Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Béka velünk!

NaplóMeg nem lepõ események készítik elõ az újabb 9/11-et, de más világszinten. A katonai fejlesztések úgy „robbannak” be a köztudatba, hogy az átlagpolgár észre sem veszi, s ez nem az „ész” hiánya miatt, hanem azért van, mert a zsidajok elhallgatják és helyette szappanos operákkal terelgetnek ugyanazon háború irányába. Szeptember 12-én Erdogán Egyiptomba megy katonai szövetséget akar kötni az iszlám nevében. Ám mielõtt azt hinnénk, hogy ehhez Izraelnek semmi köze, azért a kairói zsidó nagykövetséget újabb fallal veszik körül. Falaznak a szabadvakolók, de az aknavetõt azért találták fel, hogy felülrõl zúzzon! No, a CAHALgyorsan likvidálta is az Iszlám Dzsihad vezetõjét (ezt jelentették be), de közben a hátországvédelmi parancsnokuk, Eisenberg tábornok már izraeli „nagy háborúról” beszélt, vagyis totális harcról, minden fronton, melyet a politika igyekezett gyorsan elmismásolni és a rabbinátus kijelentette, hogy fiatal még és nem tudja mit beszél.
No de nem errõl akartam írni, hanem a békérõl, ami egyre közelebb van, csak elõtte meg kell vívni azt a háborúcskát, mert há' derûre jön a ború.

A napokban a kékfény-híradókban a sok baleset, bûnözés, Stohl-bíróseggi színészkedés mellett a katasztrófavédelem is aktivizálódott. Kutyás-mentés világbajnokság, rendõrségi forgalomirányítás-verseny, mentõsök ilyen-olyan megmérettetése jut majd minden napra és most Garamvölgyi zsidaj-”zsaru” média-mágust is elõvakarják a zsinagógából, mert egyre több ilyen „híreket” kell degenerálni, hisz béke van. A NATO gyakorlatozik az orvosegyetemünkön és NATO kiemelt kórház lett a Honvéd is, miközben nincs is honvédségünk. Pár napja az újságosnál beletekintettem a Honvéd propaganda újságba és több volt ott a fekete, mint a fehér, de olyan magyaros, huszáros cikkek is voltak benne, amilyeneket Vukics is írhatna és fényképezhetne. Operetthadsereg, NATO-zsidó töltelékkel.

De lássuk a témát. Brazília marhahús-felvásárlói közül Irán az elsõ. Gondoltátok volna. Aztán azt is bejelentették Iránban, hogy létrehozták azt a kozmikus és diszkosz alakú eszközt, amit dron-nak szánnak, de ilyen még nem is volt. A demonstráción ott volt Irán vallási vezetõje is. Eztán, ha valaki UFO-t lát, akkor nyugodtan gondolja csak azt, hogy az iráni hadiipar remekét látja, éppen amint felderít. Szóval, alakul ott is a béke a környezõ országokkal egyetemben. Forr az üstben a szilvalekvár és itt-ott ki is bugyog. Jól kell kavarni, nehogy odaégjen.
A „dron” -kérdésben is egyre többet lehet tudni, egyre többet mutatnak meg belõle. Ahogy most az oroszoknál potyognak a repülõgépek, nem is baj, ha személyzet-nélküli eszközök vállalják a rizikót.
Aztán itt van a láthatatlan harckocsi is. Svéd fejlesztés, de ez már a múlt, csak éppen most volt érkezésük bemutatni, a béke kellõs közepének virága teljében.

Vagy itt van a "birodalmi lépegetõ" a külsõ emberváz. Simán elbír 70-90 kg-ot is és szaladhatsz is vele!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

De ha már új és modern, no meg láthatatlan eszközökrõl van szó, akkor nézzétek csak a hadihajókat is! Milyen fura alakúak és tán még a víz alatti menetet is bírják, olyan zártak.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Aztán itt van a repülõ harciszekér is, olyan James Bondosan. Karácsonyra kértem ilyet, de sajnos még az elõzõ kérelmeim sem „postázták” csak ígérgetnek, hogy hamarosan jönnek azok a T90 -esek, vagy T95-ösök, meg T50-esek, de hát még addig a választásokat le kell zavarni, meg egyébként is még nem érett a helyzet és különben is még nem „döglöttünk” elegen éhen.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Majd ha már igen, akkor lesz minden. Jó persze tudom én, hogy a helyzet bonyolult és mindenki úgy akarja elérni a célját, hogy a másik 'asszon rá miközben õ meg úgy 'efél, hogy szûz szeretne maradni, pedig olyan ordas, hogy az ember szemét, orrát messzirõl is csípi, de hát ha már adunk a látszatra, akkor azt is tegyük illendõen.

