Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

60000 magyar lak√°s ker√ľlt izraelben √©rt√©kes√≠t√©sre?

Napl√≥NBH, KBH, NNI √©s minden illet√©kes-illet√©ktelen „k√∂z”hivatalnak k√©rem tov√°bb√≠tani!

Legfrissebb √©rtes√ľl√©seim szerint egy „t√∂megben” 60 ezer magyar lak√°st akarnak √©rt√©kes√≠teni izraelit√°k sz√°m√°ra, amely az√©rt m√°r t√©nyleges haza√°rul√°s, a f√∂ld ki√°rus√≠t√°sa √©s a v√≠zk√©szlet elh√©beres√≠t√©se mellett! J√°rjanak ut√°na, m√©g a t√∂meges bek√∂lt√∂z√©s√ľk el√Ķtt! Mivel ez most is zajlik, ez√©rt m√°r √≠gy is k√©s√Ķ, de majd csak elindul p√°r "l√°ngsz√≥r√≥" a saj√°t l√°b√°n, bekukkantani a k√©rd√©ses helyekre! Tudj√°k, ezek az idi√≥ta liber√°l-uzi zsid√≥ terrorist√°k mindenre k√©pesek!

„A f√∂sv√©nys√©g √©s a kapzsis√°g k√©t testv√©r, k√©z a k√©zben j√°rnak! Val√≥j√°ban csak spekul√°ci√≥r√≥l van sz√≥ egy manipul√°lt p√©nzpiacon! Olstein felverte a frank√°rfolyamot, hogy az ingatlancsomagokat √©rt√©kes√≠teni lehessen (most 60.000 ingatlant), de a "kis but√°k" elfelejtik, hogy m√©g miel√Ķtt nekikezden√©nek, m√°r mindenki tud r√≥la, mert elk√∂vett√©k azt a "cs√ļnya" hib√°t, hogy mindenkit h√ľly√©nek n√©znek! Ami pedig nem megy lebecs√ľl√©ssel, majd megy er√Ķszakkal, szerint√ľk! K√ľls√Ķ √©s bels√Ķ (lassan mindenki az lesz) ellens√©ggel kell harcolnia ("egy" p√°rtunk √©s) korm√°nyunknak, mert szaporodik az "ellens√©g" bel√ľlr√Ķl is k√≠v√ľlr√Ķl is, jobbr√≥l, balr√≥l, keletr√Ķl √©s nyugatr√≥l, de √©szakr√≥l √©s d√©lr√Ķl is!
J√≥ lenne konkr√©t bels√Ķ ellens√©get is "csin√°lni", de nem lesz√ľnk p√°rt, sem szervezet! Sokan, azok akik nem olvast√°k "Kisk√°t√©t", vagy az MFNK elk√©pzel√©seit, nem √©rtik mi√©rt? Az√©rt mert egy illegitim rendszer t√∂rv√©nyei szerint alakult szervezet, p√°rt, az elnyom√≥ rendszer szab√°lyai, t√∂rv√©nyei alapj√°n kapna jog√°ll√°st, illetve lehetne betiltani, √©s ezzel m√°r a jelenlegi, √°ltaluk kre√°lt jog form√°j√°ban is t√°madhat√≥v√° v√°lna!
"Szeg√©ny" Lica! M√°r akkor is telefon√°l, amikor nem is, de lesz ez m√©g rosszabb is! Azt szokt√°k mondani, hogy aki hazudik az lop! Aki lop az csal is, √©s hajlamos a rabl√°sra, √©s akit tetten √©rnek, gyilkolhat is! Ha m√°r ezt is megszokta, semmi sem tartja vissza a t√∂meggyilkoss√°gt√≥l, majd a "nagy√ľzemi" alkalmaz√°s√°t√≥l! "Politikusaink" jelent√Ķs r√©sze m√°r t√ļl van a rabl√°si-csal√°si f√°zison (a t√∂bbi most tan√ļlja), de a "f√Ķkolomposok" m√°r mindegyiken! Mondan√°m, hogy aki nem hiszi, j√°rjon ut√°na, de m√°r ezen is t√ļl vagyunk a legt√∂bben!
Az "X"-idk lak√≥park √©p√ľl, de az a k√©rd√©s kiknek, mert mind potenci√°lis c√©lpont! V√©lem√©nyem szerint, akik oda k√∂lt√∂znek, sz√°moljanak az izraeli kaz√°rok okgener√°l√≥s, √©s √∂nfel√°ldoz√≥s taktik√°j√°val, vagyis: ha van olyan h√ľlye, hogy megb√≠zik a fajt√°j√°ban, "√Ėnt" fel√°ldozz√°k! Nem mi fogjuk megenni √Ėn√∂ket az √©lelmiszerhi√°ny idej√©n (b√°r k√©ts√©gtelen, hogy exportk√©pesek lesz√ľnk), hanem az √©gb√Ķl hull√≥ "manna", vagyis a meteorz√°por helyetti rak√©taz√°por fogja pirosra s√ľtni, majd odakozm√°lni √∂nk√©ntes, hullajel√∂lt (er√Ķszakosan m√°sok hon√°t elfoglal√≥) bev√°ndorl√≥inkat.”

