Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Akula versus Delfin

Napl√≥Nem is tudom, hogyan, mivel kezdjem, b√°r bevallom, nem vagyok t√ļlzottan inspir√°lt. V√°rom a sok kibontakoz√≥ elm√©t, aki zsenialit√°s√°val brill√≠rba bor√≠tja a bilid√∂nt√∂get√©st. Na mindegy! Nem nagyon akad jelentkez√Ķ, de h√°t a ny√°r addig is „tombol”, √≠gy megy n√°lunk is tov√°bb a sz√ľnidei "dolcse vita", ami n√©ha √°tcsap "akuna mat√°t√°ba", viharokba √©s sokakn√°l kollekt√≠v csal√°di √∂ngyilkoss√°gi rohamokba, mert m√°sr√≥l sem sz√≥lnak a h√≠rek, csak gyilkol√°sz√°sr√≥l. Ugye felt√Ľnt. Ami pedig az id√Ķj√°r√°s-befoly√°sol√°st illeti, ott a tegnapi zivatar-kering√Ķ, szupercella-j√°rv√°ny azt juttatta eszembe, hogy ez a legjobb felvezet√Ķje egy √°gy√ļd√∂rg√©ses, aknarobban√°sos beszoktat√°snak. Mondjuk a k√°rok ott nagyobbak lesznek –mert lesznek- ha minden j√≥l alakul. Na l√°ssuk sorj√°ban, ha m√°r ilyen gyorsan bek√∂sz√∂nt√∂tt az √Ķsz, vagy elk√∂sz√∂nt a ny√°r?

Ma m√°r nem k√©rd√©s, hogy az id√Ķj√°r√°si z√≥n√°k, √©vszakok elcs√ļsztak, √∂sszekeveredtek √©s ez a fajta rendezetlens√©g az √ļj egyens√ļly be√°ll√°s√°ig fog tartani, ami tal√°n nem lesz z√∂kken√Ķmentes. A jelenlegi folyamat l√°tv√°nyosabb r√©sze a figyelemmel k√≠s√©r√Ķk szerint 1972-73 t√°j√©k√°n indult el. Ez fejl√Ķd√∂tt fel od√°ig, hogy nem is oly r√©gen Franciaorsz√°gban komoly diplom√°ciai gond kerekedett abb√≥l, hogy hi√°ba van az orsz√°g vizekt√Ķl √∂vezve, csapad√©k egyre kevesebb jut nekik. Nos, amikor √©szlelhett√©k a beavatkoz√°s sz√ľks√©gess√©g√©t √©s megalkott√°k a „m√©rn√∂k-projekt”-et, amit r√©szleteiben siker√ľlt m√°r nek√ľnk is HAARP √©s chemtrail form√°j√°ban megismern√ľnk, akkor hivatalos indokk√©nt tal√°n √©ppen a kl√≠mav√°ltoz√°s √°lc√°z√°sa lehetett az indok. √Ām ezt fegyverk√©nt, biol√≥giai, vegyi √©s √∂kol√≥giai csap√°sm√©r√Ķ eszk√∂zk√©nt kezdt√©k el m√Ľk√∂dtetni a megb√≠zott kivitelez√Ķk, akik a mostani ismeretein szerint cinzsid√≥knak mondhat√≥k. Bizony, el√©g nagy a gond az eltol√≥dott z√≥n√°k miatt √©s ha a mostani manipul√°lt csapad√©k-z√≥n√°s jelens√©get vizsg√°ljuk, akkor azt √°llap√≠thatjuk meg, hogy a K√°rp√°t-medence nem is a mediterr√°n, hanem a szubtr√≥pikus kateg√≥ri√°ba sorol√≥dik, √©s szinte √°tmenet n√©lk√ľl, nagy h√Ķm√©rs√©kleti ingadoz√°sokkal, a Nap fokozott intenzit√°s√°t√≥l √∂vezve – amely az egyenl√≠t√Ķi ter√ľletekre volt jellemz√Ķ- jelentkezik. Azt, hogy a migr√°ci√≥ra n√©zve vil√°g szinten ez mit jelent, nem kell ragoznom. A lakhat√≥ ter√ľletek szemmel l√°that√≥an √°trendez√Ķdnek √©s a gazdas√°gi h√°bor√ļ egyik t√©tje is nyilv√°nval√≥an ezen ter√ľletek megszerz√©se √©s birtokban tart√°sa volt. Aprop√≥, ha m√°r a Napn√°l tartottunk √©s akkor megeml√≠tem a Hold el nem feledhet√Ķ t√©mak√∂r√©t sem. Nos, nem lez√°rva a t√©m√°t, de a Hold 13500 √©vvel ezel√Ķtt lett p√°ly√°ra √°ll√≠tva, ami okozott n√©mi f√∂ldreng√©st. Ennek nyomait viseli a D√©l-Amerik√°ban a m√°sf√©l kilom√©ter magasba ker√ľlt √≥ce√°ni hal√°sz-falu-kik√∂t√Ķ √©s a s√≥s tengervizet tartalmaz√≥ t√≥ is…A Hold f√Ķ c√©lja, hogy h√Ķgener√°l√°st √©s eloszt√°st v√©gezzen a F√∂ld magja √©s a k√∂peny k√∂z√∂tt. N√©lk√ľle a bolyg√≥ √≥r√°k alatt betonn√° fagyna ma is. A Hold 1.66 g-vel 400 ezer km-r√Ķl nem lenne k√©pes az √≥ce√°nokat mozgatni . Ehhez 13.1 G kell. Tal√°n sokan hallottatok a bolyg√≥ felsz√≠n√©n tal√°lt megfagyott √°llatokr√≥l is. Nos, mikor a rendszer be√°llt, volt n√©mi √°tmeneti „hideg”, mert el√©g zord id√Ķk j√°rtak. Ezzel az ismeretanyaggal k√≠v√°n nek√ľnk j√≥ evol√ļci√≥t a kutat√≥k csapata.

