Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Esik esõ a kipára

NaplóTegnap végig utazva az ország egyik felét megállapításra került, hogy a tavaszi pusztító esõzések, viharok után most úgy okoznak károkat, hogy az õszi betakarítást és a szokásos talaj-elõkészítési és vetési munkát akadályozzák ezzel a folyamatos esõztetéssel. Nagyon sok víz hullott le a mesterséges felhõkbõl most is, de mindezt nyilván a 9/11-es kiemelt ünnepnek köszönhetjük! A betakarítandó termények nagy része lábon kell, hogy megrohadjon, mert aratni így nem lehet sem a napraforgót, sem a kukoricát, de még a szõlészetet is komoly veszteség éri. A terv a élelmiszer-hiány és az áremelkedés elérése, miközben a kiszemelt magyar gazdákat újabb csapás érheti, amit nem kompenzálnak csak a saját fajtájukbélinek –ha jól sejtem. A fizetõeszközünk romlása és az üzemanyag árának emelkedése, a fûtési szezon elõre-hozatala, a „csövesek” közterületrõl való kipaterolásának szándéka, eredendõen mutatja azt az irányt, amelyet már tavasszal itt megjósoltunk, de ez csak a kezdete a komolyabb terrornak. De annak örülök, hogy egyre több anyag kerül napvilágra ezzel kapcsolatban is: Link

Elõjelek abba az irányba mutatnak, hogy az Olsteint mozgató kezek belehúznak és ha már Drazsé neve alatt nem jött össze a cigány-magyar polgárháború, akkor most az ál-Pintér égisze alatt majd külföldi terrorszervezeteknek mondott egységek által állítólag támogatott Magyarországon törvényesen mûködõ hazafias szervezetek, személyek lesznek egy jól-rosszul megkomponált robbantásos-lövöldözéses színházba belevonva, természetesen ártatlanul. Nem véletlen Csontraboló nyalatkozta sem, hogy lehettek támogatók a cigánygyilgosságnak, csak megint rá akarják fogni az ártatlanokra és még nagyobb kavarodást akarnak, mint ami most van. Oltári hazugságok fognak elhangzani és igazságtalanságok történni, ha hihetek a jeleknek – s márpedig eddig nem csalatkoztam a meglátásainkban. Viszont már nem bánom, ha akarják, legyen meg és végre kezdõdjék el a móka, ami sok vérrel és fájdalommal fog járni, de másképpen nem is mehet, mert a politikai vakság ide vezetett. Szóltam, jeleztem az illetékeseknek, amit és ahogy tudtam, de itt már nem sokat tehetek, csak annyit, hogy konstatálom, hogy fizikai síkon ér el hozzánk az ostor vége és nagyot fog csapni. Számtalanszor elmondtam, hogy aki nem tud katonaként gondolkodni, annak esélye sincs a rendszer mûködésének megértésére s úgy látom, hogy a sok nemzeti gondolkodó szemellenzõvel jár-kel, a többekrõl nem is beszélve. Beérik a manna. Úgy értesültem, hogy Vukics tegnap lemondott, de ha igaz, akkor Herpai is az MSZ-bõl kilépve. Még megerõsítésre vár a hír, amit jól cáfolhatnak, de az is elhangzott, hogy eztán koronaõrök lesznek az említettek. Megértem és ez pontosan passzol is a képbe. Hiába mondom, hogy nem kellene sem az Alaptörvényt, sem a Szent Koronát addig erõltetni, amíg nem vívtuk vissza az országot, de úgy tûnik, hogy vagy önszorgalomból, vagy sugallatra, de tovább dübörög Olstein új zsidó-dinasztiát alapító koronázásának elõkészítése, amihez a talpalávalót húzzák ezek a személyek és szervezetek. Schnitt Pali a Vatikánban tett a patásoknál látogatást és a Szent Koronát emlegeti, mire a Hitler-jugend pápua áldását is adta rá! Eltekintve attól, hogy semmi köze sincs hozzá, azért nekem tetszik ez a zsidó-agymenés, miközben Olstein itthon nagyon össze akar fogni már, mert másképpen nem lehet király! Világos ez, mint a nap, legalábbis néhányunk számára, viszont mindettõl függetlenül is túl kellene esni a naivitáson, hisz elõbb jön a harc:

