Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

60000 magyar lak√°s ker√ľlt izraelben √©rt√©kes√≠t√©sre?

Napl√≥NBH, KBH, NNI √©s minden illet√©kes-illet√©ktelen „k√∂z”hivatalnak k√©rem tov√°bb√≠tani!

Legfrissebb √©rtes√ľl√©seim szerint egy „t√∂megben” 60 ezer magyar lak√°st akarnak √©rt√©kes√≠teni izraelit√°k sz√°m√°ra, amely az√©rt m√°r t√©nyleges haza√°rul√°s, a f√∂ld ki√°rus√≠t√°sa √©s a v√≠zk√©szlet elh√©beres√≠t√©se mellett! J√°rjanak ut√°na, m√©g a t√∂meges bek√∂lt√∂z√©s√ľk el√Ķtt! Mivel ez most is zajlik, ez√©rt m√°r √≠gy is k√©s√Ķ, de majd csak elindul p√°r "l√°ngsz√≥r√≥" a saj√°t l√°b√°n, bekukkantani a k√©rd√©ses helyekre! Tudj√°k, ezek az idi√≥ta liber√°l-uzi zsid√≥ terrorist√°k mindenre k√©pesek!

„A f√∂sv√©nys√©g √©s a kapzsis√°g k√©t testv√©r, k√©z a k√©zben j√°rnak! Val√≥j√°ban csak spekul√°ci√≥r√≥l van sz√≥ egy manipul√°lt p√©nzpiacon! Olstein felverte a frank√°rfolyamot, hogy az ingatlancsomagokat √©rt√©kes√≠teni lehessen (most 60.000 ingatlant), de a "kis but√°k" elfelejtik, hogy m√©g miel√Ķtt nekikezden√©nek, m√°r mindenki tud r√≥la, mert elk√∂vett√©k azt a "cs√ļnya" hib√°t, hogy mindenkit h√ľly√©nek n√©znek! Ami pedig nem megy lebecs√ľl√©ssel, majd megy er√Ķszakkal, szerint√ľk! K√ľls√Ķ √©s bels√Ķ (lassan mindenki az lesz) ellens√©ggel kell harcolnia ("egy" p√°rtunk √©s) korm√°nyunknak, mert szaporodik az "ellens√©g" bel√ľlr√Ķl is k√≠v√ľlr√Ķl is, jobbr√≥l, balr√≥l, keletr√Ķl √©s nyugatr√≥l, de √©szakr√≥l √©s d√©lr√Ķl is!
J√≥ lenne konkr√©t bels√Ķ ellens√©get is "csin√°lni", de nem lesz√ľnk p√°rt, sem szervezet! Sokan, azok akik nem olvast√°k "Kisk√°t√©t", vagy az MFNK elk√©pzel√©seit, nem √©rtik mi√©rt? Az√©rt mert egy illegitim rendszer t√∂rv√©nyei szerint alakult szervezet, p√°rt, az elnyom√≥ rendszer szab√°lyai, t√∂rv√©nyei alapj√°n kapna jog√°ll√°st, illetve lehetne betiltani, √©s ezzel m√°r a jelenlegi, √°ltaluk kre√°lt jog form√°j√°ban is t√°madhat√≥v√° v√°lna!
"Szeg√©ny" Lica! M√°r akkor is telefon√°l, amikor nem is, de lesz ez m√©g rosszabb is! Azt szokt√°k mondani, hogy aki hazudik az lop! Aki lop az csal is, √©s hajlamos a rabl√°sra, √©s akit tetten √©rnek, gyilkolhat is! Ha m√°r ezt is megszokta, semmi sem tartja vissza a t√∂meggyilkoss√°gt√≥l, majd a "nagy√ľzemi" alkalmaz√°s√°t√≥l! "Politikusaink" jelent√Ķs r√©sze m√°r t√ļl van a rabl√°si-csal√°si f√°zison (a t√∂bbi most tan√ļlja), de a "f√Ķkolomposok" m√°r mindegyiken! Mondan√°m, hogy aki nem hiszi, j√°rjon ut√°na, de m√°r ezen is t√ļl vagyunk a legt√∂bben!
Az "X"-idk lak√≥park √©p√ľl, de az a k√©rd√©s kiknek, mert mind potenci√°lis c√©lpont! V√©lem√©nyem szerint, akik oda k√∂lt√∂znek, sz√°moljanak az izraeli kaz√°rok okgener√°l√≥s, √©s √∂nfel√°ldoz√≥s taktik√°j√°val, vagyis: ha van olyan h√ľlye, hogy megb√≠zik a fajt√°j√°ban, "√Ėnt" fel√°ldozz√°k! Nem mi fogjuk megenni √Ėn√∂ket az √©lelmiszerhi√°ny idej√©n (b√°r k√©ts√©gtelen, hogy exportk√©pesek lesz√ľnk), hanem az √©gb√Ķl hull√≥ "manna", vagyis a meteorz√°por helyetti rak√©taz√°por fogja pirosra s√ľtni, majd odakozm√°lni √∂nk√©ntes, hullajel√∂lt (er√Ķszakosan m√°sok hon√°t elfoglal√≥) bev√°ndorl√≥inkat.”

