Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

"Golyózáporban az emberek bizony korán halnak"

NaplóVan itt egy kis bökkenõ! A most szóba hozott 60 ezer zsidó kézbe juttatott magyar ingatlan témakörében egyre jönnek a megerõsítõ információk. Nem kacsáról van szó, hanem egy hízott kipás libáról, amit jól megtömtek. Ma reggel kapott paraméterek szerint „mélyen áron alul” kerülnek értékesítésre ezek az ingatlanok. Még várom az adatokat, de már hivatalosnak nevezhetõ zsidó-forrásokból! Amint van valami elõrelépés, azt jelzem. A másik ilyen érdekes eset, az a Magyarok Világszövetségének vezetõje irányába mutat. Pár napon belül több egészen különbözõ ügyletekrõl és más forrásokból befutó adatok szerint is eddig méltatlanul nem irányítottuk rá a figyelmet arra, mi is zajlik ott, milyen céllal. Eztán ez nem lesz így, bár egyelõre csak megfigyelés alá lesz helyezve az a pár személy, aki elég veszélyes kapcsolatokat ápol a zsidó körökkel, de nem a világ magyarságának megtartása és támogatása céljából. Erõs a gyanú, hogy egy fedõszervezete lett valami olyan disznóságnak, ami mögött a titkosszolgálatok bóklásznak és cserkészik be azokat a naiv magyarokat, akik veszélyt jelentenek a zsidók számára. Patrubány elég okos ahhoz, hogy ebbõl most értsen, s ha nem ért, akkor még sem annyira az, de ez már egyre megy! Semmi nem az, aminek látszik – ezt ne feledjétek el! Nincs harag Miklós, csak tisztázni kell pár igen kényes kérdést – ennyi az egész!
Tegnap nem sokan kapták fel a fejüket a következõ idézetre, amely egy olyan produkciót hirdetõ honlapról származik, melyet államilag nem kicsit dotálnak.
„A halálnak ma van rád ideje
Magyarországon a várható élettartam - különösen férfiak esetében - jelentõsen elmarad az európai átlagtól. A Tûzvonalban most magyarázatot ad erre a szomorú jelenségre: golyózáporban az emberek bizony korán halnak..."
Link
Ha feltételezzük, hogy ez egy zsidó-filmsorozat és Mossad-reklám, miközben egy magát Balogh Artúrnak nevezõ cigány „politológus” ezt írja: „Fegyverbe Rómák! Megint írcsák a Jóbíkósók a Náci Gárdisták a Rómát! Nem hagyhassúk ezt anyíba!!! Kóncóljúnk fel minden magyart!!! Halál a Magyarókra!”
Link

Majd pedig mind szakértõ, megnyilatkoztatják a mózes1 TV-ban, akkor arra gondolok, hogy jó nyomon járunk!

De itt van egy Bal-ul sikerült integrációs példa is, mert a zsidók ott is ügyködnek ám!
Integrálódott cigányok?
Link

Link
Közben pedig a rendõri vezetõket vagy kirúgják, vagy megölik, de lehet, hogy a kirúgottak sem lesznek hosszú élettel megáldva!