Azt tapasztalom, hogy a minél többen érnek be tudatilag azok közül, akik eddig a békáról álmodozva fogalmi szinten sem rendelkeztek azokkal az alapokkal, melyekrõl évek óta itt is írunk, annál nagyobb a „csend”. Ez törvényszerû, miközben már nem hápognak felháborodottan, hogy Imre hülyeségeket beszél és írogat- persze tiszteletlenség azoknak, akik még mindig a teljes sötétségben kóborolnak.

Ahogy már vagy két éve is írtuk, az orosz itt van és csak most indul be igazán. Ma már arról olvastam cikket az egyik szaklapjukban, hogy Oroszországnak kell lenni Eurázsia zsandárjának a jövõben, s az a kérdés merült fel bennem, hogy most hol kezdõdik Európa és hol végzõdik Ázsia. Afganisztánt is rendezni kell és most így néz ki.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.


Az oroszokra lett ez is bízva, mint ahogy a többi rendezetlen ügyet is nekik kell lezárniuk vagy békés eszközökkel, vagy kicsit békétlenebbekkel. Idõ, idõ idõ? Türelem, türelem, türelem.

Hozzszlsok

# | Varuna Varuna - 2011 09 08 ¦ 14:51:37
Elérkezünk lassan az éves 9/11-es néphülyítés 10. évfordulójához. pompom Aki esetleg még kételkedne ezek megrendezettségét illetõen, annak két film amely már szerepelt itt többször az oldalon.

strictlyhonest.com/wp-content/uploads/2011/03/illuminati-cards-300x214.jpg
illuminati card game 1995-bõl...

9/11 Rejtélyek - Hogy verték át az egész világot?! (9/11 Mysteries, 2006)
http://www.youtub...70AABF12F7

Itt letölthetõ (585MB, 91 perc, ráégetett felirat, AVI-Divx): http://www.megaup...d=777J7OWB
Képen: http://kepfeltolt...es.hu_.jpg

9/11 - Loose Change (Final Cut, 2007)
Oknyomozó dokumentumfilm a 2001. szeptember 11-i amerikai eseményekrõl
http://www.youtub...40QpNTP1lM

Letöltés (836MB, 130 perc, ráégetett magyar felirat, AVI-Divx) : http://www.megaup...d=XS8UH87J
Képek: http://kepfeltolt...es.hu_.jpg

* * *

Julian Assange UFO 2012 Anunnaki Nibiru NWO Avalon (a "bõvebben" részben továbbiak fontos összefüggésekkel...) kukkoljuk csak
http://www.youtub...-PE27sb6s4

* * *

www.independent.co.uk/multimedia/dynamic/00629/26-Bush_629997t.jpg
"America is under attack"

Egy további kevésbé ismert momentummal szaporítanám a "véletlenek" sorozatát. Mégpedig Bush szeptember 11. reggeli iskolai látogatásával, aminél kristálytisztán felismerhetõ hogy egy rituálét hajtatnak végre a gyerekekkel az események elõtt. Ezeket a szavakat ismételtetik velük:

"Kite, Hit, Plane, Steel, Must..."

Saturn, Synagogue of Satan III (The Brotherhood of Saturn)
http://www.youtub...PNG1Gue2Ss
# | postaimre postaimre - 2011 09 08 ¦ 15:15:29
itt még mindig "összeesküvés-elméletekrõl" írnak a zsiráf-orrúak:
http://hvg.hu/Tud...ntent=top2
Itt pedig önmagukat cáfolják:
http://hvg.hu/nap...ntent=top1
# | kukackac kukackac - 2011 09 08 ¦ 16:20:58
A terrorizmus az erõszak alkalmazásának, vagy az azzal való fenyegetésnek olyan stratégiája, melynek elsõdleges célja félelem, zavar keltése és ennek révén meghatározott politikai eredmények elérése, vagy a hatalom megtartása. A félelemkeltés az erõszak minden formájának – a kocsmai verekedéstõl a hagyományos hadviselésig – velejárója, segítõje lehet, de a terrorizmus esetében ez a viszony fordított, az erõszak közvetlen áldozatai, kárvallottai legfeljebb csak szimbolikus kapcsolatban állnak az akció valódi céljával, kiválasztásuk másodlagos jelentõségû, legtöbbször véletlenszerû. A terrorizmus modern formáinak kialakulásában fontos szerepe van a tömegmédia létrejöttének, mely nemzetközi méretekben képes az embereket az erõszak sokkoló jeleneteinek részeseivé tenni, azok hatását felfokozni.

