Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Csillagközi zûrhajók

NaplóMa csak összecsapom. Tiszta seb a kezem, ástam, betont törtem hegesztettem, de majd csak készen lesz már a zûrhajó, aztán repülhet minden a levegõbe. Bizony, most mindenki oda készül. Az oroszok a Marsot próbálgatják, egyelõre a földön, de azért kitartóan, miközben úgy tûnik, hogy minden szépen nyugszik itt a Földön. Csakhogy ma este már hivatalosan is UFO-ztak a telaviv2-õn. Nem is értem miért? Talán ezért?
"ÜDV!
Valami készülhet, szombaton egész sereg UFO-t láttam a pécsi égbolton. Elõször a nyugati horizonton láttam õket, ötöt! Négyen alakzatban mozogtak, az ötödik az alakzaton kívül követte a rajt. Lassan repültek, a legmagasabb kb 50° magasságban, a legalacsonyabb 20° körül. Aztán eltûntek. Negyed órával késõbb északi irányból jött három, ezek is narancssárgák voltak, lassan mozogtak. Ezeket figyeltem, mikor hívott egyik barátom, õ 21 órakor látott egy nagyon fényes ilyen bigyót, a telehold alatt látszott repülni (ezt valószínûleg sokan látták, mert akkortájt ért véget a Pécs-Kecskemét meccs, és rengetegen mozogtak a környéken [amúgy 2-2-t játszott a Pécs, nagyon jó eredmény a Mekegrád ellen]).
Sok UFO-t látok általában, de ezek kilógnak a sorból, rajt meg még sosem láttam.
Szerintem készül valami.
Üdvözlettel:..."

Fejlemények UFO-ügyben

"Üdv!

Néztem most a Tel-Aviv 2-t, a Tények ferdítéseit (ez egy igen hiteles, és elfogulatlan hírmûsor, haha), hát magyarázták a bizonyítványt. A pesti észlelések bizonnyal repülõ lampionok voltak, vagy ha mégsem, akkor mûholdak. A Hungarocontrol szerint a jelzett idõben nem volt azonosítatlan tárgy a magyar légtérben...
Biztosan a Pesten felengedett, stacionárius pálya helyett orbitális pályára sodródott távközlési és kémlampionokat láttam a pécsi légtérben, hogyne.
Még egy bolygókutató is megszólalt, sok okosságot mondott. Biztosan, mert nagyon intelligens.

Üdvözlettel:.."

Vagy netán az a zavaró, hogy egyre többen fedeznek fel az égbolton olyat, ami szokatlan és nem volt ott korábban?

Kettõs-Nap-Jelenség Balatonbogláron
Link


FEMA
Link

A permetezésrõl már nem is szólok és a különleges idõjárási klímáról. Úgy is tudjátok, hogy mindez nem természetes, illetve ha az is volt, akkor azt álcázzák, hogy mégse legyen. Most volt néhány nap, mikor a Nap nem a szokott módon szórta a sugarakat, hanem mintha az egyenlítõnél lennénk, de közben mégis olyan õszies érzése van az ember fiának, lányának.

No nem is írnék most errõl, mert nem haladok a Háború és béke dolgában, pedig nagyon élvezetes olvasmány. Oly természetességgel emlegeti Lev az iluminátusokat és a szabadkõmûveseket, hogy csak pislogok. Gyakorlatilag elmondja, hogy náluk mikor kezdõdhetett a „nagy elsötétítés”. De most ez sem lényeg. A kutatókkal voltam ma interaktív. Úgy tûnik, „kirepültek” és megosztottak velem ezt-azt, amit most megosztok veletek is.

