Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Esik es√Ķ a kip√°ra

Napl√≥Tegnap v√©gig utazva az orsz√°g egyik fel√©t meg√°llap√≠t√°sra ker√ľlt, hogy a tavaszi puszt√≠t√≥ es√Ķz√©sek, viharok ut√°n most √ļgy okoznak k√°rokat, hogy az √Ķszi betakar√≠t√°st √©s a szok√°sos talaj-el√Ķk√©sz√≠t√©si √©s vet√©si munk√°t akad√°lyozz√°k ezzel a folyamatos es√Ķztet√©ssel. Nagyon sok v√≠z hullott le a mesters√©ges felh√Ķkb√Ķl most is, de mindezt nyilv√°n a 9/11-es kiemelt √ľnnepnek k√∂sz√∂nhetj√ľk! A betakar√≠tand√≥ term√©nyek nagy r√©sze l√°bon kell, hogy megrohadjon, mert aratni √≠gy nem lehet sem a napraforg√≥t, sem a kukoric√°t, de m√©g a sz√Ķl√©szetet is komoly vesztes√©g √©ri. A terv a √©lelmiszer-hi√°ny √©s az √°remelked√©s el√©r√©se, mik√∂zben a kiszemelt magyar gazd√°kat √ļjabb csap√°s √©rheti, amit nem kompenz√°lnak csak a saj√°t fajt√°jukb√©linek –ha j√≥l sejtem. A fizet√Ķeszk√∂z√ľnk roml√°sa √©s az √ľzemanyag √°r√°nak emelked√©se, a f√Ľt√©si szezon el√Ķre-hozatala, a „cs√∂vesek” k√∂zter√ľletr√Ķl val√≥ kipaterol√°s√°nak sz√°nd√©ka, eredend√Ķen mutatja azt az ir√°nyt, amelyet m√°r tavasszal itt megj√≥soltunk, de ez csak a kezdete a komolyabb terrornak. De annak √∂r√ľl√∂k, hogy egyre t√∂bb anyag ker√ľl napvil√°gra ezzel kapcsolatban is: Link