Link„Imre! Err√Ķl m√°r √≠rtam a "Csal√°s, csal√°s h√°t√°n" topickban
http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=339 - Nem friss inform√°ci√≥ m√°r (kb. 2 hetes)!”

"A bankoknak 60.000 ingatlant kell √°tadni egy csomagban, az izraeli ingatlanfelv√°s√°rl√≥ c√©gnek, amit k√©t j√≥lismert magyarorsz√°gi ingatlanspekul√°ci√≥kkal foglalkoz√≥ konzorcium bonyol√≠t le. Az ingatlanok tulajdon√°t√≠r√°sa fokozatosan fog megt√∂rt√©nni! Az els√Ķ hull√°mban betelep√ľl√Ķ, 60.000 izraeli csal√°d (300-400 ezer ember), a fentiekben is ismertetett m√≥dszerekkel fogja kilakoltatni ingatlanjaib√≥l a jelenlegi tulajdonosokat!"

„A fentiekhez m√©g hozz√°tehetik a Feh√©r K√©m√©nysepr√Ķk, hogy kb. k√©t hete, sv√°jci bank√°rismer√Ķs√∂m izraeli forr√°sb√≥l sz√°rmaz√≥, t√∂meges ingatlan√©rt√©kes√≠t√©sr√Ķl kapott infom√°ci√≥kat. A bankoknak 60.000 ingatlant kell √°tadni egy csomagban, az izraeli ingatlanfelv√°s√°rl√≥ c√©gnek, amit k√©t j√≥lismert magyarorsz√°gi ingatlanspekul√°ci√≥kkal foglalkoz√≥ konzorcium bonyol√≠t le. Az ingatlanok tulajdon√°t√≠r√°sa fokozatosan fog megt√∂rt√©nni! Az els√Ķ hull√°mban betelep√ľl√Ķ, 60.000 izraeli csal√°d (300-400 ezer ember), a fentiekben is ismertetett m√≥dszerekkel fogja kilakoltatni ingatlanjaib√≥l a jelenlegi tulajdonosokat! Ezen tev√©kenys√©g el√Ķk√©sz√≠t√©s√©ben, K√≥sa, Sz√≠jj√°rt√≥, √°llamcs√Ķd bejelent√©sei, √©s Orb√°n bankad√≥ csomagja t√∂bb, mint ezer milli√°rd forintnyi hitelvisszafizet√©si k√∂telezetts√©g n√∂veked√©ssel "j√°rult" hozz√° a banki ad√≥sok terheinek n√∂vel√©s√©hez! Ugyanis a cs√Ķd bejelent√©se, √©s a bankok megad√≥ztat√°sa ennyivel emelte meg a sv√°jci frank √°rfolyam√°t √©s a t√∂rleszt√Ķr√©szleteket (azon hitelek eset√©ben, amiket sv√°jci frankban sz√°moltak el, de forintban adtak ki, fedezetk√©nt a gazdas√°g √©l√©nk√≠t√©s√©re adott, de a bankok √°ltal MNB sz√°ml√°ikon kamatoz√≥ IMF, eur√≥ hitelb√Ķl, aminek semmi k√∂ze a sv√°jci fankhoz)! √Čs ez√©rt az Orb√°n b√°bkorm√°ny m√©g √ľnnepelteti is mag√°t!”

