Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A lass√ļ hal√°l, avagy fizess, hogy hamar√°bb meghalhass!

Tudom√°nyN√©zz√ľk a fluorid k√©rd√©st: M√≠g a n√°trium-fluoridot gyakran haszn√°lj√°k a patk√°nym√©regnek, a globalist√°k √©s eugenetist√°k √ļgy d√∂nt√∂ttek, hogy fel kell hogy vegy√©k a v√≠zell√°t√°sba is. A hi√°nyos fogazat√ļ csontv√°zak nem j√≥l mutatnak a szekr√©nyben, √©s az ADA figyelmeztet√©se ellen√©re, amely szerint kisgyermekekre fokozott kock√°zatot jelent a nevezett betegs√©g ilyen form√°ban t√∂rt√©n√Ķ "kezel√©se", a fog√°szati fluor√≥zis. A "The Guardian" besz√°mol√≥ja szerint, a v√≠z fluorid tartalma is r√°kot okoz.
Az oxfordi professzor, Julian Savulescu 2008-as, A "Fluorid √©s a j√∂v√Ķ kognit√≠v tanulm√°nya popul√°ci√≥s szinten" a v√≠zell√°t√°sr√≥l, illetve az iv√≥v√≠zbe kevert "gy√≥gyszerekkel kapcsolatban, tanulm√°ny√°ban azt √°ll√≠tja, hogy a fluorid, nem csak a fogszuvasod√°s ellen j√≥! A "lakoss√°g v√≠zell√°t√°sa megnyitja a j√∂v√Ķt a szellemi k√©pess√©gek √©s egy√©b funkci√≥k jav√≠t√°s√°hoz", vagy ahogy Salvescu √≠rja:
"Fluorid√°l√°s a j√©ghegy cs√ļcs√°t k√©pezi. A tudom√°ny gyorsan fejl√Ķdik, hogy kidolgozzon biztons√°gos, √©s hat√©kony kognit√≠v fokoz√≥kat, gy√≥gyszereket, amelyek "jav√≠tj√°k a ment√°lis" k√©pess√©geinket. √Čvek √≥ta, haszn√°l az ember "nyers" fokoz√≥kat, √°ltal√°ban az √©brenl√©t el√Ķseg√≠t√©se √©rdek√©ben, mint a nikotin, a koffein √©s az amfetaminok. A fokoz√≥k egy √ļj, hat√©konyabb gener√°ci√≥ja van kialakul√≥ban, a modafenil, Ritalin, Adderral √©s ampakines √©s a piracetam csal√°d. De egyszerre nagyon biztons√°gos √©s hat√©kony kognit√≠v fokoz√≥k dolgoznak -mert szinte biztosan lesznek - az a k√©rd√©s mer√ľl fel, hogy azokat hozz√° kell adni a v√≠zhez, mint pl. a fluoridot, vagy a gabonaf√©l√©khez, mint a pl. folsav.
Val√≥sz√≠n√Ľnek t√Ľnik, hogy sz√©les k√∂rben elterjedt popul√°ci√≥ szint√Ľ kognit√≠v fejleszt√©s ellen√°llhatatlan lesz."
Az √°lom, √©s Savulescu √©rvei, hazugs√°gon alapulnak, hogy a fluoridiz√°l√°s, a lakoss√°gi v√≠zell√°t√°sban m√°r egy hatalmas emberi el√Ķrehalad√°s. T√°mogatja, az is a hazugs√°gs√°got, hogy a v√≠z fluoridaci√≥ a 20. sz√°zad top 10 k√∂zeg√©szs√©g√ľgyi eredm√©nyei k√∂z√© tartozik. Ehelyett, fluoridot √∂sszef√ľgg√©sbe hozt√°k a neurol√≥giai hat√°saival, pajzsmirigy probl√©m√°k,
csontr√°k , s√Ķt a vaks√°ggal (India) is. Mi t√∂bb, nagy r√©sze m√©g csak nem is a j√≥t√©kony, de ann√°l m√©rgez√Ķbb. A n√°trium-fluorid, egy ipari hullad√©k sz√°rmaz√©ka, √©s nagyon is hal√°los m√©reg.