El√Ķjelek abba az ir√°nyba mutatnak, hogy az Olsteint mozgat√≥ kezek beleh√ļznak √©s ha m√°r Drazs√© neve alatt nem j√∂tt √∂ssze a cig√°ny-magyar polg√°rh√°bor√ļ, akkor most az √°l-Pint√©r √©gisze alatt majd k√ľlf√∂ldi terrorszervezeteknek mondott egys√©gek √°ltal √°ll√≠t√≥lag t√°mogatott Magyarorsz√°gon t√∂rv√©nyesen m√Ľk√∂d√Ķ hazafias szervezetek, szem√©lyek lesznek egy j√≥l-rosszul megkompon√°lt robbant√°sos-l√∂v√∂ld√∂z√©ses sz√≠nh√°zba belevonva, term√©szetesen √°rtatlanul. Nem v√©letlen Csontrabol√≥ nyalatkozta sem, hogy lehettek t√°mogat√≥k a cig√°nygyilgoss√°gnak, csak megint r√° akarj√°k fogni az √°rtatlanokra √©s m√©g nagyobb kavarod√°st akarnak, mint ami most van. Olt√°ri hazugs√°gok fognak elhangzani √©s igazs√°gtalans√°gok t√∂rt√©nni, ha hihetek a jeleknek – s m√°rpedig eddig nem csalatkoztam a megl√°t√°sainkban. Viszont m√°r nem b√°nom, ha akarj√°k, legyen meg √©s v√©gre kezd√Ķdj√©k el a m√≥ka, ami sok v√©rrel √©s f√°jdalommal fog j√°rni, de m√°sk√©ppen nem is mehet, mert a politikai vaks√°g ide vezetett. Sz√≥ltam, jeleztem az illet√©keseknek, amit √©s ahogy tudtam, de itt m√°r nem sokat tehetek, csak annyit, hogy konstat√°lom, hogy fizikai s√≠kon √©r el hozz√°nk az ostor v√©ge √©s nagyot fog csapni. Sz√°mtalanszor elmondtam, hogy aki nem tud katonak√©nt gondolkodni, annak es√©lye sincs a rendszer m√Ľk√∂d√©s√©nek meg√©rt√©s√©re s √ļgy l√°tom, hogy a sok nemzeti gondolkod√≥ szemellenz√Ķvel j√°r-kel, a t√∂bbekr√Ķl nem is besz√©lve. Be√©rik a manna. √ögy √©rtes√ľltem, hogy Vukics tegnap lemondott, de ha igaz, akkor Herpai is az MSZ-b√Ķl kil√©pve. M√©g meger√Ķs√≠t√©sre v√°r a h√≠r, amit j√≥l c√°folhatnak, de az is elhangzott, hogy ezt√°n korona√Ķr√∂k lesznek az eml√≠tettek. Meg√©rtem √©s ez pontosan passzol is a k√©pbe. Hi√°ba mondom, hogy nem kellene sem az Alapt√∂rv√©nyt, sem a Szent Koron√°t addig er√Ķltetni, am√≠g nem v√≠vtuk vissza az orsz√°got, de √ļgy t√Ľnik, hogy vagy √∂nszorgalomb√≥l, vagy sugallatra, de tov√°bb d√ľb√∂r√∂g Olstein √ļj zsid√≥-dinaszti√°t alap√≠t√≥ koron√°z√°s√°nak el√Ķk√©sz√≠t√©se, amihez a talpal√°val√≥t h√ļzz√°k ezek a szem√©lyek √©s szervezetek. Schnitt Pali a Vatik√°nban tett a pat√°sokn√°l l√°togat√°st √©s a Szent Koron√°t emlegeti, mire a Hitler-jugend p√°pua √°ld√°s√°t is adta r√°! Eltekintve att√≥l, hogy semmi k√∂ze sincs hozz√°, az√©rt nekem tetszik ez a zsid√≥-agymen√©s, mik√∂zben Olstein itthon nagyon √∂ssze akar fogni m√°r, mert m√°sk√©ppen nem lehet kir√°ly! Vil√°gos ez, mint a nap, legal√°bbis n√©h√°nyunk sz√°m√°ra, viszont mindett√Ķl f√ľggetlen√ľl is t√ļl kellene esni a naivit√°son, hisz el√Ķbb j√∂n a harc:

„Nem tudom meg√≠t√©lni, hogy az infonak van-e jelent√Ķs√©ge vagy sem, ezt teljesen R√°d b√≠zom. Ma utaztam Debrecenb√Ķl Ny√≠regyh√°z√°ra d√©lben √©s Hajd√ļhadh√°zon √°llt egy vas√ļti szerelv√©ny mozdony n√©lk√ľl, a rakom√°ny pedig olyan 30-40 db kis katonai 'harckocsi'. Olyan mintha tank lenne, csak gumi kerekei vannak, 4 p√°r √©s persze nincs cs√∂ve √©s term√©szetesen terepsz√≠n√Ľ. Most jut eszembe, hogy egy sug√°rhajt√°s√ļ repcsi is a l√©gt√©rben volt Debrecen felett, amikor mentem az √°llom√°sra olyan 11.50h - kor. M√©g egy m√°sik sr√°c is feln√©zett, hogy "mi ez", hiszen r√©g nem volt ilyenre p√©lda.
Röviden ennyi.