Link„Imre! Err√Ķl m√°r √≠rtam a "Csal√°s, csal√°s h√°t√°n" topickban
http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=339 - Nem friss inform√°ci√≥ m√°r (kb. 2 hetes)!”

"A bankoknak 60.000 ingatlant kell √°tadni egy csomagban, az izraeli ingatlanfelv√°s√°rl√≥ c√©gnek, amit k√©t j√≥lismert magyarorsz√°gi ingatlanspekul√°ci√≥kkal foglalkoz√≥ konzorcium bonyol√≠t le. Az ingatlanok tulajdon√°t√≠r√°sa fokozatosan fog megt√∂rt√©nni! Az els√Ķ hull√°mban betelep√ľl√Ķ, 60.000 izraeli csal√°d (300-400 ezer ember), a fentiekben is ismertetett m√≥dszerekkel fogja kilakoltatni ingatlanjaib√≥l a jelenlegi tulajdonosokat!"

„A fentiekhez m√©g hozz√°tehetik a Feh√©r K√©m√©nysepr√Ķk, hogy kb. k√©t hete, sv√°jci bank√°rismer√Ķs√∂m izraeli forr√°sb√≥l sz√°rmaz√≥, t√∂meges ingatlan√©rt√©kes√≠t√©sr√Ķl kapott infom√°ci√≥kat. A bankoknak 60.000 ingatlant kell √°tadni egy csomagban, az izraeli ingatlanfelv√°s√°rl√≥ c√©gnek, amit k√©t j√≥lismert magyarorsz√°gi ingatlanspekul√°ci√≥kkal foglalkoz√≥ konzorcium bonyol√≠t le. Az ingatlanok tulajdon√°t√≠r√°sa fokozatosan fog megt√∂rt√©nni! Az els√Ķ hull√°mban betelep√ľl√Ķ, 60.000 izraeli csal√°d (300-400 ezer ember), a fentiekben is ismertetett m√≥dszerekkel fogja kilakoltatni ingatlanjaib√≥l a jelenlegi tulajdonosokat! Ezen tev√©kenys√©g el√Ķk√©sz√≠t√©s√©ben, K√≥sa, Sz√≠jj√°rt√≥, √°llamcs√Ķd bejelent√©sei, √©s Orb√°n bankad√≥ csomagja t√∂bb, mint ezer milli√°rd forintnyi hitelvisszafizet√©si k√∂telezetts√©g n√∂veked√©ssel "j√°rult" hozz√° a banki ad√≥sok terheinek n√∂vel√©s√©hez! Ugyanis a cs√Ķd bejelent√©se, √©s a bankok megad√≥ztat√°sa ennyivel emelte meg a sv√°jci frank √°rfolyam√°t √©s a t√∂rleszt√Ķr√©szleteket (azon hitelek eset√©ben, amiket sv√°jci frankban sz√°moltak el, de forintban adtak ki, fedezetk√©nt a gazdas√°g √©l√©nk√≠t√©s√©re adott, de a bankok √°ltal MNB sz√°ml√°ikon kamatoz√≥ IMF, eur√≥ hitelb√Ķl, aminek semmi k√∂ze a sv√°jci fankhoz)! √Čs ez√©rt az Orb√°n b√°bkorm√°ny m√©g √ľnnepelteti is mag√°t!”

Nos, amit ebben az esetben tudni lehet, azt a Duna Haus Holdinggal hozhat√≥ √∂sszef√ľgg√©sbe, amely 1998-ban v√°lt „t√°ltoss√°” √©s gyakorlatilag egyeduralkod√≥ lett a hazai ingatlanpiacon. Vezet√Ķs√©ge ennek a Hold-ingatlanokkal foglalkoz√≥ mag√°nc√©gnek korasz√ľl√∂tt magyarok. Ez a kor sz√ľlte √Ķket magyarr√°, mert ez m√°r csak pap√≠r k√©rd√©se ugye m√©g ha nemzetk√∂zi beavatott „√ļj honfoglal√≥kr√≥l” is van sz√≥.

