Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Valahol Európában

NaplóMost beszéltem Jagerati feleségével, s onnan tudom, hogy Attila túl van az életveszélyen és már felismer személyeket. Azt hiszem mindnyájunk nevében kívánhattam neki minél gyorsabb felépülést.

Mivel ma is nagyon meleg van és olyan cikkek jelennek meg, melyek szerint az oroszok már elõre prognosztizálták azt, amirõl a „mi” meteorológus zsidajaink tudni sem akarnak, ezért nem ragozom a kérdést. Ahmadinedzsád másfél hónapja nyíltan kijelentette, hogy cionék idõjárás-befolyásolnak náluk és a törököknél is, szárazságot okozva ezzel, így könnyen kiszámítható a képlet.
A hunhír meg cikket, hoz arról, hogy már a II. VH alatt a bombázó kötelékek rep-kipufogó gázai erõs hatással bírtak a klímára és viharokat okoztak. Le kell ezeknek petézni. Nincs olyan pillanat, hogy ne lenne vagy 100 repgép csak a „magyar” légtérben és ráadásul ezekbõl vagy 10-15 folyamatosan permetez is, de ezt nem akarják felismerni? Na mindegy, lassan a kuruc is hozza majd a témát, persze távolról indítva és a repülési tevékenységre fogva mindezt. A kiadós forróság, UV-dozéria, zivatarok, le- és felhülés egyvelege nem igazán hasznos élettani hatásokkal bír sem az emberi, de a növényi szervezetekre sem. A háború tehát javában zajlik a földön, vízen, levegõben. Mert ez bizony már az. A gazdasági erõdemonstráció, a nyersanyag és késztermékpiaci adok-kapok, az energiahordozó-szkanderby mind katonapolitikai, geostratégiai háborús hadmozdulat. Az, hogy az USA csõdben van, nem kérdés, de most úgy tûnik, hogy a Dollárét feláldozzák az Eurót cionék és mindezt nagyon gyorsan meg kell tenniük.
Talán még idén beleférhet az is, hogy a Forint helyett Eurósítsanak, hogy aztán a teljes blokk mehessen a közös maceszba. Mivel az ÁU elszámolása Rubel és Jüan alapú, ezért ez õket csak indirektben érintené, ugyanakkor elég nagy az Euró felhalmozás is abban a régióban, mert ugye a Dollártól már megszabadultak, úgy, ahogy lehetett. A tét valójában az idõhúzás és mindenképpen a nyílt katonai akciók kiprovokálása, miközben eljátsszák, hogy mehet ez békésen is. Nem mehet! Az összes érintett és „érinthetetlen” zsidót és csatlósaikat likvidálni kell és egészen új alapokra, alapokba helyezni a gazdaságot. A görög helyzetben egyértelmû, hogy a hajózási kapacitás és a vasipar az, amit cionék direktben maguknak akarnak.
Lehet még pár csavar a történetben, mert nincs lezárva semmi és nagyjából azon múlik a következõ lépés, hogy azt mi elõzi meg. Ahogy látom, egyik fél sem akarja direktben kompromittálni magát és a természetes kiválasztódása bízza, hogy végül csak az legyen, amit „ott fenn” kiagyaltak. Ennek megvan a jó oldala is. A”hazai helyzetben” nem csak a dilettantizmus látható jelei nyilvánulnak meg, hanem a zsidók pofátlan nyomulása minden téren. Persze tudom, hogy már régen akasztani kellene õket és minden eszközzel mészárolni az ellenséget, de az adott helyzetben a sötétség még mindig akkora az átlag fejekben, hogy az ellenséggel közösben nem maradna más megoldás, csak ezek „megrendszabályozásA”.
Annyi befektetett energia után is a mélysötétség ül a gárdisták zömének agyán, de a rendõrök és a többiek sincsenek jobb passzban. Ábrándos löttyedt agyú társaság, de van azért jó hírem is. Az NBH ébredezni látszik. Lekopogom, de hátha rádolgoznak már a zsidajokra, bár ezt azért hiszem kötve, mert a vezetõik azok, ezért ha nem takarítják el a hullazsákba Balajtiékat sebtiben, vagy a TEK-es drogos zsidaj bandát, Hajdúékat, akkor nem jobbak, mint a láda sörre bekalibrált „nemzeti radikálisok”.