Nos, amit ebben az esetben tudni lehet, azt a Duna Haus Holdinggal hozhat√≥ √∂sszef√ľgg√©sbe, amely 1998-ban v√°lt „t√°ltoss√°” √©s gyakorlatilag egyeduralkod√≥ lett a hazai ingatlanpiacon. Vezet√Ķs√©ge ennek a Hold-ingatlanokkal foglalkoz√≥ mag√°nc√©gnek korasz√ľl√∂tt magyarok. Ez a kor sz√ľlte √Ķket magyarr√°, mert ez m√°r csak pap√≠r k√©rd√©se ugye m√©g ha nemzetk√∂zi beavatott „√ļj honfoglal√≥kr√≥l” is van sz√≥.

Link

Az alábbi linkhez tartozó ingatlanos, APEH tartozásos lista is tartalmaz pár érdekességet:

http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=346

Lehet csemeg√©zni, mert azt m√°r tudjuk, hogy a zsid√≥k katon√°i, fegyverzete √©s atomt√∂ltetei itt vannak, de most kezd√Ķdik a t√∂meges betelep√≠t√©snek a k√∂vetkez√Ķ fokozata. Izraelben is megy a h√°bor√ļs k√©sz√ľl√Ķd√©s, mik√∂zben a menek√ľl√©si √ļtvonalukat megtervezve most akarj√°k a nagyj√°b√≥l 1,5 milli√≥ m√°r itt l√©v√Ķ zsid√≥ mell√© „kip√≥tolni” a marad√©k 2 milli√≥t. Tudom, hogy felesleges ezt elmagyar√°znom a hivatali √©ber-h√©ber elvt√°rsaknak, mert honlapom olvasgat√°sa szakmai k√∂vetelm√©ny, de nem szeretn√©m, ha elsikkadna mert √≠gy legal√°bb dokument√°lva van, hogy mit nem tett meg a cion-hivatal az√©rt, hogy esk√ľj√©nek eleget tegyen. Ahelyett, hogy rajtam √©s az egyre t√∂bb gondolkod√≥ √©s √©bred√Ķ magyar honfit√°rsamon „rug√≥zn√°nak”, megtehetn√©k, hogy nem r√°m hagyj√°k az √∂sszefon√≥d√°sok kibogoz√°s√°nak igen nemes feladat√°t! Persze, ez csak amolyan sz√≥fordulat volt, mert tudom, hogy √©ppen az√©rt vannak, hogy mindezt √°lc√°zz√°k, k√∂zp√©nzen, de n√©zz√©k el nekem, ha m√©g ilyen k√©r√©ssel √©lek, mert a l√°tszat√°t annak, hogy ennek √≠gy kellene lenni, szeretn√©m fenntartani.

Azt√°n, hogy egy konkr√©tabb ilyen ingatlan-panam√°s √©s egy√©b b√Ľncselekm√©nyeket is felvet√Ķ inform√°ci√≥t is beterjesszek, mell√©kelem az al√°bbi lev√©l-r√©szletet! Tudom, hogy tudj√°k √©s r√©sz√ľk van benne, de √≠gy most legal√°bb hivatalos!

.............................................
√ćgy rabolj√°k sz√©t az ORKI-t √©s az E√ú-t az EU-szadist√°k

Tisztelt Posta Imre √ör!

