Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Vajúdnak a hegyek

NaplóLeírom, míg írhatom pár gondolatom, mit receptre írok, hogy használja, ki birtokába fogadja, fogja, rágja, ragadja, s vagy megérti, hogy a „vagy”, nem feltétel, ha jól mûködik az agy. Naszóval: elsõdleges meglátásom, hogy jelenleg a nagy „változások” kellõs közepében a nóta még mindig a régi. Ugyan vezetõcskék jönnek, mennek, cionék egyre többet buknak (látszólag), de az „elitbe” bekerülni csak szabadkõmûvesnek lehet. Ahogy olvasom a Háború és békét, ez a meglátásom kapott erõre. Nem engedhetnek maguk közé olyat, aki nem a „testvériség” tagja és nincs „nekik” elkötelezve. Tegnap egy külsõ forrás megerõsítette, hogy „utolértük tudásban” a „nagyokat”. Ugyan azt nem tudom, hogy ki és pontosan mire gondolt ezzel a talányos kijelentéssel, de az az érzés erõsödött meg bennem, hogy az elkövetkezõ változásokra szóló legrosszabb, katasztrofális esetekre a „beavatottak” és családjaik kaphatnak belépõt a már elõkészített szuperbiztonságos bunkerekbe és részesülnek abban a „kiváltságban”, hogy esetleg így nagyobb esélyük legyen a túlélésre. Persze úgy vélem, hogy õk sem tudják pontosan, hogy mivel is kell szembenéznünk, de nem véletlen, hogy ennyi bunkert és barlangot fedeznek, újítanak fel és mutatnak be mostanában. Nem ragozom.

A másik meglátásom tegnap ásás közben ért utol. Felvillant bennem a török katonai vezérkar lemondása és a szír helyzet, no meg az elõtte lezajlott sok-sok iráni (iraki) elnöki látogatás. Ehhez kapcsolódik Netanjahu 2009.09.09-es „titkos” moszkvai látogatása, amely a „háború kérdésérõl szólt”. Nos, egyre többet olvasok a hálón a hatalmi átrendezõdésrõl és úgy látom, hogy országok fognak eltûnni és birodalmak születni és mindez a lehetõ leggyorsabban megy majd végbe. Az orosz vezetéssel létrejövõ új hatalmi konglomerátum a Katalin cárnõ dédelgetett elképzelését, a moszkvai irányítás alatt megszületõ Kelet-Római „pravoszláv” birodalmat sejteti fel újra és rögtön ennek „ellenpólusaként” a török-iráni iszlám birodalom megszületése lehet esélyes. Így nem kizárt, hogy Szíriának a szerepe csak közigazgatási lesz és az új iszlám birodalom katonai és társadalmi vezetõ rétege most választódik ki, de már nem országos, hanem „birodalmi” szemlélet által meghatározott módon. Valószínû, hogy Pakisztánnak is szerepe van ebben és Afganisztán sem maradhat ki a szórásból.

Izrael egyre jobban orosz befolyás alá kerül. Már arról cikkeznek, hogy a KGB is aktívan ott van a „sátoros forradalom” kellõs közepében, sõt terelgetik a közvéleményt afelé, hogy az orosz elnökválasztások után mit szólnának ahhoz, ha Medvegyev éppen Izraelbe „menekülne”.

Remekül manipulálják a tömegeket, de ez momentán nem baj és még jól is jöhet nekünk. Sulykolják Jeruzsálem keresztény és muzulmán jellegét is a zsidóval szemben. A cionizmust így mutatják most be Jeruzsálemben!