Link

Az alábbi linkhez tartozó ingatlanos, APEH tartozásos lista is tartalmaz pár érdekességet:

http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=346

Lehet csemeg√©zni, mert azt m√°r tudjuk, hogy a zsid√≥k katon√°i, fegyverzete √©s atomt√∂ltetei itt vannak, de most kezd√Ķdik a t√∂meges betelep√≠t√©snek a k√∂vetkez√Ķ fokozata. Izraelben is megy a h√°bor√ļs k√©sz√ľl√Ķd√©s, mik√∂zben a menek√ľl√©si √ļtvonalukat megtervezve most akarj√°k a nagyj√°b√≥l 1,5 milli√≥ m√°r itt l√©v√Ķ zsid√≥ mell√© „kip√≥tolni” a marad√©k 2 milli√≥t. Tudom, hogy felesleges ezt elmagyar√°znom a hivatali √©ber-h√©ber elvt√°rsaknak, mert honlapom olvasgat√°sa szakmai k√∂vetelm√©ny, de nem szeretn√©m, ha elsikkadna mert √≠gy legal√°bb dokument√°lva van, hogy mit nem tett meg a cion-hivatal az√©rt, hogy esk√ľj√©nek eleget tegyen. Ahelyett, hogy rajtam √©s az egyre t√∂bb gondolkod√≥ √©s √©bred√Ķ magyar honfit√°rsamon „rug√≥zn√°nak”, megtehetn√©k, hogy nem r√°m hagyj√°k az √∂sszefon√≥d√°sok kibogoz√°s√°nak igen nemes feladat√°t! Persze, ez csak amolyan sz√≥fordulat volt, mert tudom, hogy √©ppen az√©rt vannak, hogy mindezt √°lc√°zz√°k, k√∂zp√©nzen, de n√©zz√©k el nekem, ha m√©g ilyen k√©r√©ssel √©lek, mert a l√°tszat√°t annak, hogy ennek √≠gy kellene lenni, szeretn√©m fenntartani.

Azt√°n, hogy egy konkr√©tabb ilyen ingatlan-panam√°s √©s egy√©b b√Ľncselekm√©nyeket is felvet√Ķ inform√°ci√≥t is beterjesszek, mell√©kelem az al√°bbi lev√©l-r√©szletet! Tudom, hogy tudj√°k √©s r√©sz√ľk van benne, de √≠gy most legal√°bb hivatalos!

.............................................
√ćgy rabolj√°k sz√©t az ORKI-t √©s az E√ú-t az EU-szadist√°k

Tisztelt Posta Imre √ör!

Az √Ėn honlapj√°n jelent meg az "ORKI folytat√°s" c. √≠r√°s. Szeretn√©m, ha tudn√°,
Nagy Csaba volt 1995 - 2007. augusztus között az Orvos- és Kórháztechnikai Intézet
(ORKI) f√Ķigazgat√≥ja. 2007. augusztus√°ban horv√°th √°gnes "miniszter" (nem v√©letlen a kisbet√Ľ!) felmentette a f√Ķigazgat√≥i √°ll√°sb√≥l (√©s nyugd√≠jba k√ľldte, minden el√Ķzetes besz√©lget√©s n√©lk√ľl!), mivel nem tudott egyet√©rteni a miniszt√©rium 380 mFt-os csal√°s√°val, sum√°kol√°s√°val.
A miniszt√©rium ugyanis 380 mFt elnyer√©s√©re √≠rt ki p√°ly√°zatot, de a vezet√Ķ r√©sz√©re a felt√©tel az volt, hogy √Ķk (a miniszt√©rium!) biztos√≠tj√°k a "szak√©rt√Ķket", az int√©zm√©ny csak v√°llalja a felel√Ķss√©get!
Ez nyilv√°nval√≥an "leny√ļl√°s" c√©lzat√ļ volt, amit a 2008. m√°rcius 1-vel √©letbe helyezett
"f√Ķigazgat√≥" 2010. augusztus√°ig v√©gre is hajtott, majd 2010. augusztus√°ban a felel√Ķss√©gre-von√°s el√Ķl √Ķt felmentette a miniszt√©rium.
A kor√°bbi f√Ķigazgat√≥ tov√°bbra is s√©relmezte a miniszt√©rium elj√°r√°s√°t (b√°r mit lehetet v√°rni az szdsz-es barmokt√≥l!), mivel jogtalanul k√ľldt√©k nyugd√≠jba a kor√°bbi vezet√Ķt, az√≥ta az ORKI saj√°t lev√©ben f√Ķ, semmilyen "elv√°r√°s" nem teljes√ľlt, a "f√Ķigazgat√≥" pedig megmenek√ľlt a felel√Ķss√©grevon√°s el√Ķl...√Čs most olyan kirendelt "f√Ķigazgat√≥" ker√ľlt megb√≠z√°sra, akinek az egyetlen c√©lja a nagym√ļlt√ļ √©s tekint√©llyel rendelkez√Ķ
int√©zm√©ny megsz√ľntet√©se, mivel az SGS, illetve a T√úV Ausztria kez√©re akarja √°tj√°tszani a magyar int√©zm√©nyt. Az ORKI √©rt√©kes telken, √©rt√©kes √©p√ľletekkel rendelkezik, teh√°t a "k√ľlf√∂ldiek" √©s "hazai" befektet√Ķknek egy aranyb√°nya.
√Ėr√ľln√©k, ha cikk eredeti forr√°s√°t megjel√∂ln√©, √≠gy lenne teljes a k√©p! A cikk, illetve a folytat√°sa nagyon sok ismeretr√Ķl tan√ļskodik, tal√°n ki tudn√°m eg√©sz√≠teni...
Sz√≠vesen tal√°lkozn√©k √Ėnnel szem√©lyesen is!