... most, hogy olvasom az els√Ķ cikked jut eszembe, hogy d√©lut√°n , amikor visszafel√© j√∂ttem √©s be√©rt a vonat Debrecenbe 16.15 k√∂r√ľl, akkor meg a peronon volt egy n√©ger katona, de magyar c√≠mer volt a katonai ruh√°ja karj√°n. N√©ztem is, hogy most ez echte n√©ger vagyis k√ľlf√∂ldi, vagy egy magyar sr√°c akinek a pap√°ja vagy a mam√°ja fekete. Egy√©bk√©nt a m√°sik oldal√°n is voltak kerek jelv√©nyek, de azokat √©n nem tudtam azonos√≠tani.
Magasabb rang√ļ katona lehetett, nagyon intelligensnek l√°tszott.
√Āld√°s!”

Ha megn√©zitek azt a k√∂rny√©ket, akkor r√°j√∂hettek, hogy ott er√Ķs k√©sz√ľlts√©g van, mert √©rzi m√°r a zsir√°f, hogy nem fog ez a bek√∂lt√∂z√©s olyan sim√°n menni, ahogy tervezte. Hamarosan ny√≠lt h√°bor√ļs √∂vezet lehet√ľnk, aminek els√Ķ l√©p√©se egy ilyen kirobbantott terrorista-akci√≥nak √°lc√°zott provok√°ci√≥.

„Szia Imre!

Egy helikopter volt felett√ľnk az im√©nt, 16:17-kor Csepel k√∂rny√©k√©n, √Č-√ČNY ir√°nyb√≥l D-DK fel√© tartott.
√ögy rohantam ki az er√©lyre, amikor meghallottam a zaj√°t, √©s egy 6 mp-es vide√≥ k√©sz√ľlt r√≥la.
√ögy l√°ttam, s√°rga sz√≠n√Ľ, az alja k√©kre festve. Ut√°nan√©ztem az interneten a fest√©s szerint, lehet, hogy csak egy bizonyos "essex air ambulance" volt az (m√©ghozz√° k√©k helyett z√∂ld sz√≠nnel):

Link - Figyelek tov√°bb, mindent.

√údv√∂zlettel:”

Budapesten sok-sok helikopter, ment√Ķ √©s t√Ľzolt√≥ mozog, mert erre alibij√ľk is van, mik√∂zben a katasztr√≥fajv√©delmisek is gyakorlatoznak, csak m√°r azt nem lehet tudni, hogy ki –kicsoda √©s milyen c√©lb√≥l is teszi azt, amit!

√Ām az eg√©sz r√©gi√≥ra kiterjed a mocorg√°s, mert csapat√∂sszevon√°sokat folytatnak m√°shol is:

„Szia Imre!
Az ut√≥bbi napokban meglehet√∂sen sok, naponta t√∂bb katonai, k√∂szt√ľk Herkules g√©p is startol a Stuttgarti rept√©r amerikai r√©sz√©r√∂l. Ma kett√∂t is l√°ttam.
√Āld√°s”

L√°ss√°tok be, hogy az √©rtelem csak kevesekben foganhat meg, mert a z√∂me nagyon le van h√ľly√≠tve √©s m√©g √©lvezi is, hogy agya hely√©n csak egy feh√©rjehalmaz tal√°lhat√≥. Nem fogt√°k fel, hogy megtervezett l√©p√©sek sorozata az, amit l√°tnak, s ennek szimb√≥lum-rendszer√©t ezzel egyid√Ķben megtal√°lhatjuk az orrunk el√© is tolva.

Persze a Jobbik nemzeti taxija sok magyarnak adhat munk√°t √©s biztos nem is kellett megfinansz√≠rozni, de az√©rt elgondolkoztat√≥, mik√∂zben a T√≥th-Toro a Club 64-es buzib√°rb√≥l csin√°lhatott ©HVIM 64 nemzeti meleged√Ķt. Er√Ķs szellemi negat√≠v t√∂ltettel b√≠rnak √°m ezek a kisiklatott dolgok.: Link / Link

Eml√©kezetek a Jobbik v√°laszt√°si eredm√©ny√©re, ami pontosan: 16.66%-ot hozott a v√©letlennek k√∂sz√∂nhet√Ķen!: Link

