågért Mozgalom Pårt tagja!


S Z É K H E L Y É NHiv. szĂĄm: email-ben vĂĄlasz Ă­rĂĄsos meghĂ­vĂłnkra
2011. szeptember 5-Ă©nTisztelt KĂ©pviselĂ” Asszony!

VĂĄlaszlevelĂ©t – melyet Rang Rita KKI vezetĂ” asszonynak kĂŒldött meg – köszönettel megkaptuk, de az abban foglaltakkal kapcsolatban engedje meg, hogy nĂ©hĂĄny gondolat erejĂ©ig a TMRSZ fĂ”titkĂĄrakĂ©nt reagĂĄljak Ă©s megalapozott Ă©rvekkel, tĂ©nyekkel vitassam ĂĄllĂĄspontjĂĄnak helyessĂ©gĂ©t.


Bertha Szilvia

A TMRSZ Ă­rĂĄsos meghĂ­vĂłja valĂłban egy nappal a rendezvĂ©nyĂŒnk megtartĂĄsa elĂ”tt kerĂŒlt kipostĂĄzĂĄsra az OrszĂĄggyĂ»lĂ©s ellenzĂ©ki pĂĄrtjai vezetĂ”inek. Nem gondoltuk, hogy egy parlamenti pĂĄrtnak problĂ©mĂĄt fog okozni egy delegĂĄlt elkĂŒldĂ©se MagyarorszĂĄg terĂŒletĂ©n bĂĄrhovĂĄ, hiszen a meghĂ­vĂł azt is tartalmazta, hogy az Elnök Urat hĂ­vtuk ugyan meg szemĂ©lyesen, de bĂĄrki mĂĄst szĂ­vesen lĂĄttunk volna. Úgy gondoljuk, hogy a helyzet fontossĂĄgĂĄra figyelemmel nem kioktatĂĄst, hanem gesztust Ă©rdemelt volna MagyarorszĂĄg legerĂ”sebb Ă©s legnagyobb lĂ©tszĂĄmĂș szakszervezetĂ©nek tiszteletteljes meghĂ­vĂĄs a KĂŒldöttĂ©rtekezletĂŒnkre.

A meghĂ­vĂł rövidsĂ©ge nem az Ön ĂĄltal tĂ©vesen Ă©rtelmezetteket sugallja – miszerint „az ilyen tĂ­pusĂș meghĂ­vĂĄs pontosan azt sugallja, hogy valĂłjĂĄban nem tartanak igĂ©nyt a meghĂ­vott jelenlĂ©tre” -, hanem igazodott, illetve reagĂĄlt az egyik ellenzĂ©ki pĂĄrt kezdemĂ©nyezĂ©sĂ©re. Az Ön sĂ©rtĂ” Ă©s tĂ©ves feltevĂ©sĂ©t engedje meg, hogy a leghatĂĄrozottabban visszautasĂ­tsam a magam Ă©s munkatĂĄrsaim nevĂ©ben.

LeĂ­rtuk ugyanis a meghĂ­vĂłban Ă©s a könnyebb Ă©rthetĂ”sĂ©g kedvĂ©Ă©rt ismĂ©telten tĂĄjĂ©koztatom ezĂșton Önt Ă©s mindazokat, akik a vĂĄlaszlevele megĂ­rĂĄsĂĄhoz, annak kioktatĂł hangvĂ©telĂ©hez beleegyezĂ©sĂŒket adtĂĄk, hogy az MSZP augusztus 23-ĂĄn egy Ă©rtekezletet tartott. Ezen szakszervezetĂŒnk megfigyelĂ”kĂ©nt rĂ©szt vett. Az Ă©rtekezleten rĂ©szt vett kollĂ©ga 24-Ă©n az Ă©jszakai ĂłrĂĄkba nyĂșlĂłan emlĂ©keztetĂ”t kĂ©szĂ­tett a törtĂ©ntekrĂ”l, amelyet 25-Ă©n a hajnali ĂłrĂĄkban (Ă©jjel 2 Ăłrakor) kĂŒldött meg a TMRSZ szekszĂĄrdi központjĂĄba Ă©s a lakhelyelhagyĂĄsi tilalommal sĂșjtott szĂ©khelyemre.