Az √Ėn honlapj√°n jelent meg az "ORKI folytat√°s" c. √≠r√°s. Szeretn√©m, ha tudn√°,
Nagy Csaba volt 1995 - 2007. augusztus között az Orvos- és Kórháztechnikai Intézet
(ORKI) f√Ķigazgat√≥ja. 2007. augusztus√°ban horv√°th √°gnes "miniszter" (nem v√©letlen a kisbet√Ľ!) felmentette a f√Ķigazgat√≥i √°ll√°sb√≥l (√©s nyugd√≠jba k√ľldte, minden el√Ķzetes besz√©lget√©s n√©lk√ľl!), mivel nem tudott egyet√©rteni a miniszt√©rium 380 mFt-os csal√°s√°val, sum√°kol√°s√°val.
A miniszt√©rium ugyanis 380 mFt elnyer√©s√©re √≠rt ki p√°ly√°zatot, de a vezet√Ķ r√©sz√©re a felt√©tel az volt, hogy √Ķk (a miniszt√©rium!) biztos√≠tj√°k a "szak√©rt√Ķket", az int√©zm√©ny csak v√°llalja a felel√Ķss√©get!
Ez nyilv√°nval√≥an "leny√ļl√°s" c√©lzat√ļ volt, amit a 2008. m√°rcius 1-vel √©letbe helyezett
"f√Ķigazgat√≥" 2010. augusztus√°ig v√©gre is hajtott, majd 2010. augusztus√°ban a felel√Ķss√©gre-von√°s el√Ķl √Ķt felmentette a miniszt√©rium.
A kor√°bbi f√Ķigazgat√≥ tov√°bbra is s√©relmezte a miniszt√©rium elj√°r√°s√°t (b√°r mit lehetet v√°rni az szdsz-es barmokt√≥l!), mivel jogtalanul k√ľldt√©k nyugd√≠jba a kor√°bbi vezet√Ķt, az√≥ta az ORKI saj√°t lev√©ben f√Ķ, semmilyen "elv√°r√°s" nem teljes√ľlt, a "f√Ķigazgat√≥" pedig megmenek√ľlt a felel√Ķss√©grevon√°s el√Ķl...√Čs most olyan kirendelt "f√Ķigazgat√≥" ker√ľlt megb√≠z√°sra, akinek az egyetlen c√©lja a nagym√ļlt√ļ √©s tekint√©llyel rendelkez√Ķ
int√©zm√©ny megsz√ľntet√©se, mivel az SGS, illetve a T√úV Ausztria kez√©re akarja √°tj√°tszani a magyar int√©zm√©nyt. Az ORKI √©rt√©kes telken, √©rt√©kes √©p√ľletekkel rendelkezik, teh√°t a "k√ľlf√∂ldiek" √©s "hazai" befektet√Ķknek egy aranyb√°nya.
√Ėr√ľln√©k, ha cikk eredeti forr√°s√°t megjel√∂ln√©, √≠gy lenne teljes a k√©p! A cikk, illetve a folytat√°sa nagyon sok ismeretr√Ķl tan√ļskodik, tal√°n ki tudn√°m eg√©sz√≠teni...
Sz√≠vesen tal√°lkozn√©k √Ėnnel szem√©lyesen is!

Üdvözlettel:...

Link

Summ√°zva a dolgot, csak annyit k√©rdezn√©k m√©g a hivat√°sos haza√°rul√≥ √©s/vagy f√©lh√ľlye alkalmazottakt√≥l, hogy az eddigiek mellett milyen bizony√≠t√©kokra van m√©g sz√ľks√©g√ľk a zsid√≥-betelep√≠t√©ssel kapcsolatosan? Mennyi zsinag√≥g√°t kell m√©g felavatni √©s mennyi zsid√≥-fasztiv√°lnak kell lezajlani (val√≥j√°ban a magyar fesztiv√°lok z√∂me is az, csak m√©g a neve megmaradt) √©s a telev√≠zi√≥ban esetleg ki kell tenni ny√≠ltan a jelk√©peiket ahhoz, hogy kider√ľlj√∂n, hogy a val√≥s√°g nem √°lca!


Ami pedig a terrorfenyegetettséget illeti:

Link

Hajd√ļ, Olstein Vitya volt hadnagya, aki t√°bornokk√° v√°lt, minden demokratikus n√©z√Ķpontnak eleget nem t√©ve olyan „cs√ļcsszervet” igazgathat, amely az eddigi m√©g √ļgy-ahogy lebut√≠tott, erk√∂lcstelen √©s elzsid√≥s√≠tott korm√°nyzati hivatalok felett, k√∂zvetlen titkosszolg√°lati-korm√°nyzati ir√°ny√≠t√°s alatt √°ll. Hajd√ļ elmondja burkoltan, hogy az √ērezred nem volt alkalmas a feladat√°ra, s ezzel egyet tudok √©rteni, hisz annak idej√©n ezzel borult ki a bili, de ezt is tudhatj√°k. Amit Magyarorsz√°g terrorfenyegetetts√©g√©r√Ķl mond, ott a l√©nyeg az, hogy a zsid√≥-betelep√≠t√©s sajnos ezzel j√°r, de nem ellen√ľk akarj√°k felhaszn√°lni. Felh√≠vom a figyelm√ľket arra, hogy a riporter nem kicsit pajeszos, de ez nem csak nekem t√Ľnt fel!


