Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Ha már NBH, akkor legyen Kövér!

Napl√≥Ugyan mi√©rt van az, hogy hivatalosan m√°r nincs NBH, helyette AVH n√©v alatt fut, de m√©g mindig itt √©rhet√Ķ el a zsid√≥ b√Ľnszervezet?
Link
√Ėsszedobjunk nektek egy honlapot? Vagy erre a kis id√Ķre m√°r minek? Balajtival dics√©ritek a napot? Csak, hogy seg√≠tsek rajtatok √©s a „nemzeti oldalon”, melyet a zsid√≥ Morvai √©ppen most hagyott fakk-√©pn√©l, ez√©rt k√©sz√≠tettem egy kis √∂sszefoglal√≥t az elm√ļlt √©vek esem√©nyeir√Ķl. Meg√©ri v√©gigolvasni, m√©g ha sok minden ismer√Ķs is lesz benne. Nos, NBH, ez t√∂rt√©nt veletek a m√ļltban √©s a j√∂v√Ķ igenis kisz√°m√≠that√≥.

√ögy l√°tom, hogy J√ļlius el√©g meleg h√≥nap lesz a „magyar” titkosszolg√°latnak, b√°r ha kitekintek az ablakon, akkor √©ppen novemberi id√Ķt mutat. D√©lben 14 Celsius fokon a higanyoszlop. M√°r √©rtem, hogy az id√Ķj√°r√°st nem manipul√°lj√°k, csak nekem t√Ľnik √ļgy. √Čppen Max Steel anim√°ci√≥ megy a Telaviv „-√∂n, amiben mesters√©ges felh√Ķk, viharok, vill√°mok fenyegetik a nemzetk√∂zi zsid√≥ terrorizmust. Azt is √©rtem, hogy mostan√°ban a sok vill√°m csapott h√°z √©s ember, szupercell√°k, torn√°d√≥k, megat√∂ltet√Ľ vill√°mok is csak az √©n fant√°zi√°m sz√ľlem√©nye, s mindehhez sem a HAARP-nak, sem a chemtrailnak nincs k√∂ze. A modern divat: Bikini, usanka, b√©lelt gumicsizma √©s v√≠zleperget√Ķs n√©gynegyedes bundakab√°t, hol kigombolva, hol z√°rtan! M√°r √©rtem azt is, hogy az oroszok mi√©rt hagytak fel a t√©li id√Ķsz√°m√≠t√°sgat√°ssal. √Črtelmetlen, mert most ugyan hivatalosan √©ppen ny√°r van, csak pont majdhogynem t√©lnek t√Ľnik, ha a tegnapi j√©ges√Ķt is belesz√°m√≠tjuk. Nincsenek sz√ļnyogok, s a madarak, bogarak sz√°ma is szemmel l√°that√≥an lecs√∂kkent. De ma nem err√Ķl akarok √≠rni, hanem a titkosszolg√°latok mindenki sz√°m√°ra √©rezhet√Ķ m√≥don t√∂rt√©n√Ķ megt√©rdeltet√©sr√Ķl. Bevallom, ennek oka nem csak a kaj√°n el√©gedetts√©g (ugye hogy megmondtam), hanem az is, hogy akinek m√©g mindig nem akar √∂ssze√°llni a logikai l√°ncolata a dolgok val√≥di s√ļly√°t, jelent√Ķs√©g√©t √©s szintjeit illet√Ķen, az is meg√©rtheti, hogy a v√©letlenek m√°r j√≥ ideje nem j√°tszanak szerepet abban, amit az √°ltalam is felv√°zolt esem√©nyek alakul√°s√°ban tapasztal.

Na akkor ism√©telj√ľk √°t a leck√©t!

Galambos Lajos NBH vezért Meggyesy Péter nevezte ki.

Dr. Galambos Lajos
A Nemzetbiztons√°gi Hivatal f√Ķigazgat√≥ja
2004. j√ļlius 27-t√Ķl 2007. m√°jus 31-ig

Nos, az √Ķ segedelm√©vel vez√©nyeltette le a Mossad a 2006-os esem√©nyeket, a √Ķsz√∂di b√∂szme kisziv√°rogtat√°s√°t, TV-sz√©kh√°z ostromot √©s okt. 23-√°t, de itt meg√°llt a k√©s a vajban, mert a honlapomon megjelent a cig√°nygyilkoss√°gokkal egyid√Ķben a t√°borfalvi zsid√≥ katonas√°gr√≥l sz√≥l√≥ √≠r√°s 2009 m√°rcius elej√©n.

Galambosnak az√©rt kellett menni, mert nyakig benne volt a zsid√≥k itteni t√©nyked√©s√©ben √©s a k√ľl√ľgyi csatorn√°k jelezhett√©k, hogy ebb√Ķl nemzetk√∂zi "csendes" botr√°ny van. Persze bel√ľgyi indok is kellett hozz√°, ez√©rt kider√ľl a v√©g√©n, hogy az eg√©sz NBH vezet√©s benne van a MOL √©s egy√©b Egy-m√°s√©rt maszekol√≥s zsid√≥ √ľzletben. A val√≥di ok az√©rt ett√Ķl m√©g a lebukott 2006-os „”magyar rend√Ķrk√©nt bevetett” zsid√≥ leg√©nyek √©s az a 300 CAHAL-os katona, aki 2007 m√°rcius√°ban itt grassz√°lt Budapesten, mintegy v√©letlen√ľl. Ekkorra m√°r t√∂bb „rend√Ķri” vezet√Ķ lemondott, nyug√°llom√°nyba vonult, de most csak Lapid Lalit eml√≠tem meg, pedig er√Ķs mossados sz√°lai vannak a z√∂mnek is . Nos, k√∂zben a sz√°lakat Morvai √©s Gaudi „jogv√©d√Ķk”pr√≥b√°lj√°k elvarrni, a G√∂ncz√∂l-f√©le bizotts√°ggal kar√∂ltve. Nem siker√ľlt nekik, mert kider√ľlt, hogy csak Ferihegyen k√©t Jumbo landolt zsid√≥kkal megrakva az √Ķszi „rend√Ķr”- rend√Ķrterror idej√©n √©s Gerg√©nyi (Kr√ľgenwald) helyett a Mossad vez√©nyelte le az akci√≥t ezt a majd 1000 CAHAL katon√°t is felhaszn√°lva.

„v√©lem√©ny

#5-ös hozzászólóhoz csatlakoznék.
Engem 2007. m√°rcius√°ban az d√∂bbentett meg, hogy sutyiban a “kertek alatt” haz√°nkba l√°togatott a m√°rcius 15-i √ľnnep el√Ķtt 300 f√Ķ izraeli rend√Ķr.

P√°r sorban sz√°moltak be err√Ķl a sajt√≥ h√≠rad√°sai, √©s a hivatalos verzi√≥ az volt, hogy “m√ļzeuml√°togatni” √©s “v√°rosn√©zni” j√∂ttek Budapestre. Aha…
√Črdekes m√≥don arr√≥l m√°r elfelejtettek a h√≠rad√°sok besz√°molni, hogy az ide√©rkez√©s√ľk titiokban mindenf√©le csinnadratta n√©lk√ľl zajlott le, csak azt√°n valami apr√≥s√°g miatt kitud√≥dott az ittl√©t√ľk, √©s amikor m√°r nem lehetett titokban tartani a dolgot, akkor persze elutaztak m√©g m√°rcius 15. el√Ķtt.

EZt csak az√©rt mondom, mert szerintem legal√°bbis nem megszokott a vil√°gban, hogy egy m√°sik orsz√°gba - amelyet ugye az izraeli minisztereln√∂k szavai szerint gazdas√°gilag gyarmatos√≠tanak √©ppen, √©s ez most √©ppen Magyarorsz√°g - elutazik m√ļzeumot l√°togatni 300 rend√Ķr, mik√∂zben saj√°t haz√°jukban, illetve az √°llamuk √°ltal megsz√°llt ter√ľleten d√∂r√∂gnek a fegyverek √©s nincs b√©ke.

Norm√°lis dolog, hogy ilyenkor 300 rend√Ķr√ľk elmegy egy m√°sik k√ľlf√∂ldi orsz√°gba m√ļzeumot l√°togatni???

El√©g hihetetlen, hogy ez volt a val√≥di c√©lja ennek a rend√Ķri(?) (esetleg katonai?) kontingensnek.

MInden norm√°lis √∂nv√©delmi mechanizmussal rendelkez√Ķ orsz√°g ilyenkor legal√°bbis egy parlamenti vizsg√°l√≥bizotts√°got √°ll√≠t fel, hogy kinek a megh√≠v√°s√°ra j√∂ttek ezek ide, hiszen turista√ļtnak nehezen hihet√Ķ egy ilyen m√©rt√©k√Ľ jelenl√©t.

Az is nyilv√°nval√≥,hogy a rend√Ķri vezet√©snek - a budapestinek √©s az orsz√°gosnak is - err√Ķl tudnia kellett. Rendk√≠v√ľl aggaszt√≥ Magyarorsz√°g nemzetbiztons√°gi szempontjaira n√©zve az, hogy egy felfokozott belpolitikai helyzetben, amikor puskaporos hangulatban van a belpolitika, mi keresni val√≥ja van itt egy gazdas√°gi gyarmatos√≠t√°sra t√∂rekv√Ķ √°llam 300 katon√°j√°nak???? Ne feledj√ľk, hogy a rend√Ķr a magyar jogszab√°lyok √©rtelm√©ben jogilag katon√°nak min√Ķs√ľl, teh√°t 300 izraeli katona volt itt akkor amikor pattan√°sig volt fesz√ľlt a magyar belpolitikai helyzet.

Szakmailag is rendk√≠v√ľl agg√°lyos ennek a k√©rd√©snek a vizsg√°lat n√©lk√ľl hagy√°sa, ugyanis a 2006 √Ķszi “rend√Ķri brutalit√°sr√≥l” tan√ļskod√≥ esem√©nyek sor√°n egyes buk√≥sisakos, rend√Ķri egyenruh√°t visel√Ķ szem√©lyek olym√©rt√©kben szakszer√Ľtlen√ľl, b√Ľncselekm√©nyt elk√∂vetve int√©zkedtek, hogy nem akarom elhinni, hogy magyar f√∂ld sz√ľl√∂ttjek√©nt a saj√°t honfit√°rsaival szemben b√°rki is viselkedni tudna ilyen gyal√°zatos m√≥don.

Az is bizony√≠tott t√©ny ma m√°r, hogy rend√Ķri rohamsisakot is adtak civil szem√©lynek (valamilyen k√∂k√©nyesinek vagy ki a k√≠nnak), innent√Ķl kezdve a logika √ļtj√°n tal√°n lehet olyan felt√©telez√©sekbe is bocs√°tkozni, hogy a gazdas√°gi gyarmatos√≠t√°snak vajon mi a k√∂vetkez√Ķ l√©pcs√Ķfoka? Ne feledj√ľk el, hogy egy m√°sik √°llam szenilis √©s pof√°tlan minisztereln√∂ke mondta azt szuver√©n √°llamokr√≥l, hogy √Ķk bizony gazdas√°gilag gyarmatos√≠tani fogj√°k haz√°nkat. A gazdas√°gi gyarmatos√≠t√°snak az az egyik l√©nyeges jellemz√Ķje, hogy akin√©l a p√©nz, ann√°l a hatalom. Minden √©rtelemben el√Ķbb-ut√≥bb ez k√∂vetkezik be. MInden eg√©szs√©ges √∂nv√©delmi reflex-szel rendelkez√Ķ t√°rsadalomnak megal√°z√≥, √©s becsm√©rl√Ķ, ha valaki azzal k√©rkedik, hogy gazdas√°gilag leig√°z egy m√°sik t√°rsadalmat.

Haz√°nkban az In-Kal √©s a hasonl√≥ jelleg√Ľ f√©lkatonai szervezetek egyre nagyobb teret kapnak, a napi rend√Ķri munk√°ban (k√∂zt√°rsas√°g i √ērezred, √°llami √ľnneps√©gek, rendezv√©nyek pl. Budapest-Par√°d√©) k√∂zel ugyanolyan fekete bevet√©si ruh√°ban √©s s√°rga mell√©nyben vannak mint a magyar rend√Ķr√∂ks√Ķt. Ember legyen a talp√°n aki civilk√©nt k√ľl√∂nbs√©get tud tenni k√∂zt√ľk.

Nos ebben a k√∂zegben a rend√Ķrs√©g szakmais√°ga, szuverenit√°sa, √∂n√°ll√≥s√°ga er√Ķsen megt√©p√°zott jelleggel b√≠r. √ďri√°si a l√©tsz√°mhi√°ny Budapesten, amelynek megsz√ľntet√©s√©re √©vtizedek √≥ta l√°tszatint√©zked√©sek t√∂rt√©nnek. S√Ķt Gerg√©nyi id√Ķszaka alatt a szakmaiatlans√°g, √©s a budapesti rend√Ķr√∂k leszerel√©si, √©s menek√ľl√©si hull√°ma felgyorsult. M√©gsem t√∂rt√©nik √©rdemi v√°ltoz√°s, hogy meg√©rje magyar √°llampolg√°rnak rend√Ķrnek mennie. Gagyi toborz√≥filmek, l√°tszatint√©zked√©sek t√∂rt√©nnek, √©s a jelentkez√Ķk sz√°ma a mennyis√©g v√°ltozatlanul marad√°sa mellett min√Ķs√©gileg egy√©rtelm√Ľen romlik, hiszen a jelenlegi k√∂zegben nyilv√°nval√≥an nem h√°l√°s feladat rend√Ķrk√©nt az utc√°t r√≥ni, vagy √©ppen t√ľntet√Ķkkel birk√≥zni.

Mindenki gondolkozzon el azon, hogy egy er√Ķs √°llamnak sz√ľks√©ge van er√Ķs, szakmai rend√Ķrs√©gre. A jelenlegi rend√Ķrs√©gnek ezernyi olyan hib√°ja van, ami n√©z√Ķpont v√°ltoztat√°ssal orvosolhat√≥ lenne 1-2 √©v alatt, teh√°t nagyon r√∂vid id√Ķben. M√©gis mi t√∂rt√©nik?

A TMRSZ f√Ķtitk√°ra, aki meggy√Ķz√Ķd√©sem szerint ma egyed√ľl nevezi nev√©n a rend√Ķrs√©g bajait, a megold√°s lehet√Ķs√©geit, az most egy m√©ltatlan b√ľntet√Ķelj√°r√°s szenved√Ķ alanya.

Ennyi v√©letlen nem t√∂rt√©nik egym√°ssal √∂sszef√ľgg√©sben. MIndennek oka van. Az okoknak okozata van. A TMRSZ zavarja azokat a k√∂r√∂ket, amelyek a rend√Ķrs√©g jelenlegi √°llapot√°t el√Ķid√©zt√©k, fenntartj√°k, √©s amelyek v√©lem√©nyem szerint a rend√Ķrs√©g tov√°bbi mor√°lis ellehetetlen√≠t√©s√©t t√Ľzt√©k z√°szlajukra.

A Honvédséget meg lehet nézni. Az állam egyik bástyája végletekig le van rombolva, hiszen tízmillió forint számra veszik a honvéd tábornokok a repiitalokat. Ez tény.