Nem tudom, hogy az NNI-nek hogy tetszik mindez, de mivel ott is sok cigány-fajvédõ rasszista zsidó ül, mint „politológus” ezért valószínûleg „kómálják” egymást!
De miért is írok most megint errõl az elcsépelt esetrõl?
Nem csak azért mert Izrael deportálja a nem zsidónak mondott gyerekeket országból, amely ebben a formában csak fedõ-történet lehet. A deportáltak között sok menekült is lehet s számuk sokkal több, mint amit mondanak. Ezen az alapon indulhat el a betelepítés a „célországba”, Magyarországra is. Ki tudja eldönteni, hogy a „deportáltak” szülei, nagycsaládja kikbõl áll és miért pont nekünk kell befogadni õket, mert a hivatkozott „vendégmunkás” és nem tiszta származás ugye ránk is utalhat. Érthetõ az indoklás? Mindezt akkor jelentik be, amikor Franciaországban hivatalosan kiszivárogtatják, hogy rasszista szándék vezérli õket, amikor a cigánytelepeket felszámolják és ezért az ott élõ többi rassz is lázadozik, mert tudják, hogy õk lehetnek a következõk. Merkel persze úgy beszél, mintha nem értene egyet, de hát ez vár Németországra is, mert ebbõl kell háborús helyzetet kreálni valahogyan. Ezzel egyidõben jelenti ki a volt Mossad fõnök, hogy azonnal meg kell kezdeni a háborút Irán ellen, amit pontosan tudnak, hogy nem csak Iránnal szemben irányulna, hanem gyorsan globális méreteket ölthet. Egyelõre még húzzák a dolgot, de megy a csepegtetés. A külön szerzõdéseit mindenki megkötötte már. Az Írek is most egyeztettek az oroszokkal, hogy mit kezdjenek az angolszász hordával, ha beindul a verkli, s ezt teszi a HAMAS és a Heszbollah is Izrael hátában, de nem véletlenül kapcsoltak le pár „vezetõt” most baszk-földön sem. A fegyverkezés hatalmas méreteket ölt, de az USA zsidajai mindent visznek! Egyedül az USA többet költ fegyverkezésre, mint az összes többi ország együttvéve!Éppen akkor közlik az adatokat, amikor USA a szaudi kollaboránsainak akar hihetetlen nagy fegyverszállítmányt „eladni”, abból a célból, hogy a levegõbõl mérhessen csapást Iránra! 60 milliárd Dollár értékûnek mondják a hadianyagot, de mindez egy béke-korszakban a szeretetrezgés kellõs közepében csak piha! Többek között ilyen léptékû felszerelésrõl van szó!
84 db. F-16
70 db. Apacs
72 db. Black Howk
36 db. Littl Bird

Link

A bombázókat most nem említik, sem a szállító masinákat, mert az ugye grátisz érkezik, de tudjátok, hogy a lõszer, rakéták és földi alakulatok, személyzet is pénzbe kerül. De azért nyugodjon meg mindenki, nincs itt háborús veszély!

Annyira nincs itt semmi gond, hogy éppen ma ülnek össze a NATO tagországok nagykövetei (és attaséi) az oroszokkal, egyeztetõ tárgyaláson, mert éppen egy hét múlva New Yorkban már csúcstalálkozót tartanak, de már a „csúcsszervek vezetõi szintjén”, ugyanis a tét a NATO további mûködésének feltételei lesznek, az orosz érdekszférán belül. Tehát, a tét nem kicsi és nem véletlenül hisztizik a fõzsidó hírszerzõ, mert akár még az is kiderülhet, hogy nem jön össze nekik az a globális balhé!

Az erõlködés azért zajlik. Már elérte a Dollár a SF árfolyamát és zakatol tovább az Euro magasságába! Közben azért a „magyar” alapokba tolják be a töménytelen pénzt, mert fel akarnak készülni a „menekültek” fogadására a szálláscsinálók. A háborúhoz pénz kell, s amit tõlünk kicsalnak, azt õk most maguknak betárazzák. De más fronton is zajlik a kiszorítózsdi. A vallásos keresztyény egyházak nagyobb veszélyben vannak, mint azt gondolnák. Jó esély van arra, hogy a zsidó egy leleplezéssel megoldja azt, hogy felfedi a vallás alapjainak, alapítóinak valósnak tûnõ történetét, s ezzel káoszt okozva abba az irányba tereli, hogy a jujdejó Adonáj irányába terelje a kapaszkodni vágyó összezavart birkákat, miközben minderre a szeretet égisze alatt és a népek megmentõiként feltüntetve magát rápakolja még a tõlünk lopott javakat is. Azért csak fel a fejjel, mert ha én rájöttem erre, akkor rájöttek már sokan s talán ez elegendõ ahhoz, hogy itt is az igazság derülhessen ki, nem pedig egy újabb hazugság álcája legyen a bedobott csali.