De ez már legyen az õ bajuk. Úgy tûnik, hogy az orosz államadósság és a MOL-NBH és egyéb összefonódások, seftelések felkeltették a garázdák kíváncsiságát, de inkább arról lehet szó, hogy a többi ország nemzetinek mondott szolgálata szólt ezeknek a hülyéknek, hogy vegyék már le a CIA-Mossad pórázt és legalább csináljanak úgy, mintha… Bár már nem sok jelentõsége van, mit ügyködnek, de nem vagyok ellene, ha legalább rólunk leszállnak és elmennek homokozni máshová. Késõbb majd elszámolunk úgy is az elmúlt évekért. Röviden szólva, bolond aki ezeknek bármit elhisz.
Nem csak azért, mert a Jóbbikot még mindig tolják és pozícionálják, hanem azért is mert az MSZ erõlködésit is aktívan támogatják. Vukics is feltûnt újra és a bösztörpusztai zsidó bizniszhez keres tömegeket, akik ott a pénzt költhetnék és annyira magyarok lennének, hogy észre se vennék, hogy a csapat tetemes része zsidaj. Nos erre is van megoldás, de kissé radikális és kevésbé diplomatikus. Kell egy szervezet és annak egy ütõképes katonai szárnya, amely a döntéseket végrehajtja, az árulókkal példát statuál. Mindezt törvényesen, „demokratikusan”, bûnlajstrommal spékelve. Mindenek elõtt a zsidó Jóbbik felszámolása a célszerû, így a zsidó fidesz nem végeztetheti el velük a „nácifasiszta” színjáték protokolláris részét.
Képzeljétek el, milyen paradoxon helyzet, hogy a „zsidók legfõbb ellenségét” egyszerûen legyakják és ezek nem mondhatják azt, hogy ezt nem szabad, mert azok is zsidajok és az volt a szerepük, hogy megvezessék a magyarokat. A logikát a továbbiakban mindenki bontsa ki maga számára. Minden esetre a játékszabályokon nagyon gyorsan és radikálisan változtatni kell. Nincs mellébeszélés, hanem rövid tárgyalást követõen a magyar nemzet ellen vétõt (ha zsidó, ha nem) látványosan likvidálni kell! Mivel ma már beindult ez a folyamat és egymást aprítják rendesen, ezen normális magyar ember nem lepõdne meg. A „rendõrséget” és a többi megbukott szerencsétlen ratyit el kell gyorsan felejteni és kézbe kell venni az igazságszolgáltatást, kezdve azzal, hogy ezen szarvezetek zsidaj vezetõin kell megkezdeni a példamutatást. Persze ez a CAHAL-nak nem teszik és jön majd az ellencsapás, de hát végre megmutatná magát „az itt sem lévõ zsidaj”. Végre kitörhetne a nyílt háború és egyértelmûen a zsidók ellen, demonstratíve és mindenki számára egyértelmû módon. A helyzet megérett már arra, hogy nyíltan, politikai és katonai téren is tisztázzuk a helyzetet. Aki nem hiszi, az járjon utána. Megerõsített információk szerint az osztrákok a határtól 40 km-re egy „védelmi-biztonsági” zónát alakítanak ki éppen most, a béke kellõs közepén. Õk már tudják, amit ami másnak még csak nem is gondolat. Innen nem mennek el élve, s ha elszöknek, akkor vagy máshol éri utol a sors õket, vagy vissza lesznek hozva!
Irán már nagyon szorgalmazza a kapcsolatfelvételt Budapesttel! Nem Judapesttel, ami most van, hanem azzal, ami aztán lesz! Az oroszok meg csendben teszik a dolgukat és szerintem ezt már nem kell jobban demonstrálni, mert a hírek között szinte nincs is más, csak keleti, miközben nyugatról más sem jön, csak a pénzügyi összeomlás híre. Izrael is elég érezhetõen vergõdik, de hagyom még az ottani híreket. Elég tudnotok, hogy hullik szét a rendszer és menti akinek tetves az élete, ahogy csak tudja. Ott sincs ám az átlagnál több értelmes ember és ez szavatolja, hogy a túlélési esélyük igen csekély. Ez is jó hír, bár én nem kívánom a halálukat, mert azt õk kívánták, amikor ebbe a helyzetbe navigálták magukat.

