Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Esik es√Ķ a kip√°ra

Napl√≥Tegnap v√©gig utazva az orsz√°g egyik fel√©t meg√°llap√≠t√°sra ker√ľlt, hogy a tavaszi puszt√≠t√≥ es√Ķz√©sek, viharok ut√°n most √ļgy okoznak k√°rokat, hogy az √Ķszi betakar√≠t√°st √©s a szok√°sos talaj-el√Ķk√©sz√≠t√©si √©s vet√©si munk√°t akad√°lyozz√°k ezzel a folyamatos es√Ķztet√©ssel. Nagyon sok v√≠z hullott le a mesters√©ges felh√Ķkb√Ķl most is, de mindezt nyilv√°n a 9/11-es kiemelt √ľnnepnek k√∂sz√∂nhetj√ľk! A betakar√≠tand√≥ term√©nyek nagy r√©sze l√°bon kell, hogy megrohadjon, mert aratni √≠gy nem lehet sem a napraforg√≥t, sem a kukoric√°t, de m√©g a sz√Ķl√©szetet is komoly vesztes√©g √©ri. A terv a √©lelmiszer-hi√°ny √©s az √°remelked√©s el√©r√©se, mik√∂zben a kiszemelt magyar gazd√°kat √ļjabb csap√°s √©rheti, amit nem kompenz√°lnak csak a saj√°t fajt√°jukb√©linek –ha j√≥l sejtem. A fizet√Ķeszk√∂z√ľnk roml√°sa √©s az √ľzemanyag √°r√°nak emelked√©se, a f√Ľt√©si szezon el√Ķre-hozatala, a „cs√∂vesek” k√∂zter√ľletr√Ķl val√≥ kipaterol√°s√°nak sz√°nd√©ka, eredend√Ķen mutatja azt az ir√°nyt, amelyet m√°r tavasszal itt megj√≥soltunk, de ez csak a kezdete a komolyabb terrornak. De annak √∂r√ľl√∂k, hogy egyre t√∂bb anyag ker√ľl napvil√°gra ezzel kapcsolatban is: Link

