Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Az ölészet fokozódik

NaplóCsak egy rövid kitekintés!

Olstein Grúziába látogatott, ahol annak új föderatív szövetségesével és a román zsidó csatlóssal folytatott megbeszélést, majd szalad a brüsszeli zsidónak jelenteni! Közben Indonéziában egy légibázison, a szolgálati lakásukban három orosz mérnökkel végeztek. Kettõnél szívinfarktust állapított meg az orvos. Biztosan nem nyersen ették a gömbhalat! Megy a tisztogatás? Érdekes eset volt a bizonytalan állampolgárságú ekvádori (de lehet, hogy új-zélandi) triatlonos hajnali kettõkor történõ megkéselése is, mert az ügy mögött többet vélek felfedezni, mint szimpla szerelemféltést! Rossz nyelvek szerint Móricz János hagyatékával kapcsolatban volt itt és találkozott pár személlyel. Az Arvisura-kérdésben is hagyatékot kezelõ, volt talán a keresett kontakt személy, de nem tudni, hogy eljutott-e hozzá a „futár”. Épp tegnap találtak a horgászok Tökölön is egy vízi-hullát, de biztos, csak egy eltévedt strandoló lelte ott halálát, akit nem keresett eddig senki!

Szerintem csak a legelején járunk az ölészetnek, de ezt tudjátok jól ti is! Minden jel szerint a diplomáciai tárgyalásokon túl, egymás játékosait kezdik leszedegetni a tábláról a hatalmasok. Erre utal, hogy eközben egyre több Iráni nagykövetség Mossados ügynökei lépnek le, menedékjogot kunyerálva az államok zsidó kormányaitól. Ajvé!
Közben Izraelben a civil légiközlekedés veszélyei miatt aggódnak, mert eddig sem tartottak be túl sok szabályt, s hozták—vitték magukkal a pukkancsokat, durrancsokat, de most valamiért fontosabb lett a biztonság. Riogatják a lakosságot is, hogy a HAMAS vegyifegyver-töltetû rakétákkal is megtámadhatja õket, ezért egyre gyakrabban vesznek magukhoz gázmaszkot is. Tegnap egyébkén a Libanoni határon volt incidensük és most háborús készültségrõl beszélnek, miközben azzal vádolják a franciákat, hogy éppen libanoni nagykövetük hivatalos tárgyalást kért a Hezbollah vezetõivel, hogy erõsíthessék a szervezettel a kapcsolatukat.
Eközben a nemzetközi sajtó arról ír, hogy a gazdasági krízis második szakasza is elindult, és nagyjából februárra teszik a Dollár „bedõlését”. Angliában a II. VH óta nem volt még ilyen negatív a pénzpiaci mérleg, s a legmélyebb depresszióról beszélnek az elemzõk. De jó, hogy ez minket nem ér meglepetésként!

Hozzszlsok

# | gyuszuSS gyuszuSS - 2010 09 14 ¦ 14:40:28
"Riogatják a lakosságot is, hogy a HAMAS vegyifegyver-töltetû rakétákkal is megtámadhatja õket, ezért egyre gyakrabban vesznek magukhoz gázmaszkot is."

Hely hiányában, csak az írás egyik területére reagálnék,egy linkkel:

http://www.jovonk...yveruzlete

Minden idõk legnagyobb fegyverüzlete

''Minden idõk legnagyobb fegyverüzlete"
Van-e még valaki olyan 'naív' aki elhiszi, hogy nem lesz Világháború?

MERT A WALL STREET MINDENKÉPPEN AZT AKARJA; LÉVÉN KIVÁLÓ ÜZLET...

Az amerikai kormány hatvanmillió dolláros fegyverüzletet köt Szaúd-Arábiával.

Mintegy 60 milliárd dollár értékben kíván eladni korszerû harci repülõgépeket az amerikai kormány Szaúd-Arábiának.

A Wall Street Journal címû amerikai gazdasági napilap azt írta: minden idõk eddigi legnagyobb külföldi fegyverüzletérõl a Fehér Ház hamarosan tájékoztatja a kongresszust.