Bevallom, fölöslegesnek tartom mostanában megosztani minden meglátásomat a szélesebb publikummal, mert egyrészt remek asszociációitok vannak már önmagatoktól is, másrészt mindezen eseményekre semmilyen hatással nem bírunk, túl azon, hogy még vegetatív szinten végignézzük sorstársain vergõdését azon a szánalmas szinten, amire szavam sincsen. Másik oldala annak, hogy nem engedek akkora betekintést az itthoni események zajlásába az, hogy nem igazán teszik, amit látok. Ez nem baj, mert ha a „nagy rendezõ” így tervezte el, akkor nekem így jól van, csak több kérdõjelet le kell tisztázni a továbblépéshez, s már nem rajtam a sor, mások meg nem igen akarnak, vagy képesek lépni. A nagy rendszer szétszedése folyamatban van, ezt a vak is látja. A háború mindennek a szükségszerû velejárója, következménye, ám az is teljesen egyértelmûvé vált, hogy mindebben a nagy kavarásban a mindenféle nemzetinek mondott titkosszolgálatok azért remekül együtt tudnak dolgozni. Nem csak a bizonytalanságban tartással, hanem a teljes anyagi, erkölcsi ellehetetlenítés bármilyen eszközével élnek nap, mint nap, s hol a „jó fiút”, hol a „rosszat” játszatják el velük, a felsõbb utasításnak eleget téve. Már jóideje úgy érzem, mint azt a kiegyenlített versenyt, melyben az úszóverseny „egyenlõ feltételei” a kis héber „komancsoknak” a Holt-tengerben kell egy távot „úszni” a 50 m-es bójáig jet sky-vel, nekünk pedig a Le mans-t kell oda vissza, mélytengeri búvárruhában, levegõ nélkül. Vidám történet, nemde? Én nem vagyok tõle boldogabb és az esélyek latolgatása közben, tekintettel arra, hogy milyen átlagos lelki és szellemi nívó uralkodik még mindig a már „felvilágosultak” között is, hajlamos vagyok arra, hogy azt mondjam: gyerekek, leúszom a távot így is, de csak ha ráérek. Elõtte van pár fontosabb dolog is, amely nem tûr halasztást. Tudnom kell, hogy az alteregós történetben és még pár másikban, amirõl egyelõre nem kell tudnotok, ki és milyen szerepet játszhatott. Számítok rá, hogy egyre több lesz a támadás felém is, bár ami mocsok eddig már jött, az igazán edzetté tett, de még tartogatnak pár „meglepetést”, ezt tudom. Csak, hogy érdekesebb legyen az „úszóverseny”. Ami most jön, az nem a „régi” nóta. Nem is úgy veszem. Új kör, új szereplõkkel, tesztüzemmódban. Én is tesztelek és eddig a meglátásai igazolódni látszanak. Ez se nem jó, se nem rossz, csak arról szól, hogy sokkal összetettebb ez az egész „ganédomb”, mint ahogy az eddig felsejlett. Az biztos egyelõre, hogy Putyint eléggé utálják a nyugati zsidajok és félik a keletiek is. Hogy ez számunkra mit jelent, no abba kötelezõ mélyebben beleásni, mielõtt fejest ugornánk a "Nagy ismeretlenbe".