Ez pedig a JEL!: Link / Link / Link

Erre a gondolatra ma reggel √©bredtem, erre a honlapon a k√∂vetkez√Ķ k√≠n√°lat √©rkezett √©s ez √∂sszev√°g a vatik√°ni Schnitt Palis, Olsteinos t√∂rt√©nettel!: Link

√Čs ak√∂zben a Washington Posta azt √≠rja, hogy Izraelben egyed√ľl√°ll√≥ jelens√©g az, hogy ez a csod√°latos Netanjahu - akit nem akarnak vesztesk√©nt felt√ľntetni, mert ezt az egoja nem b√≠rn√° ki-, k√©pes arra, hogy a nyugati partvid√©keir√Ķl lemondassa a zsid√≥kat a palesztinok jav√°ra, s ezt ezzel a csod√°latos n√©p-nemzeti-felekezeti t√°mogat√°ssal tudja el√©rni! M√°r majdnem Olstein Viktori a hasonlat √©s a magaslat, ahov√° felemelik √©s az a nemzeti √∂sszefog√°s is, amit itt √©s ott is √∂sszehazudoznak a l√°tszat meg√Ķrz√©se √©rdek√©ben!

HozzŠszůlŠsok

# | Tulok Tulok - 2010 09 11 ¦ 14:46:40
Az √©n megl√°t√°saim szerint, l√©p√©sr√Ķl-l√©p√©sre haladnak, √©s nem akarnak l√°tv√°nyos konfront√°ci√≥t! Eddig is √≠gy csin√°lt√°k! Nem akarnak egyszerre nagy v√°ltoz√°st, csak csepegtetnek. Az orsz√°gellenes √∂sszeesk√ľv√©sben a teljes politikai elit b√Ľnr√©szes, de m√©g azok is azzal nyugtatj√°k magukat, akik elk√∂telezettek, hogy ny√≠lt ellen√°ll√°sra "nem √©rett meg a helyzet"! Mire "meg√©rik", minden sarkon katonai j√°r√Ķr√∂k fognak √°llni Eur√≥pa szerte!
(janu√°r 25. EKB tervezet)
# | Miksakuty√≥ Miksakuty√≥ - 2010 09 11 ¦ 16:29:15
Igen, egy√©rtelm√Ľ, hogy a betakar√≠t√°st null√°zz√°k le! A sz√Ķl√Ķsgazd√°k is panaszkodnak, m√°rmint a "kicsik". nem eg√©szen √©rthet√Ķ, hogy mi√©rt, hiszen az APEH sz√≥lt, hogy tov√°bbra is ellen√Ķrzik a sz√ľretel√Ķket, valamint valamelyik Tiff√°n Vill√°nyb√≥l a r√°di√≥ban el√≥adott arr√≥l, hogy az idei sz√Ķl√Ķterm√©s pr√≠ma, mert az id√Ķj√°r√°s nagyon j√≥ volt!!!(azt sajnos nem tette hozz√°, hogy a cukor is olcs√≥bb az id√©n).
M√©g egy √©rdekess√©gre figyeltem fel (persze, lehet, hogy m√°s m√°r el√Ķbb l√°tta) a kis zsel√©s szijj√°rt√≥ volt tegnap a kir√°lyi TV-ben. Ugyanaz a hanghordoz√°s, ugyanaz a sz√°jform√°l√°s, mint im√°dott f√Ķn√∂k√©√©. Csak nem a j√∂v√Ķ minisztereln√∂k√©nek k√©pzeli m√°ris mag√°t a kis kamp√≥s orr√ļ suhanc?
# | Magyar Magyar - 2010 09 11 ¦ 16:49:17
Sajnos,de Tulok-nak kell,hogy igazat adjak.Az alcsuti I Olstein Viktor "magyar"kiraly fogja feltenni az i-re azt a bizonyos pontot.Cigany kiraly /szarmazasra gondolok/ meg nem uralkodott szep hazankban.Tucsok befejezi a 20 eve tarto hazaarulast.Nyakunkon a kes,es sokan meg mindig almodoznak.Ebreszto!!!Bartek Eva.
# | Tibor Tibor - 2010 09 11 ¦ 17:11:23
Sajnos gyilkolnak benn√ľnket,f√∂ld√∂n,vizen ,leveg√∂b√∂l!Csak azt nem tudom,hogy lehetne √∂ket moresre tanitani?!
# | Tibor Tibor - 2010 09 11 ¦ 17:18:25
Most a Talib ellk√∂vet√∂kre fogj√°k kihegyezni a terrorizmus dum√°jukat! Addig ugysem nyugszanak le,mig k√ľlf√∂ldi b√©kefentartonak nevezett,fegyveresek nem fognak teljes harci diszben j√°r√∂r√∂zni Haz√°nkban!Mert ez a c√©ljuk! Majd j√∂nnek az ideglenesen itt √°llom√°sozo dum√°jukkal,k√∂zben kiutalj√°k nekik a lako parki ,√∂r√∂klak√°sokat! Volt m√°r erre p√©lda a gengszterv√°llt√°s el√∂tti id√∂ben,a varsoi szerz√∂d√©s keretein bel√ľl!
# | Kor√© Kor√© - 2010 09 11 ¦ 17:55:53
A g√°rdaruh√°ban gyerekeikkel egy√ľtt felvonul√≥k l√°tt√°n reszket√Ķk vil√°gf√°jdalmas jajgat√°s√°val akkor mi lesz, ha ezek az √°lligfegyverzett √°larcos droidok mas√≠roznak?
Egyszerre megnyugszanak? Vajon mit√Ķl?
# | jano jano - 2010 09 11 ¦ 18:17:23
Koré
Semmi nem lesz, ha az √°larc alatt mi vagyunk.
Ja igen a katonai gondolkod√°s r√©sze a megel√Ķz√Ķ csap√°s is.
# | Kor√© Kor√© - 2010 09 11 ¦ 18:20:51
Jano,
a meglepetéshez
sok sikert!
# | Mate Mate - 2010 09 11 ¦ 19:51:57
√öjabb orvelli csap√°s...