Hozzszlsok

# | keepfargo keepfargo - 2010 09 15 ¦ 15:08:54
Világháborús hisztéria - nem semmi. Jujdejóból törölni a kereszténységet assenem nemsemmi, de azért én öreg cigószimpatizáns ezér´a Valogh Fartúr(ó) alias(aljas) B.A. -ért aggódom leginkább. Mer´mi lesz evvee, a jövöbe, ha má´most ilyen hülye. Hogyaszongya a Jóbikós(er)ók a Náci Gárdisták. Hol él ez?
Meg hogy egész Rómát fegyverbe akarja szólitani? Nem mondom, van Rómában is elég mocsok olácigány, de nem lessza´kevés? Meg halál a Mogyorókra? a tetves böllérinassa- valaki nyakonvághatná má´egyszer! Mongyuk ember akkkó´ selessz belölle, de legább tarcsa a szájját.

T.B.Sz.
# | figyelo figyelo - 2010 09 15 ¦ 15:11:13
2009-es amcsi adatok, katt a képre. (usa annyit költ, mint az összes többi ország együttvéve):

i24.photobucket.com/albums/c49/IgnoranceIsntbliss/AGI/ManhattanProject/2hands/spending.jpg
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 09 15 ¦ 15:26:55
Látod látod Imrém!

Mondtam én amikor az MVSZ egyik tagjáról értekeztünk korábban, hogy itt valami nem egyenes!

Begyûjtik a számukra veszélyes gójokat, pláne a gój nemesi leszármazottakat, mielõtt öntudatra ébrednének!

Ezért mondtam, hogy isten õrizz hogy bemutass nekik!

:o
# | postaimre postaimre - 2010 09 15 ¦ 15:33:00
Bocsánat, a fegyverkezési fótot nem fordítottam le. Lényeg az, hogy az USA egyedül többet költ, mint az összes többi együttesen!
SZM, az nem a Világszövetség, amely gyakorlatilag névleg létezik, de úgy tûnik, hogy eddig elég "remek" munkát végeztek! A MVSZ-bõl eddig is sok érdekes adat érkezett, de most állt bennem is össze a kép-zelet! Patrubány nem azért kulcsos figura, mert õ a vezetõ.
# | Csiza Csaba Csiza Csaba - 2010 09 15 ¦ 15:55:28
Kedves Imre, Adminok és kedves Olvasók!

Ha jól értelmeztem, akkor ezen a weboldalon a nevükkel is meg szabad nevezni bûnözõket. Semmiféle kellemetlenséget nem szeretnék ezen weboldal üzemeltetõinek, tehát nyugodtan töröljétek a bejegyzésemet, ha bármi okból is kifogásolni valót találtok benne.

Válási, gyermekelhelyezési és büntetóperes ügyeimben két új bûnözõ lépett a képbe.

Az egyik: dr. Horváth Ágota Teréz, a Pesti Központi Kerületi Bíróság bûnözõje (bûnpártolás, hivatali visszaélés, felhívás hamis tanúzásra)

A másik: Facsarné dr. Werner Mária GAZSÁGügyi pszichológus "szakértõ", bûnözõ (hamis szakvélemény készítése, bûnpártolás)

Amiatt szeretnélek tájékoztatni benneteket errõl, hogy mindenki óvakodjon ezektõl a bûnözõktõl, ugyanis a bûncselekmény sértettje, egy védekezésre képtelen magyar gyermek (a fiam) helyett is a gyermekellenes bûncselekményeket elkövetõ cigány bûnözõt védik. Az eset hátterében erõs zsidó közremûködést kezdek érezni, de errõl majd akkor írok, ha biztos információm lesz.

A bûnözõ bíróról és a bûnözõ GAZSÁGügyi pszichológus "szakértõrõl" az alábbi weboldalamon lehet olvasni, az egyikrõl videó is látható.

