Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

NBH-sokk-oládé

Napl√≥Ma kurucosra szabott az id√Ķm, ez√©rt csak r√∂vid √≠r√°st illesztek √∂ssze. √ögy t√Ľnik, hogy Olstein√©k egyre-m√°sra √©szlelik a pr√©st, √©s m√©g ha Matolcsi √©s Varga nagyon kompetensnek is t√Ľnik, az, hogy sorban hazudoznak a Tv-ben el√©g aggaszt√≥. No nem nekem, hanem nekik. √ögy t√Ľnik, hogy annak ellen√©re, hogy a zsid√≥ a magyar √°llampap√≠rok felv√°s√°rl√°s√°ba kezdve √ļgy akarja felt√ľntetni az orsz√°got, mintha biztons√°gos lenne a befektet√Ķk sz√°m√°ra, az√©rt a gazdas√°gi elemz√Ķk le√©rt√©kelt√©k a zsid√≥-gyarmatot, s lassan, de biztosan a 3.vil√°g-beli kateg√≥ri√°ba sorol√≥dunk. Soros j√°t√©ka ez, de √©ppen ez√©rt tiltott√°k ki Indok√≠n√°b√≥l is, mert spekulat√≠v man√Ķverei teljesen ellehetetlen√≠tett√©k a t√Ķzsd√©t. A j√≥ ebben, az, hogy ha ez kell az embereknek, hogy r√°√©rezzenek a v√°ltoz√°s sz√ľks√©gszer√Ľs√©g√©nek √≠z√©re, akkor csak legyen rosszabb! Sokkal rosszabb! Ma erre jelet is l√°ttam, mert a T√∂k√∂l-zsid√≥ b√°zis ir√°ny√°ba 6 helikopter rep√ľlt a d√©lel√Ķtt folyam√°n k√∂tel√©kben, s mind rend√Ķrs√©gire volt ping√°lva. Hajaj, itt m√°r biztos kem√©ny dolgoknak kell lenni. Valaminek lennie kell, mert az NBH – s agysejthi√°nyosok √ļjra elkezdt√©k a hepci√°skod√°st. M√©g nem vett√©k a b√°tors√°got, hogy engem k√©rdezzenek, mert jobban szeretn√©nek valami indokot kital√°lni ahhoz, hogy „kivonjanak a forgalomb√≥l”. Nagyon unom m√°r a h√ľlyes√©geiket, de hogy √©rtessem meg vel√ľk, hogy nem akarok p√°rtot alap√≠tani, b√°rmennyire is szeretn√©k, se mozgalom nem leszek, hi√°ba adnak erre tippeket, de az egyenesen tetszik, ha k√©rd√©seik arra ir√°nyulnak, „hogy mikor hagyjuk m√°r abba a t√©nyfelt√°r√°st?”. Ez egy paradox instrukci√≥, amely val√≥j√°ban arra utalhat, hogy √Ķket Mossad telesen kereszt√ľl-kasul h√≠n√°rozta, ez√©rt szeretn√©k, ha tov√°bb vinn√©nk a nemzetment√©st egyed√ľl, n√©lk√ľl√ľk. √Črtettem az utal√°st √©s jelzem, hogy ha m√©g sokszor elism√©tlik, hogy „t√ļl sokan vagyunk m√°r”, akkor el is hiszem, s ha eljutunk az √∂nkorm√°nyzati szavaz√≥sdiig, akkor meglepet√©sk√©nt sz√°m√≠thatnak arra, hogy minden √∂nkorm√°nyzatban legal√°bb egy ember√ľnk ott lesz! Mert az√©rt biztos, ami sitzer! De err√Ķl m√©g korai besz√©lni, mert a meglepet√©s csak √ļgy az, ha akkor der√ľl ki, amikor m√°r nem tudnak be√©p√ľlni a rendszerbe a mocskos kis EU-nuch zsid√≥ √ľgyn√∂k√∂csk√©ik. Az √©let teh√°t megyen tov√°bb! √ćgy ut√≥lag is k√∂sz√∂n√∂m az inform√°lis seg√≠ts√©get a szolg√°latokt√≥l, akik akaratlanul is √©s provok√°ci√≥ik √°ltal, de az igazs√°g szeker√©t tologatj√°k. Itt van r√° a pr√©da!