Az egyik utol√≥s √©s leger√Ķsebb b√°sty√°ja a Magyar √Āllam szuverenit√°s√°nak, v√©dekez√Ķ k√©pess√©g√©nek a Magyar Rend√Ķrs√©g, amely omladozik √©s amelynek b√°sty√°j√°t v√©di egyre t√∂bb tisztess√©ges magyar rend√Ķr. Egyed√ľl nem fog menni, kell hozz√° a t√°rsadalom v√©delme, a t√°rsadalom ki√°ll√°sa √©s tisztess√©ges magyar √°llampolg√°rok v√©delme, azok√© akik egy egyenl√Ķs√©gen, tisztess√©gen, munk√°n alapul√≥ t√°rsadalom l√©tjogosults√°g√°ban hisznek √©s nem √ľlnek fel semmilyen gyal√°zkod√≥, provokat√≠v √©s j√≥lbev√°lt verkli sz√∂vegnek.

Ebben az orsz√°gban egy tisztess√©ges, norm√°lis embernek sem szabadna f√©lnie, √©s nem volna szabad hagynia, hogy dogma szintj√©re emelt riogat√°ssal b√°rmely t√°rsadalmi csoport is m√°s t√°rsadalmi csoportok h√°tr√°ny√°ra √©rv√©nyes√ľlj√∂n.

Nem szabad elhinni a riogatást, a félelemkeltést. Annak kelljen félnie aki gyalázatos, aljas és ordítóan pofátlan módon kollaborál idegen államok gyarmatosítási érdekeivel és hagyja, hogy saját honfitársai szenvedjék meg ennek minden fájdalmát.

Fel kell √©brednie ebben az orsz√°gban a tisztess√©ges embereknek √©s l√°tni azt, hogy nem babra megy a j√°t√©k. A j√∂v√Ķnk, gyerekeink l√©te a t√©t. A f√∂ld, az iv√≥v√≠z, a leveg√Ķ, az √©lelm√ľnk, a k√∂z√∂ss√©g√ľnk szolidarit√°si, seg√≠ts√©gny√ļjt√°si k√©pess√©g√©nek a legyalul√°sa p√©nzzel, sz√©p de hamis sz√≥val, vagy ha √©ppen ez kell akkor fenyeget√©ssel. Az √©let√ľnkr√Ķl, a haz√°nkr√≥l van sz√≥, √©s ez a napn√°l is vil√°gosabb, hogy m√°sok sz√°m√°ra nem b√≠r √©rt√©kkel. Fel kell ismerni, hogy mi a hamis, mi az igaz. Meg kell tudni k√ľl√∂nb√∂ztetni a val√≥s√°got a hazugs√°gt√≥l, m√©g akkor is ha m√°r akkora p√≥kh√°l√≥ van a szem√ľnk el√Ķtt hogy azt hissz√ľk a p√≥kh√°l√≥ a val√≥s√°g √©s az igazs√°g. Seg√≠ten√ľnk kell egym√°snak a lep√≥kh√°l√≥z√°s folyamat√°ban, mert k√ľl√∂nben a szem√ľnk el√Ķtt megy v√©gbe az, hogy maholnap a saj√°t puszta √©let√ľnk√∂n k√≠v√ľl semmi m√°s nem lesz a mi√©nk.

√Čbreszt√Ķ. „

Link

Ahogy telt, m√ļlt az id√Ķ, siker√ľlt m√©g p√°r bogarat betenni a f√ľlekbe!

Galambos 2007. m√°jus 31-√©n mondott le √©s fel – gondolom minden ok n√©lk√ľl! Ha pedig nem volt ok, akkor ez oktalans√°g kellet, hogy legyen.

Eztán jött Laborc a képbe.

Laborc S√°ndor
A Nemzetbiztons√°gi Hivatal f√Ķigazgat√≥ja
2007. december 17-t√Ķl 2009. augusztus 31-ig

A Nemzetbiztons√°gi Hivatal megb√≠zott f√Ķigazgat√≥ja
2007. j√ļnius 1-t√Ķl 2007. december 16-ig


√Čn pedig csak √≠rtam √©s s√≠rtam.

Tisztelt Dr. Kov√°cs √Ārp√°d √ļr!

A mell√©kelt feljelent√©st a h√©ten tettem meg a K√∂zt√°rsas√°gi √ērezred „k√∂zbeszerz√©sivel” kapcsolatosan. Sajnos sok √©ves gyan√ļ √©s mende-monda vette m√°r sz√°j√°ra ezt a ter√ľletet, a Minisztereln√∂ki Hivatal akt√≠v egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©vel, az NBH √©s m√°s szervek, √ľgy√©szs√©gek h√°tt√©rmunk√°j√°nak „bedolgoz√°s√°t” is felt√©telezve. Az In-Kal Security –vel val√≥ egy√ľttm√Ľk√∂d√©s m√∂g√∂tt is hasonl√≥, gazdas√°gi √©s m√©g ett√Ķl is m√©lyebb √∂sszefon√≥d√°sok, vissza√©l√©sek lehet√Ķs√©g√©r√Ķl besz√©lnek a hozz√°√©rt√Ķk, de lassan a magam fajta laikusok is. K√©rem √Ėnt, hogy hasson oda a b√Ľncselekm√©ny-gyan√ļs esetek kivizsg√°l√°s√°ra. Jelen esetben a legut√≥bbi g√©pj√°rm√Ľbeszerz√©sek, √°tfest√©s k√∂r√ľlm√©nyeit firtatom, de arra k√©rem, hogy (b√°r Draskovics miniszter tiltakozni fog), tegyenek k√≠s√©rletet az In-Kal Security √°llami megb√≠z√°s√°nak pontos k√∂r√ľlm√©nyeinek felt√°r√°s√°ra, sz√°mszaki adatok beszerz√©s√©re, v√©lem√©nyez√©s√©re. Sajnos ezekben a k√©rd√©sekben szinte r√∂gt√∂n nemzetbiztons√°gi k√©rd√©sekbe botlok minduntalan, melyet az √ľgy√©szs√©g nagy szorgalommal neglig√°l, elken √©s elhallgat, de rem√©lem, hogy az √Ėn hivatala k√©pes √©rdemben is fell√©pni a nemzeti vagyon sokak sz√°m√°ra szemet sz√ļr√≥ herd√°l√°sa ellen. Nem vagyok naiv. K√©rem, tegy√©k meg amit lehet!

Köszönettel:

Posta Imre ( Tel.: 06/20/9359052)


BUDAPESTI NYOMOZ√ď √úGY√ČSZS√ČG


FELJELENT√ČS ISMERETLEN TETTES ELLENIgen tisztelt Budapesti Nyomoz√≥ √úgy√©szs√©g! (Az al√°bbi feljelent√©s m√°r h√≥napok √≥ta a fi√≥komban porosodott, de most v√©gre a hely√©re ker√ľl, azt hiszem. )

B√°r a h√≠rad√°sokb√≥l m√°r biztosan √©rtes√ľltek arr√≥l, hogy a K√∂zt√°rsas√°gi √ērezred √°ltal megig√©nyelt, h√≥napok √≥ta a c√©g gar√°zsaiban pihen√Ķ korm√°nyzati biztons√°got szolg√°l√≥ g√©pj√°rm√Ľvek beszerz√©se k√∂r√ľl nincs minden rendben. Ezt egyre t√∂bb h√≠rforr√°s is meger√Ķs√≠ti. P√©ld√°ul itt, al√°bb.
„Biztons√°gi okokra hivatkozva nem √≠rtak ki k√∂zbeszerz√©si elj√°r√°st, ez al√≥l a felment√©st az orsz√°ggy√Ľl√©s Honv√©delmi √©s Rend√©szeti Bizotts√°ga adta meg az √Ķrezrednek. K√©rd√©s√ľnkre ezt a Korm√°nysz√≥viv√Ķi Iroda azzal indokolta: nemzetbiztons√°gi szempontb√≥l fontos, hogy a "speci√°lis felszerelts√©g√Ľ, m√Ľszaki v√©delmi eszk√∂z√∂kkel ell√°tott aut√≥k" v√°s√°rl√°sa ne ny√≠lt elj√°r√°s sor√°n t√∂rt√©njen.
Az aut√≥v√°s√°rl√°st a "nemzetbiztons√°gi √©rdekeket √©rint√Ķ, vagy k√ľl√∂nleges biztons√°gi int√©zked√©st ig√©nyl√Ķ beszerz√©sekre" vonatkoz√≥ korm√°nyrendelet alapj√°n bonyol√≠tott√°k le.
√ćgy a rendelet szab√°lyaira hivatkozva a Korm√°nysz√≥viv√Ķi Iroda szerint az elj√°r√°sra megh√≠vottak k√∂re - vagyis, hogy mely c√©gek lenn√©nek az emlegetett, sz√≥ba j√∂het√Ķ gy√°rt√≥k - szigor√ļan titkos √©s √°llamtitkot k√©pez. A gy√Ķztes, Audikat forgalmaz√≥ Porsche Hungaria Kft. sem √°rult el semmit az elj√°r√°sr√≥l, azt aj√°nlott√°k, k√©rj√ľnk felvil√°gos√≠t√°st a beszerz√©ssel foglalkoz√≥ int√©zm√©nyt√Ķl.
Mivel √≠gy m√©g az sem ker√ľlhet nyilv√°noss√°gra, kikkel versengett a megb√≠z√°s√©rt az Audi, t√∂bb aut√≥gy√°rt√≥ c√©get is megkerest√ľnk, valamennyit√Ķl csak annyit k√©rdezt√ľnk, egy√°ltal√°n megkerest√©k-e √Ķket a beszerz√©s sor√°n. A Mercedes egy√°ltal√°n nem volt hajland√≥ nyilatkozni, a BMW szint√©n arra hivatkozott, √©rdemi inform√°ci√≥val nem szolg√°lhat, "sem meger√Ķs√≠teni, sem c√°folni nem tudja", hogy kaptak-e aj√°nlatk√©r√©st. A Lexust forgalmaz√≥ Toyota Motor Hungary azt k√∂z√∂lte, t√Ķl√ľk nem k√©rtek aj√°nlatot a biztons√°gi aut√≥kra, ahogy a Volvot√≥l sem.
Dar√≥czi D√°vid korm√°nysz√≥viv√Ķ kor√°bban azt mondta: takar√©koss√°gi okokb√≥l haszn√°lt aut√≥k beszerz√©s√©re k√©rtek aj√°nlatokat a sz√≥ba j√∂het√Ķ gy√°rt√≥kt√≥l, az el√Ķ√≠rt m√Ľszaki √©s biztons√°gi felt√©teleknek az Audi aj√°nlata felelt meg. A h√°rom aut√≥b√≥l egy m√°r szolg√°latba is √°llt, ezzel sz√°ll√≠tj√°k Gyurcs√°ny Ferenc minisztereln√∂k√∂t.”
(Origo)
Legjobb tudom√°som szerit az √ērezred az√©rt ker√ľlhette meg a k√∂zbeszerz√©si elj√°r√°st, mert arra hivatkozva k√©rt √©s kapott felment√©st al√≥la, hogy biztons√°gi szempontb√≥l felszerelt, speci√°lis j√°rm√Ľvek ker√ľlnek majd beszerz√©sre. Inform√°ci√≥im szerint nem ez t√∂rt√©nt. A koll√©g√°k √°ltal elmondottak alapj√°n teljesen nyilv√°nval√≥, hogy sz√©ria g√©pj√°rm√Ľveket szerzett be a c√©g az Audi gy√°rb√≥l. Finoman cizell√°lja a helyzetet az is, hogy az √∂t darab Q7-es m√°r h√≥napok √≥ta a gar√°zsban van, √©s ott sufni-tuningolj√°k a fel nem szerelt g√©pj√°rm√Ľveket, √©s inform√°ci√≥im szerint ebben a form√°ban nem is alkalmasak a feladatuk v√©grehajt√°s√°ra. K√∂zben pedig az Audinak k√∂tb√©rt kellene fizetni, mert a j√°rm√Ľvek nem hadra foghat√≥ak. De nem fizet, vagy ha igen, akkor k√©rd√©ses, hogy ki kapja. A p√°nc√©laut√≥k √°tfestet√©se csak hab a tort√°n. A korm√°nyzatital is bevallottan 4,5 milli√≥ forintos dukk√≥ t√∂bb √©rdekes elemet is tartalmaz.

„Dar√≥czi D√°vid megjegyezte, a h√°rom aut√≥b√≥l eddig egy √°llt t√©nylegesen szolg√°latba, amelyet azonban el√Ķbb ugyanolyan sz√≠n√Ľre kellett festeni, mint a minisztereln√∂ki konvoj t√∂bbi aut√≥j√°t. Mint mondta, ez rend√Ķrszakmai k√©rd√©s, amibe a Minisztereln√∂ki Hivatalnak sincs belesz√≥l√°sa. Biztons√°gi okokb√≥l fontos ugyanis, hogy az aut√≥k ugyanolyan sz√≠n√Ľek legyenek, mint a konvojban vel√ľk egy√ľtt halad√≥ t√∂bbi rend√Ķrs√©gi aut√≥, hogy els√Ķ pillant√°sra ne lehessen meg√°llap√≠tani, a v√©dett szem√©lyt √©ppen milyen biztons√°gi fokozat√ļ g√©pkocsival sz√°ll√≠tj√°k. Az √°tfest√©s k√∂lts√©ge mintegy 4,5 milli√≥ forint volt - k√∂z√∂lte.