Üdvözlettel:...

Link

Summ√°zva a dolgot, csak annyit k√©rdezn√©k m√©g a hivat√°sos haza√°rul√≥ √©s/vagy f√©lh√ľlye alkalmazottakt√≥l, hogy az eddigiek mellett milyen bizony√≠t√©kokra van m√©g sz√ľks√©g√ľk a zsid√≥-betelep√≠t√©ssel kapcsolatosan? Mennyi zsinag√≥g√°t kell m√©g felavatni √©s mennyi zsid√≥-fasztiv√°lnak kell lezajlani (val√≥j√°ban a magyar fesztiv√°lok z√∂me is az, csak m√©g a neve megmaradt) √©s a telev√≠zi√≥ban esetleg ki kell tenni ny√≠ltan a jelk√©peiket ahhoz, hogy kider√ľlj√∂n, hogy a val√≥s√°g nem √°lca!


Ami pedig a terrorfenyegetettséget illeti:

Link

Hajd√ļ, Olstein Vitya volt hadnagya, aki t√°bornokk√° v√°lt, minden demokratikus n√©z√Ķpontnak eleget nem t√©ve olyan „cs√ļcsszervet” igazgathat, amely az eddigi m√©g √ļgy-ahogy lebut√≠tott, erk√∂lcstelen √©s elzsid√≥s√≠tott korm√°nyzati hivatalok felett, k√∂zvetlen titkosszolg√°lati-korm√°nyzati ir√°ny√≠t√°s alatt √°ll. Hajd√ļ elmondja burkoltan, hogy az √ērezred nem volt alkalmas a feladat√°ra, s ezzel egyet tudok √©rteni, hisz annak idej√©n ezzel borult ki a bili, de ezt is tudhatj√°k. Amit Magyarorsz√°g terrorfenyegetetts√©g√©r√Ķl mond, ott a l√©nyeg az, hogy a zsid√≥-betelep√≠t√©s sajnos ezzel j√°r, de nem ellen√ľk akarj√°k felhaszn√°lni. Felh√≠vom a figyelm√ľket arra, hogy a riporter nem kicsit pajeszos, de ez nem csak nekem t√Ľnt fel!


Na szóval, lehet megint mosakodni, de addig is nyalogassatok bélyeget!

Zsidógóga, posta-bélyegek : Link

Vagy ha nagyon unatkoznának, akkor ezeken a képsorokon is edzhetik az idegeiket, mert ez tényleg zsidó-terror: Link


Id√©zek a fenn l√©v√Ķ anyagb√≥l: A hal√°lnak ma van r√°d ideje

„Magyarorsz√°gon a v√°rhat√≥ √©lettartam - k√ľl√∂n√∂sen f√©rfiak eset√©ben - jelent√Ķsen elmarad az eur√≥pai √°tlagt√≥l. A T√Ľzvonalban most magyar√°zatot ad erre a szomor√ļ jelens√©gre: goly√≥z√°porban az emberek bizony kor√°n halnak...”

A sorozat teljes, v√°gatlan terror-beszoktat√≥ zsid√≥-mossad-CIA parazitizmus, amely most √©ppen ott tart, hogy pszichodokikat √ľld√∂ztet, mert hipnotiz√°lj√°k a rend√Ķr√∂ket –no meg egy√©b okkult baroms√°gok, amik egy√©bk√©nt mag√°ra a sorozatra igazak. Meg√©rtem √©n azt is, hogy nagyon f√°j a zsidaj√°nak, hogy a m√©dia-m√°gi√°j√°t nem veszik be egyre t√∂bben, de az√©rt felt√Ľn√Ķ, hogy mindez akkor megy ad√°sba, amikor velem is megy a hasonl√≥ brusztol√°s. Aranyos az idi√≥ta NNI is, no meg a t√∂nkre-sz√≠vatott KBH, de t√©nyleg t√©rjetek m√°r magatokhoz, ha k√©rhetem! Neh√©z id√Ķszak k√∂vetkezik, de nincs arra m√°r sz√ľks√©g, hogy t√Ķlem kelljen rettegnetek ennyire, amikor egy egyszer√Ľ port√°s is – ahogy tegnap megfogalmazta- pontosan felismeri, hogy mi t√∂rt√©nik itt √©s a zsid√≥k mindent manipul√°lnak, de ennek nem lesz j√≥ v√©ge, mert a h√ļrok elpattannak.

