Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Mint fent, úgy lent

NaplóKértek, hogy írjak, ezért rászánom magam, hogy mégis, pedig nagyon nem érzem se szükségét, sem hasznát. Túlhaladtam már azon a ponton, de erõt tudok venni magamon, hátha eljut az üzenet oda, ahová kell. Írjak a most már nyíltan emlegetett hidegháborúról, fegyverkezési versenyrõl, robbantásról Törökországban, vagy Izraelben a Sínai-félszigeten nyíltan kirajzolódó frontvonalról és a szíriai belháború kiteljesedésérõl és átterjedésérõl Palesztina irányában? Érdekel ez valakit? Vagy, hogy Fehéroroszországban hivatalosan is készülnek az Euro bedõlésére és elfogadottá tették másik tíz nemzeti fizetõeszköz alkalmazását is – köztük van a Forint a Sékel, no meg a Yüan is. No nem is ezt akartam hangsúlyozni, hisz csak a bolond nem érzékeli, hogy „helyzet van”. Talán ezért vagyunk mindezzel kevesen tisztában.

Észak-Korea miniszterelnöke 9 év után a napokban mindenrõl tárgyalt Megvegyevvel, a jövendõ orosz elnökkel, még közös hadgyakorlatokról is. A blokk(ád) összeállt, Izraelnek lényegében vége van. Most hozogatják azokat a híreket, amikrõl lassan két éve írunk. Közben persze idehaza is egyre vidámabb a zsidó-barack, mert jönnek-jönnek, özönlenek befelé. Zoltai Gusztáv, - megerõsítve Salamion Berkowicz korábbi kijelentését : Link
azt mondta: "Mi (a zsidók), a többségi nemzettõl elvárjuk, hogy államalapítóként ismerjenek el minket is!" No ezért is ragaszkodtatnak annyira az 1000 esztendõs államiságunk tudatosításához!
Hamarosan jöhet a Dávid-házi Árpád-sávos király is, aki felszenteli cigányországot, miközben kikiáltják Magyarországot (már rég nem köztársaság) Új Izraelnek? Csak mosolygok ezen, mert mindennek így kell lenni, hacsak közbe nem szól valami más. Az a MÁS pedig már készül szólani.

Elõzetesben csak ennyit:

„Friss: Nyugat- nyári szabadságok – ipar „õszre fut fel” + jön a hideg idõ. HAZUDNAK! OLAJ + GÁZTARTALÉKAIK 35%-al csökkentek! Totális hiány õszre + zavargások. A NATO + ZSIDÓ hordák az „életükért” harcolnak Líbiában. Nyugat által közölt tartalék-adatok HAMISAK. Dögrováson vannak! Ez az infó sok országnak „hasznos” enne, - ha gondolja, tegye be. Nem tudnak máshonnan átirányítani – a bolygónak nincs +25% tartaléka. A régi úrpályákon az erõtér megváltozott! A „hidrazin” tolóereje megváltozott. December óta 22 ûrhajót veszítettek.”

Úgy fest a dolog, hogy a 2012-es kamu-cirkusz mögött azok az erõk munkálkodnak, akik most is ködösítenek számunkra. Nos, nekik van egy üzenetem. Ha úgy adódik, akkor az ûrhajósaik ott fognak „megrohadni” az égi kapszulában. Egy ideje megy már a beszélgetés arról, hogy közbeszólnak direktben is azok az erõk, amik nem nézik jó szemmel azt, amit itt a „hatalmi elit” kotyvaszt. Ma reggel azt merészeltem mondani, hogy ne csak beszéljenek már róla, hanem kérek egy kisebb demonstrációt, mert ezek „ott fent” úgy sem hiszik el, amíg meg nincsenek pörkölve, de rendesen. Tudom, viccesen hangzik mindez így, de arra kértek, hogy nyomatékosan „jelezzem” nagyon nincs rendben, ahogy most van, s ugyan „kintrõl” eddig az volt a hozzáállás: amíg egyetlen igaz ember is létezik a földön, addig hagyják ezt a szemétdombot, ám ott is véges a türelem.
Bár látnám már, hogy egyértelmûen odaböknek egy-egy fájdalmas pontra és a helyén csak olvadt szilícium marad névjegynek, még mielõtt akármely „szuperhadsereg” szuperfegyverzete is azt mondhatná, hogy bikkmakk! Nem kívánom senki kárát, de már túl kell esni ezen az operáción. A hazugságot el kell törölni, töröltetni a hazugokkal együtt.