„Nem tudom megítélni, hogy az infonak van-e jelentõsége vagy sem, ezt teljesen Rád bízom. Ma utaztam Debrecenbõl Nyíregyházára délben és Hajdúhadházon állt egy vasúti szerelvény mozdony nélkül, a rakomány pedig olyan 30-40 db kis katonai 'harckocsi'. Olyan mintha tank lenne, csak gumi kerekei vannak, 4 pár és persze nincs csöve és természetesen terepszínû. Most jut eszembe, hogy egy sugárhajtású repcsi is a légtérben volt Debrecen felett, amikor mentem az állomásra olyan 11.50h - kor. Még egy másik srác is felnézett, hogy "mi ez", hiszen rég nem volt ilyenre példa.
Röviden ennyi.

... most, hogy olvasom az elsõ cikked jut eszembe, hogy délután , amikor visszafelé jöttem és beért a vonat Debrecenbe 16.15 körül, akkor meg a peronon volt egy néger katona, de magyar címer volt a katonai ruhája karján. Néztem is, hogy most ez echte néger vagyis külföldi, vagy egy magyar srác akinek a papája vagy a mamája fekete. Egyébként a másik oldalán is voltak kerek jelvények, de azokat én nem tudtam azonosítani.
Magasabb rangú katona lehetett, nagyon intelligensnek látszott.
Áldás!”

Ha megnézitek azt a környéket, akkor rájöhettek, hogy ott erõs készültség van, mert érzi már a zsiráf, hogy nem fog ez a beköltözés olyan simán menni, ahogy tervezte. Hamarosan nyílt háborús övezet lehetünk, aminek elsõ lépése egy ilyen kirobbantott terrorista-akciónak álcázott provokáció.

„Szia Imre!

Egy helikopter volt felettünk az imént, 16:17-kor Csepel környékén, É-ÉNY irányból D-DK felé tartott.
Úgy rohantam ki az erélyre, amikor meghallottam a zaját, és egy 6 mp-es videó készült róla.
Úgy láttam, sárga színû, az alja kékre festve. Utánanéztem az interneten a festés szerint, lehet, hogy csak egy bizonyos "essex air ambulance" volt az (méghozzá kék helyett zöld színnel):

Link - Figyelek tovább, mindent.

Üdvözlettel:”

Budapesten sok-sok helikopter, mentõ és tûzoltó mozog, mert erre alibijük is van, miközben a katasztrófajvédelmisek is gyakorlatoznak, csak már azt nem lehet tudni, hogy ki –kicsoda és milyen célból is teszi azt, amit!

Ám az egész régióra kiterjed a mocorgás, mert csapatösszevonásokat folytatnak máshol is:

„Szia Imre!
Az utóbbi napokban meglehetösen sok, naponta több katonai, kösztük Herkules gép is startol a Stuttgarti reptér amerikai részéröl. Ma kettöt is láttam.
Áldás”

Lássátok be, hogy az értelem csak kevesekben foganhat meg, mert a zöme nagyon le van hülyítve és még élvezi is, hogy agya helyén csak egy fehérjehalmaz található. Nem fogták fel, hogy megtervezett lépések sorozata az, amit látnak, s ennek szimbólum-rendszerét ezzel egyidõben megtalálhatjuk az orrunk elé is tolva.