„SIN-AJ-AN* „MERT 108 az igazak száma” A Föld 108 ezer km/h sebességgel halad a Nap körüli pályán. A csillagközi bázis sebessége =66600 Km/h. Aaa, csak véletlen! Lassan közelítünk. Azért a PI-comos „csajok” kikalapálhatják a hússütõ villát jó hegyesre / ki tudja?
Sok bázis van, sok flotta. „Terminus =terra-Ra. A „KALGANI” flottának valami régi „elszámolási” ügye van a zsidó elvtársakkal/ ha lehet ne zavarják a fiatalokat.”
Ezen kívül kutatók kérdik: „Kincses” biztos nem KINCSEM? Mert ha úgy fut, ahogy „dumál” , akkor simán letrappolná Overdose-t. /indítanák, jó a „dumája”, mindenkinek tetszik”


No, ha már fény villant arra a mitikus 666-os számra is, mely lehet, hogy nem is annyira mitikus, mert a fele, a 333 a piramisok csúcstávolsága és Jézus ideje is, így még futhatunk neki bátran párszor ennek a körnek.

Mivel Marci megint összeszedett valamit és elég nyûgös szegény még ki szeretnék ülni csillagokat nézni a párommal, így zárszónak egy olvasói levelet toldalékolok. Igen tanulságos.

Tisztelt Imre!

Az életem úgy élem, hogy nem blogolok, nem fórumozok (csak szóban), de ez nem tûri meg az elhallgatást. Minap érkezett haza az Ozora fesztiválról egy barátom (nyugodtan nevezhetem annak), ki ezen élményei után hozzám fordult és azt mondta: "most már értem, hogy mirõl beszélsz" és hozzáfogott az események részletezéséhez. Elmesélte, hogy rengeteg ember, kb. 20000 ember volt ott kevés kontrollal, hatalmas belépõ árakkal, mindenféle teljes tisztaságú, számomra még hírbõl sem hallott kábítószerrel. Ezeket asztalon árulták az állítólagos külföldiek, kik határátlépéseiket java részt Ferihegyen tették meg, vagy ha nem, akkor még a könnyebbik úton autóval hozták be, és így megértem, hogy bejutott. Az állításban pedig az szerepelt, hogy javarészük az árusoknak repülõvel érkezett másik kontinensekrõl. feltette a kérdést a barátom, hogy hogy lehetett behozni ennyi szert az országba. A másik eshetõség szerinte, hogy ezt a különleges mennyiségû és minõségû szert rengeteget valaki vagy valakik nagyon szépen beillesztették a vagyoni stratégiájuk növelésébe és tudatosan ezt a fesztivált -mely Európa legnagyobb pszihedelikus fesztiválja- használják ki. A kérdés pediglen a következõ volt: Ha valaki ezt engedte, ki volt az és milyen kapcsolatokkal rendelkezik, hogy naponta két rendõr posztolt ott és a VPOP emberei pedig elzavarták azt a fiatalembert, ki a pálinkáját árulta, mert nem volt zárjegyes a terméke, míg a mellette levõ asztalon a szeres embert hagyták kereskedni. Hatalmas bevétellel zárhattak, kik ezt a bizniszt csinálták, tehát a szervezett államilag kontrolált libsi biznisz dübörgött. Kívülrõl úgy tûnt, mintha a személyek maguk lennének a kereskedõk és haszonélvezõk, de ez nem lehet, hogy állami ellenõrzés nélkül lehetséges lenne, mivel akkor az fájna valakinek. Ebbõl adódik, hogy a szervezett államilag -vagy államba beépült valakik- támogatott kábítószer kereskedelem zajlott.

Üdvözletem...