Õszre már Viktor –zsidó is „forróságot” ígér. Lassan két éve megy a latolgatás, hogy agyon lesz-e lõve, vagy egyéb „baleset” éri a fajtársaival együtt, de eddig még mindig az üzleti megoldás és a keresztül-kasul zsarolás módszerét választották a „szolgálatok”. A „hatalmi elit” jól megérti egymást, mert vagyonuk, mit összeloptak, gazdát tud cserélni, míg az Igazság szemét így pár „lepedõvel” lefedhetik. Nem mondom, hogy legyen vége, mert vége lesz. Türelmetlen vagyok, mert már rég az ellenség hullahegyein kellene tort ülnünk és a „holokauszt” aktív megvalósításán serénykedni, ám szellemileg „elmaradott”, lelkiekben renyhe közegtõl csak annyit lehet elvárni, amire képes. Hatalmas lemaradást kell pótolni ezen a téren és az idõ már erre kifutott.

Hozzszlsok

# | Huliganthropus Huliganthropus - 2011 08 29 ¦ 17:27:38
Úgy látszik, nem elég fejlett a hipotalamuszom, s képtelen vagyok felfogni a fenti okfejtés lényegét. Ki üzen, kinek? Miért üzen, ha tenni úgy is csak Õ, az üzenet küldõje képes? S tenni már régen kellett volna! Akár úgy is, ha az "igazak" még élnek itt a Földön, mert Ha csak egy igaz ember isvan,... akkor azt az egyet, mint Noét meg lehet menteni. Ha pedig több is van még, nem kellene megvárni, amíg csak egy marad. Ez az a fajta megközelítés, ami a Bibliai dogmákra emlékeztet. Ha valaki tenni képes, és mégsem tesz semmit, az bûnös!
Én, mi, itt ezen az oldalon kevesek vagyunk a tettekre. Idõsek, gyengék, nõk, vagy túl fiatalok, vagy szellemileg túl fiatalok a harcra. Legfeljebb a túlélésre apellálhatunk, de arra is csak akkor, ha aki tehetne, megmondja hogyan éljünk túl. A Föld teljes pusztulása közeleg? Én bevállalom, csak jönne már! Vagy a harc! De legyen végre vége a nyomornak a szellemi, és a fizikai síkokon is.
Vagy a homo sapiens nyomorra született? Az lehet. De az EMBER az nem! A szellem az nem. ...és mégis!
# | Skorpió58 Skorpió58 - 2011 08 29 ¦ 17:34:04
Azt nem tudom leellenõrízni,hogy a kutatók mit mondanak,DE azt tudom,hogy majdnem minden mondat végére lehetne illeszteni egy Linket.Ezért is nagyon fontos, hogy legyen néha ilyen összefoglaló,mert aki akarja ÉRTI!
# | Atyaeg 1 Atyaeg 1 - 2011 08 29 ¦ 17:48:13
Kezd alakulni a szitu. Összefoglalónak mutatnám ezt :

http://www.youtub...i7hBYhbCew

A válságra való felkészüléssel kapcsolatban pedig jó ha igyekszünk önellátóvá válni:

http://www.youtub...QwpbCtnWNU
# | Huliganthropus Huliganthropus - 2011 08 29 ¦ 18:16:16
A fentiek szerint itt több "erõ" ütközik. Vagy nem bírnak egymással, vagy valamilyen érdekbõl kivárnak, melyikük kezdi el az öldöklést, a gyilkolászást. Ez persze csak nekünk kínos, mert globálisan a mi bõrünkre megy. Ha a "sötét" erõk itt vannak a Földön, "megmentõink" pedig kívül, mire számíthatunk? Ha nem akarnak közbelépni? Ha nem képesek beavatkozni? Mint ahogyan a Biblia írja valahol:
Jer. 32,27 "Ímé, én az Úr, Istene vagyok minden testnek, vajjon van-é valami lehetetlen nékem?"
Aztán jön a fájó igazság:
Bir. 1,19 "Vala pedig az Úr Júdával, és kiûzé a hegység lakóit; de a völgy lakóit nem lehetett kiûzni, mert vasszekereik voltak."