Azt√°n l√°ssuk csak a fukushimai atomer√Ķm√Ľvek eset√©t. Ma meg√≠rt√°k, hogy le√°llt a h√Ľt√©s √©s nincs √°ram az 3-4-es reaktor-blokkban sem. Nos nem mondtam, de m√°r al√°robbantottak ezeknek a r√©szeknek. Alul √ļgy is olvad bele √©s „szennyezi” a vizeket. Gyakorlatilag most az van, hogy valamit mondani kell a h√©tk√∂znapi embereknek is. A dalnak ott m√°r v√©ge van √©s azt a megold√°st v√°lasztott√°k, amit v√°laszthattak. Nem volt m√°s megold√°s. Egy√©bk√©nt az elszabadult Stuxnet-v√≠rus okozta galiba miatt van most bajban a t√∂bbi atomos t√°rsas√°g is, de nem kicsit. A n√©metek a nagy riadalomban le kellett √°lljanak, de ez minimum 30%-os orosz g√°z t√∂bblet-behozatalt jelent most nekik. A v√≠rus elszabadult √©s most gar√°zd√°lkodva a megalkot√≥i sz√°m√°ra legal√°bb olyan vesz√©lyes, mint akiknek sz√°nt√°k. Kiss√© √°t lett √≠rva a k√≥dja, √≠gy a rendszerekben ak√°rki √©szre sem vesz, de nem is tud vele mit kezdeni. A j√≥ √∂reg manu√°lis technol√≥gi√°t nem lehet √≠gy manipul√°lni. A villanyharang, ha megzavarodik, akkor b√°rmikor k√©pes el√ľtni a delet, vagy √©ppen nem el√ľtni, ha d√©l van, akkor sem. Adott esetben az „emberi” t√©nyez√Ķnek lehet itt m√©g n√©mi kedvez√Ķ szerepe. Egyszer√Ľen nem szabad mindent automatiz√°lni!

De ha m√°r atomozunk, akkor had f√Ľzzem hozz√°, hogy nem kicsi √°trendez√Ķd√©sre lehet sz√°m√≠tani ezen a t√©ren (is). Hatalmas nagy gondok vannak az Ur√°n ter√©n, mert elfogyott. Vagyis majdnem. Copacobana homokj√°ban igen nagy mennyis√©gben van jelen a T√≥rium, de gazdas√°gtalan kitermelni, m√≠g a jelenlegi b√°ny√°k 1,5-2 %-os kitermelhet√Ķs√©ge sem rent√°bilis. A leszerelend√Ķ atomt√∂ltetekkel ki lehet m√©g tolni az atomkorszakot, de ez sem lehet v√©gleges megold√°s. Afrika Ur√°n-b√°ny√°it m√©g az „√Ķskorban” kitermelt√©k azok a cs√ļnya k√Ķbalt√°s majmok, akik remek√ľl haszn√°lt√°k az √Ľrtechnol√≥gi√°t mik√∂zben makogva pattintott√°k a paleolitot, hogy neolit lehessen bel√Ķle.
√Čs most van a nagy durran√°s. M√©g m√ļlt √©v elej√©n Indi√°ban megegyezett az orosz, hogy 26 atomer√Ķm√Ľvet √©p√≠t fel z√°ros hat√°rid√Ķn bel√ľl. Nem vicc! √ćrtam err√Ķl annak idej√©n, de itt van a forr√°s is:

http://www.stop.hu...