El√Ķjelek abba az ir√°nyba mutatnak, hogy az Olsteint mozgat√≥ kezek beleh√ļznak √©s ha m√°r Drazs√© neve alatt nem j√∂tt √∂ssze a cig√°ny-magyar polg√°rh√°bor√ļ, akkor most az √°l-Pint√©r √©gisze alatt majd k√ľlf√∂ldi terrorszervezeteknek mondott egys√©gek √°ltal √°ll√≠t√≥lag t√°mogatott Magyarorsz√°gon t√∂rv√©nyesen m√Ľk√∂d√Ķ hazafias szervezetek, szem√©lyek lesznek egy j√≥l-rosszul megkompon√°lt robbant√°sos-l√∂v√∂ld√∂z√©ses sz√≠nh√°zba belevonva, term√©szetesen √°rtatlanul. Nem v√©letlen Csontrabol√≥ nyalatkozta sem, hogy lehettek t√°mogat√≥k a cig√°nygyilgoss√°gnak, csak megint r√° akarj√°k fogni az √°rtatlanokra √©s m√©g nagyobb kavarod√°st akarnak, mint ami most van. Olt√°ri hazugs√°gok fognak elhangzani √©s igazs√°gtalans√°gok t√∂rt√©nni, ha hihetek a jeleknek – s m√°rpedig eddig nem csalatkoztam a megl√°t√°sainkban. Viszont m√°r nem b√°nom, ha akarj√°k, legyen meg √©s v√©gre kezd√Ķdj√©k el a m√≥ka, ami sok v√©rrel √©s f√°jdalommal fog j√°rni, de m√°sk√©ppen nem is mehet, mert a politikai vaks√°g ide vezetett. Sz√≥ltam, jeleztem az illet√©keseknek, amit √©s ahogy tudtam, de itt m√°r nem sokat tehetek, csak annyit, hogy konstat√°lom, hogy fizikai s√≠kon √©r el hozz√°nk az ostor v√©ge √©s nagyot fog csapni. Sz√°mtalanszor elmondtam, hogy aki nem tud katonak√©nt gondolkodni, annak es√©lye sincs a rendszer m√Ľk√∂d√©s√©nek meg√©rt√©s√©re s √ļgy l√°tom, hogy a sok nemzeti gondolkod√≥ szemellenz√Ķvel j√°r-kel, a t√∂bbekr√Ķl nem is besz√©lve. Be√©rik a manna. √ögy √©rtes√ľltem, hogy Vukics tegnap lemondott, de ha igaz, akkor Herpai is az MSZ-b√Ķl kil√©pve. M√©g meger√Ķs√≠t√©sre v√°r a h√≠r, amit j√≥l c√°folhatnak, de az is elhangzott, hogy ezt√°n korona√Ķr√∂k lesznek az eml√≠tettek. Meg√©rtem √©s ez pontosan passzol is a k√©pbe. Hi√°ba mondom, hogy nem kellene sem az Alapt√∂rv√©nyt, sem a Szent Koron√°t addig er√Ķltetni, am√≠g nem v√≠vtuk vissza az orsz√°got, de √ļgy t√Ľnik, hogy vagy √∂nszorgalomb√≥l, vagy sugallatra, de tov√°bb d√ľb√∂r√∂g Olstein √ļj zsid√≥-dinaszti√°t alap√≠t√≥ koron√°z√°s√°nak el√Ķk√©sz√≠t√©se, amihez a talpal√°val√≥t h√ļzz√°k ezek a szem√©lyek √©s szervezetek. Schnitt Pali a Vatik√°nban tett a pat√°sokn√°l l√°togat√°st √©s a Szent Koron√°t emlegeti, mire a Hitler-jugend p√°pua √°ld√°s√°t is adta r√°! Eltekintve att√≥l, hogy semmi k√∂ze sincs hozz√°, az√©rt nekem tetszik ez a zsid√≥-agymen√©s, mik√∂zben Olstein itthon nagyon √∂ssze akar fogni m√°r, mert m√°sk√©ppen nem lehet kir√°ly! Vil√°gos ez, mint a nap, legal√°bbis n√©h√°nyunk sz√°m√°ra, viszont mindett√Ķl f√ľggetlen√ľl is t√ļl kellene esni a naivit√°son, hisz el√Ķbb j√∂n a harc:

„Nem tudom meg√≠t√©lni, hogy az infonak van-e jelent√Ķs√©ge vagy sem, ezt teljesen R√°d b√≠zom. Ma utaztam Debrecenb√Ķl Ny√≠regyh√°z√°ra d√©lben √©s Hajd√ļhadh√°zon √°llt egy vas√ļti szerelv√©ny mozdony n√©lk√ľl, a rakom√°ny pedig olyan 30-40 db kis katonai 'harckocsi'. Olyan mintha tank lenne, csak gumi kerekei vannak, 4 p√°r √©s persze nincs cs√∂ve √©s term√©szetesen terepsz√≠n√Ľ. Most jut eszembe, hogy egy sug√°rhajt√°s√ļ repcsi is a l√©gt√©rben volt Debrecen felett, amikor mentem az √°llom√°sra olyan 11.50h - kor. M√©g egy m√°sik sr√°c is feln√©zett, hogy "mi ez", hiszen r√©g nem volt ilyenre p√©lda.
Röviden ennyi.

... most, hogy olvasom az els√Ķ cikked jut eszembe, hogy d√©lut√°n , amikor visszafel√© j√∂ttem √©s be√©rt a vonat Debrecenbe 16.15 k√∂r√ľl, akkor meg a peronon volt egy n√©ger katona, de magyar c√≠mer volt a katonai ruh√°ja karj√°n. N√©ztem is, hogy most ez echte n√©ger vagyis k√ľlf√∂ldi, vagy egy magyar sr√°c akinek a pap√°ja vagy a mam√°ja fekete. Egy√©bk√©nt a m√°sik oldal√°n is voltak kerek jelv√©nyek, de azokat √©n nem tudtam azonos√≠tani.
Magasabb rang√ļ katona lehetett, nagyon intelligensnek l√°tszott.
√Āld√°s!”

