Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A lassú halál, avagy fizess, hogy hamarább meghalhass!

TudományNézzük a fluorid kérdést: Míg a nátrium-fluoridot gyakran használják a patkányméregnek, a globalisták és eugenetisták úgy döntöttek, hogy fel kell hogy vegyék a vízellátásba is. A hiányos fogazatú csontvázak nem jól mutatnak a szekrényben, és az ADA figyelmeztetése ellenére, amely szerint kisgyermekekre fokozott kockázatot jelent a nevezett betegség ilyen formában történő "kezelése", a fogászati fluorózis. A "The Guardian" beszámolója szerint, a víz fluorid tartalma is rákot okoz.
Az oxfordi professzor, Julian Savulescu 2008-as, A "Fluorid és a jövő kognitív tanulmánya populációs szinten" a vízellátásról, illetve az ivóvízbe kevert "gyógyszerekkel kapcsolatban, tanulmányában azt állítja, hogy a fluorid, nem csak a fogszuvasodás ellen jó! A "lakosság vízellátása megnyitja a jövőt a szellemi képességek és egyéb funkciók javításához", vagy ahogy Salvescu írja:
"Fluoridálás a jéghegy csúcsát képezi. A tudomány gyorsan fejlődik, hogy kidolgozzon biztonságos, és hatékony kognitív fokozókat, gyógyszereket, amelyek "javítják a mentális" képességeinket. Évek óta, használ az ember "nyers" fokozókat, általában az ébrenlét elősegítése érdekében, mint a nikotin, a koffein és az amfetaminok. A fokozók egy új, hatékonyabb generációja van kialakulóban, a modafenil, Ritalin, Adderral és ampakines és a piracetam család. De egyszerre nagyon biztonságos és hatékony kognitív fokozók dolgoznak -mert szinte biztosan lesznek - az a kérdés merül fel, hogy azokat hozzá kell adni a vízhez, mint pl. a fluoridot, vagy a gabonafélékhez, mint a pl. folsav.
Valószínűnek tűnik, hogy széles körben elterjedt populáció szintű kognitív fejlesztés ellenállhatatlan lesz."
Az álom, és Savulescu érvei, hazugságon alapulnak, hogy a fluoridizálás, a lakossági vízellátásban már egy hatalmas emberi előrehaladás. Támogatja, az is a hazugságságot, hogy a víz fluoridació a 20. század top 10 közegészségügyi eredményei közé tartozik. Ehelyett, fluoridot összefüggésbe hozták a neurológiai hatásaival, pajzsmirigy problémák,
csontrák , sőt a vaksággal (India) is. Mi több, nagy része még csak nem is a jótékony, de annál mérgezőbb. A nátrium-fluorid, egy ipari hulladék származéka, és nagyon is halálos méreg.