M√©g mindig √°ll az „aj√°nlatom”, hogy ha akar valamit valamelyik magyarul besz√©l√Ķ zsid√≥-√ľgyn√∂k, akkor sz√≥ljon √©s egy nyilv√°nos helyen le√ľlhet√ľnk, hogy √©l√Ķ sz√≥ban is elk√ľldjem a j√≥ √©des jiddische m√°m√©juk szokny√°ja mell√©! Persze ez a hozz√°√°ll√°s√°t√≥l f√ľgg, de eddigi teljes√≠tm√©nynek nem nevezhet√Ķ maszatol√°sotok eredm√©nye az, hogy egyre √°tl√°tsz√≥bban m√Ľveltek baroms√°gokat! Ha megfontolt√°tok az aj√°nlatom, k√©rem, ne g√≥j motorost k√ľldjetek!

2010-09-14

Posta Imre

HozzŠszůlŠsok

# | Mofer Mofer - 2010 09 14 ¦ 20:10:53
Na h√°t akkor egyszer√ľ, nekunk is be kel vezetni ezt a megold√°st, minden olyan bev√°ndorl√≥t aki az ut√≥bbi 20 √©vbe be tette a l√°b√°t Magyar f√∂ldre, ki kell toloncolni, kiv√©tel csak abban az esetben, ha bizonyitottan Magyar a Gen allomanya, szive lelke a hely√©n van. Mi sem szeretn√©nk elveszteni MAGYAR jelleg√ľnket! Egyszer√ľ csak √ļgy kell b√°nni vel√ľk, ahogy √∂k b√°nnak m√°s n√©pekkel.
"Bárányokból lesznek a Farkasok"(Robin Hood-osan)
B√©kess√©g minden j√≥ akarat√ļ embernek!
# | hamu hamu - 2010 09 14 ¦ 20:46:12
Ha k√©rhetem, nem √ļgy kell b√°nni vel√ľk, ahogy √Ķk b√°nnak vel√ľnk, noha az igazs√°gos adok-kapoknak vagy a negat√≠venergia-megmarad√°s t√∂rv√©ny√©nek ez felelne meg. Ha t√ļll√©pj√ľk a materi√°lis (anyagelv√Ľ) fizik√°t, akkor cselekedj√ľnk ek√©pp:

b√°njatok v√©l√∂k √ļgy, ahogyan ti szeretn√©tek, hogy ten veletek tegy√©k. - azt hiszem, ezt h√≠vj√°k krisztusi szab√°lynak.

Ez sz√°momra azt jelenti, hogy a teljes helyzetet felm√©rve, az abban rejl√Ķ vesz√©lyt azonos√≠tva szigor√ļan, ak√°r v√©rremen√Ķ igazs√°goss√°ggal. Viszont, a hozz√°√°ll√°s nem bosz√ļ-motiv√°lt, nem lem√°solt reakci√≥! - m√°r bocs√°natot k√©rek.
# | keepfargo keepfargo - 2010 09 14 ¦ 20:50:04
Meditálók fogyelmébe:
(Alacsonyan szállnak ma este a helikopterek, aligha szél nem lesz....)
Azért 10 percre a szelet is megállithatjuk.
Vagyis akit √©rdekel 22.00-kor le√ľl√ľnk n√©h√°nyan, honlapi fi√ļk-l√°nyok, √©s egy "t√©ma-medit√°ci√≥val" pr√≥b√°lkozunk. Mire gondoljunk? Az els√∂ javaslat szerint egym√°sra, a magyars√°gra, haz√°nk megmarad√°s√°ra, felemelked√©s√©re. Mai kieg√©szit√©snek azt is hozz√°tenn√©m, hogy mindezt a szeretet jegy√©ben, olyanform√°n, hogy √©rezz√ľk azt a szeretetet ami √ľsszef√ľz benn√ľnket, de azt is ami mindny√°junk jussa, k√ľl√∂n k√ľl√∂n is (az univerz√°lis )

Technikai részletek(minél kevesebb annál jobb ):

1) a gerincoszlop t√°masz n√©lk√ľl egyenes legyen 2) a fej a legfels√∂ csigoly√°n egyens√ļlyoz, nyakizmok fesz√ľlts√©ge n√©lk√ľl,3) szemek f√©lig nyitva, n√©zz√ľnk magunk el√© kb. egy m√©terre (gyerty√°ra is lehet) 4) kezek √∂lben, tenyerek felfel√©, ujjak √∂ssze√©rhetnek
5)figyelj√ľk a nyugodt AUTOMATIKUS, tudatt√≥l f√ľggetlen l√©gz√©s√ľnket,
6)ha mindezen v√©gigment√ľnk, tudatosan, kezdhetj√ľk megfigyelni a gondolatok csapong√°s√°t
Ezut√°n j√∂jj√∂n az, hogy egy kicsit a fent emlitett t√©m√°kra kezd√ľnk gondolni, teh√°t olyasmire ami √∂sszek√∂t benn√ľnket.
Ennél nem bonyolultabb az egész, és ne is legyen.