Hozzszlsok

# | balu998 balu998 - 2011 08 16 ¦ 22:26:39
Az UFO-s részét átugrom, mert sértõ lenne.

"hogy lehetett behozni ennyi szert az országba"
Alternatív variánsként felötlött bennem, hogy nem is hozták, csak úgy "van". (A krokodilt is árulták?) Végülis kazár van elég. Remélem van sok fotó, esetleg tel. szám, satöbbi. Akár a hevaré is, aki esetleg együtt tépett az árus gyerekkel. Aztán ha az egyik szar[khmm]ú megvan, lehet felgöngyölíteni, Jano se unatkozzon.
# | kincses kincses - 2011 08 16 ¦ 22:32:05
jó estét,Imre és Kutatók! Köszönöm a kedvességet, igen, van, akinek Kincsem vagyok, de szaladni, csak ha céllal.Smile
Tény, hogy én is egy Atilla-domb szerû helyen lakom. De ezt a Kutatók biztosan számon tartják, hiszen szívesen és szeretettel várt hazatérõk. A 108-as szám nekem az õsi hun törzsek összlétszámát, no meg a magyar ÁBC hangjait juttatják eszembe, mert eredetileg ennyi volt. Kevesen tudják, hogy csak "e" hangból volt jónéhány, ma jó, ha ötöt ejtünk. Hát nem klassz belegondolni, hogy minden törzs egy hang, azaz egy teremtõ erõ-rész, és ha együtt van mindenki, akkor ZAJlik a TER_TÉR_emtés? Erõsen jól ki vagyunk találvafigyi
# | professor professor - 2011 08 16 ¦ 22:32:15
Hova kellett bejelenteni stb. a fesztivált?? Az a területileg illetékes hatóság kell,hogy szembenézzen a kérdésekkel!!! :D

Arra lennék kiváncsi, milyen miféle volt a közönség?? Mert ha drogtúristák,alapvetõen, meg burzsuj városi népek, akkor nincs akkora baj, mintha fõleg kun, jász, székely legények-leányok!!
# | zafir zafir - 2011 08 16 ¦ 22:34:16
Szintetikus drogból van sok a piacon . Az Interpol elmagyarázza, melyek azok:
http://www.interp...ossary.asp
Itt pedig az ENSZ idei jelentése a szointetikus drog helyzetrõl. Míg a természetes drogok fogyasztása sökken, a szintetikusoké nõ.
http://www.interp...ossary.asp
# | kincses kincses - 2011 08 16 ¦ 22:34:46
professzor, ez is egy féle válogatás, hogy menjen, akinek kell...aki önként adja az agyát és az egészségét, csak mert pénze van rá, mi érdemel? na, azt kapja....
# | JohnUtaka JohnUtaka - 2011 08 16 ¦ 22:41:09
Balu, persze, hát hogyne, csak mi vagyunk meg a kis Földünk a mindenségben, a többi helyen meg a fekete semmi a csillagokkal. Azért ez lehangoló színvonal...
# | kincses kincses - 2011 08 16 ¦ 22:44:41
Véleményformáló Fiatalember, hangolj fel, légyszi!!pihi
# | livia livia - 2011 08 16 ¦ 22:59:06
Érdekes! De a családom tagjai közül még egy se vágyott a szigetre. Pedig évek óta megy a játék. Tuti, hogy kulti. No,és kit érdekel? A hülyék ellen nincs orvosság. Ha tudnék, tennék ellene. No, de a vámosok is csak ott garázdálkodnak, ahol simán lehet kaszálni. Nehogy mán egy fejes rabló bizniszébe keveredjenek, mert akkor az mán bukta. Ott mán nincs aratás!
# | Skorpió58 Skorpió58 - 2011 08 16 ¦ 23:05:53
Professzor!
Itt láthatod a díszes társaságot
http://www.youtub...nExbQTKKGM Az oldalon még vannak beszédes videók!
# | livia livia - 2011 08 16 ¦ 23:09:01
Prof! Ne aggódj! Csak a hülyék! Azért a tinikre nem árt odafigyelni, még akkor is, ha nincs pénzük. Van másnak! Nekik meg cserébe más. Ja, és hiszékenyek, az askenáziak meg körmönfontak. no, talán pénzileg intelligensek. Jól kitanulták, tán a káoszt is a nyakukba lehetne verni, úgy lazán, intelligensen.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.29 msodperc
83,353,537 egyedi ltogat