Ha megn√©zitek azt a k√∂rny√©ket, akkor r√°j√∂hettek, hogy ott er√Ķs k√©sz√ľlts√©g van, mert √©rzi m√°r a zsir√°f, hogy nem fog ez a bek√∂lt√∂z√©s olyan sim√°n menni, ahogy tervezte. Hamarosan ny√≠lt h√°bor√ļs √∂vezet lehet√ľnk, aminek els√Ķ l√©p√©se egy ilyen kirobbantott terrorista-akci√≥nak √°lc√°zott provok√°ci√≥.

„Szia Imre!

Egy helikopter volt felett√ľnk az im√©nt, 16:17-kor Csepel k√∂rny√©k√©n, √Č-√ČNY ir√°nyb√≥l D-DK fel√© tartott.
√ögy rohantam ki az er√©lyre, amikor meghallottam a zaj√°t, √©s egy 6 mp-es vide√≥ k√©sz√ľlt r√≥la.
√ögy l√°ttam, s√°rga sz√≠n√Ľ, az alja k√©kre festve. Ut√°nan√©ztem az interneten a fest√©s szerint, lehet, hogy csak egy bizonyos "essex air ambulance" volt az (m√©ghozz√° k√©k helyett z√∂ld sz√≠nnel):

Link - Figyelek tov√°bb, mindent.

√údv√∂zlettel:”

Budapesten sok-sok helikopter, ment√Ķ √©s t√Ľzolt√≥ mozog, mert erre alibij√ľk is van, mik√∂zben a katasztr√≥fajv√©delmisek is gyakorlatoznak, csak m√°r azt nem lehet tudni, hogy ki –kicsoda √©s milyen c√©lb√≥l is teszi azt, amit!

√Ām az eg√©sz r√©gi√≥ra kiterjed a mocorg√°s, mert csapat√∂sszevon√°sokat folytatnak m√°shol is:

„Szia Imre!
Az ut√≥bbi napokban meglehet√∂sen sok, naponta t√∂bb katonai, k√∂szt√ľk Herkules g√©p is startol a Stuttgarti rept√©r amerikai r√©sz√©r√∂l. Ma kett√∂t is l√°ttam.
√Āld√°s”

L√°ss√°tok be, hogy az √©rtelem csak kevesekben foganhat meg, mert a z√∂me nagyon le van h√ľly√≠tve √©s m√©g √©lvezi is, hogy agya hely√©n csak egy feh√©rjehalmaz tal√°lhat√≥. Nem fogt√°k fel, hogy megtervezett l√©p√©sek sorozata az, amit l√°tnak, s ennek szimb√≥lum-rendszer√©t ezzel egyid√Ķben megtal√°lhatjuk az orrunk el√© is tolva.

Persze a Jobbik nemzeti taxija sok magyarnak adhat munk√°t √©s biztos nem is kellett megfinansz√≠rozni, de az√©rt elgondolkoztat√≥, mik√∂zben a T√≥th-Toro a Club 64-es buzib√°rb√≥l csin√°lhatott ©HVIM 64 nemzeti meleged√Ķt. Er√Ķs szellemi negat√≠v t√∂ltettel b√≠rnak √°m ezek a kisiklatott dolgok.: Link / Link

Eml√©kezetek a Jobbik v√°laszt√°si eredm√©ny√©re, ami pontosan: 16.66%-ot hozott a v√©letlennek k√∂sz√∂nhet√Ķen!: Link

Ez pedig a JEL!: Link / Link / Link

Erre a gondolatra ma reggel √©bredtem, erre a honlapon a k√∂vetkez√Ķ k√≠n√°lat √©rkezett √©s ez √∂sszev√°g a vatik√°ni Schnitt Palis, Olsteinos t√∂rt√©nettel!: Link

√Čs ak√∂zben a Washington Posta azt √≠rja, hogy Izraelben egyed√ľl√°ll√≥ jelens√©g az, hogy ez a csod√°latos Netanjahu - akit nem akarnak vesztesk√©nt felt√ľntetni, mert ezt az egoja nem b√≠rn√° ki-, k√©pes arra, hogy a nyugati partvid√©keir√Ķl lemondassa a zsid√≥kat a palesztinok jav√°ra, s ezt ezzel a csod√°latos n√©p-nemzeti-felekezeti t√°mogat√°ssal tudja el√©rni! M√°r majdnem Olstein Viktori a hasonlat √©s a magaslat, ahov√° felemelik √©s az a nemzeti √∂sszefog√°s is, amit itt √©s ott is √∂sszehazudoznak a l√°tszat meg√Ķrz√©se √©rdek√©ben!