Találkozzunk 22.00-kor - tiz percre...és a világ megváltozik....na, nem nagyon - de nem is a rossz irányba.
(még két órám van addig, de ezt a két órát is beragyogja a tudat: 22.00-22.10 a Mi Idönk)
# | nickhaj nickhaj - 2010 09 14 ¦ 20:51:38
60 ezer lak√°s‚Ķ Nyilv√°nval√≥an nem egyszerre akarj√°k √©rt√©kes√≠teni, hiszen felt√Ľn√Ķ lenne. Gondolom, elny√ļlik h√≥napokon kereszt√ľl a folyamat.
Csak lassan √≥vatosan‚Ķ A zsid√≥k taktik√°j√°nak nagyon fontos ‚Äď√©s el kell ismern√ľnk‚ÄĒnagyon sikeres eleme a ty√ļkl√©p√©sek m√≥dszere. Csak semmi felt√Ľn√©s.
Az a baj ( Baj ? J√≥ k√©rd√©s ! ), hogy ezek sohasem fognak els√Ķnek l√Ķni. Ann√°l az√©rt t√∂bb esz√ľk van. Lassan kebelezik be az orsz√°got, √ļgy hogy k√∂zben az em√©szt√©sre is marad idej√ľk.
Az emberek pedig, ebben a lass√ļ √ľtemben valahogy hozz√°szoktak a munkan√©lk√ľlis√©ghez, hogy minden zsid√≥ tulajdonban illetve zsid√≥ fels√Ķ vezet√©s alatt √°ll, √©s m√©g rengeteg hasonl√≥ gyal√°zatoss√°ghoz. Ez n√©p nem fog megmozdulni, am√≠g nem l√Ķnek r√°. Ha eddig ennyit lenyelt, √©s nem mozdult, akkor nem is fog, am√≠g nem l√Ķnek r√°juk. M√°rpedig a zsid√≥ nem fog l√Ķni.
Ebb√Ķl pedig k√∂vetkezik a ,, pr√≥zai ‚ÄĚ t√©ny, hogy 2014-ben orsz√°ggy√Ľl√©si v√°laszt√°sok lesznek. √Čs nyer a Fidesz. Vagy nyer az Mszp. Vagy ezek valamilyen kombin√°ci√≥ja. Mindegy.

Röviden: nem változik semmi.

Gyerekek! √ögy √©rzem, nagyon el√Ķ k√©ne m√°r venni a ‚ÄĚ B ‚ÄĚ tervet ! Csak az a gond, hogy egyel√Ķre az ‚ÄĚA ‚ÄĚ terv is hi√°nyzik. Illetve l√©tezik valamilyen √©rtelemben, de nekem err√Ķl Asimov Izs√°k jut eszembe, akib√Ķl lehetett volna n√©pszer√Ľ filoz√≥fia professzor, sikeres vegy√©sz, √Ķ azonban sajn√°latos m√≥don az √≠r√°st v√°lasztotta. De nem akarok teljesen igazs√°gtalan lenni. Egy j√≥ √∂tlete m√©gis volt: Hary Sheldon √©s a pszichohistoria.
A Sheldon terv l√©nyege abban √°llt, hogy a tud√≥s kisz√°m√≠totta azokat a kezdeti felt√©teleket t√©rben ( Terminus bolyg√≥) √©s id√Ķben, valamint egy k√∂z√∂ss√©g szerkezet√©t illet√Ķen, hogy b√°rhogyan is alakuljanak a k√∂r√ľlm√©nyek, mindig az Alap√≠tv√°ny ker√ľlj√∂n ki gy√Ķztesen. Az esem√©nyek l√©nyeg√©ben automatikus alakultak √ļgy, hogy v√©g√©n mindig az Alap√≠tv√°ny nyert. Kis t√ļlz√°ssal sz√≥lva, Terminusnak kisujj√°t sem kellett mozd√≠tani a gy√Ķzelem √©rdek√©ben.