A líthium alkalmazásának kérdése már korábban is előtérbe került, és "jópénzért", kellően gátlástalan "tudós" személyében a választás Kurt NIMMO-ra esett, aki 2009 decemberében bejelentett egy új szorgalmazást, lítiumot alkalmazni a vízellátásban, mint hangulati stabilizátort:
Japán kutatók szerint, a "vizsgálatok alapján, a kis mennyiségű, ill. nyomokban előforduló lítium csak hangulatot változtat - igazán pozitív módon, anélkül, hogy rossz hatással lenne - és valóban befolyásolja a hangulatot és csökkenti az öngyilkossági arányt."
A bipoláris betegek mániás tünetei 60%-ban javultak a lítium hatására, mely jelentősen jobb arány, mint a placebóval kezelteké. A lítium szedésével a mániás betegek mániás rohamai ritkulnak, bipoláris zavarnál megszűnnek a hangulatingadozások. A lítium szedésének abbahagyásakor nagy az esély a visszaesésre, ugyanis a lítium profilaktikus szer, vagyis a tünetek kifejlődését akadályozza meg. Így a klinikusok tanácsolják a lítium szedését a mániás tünetek megszűnésével is. A lítium egyéb jótékony hatásához tartozik az is, hogy fokozza az antidepresszánsok hatását, ha terápiában együtt alkalmazzák. Nem teljesen világos még a lítium működési mechanizmusa, de valószínűleg az idegsejtek bipoláris zavarhoz vezető rendellenes működését, a neurotranszmitterek neuronokhoz kötődésének másodlagos hírvivő folyamataiban befolyásolja. Ezek a másodlagos hírvivő folyamatok sokfélék, ilyen folyamat során foszfoionozitidek termelődnek a neurotranszmitterek fogadása után. A lítium valószínűleg ennek a folyamatnak a működését befolyásolja, tehát ezt a fajta másodlagos hírvivő rendszert használó idegsejtek szinaptikus aktivitását változtatja meg.
Az is lehetséges viszont, hogy a lítium a nátriumhoz kötődve a nátriumionok tevékenységének közvetlen megváltoztatásával fejti ki hatását a bipoláris tünetek ellen. Ugyanis lehetséges, hogy a bipoláris zavart az agyi neuronok sejthártyáin való egyenetlen nátriumeloszlás okozza. A lítiumionok ha nem is tökéletesen, de képesek a nátriumionokat helyettesíteni, illetve befolyásolja a sejt tüzelése közben a nátriumionok oda-vissza mozgását.
Gyakorlatban a vér lítiumszintjének minimális növekedése, ill. csökkenése is már pörgős, vagy aluszékony hatást vált ki, amit a gyógyászatban nyugtatókként alkalmaznak. A hangulatállapot stabil jókedven tartása kétségtelenül elősegítheti az egyre rosszabb életkörülmények közé kerülő emberiség tűrőképességének növekedését, bár nagy mennyiségben a litium is méreg!
További megdöbbentő tény, hogy a népesség-szabályozást támogatja a Fehér Ház tudományos tanácsadója, John P. Holdren, és "érvekkel" is támogatja a vízellátáson keresztüli sterilizálást. A Népesség bomba írója, Paul Ehrlich, az 1977-es Ecoscience könyv szerzője megalapozta álláspontját.
Sir Macfarlane ajánlott egy titkos jelentést 1947-ből, hogy a biológiai és vegyi fegyvereket kell kidolgozni a cél érdekében, vagyis az élelmiszer-termények és a fertőző betegségek terjesztéséhez. 2009-ben a H1N1 kifejlesztésével, terjesztésével, majd a mérgező vakcinázással mindent álmuk kezd valóra válni.
A lassú halál technológiája elképesztő mértéket ölt világszerte, miközben a kiszolgáltatott népek kormányai vagy tehetetlenek az erőszakkal szemben, vagy részesednek a haszonból, vagy csatlakozni szeretnének a "túlélőnek" szánt "elit" tömeggyilkosok szektájához.
"Ma már majdnem 60 százaléka az amerikai lakosságnak, italok fluoridos vízében kapja az "áldást", beleértve 46 országot és lakosait, és az 50 legnagyobb várost", számolt be Scientific American's Dan Fagin környezetvédelmi riportere, valamint a New York-i Tudpmány Egyetem igazgatója, az egészségügyi és környezeti jelentési programban.

A rossz példa ragadós! Az USA kíméletlen erőpolitikájával, a világ legfőbb rablójává vált az utóbbi 150 évben. Hagyománnyá vált csalások, kényszer, megvesztegetés, embargók, és saját maga provokálta fenyegetésekkel, a világ szinte minden országának megtámadása. A National Geographic-on elborzad az ember az agyhalott, katonai akadémiát végzett, anyahajókon szolgáló pilóták orbitális baromságain, amikor hazájának megvédésének tekinti az afganisztáni drogtermelés fenntartásáért folytatott harcot, Irak lemészárlását és kifosztását, a számukra céltalan, és csak halált jelentő fegyvereladásérti harcot, más haszna reményében! Az EKB, IMF és FED bankpolitikája kimeríti a legsötétebb aljasság, leglealacsonyodottabb, már emberinek sem nevezhető tevékenységét. Napóleon, Szatalin vagy Hitler, tehetségtelen kezdők voltak, a Rockefellerek, Rotschildok, Efraim leszámazottak, Izrael és az EU vezetéséhez képest!