A kora reggeli ĂłrĂĄkban olvastam el a tĂĄjĂ©koztatĂłt, majd közvetlen munkatĂĄrsaival, illetve a VezetĂ”sĂ©gi TestĂŒlet munkatĂĄrsaival a rendelkezĂ©sre ĂĄllĂł kommunikĂĄciĂłs csatornĂĄk segĂ­tsĂ©gĂ©vel gyors tanĂĄcskozĂĄst tartottunk, Ă©rtĂ©keltĂŒk az emlĂ©keztetĂ”ben foglaltakat Ă©s arra az elhatĂĄrozĂĄsra jutottunk, hogy az egyĂ©bkĂ©nt is folyamatban lĂ©vĂ” augusztus 26-i KĂŒldöttĂ©rtekezletĂŒnk szervezĂ©se sorĂĄn – figyelemmel az Ășj körĂŒlmĂ©nyekre – meghĂ­vĂĄst kĂŒldĂŒnk többek között a Jobbik rĂ©szĂ©re is.

A helyzet komolysĂĄgĂĄra figyelemmel – arra, hogy a Munka TörvĂ©nykönyve vĂĄltoztatĂĄsĂĄnak koncepciĂłja, annak munkavĂĄllalĂłk milliĂłi helyzetĂ©t rontani szĂĄndĂ©kozĂł tartalma mĂĄr hetekkel korĂĄbban megismerĂ©sre kerĂŒlt a közvĂ©lemĂ©ny Ă©s az ellenzĂ©ki pĂĄrtok szĂĄmĂĄra is – nem gondoltuk, hogy az OrszĂĄggyĂ»lĂ©s ellenzĂ©ki pĂĄrtjai bĂĄrmelyikĂ©nek is nehĂ©zsĂ©get okoz a legnagyobb rendĂ”rszakszervezet udvarias hangvĂ©telĂ» meghĂ­vĂłjĂĄt Ă©rtelmezni Ă©s egy fĂ” akĂĄr kĂ©pviselĂ” szemĂ©lyt, akĂĄr egy kĂŒlsĂ” szakĂ©rtĂ”t delegĂĄlni a helyzet fontossĂĄgĂĄra figyelemmel.

Úgy gondoltuk, hogy hetekkel az Ășj Mt. koncepciĂłjĂĄnak megismerĂ©sĂ©t követĂ”en a Jobbik kiforrott ĂĄllĂĄsponttal rendelkezik Ă©s ezt nem csupĂĄn egy vagy kĂ©t szakpolitikusa (az ĂĄltalunk egyĂ©bkĂ©nt tisztelt Ă©s elismert Volner JĂĄnos kĂ©pviselĂ” Ășr), hanem mĂĄs, munkaĂŒgyekre szakosodott szakpolitikusa, ad abszurdum mĂĄs kĂ©pviselĂ”i is, vagy kĂŒlsĂ” szakĂ©rtĂ”ik is ismerik. A jelek Ă©s a tĂ©nyeket tĂĄrgyilagosan Ă©rtĂ©kelve ebben valĂłban tĂ©vedtĂŒnk.

Azonban nem a konkrĂ©t kormĂĄnyzati elkĂ©pzelĂ©sek megvitatĂĄsa volt a meghĂ­vĂĄs egyetlen szĂĄndĂ©ka, hanem az összefogĂĄs, az egyĂŒttmĂ»ködĂ©s, a közös fellĂ©pĂ©s, vagy a fellĂ©pĂ©sek összehangolĂĄsĂĄnak egyfajta következĂ” lĂ©pcsĂ”foka az MSZP kezdemĂ©nyezĂ©sĂ©t nyitottan kezelve, arra reagĂĄlva. Ehhez Ășgy gondolom akĂĄr egy vezetĂ”sĂ©gi tag a pĂĄrtjukbĂłl, akĂĄr mĂĄs bizalmas munkatĂĄrsuk delegĂĄlĂĄsa indokolt lehetett volna, ahogy mĂĄs orszĂĄggyĂ»lĂ©si pĂĄrt Ă©lt is ezzel a lehetĂ”sĂ©ggel.