HozzŠszůlŠsok

# | JANI PAPA JANI PAPA - 2010 09 12 ¦ 07:40:06
Nem √©rtem mi az ep√©s honvedesku megjegyz√©s√©ben. Helyes a meg√°llap√≠t√°sa, szinte m√°r m√Ľv√©szi! √Čs ami a l√©nyeg teljesen igaza van!
# | honvedesku honvedesku - 2010 09 12 ¦ 07:45:04
Na na Janipapa!
Azt hogy "m√ľv√©szi"legyek kik√©rem magamnak!Mondjuk ink√°bb...k√∂lt√∂i...(csak √©rjen oda)
# | Arany Arany - 2010 09 12 ¦ 08:10:46
JANI PAPA, honv√©desk√ľ! :D:D:D
# | talpi talpi - 2010 09 12 ¦ 08:24:32
Adjon az Isten!
Az eml√≠tett, k√∂nny√Ľ helikopter, Mogyor√≥d- K√°poszt√°smegyer k√∂z√∂tt is igen s√Ľr√Ľn r√∂pk√∂d. Gondnak nem gond, csak nehogy a t√≥ba essen, f√Ķleg, ha ott horg√°szom.
Szebb J√∂v√Ķt! Isten tartson!
Am√ļgy van √°m m√°s c√©lpont, nem volna jobb azokra l√Ķd√∂zni, m√©g ha cs√ļzlival is :) Format C?
# | Ata Istar Ata Istar - 2010 09 12 ¦ 10:02:34
Kedves Format C!

Csak meger√Ķs√≠teni akarsz abban amit el√Ķz√Ķleg √≠rtam? Naaaaa, ne m√°r... √Ām nem az a l√©nyeg , hogy mit √≠rok √©n, vagy ki mit √≠r, hanem, hogy re√°lisan mi van. Filoz√≥fia? Nem hinn√©m. Am√ļgy meg persze tedd amit j√≥nak l√°tsz, de szerintem sokkal t√∂bbre vagy hivatott, mint sem hogy itt....
A gr√°n√°tos fenyeget√©st k√∂sz√∂n√∂m, m√°r √©rtelmeztem, h√°l√°s vagyok Neked :) Nem is tudod, milyen sz√©pet √ľzent√©l! :) √Ām hidd el, nem a rosszakar√≥d vagyok, hisz valahol Te - √©n vagyok , √©s √©n te vagy. Nem √©rdekem a boldogtalans√°god, s√Ķt! Majd ha ez az √©rt√©krendbeli k√ľl√∂nbs√©g megsz√Ľnik k√∂z√∂tt√ľnk s minden ember k√∂z√∂tt ( tal√°n 10 √©v, tal√°n 100 ezer vagy 3 milli√≥), akkor m√°r nagyon j√≥ lesz :) De addig m√©g sajna el fog telni kis id√Ķ ami a sz√°mtalan keser√Ľ tapasztalathoz kell, akinek kell ez m√©g. Sokkal komolyabban kell venned magad amire pedig minden lehet√Ķs√©ged megvan, s a vil√°g tele van seg√≠t√Ķ er√Ķkkel, MINDENNEL amire sz√ľks√©ged lehet ahhoz, hogy meggy√≥gyulj szellemileg, lelkileg √©s testileg. Csak neked kell akarni. Senki √©s semmi nem tud megg√°tolni T√©ged ( sem m√°st) mindezen dolgok val√≥ss√°g√°nak tudatos felfedez√©s√©ben. Hajr√°! Bar√°ti √ľdv!