Hozzászólások

# | Tulius Tulius - 2010 08 06 ¦ 11:46:53
Nagyon kemény! A fogkrémet azért nem dobom ki, csak nem kell lenyelni és jól ki kell öblögetni a zacskókat mosás után, mert azon keresztűl is felszívódhat. Már ha tehetem keresztelt kovászosat veszek, nem a ,lisztjavítóval, az micsoda?' tele nyomottat. Azóta hogy tényleg a piacra járok és zacsis tejet veszek az emésztésem is teljesen egészséges, nem úgy mint anyámnak az úgynevezett olcsó és ,jó' tápszer rendje. Borzalom, hogy mikkel etettek addig míg őket utánoztam. De egyszer fel kell nőni és gondolkodni, hát sajnos én lettem a rossz, mert azt nem lehet győzni szerintük pénzzel. Hát az aszaló csipszkészítményeket tényleg nem. Akkor inkább nem nasizom, de legyen étel a gyomromban.
Nagyon tetszett Tulok! Köszönjük.
# | Koré Koré - 2010 08 06 ¦ 12:26:03
Köszi Tulok!
2 éves a készülékem, három szűrőhenger van hozzácsatolva.
Nemrég ellenőrzéskor a mérce O,8-at mutatott.
A sima csapvizünk meg 116-os volt.
Állítólag Bpesten még 300-500-as szennyezettség is van a vezetékekben.
Egy hátránya van, hogy évente állnom kell a szűrőcserét, holott csaknem újszerű az előszűrő is.
# | figyelo figyelo - 2010 08 06 ¦ 12:38:38
Néhány angol link Tulok írásához, ha valaki kételkedne, hogy min dolgoznak a drága kutatók, és mit adnak tudtunkra belőle.

Lítiumos "öngyilkosságcsökkentő" víz: http://news.bbc.c...025454.stm

Stresszmentesítő, nem belassító injekció: http://www.dailym...-down.html

"Agymosó" vakcina, mely "újradrótozza" az agyat: http://www.infowa...-vaccines/
# | tronox tronox - 2010 08 06 ¦ 13:05:08
Sziasztok,

volt már téma a Fluor, ezért ha valakit bővebben érdekel, érdemes mazsolázni itt: http://postaimre....t.news.539
# | Varuna Varuna - 2010 08 06 ¦ 13:19:35
Ha víztisztítás, akkor a lepárlás (desztillálás) a leghatékonyabb.

Amiről viszont gyakran hallgatnak, az az hogy VíZ szerepe a szervezetben és a természetben az, hogy a tápanyagok mellett információt is szállít. Ezektől a nem kívánt rezgésektől, információktól viszont csak halmazállapot váltással lehet megszabadulni, ahogyan a Természet is csinálja nagyban. Egyetlen víztisztító berendezés sem tudja ezt, csak a desztillálás.

* http://desztillal...
* A VÍZ üzenetei - Dr. Masaru Emoto - http://docler.hu/...


A konyhasó - Nátrium-Kálium kérdés már sokszor terítékre került itt a honlapon. Ezeket érdemes meghallgatni ha vki tisztán szeretne látni, illetve sót csak gyógyszertárból vegyünk!

* Miklósi István: Népirtás Kálisóval - Betegséggyártók - http://docler.hu/...
* Tejfalussy András: A magyarok életrövidülésének tényleges fő okai - http://docler.hu/...
* Somlósi Lajos: Azzá leszel, amit eszel - http://docler.hu/...