A fentiek megvilĂĄgĂ­tĂĄsĂĄval a körĂŒlmĂ©nyek ragozĂĄsĂĄval csak Ă©rzĂ©keltetni szerettem volna, a könnyebb megĂ©rtĂ©s sikeressĂ©gĂ©t erĂ”sĂ­tendĂ”, hogy abszolĂșt tĂ©vesen Ă©rtĂ©keltĂ©k meghĂ­vĂĄsunkat annak tartalmĂĄt Ă©s komolysĂĄgĂĄt illetĂ”en is, amikor feltĂ©teleztek bĂĄrmilyen mögöttes, sanda szĂĄndĂ©kot is. Mi is magunkbĂłl indulunk ki, ezĂ©rt nem gondoltuk, hogy bĂĄrki is megkĂ©rdĂ”jelezi szĂĄndĂ©kunk komolysĂĄgĂĄt Ă©s tisztessĂ©gĂ©t.

TehĂĄt hangsĂșlyozom, a meghĂ­vĂł Ă©s az esemĂ©ny közötti „rövidsĂ©g” objektĂ­v körĂŒlmĂ©nyek következmĂ©nye, azaz egy 23-i Ă©rtekezleten valĂł rĂ©szvĂ©tel, annak emlĂ©keztetĂ”je megĂ­rĂĄsĂĄt követĂ”en 25-Ă©n a helyzetet Ă©rtĂ©kelve mĂĄr egy meghĂ­vĂłban realizĂĄlĂłdott. A KĂŒldöttĂ©rtekezletĂŒnket hĂłnapokkal korĂĄbban elkezdtĂŒk szervezni, bizonyĂĄra megĂ©rti, hogy kĂŒlön az Önök „rĂĄkĂ©szĂŒlĂ©sĂ©nek” biztosĂ­tĂĄsĂĄval nem szĂĄmoltunk, fel sem tĂ©teleztĂŒk, hogy ez problĂ©mĂĄt fog okozni. Nem volt lehetĂ”sĂ©gĂŒnk sem anyagi, sem a rĂ©sztvevĂ”k szolgĂĄlati kötelezettsĂ©gei miatt egy Ășjabb Ă©rtekezletet megszervezni csak erre az egy, vĂĄratlan Ă©s elĂ”re nem tervezett napirend indokoltsĂĄgĂĄra figyelemmel.

Ön azt Ă­rja: „SajnĂĄljuk, hogy szervezetĂŒk vezetĂ©se sajĂĄt kommunikĂĄciĂłs Ă©s szervezĂ©si hibĂĄi miatt lemond tagjaik valĂłdi Ă©rdekvĂ©delmĂ©rĂ”l Ă©s kĂ©pviseletĂ©rĂ”l, annak OrszĂĄggyĂ»lĂ©sben valĂł megjelenĂ­tĂ©sĂ©rĂ”l.”

A fentiek miatt nem tudjuk elfogadni a fenti vĂ©lemĂ©nyĂŒket annak abszurd Ă©s alaptalan jellegĂ©re figyelemmel, hiszen az Önök meghĂ­vĂĄsa Ă©ppen arra irĂĄnyult, hogy egy kötetlen eszmecsere, vitanap sorĂĄn elsĂ” kĂ©zbĂ”l, az utcĂĄn szolgĂĄlatot teljesĂ­tĂ” közel 100 rendĂ”rtĂ”l, a szakszervezet szakembereitĂ”l kapjanak az OrszĂĄggyĂ»lĂ©s ellenzĂ©ki pĂĄrtjai valĂłs, reĂĄlis Ă©rtĂ©kelĂ©st, helyzetelemzĂ©st, Ă©s keressĂŒk a közös fellĂ©pĂ©sek lehetĂ”sĂ©geit.

ZĂĄrĂł gondolatul az alĂĄbbiakat Ă­rja:

„Ez nem mĂ©ltĂł egy igazi szakszervezethez. Sajnos mĂ©g nem törvĂ©nytelen, de ami kĂ©sik, nem mĂșlik – rajtunk.”