Persze a Jobbik nemzeti taxija sok magyarnak adhat munkát és biztos nem is kellett megfinanszírozni, de azért elgondolkoztató, miközben a Tóth-Toro a Club 64-es buzibárból csinálhatott ©HVIM 64 nemzeti melegedõt. Erõs szellemi negatív töltettel bírnak ám ezek a kisiklatott dolgok.: Link / Link

Emlékezetek a Jobbik választási eredményére, ami pontosan: 16.66%-ot hozott a véletlennek köszönhetõen!: Link

Ez pedig a JEL!: Link / Link / Link

Erre a gondolatra ma reggel ébredtem, erre a honlapon a következõ kínálat érkezett és ez összevág a vatikáni Schnitt Palis, Olsteinos történettel!: Link

És aközben a Washington Posta azt írja, hogy Izraelben egyedülálló jelenség az, hogy ez a csodálatos Netanjahu - akit nem akarnak vesztesként feltüntetni, mert ezt az egoja nem bírná ki-, képes arra, hogy a nyugati partvidékeirõl lemondassa a zsidókat a palesztinok javára, s ezt ezzel a csodálatos nép-nemzeti-felekezeti támogatással tudja elérni! Már majdnem Olstein Viktori a hasonlat és a magaslat, ahová felemelik és az a nemzeti összefogás is, amit itt és ott is összehazudoznak a látszat megõrzése érdekében!

Hozzszlsok

# | JANI PAPA JANI PAPA - 2010 09 11 ¦ 23:15:07
AS Roma= Format C
# | Ata Istar Ata Istar - 2010 09 11 ¦ 23:42:00
A kritika, a gúny és a rágalom mindig is ennek a világnak a fegyvere volt. Aki épp használja ezeket az legyen tudatában: épp kõkemény önzését gyakorolja vagy gyakoroltatják vele s így a gonoszságot élteti.

Tudod Format C. nekem teljesen mindegy, hogy ki vagy, egy biztos: szemtelenke vagy s visszaélsz a helyzeteddel. Nem olyan szép dolog, de tudod te. Az én olvasatomban buta dolog is. Azt se felejtsd el: törékeny az emberi élet s amikor jön a vég(bélám) akkor rád ömölhet a sok mentális, érzelmi és indulati és cselekedeti kaki, amit termeltél földi pályafutásod során, s nem rendeztél el vagy nem oldottál fel vagy meg. Ezek az élet általunk generált és rendezetlen dolgai amelyek az egyetemes törvényekkel, melyeket a világot mozgatni hivatottak, azokkal nem egyezik. A mai társadalom életében számtalan ilyen van, sõt, ma már szinte csak ilyen van. Ezért is van az ami van, s aminek mindenki adott mértékben van tudatában.

A nagy tanítók nem véletlenül mondják: naponta vessen számot az ember a dolgaival, dolgozza föl s bocsássa el/meg õket lelkiismerettel! Csak Te tudhatod, hol tartasz ebben, tartasz -e egyáltalán bárhol is: lehet, hogy lelked sincs, csak biorobot vagy hideg aggyal, de az is lehet, hogy egy világmegmentõ lappang benned, csak most nem jó lovon ülsz. De meg ne sértselek, hisz ismerni sem ismerlek csak annyira, amennyire a mondás igaz: "gyümölcsérõl ismerszik meg a fa. Ha becsületes ember lennél, akkor szerintem nem írnál Imrének olyanokat és úgy mint amilyeneket és ahogy írni bátorkodsz. Becsületes alatt azt értem, aki becsüli magát mint embert, mint teremtményt, aki tudja, hogy nemes, magasztos létre hívatott. Ez alapján van becsülete, s ez alapján becsül másokat is szintúgy. De ha ez nem így van, akkor legyen az a te karmád, no meg az Imre leckéje, aki persze nem hímes tojás.

Nem védem Imrét ( nagy fiú már) de egyet biztosan tudok: becsületességben és emberségben momentán messze túlszárnyal ...Téged. És tudod, inkább egy ilyen emberrel halok akár keserû halált, mintsem egy olyannal "éljek" életfogytig egy síkon mint amilyennek Te az eddigiek alapján látszol.

