Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Zúg a Volga

NaplóMár megint rekorderek lettünk, csak most a hõs(s)ség oltárán, de a jó ebben az, hogy már beharangozásra került a teljes régiót sújtani hivatott nem egyszerû szelek, orkánok pusztítása. Még szerencse, hogy az idõjárás olyan, amilyen és nem csinálják, hanem csak történik. Bár ez az értelmesebb emberek számára már régen megkérdõjelezhetetlen cáfolattal bíró illúzió, azért élvezzük ki azt a gondolatot, hogy végsõ soron az idõjárást megszüntetni mégsem lehet. Észleltétek, hogy mostanában kevesebbet írok, aminek oka valószínûleg ez, vagy az, de lehet, hogy valami más. Nem tudom pontosan, mert írnivaló még csak-csak akadna, ám így az olvasók szenvednek hiányt önmagukból. Meggyõzõdésem, hogy az a „nyár” másra hivatott, mint arra, hogy naplopózzak. Sokan megteszik ezt már –ugyan nem helyettem-, de inspirációmmal és azon nyomdokban, léptékben, ahogyan és amint azt én is cselekszem, így néha megengedem magamnak a luxust, hogy a családdal többet bíbelõdjek, mint a klaviatúrával. Megéri. Éppen a minap jött hozzám vissza a hír, hogy ugyan köztudottan a lényegesebb titkosszolgálatok rendszeresen olvassák, elemzik a honlap tartalmát, oda írogatók jellem – és szellemvilágát, azért többekben felmerült már a kérdés, hogyan is (b)írjuk ezt mi páran? Mentálisan tényleg nehéz, mert a hülyékkel Dunát kell majd rekeszteni, s ez ma már szerencsére sokaknak nem kérdés és kikapcsolt a szeretetrezgõ apparátjuk is, miközben a nemzetközi filozófiai irányzatokon túl a reál képzettségû szakszolgálatok is egyre nyíltabb érdeklõdéssel és egyetértéssel támogatják azt, amit és ahogy teszek, teszünk. Ennek jele még mindig az, hogy élünk, bár ez amúgy is múló állapot, s könnyen lehet rajta változtatni, de a puszta szándék már ehhez nem elég. Korábban sem volt az. Az NBH letérdelt és a Mossad egyre tehetetlenebbül nézi végig saját likviditásának likvidálását. Az ál-Pinyó sem húzza már sokáig és Lázár szájában is lehetett már a megszokottól fémesebb kaliber, így már csak az a kérdés, hogy mikor jön el az „igazság pillanata”. A MOL, vagy az OTP az, amely mindkettõ stratégiai vállalat megfektetésekor azt mondja, hogy „ennyi volt”? Ha figyeltetek, akkor tapasztalhattátok, hogy a konfliktus-zóna egyre feljebb tolódik és Románia háborús provokációja közben a belorusz helyzet is eszkalálódik, de nyílttá vált az orosz-„magyar” konfliktus is a „kém üggyel”. Püski László neve is érdekes, vagy több, mint érdekes, de most inkább ne a részletekben vesszünk el, hanem a lényegben. A fõ csapás iránya pedig az olaj. Már megint és még mindig. Az erõlökés mögött pedig az irdatlan mennyiségû ellopott pénz állhat.

Elmondok egy elméletet, amely akár lehet helytálló is és amely a jelenlegi és a volt vezetésre való tekintettel is választ adhat bizonyos zsidó kérdésekre. Nos, az úgy nevezett szovjet államadósságról van szó. Amint azt sejteni lehet, ezen a címen nem csak pár Lada Niva érkezett az országba, hanem kõolaj is, hatalmas mennyiségben, lényegében fillérekért, vagy majdnem éppen ingyen, tranzitdíjon. Nos, errõl mi azért eddig nem is tudhattunk, mert ez az olaj kézen és közön, némileg „szõkítve” lett zömében értékesítve és nem az „állam”, hanem magánzsidók gazdagodását okozva. Gondolom, mikor már kényessé vált a terület, akkor kreálták az „olajos ügyeket”, hogy lezárhassák éppen a finisben és pár kisebb halat odavessenek a köznek, miközben a belügy, Pintér és Orbánék is nyakig ülnek Borossal, Kohncéval, Dáviddal a szószban. A MOL-INA körüli herce-hurca is egy illegális tranzakció, amelybõl zsidók profitáltak és az állami költségaratásba nem folyt be semmilyen eladásból származó különbözet. Feltételezhetõen tehát az orosz államadósság így lett kiprivatizálva annak idején és a pénzt tán még most is mossák, amihez sok magáncég hatalmas összegekrõl szóló megbízása, családi érdekeltségû leányvállalatok szükségeltetnek. Persze, ha mindez a felszínre kerül, akkor azzal már nem igazán lehet mit kezdeni, hisz oly mértékû csalásról van szó, amelynek tárgyalása felesleges- bár a rend kedvéért azért megejtendõ-, de csak alibibõl. Az érintettek „jutalma” egy gyors vallatás és teljes vagyonelkobzás melletti kényszermunka a gyors kimúlásukig. Na mindegy, erre még visszatérhetünk, ha arra alkalom adódik. Márpedig igen!