A f√≥rumot olvasva j√≥ n√©h√°ny mini- Sheldon tervvel tal√°lkoztam. Az alap√≠tv√°ny sztorikat v√©gigolvasva l√°thatjuk, hogy v√©gs√Ķ soron megbukott a Terv. J√≥ nagy v√°ratlan bukfencek voltak k√∂zben. √Črthet√Ķ: ennyire bonyolult rendszert nem lehet tervezni, kisz√°m√≠tani.
Ezek kritikai jelleg√Ľ megjegyz√©sek voltak, √©s joggal k√©rheti b√°rki, hogy mondjak jobbat, mint az ‚ÄĚ A ‚ÄĚ terv. Sajnos nem tudok.
De legal√°bb ne csapjuk be magunkat! Lehet, hogy √©ppen ez az 1. l√©p√©s a t√≠zezer m√©rf√∂ldes √ļton.
# | kiszehajt√°s kiszehajt√°s - 2010 09 14 ¦ 21:24:04
Nickhaj: Ott a "B" terv a fórumon, Boldogasszonyvára szobában.
B√°r Kerecsen √ļr mindig tiltakozik, hogy katonailag nem szerencs√©s, √©n meg mindig azt mondom r√°, hogy sokat kell csin√°lni sokfel√© egyszerre. Mert az igaz, hogy 1 fecske nem csin√°l nyarat, de ha t√∂bben vannak... ;)
# | postaimre postaimre - 2010 09 14 ¦ 21:30:53
60 ezer egyben eladva! Az orsz√°g ter√ľlet√©n sz√©tsz√≥rva √©s felt√∂lt√©s√ľk az √ľr√ľl√©s√ľk ar√°ny√°ban folyamatosan. Ezek mell√© j√∂nnek a komplett lak√≥telepek, amik eredetileg is csak nekik k√©sz√ľltek. A sz√°m √≥ri√°si, de pontos adatokhoz neh√©z jutni, mert aki tud, az hallgat!
nickhaj, a terv az Igazs√°g, sem "A", sem "B". Ezen bel√ľl mindenki teszi a t√Ķle telhet√Ķt √©s ne a politik√°t√≥l v√°rja a megold√°st, hanem k√©sz√ľlj√∂n fel arra, hogy √Ķ legyen maga a megold√°s!
# | talpi talpi - 2010 09 14 ¦ 22:08:37
nickhaj -
Adjonaz Isten!
Igazad van, viszont nem kell nagy dobra verni, ha net√°n valami m√©gis alakul. Ugyen, eddog mindenki a Tv k√©sz√ľl√©k el√Ķtt √ľlt, n√©zte a "jobbn√°l-jobb" sorozatokat, "monika-gy√Ķzike-val√≥ vil√°g-bal√°zs" showkat. Ette a maszlagot, mondjuk nem k√©t √©ve, m√°r r√©gebbr√Ķl, kb 20 √©ve, n√©mileg el√Ķtte is, de azt hagyjuk, mert ennyire nem voltak "√©hesek" a "szerkeszt√Ķk".
B√≠zz benne, nem annyira vak m√°r mindenki, fejl√Ķd√∂tt a technika is, hiszen a s√°rga folt, ha nem is l√°t, az√©rt az agy bizonyos r√©sze stimul√°lhat√≥, vagyis, egyf√©le, l√°t√°s vagy valami hasonl√≥ kialakul, a vakokban is. Persze, itt nem a hivatalosan vakk√° nyilv√°n√≠tott beteg embeekre gondolok. A hivatalosan, "vaknak tartottakra".
Tudod, volt egy ember, ki anno itt sz√ľletett √ļjra, hogy az embereket r√°vezesse a "VAl√≥ Vil√°g" teljes val√≥j√°ra. Nos, √ē megtette, hogy egy vak embert szemen k√∂p√∂tt, aki boldogan ki√°ltott fel" L√°tok-l√°tok".
√ēt J√©zusnak h√≠vj√°k,-h√≠vt√°k, piszokul nem √°rt√≥ sz√°nd√©kkal k√∂pte szemen az embert, seg√≠tet neki, hiszen visszanyerte a l√°t√°s√°t.
Nos, akkor tedd √°t ezt a "k√∂p√©st" mai viszonyokra, ma nem j√°r k√∂z√∂tt√ľnk, de m√©gis, hiszen, az embert szemen kell k√∂pni, hogy "l√°sson". Magyayrul, ha nem v√°god az arc√°ba, hogy mekkora egy √°llat, akkor nem k√©pes felfogni, hogy t√©nyleg "igaz".
Vagyis, szemen köpöd, ha virtuálisan is.
Nos, ez a fórum, egy folyamatos,"szemen köpködés" és láss csodát, tényleg, egyre többen látnak.
Na jó, mondjuk a "természet gyógyász" nem akar babérokat, csak a látást kívánja élesíteni, ami ugye nem rossz, mert egyre kevesebben mennek "falnak".
Azt azért ha lehet nem kellene firtatni, hogy menyi"optikus" van még, ki segíti a tisztánlátást.