A korm√°nysz√≥viv√Ķ felid√©zte, rend√Ķrszakmai szempontok alapj√°n a k√∂zt√°rsas√°gi √Ķrezred d√∂nti el, mikor van sz√ľks√©g biztons√°gi aut√≥ra a k√∂zjogi m√©lt√≥s√°gok, illetve a k√ľlf√∂ldi v√©dett szem√©lyek eset√©ben. Ezt az √©rintett vezet√Ķ, teh√°t a minisztereln√∂k sem b√≠r√°lhatja fel√ľl, hanem k√∂teless√©ge al√°vetnie mag√°t a rend√Ķrs√©g d√∂nt√©s√©nek - h√≠vta fel a figyelmet.”

automenedzser.hu (MTI nyom√°n)

Annyira speci√°lis g√©pj√°rm√Ľveket szerezt√ľnk be, hogy sem az √ļjszer√Ľs√©g√ľk, de m√©g a sz√≠n√ľk sem stimmelt. Az √ērezrednek van saj√°t fejt√Ķg√°rd√°ja, m√Ľhelye, sz√°r√≠t√≥ helys√©ge. Fill√©rek√©rt √°t tudt√°k volna festeni a j√°rm√Ľveket, mint ahogy kor√°bban ezzel nem is volt gond. Az √≠gy kialkudott √°tfestet√©s √∂sszege a piaci √°rhoz k√©pest is t√∂bb mint a n√©gyszerese, √©s felveti a vissza√©l√©s gyan√ļj√°t (nem csak azt). A h√°rom p√°nc√©laut√≥ mindegyik√©vel volt m√°r valami m√Ľszaki jelleg√Ľ probl√©ma, ahogy hallottam, √©s jelenleg is csak egyetlen egyet haszn√°lnak, legal√°bbis a korm√°nysz√≥viv√Ķ szerint, pedig a g√©pj√°rm√Ľvek m√°r h√≥napok √≥ta meg√©rkeztek. A f√Ķ probl√©m√°t ott l√°tom, hogy ha m√°r arra val√≥ hivatkoz√°ssal k√©rte az √ērezred a k√∂zbeszerz√©s al√≥li kib√ļv√≥t, hogy speci√°lis eszk√∂z√∂ket szerez be, √©s ehelyett teljesen sz√©ria g√©pj√°rm√Ľveket hozat, melyeket most bark√°csolgatj√°k, k√∂zp√©nzen, t√∂bb civil c√©g bevon√°s√°val, minimum korrupci√≥-gyan√ļj√°t, vissza√©l√©s lehet√Ķs√©g√©t mag√°ban hordoz√≥ jelens√©g. √Čn √≠gy k√≠v√ľlr√Ķl, h√Ľtlen kezel√©snek √≠t√©lem meg azt, ami ebben a t√©mak√∂rben a c√©gn√©l zajlik, de lehet, hogy ism√©t t√©vedek.
Term√©szetesen arra is van √∂tletem, hogy mi√©rt sz√©ria g√©pj√°rm√Ľveket hoztak, a gy√°rilag felszerelt, s √≠gy √∂sszess√©g√©ben olcs√≥bb j√°rm√Ľvek helyett (Q7-ek). Az ut√≥lag szakszer√Ľtlen√ľl beszerelt, esetlegesen a biztons√°gra is vesz√©lyt jelent√Ķ felszerel√©st k√∂nnyebben √©s nyom n√©lk√ľl szerelhetik ki, ha majd mag√°nszem√©lyek kez√©re k√≠v√°nj√°k √°tj√°tszani, b√Ķven a piaci √°r alatt. Ez az eset nem lenne p√©ld√°tlan. Ugyan m√°r a m√©dia is felkapta a fej√©t erre a korrupci√≥-gyan√ļs esetre, de ennek nincs jelent√Ķs√©ge. A k√∂zbeszerz√©s megker√ľl√©s√©vel kapcsolatban el√Ķsz√∂r azt az indokot hozt√°k fel, hogy a b√Ľn√∂z√Ķi csoportok nehogy megtudj√°k az aut√≥k param√©tereit, azt√°n meg arra hivatkoznak, hogy t√∂bb milli√≥ forintot sp√≥roltak meg a haszn√°lt g√©pj√°rm√Ľvek megv√©tel√©vel. Ugyan ki haszn√°lta √Ķket annak el√Ķtte? Esetleg a b√Ľn√∂z√Ķi k√∂r? Most akkor a biztons√°g a fontos, vagy az a titokzatos √°r, amir√Ķl nem lehet besz√©lni. Nekem ezzel kapcsolatosan volt koll√©g√°k tettek √©szrev√©teleket, hogy tegyem meg ezzel kapcsolatosan, amit kell. √Čn is azt pr√≥b√°ltam √©rtelmezni √©s nagyon is s√°nt√≠t m√°r megint ez az √ľgy is. Ebben a k√©rd√©sben is a szakmai hozz√°√©rt√©s j√°tszotta a f√Ķszerepet, nyilv√°n val√≥an, nem a m√°r oly sokat emlegetett „mutyi”. Az√©rt fordulok √∂n√∂kh√∂z, mert nem v√©letlen√ľl juttatt√°k el hozz√°m a h√≠reket azok, akik ezt nem mern√©k. Mi meg m√°r √ļgyis ismerj√ľk egym√°st. Ha id√Ķ k√∂zben kider√ľlne, hogy minden szab√°lyos volt, annak is nagyon √∂r√ľln√©k, mert k√∂zp√©nzek herd√°l√°s√°t, korrupci√≥t vet fel ez a jelens√©g is, mint a combin√≥k beszerz√©se, post√°s bicikli-tender √©s m√©g sorolhatn√°m tov√°bb, de most ink√°bb nem ragozom.

Az itt feleml√≠tett k√©rd√©sek k√©nyess√©g√©re val√≥ tekintettel, t√∂bb helyre is megk√ľld√∂m: „T√∂bb szem, t√∂bbet l√°t!” – alapon.

K√©rem, korrekt m√≥don vizsg√°lj√°k ki a bejelent√©semet, mert mind a „k√∂zbeszerz√©s”, mind pedig az √°tfest√©s t√©mak√∂re k√∂z√©rdek√Ľ, k√∂zp√©nzekb√Ķl megval√≥sult √ľzleti fog√°ss√° sikeredett, amit √©n mint laikus, el√©g agg√°lyosnak v√©lek.


Köszönettel:

2008-09-23


Posta Imre


Tisztelt

Dr. Szilvásy György

Iv√°ncsik Imre

Laborc S√°ndor!


Az alábbi bejelentéssel kívánok élni!

Bejelent√©ssel k√≠v√°nok √©lni √∂n√∂k fel√© a hozz√°m is eljuttatott, az ORFK bels√Ķ levelez√©si rendszer√©ben √≠rt hozz√°sz√≥l√°sok tartalma miatt. Az egy√©b √ľgyeimb√Ķl (K√∂zt√°rsas√°gi √ērezred, rend√Ķrs√©g √©s a politika felemlegetett √∂sszefon√≥d√°sa az In-Kal Security Kft-vel, s√Ķt ennek a Kft-nek k√∂ztudom√°s√ļ r√©szv√©tele a Magyar K√∂zt√°rsas√°g politikai „elit”-j√©nek v√©delm√©ben, kiemelt objektumainak, a Magyar Honv√©ds√©g fegyverrakt√°rainak biztos√≠t√°s√°ban, a Magyar K√∂zt√°rsas√°g Rend√Ķrs√©g√©vel val√≥ - sokak szerint -, a szakmai indokolts√°gon t√ļlmutat√≥ egy√ľttm√Ľk√∂d√©sen, mik√∂zben sok jel mutat arra, hogy a rend√Ķrs√©g szervezet√©ben is sok „beszervezett”, k√ľlf√∂ldi √©rdekeket k√©pvisel√Ķ √ľgyn√∂k van) arra k√∂vetkeztetek, hogy az √∂sszef√ľgg√©sek nem a v√©letlen algoritmus√°t k√∂vetik. Az In-Kal Security-vel kapcsolatosan sok inform√°ci√≥ mer√ľlt m√°r fel, amely annak k√ľlf√∂ldi h√°tter√©t, Izraeli kapcsolatait, Mossad-dal val√≥ viszonyrendszer√©t taglalj√°k, firtatj√°k. Csak jelz√©sk√©ppen, most id√©zek kett√Ķt:
„…64. Szende Iv√°n Andr√°s – Moszad – Az „√úgyn√∂k voltam Magyarorsz√°gon” – c√≠m√Ľ 2002-ben megjelent k√∂nyv√©ben r√©szletesen besz√°mol arr√≥l, hogy az 1970-es √©s a ’80-as √©vek elej√©n a BRFK √Āllambiztons√°gi Szerv√©nek III/II-es aloszt√°ly√°n dolgozott, mint k√©melh√°r√≠t√≥ tiszt, majd √ļjs√°g√≠r√≥ lett. A k√∂nyv√©ben √≠rja, hogy „√Čveket t√∂lt√∂ttem a K√∂zel-Keleten”, de arr√≥l nem tesz eml√≠t√©st, hogy ezalatt Izraelt √©rtette. A k√∂nyve arr√≥l sem sz√≥l, hogy Izraelben, mint volt k√©melh√°r√≠t√≥ disszidenst r√©szletesen kihallgatt√°k, majd √°tszervezt√©k √©s a rendszerv√°ltoz√°s ut√°n visszak√ľldt√©k Magyarorsz√°gra. Jelenleg az In-Kal Security egyik vezet√Ķje…”
(www.lakatospal.hu)
„…Az izraeli titkosszolg√°lat keresztbe-kasul √°tsz√∂vi a magyar k√∂zigazgat√°st, a t√∂megt√°j√©koztat√°st, a hatalmi szerveket, bele√©rtve a titkosszolg√°latokat is. Olyanok vagyunk, mint egy lyukakt√≥l hemzseg√Ķ ement√°li sajt. T√©ny, hogy a magyar nemzetbiztons√°g al√°√°s√°sa nem magyar, hanem idegen √©rdek. A m√©lys√©ges hallgat√°s bizony√≠tja, hogy telibe tal√°ltam. Legf√Ķk√©pp k√©t ember hallgatott, akiknek meg kellett volna sz√≥lalni ebben az √ľgyben. Az egyik Lamperth M√≥nika bel√ľgyminiszter asszony, a titokgazda, a m√°sik Gyurcs√°ny Ferenc, aki am√ļgy mindenhez hozz√°sz√≥l. Ebben az √ľgyben azonban m√©g v√©letlen√ľl sem hallatta a hangj√°t. Azok, akik ebben a szakm√°ban, ebben a titkosszolg√°lati k√∂zegben dolgoztak vagy dolgoznak, tudj√°k, hogy nem csak arra kell figyelni, hogy ki mit mond, hanem arra is, hogy ki mit nem mond, vagy ki az, aki hallgat. Gyakran kell a sorok k√∂z√∂tt olvasni.
- Milyen er√Ķt k√©pvisel az izraeli titkosszolg√°lat haz√°nkban?
- Magyarorsz√°gon h√©tezer √©s tizenh√°romezer f√Ķ k√∂z√∂tt van a Moszad √ľgyn√∂keinek a sz√°ma. Ezek nem mind h√≠rszerz√Ķk √©s k√©melh√°r√≠t√≥k. Vannak k√∂zt√ľk az operat√≠v tal√°lkoz√°sok helysz√≠n√©√ľl szolg√°l√≥ lak√°sok tulajdonosai, fut√°rok, olyan c√©gvezet√Ķk, akik a rendszer m√Ľk√∂dtet√©s√©hez biztos√≠tj√°k a p√©nzt, √©s m√°sok. A Moszad minden megy√©ben, minden v√°rosban a d√∂nt√©s-el√Ķk√©sz√≠t√Ķ √©s d√∂nt√©shoz√≥ helyen jelen van. (…)”
K√©rdezz√ľk: milyen jogon √©s alapon tev√©kenykedhet t√≠zezernyi idegen titkosszolg√°lati √ľgyn√∂k egy “f√ľggetlennek” mondott orsz√°gban? Csak nem magunkt√≥l v√©denek meg benn√ľnket a saj√°t √©rdek√ľnkben?/tj/ „
(tempus44.wordpress.com)


T√∂bbek k√∂z√∂tt, erre a jelens√©gvil√°gra utalhatott az UD Zrt. Vezet√Ķje, Horv√°th J√≥zsef is, amikor a Magyar Nemzetnek adott interj√ļj√°ban:
” …Arra is felh√≠vta a figyelmet, hogy a biztons√°gi piacon k√ľlf√∂ldi titkosszolg√°latoknak dolgoz√≥ szem√©lyek is jelen vannak.”
(2008-10-04 10:31 Hajsza egy játék fegyverért és titkokért )

A biztons√°gi piac el√©g j√≥l le van osztva az orsz√°gban, mindenkinek megvan az √©rdekk√∂re, operat√≠v ter√ľlete, de Horv√°th √ļr utal√°sa el√©g besz√©des jelz√©s kell, hogy legyen az √©rt√Ķ f√ľlek sz√°m√°ra.
Szeretn√©m arra a nem elhanyagolhat√≥ t√©nyre is felh√≠vni a figyelmet, hogy 2006. okt√≥ber√©ben a „Sz√©gyen Napj√°n”, az azonos√≠t√≥t nem visel√Ķ „rend√Ķr√∂k” k√∂z√∂tt t√∂bben v√©ltek „f√∂lfedezni” nem magyarul besz√©l√Ķ (angol, orosz, ivrit?…) alakokat, security-s alkalmazottakat, akik nem lehettek volna ott, s nem vehettek volna r√©szt a t√ľntet√©sek sz√©tver√©s√©ben, a magyar √©s k√ľlf√∂ldi √°llampolg√°rok „megk√≠nz√°s√°ban”. Gondolom, nem v√©letlen√ľl „feh√©r folt” ez a k√©rd√©s a mai napig is a felder√≠tett b√Ľn√ľgyek list√°j√°n. T√ļl messzire mutat. Viszont √≠gy m√°r vil√°gos, hogy mi√©rt emlegeti sok rend√Ķr, hogy az RSZVSZ „le van √°ll√≠tva” a k√©nyes √ľgyekr√Ķl. T√ļl nagy falat nekik a Mossad, vagy m√°r √Ķket is megette ez a titkosszolg√°lat. B√°r azzal kapcsolatosan is hallottam inform√°ci√≥kat, hogy a KGB „jogut√≥dja” is s√Ľr√Ľn sertepert√©l az orsz√°gban, meg az FBI-is, de m√°r nem is csod√°lkozom ezen. K√©rd√©s csak az, hogy a magyar titkosszolg√°lat(ok) (ha vannak m√©g egy√°ltal√°n), akkor √©ppen kiknek szerezik az inform√°ci√≥t √©s milyen akci√≥kat k√©sz√≠tenek el√Ķ. Egyesek szerint, izraeli √°t- √©s betelep√≠t√©s √ľgy√©ben megy a h√°tt√©rmunka, de ez csak amolyan pletyka lehet, √ļgy gondolom. J√°rjanak ut√°na, ha mernek!
Az al√°bbi lev√©l az ORFK szerver√©n minden bizonnyal m√©g teljes terjedelm√©ben el√©rhet√Ķ. Hozz√°m m√°r a t√∂rv√©nyi kieg√©sz√≠t√©ssel √©rkezett. A nemzetbiztons√°gi k√©rd√©s, amelyet m√°r k√©t √©ve firtatok √©n is, szerintem nem megker√ľlhet√Ķ, kiv√©ve persze, ha m√°r az √°llami appar√°tust, √ľgy√©szs√©gi vezet√Ķ helyeket, Nemzetbiztons√°gi Hivatalt is a Mossad-√ľgyn√∂k√∂k ir√°ny√≠tj√°k. Ebben az esetben, k√©rem, tekintsenek el a bejelent√©semt√Ķl, s k√©rem, v√°ltoztass√°k meg a t√∂rv√©nyeket, m√©gpedig √ļgy, hogy azok ne a Magyar K√∂zt√°rsas√°g v√©delm√©r√Ķl sz√≥ljanak, mert ezzel f√©lrevezetik a magyar t√∂rv√©nyeinket betartani igyekv√Ķ, lelkiismeretes polg√°rokat.
K√©rem, hogy kor√°bban az √ľgyemben (egy esztendeje), a K√∂zt√°rsas√°gi √ērezred √©s bizonyos biztons√°gi c√©g vonatkoz√°s√°ban elhangzott tan√ļvallom√°sokat (amelyeket igyekeztek gyorsan „elfelejteni”) ennek a t√ľkr√©ben √©rt√©kelve vegy√©k v√©gre szem√ľgyre!