Na szóval, lehet megint mosakodni, de addig is nyalogassatok bélyeget!

Zsidógóga, posta-bélyegek : Link

Vagy ha nagyon unatkoznának, akkor ezeken a képsorokon is edzhetik az idegeiket, mert ez tényleg zsidó-terror: Link


Id√©zek a fenn l√©v√Ķ anyagb√≥l: A hal√°lnak ma van r√°d ideje

„Magyarorsz√°gon a v√°rhat√≥ √©lettartam - k√ľl√∂n√∂sen f√©rfiak eset√©ben - jelent√Ķsen elmarad az eur√≥pai √°tlagt√≥l. A T√Ľzvonalban most magyar√°zatot ad erre a szomor√ļ jelens√©gre: goly√≥z√°porban az emberek bizony kor√°n halnak...”

A sorozat teljes, v√°gatlan terror-beszoktat√≥ zsid√≥-mossad-CIA parazitizmus, amely most √©ppen ott tart, hogy pszichodokikat √ľld√∂ztet, mert hipnotiz√°lj√°k a rend√Ķr√∂ket –no meg egy√©b okkult baroms√°gok, amik egy√©bk√©nt mag√°ra a sorozatra igazak. Meg√©rtem √©n azt is, hogy nagyon f√°j a zsidaj√°nak, hogy a m√©dia-m√°gi√°j√°t nem veszik be egyre t√∂bben, de az√©rt felt√Ľn√Ķ, hogy mindez akkor megy ad√°sba, amikor velem is megy a hasonl√≥ brusztol√°s. Aranyos az idi√≥ta NNI is, no meg a t√∂nkre-sz√≠vatott KBH, de t√©nyleg t√©rjetek m√°r magatokhoz, ha k√©rhetem! Neh√©z id√Ķszak k√∂vetkezik, de nincs arra m√°r sz√ľks√©g, hogy t√Ķlem kelljen rettegnetek ennyire, amikor egy egyszer√Ľ port√°s is – ahogy tegnap megfogalmazta- pontosan felismeri, hogy mi t√∂rt√©nik itt √©s a zsid√≥k mindent manipul√°lnak, de ennek nem lesz j√≥ v√©ge, mert a h√ļrok elpattannak.

M√©g mindig √°ll az „aj√°nlatom”, hogy ha akar valamit valamelyik magyarul besz√©l√Ķ zsid√≥-√ľgyn√∂k, akkor sz√≥ljon √©s egy nyilv√°nos helyen le√ľlhet√ľnk, hogy √©l√Ķ sz√≥ban is elk√ľldjem a j√≥ √©des jiddische m√°m√©juk szokny√°ja mell√©! Persze ez a hozz√°√°ll√°s√°t√≥l f√ľgg, de eddigi teljes√≠tm√©nynek nem nevezhet√Ķ maszatol√°sotok eredm√©nye az, hogy egyre √°tl√°tsz√≥bban m√Ľveltek baroms√°gokat! Ha megfontolt√°tok az aj√°nlatom, k√©rem, ne g√≥j motorost k√ľldjetek!

2010-09-14

Posta Imre

HozzŠszůlŠsok

# | STALKER STALKER - 2010 09 14 ¦ 23:32:41
El√©g csak megn√©zni a nagyobb lak√≥park√©p√≠t√Ķ c√©geket. Egyt√Ķl egyig izraeli k√©zben vannak.