Most nézzétek el nekem, ha nem megyek bele a mélyebb elemzésekbe, bár a volgai "hajóbaleset" halottjainak száma már 60 -nál tart, s Cipruson is robbant az lõszeres villanyelosztó telep. Szándékosan nem áll szándékomban mélyet mutatni. Viszont pár gondolatot és fontos információt megosztok mindenkivel. Az utolsó a gázórás visszaéléseket firtató TEMPO-s anyag nagyon friss.


Kedves Imre,

A minap találtam ezt a blogbejegyzzést+videót, az Illuminati III. VH terveirõl - felteszem, hogy sokatoknak nem sok újdonságot fog mondani!

Will Come to America as prophesied in the Bible ? Bible Prophecy about Barack Obama and the United States is being fulfilled before our eyes...a coming war between North Korea and South Korea then Japan. They will join with Russia and then come against America , all it is telling you what is to come! this war is in the making
We are in the last stages of the preparation to so globalize the world that the Masonic New Age Christ (Antichrist) can appear to receive all the political and economic power of the world's rulers. This is the Illuminati plan and Biblical prophecy (Revelation 17:12-17).

These are, I believe, the stages of the planned Third World War:
•Prelude - The events leading up to the start of World War Three, including Sept 11, 2001.
•Act 1 - The Middle East. Widespread conflict to bring the entire region into the flames of war, possibly triggered by Iran or militants in Pakistan using North Korean supplied nuclear arms. The first Scene in this Act is the US Invasion of Iraq on March 20, 2003.
•Act 2 - Israel at War -- Against her Arab neighbors, possibly Palestine. A Palestinian State will be established, so that all Israelis will be fully separated from Palestinians (listen out for mention of a 7-year treaty to be confirmed by a World Leader - probably Bush), only for Israel to viciously attack Palestine shortly thereafter.
•Act 3 - Far East -- "Hair-raising nuclear confrontation that threatens mankind's existence" - Peter Lemesurier, author of The Armageddon Script, p. 223, written in 1981. Includes China invading Taiwan and a nuclear eruption on the Korean Peninsula.
•Act 4 - Erosion of Confidence in 'The System' so severe citizens will be panicked into giving up liberties and Constitutional form of government. The plan calls for the dissolution of the US Constitution, triggered by a significant enough 'terrorist' attack. The ultimate intent is to introduce a global government and one-world religion.
•Act 5 - The collapse of the US, and other Western economies and morals.
•Act 6 - Significant population reduction using natural and man-made disasters.
•Curtain. Who can tell how this war will end?

forrás:
http://geraldcelentechannel.blogspot.com/2011/07/wwiii-will-come-to-america-as.html

Csatolok egy képet a Hotel Sopron közelében található körforgalomról, érdemes megnézni.
A hûség városa. Node kihez...?
Tisztelettel:


Egy kis emlékeztetõ és figyeljétek az évszámokat!
- 1993.július 30: Németország, Tv csatornák: ORF 1, ORF 2, Göncz Árpád Salzburgi beszéde:
„ Nem kell a magyaroktól félni ! Magyarország internacionalista ! Csak jöjjenek az idegenek ! Az a jelentéktelen kisebbség, aki magyarkodik, az nem veszélyes! Csak rájuk kell nézni , és rögtön látni hogy kik azok ! csak meg kell õket nézni ! - mocskolta Magyarország köztársasági elnöke a magyar nemzetet. „
- 1999. február 20: Ausztrália, Melbourn-i Magyar Központ, Göncz Árpád beszéde szintén:
- „Szeretném, ha tudnák, hogy tisztelem hûségüket egy olyan országhoz, amely már a gyakorlatban nincs ! Ennek emlékét a történelem többé-kevésbé elmosta! „
-1994.április 20. Németország, ARD, ZTF, SAT 1 TV-k:
„ Németországban divat az „idegenek” lakásába molotov-koktélt dobálni! Erlangenben az éjjel tûz keletkezett a vendégmunkás MAGYAROK vendéglakásaiban. 3 magyar elégett, 23 megégett! A német kormány megegyezett a magyar kormánnyal, Göncz Árpád köztársasági elnökkel, Horn Gyula és Boross Péter miniszterelnökökkel abban, hogy a kataszrófát a GÁZVEZETÉK MEGGYULLADÁSA OKOZTA !
Ezek az „elvtársak” még nem láttak gázvezetéket meggyulladni. Ugyanis a gáz robban, ami az egész telepet a levegõbe repítette volna! „
Világ Magyarsága, 2011. június
Berliner Zeitung
„A magyar parlament jelenleg nem szuverén népképviselet. Tevékenysége arra korlátozódik, hogy az Orbán-csapat rendeleteit kollektív bólintással törvényerõre emelje.”