„1978. √©vi IV. t√∂rv√©ny
a B√ľntet√Ķ T√∂rv√©nyk√∂nyvr√Ķl

VIII. fejezet
A katonákra vonatkozó rendelkezések
Az elk√∂vet√Ķk
122. ¬ß (1) E t√∂rv√©ny alkalmaz√°s√°ban katona a Magyar Honv√©ds√©g t√©nyleges √°llom√°ny√ļ, valamint a Rend√Ķrs√©g, a b√ľntet√©s-v√©grehajt√°si szervezet √©s a polg√°ri nemzetbiztons√°gi szolg√°latok hivat√°sos √°llom√°ny√ļ tagja.
(2) E törvény rendelkezéseit a katonákra a jelen fejezetben foglalt eltérésekkel kell alkalmazni.
(3)
(4) Katonai b√Ľncselekm√©nyt tettesk√©nt csak katona k√∂vethet el.
Haza√°rul√°s
144. ¬ß (1) Az a magyar √°llampolg√°r, aki abb√≥l a c√©lb√≥l, hogy a Magyar K√∂zt√°rsas√°g f√ľggetlens√©g√©t, ter√ľleti √©ps√©g√©t vagy alkotm√°nyos rendj√©t s√©rtse, k√ľlf√∂ldi korm√°nnyal vagy k√ľlf√∂ldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, b√Ľntettet k√∂vet el, √©s √∂t √©vt√Ķl tizen√∂t √©vig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel b√ľntetend√Ķ.
(2) A b√ľntet√©s t√≠z √©vt√Ķl tizen√∂t √©vig terjed√Ķ vagy √©letfogytig tart√≥ szabads√°gveszt√©s, ha a haza√°rul√°st
a) s√ļlyos h√°tr√°nyt okozva,
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával,
c) h√°bor√ļ idej√©n,
d) k√ľlf√∂ldi fegyveres er√Ķnek beh√≠v√°s√°val vagy ig√©nybev√©tel√©vel
követik el.
(3) Aki haza√°rul√°sra ir√°nyul√≥ el√Ķk√©sz√ľletet k√∂vet el, b√Ľntett miatt egy √©vt√Ķl √∂t √©vig, h√°bor√ļ idej√©n k√©t √©vt√Ķl nyolc √©vig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel b√ľntetend√Ķ.
H√Ľtlens√©g
145. ¬ß Az a magyar √°llampolg√°r, aki √°llami szolg√°lat√°val vagy hivatalos megb√≠zat√°s√°val vissza√©lve k√ľlf√∂ldi korm√°nnyal vagy k√ľlf√∂ldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, √©s ezzel a Magyar K√∂zt√°rsas√°g f√ľggetlens√©g√©t, ter√ľleti √©ps√©g√©t vagy alkotm√°nyos rendj√©t vesz√©lyezteti, b√Ľntettet k√∂vet el, √©s k√©t √©vt√Ķl nyolc √©vig, h√°bor√ļ idej√©n √∂t √©vt√Ķl tizen√∂t √©vig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel b√ľntetend√Ķ.
Az ellenség támogatása
146. ¬ß (1) Aki h√°bor√ļ idej√©n a Magyar K√∂zt√°rsas√°g katonai erej√©nek gyeng√≠t√©se c√©lj√°b√≥l az ellens√©ggel √©rintkez√©sbe bocs√°tkozik, annak seg√≠ts√©get ny√ļjt vagy a saj√°t, illet√Ķleg a sz√∂vets√©ges fegyveres er√Ķnek h√°tr√°nyt okoz, b√Ľntettet k√∂vet el, √©s t√≠z √©vt√Ķl tizen√∂t √©vig terjed√Ķ vagy √©letfogytig tart√≥ szabads√°gveszt√©ssel b√ľntetend√Ķ.
(2) Aki az ellens√©g t√°mogat√°s√°ra ir√°nyul√≥ el√Ķk√©sz√ľletet k√∂vet el, b√Ľntett miatt k√©t √©vt√Ķl nyolc √©vig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel b√ľntetend√Ķ.
Kémkedés
147. ¬ß (1) Aki idegen hatalom vagy idegen szervezet r√©sz√©re a Magyar K√∂zt√°rsas√°g ellen h√≠rszerz√Ķ tev√©kenys√©get v√©gez, b√Ľntettet k√∂vet el, √©s k√©t √©vt√Ķl nyolc √©vig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel b√ľntetend√Ķ.
(2) Aki az (1) bekezd√©sben meghat√°rozott k√©mked√©st √°llamtitok kiszolg√°ltat√°s√°val k√∂veti el, √∂t √©vt√Ķl tizen√∂t √©vig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel b√ľntetend√Ķ.
(3) Aki k√©mked√©sre ir√°nyul√≥ el√Ķk√©sz√ľletet k√∂vet el, b√Ľntett miatt √∂t √©vig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel b√ľntetend√Ķ.
(4) Nem b√ľntethet√Ķ a h√≠rszerz√Ķ tev√©kenys√©gre aj√°nlkoz√°s vagy v√°llalkoz√°s miatt, aki - miel√Ķtt egy√©b h√≠rszerz√Ķ tev√©kenys√©get fejtett volna ki - az aj√°nlkoz√°s√°t vagy v√°llalkoz√°s√°t a hat√≥s√°gnak bejelenti, √©s a k√ľlf√∂ldi kapcsolat√°t teljesen felt√°rja.
A sz√∂vets√©ges fegyveres er√Ķ ellen elk√∂vetett k√©mked√©s
148. ¬ß A 147. ¬ß szerint b√ľntetend√Ķ, aki a k√©mked√©st a Magyar K√∂zt√°rsas√°g vagy a k√∂lcs√∂n√∂s katonai seg√≠ts√©gny√ļjt√°s k√∂telezetts√©g√©t tartalmaz√≥ hat√°lyos nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©s szerint a Magyar K√∂zt√°rsas√°ggal sz√∂vets√©ges √°llam ter√ľlet√©n, sz√∂vets√©ges fegyveres er√Ķ ellen k√∂veti el.
149. §
Feljelentés elmulasztása
150. ¬ß (1) Aki hitelt √©rdeml√Ķ tudom√°st szerez arr√≥l, hogy az alkotm√°nyos rend er√Ķszakos megv√°ltoztat√°sa, az alkotm√°nyos rend elleni szervezked√©s, l√°zad√°s, rombol√°s, haza√°rul√°s, h√Ľtlens√©g, ellens√©g t√°mogat√°sa, k√©mked√©s k√©sz√ľl, vagy m√©g le nem leplezett ilyen b√Ľncselekm√©nyt k√∂vettek el, √©s err√Ķl a hat√≥s√°gnak, mihelyt teheti, nem tesz jelent√©st, v√©ts√©get k√∂vet el, √©s k√©t √©vig terjed√Ķ szabads√°gveszt√©ssel b√ľntetend√Ķ.
(2) Az (1) bekezd√©sben felsorolt b√Ľncselekm√©ny feljelent√©s√©nek elmulaszt√°s√°√©rt az elk√∂vet√Ķ hozz√°tartoz√≥ja nem b√ľntethet√Ķ.

Holdudvar - [FALLUDZSA ]
Vissza a Holdudvar kezd√Ķlapj√°ra | √öj t√©ma felvet√©se | Hozz√°sz√≥l√°s

√Črtes√≠t√Ķ | MODER√ĀTOR!!! | Keres√Ķ

Hozzászólás #14
Kit√Ķl: Alaphelyzet
D√°tum: 2004/04/01/12:24
Kit√Ķl: zulu10
D√°tum: 2003/12/03/21:04
Shalom!!!

Akit érdekel a téma, az nézze meg óvatosan.

w.w.w.isayeret.com

Gern , ha tudod nézd meg valahol, és a video bejátszások alatt megtalálod
a Mossad kiskapuj√°t, ahol regisztr√°ltathatod magad.
A gond az, hogy /majdnem/mindent el kell magadról árulnod. Le is nyomoznak
frankón, de ezután regisztrálnak és... Kell náluk jobb szövetséges?

Viszont tudniuk kell,hogy itt Európa közepén biztos pont leszel számukra.

Po√©nb√≥l ne √≠rjatok, mert egy kicsit g√°zos. Elmond√°suk szerint vannak k√∂z√∂tt√ľnk m√°s
ismer√Ķseik is.

Nem toborzást játszok, csak Gernnek elakarom venni a kedvét.

Shalom Israel!

Hozzászólás #68
Kit√Ķl: Leslie
D√°tum: 2004/04/05/09:54
Zulu10!

√Čs milyen k√ľlf√∂ldi szervezetekkel tartod a kapcsolatot...?

________________________________________
Hozzászólás #69
Kit√Ķl: a v√°lasz
D√°tum: 2004/04/05/09:56
Kit√Ķl: zulu10
D√°tum: 2003/12/03/21:04
Shalom!!!

Akit érdekel a téma, az nézze meg óvatosan.

w.w.w.isayeret.com

Gern , ha tudod nézd meg valahol, és a video bejátszások alatt megtalálod
a Mossad kiskapuj√°t, ahol regisztr√°ltathatod magad.
A gond az, hogy /majdnem/mindent el kell magadról árulnod. Le is nyomoznak
frankón, de ezután regisztrálnak és... Kell náluk jobb szövetséges?

Viszont tudniuk kell,hogy itt Európa közepén biztos pont leszel számukra.

Po√©nb√≥l ne √≠rjatok, mert egy kicsit g√°zos. Elmond√°suk szerint vannak k√∂z√∂tt√ľnk m√°s
ismer√Ķseik is.

Nem toborzást játszok, csak Gernnek elakarom venni a kedvét.

Shalom Israel!

Hozzászólás #70
Kit√Ķl: Z. Attila
D√°tum: 2004/04/05/10:07
zulu10:
Ugye m√°r egy j√≥p√°ran r√°ker√ľlt√ľnk a maszat, akarom mondani moszad 'likvid√°land√≥k'
list√°j√°ra? ROFTL! MEGALOL!”


Mivel, inform√°ci√≥im szerint a fenti levelez√©s m√©g 2004-ben, teh√°t 4 √©vvel ezel√Ķtt t√∂rt√©nt, azt gondolom, hogy az√≥ta a helyzet csak „fokoz√≥dott”! Eg√©szen bizonyos, hogy √∂n√∂k sok mindenr√Ķl tudhatnak m√°r, de √©n arra is k√≠v√°ncsi vagyok, hogy mindennek birtok√°ban mit tesznek!

Üdvözlettel:

2008-10-13

Posta Imre


Mire id√°ig eljutottunk, m√°r megjelent p√°r k√∂nyvem √©s el√©g sokat felfogtam abb√≥l, mi √©s mi√©rt t√∂rt√©nik haz√°nkban, de itt volt az a pillanat, amikor a cig√°nygyilkoss√°gok kell√Ķs k√∂zep√©n m√°r felt√©teleztem, hogy a mossad van a v√©rengz√©sek m√∂g√∂tt. A honlapomon egy hsz-ben volt oly kedves egy kev√©sb√© tapasztalt „j√°t√©kos” sz√≥v√° tenni a zsid√≥ katonas√°g jelenl√©t√©t T√°borfalv√°n. Mindez a legjobbkor t√∂rt√©nt. Innen kapta fel a sz√©l a h√≠reket √©s jutott el azt√°n sz√©lesebb k√∂r√∂kh√∂z √©s kezdtek odafigyelni komolyabban arra, mi is t√∂rt√©nik a zsid√≥ berkeken bel√ľl, ugyanis Tat√°rszentgy√∂gy alig p√°r kilom√©terre esik az eml√≠tett katonai b√°zist√≥l.

„4600 izraeli katona T√°borfalv√°n! Csal√°dost√≥l √©rkeznek Ferihegyre!

Kérdések Táborfalva polgármesteréhez és a Honvédelmi Minisztériumhoz

Az amerikai katonas√°g √©veken kereszt√ľl bitorolta a t√°borfalvai laktany√°t, valamint a k√∂rny√©ken gyakorlatozott, √©s haszn√°lta Eur√≥pa legnagyobb l√Ķter√©t, a Bakony d√©li vonulatain (Hajm√°sk√©r).

Most azonban megkezd√Ķd√∂tt az amerikai katonas√°g kitelep√≠t√©se, elmond√°sok szerint elhagyj√°k az orsz√°got. Helyett√ľk Izraelb√Ķl √©rkeznek katon√°k, olyanok, akik egy sz√≥t sem tudnak magyarul. A h√≠rek szerint rep√ľl√Ķvel √©rkeznek csoportokban, sokan csal√°dost√≥l, legink√°bb Ferihegyre. Innen teheraut√≥k √©s terepj√°r√≥k sz√°ll√≠tj√°k √Ķket T√°borfalv√°ra. Ezt ferihegyi dolgoz√≥k is al√°t√°masztott√°k.

Megkezdt√©k a laktanya √ļj ker√≠t√©srendszer√©nek az √©p√≠t√©s√©t, az er√Ķd√≠t√©seket, √Ķrtornyokat meger√Ķs√≠tik, moderniz√°lj√°k. A t√°borfalvai hadianyaggy√°r elker√ľlte a felsz√°mol√°st, s√Ķt ez is fokozatosan a be√©rkez√Ķ izraeli er√Ķk fel√ľgyelete al√° ker√ľl.

T√°borfalva m√°s szempontb√≥l is fontos lehet. √Črtes√ľl√©seink szerint itt vannak a magyarorsz√°gi atomsil√≥k, melyek a kisziv√°rgott h√≠rek szerint t√∂ltve vannak!

Az objektum fel√ľgyelet√©t hossz√ļ √©vek √≥ta k√ľlf√∂ldiekre b√≠zz√°k. A ter√ľletre bel√©p√Ķ magyar civilek √©s katon√°k is csak k√≠s√©rettel j√°rhatnak az elz√°rt ter√ľleten. K√∂z√ľl√ľk t√∂bben l√°ttak radioakt√≠v jellel ell√°tott rak√©ta √©s egy√©b sz√°ll√≠t√≥ j√°rm√Ľveket. (Ez sz√°munkra k√©rd√©ses, mivel rengeteg jelet haszn√°lnak a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ vesz√©lyes anyagokra, amit ha nem ismer valaki, k√∂nnyen √∂sszet√©vesztheti √Ķket.)

Egy neve elhallgat√°s√°t k√©r√Ķ dolgoz√≥ azt nyilatkozta, hogy a sil√≥k l√©teznek, de √ľresek. Ennek ellent mond az-az inform√°ci√≥ is, mely szerint n√©gyezer f√Ķre akarj√°k majd felduzzasztani a tervezett 4600 f√Ķs l√©tsz√°mot, ami m√°r igen komoly izraeli hader√Ķ lenne Magyarorsz√°gon.
Mi lehet √ľres sil√≥kban olyan fontos, hogy majd 4600 f√Ķs idegen hader√Ķnek kell √Ķriznie?

V√©lem√©ny√ľnk szerint az √Ķrz√©s√©t az√©rt nem b√≠zz√°k a magyarokra, mert a politikai vezet√©s nem b√≠zik meg a magyar katon√°kban. √úres sil√≥kat nem kellene ekkora er√Ķkkel v√©deni, s f√Ķleg nem kellene izraeli katon√°kra b√≠zni.

Abban az esetben, ha a hírek igazak, és a silók valóban léteznek, és ne adja Isten, de töltve is vannak, akkor már arról van szó, hogy Magyarország, mint amerikai-zsidó csatlós, kiemelt célponttá válik az orosz katonai atom-potenciál számára!

Ezt pedig eltussolni, nem hogy kimer√≠ti a haza√°rul√°s fogalm√°t, hanem olyan magyarellenes cselekedet, melyre m√©g b√ľntet√Ķjogi megfogalmaz√°s sincsen!

Titokban akarj√°k tartani, hogy a zsid√≥ befektet√Ķk v√©delm√©re, katonai egys√©geket √°llom√°soztatnak a politikailag instabill√° v√°lt Magyarorsz√°gon, √©s az Izraeli-Amerikai √©rdekeket kiszolg√°lva atom l√©tes√≠tm√©ny(eke)t tartanak fent haz√°nkban.

√ögy l√°tszik, √©rzik a v√°ltoz√°s szel√©t, √©s tiszt√°ban vannak vele, hogy a civilk√©nt idesziv√°rg√≥ zsid√≥ √Ķrz√Ķ-v√©d√Ķk m√°r nem fogj√°k tudni megv√©deni √Ķket. Kell a komoly katonai er√Ķ!