„Tisztelt Posta Imre √ör!

P√°rt√°ll√°st√≥l √©s meggy√Ķz√Ķd√©st√Ķl f√ľggetlen√ľl szeretn√©m √©rtes√≠teni, hogy a XII. ker√ľletben, az 59-es villamos vonal√°n, az Apor Vilmos t√©r √©s a Farkasr√©ti Temet√Ķ f√Ķbej√°rata k√∂z√∂tt kb. 10 helyen olvashat√≥ a www.postaimre.com webc√≠m, ami - elvileg - nem k√©ne, hogy zavarjon ak√°rkit is, hab√°r nem fizetett hirdet√©s. A gond azonban ott kezd√Ķdik, hogy a feliratok a h√°zak fal√°n ill. ker√≠t√©s√©n olvashat√≥k, melyek k√©k fest√©ksz√≥r√≥val, m√≥dfelett ig√©nytelen m√≥don lettek r√∂gz√≠tve. Inform√°ci√≥hordoz√≥k√©nt kiv√°l√≥ fel√ľlet egy frissen festett h√°z fala, vagy term√©sk√Ķb√Ķl k√©sz√ľlt ker√≠t√©se - amire m√©g r√° sem lehet festeni -, azonban ink√°bb felh√°bor√≠tja a j√°r√≥kel√Ķket.

Felt√©telezem, hogy nem √Ėn vagy k√∂zeli hozz√°tartoz√≥ja, bar√°tja stb. firk√°lta fel a falakra a sz√∂vegeket; azonban - ha √Ėn nem √©rt egyet ezzel a firk√°val - k√©rem, legal√°bb a weboldal√°n jelen√≠tsen meg egy eln√©z√©st k√©r√Ķ cikket azok sz√°m√°ra, akik a h√°zuk oldal√°n olvasgatj√°k nap mint nap a www.-os c√≠met. Amennyiben m√°r el√Ķz√Ķleg megtette - mert nem olvastam el az √∂sszes cikk√©nek c√≠m√©t - tekintse levelemet semmisnek.

√údv√∂zlettel:…”No persze nem tagadom, hogy k√∂zben er√Ķsen figyelnek a haza√°rul√≥ surm√≥k, mert mikor reggel a netem elind√≠tom, kb. 4-5 percig azt sem tudja, hol van a merre √©s a Google saj√°t mag√°t sem k√©pes felismerni. Lehet, hogy direktben a Pentagramm√°ban, √©s TelAvigdorban is √°t kell menni a vonalamnak a sz√Ľr√Ķn, hogy elindulhassak! Levelez√©seim is laz√°n ellen√Ķrizhetik, de a telefonr√≥l nem is besz√©lek! √Čdes any√°tok hogy van? Egy Kerecsennek √°tk√ľld√∂tt MMS-em is 5 napig utazott az √©terben, mert ugye ez manaps√°g √≠gy praktikus, de m√°r levelet is hamis√≠tanak a m√°s nev√©ben √©s helyettem is megtehetik, azonos mail-c√≠mmel!

„Szia Imre,

Van egy j√≥ √ľzleti √∂tletem sz√°modra, ha √©rdekel. Ezt ak√°r egy√ľtt tudn√°d csin√°lni Kerecsennel Csepelen is.

√údv:…”

Ment a v√°lasz is, amire a meg nem lep√Ķ reakci√≥ √©rkezett!

„Szia Imre,

Furcsa, mert nem k√ľldtem mostan√°ban √ľzenetet. L√°tom, hogy az √©n @ c√≠mem van rajta √©s csak pislogok. R√°as√°sul azt is l√°tom, hogy a kedvenc bet√Ľt√≠pusommal van √≠rva √©s m√©g nagyobbakat pislogok. Csod√°latos id√Ķket √©l√ľnk √©h? Szerintem valaki most nagyon viccesnek tal√°lja mag√°t, aki ismer t√©ged √©s tud r√≥lam is….”