A fluoridos fogkrémek/szájvizek helyett lehet kapni bármelyik multiban is gyógynövényes változatot. Pl. én ezt használom:
* Naturland Herbal Svédkeserű fogkrém
http://www.naturl...;ident=345 - http://www.naturl...p;langid=0

A "háttérhatalom" boszorkánykonyháiban kifőzött különféle bőrön át tusfürdőkből, samponból, krémekből felszívódó anyagok szintén elkerülhetőek, pl a fenti Naturlandos termékekkel, vagy
* http://www.drlenk...temid,107/ - olcsó és szinte mindegyik gyógynövényes boltban kaphatóak. Néhány csepp illóolajjal megbolondítva messze jobbak mint bármelyik agyonreklámozott termék.
# | gyuszuSS gyuszuSS - 2010 08 06 ¦ 13:20:06
Napóleon, Szatalin vagy Hitler, tehetségtelen kezdők voltak, a Rockefellerek, Rotschildok, Efraim leszámazottak, Izrael és az EU vezetéséhez képest!
Kedves Tulok!
Ne haragudj,vélhetően nem fogsz rajongani ezért a hozzászólásomért ,de nehezen tudom megállni:


Csak az a Hitlert a sztalin és a többi gyilkos szintjére lehúzó mondat ne lenne benne!
Ki miatt,miért kell egy ilyen környezetbe Hitlert belehelyezni?
Miért kel belerúgni abba az emberbe,-ily módon is -aki a szarból hozta ki a német nemzetét.
(Nem azonos ferkó hasonlóan hangzó öszödi tartalmával!)
Csak egy,kettő a sok cáfolat közül:
http://www.jovonk...gy-szellem
http://internetfi...etorszag/,és még Ernst Zündel írása Hitler akit szerettünk címmel,amit hosszúsága miatt nem illesztek ide be,és nem találtam a neten linket ahol megolvashatjátok.


Ki kellene már kerülni ezt a zsidó agymosásnak köszönhető téves Hitler képet.

gyuszuSS
# | Nyilasfergeteg Nyilasfergeteg - 2010 08 06 ¦ 15:39:46
Varuna! a Lenkeivel vigyázz, ő szcientológus és sok káros terméket árul (Vitamin)!


Jedieger!

Szerintem ciontológust akartál mondani.;)
# | Nyilasfergeteg Nyilasfergeteg - 2010 08 06 ¦ 15:45:27
GyuszuSS!

Te most itt sportot csinálsz abból, hogy megelőzöd az ügyeletes nácifasisztanyilasbrigantidúvadakat? :)
# | Tulok Tulok - 2010 08 06 ¦ 17:26:42
Kedves gyuszuSS! A konzekvens történelmi látásmódba az is beletartozik, hogy mindent a helyén kezeljünk! Hitler elévülhetetlen érdemei mellett, a sikerek hatására megalomániássá vált, és ez sok ember életébe került. Szinte elkerülhetetlen, hogy a nagyban gondolkodó, elfeledkezik a tömegesen jelentkező, de egyéni tragédiákról. Természetesen nincs egy kalap alá véve a tömeggyilkos Sztálinnal, de érdemei mellett Hitlernek, hibái is voltak.
# | gyuszuSS gyuszuSS - 2010 08 06 ¦ 18:21:57
Tudom ,hogy ez a cikk nem Hitlerről szól.
De egy napon a pl.sztalinnal és az az után megemlítettekkel semmiképpen sem lehet.
És még csak nem is vagyok németimádó.
Még Napoleon sem érdemli meg ezt a környezetet.
Az összes felsorolt többinek erénye semmi,csak faji hibája.
És az aztán valóban milliók halálába került,kerül ma is.

Hitlernek valóban volt hibája. A legnagyobb,hogy élni hagyta ezt az alja fajt.

Hogy Hitler megalomániássá vált és ez sok ember életébe került?
Mi volt az amit megalomániának neveznek a hamisítók?
Az amit megalomániának neveznek az a fehér faj továbbélését szolgálta (volna).
De már az is pusztul.
Igen erősen és gyorsan.

gyuszuSS

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 29% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 71% [5 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Generálási idő: 2.18 másodperc
60,993,825 egyedi látogató