Rettegnek az elk√∂vetkez√Ķ v√°ltoz√°st√≥l!

Szerkeszt√Ķs√©g√ľnk a k√©rd√©seivel T√°borfalva polg√°rmester√©hez √©s a Honv√©delmi Miniszt√©riumhoz fordult, √°m mindezid√°ig nem kaptunk v√°laszokat. Amint √ļj fejlem√©nyt tudunk meg az √ľggyel kapcsolatban, azonnal tudatjuk olvas√≥inkkal.

Szakembereink a v√°rhat√≥ hatalmi ellencsap√°st√≥l tartva adatb√°zisunkr√≥l ment√©s k√©sz√≠tett √©s tartal√©k szerverr√Ķl gondoskodott, √≠gy port√°lunk tilt√°sa, t√∂rl√©se ut√°n 4-6 √≥r√°val ism√©t jelentkez√ľnk! Mindennek ellen√©re k√©r√ľnk minden olvas√≥nkat, hogy ezt a cikket mentse le √©s a lehet√Ķ legsz√©lesebb k√∂rben terjessze!

Nem h√°tr√°lunk meg!”


Ez a hsz is ott sz√ľletett, illetve m√©g p√°r figyelemfelkelt√Ķ m√°sik is.

„Szia.
Egy kis info oda√°trol:
Ugyan m√°r. √ögy r√©mh√≠r √©s idi√≥ta kital√°ci√≥ az eg√©sz h√≠r, mint a hozz√° hasonl√≥ agymen√©sek. Egyszer√Ľen a beteges hiszti a ,,nemzeti oldalon" pr√≥b√°lja ellens√ļlyozni a ,,szoci" idiotizmust. Baromira sz√≥rakoztat√≥, mit ne mondjak.
Mondjon nekem valaki EGYETLEN √©sszer√Ľ okot arra, hogy mi a fen√©nek Izrael √°llamnak katon√°kat k√ľldeni egy m√°sik orsz√°gba (amely r√°ad√°sul klimatikailag √©s f√∂ldrajzilag baromira k√ľl√∂nb√∂zik az √°ltaluk haszn√°lt bevet√©si terept√Ķl), m√©ghozz√° csal√°dokkal egy√ľtt? Mikor a p√©nz jobb fegyver sz√°munkra.
K√∂ny√∂rg√∂m, egy √ČPESZ√õ √ČRVET! A szok√°sos vil√°g√∂sszeesk√Ľv√©ses maszlagot k√©rem mell√Ķzz√ľk.

Szabads√°gos katon√°k esetleg utaznak kelet europ√°ba
pihenés céljábol,kis csoportok esetleg.
Mondjon valaki egyetlen olyan katonai alakulatot, amit jelenleg tudn√°nak n√©lk√ľl√∂zni (a 4-5 ezer f√Ķ egy komplett, h√°bor√ļs l√©tsz√°mra felt√∂lt√∂tt dand√°r arrafel√©).

Adok egy listát. Ha valakinek van egy kis esze, elég gyorsan megérti, hogy miért ad abszurdum ez az egész agyfosás.

Gyalogs√°g:
1. ,,Cahanim dand√°r" - ejt√Ķerny√Ķs dand√°r. 4 rohamdeszant, l√©gisz√°ll√≠t√°s√ļ z√°szl√≥aljb√≥l √°ll, amelyek √°lland√≥ harck√©szenl√©tben vannak Izrael ter√ľlet√©n, illetve r√©szt vesznek a terrorelh√°r√≠t√≥ akci√≥kban. V√∂r√∂s barettj√ľkr√Ķl h√≠resek;
2. ,,Golani dand√°r" - g√©pes√≠tett gyalogs√°g, amely √°lland√≥an ell√°tja Izrael √©szaki hat√°rszakasz√°nak v√©delm√©t, illetve terrorelh√°r√≠t√≥ feladatokat hajt v√©gre a Jord√°n nyugati partj√°n. √Āll: 3 g√©pes√≠tett l√∂v√©sz z√°szl√≥aljb√≥l, egy k√ľl√∂nleges rendeltet√©s√Ľ z√°szl√≥aljb√≥l (Jahszar Golani), ,,Egos" alegys√©g (partiz√°nvad√°sz z√°szl√≥alj). A golani katon√°it a barna barettj√ľkr√Ķl lehet felismerni.
3. ,,Givati dand√°r" - regul√°ris gyalogos dand√°r (lila barett), amely √°lland√≥ jelenl√©tet biztos√≠t a G√°za √∂vezetben, illetve ott l√°t el √°lland√≥ hat√°r√Ķr √©s terrorellenes feladatokat. √Āll: 3 gyalogos z√°szl√≥aljb√≥l, egy k√ľl√∂nleges rendeltet√©s√Ľ z√°szl√≥aljb√≥l (Jahszar Givati);
4. ,,Nahal dandár" (nincs róla jelenleg adatom);
5. ,,Kfir dandár" (egyesíti a szakcsapatokat). Zászlóaljai: ,,Simson", ,,Nahson", ,,Haruv", ,,Lavi", ,,Duhifat" és ,,Necah Jehuda";
6. ,,Biszlamah dand√°r" (gyakorl√≥ √©s kik√©pz√Ķ dand√°r).

A gyalogság önálló zászlóaljai:
a. ,,Karakal z√°szl√≥alj" (k√∂nny√Ľ gyalogos alakulat, amelyben mindk√©t nem k√©pvisel√Ķi szolg√°lnak, els√Ķsorban a vall√°sos zsid√≥k k√∂z√ľl).
b. ,,Herev z√°szl√≥alj" (dr√ļz z√°szl√≥alja; √°lland√≥ hat√°r√Ķr szolg√°latot √©s j√°r√Ķr√∂ket ad az √©szaki hat√°ron);
c. A beduin nyomkeres√Ķk sivatagi z√°szl√≥alja (√°lland√≥ hat√°r√Ķr szolg√°latot ad a d√©l √©s d√©lkeleti hat√°rszakaszon);

A sz√°razf√∂ldi hader√Ķ k√ľl√∂nleges rendeltet√©s√Ľ csapatai:
1. ,,Szajeret Mitkal" (a Vez√©rkar k√ľl√∂nleges alakulata);
2. ,,Egoz" (partizánvadász zászlóalj; a ,,Golani"-hoz van beosztva állandó szolgálatra);
3. ,,Dundevan" (terrorelh√°r√≠t√≥ z√°szl√≥alj; √°lland√≥ szolg√°latban a megsz√°llt ter√ľleteken √©s a telepes √∂vezetekben);
4. ..Maglan" (diverzáns zászlóalj);
5. ,,Saldag" (a l√©gier√Ķ c√©lmegjel√∂l√Ķ alakulata; formailag a l√©gier√Ķh√∂t tartpzik, a gyakorlatban viszon mindig az alakulatokhoz vannak beosztva, rajonk√©nt);
6. ,,Okec" (kuty√°s j√°r√Ķrszolg√°lat);
7. ,,Movil" (a frontfelder√≠t√©s k√ľl√∂nleges egys√©ge; m√©lys√©gi felder√≠t√Ķk);
8. ,,669. alakulat" (a kil√Ķtt rep√ľl√Ķg√©pek evaku√°l√≥ szolg√°lata; formailag a l√©gier√Ķh√∂z tartozik, a gyakorlatban a m√Ľveleti egys√©gekkel egy√ľtt tev√©kenykedik).

Páncélos alakulatok:
a. 401. ,,Ikvot a-Barzel" páncélos dandár. (Felszerelése Merkava Mk.4);
b. 188. ,,Barak" páncélos dandár. Felszerelése Merkava Mk.III.
c. 7. ,,Szaar me-Golan" dandár. Felszerelése Merkava Mk.IIbet harckocsik.
d. 460. ,,Bnej Or" p√°nc√©los dand√°r (gyakorl√≥-kik√©pz√Ķ dand√°r √©s k√≠s√©rleti b√°zis).

T√ľz√©rs√©g:
1. ,,Amud ha-Es" ezred;
2. ,,Golan ezred" (√°llom√°ny√°ba tartozik a ,,Raam" oszt√°ly, ami sorozatvet√Ķkkel van felszerelve);
3. ,,Kal'a David" ezred (hozz√° tartozik a ,,Mejtar" oszt√°ly, ami a t√ľz√©rs√©g k√ľl√∂nleges rendeltet√©s√Ľ csapata).

M√Ľszaki csapatok:
1. 601. ,,Aszaf" m√Ľszaki z√°szl√≥alja (√°lland√≥an beosztva a 401. p√°nc√©los dand√°rhoz);
2. 603. ,,Lahav" m√Ľszaki z√°szl√≥alja (√°lland√≥an beosztva a 7. p√°nc√©los dand√°rhoz),
3. 605. ,,Mahac" m√Ľszaki z√°szl√≥alj (a 188. p√°nc√©los dand√°rhoz tartozik);
4. 76. ,,Jansuf" z√°szl√≥alj (ABC hadvisel√©s eset√©n ker√ľl bevet√©sre; b√©keid√Ķben kik√©pz√Ķ z√°szl√≥alja √©s k√≠s√©rleti telep);
5. ,,Jahalom" alakulat (a m√Ľszaki csapatok k√ľl√∂nleges rendeltet√©s√Ľ csoportja).

Frontfelderítés:
a. ,,Sahav" zászlóalj (az ország északi része).
b. ,,Nican" zászlóalj (az ország déli része).
c. ,,Neser" z√°szl√≥alj (kik√©pz√Ķ b√°zis √©s gyakorl√≥ z√°szl√≥alj).


K√©rem, mutassanak nekem nem hogy dand√°rt, hanem z√°szl√≥aljat, amit k√©pes lenne n√©lk√ľl√∂zni az izraeli v√©delmi er√Ķ???

Hát érdekes. Lehet valami más van a háttérben. Vagy csak zavar keltés.
√údv hali”


Szavamat ne feledjem, a fenti inform√°ci√≥ annyira bizonyult csak jelent√©ktelennek, hogy k√∂zben a honlapom is kil√Ķtt√©k, mintegy v√©letlen√ľl. Akkor k√©sz√ľlt ez az interj√ļ:

http://www.youtube.com/watch?v=tdQBU6dy6ps
Link

A zsid√≥ katonas√°g t√°borfalvi t√©nyked√©s√©t megosztottam akkor Szima Judittal, Von√°val, Vukiccsal √©s Kontr√°t K√°rollyal, akit telefonon siker√ľlt el√©rnem. Itt a pedigr√©je! Az√≥ta t√∂bbsz√∂r is besz√©lt√ľnk. Mindig √©n h√≠vtam √©s a zsid√≥ betelep√≠t√©s, katonai helyzet volt a t√©m√°m. Mit tehettem volna m√©g?

Dr. Kontr√°t K√°roly
Parlamenti √Āllamtitk√°r
Bel√ľgyminiszt√©rium

Sz√ľlet√©si hely, id√Ķ: 1956-ban sz√ľletett P√°p√°n.
V√©gzetts√©g: 1981-ben v√©gzett az E√∂tv√∂s Lor√°nd Tudom√°nyegyetem √Āllam-√©s Jogtudom√°nyi Kar√°n, mint jog√°sz, majd ugyanitt megszerezte a Jogi Tov√°bbk√©pz√Ķ Int√©zetben a jogi szakvizsg√°t.
Munkahely: P√°ly√°j√°t 1974-ben kezdte a Nemesszal√≥ki K√∂zs√©g K√∂z√∂s Tan√°cs√°ban, mint szakigazgat√°si el√Ķad√≥. 1981-t√Ķl 1993-ig a P√°pai Textilgy√°r, a Kemenesszentp√©teri Pet√Ķfi Mez√Ķgazdas√°gi TSZ √©s a P√°pai Elekthermax V√°llalat jogtan√°csosa. 1990-t√Ķl 1998-ig P√°pa alpolg√°rmestere. Tagja volt a Veszpr√©m Megyei K√∂zgy√Ľl√©snek 1994 √©s1998, illetve 2002 √©s 2006 k√∂z√∂tt. 1998-t√≥l 2002-ig a Bel√ľgyminiszt√©rium politikai √°llamtitk√°ra. 2002-ben a Fidesz-KDNP sz√≠neiben orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķi mand√°tumot szerzett. A 2002-2006-os ciklusban t√∂bb bizotts√°gban dolgozott (a Rend√©szeti Bizotts√°g; Mentelmi, √Ėsszef√©rhetetlens√©gi √©s Mand√°tumvizsg√°l√≥ Bizotts√°g; Honv√©delmi √©s Rend√©szeti Bizotts√°g; Alkotm√°ny√ľgyi Bizotts√°g; Igazs√°g√ľgyi √©s √úgyrendi Bizotts√°g; Kultur√°lis √©s Sajt√≥bizotts√°g). A 2010. √©vi orsz√°ggy√Ľl√©si v√°laszt√°son a Fidesz-KDNP Veszpr√©m megyei ter√ľleti list√°n szerzett mand√°tumot.

K√∂z√©leti megb√≠zat√°sok: A Fidesz p√°pai szervezet√©nek eln√∂ks√©gi tagja, az orsz√°gos v√°lasztm√°ny tagja, valamit az etikai bizotts√°g eln√∂ke jelenleg is. A p√°rt t√°rsadalmi √∂nv√©delmi test√ľlet√©nek, illetve az √öj Demokr√°cia K√∂zpontnak a vezet√Ķje. R√©szt vett a Dokument√°ci√≥s K√∂zpont munk√°j√°ban, amely a 2006. okt√≥beri rend√Ķri t√ļlkap√°sokat dokument√°lta. 1998-2001 k√∂z√∂tt az egys√©gesebb k√∂zszolg√°lati rendszert √©s jogi szab√°lyoz√°st el√Ķk√©sz√≠t√Ķ koordin√°ci√≥s bizotts√°g eln√∂ke. 1998-2002 k√∂z√∂tt a K√∂zigazgat√°si Tov√°bbk√©pz√©si Koll√©gium, valamint az Orsz√°gos K√∂zigazgat√°si Vizsgabizotts√°g eln√∂ke.


Most m√°r tudom, hogy P√°pa a b√Ľn√∂z√Ķk egyik b√°zisa. Szijj√°rt√≥ √©s Gyurcs√°ny is onnan startoltak. Kontr√°t l√°ny√°val kapcsolatosan az√≥ta t√∂bb „leleplez√Ķ” √≠r√°s is sz√ľletett. Ennyit err√Ķl. Senki nem „vett komolyan”, de az al√°bbi feljelent√©seim is csak egy k√©t helyen lettek hozva, mintegy figyelmetlens√©gb√Ķl.

√Ām ett√Ķl az √©let m√©g nem √°llt meg!

Mire id√°ig eljutottunk, m√°r el√©g forr√≥ lett a t√©ma √©s az esem√©nyek felp√∂r√∂gtek √©s √ļgy l√°tom – √≠gy ut√≥lag-, hogy az oroszok is kezdt√©k komolyan venni, hogy oda kell arra figyelni, mi is megy „Magyarorsz√°gon” v√©gbe, s ellent√©tben a „nemzeti oldallal”, amely tele van zsid√≥-nbh-s (J√≥bbik, HVIM…) vezet√Ķkkel, akik elhallgatt√°k a h√≠r komolys√°g√°t √©s bagatelliz√°lt√°k annak s√ļly√°t, Megvegyev is 2009 √°prilis 24-√©n kir√ļgta az orosz katonai h√≠rszerz√©s vezet√Ķj√©t!

http://www.lanchidradio.hu/medvegyev_kir%C3%BAgta_az_orosz_katonai_h%C3%ADrszerz%C3%A9s_vezet%C5%91j%C3%A9t_20090424
Link

K√∂zben „r√°seg√≠tettem” egy kicsit, hogy √©rezz√©k a gondoskod√°st!