Kibucot szabad, magyar házat tilos építeni.... :(

L√©gi f√©nyk√©pek alapj√°n j√°rhatnak majd el az enged√©ly n√©lk√ľl √©p√≠tkez√Ķkkel szemben, ha l√©trehozz√°k az √©p√≠t√©s√ľgyi monitoring-rendszert √©s t√°v√©rz√©kel√©si adatb√°zist - √≠rja a N√©pszabads√°g a szombati sz√°mban.

http://www.privat...kban_38640
# | postaimre postaimre - 2010 09 11 ¦ 20:30:09
Tulok, el√©g kapkodva szedik m√°r a l√©p√©seiket √©s k√∂zben sokat hib√°znak, mert eleve elhib√°zott az eg√©sz √ľgymenet. Nem hiszem, hogy t√ļl sok√°ig menne m√°r a gaty√°z√°s, b√°r ha jobban belegondolsz, akkor l√°thatod, hogy m√°r p√°r h√≥napja h√°bor√ļnak kellene lenni √©s m√©g sincs, s√Ķt...
Jan√≥, a gyal√°s√≥m m√°r k√©szen van, m√°r csak az arabnak √°lc√°zott, magyar kapcsolatokkal rendelkez√Ķ, esetleg elsz√°rmazott magyar, vagy magyarnak mondott talib√°nra fogott casus belli sz√ľks√©ges a mossados zsurl√≥knak!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

Mťg nem ťrtťkeltťk
GenerŠlŠsi idű: 0.84 mŠsodperc
86,263,620 egyedi lŠtogatů