Hozzszlsok

# | roadless roadless - 2011 07 14 ¦ 15:21:52
Megerõsített információk szerint az osztrákok a határtól 40 km-re egy „védelmi-biztonsági” zónát alakítanak ki éppen most, a béke kellõs közepén.
Imre, ezt lehetne egy kicsit bõvebben, elég érdekes hírnek tûnik..
Gondolom linket ne kérjek, mert akkor már kint lenne nemde?De.
# | taskeszi taskeszi - 2011 07 14 ¦ 15:36:32
Nincs link,csak egy 2 nappal ezelõtti hír:

...épp a minap kaptam meg a kirakós játék utolsó kockáját:
Ausztria belehúzott!
Az osztrák-magyar határnál ausztria oldalán létrehoztak egy 50 km es sávot. Az osztrák hatóságok felszámolták a rendõrségeket ebben a sávban. De most jön a lényeg tovaris !
Minden 18 és 45 év közötti osztrák álampolgárt behívnak "átképzésre" a hadseregbe.
Az imént említett 50 km es sávban meg nyolcszorzták a bakák számát, illetve a rendõrség épületeiben is a katonai hivatal dolgozói foglaltak helyet.
A soproni körzetben az osztrák oldalon 9 hegyi vadász ezred kapott helyet.
Szigorúbban ellenõrzik az autósokat, a "lomizó" cigányok csak vállalkozói igazolványuk felmutatásával hozhatnak ki Ausztriából bármit.
Mintha valami készülne nem?....

http://www.mnszen...ra-45-perc

Bocsi de így teljes a hír!
# | parlagfu parlagfu - 2011 07 14 ¦ 15:46:10
Az osztrák elég hébrid ahhoz hogy ne a héberek ellen építkezzen. FosnaK hogy visszakérjük azt is amit pista adott gizáért hozományba.
# | jano jano - 2011 07 14 ¦ 16:03:25
Van vér a pucádba az már biztos.
# | dengizin dengizin - 2011 07 14 ¦ 16:19:25
B@sszus, egy év alatt több napot dolgozok!Shock
# | fsavanyu fsavanyu - 2011 07 14 ¦ 16:19:46
Akkor kezdödjön , mert mégtõbb hülye nemfér már az Országunkba.Még van remény,hogy pár embernek kinyiljon a csipája ha megkezdõdnek a radikális események.
# | Magy1 Magy1 - 2011 07 14 ¦ 16:20:34
bogárkka, te mennyit kapsz az állami apanázsból bérbloggerként?ja igen
# | dengizin dengizin - 2011 07 14 ¦ 16:23:01
Látom megjött a heti aktuális motyónk. (Katicca) De már az elsõ hsz-nél bebukni, hát ez nagyon gyenge volt...
# | fsavanyu fsavanyu - 2011 07 14 ¦ 16:25:39
A Katicabogár, lehet ittvégzi a jólfizetett munkáját.
# | dengizin dengizin - 2011 07 14 ¦ 16:27:06
Komolyra fordítva a szót: Akkor nem hiába imádkozunk Attiláért esténként.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 0.87 msodperc
83,601,717 egyedi ltogat