Kedves papa53. Valami dereng. √Ām tudod a feln√Ķtt√© √©s √∂n√°ll√≥v√° - v√°l√°s szellemi √©rtelemben - nem egy k√©thetes t√∂rt√©net. Most nem csak r√≥lam van sz√≥, hanem mindannyiunkr√≥l. M√©g egyszer mondom: lehet sz√°mos t√©ved√©se Imr√©nek vagy b√°rkinek, de a sz√°nd√©k, az ind√≠t√©kok √©s a c√©lok tisztas√°ga mindent eld√∂nt√Ķ erej√Ľ. A m√©rlegre√°ll√°st senki nem ker√ľlheti el ( egy√©bk√©nt naponta megt√∂rt√©nik, csak mit sem tudunk r√≥la). Nem f√©lelmet √©s bizonytalans√°got kell kelteni egym√°sban, hanem pont ellenkez√Ķleg. K√©t f√©len m√ļlik, hogy f√©lelmet √©s ellens√©gk√©pet t√°pl√°lnak e mindketten folyamatosan √∂nmagukban √©s egym√°sban vagy pedig mernek, tudnak sokkal m√©lyebben l√°tni s feladni a hamis √©rt√©krendet s megtal√°lni m√©lyen, kimutathat√≥an az egyetemes √∂sszetartoz√°s ism√©rveit. A t√∂rt√©nelem err√Ķl is sz√≥l, de sz√≥l arr√≥l is, hogy nem vagyunk egyform√°k, de m√©g egyl√©nyeg√Ľek sem. Mindenesetre ma nem sok ill√ļzi√≥nk maradhat, mert lassan minden t√©ved√©s leleplez√Ķdik. A k√∂zel- s t√°vol-j√∂v√Ķben azok lesznek a "nyertesek", akik merik t√©ved√©seiket √©s ill√ļzi√≥ikat magukt√≥l, √∂nsz√°ntukb√≥l megk√©rd√Ķjelezni, s k√∂zrem√Ľk√∂dni egy igazabb √©s univerz√°lisabb tudatoss√° v√°l√°s kialakul√°s√°n √∂nmagukban √©s egym√°sban. A mai kor erre k√©sztet s ki is hajtja bel√Ķl√ľnk sz√©pen vagy cs√ļny√°n. Ezek teljes kiterjed√©s√Ľ v√°ltoz√°sokat ig√©nyelnek √©s jelentenek, olyanokat amelyeket se a mai vil√°gvezet√©s, sem a t√∂meg nem akar! Ehhez k√©pest minden szem√©lyes konfliktus teljesen √©rtelmetlen, mert mindenkinek els√Ķsorban √∂nmag√°val kell elsz√°molnia s √∂nmag√°ban kell felismerni a l√©nyeget, s m√°sokban is ugyanezt megtal√°lni. Persze itt nem √°ll meg a t√∂rt√©net, mert hatalmas elv√°laszt√≥d√°si folyamat vette kezdet√©t. Hat√°rvonalat h√ļznak az emberis√©g soraiban.( juhok √©s kecsk√©k). Idealizmus? Filoz√≥fia? Judej√≥ te√≥ri√°k? Semmik√©pp. Ink√°bb k√Ķkem√©ny realit√°s, csak a TV nem k√∂zvet√≠ti. Szerencs√©re lehet inform√°l√≥dni sokkal jobb helyekr√Ķl mindenkinek aki erre k√©sztet√©st √©rez. Az Egyetemes Szeretet √©s B√∂lcsess√©g senki el√Ķl nincs elz√°rva aki erre m√©lt√≥nak mutatkozik. Nem kell k√∂r√∂kbe j√°rni, nem kell szekt√°khoz tartozni, templomba be√ľlni, vagy az √©bers√©get kikapcsolni. De a legm√©lyebb bens√Ķdre f√ľlelni igen, merni full becs√ľletesen √©s komolyan venni magad, az √©letet - mert minden m√°s csak id√Ķh√ļz√°s √©s degener√°l√≥d√°shoz vezet. J√≥ esetben pedig a kiv√°l√≥ az eredm√©nyek nem maradnak el!