Most meg bejelentik, hogy tal√°ltak ott egy rejtett lencs√©t akkora Ur√°n tartalommal, hogy a F√∂ld eddig ismert lel√Ķhelyein √∂sszesen nincs annyi √©s olyan 13%-os kitermelhet√Ķs√©ggel. Nem ismerem a 238, 235-√∂s ar√°nysz√°mot, de az sem lehet rossz. Ilyen lel√Ķhely lehetett annak idej√©n a Mecsekben is. Rendesen √°t lesz itt rendezve a piac, √ļgy l√°tom!

De t√©rj√ľnk vissza Eur√≥p√°ba egy pillanatra. Most olvasom, hogy √ļj gazdas√°gi egy√ľttm√Ľk√∂d√©s mellet katonai sz√∂vets√©gr√Ķl is besz√©lnek az orosz, n√©met √©s francia vonalon. L√°tom, hogy a Mistral meghozta a franci√°k kedv√©t a medv√©hez √©s tal√°n a zsid√≥kat elcser√©lik valami hasznosabb dologra. Mondjuk energi√°ra, ahogy ezt a n√©metek is megteszik. Ja, az osztr√°kok szint√©n benne vannak, de √Ķk annyira nem t√©nyez√Ķk. Ezzel egyid√Ķben az ukr√°nok √ļj t√≠pus√ļ csapategys√©gek l√©trehoz√°s√°t emlegetik. NATO- rendszer√Ľ operat√≠v egys√©gekr√Ķl besz√©lnek, de most olvasom, hogy a mold√°v hader√Ķ is ny√≠ltan tagoz√≥dni akar „valamelyik” aliance-hoz. K√∂zben a t√∂r√∂k√∂k dolgoznak az iszl√°m √°llamok sz√∂vets√©g√©n √©s birodalmi szeml√©letm√≥ddal kezdik vizslatni a vil√°g hozz√°juk sorolt r√©sz√©t. Mindez persze nem tetszik zsid√≥nak √©s ma m√°r Netanjahut nevezi gy√°v√°nak Lieberman, mert feltette a k√©rd√©st, hogy mi lenne, ha bocs√°natot k√©rn√©nek a „b√©ke flotilla” elleni t√°mad√°s √©s a gyilkoss√°gok miatt?
Lavrov, az orosz k√ľl√ľgyminiszter h√°rom napot t√°rgyalt az USA-ban, de nem csak ott. A Gr√ļz helyzet is megold√≥dni l√°tszik, persze ahhoz is kell n√©mi fegyver. A franci√°k √©s Sv√°jc is hozz√°j√°rulnak, hogy olyan megold√°s sz√ľlessen, amely a Kauk√°zusban is v√©gre rendezni engedi a m√©g mindig forrong√≥ helyzetet.

Az „√ļj t√≠pus√ļ” egy√ľttm√Ľk√∂d√©s nem porhint√©s, hiszen most d√∂nt√∂tt√©k el, hogy az USA-nak ny√ļjtanak 600 milli√°rdos!!! k√©szenl√©ti hitelt az orosz-k√≠nai-n√©met-franca…”befektet√Ķk”, mert a bed√Ķl√©s√ľk mag√°val r√°ntan√° a vil√°g gazdas√°g√°t, b√°r ha j√≥l tippelek, akkor m√°r k√©szen vannak a biztons√°gi √©s a ment√Ķmell√©nyek erre az esetre √©s lesz, aki kap bele √©s lesz, akit√Ķl az eddigit is elveszik. Soros is √≠gy j√°rhat √©s ez√©rt k√©nytelen most p√©nz√© tenni az ing√≥s√°gait √©ppen akkor, amikor m√°s „ingatlanokba” fektet. Arr√≥l cikkezik az eg√©sz nyugati zsid√≥ m√©dia, hogy m√°sk√©ppen kel tekinten√ľnk az oroszra √©s a „gonosz birodalm√°nak” sztereot√≠pi√°j√°t el kell felejteni! No, micsoda meglepet√©s! Ezzel egyid√Ķben az USA-t azzal v√°dolj√°k, hogy hitel-v√°ls√°g zsarolja a t√∂bbi √°llamot √©s e nem sz√©p dolog. Nos lehetne m√©g ragozni, hogy ki √©s kivel, meg hogyan √©s mi√©rt, de minek? Merkel meg√≠g√©rte Izraelnek, hogy m√©g csin√°lnak nekik p√°r Delfin t√≠pus√ļ tengeralattj√°r√≥t, csak √ļgy ingy√©! Nos, a delfin egy okos √°llat!