Sz√≥val, aki az √©n c√≠memr√Ķl √≠r, nem biztos, hogy √©n vagyok. Eml√©keztek m√©g, amikor Lica telefonj√°t vette fel a csupor NBH-s √©s belesz√≥lt, √ļgy, hogy k√∂zben Lica kez√©ben volt a megh√≠vott k√©sz√ľl√©k? Megmosolyogtat√≥, de nyilv√°n ett√Ķl nagyobb diszn√≥s√°gra is k√©pesek, mert √©rzik, hogy a hurok megszorult. Nem kellene hepci√°skodni elvt√°rsak, mert ha ennyire h√ľly√©k vagytok, akkor ink√°bb h√ļzz√°tok meg magatokat. Egy √©vvel legal√°bb lek√©st√©tek a csatlakoz√°st az inform√°ci√≥s rendszeretekkel, s nyugi, nem akarok p√°rtoskodni, ha megy a demokr√°cia an√©lk√ľl is. Az√©rt arra k√©rlek benneteket, hogy t√ļl nagy baroms√°got ne csin√°ljatok, mert egy viccess√©gi szint f√∂l√∂tt nektek is a pimpilire lehet l√©pni √©s hanyatt d√∂nteni a teljes hord√°tokat. Ha csak kicsit vagytok szemetek, az belef√©r, majd ledolgozz√°tok k√©s√Ķbb, de ha olyasmit tesztek, amit k√©s√Ķbb m√°r hi√°ba b√°nn√°tok meg, az√©rt egy√©ni √©s kollekt√≠v felel√Ķss√©ggel tartoztok, s tudhatj√°tok, hogy a parlamenti mossados helyek sz√°ma is egyre korl√°tozottabb!

No de hagyjuk, mert h√ľly√©knek besz√©lhet az ember! Az, hogy Olsteint kir√°lynak akarj√°k tenni m√°snak is felt√Ľnt v√©gre! Persze a zsid√≥-papi benne van nyakig, mert ugye Schmitt Palit ilyen sebt√©ben kegyben nem r√©szes√≠tette volna egyetlen kereszty√©ny ember sem!

„Imre!

Ma kaptam egy emailt ezzel a szöveggel:

erdekes dolgot fedeztem fel, vagyis nem tudtam felfedezni. talalkozott egy rakas miniszterelnok, elnok politikus stb castel gandolfoban, a papa nyari rezidenciajan augusztusban, de senki nem beszelt egy szot se rola, sehol nem irtak rola csak most lattam egy nepszabadsag cikket hogy orban ott mar talalkozott a papaval valoszinu. azt nem harangoztak be ugy mint a mostani schmitt talalkozot. most kerestem a neten hatha talalok valamit a konferenciarol de semmi nem jon fel egy hotelen kivul. probald mar meg te is, lehet hogy en rosszul csinalok valamit. vagy nagyon jol sikerult eltitkolniuk a papaeknak a talalkozot es a vilagon senki nem irt rola a nepszzabadsagon kivul.”

Link

S még egy kis röpke hír, de csak a zsidó ingatlan-ingatag-busi-nes miatt:

√údv! R√∂vid leszek, illetve egy vide√≥t k√ľld√∂k, a l√©nyeg benne van. M√°r √©p√ľl az "idegeneknek" sz√°nt k√©nyelmes lak√≥park centrum. Minden extr√°val term√©szetesen.
C√≠mszavak: T√∂r√∂kb√°lint, T√ľk√∂rhegy, izraeli befektet√Ķk, h√°romezer ember, lak√≥park

Link

No akkor ma sem t√°rtunk fel semmi l√©nyegeset, s nem der√ľlt f√©ny semmi k√©ts√©ges t√©ny√°ll√°sra. NBH, KBH, NNI-s Mossad-husz√°rok, lehet vakar√≥zni, mert ahhoz √©rtetek. Nem baj, mert nem sok√°ig fog tartani, b√°rhogy is kezd√Ķdik a m√≥ka, s ut√°na lehet majd √°lm√©lkodni milyen messzire is rep√ľlt el az anumaki √Ľr√°llom√°s!