Eml√©keztet√Ķ√ľl:
http://index.hu/b...let_miatt/
# | talpi talpi - 2010 09 14 ¦ 23:47:45
Férgek azok mind!
# | balu998 balu998 - 2010 09 15 ¦ 00:19:24
nna, asszem ideje, hogy v√©gre befejezzem a szlov√°k lak√≥parkokr√≥l anno megkezdett kis kompil√°ci√≥mat... s√Ķt, tkp. legink√°bb csak Pozsony ill. k√∂zvetlen k√∂rny√©ke. Van itt is rendesen √©s amennyire eddig ut√°nan√©ztem, a t√∂rt√©net v√©g√©n valahogy itt is mindig ott volt az izraeli befektet√Ķ... Ilyen fasz√°nyos 2-400 lak√°sos, s√Ķt egy esetben 1200 lak√°sos f√∂rmedv√©nyek, nem kis r√©szben m√°r k√©szen is √°llnak - √©s szinte teljesen √ľresek. A River Park nevezet√Ľ direkte √ļgy van elhelyezve, hogy egyik oldalon a Duna, m√°sikon meg az √ļt t√ļl oldal√°n a szent√©let√Ľ neves rabbi, Chatam Sofer sirja...
De erre els√Ķsorban a t√≥t atyafiak hazafiasabb √©rzelm√Ľ r√©sz√©t k√©ne figyelmeztetni.
# | keepfargo keepfargo - 2010 09 15 ¦ 00:54:00
Gondoltatok-e m√°r arra, hogy egy ilyen lak√≥park val√≥ban a haza test√©b√∂l kihasitott darab? Mert oda mi a l√°bunkat be nem tehetj√ľk, a falakat nem az√©rt √©pitett√©k hogy oda ak√°rki bemehessen rajtuk kiv√ľl.Teh√°t √∂ elmehet a h√°zad el√∂tt, be is n√©zhet az ablakon , vagy bel√∂het, ha fegyver is van n√°la (√©s egy id√∂ ut√°n lehet hogy lesz is, mint Palesztin√°ban), te pedig az √∂ h√°za k√∂zel√©be sem mehetsz. Mindezt azon a f√∂ld√∂n, amely√©rt √∂seink a v√©r√ľket adt√°k, amelyet gener√°ci√≥k sora v√©dett mindenf√©le ellens√©gt√∂l. Most egy teljesen idegen r√©sz ki lesz bel√∂le hasitva az eur√≥pai integr√°ci√≥ szent nev√©ben - mennyire akar integr√°l√≥dni az, aki igy akar lakni?
Na, nem baj, mert ahogy a tv-ben mondta egy kiv√°l√≥ ember: "azokon a falakon bel√ľl nagyon meleg lesz egyszer, ha majd egy rak√©ta oda becsap√≥dik" √Ėk akart√°k a falat ...amit a beteges hit√ľkb√∂l m√°r r√©gen meg√©pitettek.

T.B.Sz.
# | gabi gabi - 2010 09 15 ¦ 05:41:58
M√©g Mat√°vos koromban igyekezt√ľnk bejutni a lak√≥parkokba, mert √ľzletnek bizony j√≥ volt, Nem siker√ľlt, el√©g z√°rt vil√°g √©s csak bels√Ķs√∂k mehettek be hozz√°juk. Nekem Schmitt M√°ri√°val a Parlamentben siker√ľlt √ľzletet k√∂tni, mert akkor Orb√°n korm√°ny volt, √©s √Ķ pedig tan√°csad√≥ja! (Egy√©bk√©nt szem√©lyes tal√°lkoz√°sunkb√≥l azt vontam le, hogy szimpatikus n√Ķ) T√°rgyaltam az √ērezreddel is, vel√ľk nem siker√ľlt √ľzletelnem, tal√°n mert nem aj√°nlottm r√©sesed√©st. Ki tudja, r√©gen volt, mint egy mes√©ben.
# | vmari vmari - 2010 09 15 ¦ 08:40:50
Talpi, ez hatalmas duma volt! Smile

"talpi - 2010 09 14 ¦ 20:11:00"
# | kcsaba kcsaba - 2010 09 15 ¦ 10:13:34
Imre, olvastad miket √≠rk√°lnak r√≥lad? B√°r nem meglep√Ķ.

Link helye...
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2010 09 15 ¦ 10:38:23
3/3 vagy 4/4-es volt√°l, vagy jelenleg is az √°llom√°ny tagja vagy?
# | GERRY GERRY - 2010 09 15 ¦ 10:59:17
kcsaba - ez az oldal megint a szennycsatorna egy terméke és nem a TMRSZ. Szinte minden - a közéletben valamilyen szinten ismert - személyt elöbb-utóbb elkezdenek mocskolni. A linket kivettem, nem kell reklámozni az oldalon ilyen tetveseket.
# | kcsaba kcsaba - 2010 09 15 ¦ 12:18:53
Gerry, így gondoltam én is. Egyet értek azzal, amit írtál.
Csak szólni akartam, jó tudni, hogy mit terjesztenek - szerintem! ;)

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
GenerŠlŠsi idű: 2.03 mŠsodperc
99,120,738 egyedi lŠtogatů