Kedves Imre!
Böngésztem egy olasz oldalon és a fordításban az jött le a kafair szóhoz,hogy hitetlen, ez nálunk a kefír néven fut,
aztán a kaiser eléggé jól hasonlít a kóser szóhoz, Szántai Lajos a héber szóban a háború-t véli kihangozni.
Szépen észrevétlenül áramoltatják felénk burkolva a jelentéstartalmakat.Stb.


KÖTELEZÕ MEGNÉZNI( 45 PERC) MINDENKINEK A FILMET, AKI MEGAKARJA ÉRTENI, HOGYAN FOSZTJÁK KI A MAGYAR NEMZETET IDEGEN CÉGEK MAGYARORSZÁGON, A SZOLGÁLTATÓKON KERESZTÜL IS.
MINDEN OLYAN EMBER, AKIT BECSAPTAK, KERESSE A TEMPO-T, A PJP-T, HISZ KÖTELESSÉGÜNK A JOGTALANSÁG MEGSZÜNTETÉSE, NE CSAK 1 CSALÁD ÁLLJON KI EGY EGÉSZ NEMZETÉRT .
MINDENKIRE NÉZVE KÖTELEZÕ MEGVÉDENI A MAGYAR NEMZETET.
KÉRÜNK MINDENKI, HOGY TERJESSZE ÉS KÜLDJE MINÉL TÖBB EMBERNEK TOVÁBB !

Link

videó helye: Link

Hozzszlsok

# | RDM RDM - 2011 07 11 ¦ 23:26:16
Ha esetleg valakit érdekelné a film skitek folytatása, akkor itt...
http://vimeo.com/...
A kilencedik részbõl kétféle készült. Egy teljes és egy vágott verzió. A Teljeset javaslom. A két rész között próbálom érzékeltetni azt, hogy általában mit szoktak kivágni a filmekbõl, milyen a rendezõi változat és aközött, amit leadnak a TV-ben.

A tizedik, két részbõl áll.
http://vimeo.com/...
http://vimeo.com/...

Továbbá az ötödik és második részt újra feltöltöttem. Igyekeztem "nézhetõbbé" (érthetõbbé) tenni. Hasonló módon, mint az utolsó két résznél, a filmek képsorait (ahol lehetett) felhasználva, együtt.
# | JohnUtaka JohnUtaka - 2011 07 11 ¦ 23:31:12
Szerintem - vagyis inkább: remélem - a 3. vh. idõ (és emiatt érdeklõdés) hiányában el fog maradni. Ha nem, akkor sorry. :D
# | sstall sstall - 2011 07 11 ¦ 23:35:19
Az idõjárásról csak annyit,hogy én már rég óta figyelemmel követem, és a következõt tapasztaltam. Kéthetes ciklusok alakulnak ki, két hét nagyon meleg,amit rögtön két hét nagyon hideg követ 1-2 napon belül az adott hónaphoz képest. Nézzétek meg most nagyon meleg lesz, kb jövõhét keddig, majd jön a nagy lehülés, ami két hét rosszidõt jelent. És ezekben a hetekben mindig súrolja a rekordértékeket, vagy meg is dönti!
# | JohnUtaka JohnUtaka - 2011 07 11 ¦ 23:37:42
sstall, így van, jól látod!
# | JohnUtaka JohnUtaka - 2011 07 11 ¦ 23:47:28
viktor, én aztán nem élek álomvilágban (bár itt a Földön sztem mégis mindannyian abban leledzünk). csak más szempontokat (pl. maja naptár) is figyelembe veszek: meglátásom szerint ha az egyik elmarad, lesz másik, igaz, nagyon nem mindegy, hogy Gaia megrázza magát, vagy leatombombáznak mindenkit a demokratikus izraeli tetûhintások.
# | kincses kincses - 2011 07 11 ¦ 23:51:13
jó estét! szeretem, fiúk, hogy már kora este ilyen optimisták vagytok a jövõt illetõen...pihi
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 07 12 ¦ 01:18:58
Nagyon tetszik ez az elméleted az úgynevezett szovjet államadóssággal kapcsolatban Imre!
Azért ha megengeded én kicsit részletesebben elmagyaráznám, hogy az átlag olvasók is megértsék!
Lássuk tehát!