HozzŠszůlŠsok

# | Tulok Tulok - 2010 09 13 ¦ 19:06:50
A f√∂sv√©nys√©g √©s a kapzsis√°g k√©t testv√©r, k√©z a k√©zben j√°rnak! Val√≥j√°ban csak spekul√°ci√≥r√≥l van sz√≥ egy manipul√°lt p√©nzpiacon! Olstein felverte a frank√°rfolyamot, hogy az ingatlancsomagokat √©rt√©kes√≠teni lehessen (most 60.000 ingatlant), de a "kis but√°k" elfelejtik, hogy m√©g miel√Ķtt nekikezden√©nek, m√°r mindenki tud r√≥la, mert elk√∂vett√©k azt a "cs√ļnya" hib√°t, hogy mindenkit h√ľly√©nek n√©znek! Ami pedig nem megy lebecs√ľl√©ssel, majd megy er√Ķszakkal, szerint√ľk! K√ľls√Ķ √©s bels√Ķ (lassan mindenki az lesz) ellens√©ggel kell harcolnia ("egy" p√°rtunk √©s) korm√°nyunknak, mert szaporodik az "ellens√©g" bel√ľlr√Ķl is k√≠v√ľlr√Ķl is, jobbr√≥l, balr√≥l, keletr√Ķl √©s nyugatr√≥l, de √©szakr√≥l √©s d√©lr√Ķl is!
J√≥ lenne konkr√©t bels√Ķ ellens√©get is "csin√°lni", de nem lesz√ľnk p√°rt, sem szervezet! Sokan, azok akik nem olvast√°k "Kisk√°t√©t", vagy az MFNK elk√©pzel√©seit, nem √©rtik mi√©rt? Az√©rt mert egy illegitim rendszer t√∂rv√©nyei szerint alakult szervezet, p√°rt, az elnyom√≥ rendszer szab√°lyai, t√∂rv√©nyei alapj√°n kapna jog√°ll√°st, illetve lehetne bet√≠ltani, √©s ezzel m√°r a jelenlegi, √°ltaluk kre√°lt jog form√°j√°ban is t√°madhat√≥v√° v√°lna!
"Szeg√©ny" Lica! M√°r akkor is telefon√°l, amikor nem is, de lesz ez m√©g rosszabb is! Azt szokt√°k mondani, hogy aki hazudik az lop! Aki lop az csal is, √©s hajlamos a rabl√°sra, √©s akit tetten √©rnek, gyilkolhat is! Ha m√°r ezt is megszokta, semmi sem tartja vissza a t√∂meggyilkoss√°gt√≥l, majd a "nagy√ľzemi" alkalmaz√°s√°t√≥l! "Politikusaink" jelent√Ķs r√©sze m√°r t√ļl van a rabl√°si-csal√°si f√°zison (a t√∂bbi most tan√ļlja), de a "f√Ķkolomposok" m√°r mindegyiken! Mondan√°m, hogy aki nem hiszi, j√°rjon ut√°na, de m√°r ezen is t√ļl vagyunk a legt√∂bben!
Az "X"-idk lak√≥park √©p√ľl, de az a k√©rd√©s kiknek, mert mind potenci√°lis c√©lpont! V√©lem√©nyem szerint, akik oda k√∂lt√∂znek, sz√°moljanak az izraeli kaz√°rok okgener√°l√≥s, √©s √∂nfel√°ldoz√≥s taktik√°j√°val, vagyis: ha van olyan h√ľlye, hogy megb√≠zik a fajt√°j√°ban, "√Ėnt" fel√°ldozz√°k! Nem mi fogjuk megenni √Ėn√∂ket az √©lelmiszerhi√°ny idej√©n (b√°r k√©ts√©gtelen, hogy exportk√©pesek lesz√ľnk), hanem az √©gb√Ķl hull√≥ "manna", vagyis a meteorz√°por helyetti rak√©taz√°por fogja pirosra s√ľtni, majd odakozm√°lni √∂nk√©ntes, hullajel√∂lt (er√Ķszakosan m√°sok hon√°t elfoglal√≥) bev√°ndorl√≥inkat.
# | Rokkenroller Rokkenroller - 2010 09 13 ¦ 19:38:09
"Ha eljutunk az √∂nkorm√°nyzati szavaz√≥sdiig, akkor meglepet√©sk√©nt sz√°m√≠thatnak arra, hogy minden √∂nkorm√°nyzatban legal√°bb egy ember√ľnk ott lesz!"
???
Most akkor mégis szavazósdi?
Ezt nem √©rtem,pl√°ne az√©rt nem mert ha akartam volna,√©n is indulhattam volna az √∂nkorm√°nyzatin,de √©n az eddig valott,√©s √°ltalam helyeselt politikai homokoz√≥n k√≠v√ľl marad√°s miatt nem tettem...
Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl tudni fogok mindent mi n√°lunk t√∂rt√©nik... :)
# | LOVAGINA LOVAGINA - 2010 09 13 ¦ 19:47:27
√Ėnjel√∂lt kir√°lyunk tal√°n a koron√°z√°s√°t k√©sziti el√Ķ, de lehet, hogy csak gy√≥nni ment.
Az egyház velejéig rothadt, milyen erkölcsi értékeket közvetithetne?-Istent nem lehet egy-házba bele tuszkolni.A valódi vallás nem a papok által kreált, intézményesitett valami.Mind ez csak arra volt jó bizonyos embereknek, hogy a vallás nevében hóditsanak, gyilkoljanak.
P√°pa vagy politikus, nekem egy kutya!Fel√Ķlem h√°nyhatj√°k a keresztet, vagy ak√°r a bukfencet, mert √ļgy is az lesz a v√©ge!
# | LOVAGINA LOVAGINA - 2010 09 13 ¦ 20:09:20
Val√≥szin√ľnek tartom, hogy akiket f√∂lh√°borit Imre oldal√°nak k√©retlen rekl√°mja,azok nem olvass√°k a Posta imre. com-ot,/√©n a hely√ľkben m√°r az√©rt is kiv√°ncsi lenn√©k r√°/igy oka fogyott az eln√©z√©st k√©r√©s is.