Ami a hazai helyzetet illeti, itt egy√©rtem√Ľ az a tendencia, hogy Olstein-Orb√°n nemzetk√∂zi porondokon is cs√ļfosan √©s nyilv√°nval√≥an megbukott. Janu√°r √≥ta tologatj√°k el√Ķre ezt a "szerencs√©tlen" J√≥bbikot, s most az LMP is el√Ķker√ľlt a zsid√≥ reperto√°rb√≥l, √°m a v√°lt√°shoz ez m√°r nem lesz el√©g. A J√≥bbik az √©rtelmes emberek szem√©ben m√°r elhaszn√°lt kifejez√©s √©s k√∂ztudottan zsid√≥ szervez√Ķd√©s, ahogy az LMP is. Ezt nem gy√Ķz√∂m hangs√ļlyozni, s hogy mi√©rt nincs „k√ľlf√∂ldi” kapcsolata, pedig hivatalos szervez√Ķd√©s? Mert mindenki tudja, hogy a mossadal t√°rgyal, ha vel√ľk besz√©l √©s bizony sem koncepci√≥, sem √©rtelem nincs meg benn√ľk ahhoz, hogy √©rdemes lenne r√°juk √©p√≠teni. Hi√°ba van ott a t√≥th-tutsek-torockai –f√©le „intellektu√°lis” t√°mogat√≥ egys√©g, mik√∂zben azt hallom vissza, hogy Zazri-Vona CLK-s sportmecivel m√°szk√°l, amely √°ll√≠t√≥lag „kipr√≥b√°l√°son” van n√°la. V√©g√ľl is mindegy, hogy vagy van, vagy nincs. Az igazi, val√≥di helyzet m√°r sokaknak kezd derengeni, s azzal, hogy nem akarj√°k √©rteni, v√°llalni – √≠gy kezelni sem, ez√°ltal √∂nmagukra n√©zve mondanak ki hat√°rozatot. Csak arra j√≥k ezek az egyedek, hogy esetleg m√©g a cion b√∂lcs√∂d√©seinek jegyz√Ķk√∂nyve √°ltal le√≠rtakban el√Ķr√©bb juthasson vel√ľk cion egy cig√°ny√°llam .kezdem√©nye fel√©. Sajnos azon a szinten vannak tudatlans√°gban, hogy mindebben partnerek, m√©g ha j√≥hiszem√Ľen is. A gy√∂ngy√∂spatai „siker” is ezt a vonalat er√Ķs√≠ti, de ami nekik siker, sajnos a magyar nemzet sz√°m√°ra mind csak id√Ķh√ļz√°s √©s k√°rokoz√°s. Mint mondottam, ezekkel le kell sz√°molni, nagyon r√∂vid id√Ķn bel√ľl √©s brut√°lisan. Az √©rtelmesebb r√©tege tal√°n m√©g menthet√Ķ egy val√≥di magyar –magyar hazament√Ķ v√°llalkoz√°s sz√°m√°ra. Tal√°n √©rzik, hogy baj van, mert a horror-h√≠rad√≥ban m√°s sincs, csak gyilkoss√°g, √∂ngyilkoss√°g √©s hal√°l, no meg b√Ľnesetek. Gondoltam, √≠rok a „m√©diahat√≥s√°gnak” meg a szarkeszt√Ķ zsidajoknak, hogy nem kellene ennyire l√°tv√°nyosan befoly√°solva a tudatot el√Ķk√©sz√≠teni a sz√∂rny√Ľs√©gekre, mert ugyan profik √©s n√°lam is jobban csin√°lj√°k, de √≠gy ez nem √©r. Azt√°n m√©gis √ļgy d√∂nt√∂ttem, hogy nem k√∂p√∂k bele a cs√©sz√©j√ľkbe, mert v√©gs√Ķ soron azt teszik, amit kell. A h√°bor√ļr√≥l besz√©lnek √©s a h√°bor√ļ k√©peit mutatj√°k be. A trag√©di√°k sora m√©g ott √°ll garmad√°val el√Ķtt√ľnk.

Ami az √©n, illetve a mi √°llapotunkra jellemz√Ķ, azt most csak k√©pileg jellemzem, n√©mileg. Aki akarja, √©rti √©s arra a ny√ļlra asszoci√°l, amelyikre akar!