http://csiza-csab...
# | postaimre postaimre - 2010 09 15 ¦ 16:05:39
Csaba, régen voltál itt! Mindenkit nevén lehet nevezni, legfeljebb nem tetszik neki. Ha te úgy véled, hogy az említett nevek valóban bûnözõket takarnak, arra biztosan megvan a saját okod és bizonyítékaid is, amelyet egy mocskos de azért független zsidó-bíróság remekül mérlegelni fog, ha feljelentenek rágalmazásért, s engem csak megkérhetnek arra, hogy távolítsam el a rájuk vonatkozó paramétereket. Nézd, azon a pontom már régen túlléptünk, hogy mi legyünk szégyenlõsek a sok mocsok miatt, amit kárunkra elkövetnek! Javaslom, ne legyen aggálya senkinek, mert kicsi a valószínûsége annak, hogy ha megemlít egy közigazgatási korrupt személyt, ne tudnánk elõásni valami igen súlyos vétséget vele szemben, amiért már régen börtönben ülhetne, ha nem õ lenne az, akinek éppen az a feladata, hogy ezt eldönthesse. Mivel nincs jogomban kétségbe vonni állításod, véleményed hitelességét, ezért nem tehetem meg, hogy kimoderállak, -de ha az említettek esetleg panasszal élnek, akkor meg úgy járhatnak, hogy még több szemét borul a fejükre (ha van). Ha nincs, akkor bocsánatot kérünk és a rendszerváltás után tüzetes elszámoltatásra átadjuk õket a recski bányaügyi fõfelügyelõségnek, hogy nézzen a körmük alá! Szerintem elég piszkos lesz! Úgy sajnálom õket!
# | tillati tillati - 2010 09 15 ¦ 16:10:55
Na végre!!
2006 óta mondom, hogy egy szarházi banda,a szekus ...miklóssal az élen,már akkor elzavartam õket ,szõrörtõl bõröstõl az akkor tartott blokádtól,agitátorostól ....Halászostól eggyütt, de hát a tantusz már csak ilyen.Angry;)
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 09 15 ¦ 16:23:31
Csiza Csaba!

Ha véletlenül kérni merik a bejegyzésed eltávolítását, akkor minden amit eddig õk vagy õseik tettek illetve elkövettek fel lesz derítve és mérlegre (közszemlére) téve! Angry
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 09 15 ¦ 17:16:49
9323!

Ez a nyíltlevél undorító!
Undorító ahogyan ebben a levélben hitvány módon kuncsorognak a közpénzek után!
:(
# | Koré Koré - 2010 09 15 ¦ 17:48:37
Érdekes, ösztönösen fellépõ és azóta sem szûnõen, belsõ ellenérzésem van már hat éve az iránt a kezdeményezõ figura iránt, aki egycsapásra elõrángatta (ezer más égetõ probléma közepette) a semmibõl ezt a 2004. decemberi honosítási népszavaztatást.
Annyi rásegítõ ármány, megtévesztés, zavarás, nyomásgyakorlás kísérte! Arcunk azóta is ég. Nem voltunk kellõen éberek!
Éreztem, hogy nem tiszta kéz kezdeményezte!
Megmondom õszintén, hogy Árva Vince atya furcsa halála óta még inkább erõsödött bennem, hogy valami nem úgy kap árnyékot, mint egyébként kellene!
Erre az úriemberre hagyta állítólag a 17 kötetnyi, 20 éves kutatási anyagát az Atya, hogy Özséb szentté avatását tovább intézze a vatikáni bürokrácia útvesztõiben. Még csak el sem halasztották kegyeletbõl az ülésüket, pedig napokkal elõtte húnyt el Árva Vince!
Valami durvaság, tapintatlanság, elsietés volt az egészben.
Ha sikerül, elõbányászok egy akkori, pár nappal késõbbi újságcikket, ahol ez az eljárás szintén rossz érzéseket váltott ki az általam nagyrabecsült Wéber Tünde újságíróban.

http://www.nemzet...k=228#cikk

UTÓIRAT 19:45 órakor:
Ezt a linket a beírásom idejében még meg lehetett nyitni. Azóta ökörvér színû figyelmeztetõ plakát takarja el. Ha valaki tud segíteni, megköszönném.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.

rtkels

Csak regisztrlt tagok rtkelhetnek.

Krjk jelentkezz be.

Fellmlhatatlan! Fellmlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon j Nagyon j 100% [1 szavazat]
J J 0% [0 szavazat]
tlagos tlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Generlsi id: 1.20 msodperc
83,604,225 egyedi ltogat