√Āld√°sos vas√°rnapot!
# | postaimre postaimre - 2010 09 12 ¦ 10:08:26
Tulok, mire ezek √∂ssze√ľlnek, m√©g esz√ľkbe sem szabad, hogy jusson az √∂tlet sem, nem hogy megszavazhass√°k azt! M√°s forr√°sok is janu√°r-febru√°r magass√°g√°ban jeleztek olyan "csillag√°ll√°st", amikor megtehetn√©k, amit akarnak.
Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl a dolog kor√°nt sem olyan egy√©rtelm√Ľ, mert folyamat√°ban l√°tjuk a rendszert, nem v√©gpontj√°ban.
Format, az atom nem j√°t√©k √©s ne hidd, hogy nincs m√°r bent az orsz√°gban a jude√≥-bomba. 16-r√≥l tudok, amiben benne a gyutacs √©s nem nek√ľnk sz√°nt√°k ugyan, de az ilyen "j√°t√©kszer" √∂nvesz√©lyes is √°m! Kor√°bban magasabb szellemi szinten √∂sszeszedtem m√°r, hogyan okoznak k√°oszt, amib√Ķl √Ķk ki tudj√°k hozni a vil√°gkorm√°nyukat, mik√∂zben aki nem tud b√°nni a paradoxonokkal, menthetetlen√ľl belegabalyodik. Igen, ellentmond√°sokkal dolgozunk √©s ez csak keveseknek megy. Papa, ne akarj m√°r visszatuszkolni egy kab√°tba, amit r√©gen kin√Ķttem. Ha nem tetszik, akkor olvasgass M√ľllert!
Moonlight, √©n √∂r√ľln√©k neki, ha az MSZ vezet√©se v√©gre vagy a k√©nyszer, de legink√°bb a lelkiismerete ok√°n abba az ir√°nyba kezdeni vinni a dolgot, amelybe kell! Ezt nem √©n szabom, de ki kell √°br√°nd√≠tsalak, mert ha Vukics lemondott, √ļgy annak sincs jelent√Ķs√©ge, ha maradt, annak sincs. Van dolgom MSZ-es vezet√Ķkkel √©s tagokkal, s tudom, hogy aki tud, az az MSZ-en bel√ľl (vagy Jobbikon), de gondolkod√≥ magyarr√° v√°lik. Ez √≠gy helyes. B√∂szt√∂rre furcs√°llottam a megh√≠v√°som, de mikor megtudtam, hogy a B√∂lcsek Tan√°csa beintett el√Ķad√°s√ľgyileg √©s helyett√ľk kellett p√≥tel√Ķad√≥kat keresni sebesen, megnyugodtam. Mivel √©szt osztani nem tudok, ez√©rt k√°r sorban √°llni a s√°tram el√Ķtt csak az√©rt, hogy megmondjam a tutit √©s a frank√≥t. Hallgasd meg T√Ķke Peti el√Ķad√°s√°t. Fenn van a lapon, s ha k√©rd√©sed van m√©g, v√°laszold meg magadnak, hogy el√©gedett lehess. Nekem √≠gy is j√≥!
# | moonlight moonlight - 2010 09 12 ¦ 13:31:27
Imre
Amikor cirka egy √©ve megismertem az oldalt, akkor m√©g teljesen m√°s volt a fel√°ll√°s. Abban az id√Ķben val√≥ban az emberek √©breszt√©se folyt dolgokr√≥l, amiket szinte mindenhol elhallgattatnak. Nagyon √∂r√ľltem ennek, hogy legal√°bb itt megeml√≠tettek sok tabut√©m√°t. √Čs most? Egy nagyon nagyon sz√Ľk r√©tegnek adod el√Ķ v√≠zi√≥idat, meg√©rz√©seidet, aminek j√≥r√©sz√©r√Ķl k√©s√Ķbb kider√ľl, hogy k√∂sz√∂n√Ķviszonyban sincsenek a realit√°sokkal. R√°ad√°sul kommunista plak√°tokkal sz√≥l√≠tasz fegyverbe embereket. Imre, ahogy m√©zesm√≥zes