HozzŠszůlŠsok

# | hun hun - 2011 07 22 ¦ 13:35:32
Imre, nagyon √ľt√Ķs a k√©p !
# | gridaj gridaj - 2011 07 22 ¦ 14:42:14
Imre, itt Svájban 12 fok van reggelente, napközben, 22-25 ( az autóm szerint ), de van amikor 39 fok van. Ez változó. 72-ben. Csíkok
itt is vannak rendesen az égen.
# | parlagfu parlagfu - 2011 07 22 ¦ 15:12:24
Az ellen√ľnk elk√∂vetett gan√©js√°gok k√∂z√© soroln√°m a t√∂bb ezer hekt√°ros gm√≥-snak mondott kukorica irt√°s√°t is mivel ez sem tartozik az egy√©rtelm√Ľs√©g kateg√≥ri√°j√°ba. Hogy vil√°gos legyek: kibax√°s az eg√©sz √©s egy tet√Ľteny√©szt√Ķ majd aszongya t√©vedt√ľnk, vagy azt se!
# | postaimre postaimre - 2011 07 22 ¦ 15:37:26
A GMO-s Monsantos anyagot m√ļlt √©vben bor√≠tottuk szint√©n itt. Most,a mit csin√°lnak vele, az a biodiesel- miz√©ria, √ľzemanyag-dr√°g√≠t√°s, gazd√°k t√∂nret√©tele kateg√≥ria mind csak √ļgy √©rhet√Ķ meg, ha abba a keretbe foglaljuk, amelyet a zsid√≥k terveivel kapcsolatban megismert√ľnk.

gridaj, "v√°lt√≥l√°zas" a h√Ķm√©r√Ķ!
Van egy rossz h√≠rem. Az emberi tev√©kenys√©g k√∂vetkezm√©nye nem lehet k√©ts√©ges. A f√∂ld alatti atomrobbant√°sok Neutron-√°rama el√©rte a magmak√∂penyt √©s kicsit aktiv√°lta. M√°sodlagos nukle√°ris boml√°st ind√≠tott be. Beindult a bels√Ķ meleg√≠t√Ķ √©s reng√©s is t√∂bb lett, viszont az id√Ķ is "szelesebb" A hurrik√°nok m√°r az √≥ce√°n k√∂zep√©n keletkeznek. Nem v√©letlen√ľl √°lltak le azokkal a pukkant√°sokkal! -a kutat√≥k szerint. Nos, ha nem a kerek eg√©szet n√©zz√ľk, akkor nem l√°thatjuk azt sem, ami az orrunk el√Ķtt van.
# | gridaj gridaj - 2011 07 22 ¦ 16:18:06
Erre nem tudok v√°laszolni! 3000 pro nap? http:fehlok.com
# | postaimre postaimre - 2011 07 22 ¦ 16:24:34
Gridaj, nem is kell, nem az√©rt √≠rtam le. Csak √ļgy, gr√°tisz! Ha nem tudunk r√≥la, akkor nem "f√°j"!
# | gridaj gridaj - 2011 07 22 ¦ 16:28:30
Nekem f√°j!
# | Atyaeg 1 Atyaeg 1 - 2011 07 22 ¦ 16:40:43
Itt a HAARP-ról egy videó!

Most lett megcsinálva a youtubos változat összeillesztése egybe:

http://vimeo.com/...

Egyéb videók a témában: http://vimeo.com/...907/videos
# | Atyaeg 1 Atyaeg 1 - 2011 07 22 ¦ 16:51:53
A Monsant√≥ ugyan ezt csin√°lta Mexik√≥ban. Bevitte a kukorica √Ķshaz√°j√°ba a g√©nkezelt n√∂v√©nyeit. Olcs√≥n adja, sokan megveszik √©s √≠gy megfert√Ķzik a t√∂bbi kukoric√°t is. A vegyszerekt√Ķl meg betegszenek meg az emberek, amiket szint√©n √Ķk vittek oda.
# | jano jano - 2011 07 22 ¦ 17:13:02
Viktor
F√∂nn van egy kicsi pali √©s drogos. Ha bekap egy p√°r ekit elkezd k√∂rbe- k√∂rbe rohang√°lni am√≠g olyan gyorsan nem szalad hogy elektrom√°gneses er√Ķteret hoz l√©tre. Ez√©rt van a sarki f√©ny is. De ezzel van egy kis gond kell hozz√° egy arany ir√°nyt√Ľ. Abb√≥l viszont kev√©s van √©s az ilumin√°ti kezeli, akik megb√≠zt√°k N√©m√≥ kapit√°nyt hogy a ballaszt tart√°jaival csin√°lja az √°rap√°lyt.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.87 mŠsodperc
83,601,693 egyedi lŠtogatů