Minden esetre, ellenf√©l is van b√Ķven, teh√°t van dolog, nem kev√©s, akkor hagyjuk egym√°st dolgozni.
Akit √©rdekel, az √ļgyis tudja, mert ugye,"szem nem marad sz√°razon",kinek a keser√Ľs√©g, kinek a f√°radts√°g miatt.
L√©gy nyugodt, dolgozunk, szem√©szked√ľnk, √°ll√≠tjuk a f√≥kuszt.
Szebb J√∂v√Ķt! Isten tartson!
# | talpi talpi - 2010 09 14 ¦ 22:11:00
nickhaj -
Adjonaz Isten!
Igazad van, viszont nem kell nagy dobra verni, ha net√°n valami m√©gis alakul. Ugyen, eddig mindenki a Tv k√©sz√ľl√©k el√Ķtt √ľlt, n√©zte a "jobbn√°l-jobb" sorozatokat, "monika-gy√Ķzike-val√≥ vil√°g-bal√°zs" showkat. Ette a maszlagot, mondjuk nem k√©t √©ve, m√°r r√©gebbr√Ķl, kb 20 √©ve, n√©mileg el√Ķtte is, de azt hagyjuk, mert ennyire nem voltak "√©hesek" a "szerkeszt√Ķk".
B√≠zz benne, nem annyira vak m√°r mindenki, fejl√Ķd√∂tt a technika is, hiszen a s√°rga folt, ha nem is l√°t, az√©rt az agy bizonyos r√©sze stimul√°lhat√≥, vagyis, egyf√©le, l√°t√°s vagy valami hasonl√≥ kialakul, a vakokban is. Persze, itt nem a hivatalosan vakk√° nyilv√°n√≠tott beteg emberekre gondolok. A hivatalosan, "vaknak tartottakra".
Tudod, volt egy ember, ki anno itt sz√ľletett √ļjra, hogy az embereket r√°vezesse a "VAl√≥ Vil√°g" teljes val√≥j√°ra. Nos, √ē megtette, hogy egy vak embert szemen k√∂p√∂tt, aki boldogan ki√°ltott fel" L√°tok-l√°tok".
√ēt J√©zusnak h√≠vj√°k,-h√≠vt√°k, piszokul nem √°rt√≥ sz√°nd√©kkal k√∂pte szemen az embert, seg√≠tet neki, hiszen visszanyerte a l√°t√°s√°t.
Nos, akkor tedd √°t ezt a "k√∂p√©st" mai viszonyokra, ma nem j√°r k√∂z√∂tt√ľnk, de m√©gis, hiszen, az embert szemen kell k√∂pni, hogy "l√°sson". Magyarul, ha nem v√°god az arc√°ba, hogy mekkora egy √°llat, akkor nem k√©pes felfogni, hogy t√©nyleg "igaz".
Vagyis, szemen köpöd, ha virtuálisan is.
Nos, ez a fórum, egy folyamatos,"szemen köpködés" és láss csodát, tényleg, egyre többen látnak.
Na jó, mondjuk a "természet gyógyász" nem akar babérokat, csak a látást kívánja élesíteni, ami ugye nem rossz, mert egyre kevesebben mennek "falnak".
Azt azért ha lehet nem kellene firtatni, hogy menyi"optikus" van még, ki segíti a tisztánlátást.
Minden esetre, ellenf√©l is van b√Ķven, teh√°t van dolog, nem kev√©s, akkor hagyjuk egym√°st dolgozni.
Akit √©rdekel, az √ļgyis tudja, mert ugye,"szem nem marad sz√°razon",kinek a keser√Ľs√©g, kinek a f√°radts√°g miatt.
L√©gy nyugodt, dolgozunk, szem√©szked√ľnk, √°ll√≠tjuk a f√≥kuszt.
Szebb J√∂v√Ķt! Isten tartson!
# | talpi talpi - 2010 09 14 ¦ 22:14:48
Basszus, kétszer ugyan az, ne haragudjatok kicsit elbénáztam. :(
# | livia livia - 2010 09 14 ¦ 22:22:41
Ha! Jagerati! Ezt k√©ne nek√ľnk is tenn√ľnk! Javaslom az itt lev√Ķ leselked√Ķknek, hogy ideje gondolkodni. Vagy √Ķk, vagy mi? No, ne m√°n, csak mi. A t√∂bbiek meg ideje, hogy csak huny√°szkodjanak, azaz, ha itt akarnak maradni, csak laz√°n alkalmazkodjanak! Ja, √©s ne akarjanak r√∂gvest nek√ľnk alkotm√°nyt fabrik√°lni, ne akarjanak semmit, mert amit csin√°ltak, azt se megk√∂sz√∂nni nem tudjuk, de a rombol√°sukat helyrehozni megint csak √©vtizedekbe tellik. √ēr√ľlhetnek, ha luk marad a segg√ľk√∂n. R√©szemr√Ķl, ezt is betapasztan√°m.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
GenerŠlŠsi idű: 2.24 mŠsodperc
99,118,564 egyedi lŠtogatů