KĂ©rem javĂ­tson ki, ha rosszul Ă©rtelmezem ezt a mondatot, de Ășgy lehet csak Ă©rtelmezni a szavait, hogy Ön, Bertha Krisztina Jobbikos orszĂĄggyĂ»lĂ©si kĂ©pviselĂ” pĂĄrtja nevĂ©ben azt az ĂĄllĂĄspontot közölte felĂ©nk, hogy a Jobbikon nem mĂșlik az, hogy a TMRSZ „magatartĂĄsĂĄt” szakszervezethez nem mĂ©ltĂłnak tartja, mivel a TMRSZ Ön szerint „lemond tagjaik valĂłdi Ă©rdekvĂ©delmĂ©rĂ”l Ă©s kĂ©pviseletĂ©rĂ”l, annak OrszĂĄggyĂ»lĂ©sben valĂł megjelenĂ­tĂ©sĂ©rĂ”l” Ă©s ennek a jog szerint törvĂ©nytelennek kellene lennie Ă©s a Jobbik erre törekszik a jövĂ”ben.

Az Ön zĂĄrĂłmondatĂĄra figyelemmel vĂĄlaszlevelĂŒnket – Ă©s az Ön kioktatĂł hangvĂ©telĂ» vĂĄlaszlevelĂ©t – nyĂ­lt levĂ©lkĂ©nt tesszĂŒk közzĂ© azzal a szĂĄndĂ©kkal, hogy a Jobbik – mint az orszĂĄggyĂ»lĂ©s ellenzĂ©ki pĂĄrtja – adjon egyĂ©rtelmĂ» Ă©s hatĂĄrozott vĂĄlaszt arra, hogy egyetĂ©rt-e az Ön ĂĄltal megfogalmazott fenyegetĂ©ssel. Ez a fenyegetĂ©s ugyanis nem ellenzĂ©ki pĂĄrtra, hanem a kormĂĄnypĂĄrt szĂĄndĂ©kaival egybecsengĂ” szövetsĂ©gesi magatartĂĄsra, a TMRSZ kormĂĄnyzati eltaposĂĄsi, ellehetetlenĂ­tĂ©si szĂĄndĂ©kĂĄval valĂł egyetĂ©rtĂ©sre utal.

Tisztelettel kĂ©rem, tolmĂĄcsolja a Jobbik vezetĂ”sĂ©gĂ©nek ez irĂĄnyĂș felvetĂ©semet, amennyiben a honlapunkon elhelyezett levelezĂ©sĂŒnk elkerĂŒlnĂ© a figyelmĂŒket, hiszen az Ön fenyegetĂ©se nem mĂĄsrĂłl szĂłl, mint egy tiszteletteljes meghĂ­vĂĄs visszautasĂ­tĂĄsa sorĂĄn egy kioktatĂł Ă©s a jövĂ”re szĂłlĂł TMRSZ ellenes Jobbik fellĂ©pĂ©s szĂĄndĂ©kĂĄt. Ön nem elsĂ” szĂĄm elsĂ” szemĂ©lyben, hanem többĂŒk, a Jobbik nevĂ©ben Ă­rta meg vĂĄlaszĂĄt, mint Ă­rta: „…de ami kĂ©sik, nem mĂșlik rajtunk.”.

RendkĂ­vĂŒl sajnĂĄlom szemĂ©ly szerint, hogy a szakmai egyĂŒttmĂ»ködĂ©s kiĂŒresedĂ©sĂ©t követĂ”en egy Ă©v elteltĂ©vel, amikor a Jobbik mĂĄr EurĂłpai Parlamenti Ă©s OrszĂĄggyĂ»lĂ©si kĂ©pviselĂ”kkel is rendelkezik egy meghĂ­vĂĄs kapcsĂĄn folytatott levelezĂ©s a mĂĄsodik levĂ©lvĂĄltĂĄs utĂĄn mĂĄr olyan szintre jut, hogy Ön, a Jobbik kĂ©pviselĂ”je a TMRSZ lĂ©tjogosultsĂĄgĂĄt, törvĂ©nyessĂ©gĂ©t megkĂ©rdĂ”jelezĂ” kijelentĂ©sekre ragadtatja magĂĄt Ă©s a TMRSZ szĂ©trombolĂĄsĂĄval fenyegetĂ”zik.