√Čn sem szeretn√©m ha √∂sszefirk√°ln√°k a h√°zam fal√°t, de szivesen cser√©ln√©k azokkal, akiknek csak ennyi a probl√©m√°juk!Egy√©bk√©nt az √©n h√°zam is meg van jel√Ķlve, egy l√°thatatlan D√°vid csillaggal, ami sv√°jci frankban materializ√°l√≥dott, de ezt nem tudom megoldani 1-2 liter falfest√©kkel!
# | Tulok Tulok - 2010 09 13 ¦ 20:19:54
LOVAGINA! A sv√°jci frankban kiadott neml√©tez√Ķ eur√≥ fedezettel (amit nek√ľnk kell k√©tszeresen visszafizetni IMF hitelk√©nt) "rendelkez√Ķ" forint hitelnek rem√©lhet√Ķen bealkonyodik! Legal√°bb is ezen vagyunk! "Csak" egy "kicsit" nagyobb aktivit√°sra lenne sz√ľks√©g az √©rintettek r√©sz√©r√Ķl!
# | postaimre postaimre - 2010 09 13 ¦ 20:40:55
Kicsit nyomják az oldalt most is. Ledobált róla!

Tulok, mi ez a 60 000 lak√°s-t√©ma? T√°n nem az √°rverezett csomag ki√°rus√≠t√°s√°r√≥l van sz√≥? Kifejthetn√©d b√Ķvebben, b√°r sejt√©seim vannak!

Rokker, a szavaz√≥zsdiban nincs √©rtelme r√©szt venni, de ezt nem neked, hanem a nyomi NBH-s zsidajainak √≠rtam, √Ķk √©rik majd!

Lovagina, m√°r rendeztem az √ľgyet, mert nem tehetek r√≥la, hogy valaki firk√°l, s nem is szorult az enged√©lyemre, de nem is n√©zem j√≥l szemmel, mert ha n√©zn√©m, akkor az belekancsalodn√©k!
# | Tulok Tulok - 2010 09 13 ¦ 22:29:15
Imre! Err√Ķl m√°r √≠rtam a "Csal√°s, csal√°s h√°t√°n" topickban
http://postaimre....admore=339
Nem friss információ már (kb. 2 hetes)!