Bejelentés a Nemzetbiztonsági Hivatalhoz

Tisztelt Hivatalvezet√Ķ √ör!

T√∂bb mint f√©l √©ve megtett bejelent√©semre semmilyen v√°laszt nem kaptam √∂n√∂kt√Ķl, de ez term√©szetes is, mert ahogy √©rtes√ľltem r√≥la, ez a hivatal sem a t√∂rv√©nyben foglalt munk√°j√°t v√©gzi m√°r j√≥ ideje. B√°r t√©vedn√©nek a forr√°saim, de erre √∂n√∂k gyakran r√°c√°folnak.
√Ėr√∂mmel jelentem, hogy a napokban siker√ľlt f√©nyt der√≠teni a kor√°bbi bejelent√©semben szerepl√Ķ (a rend√Ķrs√©gn√©l szolg√°lt √©s ott el√©g ny√≠lt agit√°ci√≥t folytat√≥) ZULU10 n√©ven kommunik√°l√≥ szem√©ly kil√©t√©re. A MOSSAD-os kapcsolatainak bizony√≠t√°sa nem az √©n dolgom. Itt az al√°bbi cikk √©s minden, amit az emberr√Ķl tudni kell, de ha inform√°ci√≥ra van sz√ľks√©g√ľk, szeretettel fordulhatnak hozz√°m is ebben, √©s a t√∂bbi √ľgyekben egyar√°nt. Itt az az olvas√≥i lev√©l, amely kor√°bbi √°ll√≠t√°saimat al√°t√°masztja. Ha az eml√≠tett sr√°cot lenyomozz√°k, egyenesen a MAZSIHISZ-hez juthatnak el, rokoni sz√°lakon kereszt√ľl.

http://jovonk.info/2009/04/09/olvasonknak-sikerult-azonositania-posta-imre-altal-elhiresult-mossados-rendort

“Olvas√≥nknak siker√ľlt azonos√≠tania a Posta Imre √°ltal “elh√≠res√ľlt” mossados rend√Ķrt! + k√©pek, adatlap √©s salomoz√°s
Kitart√°s Bajt√°rsak!
Siker√ľlt azonos√≠tani a Posta Imre √°ltal “elh√≠res√ľlt” mossados rendõrt (zulu10)!
Hlavácz György

http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9062833
Tov√°bbi sikeres munk√°t!
Imre sokszor hivatkozik r√°, hogy a rend√Ķrs√©g bels√Ķ internetes rendszer√©n m√°r vannak olyanok, aki shalom izrael-el k√∂sz√∂nnek.
Valaki a lapj√°n l√©v√Ķ hozz√°sz√≥l√°si lehet√Ķs√©get kihaszn√°lva bem√°solt el√©g hossz√ļ p√°rbesz√©deket err√Ķl a bels√Ķ chat-r√Ķl.
Ebb√Ķl kider√ľlt, hogy egy bizonyos zulu10 jeleskedik a shalomoz√°sban, aki eldicsekszik, hogy kij√°r Izraelbe √©s r√©szt vesz bizonyos katonai m√Ľveletekben.
Meg m√©g azzal, hogy lehet kapcsolatba l√©pni a moszaddal….
Az oldal√°n l√©v√Ķ hozz√°sz√≥l√≥k k√∂z√∂tt vannak olyanok, akik val√≥sz√≠n√Ľleg rend√Ķr√∂k, mert adtak tippet zulu10 beazonos√≠t√°s√°ra.
Egy√©bk√©nt iwiw-es lapj√°n is haszn√°lja, (illetve csak haszn√°lta - √ļgy t√Ľnik √©rtes√ľlhetett r√≥la, hogy Imre lapj√°n besz√©lnek r√≥la..) ezt a nevet, √≠gy nem volt t√ļl bonyolult. De a k√©peit megn√©zve is el√©g egy√©rtelm√Ľ hogy a rend√Ķrs√©g √°llom√°ny√°ba tartozik :-)”
Vajon mennyi beszervezett tagja van m√©g a rend√Ķrs√©gen √©s a honv√©ds√©gn√©l, egy√©b szervezetekn√©l a MOSSAD-nak? √Ėn√∂k k√∂z√∂tt h√°nyan vannak be√©p√≠tve? Besz√©lik, hogy 2006. okt√≥ber√©ben is itt volt egy komoly izraeli csapat (t√∂bb sz√°z, de minimum 150 f√Ķ), amelynek vezet√Ķi st√°bja a MAZSIHISZ k√∂zpontj√°ban sz√©kelt. A tegnapi t√ľntet√©sen is volt arra utal√≥ jel, hogy az azonos√≠t√≥val nem rendelkez√Ķ „rend√Ķr√∂k” nem is besz√©ltek magyarul. √Āll√≠t√≥lag a MAZSIHISZ-nek k√ľl√∂n NBH-s kapcsolattart√≥ja is van. T√©nyleg van? Kicsi zsid√≥ kiv√°lts√°gosok m√°szk√°lnak k√∂z√∂tt√ľnk √ļgy, hogy err√Ķl a nagy t√∂bbs√©gnek fogalma sincsen? Ferihegyen mindenf√©le pozit√≠v diszkrimin√°ci√≥nak ki vannak t√©ve a zsid√≥ beutaz√≥k, √©s lak√≥telepek √©p√ľlnek a sz√°mukra az orsz√°gban sok helyen, de kiv√°ltk√©ppen a v√≠zparti ter√ľleteket kedvelik (a konkr√©tumoknak j√°rjanak ut√°na, de ha kell, seg√≠tek). A magyarorsz√°gi ingatlan (√©p√≠t√Ķipari befektet√©sek) piac 75%-a izraeli befektet√Ķk kez√©ben van, s mindehhez korm√°nyzati t√°mogat√°st, fedezetet kapnak. A korm√°ny haza√°rul√≥ b√Ľn√∂z√Ķi k√∂rb√Ķl √°ll, akiket √∂n√∂k j√≥l ismerhetnek m√°r.

A volt laktany√°kat, reptereket ezek az izraeli v√°llalkoz√≥k v√°s√°rolj√°k (t√°k) fel √©s ezen helyek n√©melyik√©n √©rdekes fejleszt√©sek, munk√°latok, rep√ľl√Ķg√©p √©s teheraut√≥ mozg√°sok √©szlelhet√Ķk. Sokak szerint drog-, fegyver- √©s embercsemp√©szet zajlik ezeken a helyeken (a konkr√©tumokat k√©s√Ķbb). T√°borfalv√°n is olyan beruh√°z√°sok t√∂rt√©ntek, amelyek a csak l√°tszat kedv√©√©rt fenntartott MH miatt nem indokoltak, √©s el√©g okom van felt√©telezni, hogy a volt orosz laktanya ter√ľlet√©n a f√∂ld alatt ki√©p√≠tett rak√©tasil√≥ban m√°s is van, mint dohos leveg√Ķ √©s √ľregi nyulak ( a ter√ľlet be van kamer√°zva, √©s szemtan√ļ elmond√°sa szerint a sil√≥ biztosan nem √ľres).
T√∂bb ilyen hely is van az orsz√°gban, ahonnan az a h√≠r j√°rja, hogy egy k√∂zelj√∂v√Ķben bek√∂vetkez√Ķ zsid√≥ inv√°zi√≥ biztos√≠t√°s√°t el√Ķk√©sz√≠teni h√≠vatott izraeli fegyveresek √©s haditechnikai eszk√∂z√∂k b√°zis√°ul szolg√°l. Az NBH-r√≥l besz√©lik, hogy ott is minden m√°sodik ember zsid√≥ √©s potenci√°lis √ľgyn√∂k. K√©retik ennek ut√°na j√°rni! A parlamenti k√©pvisel√Ķk 65%-r√≥l sz√≥l√≥ sz√≥besz√©d szerint, kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g√ļ magyarok, vagy zsid√≥k!

Ugyanez vonatkozik a miniszt√©riumok √©s az √∂ssze strat√©giai int√©zm√©ny, int√©zet vezet√Ķs√©g√©re is. A MTA tags√°g√°nak elzsid√≥s√≠t√°sa k√∂zismert, b√°r nem bizony√≠tott t√©ny. A m√©dia tulajdonosai √©s lassan m√°r a szerepl√Ķi vonatkoz√°s√°ban is komoly ar√°ny√ļ zsid√≥ reprezentativit√°s √©rz√©kelhet√Ķ, √©s a tendencia fokoz√≥dik. Az In-Kal m√°r ott van minden strat√©giai ponton. √ögy tudom, hogy az iwiw hazai oldal√°t is √Ķk fel√ľgyelik, mert megvett√©k (ott lehet adathal√°szni, h√°l√≥zatok kapcsolati t√©r√©k√©t felrajzolni).N√©zzenek csak ut√°na a dolognak, mert nem fognak csal√≥dni a szervezet agresszivit√°s√°ban, de nehogy a v√©g√©n megint a MOSSAD-n√°l k√∂ssenek ki. M√°r Szab√≥ M√°t√© is el√≠t√©l√Ķleg sz√≥lt a rend√Ķrs√©gi jogk√∂r√∂k In-Kal-os bitorl√°sa miatt. Nem tudom √∂n√∂k mit is csin√°lnak azon t√ļl, hogy n√©mely tagjuk (inf√≥im szerint) a saj√°t pecseny√©j√©t s√ľt√∂geti a szervezet √©gisze alatt. A zsid√≥ betelep√ľl√©s √©s a MOSSAD-os tev√©kenys√©g nem vicc. √ögy √©rtes√ľltem, hogy cig√°nyokat gy√Ľjtenek √∂ssze √©s k√©peznek fegyverhaszn√°latra, magyarelleness√©gre, egy k√∂zeli j√∂v√Ķben tervezett etnikai konfliktus gerjeszt√©se c√©lj√°b√≥l (ezt nekem cig√°ny prominens is meger√Ķs√≠tette). A cig√°ny √©s m√°s n√°ci√≥j√ļ maffia szabadon m√°szk√°l fegyveresen az orsz√°g ter√ľlet√©n √©s tudtommal nagyon sok rend√Ķri vezet√Ķ, beosztott tud err√Ķl √©s vagy akt√≠van,vagy passz√≠van, de t√°mogatja ezt a tev√©kenys√©get. Kiskunlach√°za, Szigethalom, Veszpr√©m…, de nem is sorolom a helysz√≠neket, hiszen mindennek a felder√≠t√©se √©s felg√∂ngy√∂l√≠t√©se nem az √©n dolgom.

Azt√°n itt van egy m√°sik √©rdekes eset is. Egy sz√°momra eljuttatott tan√ļvallom√°si jegyz√Ķk√∂nyv szerint egyik volt rend√Ķr f√Ķkapit√°nys√°g vezet√Ķje, majd k√©s√Ķbbi bel√ľgyminiszter m√©g hadnagy kor√°ban a KGB-be lett beszervezve. Ez a jegyz√Ķk√∂nyv a most megjelent OLAJOS AKT√ĀK feket√©n-feh√©ren k√∂nyvemben is szerepel (Pest Megyei B√≠r√≥s√°g 5.B.126/2000/270. sz√°m). Inform√°ci√≥im szerint a magyarorsz√°gi zsid√≥ fiatalok sz√°m√°ra t√∂bb szervezet sok milli√≥ forintos k√∂lts√©get biztos√≠t ahhoz, hogy Izraelben megkaphass√°k a nyelvi, ideol√≥giai √©s katonai kik√©pz√©st, majd hazatelep√ľlve be√©p√ľlhessenek a l√°thatatlan saj√°t titkosszolg√°lati rendszer√ľkbe. Ismer√Ķs√∂m egyik p√©ldak√©ppen a SZOHNUT-ot nevezte meg, aki ilyen leg√°lis √©s val√≥sz√≠n√Ľleg √°llamilag, magyarok p√©nz√©n finansz√≠rozott t√°mogat√°ssal hajtja v√©gre a r√° szabott feladatot.
Arr√≥l is √©rtes√ľltem, hogy √∂n√∂k le akarj√°k prior√°lni az MH √°llom√°ny√°t. K√©rd√©s csak az, hogy a magyarokat akarj√°k kisz√Ľrni, vagy a zsid√≥ telepesek m√°r be√©p√ľlt kollabor√°nsait. Megl√°t√°som szerint a magyarokkal van baja a szervezetnek, de lehet, hogy t√©vedek (nem szoktam). M√©g m√ļlt √©vben az izraeli hader√Ķ f√Ķrabbija vizit√°lta meg a magyar csapatokat, gondolom a MH legnagyobb √∂r√∂m√©re…Nem tudom, hogy a katonai h√≠rszerz√©st m√°r h√°nyszor vett√©k meg kil√≥ra a zsid√≥k √©s az IH –ban ugyan dolgozik-e m√©g magyar, s ez a k√©rd√©s √∂n√∂kre is vonatkozik, hiszen minden ilyen hivatal vezet√Ķje szint√©n zsid√≥ (tudtommal). Egyre t√∂bben besz√©lik, hogy Szilv√°sy neve megker√ľlhetetlen a Rend√Ķrsz√©kh√°zra leadott, Kalasnyikovval elk√∂vetett sorozattal kapcsolatosan. A rend√Ķri vezet√Ķk √ľgyeir√Ķl is mondhatn√©k p√°r dolgot, no meg r√©gi bel√ľgyi szakszervezetis vezet√Ķk identit√°s√°r√≥l, kapcsolataikr√≥l, de minek? Ha van m√©g √∂n√∂k k√∂z√∂tt magyar, aki nem adta el a lelk√©t sem a MOSSAD-nak, sem FSZB (KGB)-nek, az tehetne m√©g valami hasznosat az√©rt, hogy az el√Ķre l√°that√≥ fegyveres akci√≥k bek√∂vetkez√©s√©t elker√ľlhess√ľk.

Tudom j√≥l, hogy van arra terv, hogy ha a nemzet sz√≠ne-java r√°j√∂n arra, hogy val√≥j√°ban az orsz√°g a maffia kez√©ben van, akkor kirobbantj√°k a cig√°ny-magyar etnikai harcot, s a zsid√≥ f√Ķkolomposok beh√≠vhatj√°k a NATO-t „rendet tenni”. Ez a helyzet nem √°ll t√Ķl√ľnk t√ļl t√°vol, s ennek bek√∂vetkez√©se elker√ľl√©s√©nek √©rdek√©ben k√©rem a seg√≠ts√©g√©t, b√°r eddigi teljes√≠tm√©ny√ľk alapj√°n f√∂l√∂slegesen.

Folytathatn√°m m√©g, de az az √©rz√©sem, hogy sem ez a hivatal, sem az √∂sszes t√∂bbi nem az aminek l√°tszik, s a benne dolgoz√≥k sem azok, aminek mondj√°k magukat. Rem√©nyeim szerint √©szhez t√©rnek √©s m√©g a v√©g el√Ķtt megkezdik az √∂ntisztul√°st √©s elkezdik v√©gre a magyar nemzet szolg√°lat√°t! Ha mindehhez seg√≠ts√©get ig√©nyelnek, √°llok rendelkez√©s√ľkre! Adataimat a r√≥lam k√©sz√ľlt dosszi√©jukban megtal√°lj√°k!