Nem vĂĄrtam el, hogy a Jobbik, vagy valamely prominens kĂ©pviselĂ”je szĂłt emeljen a TMRSZ fĂ”titkĂĄrakĂ©nt ĂĄtĂ©lt meghurcoltatĂĄsom elfogadhatatlansĂĄga miatt, de azt sem vĂĄrtam, hogy Ön a pĂĄrtja nevĂ©ben ilyen fenyegetĂ” tartalmĂș ĂŒzenetet fogalmazzon meg, vagy ne adj isten tolmĂĄcsoljon. Úgy gondolom, hogy ez nem a Jobbik 850 ezer fĂ”s szavazĂłtĂĄborĂĄnak az egysĂ©ges vĂ©lemĂ©nye, mĂ©g csak azt sem feltĂ©telezem, hogy egy ellenzĂ©ki orszĂĄggyĂ»lĂ©si pĂĄrt frakciĂłjĂĄnak a hivatalos, vagy nem hivatalos vĂ©lemĂ©nye, de a körĂŒlmĂ©nyek tisztĂĄzĂĄsa mindenkĂ©ppen megĂ©ri a kĂ©rdĂ©s egyĂ©rtelmĂ»vĂ© tĂ©telĂ©t, az ĂŒgyben a Jobbik hivatalos ĂĄllĂĄspontjĂĄnak a megismerĂ©sĂ©t.Létavértes, 2011. szeptember 9.

Tisztelettel:

Szima Judit fÔtitkår
Melléklet:

Bertha Szilvia 2011.09.05-i fenyegetĂ” e-mailje:„Tisztelt Rang Rita!Sajnos az igen könnyen elĂ”fordulhat, hogy ha a rendezvĂ©nyhez kĂ©pest egy nappal korĂĄbban kĂŒldik ki a meghĂ­vĂłt, akkor a tĂ©mĂĄban illetĂ©kes egy, esetleg kĂ©t kĂ©pviselĂ” közĂŒl egyik sem Ă©r rĂĄ. Amennyiben a helyzet akutsĂĄga nem indokolja, akkor az ilyen tĂ­pusĂș meghĂ­vĂĄs pontosan azt sugallja, hogy valĂłjĂĄban nem tartanak igĂ©nyt a meghĂ­vott jelenlĂ©tre, tekintve, hogy szinte biztosan mĂĄr lekötött programmal rendelkezik. Az Önök gondolkodĂĄsĂĄval analĂłg mĂłdon elemezve, amennyiben mĂĄsik hivatalos elfoglaltsĂĄgunkat az utolsĂł pillanatban mondanĂĄnk le egy valĂłjĂĄban nem azonnali beavatkozĂĄst igĂ©nylĂ”, Ă©s nem akut problĂ©ma miatt, akkor, belĂĄthatjĂĄk, hogy majd a cserbenhagyott fĂ©l nem tartana minket – jogosan – “komoly ellenzĂ©ki pĂĄrtnak”. Ezt, ugye, elfogadjĂĄk?

NyilvĂĄnvalĂł, hogy nem helytĂĄllĂł az “egy kĂ©pviselĂ” a sok közĂŒl” gondolkodĂĄs, mert munkaĂŒgyi tĂ©mĂĄban nem mehet közlekedĂ©si szakember, vagy egĂ©szsĂ©gĂŒgyis, Ă©s viszont, ez rĂ©sze annak, hogy komoly pĂĄrt vagyunk, Ă©s nem reprezentĂĄciĂłs szinten vĂ©gezzĂŒk a dolgunkat, hanem szakmai alapon.