Hozzszlsok

# | postaimre postaimre - 2011 08 17 ¦ 21:14:08
2.csecsen háború, dokumentumfilm. Érdemes belenézni. Szokni.
http://rutube.ru/...0fe9e1524a
# | pcsaba pcsaba - 2011 08 17 ¦ 21:21:08
Egy ideje nekem is az az érzésem, hogy változott a "forgatókönyv", de abban biztos vagyok, hogy a végeredmény nem változik!
# | Klotild Klotild - 2011 08 17 ¦ 21:33:21
Azt gondolom, hogy egyre több dolguk lesz azoknak, akik az igazmondás apostolait kukkolják. Bárhová kattintok, ugyanarról az aggódásról, félelemrõl szól a történet. Hogyan alakul a jövõ? És lesz-e?
Ez viszont megnövelné a megfigyelés rendszerük tevékenységét. De el lesznek foglalva a saját megmentésükkel, nem lesz idejük foglalkozni velünk.
Mindenki fél a jövõtõl, az ismeretlentõl, hiszen kevesen tapasztalták meg a háborút azok közül, akik élnek (Európában) és a filmek nem adják vissza a valóságot, csak az elképzeltet. Az pedig nem a valóság. Az sokkal szomorúbb és kíméletlenebb lesz ezúttal.
Sõt a hatalmi felépítés is inogni látszik. Nem lesz biztos talaj egy világhatalom kezében sem. Nem csupán a világ újrafelosztása a cél vagy tét, hanem úgy egyáltalán a Földi élet sorsa. Ettõl nagyon fél az is, aki jelenleg diktálja az iramot. Jó hírnek gondolom, hogy az USA anyagi csõdje miatt Izrael apanázsa is csökken. Nem véletlen, hogy az ingatlanpiac haldoklik. A nagyberuházási projektek félkészen állnak. Sosem lesz befejezve. És a befektetõk kivonulnak.
# | postaimre postaimre - 2011 08 17 ¦ 21:41:32
Irányított "összeomlás". Régi terv, de van valami, ami nem illik a képbe. 2009-ben gyorsultak fel az események érezhetõen. Akkor kezdtek el "kapkodni", legalábbis az oroszok, de eszeveszett tempóban. Addig szinte semmi. Olyan, mintha bolha csípte volna meg õket. Úgy vélem, ez nem volt cionéknál így betervezve, s hogy összekapták magukat, abban minden bizonnyal igen erõs nagy részünk volt. Kár lenne elszúrni a renomét, de hát majd meglátjuk, merre kanyarítja a Jóisten a világ kerekét.
# | Klotild Klotild - 2011 08 17 ¦ 21:47:22
Az irányított összeomlás remélem úgy fog végzõdni, hogy a fagyi visszanyal.Wink
# | postaimre postaimre - 2011 08 17 ¦ 21:52:30
Klotild, hogyan fog végzõdni? No erre nem kötnék fogadás, bár a fõ vonulat sejthetõ, érthetõ, de elég sokismeretlenes az egyenlet.
# | Klotild Klotild - 2011 08 17 ¦ 21:56:22
Szerintem úgy, hogy a világbirodalom nem fog kialakulni.
Nem fog sikerülni egyetlen tervük sem. A Föld, mint bolygó a tét, a nyersanyag, az élet, a túlnépesedés, ez felülír mindent.
szvsz.
# | postaimre postaimre - 2011 08 17 ¦ 22:08:06
Klotild, az a világbirodalom már van. Illuminátusok terelgetik, de most talán változhat a képlet. Még nem vagyok meggyõzve arról, hogy fog is, de amit lesz erre okom, be fogom látni.
# | Klotild Klotild - 2011 08 17 ¦ 22:26:08
Rendben, van. Én ennél durvábban képzeltem el ezt a világbirodalmi õrületet.
Mélyebbre süllyedve. Lehet, hogy be fog következni egy ennél mélyebb, sõt... De ez gyorsan fog történni. Mármint a felébredés is. Az lesz nagy csindadratta. Az élet ki fogja követelni a helyét. Pl. gondolj a kövek közt kihajtó növényre. Olyan helyen, ahol szinte lehetetlen, hogy az élet megfoganjon. Így lesz ez velünk is. Nem azért fog lecsökkenni a Föld lélekszáma, mert ezt valakik eltervezték, hanem azért, mert nem lesz elég ennivaló, és nyersanyag.
Elvándorlások lesznek. A hideg elöl, az éhség elöl.
Ez dönti el majd a népek közti összetûzéseket, szövetségeket.
Nem egy kiagyalt rémkép.
Az, hogy ez összekapcsolódik, az pech.
A gonosz nem gyõzhet, kizárt! pihija igenpompomanyad
Amitõl félek, az a káosz alatt bekövetkezõ atomerõmûvek magukra maradása okozta katasztrófák. Ez okozhatja az élet végét.
# | livia livia - 2011 08 17 ¦ 22:47:24
Imre! Õk se halhatatlanok! Ha bunkerekbe kényszerülnek, mi meg annyi, valszeg nem lesz túlélési képességük. Vagy, éljen a kannibalizmus. Ezek még a saját szaruktól is undorodnak. Nem életképesek.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.07 msodperc
83,604,980 egyedi ltogat