Legyenek h√≠vek esk√ľj√ľkh√∂z!

2009-04-15NBH-s kuksol√≥knak √©s a t√∂bbi semmirekell√Ķnek szeretettel!

Kíváncsi Gyerekek!

√údv√∂z√∂llek benneteket! Rem√©lem egyszer alkalmam lesz veletek szem√©lyesen is tal√°lkozni, ha a szemembe mertek n√©zni, nem √≠gy sunyi m√≥don kuksolni fels√Ķbb utas√≠t√°sra! Tudom, hogy nem sz√©gyenkeztek emiatt. Azt hiszem, ti vagytok az igazi haza√°rul√≥k, nem a megb√≠z√≥itok, b√°r √Ķk se kuty√°k, meg is √©rtem, hogy f√©lnek, mert a b√Ľn√∂z√Ķk mindig f√©lnek a lebuk√°st√≥l! Mentegess√©tek csak √Ķket! Hajr√°!

Mélységes sajnálattal:

Posta Imre
2008.06.02.


A 2007 √≥ta eltelt k√©t √©v alatt fokoz√≥dott a helyzet a cig√°nygyilkoss√°gok miatt, s 2009 nyar√°ra itt tobz√≥dott a CIA-FBI √©s minden szedett-vedett a cig√°nygyilkoss√°gok √ľr√ľgy√©n, de akkor m√°r sejteni lehetett, hogy sokkal nagyobb √©s m√©lyebb a baj. A maci fel√©bredt a t√©li √°lm√°b√≥l √©s √°lmosan pislogott, hogy mit is m√Ľvelnek n√°lunk √©s a vil√°gban a zsid√≥k „√ľzletel√©s” c√≠msz√≥ alatt. Tal√°n r√°√©bredtek arra, hogy nem is azt teszik, hanem h√°bor√ļt k√©sz√≠tenek el√Ķ, √ļgy, hogy sz√©pen csendben megsz√°llnak benn√ľnket is katonailag.

Laborcot (a fejesl√°basok csal√°dj√°ba tartozik) √ļgy v√°lasztott√°k ki, hogy azt rik√°csolt√°k k√∂zben, hogy KGB √©rdekelts√©g. Ezt az√©rt kellett - felt√©telez√©sem szerint-, mert az itteni CAHAL egys√©gek elkezdt√©k nyugtalan√≠tani a macit √©s a titkos diplom√°cia jelezte ezt. √Ām Laborc is minimum kett√Ķs √ľgyn√∂ks√©get m√Ľk√∂dtetett s √≠gy bukt√°k be T√°borfalv√°t, majd pedig a cig√°nygyilkoss√°gokat, melyeket r√° akartak verni az orosz titkosszolg√°latra. Ekkor kellett mennie Laborcnak: 2009 augusztus 31. A cig√°nygyilkoss√°gok Mossados sz√°l√°r√≥l 2009 j√ļlius 30-√°n tettem meg a feljelent√©sem √©ppen az NBH-nak! K√©rd√©s van? Laborccal egy√ľtt sok idi√≥t√°nak mennie kellett, de maradtak m√©g sokan.

Laborccal egy√ľtt t√°vozott az NBH-vezet√Ķk t√∂bbs√©ge

A Laborc S√°ndorral egy√ľtt t√°voz√≥ vezet√Ķk nyugd√≠jaz√°si k√©relmeit az akkor m√©g hivatalban l√©v√Ķ f√Ķigazgat√≥ minden esetben ellenvet√©s n√©lk√ľl hagyta j√≥v√° - Laborccal egy√ľtt az NBH vezet√Ķinek k√∂zel 85 sz√°zal√©ka t√°vozott, tudta meg a Magyar Nemzet.

Diplomatikusan ugyan, de Balajti L√°szl√≥, az Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal f√Ķigazgat√≥ja arr√≥l t√°j√©koztatta az Orsz√°ggy√Ľl√©s nemzetbiztons√°gi bizotts√°g√°t kedden, hogy Gyurcs√°ny Ferenc korm√°nya politikai c√©lokra is felhaszn√°lta a polg√°ri titkosszolg√°latokat, √©rtes√ľlt a Magyar Nemzet. A szem√©lyi konzekvenci√°kat m√°r levont√°k - t√∂bb √©rintettel szemben fegyelmi elj√°r√°s indult.

A Nemzetbiztons√°gi Hivatalt√≥l a vezet√Ķ beoszt√°s√ļ munkat√°rsak csaknem 85 sz√°zal√©ka t√°vozott akkor, amikor a lehallgat√°si botr√°nyba kevert UD Zrt. elleni feljelent√©s kudarca miatt Laborc S√°ndor volt f√Ķigazgat√≥ is beny√ļjtotta nyugd√≠jaz√°si k√©relm√©t, √©rtes√ľlt a Magyar Nemzet titkosszolg√°lati forr√°sokb√≥l. √ögy tudj√°k, az egyes igazgat√≥k, valamint t√∂bb f√Ķoszt√°lyvezet√Ķ √©s oszt√°lyvezet√Ķ j√≥r√©szt azonos azokkal a tisztekkel, akiket a nemzetbiztons√°gi bizotts√°g t√°mogat√°s√°nak hi√°ny√°ban is az NBH √©l√©re kinevezett Laborc S√°ndor helyezett beoszt√°sukba.
Link

Ezt k√∂vet√Ķen ment "√∂nsz√°nt√°b√≥l" Drazs√© is, de addig megcsin√°lt√°k alibinek az UD Zrt √ľgyet √©s a Budah√°zy -robbant√°sos „fiask√≥t”, az NNI seggedelm√©vel.

Ne feledj√©tek, hogy a szlov√°k titkosszolg√°lati f√Ķmufti √©s el√Ķtte a katonai h√≠rszerz√©s vezetet√Ķi is gyorsan lev√°lt√°sra ker√ľltek az ut√≥bbi sz√Ľk egy √©vben, ahogyan az izraelita Mossad √©s a CIA vezet√Ķs√©ge sem √°llta j√≥l a sara. T√ļl sok ez v√©letlennek. Ment a francia √©s a n√©met √©rintett katonai garnit√ļra is a levesbe.
Talán mindennek köze van ehhez itt!

Tisztelt NBH, Hölgyeim és Uraim!

Rem√©lem, az igazgat√≥v√°lt√°s kicsit felpezsd√≠ti ott is az √©letet, √©s a megt√©veszt√Ķ n√©vhaszn√°latuk v√©g√ľl val√≥di lesz, b√°r nincsenek ill√ļzi√≥im ezzel kapcsolatban (sem).

√Ėr√∂mmel vettem tudom√°sul, hogy elkezdtek kutakodni az √ērezredes berkeken bel√ľl is, de rem√©lem, nem csak a tisztess√©ges koll√©g√°k megf√©leml√≠t√©se ok√°n. Tegy√©k csak nyugodtan. M√°r nem sok idej√ľk van leleplezni a nemzetellenes tev√©kenys√©get! Ami√©rt √≠rok, az csak a szok√°sos. A hozz√°m is eljutott inform√°ci√≥kb√≥l k√©sz√≠tettem egy kis kivonatot, amit k√©rek m√©ly tisztelettel leellen√Ķrizni.

Az els√Ķ lev√©l nagyon sok megfontoland√≥ dolgot tartalmaz. √Čn megpr√≥b√°ltam ut√°na j√°rni az √ľgynek, de az IOSA nekem kicsit nehezen em√©szthet√Ķ falat (szerintem √∂n√∂knek is az), a Specnaz-r√≥l m√°r nem is besz√©lve.

„Az√©rt √≠rok, mert olyan inform√°ci√≥khoz siker√ľlt jutnom, amiket felt√©tlen√ľl meg kell osszam Veled. K√©t ok miatt, az els√Ķ a hiteless√©g ellen√Ķrz√©se, a m√°sodik pedig a min√©l sz√©lesebb k√∂rben val√≥ terjeszt√©se a h√≠rnek.
A forr√°s az IOSA(=Mossad) magyarorsz√°gi vezet√Ķi k√∂r√©b√Ķl sz√°rmazik, r√©gi... Az ukrajnai ter√ľleten
toboroznak, f√Ķleg volt/jelenlegi Specnaz k√∂r√∂kb√Ķl. A feladat hirtelensz√Ķke vikingek(cig√°nyok) kil√∂v√©se, majd "l√°tv√°nyos" lebuk√°s... √Ėssze nem t√©veszthet√Ķ, sz√Ķke, magas embereket keresnek... Gyakorlatilag ezzel akarj√°k a cig√°nys√°got r√°usz√≠tani a magyarokra. Az id√Ķz√≠t√©s a parlamenti √ľl√©sszak kezdete...
A Jobbik hely√©re a MSZ-t szeretn√©k el√Ķre tolni, t√∂bbsz√∂r is felmer√ľlt Vukics neve, mint k√ľld√∂tt ember, ez most ism√©t felmer√ľlt de a lehets√©ges k√ľld√Ķk oldal√°r√≥l!!!! Augusztus v√©g√©re
szervez az MSZ egy nagy √∂sszej√∂vetelt B√∂szt√∂rpuszt√°ra, majd szeptemberre komolyabb politikai megmozdul√°sokat. Al√°t√°masztja mindezt a Jobbik jelenlegi b√©nults√°ga, ami a vezet√Ķ egy√©nis√©gek EP-be t√∂rt√©n√Ķ deport√°l√°sa eredm√©nyezett. Nem kev√©sb√© fontos, hogy ezzel az akci√≥val viktorviktor-nak is el√©be mennek, nem hagyva id√Ķt a reag√°l√°sra. Kubatov G√°bor neve gondolom ismert el√Ķtted, az √Ķ k√∂reib√Ķl sz√°rmaz√≥ inf√≥k szerint, a fidesz jelenleg √∂nmag√°t√≥l √°jult, a "sikerekt√Ķl" √©s korszakos televanapoh√°rk√©szlet Viktor nagys√°g√°t√≥l al√©ltan v√°rja a j√≥ szerencs√©t.

R√∂viden ennyi, de ha ez bej√∂n akkor kem√©ny √Ķszre sz√°m√≠thatunk, diverz√°ns akci√≥k is kin√©znek a k√∂zm√Ľvek ellen, amennyiben nem lesz el√©g sikeres a cig√°ny l√∂v√©szet, de √∂tv√∂zhet√Ķ is a kett√Ķ...
√údv”

Arr√≥l sem √°rt tudniuk, hogy Bp. k√∂rny√©k√©n, egy fegyveres mossados h√°tt√©rrel ind√≠tott cig√°ny maffi√≥z√≥kra, usz√≠that√≥ t√°rsas√°gra kihegyezett esetben olyan 3000 f√Ķs felfegyverzett t√°rsas√°gra lehet az el√Ķzetes becsl√©sek alapj√°n sz√°m√≠tani. Ez csak ez a r√©gi√≥, de ezzel –gondolom-, nem mondtam √ļjat.
______________________________________
Azt√°n itt egy k√∂vetkez√Ķ adal√©k is!

„Hello!

Valami nagy diszn√≥s√°g van k√©sz√ľl√Ķben! H√©tv√©g√©n

HozzŠszůlŠsok

# | postaimre postaimre - 2011 07 03 ¦ 16:59:51
Sajnos a cikk hossza miatt itt kell kiegészítenem, hogy vége is lehessen!

Valami nagy diszn√≥s√°g van k√©sz√ľl√Ķben! H√©tv√©g√©n egy besz√©lget√©snek voltam f√ľltan√ļja. Egy rend√Ķr igazolv√°nnyal rendelkez√Ķ katona (ez is m√°r √©rthetetlen volt sz√°momra) panaszkodott bar√°tj√°nak a vonaton. "√©n ek√∂zben zen√©t hallgattam csak egyik f√ľlem volt ott"

Kecskeméten szolgál(t) a fent említett személy. De most a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemre jár (jegyzeteire ez volt írva

Eredeti szakm√°ja elmond√°sa szerint, l√©gi tehersz√°ll√≠tm√°nyoz√≥ tiszt. Arra panaszkodott hogy a sok t√°vol-keleti titkosszolg√°latn√°l dolgoz√≥ √ľgyn√∂k miatt polg√°ri l√©gikis√©r√Ķi tanfolyamot kell csin√°lnia, mert ide utazgatnak magyar honv√©ds√©gi sz√°ll√≠t√≥ j√°rm√Ľveken, √©s m√©g azt is mondta lassan londinernek √©rzi mag√°t.

V√©lem√©nye szerint ezut√°n m√©g intenz√≠vebb csapatmozg√°sok v√°rhat√≥ak a t√©rs√©gb√Ķl, hiszen csoportosan v√©gzik a kurzust.

Maradok tisztelettel:”

Az√©rt nem komment√°lom ezt a levelet, mert ak√°r igaz is lehet minden szava. Magyarorsz√°gra nem 500 000 zsid√≥ telepest v√°rnak, hanem lehet az a sz√°m 2 000 000 is, egy-k√©t √©ven bel√ľl, s azt√°n j√∂het a t√∂bbi, a marad√©k, mint menek√ľlt. Egy k√ľsz√∂b√∂n √°ll√≥nak kommunik√°lt, Ir√°n elleni izraeli agresszi√≥t figyelembe v√©ve, ez nem is kiz√°rt. Persze minden menek√ľlt holokauszt √°ldozat lesz, mert csal√°djaikat a cs√ļnya ir√°niak szemmel vert√©k!

De itt a kedvencem! K√©rd√©sem a k√∂vetkez√Ķ? Az In-kalnak milyen r√©szesed√©se van a jelenlegi NBH Rt. –ban? Nem kell v√°laszolni, √ļgy sem szoktak. Ezt csak az√©rt k√©rdezem, mert a Rend√Ķrs√©get m√°r bekebelezt√©k, a Nemzetv√©delmi Egyetemet is beh√°l√≥zt√°k a k√∂zint√©zm√©nyek √©s strat√©giai pontok java r√©sze m√°r a fel√ľgyelet√ľk alatt √°ll, vagy √ľl, ahogy √©ppen f√ľty√ľlnek nekik.

Sz√≥val, az egyik rend√Ķr szakaszervezettnek nevezett egys√©g t√©glasor vez√©rkara be akar √©p√ľlni az In-Kal-ba, hogy azt bel√ľlr√Ķl bomlasztva v√©dje √©s √≥vja meg a magyar haz√°t. Erre a c√©lra, fed√Ķt√∂rt√©netk√©nt azt tervezt√©k, hogy a lez√ľllesztett rend√Ķrs√©g egyes cs√°b√≠that√≥ tagjait √°tsorolj√°k az ottani √°llom√°nyba, majd pedig puccsot tervezve veszik vissza Ferihegyet √©s minden strat√©giai pontot, int√©zm√©nyt a mossad-t√≥l. Csak sz√≥lok, hogy vesz√©lyben vannak a r√©szv√©nyeik, √©s nem biztos, hogy ezt engedni kellene, mert Soros Gyuri b√°csi ezt nem n√©zn√© j√≥ szemmel.