Egyszer volt, hol nem volt, ha hiszitek, ha nem úgy alakult, hogy az orosz (szovjet) államadósság mértéke 1990-ben 1,9 milliárd dollárra rúgott!
(Értjük ez alatt azt, hogy ennyivel tartoztak az oroszok(szovjetek) a magyar államnak, tehát nekünk!)
Nos!
Ennek jelentõs részét áruszállítással rendezték! Azt nem kötötték a mindenkori kormányok az orrunkra, hogy pontosan ki, mit és mikor hozott be az országba, csak annyit lehet tudni, hogy az adósság terhére legyártott termékeket és/vagy nyersanyagokat "bizonyos" magyar vállalkozók vámmentesen hozták be az országba, majd itthon vagy külföldön piacra dobták.
Namármost!
Tény, hogy 2002-ben az adósság már csak 400 millió dollár volt!
Nos!
Imre elmélete szerint, ezen államadósság egy részét lehet, hogy pl. fûtõolajban (HTO) szállíották le!

Akik számára nem világos, azok számára elmesélem hogy a HTO-ból ami sokkal sokkal olcsóbb mint a gázolaj, egy viszonylag egyszerû és filléres eljárással gázolajat lehet készíteni, mindössze némi kénsav és egy kis mészhidrát kell hozzá!
A kénsav azért hogy kimarja a festékanyagot a fûtõolajból a mészhidrát pedig azért hogy, pont ugyanolyan sárgás színe legyen mint annak a gázolajnak amit a benzinkúton lehet kapni!
Egy kis kevergetés, egy kis ülepítés akár otthon is egy kisebb tartályban, és rögtön hihetetlenül jó minõségû teljesen tiszta, még a benzinkúton kaphatónál is tisztább gázolajat lehet elõállítani!
Na ez kérem az olajszõkítés!

Hogy mi ebben az üzlet?
Elmagyarázom!
Van egy százezer literes tartály, amit feltöltöttek HTO-val. Ennek a HTO-nak a beszerzési ára tegyük fel volt egyszer valamikor 60Ft/l azaz a százezer liter került 6millió forintba!
Ennek a százezer liternek a kiszõkítése az anyagköltséggel együtt is mindössze csak pár tízezer forintba került akkor!
Eredmény:
Százezer liter tiszta jóminõségû gázolaj amit el tudtak adni háromszor annyiért, mint amennyibe az egész került!

Imre elmélete szerint tehát:
Ha mondjuk behoztak 200millió dollár értékû fûtõolajat vámmentesen az orosz államadósság fejében, akkor további 50millió dollárból kiszõkítették és lefizettek mindenkit aki csak szembe jött, ám még így is kerestek rajta vagy 300 millió dollárt, mivel gázolajként tudták eladni az egészet!

ja igen
# | Arany Arany - 2011 07 12 ¦ 08:34:46
Ami az egészben a legkeményebb, és talán az orosz fél sem megy el mellette, hogy a visszafizetett szovjet államadósság nagy részét a MANIPULÁTOROK a MAGYAR NÉPPEL fizettették meg, és rakták magán-zsebekbe!

Összegezve; amit kölcsön adtunk, az is a MAGYAR NÉPÉ volt, és mégegyszer megfizettük kamatostul...

Illetve felvették a hitelt dollárban, és még most is mi fizetjük annak a kamatait is!
# | Arany Arany - 2011 07 12 ¦ 08:37:53
Fizettek õk elektromos áramban is, amit nagy hanggal kiabáltak, hogy nekünk ez mennyire nem gazdaságos, mert más fázisban érkezik, és így nagy a veszteség...

Érdekes módon a Kapolyi, aki ezzel üzletelt, többszörös milliárdos lett, pedig néhány évvel elõtte egy senki miniszter volt...
# | Kurszan Kurszan - 2011 07 12 ¦ 09:01:17
Végig néztem a videót... Nem semmi!!! Ezeket a multicégeket meg kéne szüntetni, a "magyar" vezetõiket, köztéren fel kell akasztani!!! Felháborító ez az egész!!! Felraktam az egészet a Face book- ra.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.09 msodperc
83,603,119 egyedi ltogat