Kedves Format C! Nem kellene ennek így maradnia, mert mindig van lehetõség megfordulni, helyesebben sokáig van lehetõség visszafordulni rossz utakról. Persze erre az képes, akinek pislákol valami fényszerû belül a lelkében. Sokan gyûlölik ezt, gyûlölik ezeket az embereket. De kedves Format C. õk - bár kínozhatóak, gyötörhetõek, üldözhetõek, elpusztíthatóak, de lényegében mégis hallhatatlanok. Vagy: te is ilyen vagy - csak jól elástad ezt magadban, vagy: közöd nincs ehhez a belsõ-höz, akkor pedig keserves szélmalomharcba keveredsz s életed végén pedig olthatatlan keserûséggel kell látod majd: milyen csúnya munkát végeztél. Kívánom, hogy ne így legyen, bár attól tartok: a LÉNYEG rajtad múlik.

Isten áldjon mindenkit!
# | moonlight moonlight - 2010 09 12 ¦ 00:13:51
Imre:) Az a lemondani készülõ Vukics Feri tegnap tartott nálunk elõadást...Ideje lenne leszállni róluk nem gondolod? Vagy ennyire le akarnak tartóztatni?:D:D Akkor még jó volt Neked az MSZ, amikor Bösztörön oszthattad az észt?
Ui:Nem kérek semmilyen kritizálást, akinek nem tetszik a véleményem, az törölheti nyugodtan a regisztrációmat. Nekem ebbõl a köpködésbõl untig elegem lett.
Üdvözletem!
# | Format C: Format C: - 2010 09 12 ¦ 02:43:20
As Roma vagyok, meg fizetett provokátor, zsidó, ja és hülye is.
Imre szerint vagyok is meg nem is.
Esetleg kimaradt valami, vagy teljes a lista? Talán még van jelentkezõ egyéb jelzõvel?

Köszönöm mindenkinek az építõ jellegû hozzászólásokat, azt hiszem megint nagyot ugrottunk elõre.

Ata Istar

Neked külön köszönöm ezt a, már-már filozófiai magasságokat súroló értékes hozzászólást. Igérem elgondolkodok mindazon, amit leírtál.

Te meg gondolkodj el azon, amikor Izrael véletlenül a fejedre pottyant egy békés atombombát (Drábik után tudom, hogy Izraelnek csak ilyen van), akkor milyen halott leszel?
No jó viccet félre Izrael nem fog atomot küldeni hozzánk, legalább is kihúzott gyutaccsal, ellenben ajánlott küldeményként érkezhet mástól is.

Jó éjt!
# | honvedesku honvedesku - 2010 09 12 ¦ 02:51:28
Csaba,papa53,Format C,
Olyanok vagytok mint a vizihullák,felbukkantok a megrekedt fordulovizben,böffentek eggyet a felszaporodott büdosgáztol,aztan a felhajtoerö megszüntével elmerültök rohadni tovább....Ezt már
minden Imre fan látja,köztük magam is.Ha a kazár
ott lenn a mélyben kiharapja a foszlo beletek,többé
nincs felhajtoerö,lenn forogtok majd lassu keringö
bukdácsolással!
# | Tulok Tulok - 2010 09 12 ¦ 02:52:24
Imre! Mivel sok esemény nem a terveknek megfelelõen jött be a számukra, improvizálniuk kellett, és kell! Ha hibáznak, lecsapunk rájuk (és nem csak mi, nagy luxus, és súlyos hiba, hülyének nézni az oroszokat), de elõtte háromszor át kell gondolnunk, hogy milyen hasznot tudnak összekovácsolni belelõle, mert ezek ILYENEK! A háborút leghamarább az izraeli kongresszus ideje utánra tettem, de még nem dõlt el a harc az EU vezetés, az USA Izrael-párti és NWO párti vezetése között sem! Nálunk, Szíria megtámadása után, a tél második felében, vagy tavasszal kezdhetik a perpatvart, a jelenlegi izraeli vezetés, vagy a Bilderberg elképzelései szerint. "Papírforma" alapján, Netánynyávog és bandája, még tartogathat meglepetéseket, de Kennedyt is lelõtték, miért pont õk lennének a kivételek?