A l√≠thium alkalmaz√°s√°nak k√©rd√©se m√°r kor√°bban is el√Ķt√©rbe ker√ľlt, √©s "j√≥p√©nz√©rt", kell√Ķen g√°tl√°stalan "tud√≥s" szem√©ly√©ben a v√°laszt√°s Kurt NIMMO-ra esett, aki 2009 december√©ben bejelentett egy √ļj szorgalmaz√°st, l√≠tiumot alkalmazni a v√≠zell√°t√°sban, mint hangulati stabiliz√°tort:
Jap√°n kutat√≥k szerint, a "vizsg√°latok alapj√°n, a kis mennyis√©g√Ľ, ill. nyomokban el√Ķfordul√≥ l√≠tium csak hangulatot v√°ltoztat - igaz√°n pozit√≠v m√≥don, an√©lk√ľl, hogy rossz hat√°ssal lenne - √©s val√≥ban befoly√°solja a hangulatot √©s cs√∂kkenti az √∂ngyilkoss√°gi ar√°nyt."
A bipol√°ris betegek m√°ni√°s t√ľnetei 60%-ban javultak a l√≠tium hat√°s√°ra, mely jelent√Ķsen jobb ar√°ny, mint a placeb√≥val kezeltek√©. A l√≠tium szed√©s√©vel a m√°ni√°s betegek m√°ni√°s rohamai ritkulnak, bipol√°ris zavarn√°l megsz√Ľnnek a hangulatingadoz√°sok. A l√≠tium szed√©s√©nek abbahagy√°sakor nagy az es√©ly a visszaes√©sre, ugyanis a l√≠tium profilaktikus szer, vagyis a t√ľnetek kifejl√Ķd√©s√©t akad√°lyozza meg. √ćgy a klinikusok tan√°csolj√°k a l√≠tium szed√©s√©t a m√°ni√°s t√ľnetek megsz√Ľn√©s√©vel is. A l√≠tium egy√©b j√≥t√©kony hat√°s√°hoz tartozik az is, hogy fokozza az antidepressz√°nsok hat√°s√°t, ha ter√°pi√°ban egy√ľtt alkalmazz√°k. Nem teljesen vil√°gos m√©g a l√≠tium m√Ľk√∂d√©si mechanizmusa, de val√≥sz√≠n√Ľleg az idegsejtek bipol√°ris zavarhoz vezet√Ķ rendellenes m√Ľk√∂d√©s√©t, a neurotranszmitterek neuronokhoz k√∂t√Ķd√©s√©nek m√°sodlagos h√≠rviv√Ķ folyamataiban befoly√°solja. Ezek a m√°sodlagos h√≠rviv√Ķ folyamatok sokf√©l√©k, ilyen folyamat sor√°n foszfoionozitidek termel√Ķdnek a neurotranszmitterek fogad√°sa ut√°n. A l√≠tium val√≥sz√≠n√Ľleg ennek a folyamatnak a m√Ľk√∂d√©s√©t befoly√°solja, teh√°t ezt a fajta m√°sodlagos h√≠rviv√Ķ rendszert haszn√°l√≥ idegsejtek szinaptikus aktivit√°s√°t v√°ltoztatja meg.
Az is lehets√©ges viszont, hogy a l√≠tium a n√°triumhoz k√∂t√Ķdve a n√°triumionok tev√©kenys√©g√©nek k√∂zvetlen megv√°ltoztat√°s√°val fejti ki hat√°s√°t a bipol√°ris t√ľnetek ellen. Ugyanis lehets√©ges, hogy a bipol√°ris zavart az agyi neuronok sejth√°rty√°in val√≥ egyenetlen n√°triumeloszl√°s okozza. A l√≠tiumionok ha nem is t√∂k√©letesen, de k√©pesek a n√°triumionokat helyettes√≠teni, illetve befoly√°solja a sejt t√ľzel√©se k√∂zben a n√°triumionok oda-vissza mozg√°s√°t.
Gyakorlatban a v√©r l√≠tiumszintj√©nek minim√°lis n√∂veked√©se, ill. cs√∂kken√©se is m√°r p√∂rg√Ķs, vagy alusz√©kony hat√°st v√°lt ki, amit a gy√≥gy√°szatban nyugtat√≥kk√©nt alkalmaznak. A hangulat√°llapot stabil j√≥kedven tart√°sa k√©ts√©gtelen√ľl el√Ķseg√≠theti az egyre rosszabb √©letk√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√© ker√ľl√Ķ emberis√©g t√Ľr√Ķk√©pess√©g√©nek n√∂veked√©s√©t, b√°r nagy mennyis√©gben a litium is m√©reg!
Tov√°bbi megd√∂bbent√Ķ t√©ny, hogy a n√©pess√©g-szab√°lyoz√°st t√°mogatja a Feh√©r H√°z tudom√°nyos tan√°csad√≥ja, John P. Holdren, √©s "√©rvekkel" is t√°mogatja a v√≠zell√°t√°son kereszt√ľli steriliz√°l√°st. A N√©pess√©g bomba √≠r√≥ja, Paul Ehrlich, az 1977-es Ecoscience k√∂nyv szerz√Ķje megalapozta √°ll√°spontj√°t.
Sir Macfarlane aj√°nlott egy titkos jelent√©st 1947-b√Ķl, hogy a biol√≥giai √©s vegyi fegyvereket kell kidolgozni a c√©l √©rdek√©ben, vagyis az √©lelmiszer-term√©nyek √©s a fert√Ķz√Ķ betegs√©gek terjeszt√©s√©hez. 2009-ben a H1N1 kifejleszt√©s√©vel, terjeszt√©s√©vel, majd a m√©rgez√Ķ vakcin√°z√°ssal mindent √°lmuk kezd val√≥ra v√°lni.
A lass√ļ hal√°l technol√≥gi√°ja elk√©peszt√Ķ m√©rt√©ket √∂lt vil√°gszerte, mik√∂zben a kiszolg√°ltatott n√©pek korm√°nyai vagy tehetetlenek az er√Ķszakkal szemben, vagy r√©szesednek a haszonb√≥l, vagy csatlakozni szeretn√©nek a "t√ļl√©l√Ķnek" sz√°nt "elit" t√∂meggyilkosok szekt√°j√°hoz.
"Ma m√°r majdnem 60 sz√°zal√©ka az amerikai lakoss√°gnak, italok fluoridos v√≠z√©ben kapja az "√°ld√°st", bele√©rtve 46 orsz√°got √©s lakosait, √©s az 50 legnagyobb v√°rost", sz√°molt be Scientific American's Dan Fagin k√∂rnyezetv√©delmi riportere, valamint a New York-i Tudpm√°ny Egyetem igazgat√≥ja, az eg√©szs√©g√ľgyi √©s k√∂rnyezeti jelent√©si programban.