SajnĂĄljuk, hogy szervezetĂŒk vezetĂ©se sajĂĄt kommunikĂĄciĂłs Ă©s szervezĂ©si hibĂĄi miatt lemond tagjaik valĂłdi Ă©rdekvĂ©delmĂ©rĂ”l Ă©s kĂ©pviseletĂ©rĂ”l, annak OrszĂĄggyĂ»lĂ©sben valĂł megjelenĂ­tĂ©sĂ©rĂ”l. Ez nem mĂ©ltĂł egy igazi szakszervezethez. Sajnos mĂ©g nem törvĂ©nytelen, de ami kĂ©sik, nem mĂșlik – rajtunk.Tisztelettel:

Bertha Szilvia”

Link

Hozzászólások

# | Tasi Tasi - 2011 09 09 ¦ 20:39:51
SajnĂĄlom SzĂ­jjĂĄrtĂł Tibit gondolom amit jelenleg kĂ©pvisel a volt felesĂ©ge, tehĂĄt mĂĄr nem az a nĂ” akit elvett rĂ©gen. TisztĂĄra lĂĄtszik a gĂ”gössĂ©g, aljassĂĄg, megrĂ©szegĂŒlĂ©s a hatalomtĂłl hogy mĂĄr Ă” illetve Ă”k mĂĄr valakik. KĂ©pviselĂ”k.ja igen

Szent Istvån intelmei Imre herceghez ami ugyebår így szól: Az alåzat felemel a gÔg letaszít.

Amiért meg nem lepÔdök meg az ilyen kijelentéseken, ez ment kicsiben mikor még a pårtban voltam.
Az LKM-DIMAG-DAM miskolci acĂ©lgyĂĄrral kapcsolatosan is volt kijelentĂ©se jelenleg kĂ©pviselĂ”kĂ©nt "dolgozĂł" buszba menekĂŒlĂ” "egyed zsoltnak" hogy le kell rombolni Ă©s fel kell sĂłzni a gyĂĄrat. TehĂĄt ilyen kijelentĂ©seket hasznĂĄltak Ă©s hasznĂĄlnak ezek nagy magyarkodĂł takonygerincĂ» vĂ©glĂ©nyek. És mĂ©g hozzĂĄtartozik a gĂĄrda Ă©s a jĂłbbiknak ment tĂĄmogatĂłi pĂ©nzek Ă©s tagdĂ­jak amiket szĂ©pen eldorbĂ©zoltak, elittĂĄk, seggĂ©re vertek, de nevĂ©n nevezve a gyereket: ELLOPTÁK! Nem is tudom miĂ©rt is cigĂĄnyozik annyira az egyed mikor Ă” sem jobb az ĂĄltala annyira szĂ­dot nĂ©psĂ©gtĂ”l. Lehet van is benne cigĂĄny vĂ©r de zsidĂł az biztos mert Ășgyis gondolkozik. Ezek között egyik sem magyar ember! FertĂ”zöttek vagy Ă­gy vagy Ășgy.

MĂĄtĂłl a jĂłbbik nevezetĂ» pĂĄrtot cionista vezĂ©relt ellensĂ©gnek minĂ”sĂ­tem! ElĂĄrultĂĄtok a volt bajtĂĄrsakat az embereket jĂșdĂĄs pĂ©nzĂ©rt! Aki teheti Ă©s többre Ă©rdemesebb magyar ember az lĂ©pjen ki! Ne vĂĄllaljatok ezzel a bitang rablĂłbandĂĄval közössĂ©get!

KITARTÁS!
# | Alexandros Alexandros - 2011 09 09 ¦ 21:29:57
Ó a hivatalnoki kĂ©nyelemhez szokott Jobbik BagĂĄzs!
Mindegy, hogy rendĂ”r vagyok vagy nem, vagy szimpatizĂĄlok velĂŒk vagy nem. A kis kezeteket kellene levĂĄgni amikor a fizetĂ©sĂ©rt nyĂșltok abbĂłl az adĂłbĂłl mely egy csalĂĄd lĂ©tĂ©nek egy szĂŒksĂ©ges szalĂĄmi karikĂĄja!
jogĂĄszfrancba
# | postaimre postaimre - 2011 09 09 ¦ 21:42:27
"SajnĂĄljuk, hogy szervezetĂŒk vezetĂ©se sajĂĄt kommunikĂĄciĂłs Ă©s szervezĂ©si hibĂĄi miatt lemond tagjaik valĂłdi Ă©rdekvĂ©delmĂ©rĂ”l Ă©s kĂ©pviseletĂ©rĂ”l, annak OrszĂĄggyĂ»lĂ©sben valĂł megjelenĂ­tĂ©sĂ©rĂ”l. Ez nem mĂ©ltĂł egy igazi szakszervezethez. Sajnos mĂ©g nem törvĂ©nytelen, de ami kĂ©sik, nem mĂșlik – rajtunk."