"A bankoknak 60.000 ingatlant kell √°tadni egy csomagban, az izraeli ingatlanfelv√°s√°rl√≥ c√©gnek, amit k√©t j√≥lismert magyarorsz√°gi ingatlanspekul√°ci√≥kkal foglalkoz√≥ konzorcium bonyol√≠t le. Az ingatlanok tulajdon√°t√≠r√°sa fokozatosan fog megt√∂rt√©nni! Az els√Ķ hull√°mban betelep√ľl√Ķ, 60.000 izraeli csal√°d (300-400 ezer ember), a fentiekben is ismertetett m√≥dszerekkel fogja kilakoltatni ingatlanjaib√≥l a jelenlegi tulajdonosokat!"
# | gabi gabi - 2010 09 14 ¦ 03:02:56
Imre, az √≠r√°sodban az eml√≠tett Indiai befektet√Ķ, nem soros volt, hanem Rokefeller, √©g t√°n1999-ben, Nagyon eml√©kszem a h√≠rre, nem tudom mi√©rt, De az egy√©rtelm√ļ volt, hogy ha √Ķk oda beteszik a l√°bukat, akkor az indidiai mez√Ķgazdas√°gnak is annyi. T√©nyleg k√Ķkem√©nyen nyomulnak, √©s csak sivatag marad ut√°nuk V√°s√°r√≥lni mentem a Lidlebe, gondoltam f√Ķz√∂k lecs√≥t, mert id√©n meg nem ettem. A paradicson olcs√≥ volt, de megn√©ztem honnan sz√°rmazik? Lengyelorsz√°gb√≥l. Nem vettem meg, lehet, hogy nem fogok id√©n lecs√≥t enni! Nem k√∂telez√Ķ.
# | LIBONA LIBONA - 2010 09 14 ¦ 08:42:11
Most ezt ertsem ugy hogy a legolcsobb ingatlan (Pl:3 millio forint, ami mar osszedulofelben van de hatalmas telek van hozza ) ezt a zsidoknak fogjak atpaszolni ugy hogy az Oshonos MAGYARSAGNAK mar nem lessz hol laknia ,elnie ( mert mar se munkaja,sem egy darab foldje sem lessz)Ezeket az olcso ingatlanokat fogjak osszegyujteni es csomagokban arulni az "UJ MAGYAROKNAK =zsidoknak ) Tehat a HAZAARULO ZSIDO "MAGYARNAK "MONDOTT KORMANY kozremukodesevel telepitik be az uj 'HONFOGLALAOKAT "

EZ NEM FOG FFELTUNNI A VILAGNAK ?
Hiszen a zsidoknak teljessen mas karakteru arcformaja van mint AZ OSHONOS MAGYARSAGNAK !!!
# | LIBONA LIBONA - 2010 09 14 ¦ 08:51:30
Gabi ! A zsido LIDL-ben mar szinte nincs is magyar zodseg-gyumolcs ! Amire meg rairjak az is ketseges hogy Magyar aru. En mar hallottam azt is hogy a "magyarnak mondott LISZT " igazabol masodosztalyu roman liszt. A jo minosegu MAGYAR LISZTET ( amit a magyar foldmuvelesbol elok allitanak meg elo .,azt a zsido felvasarlok szaret-hugyert vaszik meg !!! Azutan kulffoldon tobb EURO-ert ertekesitik a TOBBI EU-s tagallamban ! Nezzunk korul hogy melyik orszagnak mekkora buzatarmo foldjei vannak !!!SVAJC ???AUSZTRIA?SKANDINAV ORSZAGOK ?? SZERBIA ?SOROLJAM ?
A zsidok ezert jonnek ide a MI HAZANKBA MERT IZRAEL SIVATAGI TERULET !!
Magyarorszag pedig maga a KANAAN !

EBREDJ MAGYAR !!!!
NE VASAROLJ ZSIDOTOL !

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

Mťg nem ťrtťkeltťk
GenerŠlŠsi idű: 0.94 mŠsodperc
83,603,767 egyedi lŠtogatů