Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

BBB Zrt. a Waltont látó szem?

Napl√≥Tegnap Debrecen felett volt repked√©s, vad√°szg√©pekkel, de mivel a l√©gteret folyamatosan „elfelh√Ķs√≠tik” ez√©rt nem lehetett felismerni a g√©pek t√≠pus√°t. V√©lhet√Ķen nem Grippenek voltak, de j√∂ttek egy√©b inform√°ci√≥k is.

„√Āll√≠t√≥lag f√©l √©ve fekete egyenruh√°s rend√Ķr kommand√≥sok j√°r√Ķr√∂znek √©jszaka Debrecenb utc√°in..
Ma √©jszaka l√°ttunk egy feh√©r, civil frsz VW kisbuszt. Barett sapk√°s rend√Ķr√∂k √ľltek benne...Mi√©rt √Ķk j√°r√Ķr√∂znek?”...

„√údv megint.
Amit most mutatok, abban szerintem semmi kivetni val√≥ nincs.. Most mi√©rt ne ejt√Ķerny√Ķzhetn√©nek izraeliek Buda√∂rs felett.. √Čn biztos vagyok benne, hogy csak √©s kiz√°r√≥lag bar√°ts√°gos sz√°nd√©kkal teszik ezt.. Tov√°bb√° b√≠zom benne, hogy a k√∂rny√©k√ľnk√∂n is lesz hasonl√≥, mert meg szeretn√©m k√∂sz√∂nni nekik, hogy ez√ļton is felh√≠vj√°k a figyelmet a zsid√≥ h√Ķs√∂kre, akik a vil√°g jobb√≠t√°s√°√©rt √©ltek. Tov√°bb√° √∂r√ľl√∂k, hogy az izraeli k√©m rep√ľl√∂k mellett, b√°tor ejt√Ķerny√Ķs√∂k is seg√≠tenek nek√ľnk, hogy √°tv√©szelj√ľk ezt a nyilv√°nval√≥an, v√©letlen√ľl el√Ķid√©z√Ķd√∂tt v√°ls√°ghelyzetet...

Na f√©lre t√©ve a viccet, √ļjabb katonai hadgyakorlat, √©s l√©gt√©r inf√≥ szerz√©s (szerintem legal√°bbis) :

(Ha esetleg már ez a hír is befutott már hozzád akkor vedd tárgytalannak)
Minden j√≥t!!”

Nos, szeretn√©m felh√≠vni minden olvas√≥m figyelm√©t arra, hogy egyre t√∂bbeknek t√Ľnik fel a telev√≠zi√≥s agymos√°s is. A tegnap esti TV2 h√≠rek m√°sr√≥l sem sz√≥lt, csak gyilkoss√°gokr√≥l, b√Ľncselekm√©nyekr√Ķl, rend√Ķrs√©gi √ľgyekr√Ķl, elj√°r√°sokr√≥l, majd j√∂tt a meteorol√≥gi√°nak nevezett vicc, mert elmondt√°k, hogy rossz id√Ķ, rossz id√Ķ h√°t√°n, mik√∂zben nem engedik a napot sem kibukkanni a felh√Ķk m√∂g√ľl, mert f√∂l√∂tt√ľk folyamatosan cs√≠kozz√°k az eget. A szoktat√°s t√∂k√©letesnek mondhat√≥, de a csontrabl√≥ tudja azt is, hogy a cig√°nygyilkosok nem lehettek t√°mogat√≥k n√©lk√ľl √©s ez azt jelenti, hogy valakik finansz√≠rozt√°k is az √ľgyletet. Ugyan nem t√°n a Draskovics√©k m√∂g√∂tt √°ll√≥k, de arra leszek k√≠v√°ncsi melyik titkosszolg√°latot akarj√°k m√©g belekeverni a sz√≥szba? Maga az a t√©ny, hogy a Telaviv2 riportot k√©sz√≠thetett vele is egy manipul√°ci√≥, mik√∂zben a nyomoz√°s √©rdekeire val√≥ hivatkoz√°ssal egy√©b esetekben m√©g k√©rdezni sem szabad. M√©g az elm√©leti szakembereit is felg√∂ngy√∂l√≠tik majd az akci√≥knak, mik√∂zben tegnap P√©csen egy cig√°ny √∂lt megint?