Format C:! A labda nincs átpasszolva! Igaza van Imrének, írhatsz Te is, és kitesszük! Ez minden rosszindulat nélkül kell érteni (lehet más nick-néven is)! Szerencsére tudom, hogy egyetértessz velünk, és azt is, hogy képes vagy igényes írást összehozni, mert megvan minden adottságod hozzá, mégha pesszimista is vagy egy "kicsit", de manapság ki nem az?

Livia! Nem a logopédus ugyanaz, hanem a kiképzõtiszt, de a lényeg ugyanaz, vagyis jól látod!

Papa53! Nem hinném, hogy Format C: a védelmedre szorulna! Azt viszont tudom, hogy alapvetõen egyetért velünk! Alapvetõen neked sem kellene támadó állásba helyezkedni, mert nem hinném, hogy csak ez lenne az életcélod! Meg kellene tanulni összefogni, mert ha most eltávolodunk egymástól, a bajban már nem lesz idõ egymást keresgélni!

moonlight! Kicsit egyoldalú csak az egyik felet meghallgatni, majd a választ elutasítva és meg sem hallgatva visszavonulni! Sokmindent nem tudsz, de ítélkezel! Az MSZ-eseim elsõ reakciói is ilyenek voltak eleinte, majd sorba rakták a mozaikokat! Kiderült, hogy jónéhány hiányzik. Miután pótoltam, nem a megváltó képe kezdett kibontakozni, hanem a 30 ezüstpénzes taktikusé!
# | kozmosz kozmosz - 2010 09 12 ¦ 04:13:48
Tisztelt Mindenki ! Miért egymás(vélemény,konklúzió)-ellen.., miért nem inkább EGYmással karöltve, szer-etet-ben szól(unk)tok ,írtok véleményt? Igen ; itt a fokozódó írásokhoz vagyunk inkább hozzászoktatva, de ezzel nincsen semmi probléma. Szubjektíve. Én megköszönöm Mindannyiótok eddigi írásait és linkjeit amik 9 hónapja nyitják az egyébként is érdeklödõ "szemeimet"! Külön köszönet Posta Imrének. További kitartást,motivációt és éberséget kívánok Nektek,Önöknek ,sok együttérzéssel-rezgéssel, szeretettel ! Pont.;)
# | keepfargo keepfargo - 2010 09 12 ¦ 06:19:17
honvédeskü
Ez má ´ nem szaftos vót - rosszabb....hogy birod gyomorral? (mert epével birod, az látszik)
Na, nem bántani akarlak, csak igy reggeli elött olvasva...de azér´ az ´öszintét´ is meg kell mondani: a humorod eröteljes.

T.B.Sz.
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2010 09 12 ¦ 06:53:59
papa53!
Cimbora! Reggel mikor felébredsz tudom mit dúdolsz énekelsz teli tüdõbõl:" a párttal a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke. " Nyugodj már békében. A Jóisten áldjon meg, nem tudsz viselkedni? Én sem megyek az / MSZMP/ MSZP oldalára okoskodni. De hát a bolsevik véred és agyad/ha van/ nem hagy békében nyugodni. Nyugodj meg, és játssz azzal ami egyidõs veled! Egy tanács igyál kevesebb alkoholt, rendbe jön a vérnyomásod, és nem beszélsz baromságokat!
Figyelj haver, ha öreg leszek én is hülye leszek?
# | honvedesku honvedesku - 2010 09 12 ¦ 07:22:45
keepfargo!
A realitás sajnos nemcsak unicumot kiván a reggelihez!

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.

rtkels

Csak regisztrlt tagok rtkelhetnek.

Krjk jelentkezz be.

Mg nem rtkeltk
Generlsi id: 3.46 msodperc
86,268,011 egyedi ltogat