Nos, nem titok, hogy Judit lett volna a III. EP-kĂ©pviselĂ” az egyezsĂ©g szerint. Vona Ă­gĂ©rte, de tĂșlnyertĂ©k magukat Ă©s a zsidaj CsanĂĄd hisztizett, hogy menni akar. AzĂłta volt csere is, de Judit akkor sem mehetett. A vĂĄlasztĂĄsi "nyerĂ©sĂŒk" utĂĄn Ă©n javasoltam JuditĂ©knak, hogy kĂ©rjenek legalĂĄbb 3 helyet a parlamentben - ha mĂĄr ott lehetnek, akkor legyen ott tĂ©nyleg Ă©rtelmes ember, aki a nyelvĂ©n kĂ­vĂŒl fel is tud valamit mutatni. No egyetlen egy tmrsz-es sem kerĂŒlt be, de nem is baj. JĂłbbik ez Ă­gy, ahogy van. Kedves tmrsz-es naivitĂĄsukat talĂĄn mĂĄr lassan elvesztegetĂ”k, akkor most a kiemelt mondat azt jelenti, hogy a JĂłbbik is azon van a Fidesz zsidajaival egyĂŒtt, hogy az egyetlen valamit is Ă©rĂ” szakszervezetet, melyet renegĂĄtnak minĂ”sĂ­tett az orrmĂĄny, lehĂșzzĂĄk a klotyĂłn? Nem kellene betĂĄrazni mĂĄr lĂĄnyok-fiĂșk? Ja, majd elfeledtem, hogy itt mindenki az összefogĂĄsban bĂ­zva szĂł hiĂș ĂĄbrĂĄndokat. Ahhoz pajtikĂĄk mindenkinek meg kell mĂ©retĂ”dni egyĂ©niben is, aztĂĄn lehet fogdosni a mĂĄsikat, de nem a kezĂ©t, mert remĂ©lem, hogy abban fegyver lesz!
# | Tasi Tasi - 2011 09 09 ¦ 21:47:08
AzĂ©rt egy dologra kĂ­vĂĄncsi lennĂ©k, mikor a sok nagypofĂĄjĂș jĂłbbikos cigĂĄnyozna Ă©s nem vĂ©denĂ© Ă”ket a rendĂ”rsĂ©g Ă©s megjelenne több szĂĄz cigĂĄny...
# | ittlakĂł ittlakĂł - 2011 09 09 ¦ 23:09:32
Tipikus politikai karrier 2009 senki, 2010 valaki, 2011senki. A SzijjĂĄrtĂł Tibi rövidtĂĄvon nem, de hosszĂștĂĄvon jobban jĂĄrt.
# | gabriel gabriel - 2011 09 10 ¦ 14:06:20
Én nagyon rövid leszek!

El a kezekkel Szima JudittĂłl - de sĂŒrgĂ”sen!

Majd ha valamit mĂĄr fel tudtok mutatni, majd akkor hĂ”zöngjetek. MiĂ©rt is van Õ elĂ”zetesben? TalĂĄn azĂ©rt mint BudahĂĄzy? Valaki/k/-nek vinni kell a balhĂ©t?!

Jó lenne, ha mindenki elÔvenné azt a maradék kis eszét - és gondolkodna.
Miért is történnek ezek a dolgok???

A legtöbbje hamar rå fog jönni....

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.72 másodperc
65,996,695 egyedi látogató