N√©ha √ļgy √©rzem, hogy teljesen tel√≠t√Ķdtem m√°r √©s k√©sz vagyok b√°rmire, amit k√∂teless√©gem √©s lehet√Ķs√©gemben is √°ll megtenni, ez√©rt nem akarom t√ļlragozni a k√∂z√°llapotot. A folyamatok meg√°ll√≠thatatlanul haladnak abba az ir√°nyba, amir√Ķl m√°r tudtok. Az USD √©s a SFrank √°rfolyama m√°r szinte azonos √©s gyorsan k√ļszik az Euro magass√°g√°ba, mik√∂zben az is lassan emelkedik. A zsid√≥k egyetlen lehet√Ķs√©ge, hogy a t√∂bb, mint sz√°z esztend√Ķs terv√ľknek minden pontj√°t tervszer√Ľen v√©gre kell hajtani, mert Cion √≠g√©rete akkor √©rv√©nyes√ľlhet a sz√°mukra. Ez√©rt nyomulnak h√°t tov√°bbra is √©s esztelens√©g√ľkben a betervezett terrort is j√≥l el√Ķk√©sz√≠tik. Most az MNA van nagyon a k√∂z√©ppontban, mint szervezet, amire r√° akarnak ny√ļlni, s √©rdekes m√≥d most k√∂r√ľl√∂ttem is „csak” az agyal√°gy√ļlt Nemzeti Nyomorult-h√ľly√©k Int√©zete g√∂rcs√∂l m√©g, am√≠g el nem csapja a hasukat a t√∂rt√©net, azt√°n mehet diar√©zni a zsid√≥-jattos t√°rsas√°g. Reggel √∂sszefutottam egy volt koll√©g√°val √©s mondta, hogy az √ērezred gyakorlatilag megsz√Ľnt, s ezt Dobozi jelentette ki tegnap, mik√∂zben a gar√°zdas√°gi igazgat√≥ is k√∂z√∂lte az √°llom√°nnyal, hogy a c√©gt√Ķl a frissen fel√°ll√≠tott TEK (Terrorista Erk√∂lcs√Ľ Komp√°nia) minden sz√≥ n√©lk√ľl mindent vihet, s az ezrednek m√°r 80 milli√≥s tartoz√°sa van, amit nem tud kiegyenl√≠teni. Mondom neki, hogy akkor lap√°t van elvt√°rsak, vagy be√°lltok a Fidesz-Inkalba, ami a Walton Security mostans√°g √©s √Ķk a men√Ķ zsid√≥bag√°zs. Nem nagy √ľgy, mert ez is In-Kal, csak m√°sk√©ppen. A h√°tt√©rben Pint√©r c√©gei √°llanak, ami m√∂g√∂tt Boross papa √ľld√∂g√©l a maga Bross Security-√©vel, amely viszont a 3B (B.B.B. Security Kft.), de ha √ļgy akarjuk, akkor b√Ķvebbet itt: Link
Aztán a Waltonról ennyit: Link / LinkTeh√°t a Walton az √ļj In-Kal, vagy az In-Kal lett az √ļj Walton, de mindkett√Ķ BBB Zrt?

De ami √©rdekes, k√©t napja √©pp a budai rakpartot ilyen kuk√°smell√©nyes leg√©nyek biztos√≠tott√°k, csak a Walton sz√≥ban a az „o” bet√Ľ helyett ott volt a „mindentl√°t√≥ szem”Nem kicsit szabadk√Ķm√Ľves vez√©rkara van a brig√°dnak, ugye?

Most √©rkezett a h√≠r, hogy az egyik kis csapat az √ĀNTSZ-el kapcsolatban kezdett el kutakodni, mert kider√ľlt, hogy √©vekkel ezel√Ķtt megvett√©k az √ĀNTSZ √∂sszes laborjait majd tov√°bbadt√°k magas haszonnal, de mostanra van bel√Ķle √ľgy. √Črthet√Ķ is, mi√©rt nincs csak tess√©k-l√°ss√©k √©lemiszar, v√≠z √©s s√≥ ellen√Ķrz√©s. Az es√Ķvizet is be lehetne most is ellen√Ķrizni, mert lehet, hogy tele van dioxinnal, B√°riummal √©s Alum√≠niummal, vagy ki tudja, viszont a konyhas√≥ √©s szinte minden √©lelmiszer √©s √ľd√≠t√Ķital magas K√°lium tartalma, Ci√°n √©s egy√©b vegy√ľletekkel val√≥ kever√©se az√≥ta indulhatott nagy√ľzemben be!