A rossz p√©lda ragad√≥s! Az USA k√≠m√©letlen er√Ķpolitik√°j√°val, a vil√°g legf√Ķbb rabl√≥j√°v√° v√°lt az ut√≥bbi 150 √©vben. Hagyom√°nny√° v√°lt csal√°sok, k√©nyszer, megveszteget√©s, embarg√≥k, √©s saj√°t maga provok√°lta fenyeget√©sekkel, a vil√°g szinte minden orsz√°g√°nak megt√°mad√°sa. A National Geographic-on elborzad az ember az agyhalott, katonai akad√©mi√°t v√©gzett, anyahaj√≥kon szolg√°l√≥ pil√≥t√°k orbit√°lis baroms√°gain, amikor haz√°j√°nak megv√©d√©s√©nek tekinti az afganiszt√°ni drogtermel√©s fenntart√°s√°√©rt folytatott harcot, Irak lem√©sz√°rl√°s√°t √©s kifoszt√°s√°t, a sz√°mukra c√©ltalan, √©s csak hal√°lt jelent√Ķ fegyverelad√°s√©rti harcot, m√°s haszna rem√©ny√©ben! Az EKB, IMF √©s FED bankpolitik√°ja kimer√≠ti a legs√∂t√©tebb aljass√°g, leglealacsonyodottabb, m√°r emberinek sem nevezhet√Ķ tev√©kenys√©g√©t. Nap√≥leon, Szatalin vagy Hitler, tehets√©gtelen kezd√Ķk voltak, a Rockefellerek, Rotschildok, Efraim lesz√°mazottak, Izrael √©s az EU vezet√©s√©hez k√©pest!