is eml√≠tette egyszer, megv√°ltozt√°l. √Čp√≠t√Ķjelleg√Ľ kritik√°k helyett s√°rral dob√°lod a nemzeti oldalt t√∂bbedmagaddal, pl√°ne ha nem egy k√∂vet f√ļjnak veled. J√≥magam is egyert√©rtek azzal, hogy nem p√°rtokban kell gondolkodni, hanem NEMZETben, de amit itt folyik nem √ĖSSZEFOG√ĀS, hanem ny√≠lt BOMLASZT√ĀS. Rengeteg usz√≠t√°sod ut√°n pedig t√©nyleg el lehet gondolkodni azon, hogy vajon mi√©rt nem vittek eddig el T√©ged? Mert nem vesznek komolyan vagy az√©rt mert a rezsimnek t√∂k√©letesen megfelelelsz, mint useful idiot, aki mindenkire zsid√≥t ki√°lt a nemzetiek k√∂r√©ben.
MSZ-r√Ķl pedig nem nyitok vit√°t, majd ha saj√°t magam √©szlelem a viharfelh√Ķket, akkor √°t√©rt√©kelem a mondand√≥d, addig nem fogok komolyan venni egy "ez ezt mondta az meg azt" t√≠pus√ļ gondolatmenetet. Viszont egy k√©rd√©st felteszek: ha ennyire r√ļt cs√ļnya vezet√©se van a MSZ-nek is, akkor mi√©rt nem fogsz √∂ssze a norm√°lis tagokkal? Mi√©rt kell egyb√Ķl az eg√©sz szervezetet kritiz√°lni? Ez a nem mindegy.
# | postaimre postaimre - 2010 09 12 ¦ 14:46:29
Moonlight, van magyar neved is? Ez az els√Ķ k√©rd√©sem. nem dicsekedn√©k vele, hogy egy √©ve olvasol itt √©s ennyit √©rtett√©l meg, mert √ļgy l√°tom, hogy csak olvasgatsz. Az oldalt m√°r r√©gen t√∂bben szerkesztik, s alapvet√Ķen az olvas√≥k √≠rj√°k, illetve az √Ķ inform√°ci√≥ik √©s az √©n hozz√°adott "√©rt√©kem, ismeretem" az, amib√Ķl kikerekedik a "valami". Nagyon fel√ľletes vagy, de legal√°bb n√©zd meg a szarvasi el√Ķad√°som, ahol csak neked elmondom, hogy mi az √∂sszefog√°s √©s mi a bomlaszt√°s, de az alap baj, hogy az√©rt nem tud a t√∂meg NEMZETBEN gondolkodni, mert nem megy neki a GONDOLKOD√ĀS. Erre most te is r√°er√Ķs√≠tesz, mert azt √≠rod, ha majd tapasztalod. OK! Sok tapasztalt szem√©lyt ismerek, aki ezen m√°r t√ļlesett. T√°madja a fene az MSZ-t, azt megteszik a vezet√Ķik, de nem tartom feladatomnak a kihullott egy√©ni gondolkod√≥kat egy √ļjabb szervezetbe t√∂m√∂r√≠teni, mert nekem el√©g a tudat egyel√Ķre, hogy vannak! Kevesen, de vannak, mert a t√∂bbs√©gnek m√©g mindig g√Ķze nincs arr√≥l mi folyik itt, csak foltokban dereng neki. Mond csak, mely √°ll√≠t√°s nem ker√ľlt igazol√°sra, amire most hivatkozol? Lehet ilyen, mert aki dolgozik, az hib√°zhat. Sorold, korrig√°ld √©s ne hisztizz. Milyen nemzeti oldalr√≥l besz√©lsz? Hol? Mi? El√°rulom neked, hogy m√°r nagyon sokan arra v√°rn√°nak, hogy valaki √°lljon az √©l√ľkre megint, √°m √©n azt szeretn√©m, ha v√©gre nem m√°st√≥l v√°rn√°tok el a mann√°t, hanem tenn√©tek, amit tudtok. Ki, mennyire k√©pes. Aj√°nlom, hogy keress r√° az MSZ -re itt a