Tudom, hogy tele a h√≥csuk√°tok m√°r az eg√©sszel -ahogyan nekem is- mert ezt hiszitek, hogy nem tehet√ľnk ezek ellen semmit, pedig de! Aminek meg kellett t√∂rt√©nni, az m√°r beteljesedett. Az Arab Liga tegnap ultim√°tumot adott Izraelnek, hogy fejezze be az √©p√≠tkez√©seit Ciszjord√°ni√°ban √©s a palesztinok mell√© √°lltak. Ahmaninejad pedig Libanonba l√°togat (ezt most teszi meg el√Ķsz√∂r a ciklusa alatt) √©s tervben van, hogy a l√≠biai-izraeli hat√°rra is ell√°togat, ahol biztosan nem lesz titkos tal√°lkoz√≥ja senkivel. √ögy l√°tszik, hogy az√©rt a nagyvil√°gban fordulat k√∂vetkezik be. Bejelentett√©k, hogy Obama izraeli f√Ķzsidaja is elhagyja a kabinetet √©s nem lesz tan√°csad√≥ja Baracknak. Mik√∂zben Izrael k√©t HAMASZ –vezet√Ķt is k√©nytelen elengedni a fogs√°gb√≥l, kider√ľl, hogy Liebermann (a k√ľl√ľgy√©r√ľk) sincs m√°r igaz√°n bizalmi poz√≠ci√≥ban. K√∂zben N√©metorsz√°gban m√°r el√Ķr√©bb j√°rnak mint a mi Lex L√°z√°runk, mert ott m√°r kiadt√°k a vad√°szati enged√©lyt a „neon√°cikra”. A pr√©s egyre szorosabb lesz, de ennek √≠gy kell lenni. Elhat√°roztam, hogy ezt√°n nem haszn√°lok goly√≥stollat, nehogy rend√Ķri int√©zked√©s tr√°gya legyen, mert ugye fegyvernek min√Ķs√ľl, ugyanis rug√≥s mechanizmusa van √©s h√°tul t√∂lt√Ķs. Ebb√Ķl a megfontol√°sb√≥l a patronos tollat sem akarom magamn√°l tartani, csak a s√∂r√©teset, mert az m√©g belef√©rhet az idiotizmusukba.

HozzŠszůlŠsok

# | Debrecen Debrecen - 2010 09 10 ¦ 13:33:17
Sziasztok

A rep√ľl√Ķket √©n is hallottam, b√°r szerintem az eg√©sz v√°rosban hallhat√≥ volt.A sok √©l√Ķhalott csak b√°mult az √©gre hogy ez meg mi.....

Debrecenhez f√Ľzn√©k m√©g egy kis ki√°ll√≠t√°st a F√≥rumban:

http://www.forumd...orakademia

Na mondom elmegyek megnézem mit volt pofájuk kitenni.

A Police j√°tsz√≥h√°z h√°t gy√∂ny√∂r√Ľ volt., mert h√°t egy kis r√°csos √©p√ľlet volt ott kihelyezve mint fogda.Oda j√°rk√°ltak be a fiatalok kicsikt√Ķl kezdve, meg aki bef√©rt.
Hagy szokj√°k...
Azt√°n kis id√Ķ eltelt√©vel let√©vedt 4-5 Rend√Ķrs√©g felirat√ļ fekete kommand√≥s egyenruh√°ban l√©v√Ķ "emberke", akiknek √ļgy nem igaz√°n hasonl√≠tott az arca egy magyar√©hoz, de r√°ad√°sul az egyik orra se volt a szok√°sos,fel al√° j√°rk√°ltak a zsid√≥tany√°n.
# | hunroli hunroli - 2010 09 10 ¦ 13:52:39
Bizony bizony !
Az eml√≠tett v√©delmi szerv a mi √©let√ľnket is megkeser√≠ti !
Nem r√©giben vette √°t civil szervezet√ľnk sz√©khely√©√ľl szolg√°l√≥ objektumot az IN-KAL Security, akik az√≥ta sz√°nd√©kos m√≥don lehetetlen√≠tik el a mindennapi munk√°nkat ! Folyamatos, sz√ľks√©gtelen bel√©ptet√©si szigor√≠t√°sok, szond√°z√°s, g√©pj√°rm√Ľvek feltart√≥ztat√°sa stb. egy olyan ter√ľleten, ahol ezel√Ķtt semmi hasonl√≥ nem volt, mivel nem is volt mi√©rt. Arr√≥l nem besz√©lve hogy mi r√©gebb √≥ta vagyunk itt mint √Ķk, √©s egy√©bk√©nt is hogy j√∂nnek ahhoz hogy magukat valami isten f√©les√©gnek k√©pzelve, olyan kezdem√©nyez√©seket lehetetlen√≠tsenek el, ami a k√∂z √©rdek√©t (jelen esetben az ifj√ļs√°g√©t) szolg√°lja ?!
Nagyon sok vita volt m√°r vel√ľk, melynek a v√©g√©n mindig megval√≥s√≠tottuk amit akartunk, a tulajdonjogunk miatt. De jelzem ha tov√°bb szarakodnak hamarosan er√Ķs√≠t√©sre lesz sz√ľks√©g√ľk, k√ľl√∂nben ezt a terepet bukt√°k....
# | keepfargo keepfargo - 2010 09 10 ¦ 16:10:29
Imre,Libanont akart√°l irni, Ahmadinejad l√°togat√°s√°t illet√∂en? Mert tudtommal libiai-izraeli hat√°r nem l√©tezik. Teh√°t ha Libi√°ba megy, onnan ilyen hat√°rra nem l√°togathat. (Libanon: K√∂zel-Kelet, Libia: √Čszak-Afrika)