Az Obama-kormányzat ezt a lépését azzal is indokolja, hogy; fegyverüzlet munkahely teremtéssel is jár majd, és nem kizárt, hogy csak egy kezdeti lépésrõl van szó, amelyet további, több tízmilliárd dolláros ügyletek követnek, mivel tárgyalások folynak korszerû, hadihajóról indítható és ballisztikus rakéták eladásáról is.

Sok fegyver, sok munkahely, sok pénz, - sok halott. Ezzel a lépéssel a Pénzügyi Világhatalom ismét a jellegzetesen cionista többes haszonnal profitál majd.

A világ népei, pénzért vásárolják majd tõlük a modern fegyvereket, - a lázadozó amerikai melósok egy részének is be lesz fogva a szája, a vas és kémiai, vegyi és fegyvergyárakban... javuló gazdasági konjunktúra, - legalábbis addig, míg a front ezekhez az üzemekhez nem ér.

És mindeközben a világ népei egymást irtják, - pusztulnak, - hogy helyet adjanak a kiválasztottak kiválasztottjainak.

Akik elérik végre, hogy drasztikusan csökkenjen a világ népessége, - mindössze 500 millióra, melybõl 100 millió a kiválasztott, s 400 millió az életben maradt zombi rabszolga. És nem kell többé félteni senkitõl a világból összeharácsolt vagyonukat, jólétüket. Nemes egyszerûséggel kijelentve: "Nincs többé táplálék konkurencia."

Nos, van-e még valaki olyan naív, aki ezek után elhiszi, hogy nem lesz Világháború?

Hiszen a háború kitûnõ üzlet. Legalább is, annak aki nem fronton, nem a szétbombázott városokban, hanem a jól védett irodájában éli meg. S besöpri a milliárdokat.

És, ha már elkerülni úgysem lehet, - csak azt tudjuk javasolni, hogy a világ népei ne egymást irtsák, hanem azokat, kik a feszültségeket mesterségesen gerjesztik, - azokat, akik abból gazdagodnak meg, hogy a népek meghalnak, kipusztulnak...

Fort András – Szabad Riport Tudósító Iroda


gyuszuSS
# | Richelieu Richelieu - 2010 09 14 ¦ 16:39:48
Világháború! Nem tartom kizártnak, fõleg, ha jön a világválság következõ hulláma! Was kann mann wissen?
# | postaimre postaimre - 2010 09 14 ¦ 20:50:57
Nos, most mondták, be, hogy a triatlonost éppen egy alkalmi (valszeg szex) kapcsolat utáni vita után, a "srtici" szúrta le. Egyszerû, hétköznapi történet!
# | harcos anya harcos anya - 2010 09 14 ¦ 21:39:12
Imre, de ezt ki hiszi el??
Én ezeknek sehol semmit, persze a tényõi apuka se kapta meg a vacsoráját,azért gyilkolta le az asszonyt, aztán meg a gyerekeket..aztán meg önmagát is...
ja és a fókák meg Afrikában élnek...vagy valami másik A-betûvel kezdõdõ kontinensen..:|
# | postaimre postaimre - 2010 09 14 ¦ 21:46:00
Nem kell elhinni, elég ha mondják! Ez a hipnózis lényege! Ha elhiszed, az jobb, de ha nem az sem bal!
# | harcos anya harcos anya - 2010 09 14 ¦ 23:30:04
Imre, te is segítettél, hogy :FELÉBREDTEM!!!
köszi:):)
Amúgy hipnotizálni engem szerintem nehéz lenne, ha adnának valami hallucinogént, akkor menne, de csak úgy szabad akaratból..na az nehéz feladat lenne...
# | Hegel Hegel - 2010 09 15 ¦ 21:04:24
A plútó 20 után egyenesbe fordul és ledózerol mindent..még nem tudják a bankárok hogy õket IS!
Én tudom volt 10 évem mikor nálam egyénibe csinálta...ma egy szál gatya sincs abból az idõbõl se lakás se butor.
Na jó pár könyv az maradt.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.

rtkels

Csak regisztrlt tagok rtkelhetnek.

Krjk jelentkezz be.

Mg nem rtkeltk
Generlsi id: 0.96 msodperc
83,042,748 egyedi ltogat