keres√Ķben √©s okulj, ha m√°r egyszer itt vagy. Mi a gond a plak√°ttal? Rajzoljak egyet √©n √©s adjam ki k√∂nyvek, majd 100 √©v m√ļlva hivatkozzak r√°? Olvastad a cikket, vagy csak a vizu√°lis mem√≥ri√°d dolgozott? M√≥ni, nem kell komolyan venned semmit, amit itt olvasol √©s hidd el, hogy Vukics √©s Herpai is, de Benis is van olyan t√∂k√∂s, hogy ha sz√ľks√©g√©t √©rzi, akkor megjelentessen itt egy korrig√°l√≥ nyilatkozatot, erre mindig volt lehet√Ķs√©g√ľk, de soha nem √©ltek vele. N√©zd, ha useful vagyok, akkor csak gondolkozz rajta! Biztosan menni fog! Az√©rt ne er√Ķltesd nagyon, mert s√©rvet ne kapj! :D Minek √≠rok √©n itt, ha nem akarod olvasni √©s √©rteni! Lapozz sokat vissza, mert van mi√©rt!
# | keepfargo keepfargo - 2010 09 12 ¦ 16:23:30
csaba, papa53, formatC,ACMilan, Jacobs.....meg aki még volt, van, és lesz
√Čn √∂r√ľl√∂k nektek, egyel√∂re,mert a honlap n√©pszer√ľs√∂d√©s√©hez ti is hozz√°tartoztok. A kriritkai √©szrev√©telek sem egy√©rtelm√ľen destruktivak, s√∂t. Lehet, hogy ennyi injekci√≥ kell is hogy a t√°rsas√°g n√©ha r√°csod√°lkozzon, vagy r√°harapjon valamire.
M√©g azt se b√°nom hogy Posta Imr√©t m√©g mindig nem tudt√°tok megfejteni - nem csod√°lkozom rajta. Eg√©szen m√°s p√°ly√°kon gondolkodtok, szemmell√°that√≥lag. Ti is, mint a hatalom bitorl√≥i, att√≥l f√©ltek (v. ellenkez√∂leg, azt v√°rn√°tok el) hogy P.I. √°tveszi egy √°ltala l√©trehozott mozgalom vezet√©s√©t - hogy azt√°n le lehessen r√° csapni, kih√ļzni a kigy√≥ m√©regfog√°t.
Nem hiszem hogy ez, igy, √∂sszej√∂n, ak√°rkinek. Imre munk√°ja nem hadba-szervez√©s, nemzetegyes√≠t√©s - legal√°bbis az eddigiek nem ezt mutatj√°k - hanem a szemek nyitogat√°sa,a tudatok √©breszt√©se. Ezzel vagy kib√©k√ľlt√∂k, vagy nem. Ne v√°rjatok t√∂le olyasmit, amit,( tudtommal), soha senkinek nem ig√©rt.
Most itt nem arr√≥l van sz√≥, hogy neki sz√ľks√©ge van-e v√©d√∂besz√©dre, vagy nem: nekem van sz√ľks√©gem arra hogy ezt tudassam ak√°rkivel, aki idel√°togat: hogy √©n szem√©ly szerint t√∂k√©letesen meg vagyok el√©gedve a honlappal tartalmilag, funkcion√°lisan, Imr√©nek az eddig megel√∂legezett bizalmat tov√°bb tudom garant√°lni, √©s v√©g√ľl de nem utols√≥sorban; azt aj√°nlan√°m mindenkinek, aki csal√≥dni l√°tszik benne, hogy nyugodt l√©lekkel elhagyhatj√°k a honlapot. Nek√ľnk, akik √©rtj√ľk Imr√©t, meg a segit√∂it, nem fognak hi√°nyozni. (That¬īs for sure!)

Tisztess√©g,Becs√ľlet,Szeretet
# | Ata Istar Ata Istar - 2010 09 12 ¦ 19:45:15
keepfargo :D

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

Mťg nem ťrtťkeltťk
GenerŠlŠsi idű: 1.27 mŠsodperc
86,269,840 egyedi lŠtogatů