Híres terrorista szervezetek: Nyugodtan idegondolhatja mindenki a kedvenc TV-RÁDIÓ mûsorát, vagy nyomtatott sajtóját.
A youtub is csak olyat hagy fönt ami nem kínos és csak összezavar-kavar.

A terror fõnév latinul ijedtséget, rémületet jelent. A ’társadalomra erõltetett rettegés’, ’rémuralom’ legitim irányítója az esetek többségében a mindenkori ormány. Akinek, mint tudjuk fogják a kezét, mint hülye gyereknek az út szélén.

Embörök, hát mán ideje lenne mindenkinek felébredni és besz@rni!!! Ha nem megy szép szóval, majd megy csúnyán!
Mellesleg azt beszélik, hogy a lánykérésen, esküvõn, és már az elõjátékon is túl vagyunk-vannak. Most jön /van/ az "ágyba" csata. Izzadtan gyúrják egymást. A végén meg a ki-be robbanás /ejaculatio/!

Ja, igen az írás jó!
# | fsavanyu fsavanyu - 2011 09 08 ¦ 16:38:22
SZerintem bevagyunk keritve! Magyart gyilkoló fegyveres erõkkel ,a salát pénzünkbõl finanszirozva. Inkal szekuratí-terrorelháritók.kahalos, moszados söpredékcsordával. Saccolni sem tudluk, hogy mennyí civilruhás gyilkoló jár-kel az országba.
# | postaimre postaimre - 2011 09 08 ¦ 16:59:18
Savanyú, nem csak bekerítve vagyunk, hanem itt a "sajátjaink" közt is nyugodtan úgy vehetjük, hogy nem lehet mellé trafálni.

kukac, ezek mind terroristák éppen a definíció szerint, csak most kaptak egy lehetõséget, hogy aki képes közülük, az változtasson.
# | jocman jocman - 2011 09 08 ¦ 17:19:46
A hvg újseggírója (Imi, tök jó ez a szófordulat :))), tehát az a lény, vagy akire hivatkozik az nézze má' meg a vas-szén állapotábrát:

http://hu.wikiped...iki/Ferrit

A másik:

kerozin égési hõmérséklete mindössze 375 Celsius fok Forrás:

http://magtar.atw...zept11.htm

Már unalmasak.
# | postaimre postaimre - 2011 09 08 ¦ 17:39:20
A CAHAL elkezdte a tartalékosok azonnali behívását. Az indoklás szerint a kb. másfél hét múlva esedékes egyoldalúan bejelentendõ Palesztin Állam és annak zavargásokkal teli következményei okán. Közben a zusa fehérbe burkolt háza kijelentette (mintha tudna beszélni), hogy a megvétóz az ENSZ BT-ben minden palesztin függetlenedési törekvést. Gombfoci! De hol a gomb és van egyáltalán kapu?

jocman, a rendõregg után az újseggírók alliterációja már nem is annyira pazar, viszont igaz.
# | Hegel Hegel - 2011 09 08 ¦ 18:01:17
Imi a ruszkik hol vannak? Csak hogy mondád övéké lesz ujra középeurópa-ázsia...megjegyzem Csepelen a krizantém utca európa mértani közepe hivatalosan:)

Na hol vannak a tovaris bácsik?

Az hogy ugy fogunk járni mint Gomorra és Sodoma lakói nagyon valszeg..sztem azok se bünösök voltak csak nem volt aranyuk tán meg nemfizették ki a felvett kölcsöneiket:)
# | postaimre postaimre - 2011 09 08 ¦ 18:09:41
Hegel, nem mondom meg bi-bi-bi!Úgy vannak itt "hivatalosan", mint a zsidók, de ezt csak a védelmi-biztonsági elõörs, a felderítõ, célbemérõ csapat. A csapásmérõk és a "gerinchad" bevetése ráér. Elõször más dolga van a "politikának". Ha jól sejtem, akkor agyon kell vágniuk Grúziát, Tbiliszit és meg kell vetniük a lábukat a Balkánon a törökökkel közösen. Közben persze átkaroló hadmûvelet jöhet a Jobbkánon is az utánpótlás-vonalak elvágására és már kész is a bugyor. Lehet tárgyalni a feltétel nélküli megadás feltételeirõl.
# | LOVAGINA LOVAGINA - 2011 09 08 ¦ 19:04:42
Hegel:- a spájzban.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.03 msodperc
83,602,252 egyedi ltogat