keep far go
# | parlagfu parlagfu - 2010 09 11 ¦ 09:06:56
A NOl-os link kapcs√°n szeretn√©m a mag√°t megnevezni nem kiv√°n√≥, de megb√≠zhat√≥ forr√°sb√≥l sz√°rmaz√≥ inform√°ci√≥m k√∂zkincs√© tenni: T√∂rt√©ntek a megeml√©kez√©s jegy√©ben k√∂nny√Ľb√ļv√°rmer√ľl√©sek is a vascip√Ķkkel jel√Ķlt partszakaszon, √©s az egyik k√∂v√∂n ejekul√°tummaradv√°nyokat tal√°ltak, melyek laborat√≥riumi vizsg√°lata kimutatta, hogy az Horn G√°bor szem√©ly√©hez k√∂thet√Ķ. A m√©lyrehat√≥ nyomoz√°s kider√≠tette, hogy fentnevezett sz√ľleit '45-ben val√≥ban belel√Ķt√©k a Dun√°ba, √©s ekkor ker√ľlt az eml√≠tett anyag a k√Ķre. '55-ben a foly√≥ tart√≥s √©s rendk√≠v√ľl alacsony v√≠z√°ll√°sa ok√°n a nap azt kik√∂lt√∂tte, √©s a v√≠zben lubickol√≥ dedet egy horg√°sz megtal√°lta, megsz√°kolta, be√≠rta fog√°sinapl√≥j√°ba, majd a szok√°sjognak megfelel√Ķen -mivel haz√°nkban azid√Ķt√°jt f√°ra√≥ nem volt- a P√ĀRT.KB illet√©kes oszt√°ly√°n leadta, ahol nevel√Ķsz√ľl√Ķk kijel√∂l√©s√©r√Ķl gondoskodtak, akik szeretetben, j√≥l√©tben felnevelt√©k haz√°nk szomor√ļs√°g√°ra.
Ennyit a mai bor√ļs szombatra: KLI
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2010 09 11 ¦ 09:21:12
Kedves parlagfu!
J√≥t nevettem, √©rdemes volt elolvasni. J√≥ lenne az √≠r√°sodat az √©rintettnek megmutatni. Had tudja a mocsok mi a v√©lem√©ny√ľnk r√≥la! Nem tudom mi√©rt adatik meg az ilyen mocskoknak hogy a vil√°gra j√∂jjenek.
# | Arany Arany - 2010 09 11 ¦ 09:23:52
Kedves parlagf√Ľ!

Történeted felettébb figyelemreméltó, és megható...

Csak az inform√°torod elfelejtkezett arr√≥l a t√©nyr√Ķl, hogy a Duna FOLYIK! √Čs m√©g a lass√ļ v√≠z is partot mos...
Meg azt a felt√©telezhet√Ķ t√©nyt is, hogy '45-ben val√≥szin√ľleg c√°p√°k √ļsztak fel a Dun√°n...

:D:D:D Angry
# | postaimre postaimre - 2010 09 11 ¦ 09:41:37
keepfarago, természetesen igazad van, s ezt ma korrigálni is akartam, mert nem Kadhafihoz látogatott.
9323, ez a szem, az a szem amely a jelenkori civilizációnak kezdetét jelképezi.
# | parlagfu parlagfu - 2010 09 11 ¦ 10:09:27
Kedves Arany!
Nagyon földhözragadt gondolkodással rendelkezel. Sajnálom! A cápákra tett utalásod pedig semmit nem bizonyít. A közhiedelem szerint azok gyomra mindent bevesz. Na, van amit azért nem!
# | Miksakuty√≥ Miksakuty√≥ - 2010 09 11 ¦ 11:18:40
Legyen olyan kedves Valaki, √≠rja meg, ak√°r priv√°tban is, hogy mi√©rt kiemelt fontoss√°g√ļ nekik Debrecen?
# | Miksakuty√≥ Miksakuty√≥ - 2010 09 11 ¦ 11:20:33
Legyen olyan kedves Valaki, √≠rja meg, ak√°r priv√°tban is, hogy mi√©rt kiemelt fontoss√°g√ļ nekik Debrecen?

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

Mťg nem ťrtťkeltťk
GenerŠlŠsi idű: 1.14 mŠsodperc
83,602,781 egyedi lŠtogatů