HozzŠszůlŠsok

# | Tulius Tulius - 2010 08 06 ¦ 11:46:53
Nagyon kem√©ny! A fogkr√©met az√©rt nem dobom ki, csak nem kell lenyelni √©s j√≥l ki kell √∂bl√∂getni a zacsk√≥kat mos√°s ut√°n, mert azon kereszt√Ľl is felsz√≠v√≥dhat. M√°r ha tehetem keresztelt kov√°szosat veszek, nem a ,lisztjav√≠t√≥val, az micsoda?' tele nyomottat. Az√≥ta hogy t√©nyleg a piacra j√°rok √©s zacsis tejet veszek az em√©szt√©sem is teljesen eg√©szs√©ges, nem √ļgy mint any√°mnak az √ļgynevezett olcs√≥ √©s ,j√≥' t√°pszer rendje. Borzalom, hogy mikkel etettek addig m√≠g √Ķket ut√°noztam. De egyszer fel kell n√Ķni √©s gondolkodni, h√°t sajnos √©n lettem a rossz, mert azt nem lehet gy√Ķzni szerint√ľk p√©nzzel. H√°t az aszal√≥ csipszk√©sz√≠tm√©nyeket t√©nyleg nem. Akkor ink√°bb nem nasizom, de legyen √©tel a gyomromban.
Nagyon tetszett Tulok! K√∂sz√∂nj√ľk.
# | Kor√© Kor√© - 2010 08 06 ¦ 12:26:03
Köszi Tulok!
2 √©ves a k√©sz√ľl√©kem, h√°rom sz√Ľr√Ķhenger van hozz√°csatolva.
Nemr√©g ellen√Ķrz√©skor a m√©rce O,8-at mutatott.
A sima csapviz√ľnk meg 116-os volt.
√Āll√≠t√≥lag Bpesten m√©g 300-500-as szennyezetts√©g is van a vezet√©kekben.
Egy h√°tr√°nya van, hogy √©vente √°llnom kell a sz√Ľr√Ķcser√©t, holott csaknem √ļjszer√Ľ az el√Ķsz√Ľr√Ķ is.
# | figyelo figyelo - 2010 08 06 ¦ 12:38:38
N√©h√°ny angol link Tulok √≠r√°s√°hoz, ha valaki k√©telkedne, hogy min dolgoznak a dr√°ga kutat√≥k, √©s mit adnak tudtunkra bel√Ķle.

L√≠tiumos "√∂ngyilkoss√°gcs√∂kkent√Ķ" v√≠z: http://news.bbc.c...025454.stm

Stresszmentes√≠t√Ķ, nem belass√≠t√≥ injekci√≥: http://www.dailym...-down.html

"Agymos√≥" vakcina, mely "√ļjradr√≥tozza" az agyat: http://www.infowa...-vaccines/
# | tronox tronox - 2010 08 06 ¦ 13:05:08
Sziasztok,

volt m√°r t√©ma a Fluor, ez√©rt ha valakit b√Ķvebben √©rdekel, √©rdemes mazsol√°zni itt: http://postaimre....t.news.539
# | Varuna Varuna - 2010 08 06 ¦ 13:19:35
Ha víztisztítás, akkor a lepárlás (desztillálás) a leghatékonyabb.

Amir√Ķl viszont gyakran hallgatnak, az az hogy V√≠Z szerepe a szervezetben √©s a term√©szetben az, hogy a t√°panyagok mellett inform√°ci√≥t is sz√°ll√≠t. Ezekt√Ķl a nem k√≠v√°nt rezg√©sekt√Ķl, inform√°ci√≥kt√≥l viszont csak halmaz√°llapot v√°lt√°ssal lehet megszabadulni, ahogyan a Term√©szet is csin√°lja nagyban. Egyetlen v√≠ztiszt√≠t√≥ berendez√©s sem tudja ezt, csak a desztill√°l√°s.

* http://desztillal...
* A V√ćZ √ľzenetei - Dr. Masaru Emoto - http://docler.hu/...


A konyhas√≥ - N√°trium-K√°lium k√©rd√©s m√°r sokszor ter√≠t√©kre ker√ľlt itt a honlapon. Ezeket √©rdemes meghallgatni ha vki tiszt√°n szeretne l√°tni, illetve s√≥t csak gy√≥gyszert√°rb√≥l vegy√ľnk!

* Miklósi István: Népirtás Kálisóval - Betegséggyártók - http://docler.hu/...
* Tejfalussy Andr√°s: A magyarok √©letr√∂vid√ľl√©s√©nek t√©nyleges f√Ķ okai - http://docler.hu/...
* Somlósi Lajos: Azzá leszel, amit eszel - http://docler.hu/...


A fluoridos fogkrémek/szájvizek helyett lehet kapni bármelyik multiban is gyógynövényes változatot. Pl. én ezt használom:
* Naturland Herbal Sv√©dkeser√Ľ fogkr√©m
http://www.naturl...;ident=345 - http://www.naturl...p;langid=0