Kik álltak a völgylakók mögött?
S kik állnak most mi mögöttünk? Lehet már senki, és csak olyan ez, mint az a bizonyos "menyország", vagy nirvána, vagy akármi, amiben hinni lehet most itt a nyomorban. egy szebb jövendõben, egy lehetõségben, ami csak elvi, egy "hit", mint a hitgyüli "csodatettei". De még annyi sem, mert az itt és most megtapasztalható, kézzelfogható az elbutítottak számára.
Mi pedig valami olyat áhítunk, ami csak a halál után jöhet. Jöhet? Csodák is csak azokkal történnek, akik hisznek a csodákban? Akik várják azt? Én már olyan türelmetlen vagyok, de kezd elmúlni a csodavárásom. Belefásulok, elfogynak éveim, és a magyarság csak nem áll talpra. Én szavakkal képtelen vagyok talpra segíteni, nem vagyok Petõfi.
Nem vagyok "eredendõen bûnös", nem várok Istent, nem várok Megváltót sem, de várok egy Atillát még most is, aki mögé azért bátran odaállnék. Nem is kell, hogy kívülrõl jöjjön! Elég, ha CSAK magyar... aztán jöhet a hit.
Bizalmam az õsi erényben. ...ez számomra többet jelent a hitnél. Az erények nem parancsolatok, hanem egyfajta világlátás. Hasonlíthatnám a (szellemi) jógához, ami feltételez némi szellemi nívót, de nem vallás. Annál több, de csak az egyik út... nem az egyetlen!
Tévedés ne essék, nem az egyéni sorsommal vagyok elégedetlen, hanem a népem sorsával!
# | Rettenthetetlen Rettenthetetlen - 2011 08 29 ¦ 18:51:47
Huliganthropus írta: "mi, itt ezen az oldalon kevesek vagyunk a tettekre. Idõsek, gyengék, nõk, vagy túl fiatalok, vagy szellemileg túl fiatalok a harcra. Legfeljebb a túlélésre apellálhatunk"

Csak a magad nevében beszélj Huliganthropus!

De ami igaz az igaz, - "egy háború a politika folytatása egyéb eszközökkel."
# | Rettenthetetlen Rettenthetetlen - 2011 08 29 ¦ 19:04:28
Nem keseregni kell, meg nyavalyogni, hanem felkészülni minden eshetõségre, mind lélekben, mind fizikailag, továbbá önvédelmi eszközökkel. Ez a túlélés alapja!

Na persze, egy háború nem leányálom, nem kis cserkészeknek való. Ha felkészülten, céltudatosan, mindenre elszántan várjuk az elkerülhetetlen pillanatot, akkor már készek vagyunk megütközni az ellenséggel!
De addig nem!

Hamarosan eljutunk arra a pontra - mikor õseinkhez hûen cselekedhetünk.
Csúnya, és aljas dolgokra fogják felhasználni a magyarság ifjait, de hát ez egy ilyen történet...
# | kukackac kukackac - 2011 08 29 ¦ 19:22:47
Tessék egy videó a felkészülõknek:

http://translate...._wzXg40TZQ
# | hun hun - 2011 08 29 ¦ 20:14:19
# | zafir zafir - 2011 08 29 ¦ 20:28:00
Ma van az elsõ cionista világkongresszus 114.évfordulója.
Az elsõ 1897.aug.29-én volt Baselben. Ekkor határozták el, hogy a palesztinokat kiûzik földjükrõl. Elég jól tarták magukat a palesztínok. Mi is kihúzzuk 114 évig?
Most majd napokig másról sem hallunk, mint errõl és az ünnepléseikrõl a mi országunkban.
http://www.7kanal...?id=284242
# | tlprmgyr tlprmgyr - 2011 08 29 ¦ 20:31:29
kosz Imre ! persze , hogy van ertelme ! hogy a fenebe ne lenne ! egyetlen vizcsepp is szamit ! minden porszem ! - a zsidajoknak azert / joindulatbol / megirhatnank , hogy tobben ne jojjenek ! akik mar itt vannak , azoknak is hamarosan pakolniuk kell ! - ja ! onnan is huzni kell !?! netenyahoo elintezte nekik ??!? - ugye , jo gyerek ez a potrohos tenyerestalpas tomeg-gyilkos !

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.56 msodperc
83,601,433 egyedi ltogat