A "h√°tt√©rhatalom" boszork√°nykonyh√°iban kif√Ķz√∂tt k√ľl√∂nf√©le b√Ķr√∂n √°t tusf√ľrd√Ķkb√Ķl, samponb√≥l, kr√©mekb√Ķl felsz√≠v√≥d√≥ anyagok szint√©n elker√ľlhet√Ķek, pl a fenti Naturlandos term√©kekkel, vagy
* http://www.drlenk...temid,107/ - olcsó és szinte mindegyik gyógynövényes boltban kaphatóak. Néhány csepp illóolajjal megbolondítva messze jobbak mint bármelyik agyonreklámozott termék.
# | gyuszuSS gyuszuSS - 2010 08 06 ¦ 13:20:06
Nap√≥leon, Szatalin vagy Hitler, tehets√©gtelen kezd√Ķk voltak, a Rockefellerek, Rotschildok, Efraim lesz√°mazottak, Izrael √©s az EU vezet√©s√©hez k√©pest!
Kedves Tulok!
Ne haragudj,v√©lhet√Ķen nem fogsz rajongani ez√©rt a hozz√°sz√≥l√°som√©rt ,de nehezen tudom meg√°llni:


Csak az a Hitlert a sztalin √©s a t√∂bbi gyilkos szintj√©re leh√ļz√≥ mondat ne lenne benne!
Ki miatt,miért kell egy ilyen környezetbe Hitlert belehelyezni?
Mi√©rt kel beler√ļgni abba az emberbe,-ily m√≥don is -aki a szarb√≥l hozta ki a n√©met nemzet√©t.
(Nem azonos ferkó hasonlóan hangzó öszödi tartalmával!)
Csak egy,kett√Ķ a sok c√°folat k√∂z√ľl:
http://www.jovonk...gy-szellem
http://internetfi...etorszag/,√©s m√©g Ernst Z√ľndel √≠r√°sa Hitler akit szerett√ľnk c√≠mmel,amit hossz√ļs√°ga miatt nem illesztek ide be,√©s nem tal√°ltam a neten linket ahol megolvashatj√°tok.


Ki kellene m√°r ker√ľlni ezt a zsid√≥ agymos√°snak k√∂sz√∂nhet√Ķ t√©ves Hitler k√©pet.

gyuszuSS
# | Nyilasfergeteg Nyilasfergeteg - 2010 08 06 ¦ 15:39:46
Varuna! a Lenkeivel vigy√°zz, √Ķ szcientol√≥gus √©s sok k√°ros term√©ket √°rul (Vitamin)!


Jedieger!

Szerintem ciontológust akartál mondani.;)
# | Nyilasfergeteg Nyilasfergeteg - 2010 08 06 ¦ 15:45:27
GyuszuSS!

Te most itt sportot csin√°lsz abb√≥l, hogy megel√Ķz√∂d az √ľgyeletes n√°cifasisztanyilasbrigantid√ļvadakat? :)
# | Tulok Tulok - 2010 08 06 ¦ 17:26:42
Kedves gyuszuSS! A konzekvens t√∂rt√©nelmi l√°t√°sm√≥dba az is beletartozik, hogy mindent a hely√©n kezelj√ľnk! Hitler el√©v√ľlhetetlen √©rdemei mellett, a sikerek hat√°s√°ra megalom√°ni√°ss√° v√°lt, √©s ez sok ember √©let√©be ker√ľlt. Szinte elker√ľlhetetlen, hogy a nagyban gondolkod√≥, elfeledkezik a t√∂megesen jelentkez√Ķ, de egy√©ni trag√©di√°kr√≥l. Term√©szetesen nincs egy kalap al√° v√©ve a t√∂meggyilkos Szt√°linnal, de √©rdemei mellett Hitlernek, hib√°i is voltak.
# | gyuszuSS gyuszuSS - 2010 08 06 ¦ 18:21:57
Tudom ,hogy ez a cikk nem Hitlerr√Ķl sz√≥l.
De egy napon a pl.sztalinnal és az az után megemlítettekkel semmiképpen sem lehet.
√Čs m√©g csak nem is vagyok n√©metim√°d√≥.
Még Napoleon sem érdemli meg ezt a környezetet.
Az összes felsorolt többinek erénye semmi,csak faji hibája.
√Čs az azt√°n val√≥ban milli√≥k hal√°l√°ba ker√ľlt,ker√ľl ma is.

Hitlernek valóban volt hibája. A legnagyobb,hogy élni hagyta ezt az alja fajt.

Hogy Hitler megalom√°ni√°ss√° v√°lt √©s ez sok ember √©let√©be ker√ľlt?
Mi volt az amit megalomániának neveznek a hamisítók?
Az amit megalomániának neveznek az a fehér faj továbbélését szolgálta (volna).
De m√°r az is pusztul.
Igen er√Ķsen √©s gyorsan.

gyuszuSS

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 29% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 71% [5 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
GenerŠlŠsi idű: 0.89 mŠsodperc
95,971,264 egyedi lŠtogatů