Nem is olyan r√©gen, egy Juh√°sz nev√Ľ ember( no meg Draskovics, akinek puha az orra, √©s Bencze, aki k√∂lt√Ķ is) a TMRSZ-el kapcsolatosan azon ajv√©kolt, hogy nemzetbiztons√°gi k√©rd√©s az, ha egy√ľttm√Ľk√∂d√©si meg√°llapod√°st k√∂t egy bejegyzett politikai szervezettel annak ellen√©re, hogy minden m√°sik politikai szervezet, akinek ez a szakmai program az asztal√°ra ker√ľlt, elutas√≠totta azt. Most csend van, pedig a Rend√Ķrs√©g egyik szakszervezete egy fegyveres, k√∂ztudottan izraeli h√°tter√Ľ, sok mor√°lis √©s anyagi vissza√©l√©sre utal√≥ k√©rd√©st felvet√Ķ „mag√°nc√©ggel” l√©pett frigyre. K√©rem √Ėn√∂ket, n√©zzenek m√°r komolyan ut√°na, nehogy t√∂ke legyen annak az ar√°nak, mert m√©g her√©l√©s lesz a v√©ge.

De íme, itt a bizonyíték is a nászra!

“Tisztelt Koll√©g√°k!

√Ėr√∂mmel t√°j√©koztatok minden √©rdekeltet, hogy l√©trej√∂tt egy meg√°llapod√°s a Rend√©szeti V√©degylet √©s az In-Kal Security Kft.-k√∂z√∂tt.
Ennek √©rtelm√©ben, az In-Kal Security olyan m√°sod√°ll√°s v√°llal√°si lehet√Ķs√©get biztos√≠t a rend√Ķrs√©g √°llom√°nya r√©sz√©re, amely nem √∂sszef√©rhetetlen a szolg√°lati jogviszonnyal, √©s v√©gz√©s√©hez nem sz√ľks√©ges vagyon√Ķri igazolv√°ny.

A munkav√©gz√©s k√ľl√∂nf√©le sport √©s kultur√°lis rendezv√©nyekre vonatkozik, eseti, de folyamatos jelleggel, forgalomir√°ny√≠t√≥, jegyvizsg√°l√≥, stb. munkak√∂r√∂kben.

Az alkalmaz√°s felt√©tele egy szem√©lyzeti besz√©lget√©s √©s adatfelv√©tel, amelyet az In-Kal Security v√©gez meghat√°rozott id√Ķpontokban.

Ezt k√∂vet√Ķen a kiadott alkalmaz√°si sz√°nd√©knyilatkozattal a megfelel√Ķ nyomtatv√°nyon kell beny√ļjtani a m√°sod√°ll√°s v√°llal√°sra k√©relmet a munk√°ltat√≥i jogk√∂rt gyakorl√≥ rend√Ķrs√©gi vezet√Ķ fel√©.

A koordin√°tori √©s ki√©rtes√≠t√©si feladatokat a Rend√©szeti V√©degylet F√Ķv√°rosi Tagszervezete Szervez√Ķ Titk√°ra, M√©sz√°ros Zolt√°n r. zls. l√°tja el. El√©rhet√Ķs√©ge: 06-30/661-2094 telefonon, vagy az c√≠men.

A szem√©lyzeti besz√©lget√©sek id√Ķpontjair√≥l, folyamatosan t√°j√©koztat√°st adunk.

Jelentkezni √©s a r√©szletekr√Ķl √©rdekl√Ķdni a 37-090 vagy a 37-091-es telefonsz√°mokon lehet.

Pach D√°niel r. zls.

Rend√©szeti V√©degylet F√Ķv√°rosi Tagszervezet eln√∂ke”

„√Ėssze n√Ķ az, ami √∂ssze tartozik!”


K√∂sz√∂n√∂m, hogy t√°j√©koztat√≥ anyagomat elfogadj√°k, √©s csatolj√°k a megl√©v√Ķ dosszi√©mhoz. B√°r el√Ķz√Ķ leveleimre semmilyen form√°ban nem reag√°ltak, tudom, hogy rendszeres olvas√≥i az oldalamnak. Ez√©rt is aj√°nlom a mai bejegyz√©semet, amely MSZP p√°rtp√©nzek √©s illeg√°lis <http://www.postaimre.com/?p=1723> fegyverkereskedelem c√≠met visel. Tal√°n ott sem √°rtana k√ļt√°szkodni kicsit, de ezt csak halkan suttogom.

Vigy√°zzanak erre az orsz√°gra √©s naiv, alapj√°ban becs√ľletes n√©p√©re, a magyar nemzetre, ha m√°r egyszer erre a h√°l√°tlan feladatra szeg√Ķdtek! Vagy, ha m√©gsem ezt teszik, legal√°bb hagyj√°k, hogy √∂n√∂k helyett megtegy√©k ezt azok, akik (ha nem is √©rtik a szakma minden cs√≠nj√°t, √©s nem KGB, Mossad, CIA gy√≥gyint√©zm√©nyekben lettek kistaf√≠rungolva) megteszik azt, amit a lelkiismeret√ľk dikt√°l!

√Āld√°s, s b√©kess√©g!

2009-07-30

Posta Imre

Ez a bejelent√©s volt az, amit m√°r a rendszer nem tudott &#8222;feldolgozni&#8221;. Laborcnak mennie kellett r√° egy h√≥nappal, de ami az oldalt √©s a kis k√∂z√∂ss√©get illeti, csak akkor kezd√Ķd√∂tt igaz√°n az &#8222;√©let&#8221;.


Teh√°t a feljelent√©sem ut√°n k√©t h√©ttel hirtelen lebuknak a &#8222;cig√°nygyilkosok&#8221;, de az√©rt azt √©reztem, hogy ehhez n√©mi k√∂z√∂m nekem is van! A gyilkosok lebuk√°s√°nak k√∂vetkezm√©nye nem az lett, hogy Laborcot kit√ľntett√©k, hanem Lemondott &#8222;√∂nk√©nt&#8221; a h√≥nap v√©g√©n, alig egy h√©ttel az &#8222;elfog√°st&#8221; k√∂vet√Ķen. Ja, majd feledtem, hogy a honlapom a feljelent√©st k√∂vet√Ķen szint√©n kil√Ķtt√©k √©s akkor k√∂lt√∂zt√ľnk √°t a WF oldal√°ra.

Itt a folytatás, ha van még hozzá kedvetek, hogy belemélyedjetek!


Fesz√ľl a h√ļr - A Magyar G√°rda vigy√°zza a csal√°dom √°lm√°t!

Mint az m√°r sokak sz√°m√°ra ismeretes, n√©h√°ny napja folyamatos t√°mad√°s alatt tartott√°k a honlapomat, amelyet v√©g√ľl a szolg√°ltat√≥ k√©nytelen volt lekapcsolni. Most egy √°tmeneti t√°rhelyr√Ķl √ľzemel, de folyamatban van az √ļj/r√©gi oldalam felt√∂lt√©se a www.postaimre.com, illetve a www.postaimre.tk el√©rhet√Ķs√©gek alatt.

Ma √©jjel k√©t g√°rdista √°llt √Ķrt a h√°zam el√Ķtt, mert Vona G√°bort√≥l √©s Kiss R√≥bert kapit√°nyt√≥l k√©rtem a csal√°dom v√©delm√©ben seg√≠ts√©get. Mi√©rt is? Elmondom.

A cig√°nygyilkoss√°gok h√°tter√©t firtat√≥ √≠r√°saimat tettem fel a honlapomra, amelyekben arr√≥l √©rtekeztem, hogy a Mossad √°ll az √ľgy h√°tter√©ben √©s Specnazos (orosz/ukr√°n k√ľl√∂nleges egys√©g volt tagja) b√©rgyilkosokat b√≠ztak meg cig√°nyok meg√∂l√©s√©vel. Nyilv√°n, hogy ez csakis a jelenlegi rezsim √©rdekeit, a polg√°rh√°bor√ļs helyzet kaotikus √©s rasszista mot√≠vumokkal √°tsz√Ķtt l√°tszat√°nak megteremt√©s√©t szolg√°lta volna. De csak volna! Nyilv√°nval√≥, hogy az eddigi t√°mad√°sokat √©s gyilkoss√°gokat is elk√∂vette valaki, akiket eddig sehogyan sem tal√°lt meg a "rend√Ķrs√©g". Vagy a tehets√©ggel, vagy az akarattal volt gond. A legut√≥bbi gyilkoss√°got megel√Ķz√Ķ napokban az NBH-nak tett feljelent√©semben, forr√°sokra utalva jeleztem, hogy mire k√©sz√ľlnek az orsz√°gban. A levelet megk√ľldtem S√≥lyomnak, Bajnainak, Orb√°nnak, Bencz√©nek is, de v√°laszt nem kaptam erre a beadv√°nyomra sem. Helyette az inform√°toromnak mentek ut√°na, √©s az IOSA-n kereszt√ľl el is √©rt√©k. A napokban bevitte az NBH √©s k√©t napig vend√©geskedett n√°luk, illetve a Kozm√°ban. Ott meg is vert√©k az illet√Ķt, l√°ttam a nyomait! K√∂zben egy megh√≠v√°snak tettem eleget B√∂szt√∂rpuszt√°n, a Magyarok Orsz√°gos gy√Ľl√©s√©n, el√Ķad√°s form√°j√°ban. Val√≥sz√≠n√Ľleg sok √ľgyn√∂k volt a n√©z√Ķk k√∂z√∂tt, de meg is sz√≥l√≠tottam √Ķket, ez√©rt megorrolhattak r√°m. Kis szer√©nytelens√©ggel mondhatom, hogy nagy siker√Ľ volt a besz√©d, legal√°bbis a visszajelz√©sekb√Ķl √©s a sokszori vastapsb√≥l erre lehetett k√∂vetkeztetni. Vas√°rnap is tartottam el√Ķad√°st, mert Szima Juditnak - a megh√≠vott sz√≥noknak - k√∂zbe j√∂tt egy halaszthatatlan csal√°di program, √©s ez a besz√©d is nagy tetsz√©st aratott.

Ebb√Ķl k√∂vetkeztethetett az ott l√©v√Ķ √ľgyn√∂ksereg, hogy szorosabb fel√ľgyelet al√° kell vonni engem, mert vesz√©lyesebb lehetek r√°juk n√©zve, mint azt kor√°bban gondolt√°k. Ezt persze csak kik√∂vetkeztettem. A k√∂nyveim terjeszt√©s√©nek akad√°lyai fenn√°llnak, a nyomd√°szom teljesen ellehetetlen√≠tett√©k az√©rt mert a k√∂nyveimet nyomja, s gyakorlatilag minden m√°s megb√≠z√°s√°t megsz√ľntett√©k ez√©rt. A Magyarok Sz√∂vets√©ge rendezv√©ny hivatalos megkezd√©s√©vel egy id√Ķben jelentett√©k be, hogy elfogt√°k a cig√°nygyilkosokat.


M√°r akkor furcs√°llottam, de kommunik√°ci√≥s tr√ľkknek tartottam a bejelent√©st, hogy ezzel, √©s ne a rendezv√©nnyel, majd pedig a G√°rdaavat√°ssal legyen elfoglalva a cionista sajt√≥. Ez be is j√∂tt, de mint kider√ľlt, rengeteg hazugs√°g √©s dezinform√°ci√≥ l√°tott az elfog√°s k√∂r√ľlm√©nyeir√Ķl √©s az elfogottak szem√©ly√©vel kapcsolatosan napvil√°got. Egy biztos, a rend√Ķrs√©g nem az igazat mondja. A honlapomon meg√≠rtam azokat az inform√°ci√≥kat, amelyeket az kontaktom juttatott el hozz√°m.

Ezek szerint, val√≥ban elfogt√°k a frissen beszervezett Specnaz-os t√°rsas√°got, de nem √Ķket mutogatj√°k a telev√≠zi√≥ban. Szem√©lyi √∂sszet√©tel√ľk alapj√°n: 3 Specnaz, 1 Mossad, 2 cig√°ny szem√©ly tartozott a k√ľl√∂n√≠tm√©nybe. A m√©di√°ban egy √ļjabb m√≥ri √ľgyet kre√°lnak, fikt√≠v bizony√≠t√©kokkal √©s jobb√°ra bem√°rtott szem√©lyekkel. Gyorsan kellett cselekedni√ľk, eredm√©nyt felmutatni, mert a feljelent√©semmel le lettek leplezve. √Čppen ez√©rt k√©rtem Bencz√©t√Ķl a 100 milli√≥s nyomravezet√Ķi d√≠jat.

Mindek√∂zben beindult a diplom√°ciai hercehurca. Az FSZB (KGB ut√≥dszervezete) el√©g zokon vette, hogy bele akarj√°k r√°ngatni a keleti blokkot Drazs√©√©k ebbe a piszkos j√°tszm√°ba, ez√©rt megindult a had√ľzenet fel√©j√ľk. Pillanatnyilag egy titkosszolg√°lati nemzetk√∂zi csata folyik a h√°tt√©rben. S√≥lyom ki√°tkoz√°sa az elorzott ter√ľlet√ľnkr√Ķl is a j√°tszma r√©sze. Improviz√°lnak. Ha m√°r nem j√∂n √∂ssze m√©g a v√°laszt√°sokig a folyamatos cig√°nygyilkol√°sz√°suk, akkor nemzetk√∂zi komoly konfliktusba kell sodorni az orsz√°got. Fic√≥ is f√©l att√≥l, hogy a magyarorsz√°gi mesters√©ges belvisz√°ly, √°tterjedhet hozz√°juk, √©s ez nem hi√°nyzik nekik, de arra j√≥, hogy a poz√≠ci√≥j√°t megszil√°rd√≠thassa. S√≥lyom sz√°nalmas verg√Ķd√©se is egyfajta usz√≠t√°s, mik√∂zben elterel√Ķ hadm√Ľvelet is az √©bredez√Ķ magyar √∂ntudat elterel√©s√©re.

C√©ljuk az, hogy ne lehessen az orsz√°gban v√°laszt√°sokat tartani egy konfliktus helyzetben meghirdetett stat√°rium ok√°n. A honlapom "kil√∂v√©s√©vel" egy id√Ķben hajnal 2-kor bevitt√©k a Kozm√°ba az inform√°torom, √©s sz√©tvert√©k. Bevet√©si keszty√Ľ volt a tr√©nereken √©s h√©beres angolsz√°sz nyelvj√°r√°sban besz√©lgettek. K√©rd√©s√ľk nem volt, csak √ľt√∂ttek. Tegnap este hozt√°k haza a sr√°cot, "Kerecsent", de hamarosan megjelentek n√°la √ļjra. A h√°za el√Ķtt a s√∂t√©tben parkolt le a kocsi n√©gy "massz√Ķrrel" az utaster√©ben. Mi ek√∂zben Skype-on √©s telefonon is tartottuk a kapcsolatot.

Mondta, hogy vigy√°znom kell a csal√°domra (kor√°bbi "vend√©gesked√©s√©n√©l"az NBH faggatta fel√Ķlem is √©s be akart√°k szervezni a h√°l√≥zatukba), √©s √©n ezt konkr√©t fenyegetetts√©gnek vettem, mert szerintem rajta kereszt√ľl √ľzentek nekem. H√≠vtam Vona G√°bort, majd Kiss R√≥bertet, de jeleztem Szima Juditnak is, hogy mi a helyzet. Felh√≠vtam a 107 -et √©s ott is elmondtam, mi a gondom, majd a soroks√°ri √ľgyeletessel is k√∂z√∂ltem a t√©ny√°ll√°st.

Kik√ľldte a j√°r√Ķrt "Kerecsen"-hez de amikor megl√°tt√°k a smasszerek a rend√Ķrj√°r√Ķrt, elhajtottak. K√∂zben g√°rdist√°k √©rkeztek a h√°zamhoz √©s itt √°lltak √Ķrt eg√©sz √©jjel. M√©g frissiben k√ľldtem egy bejelent√©st az NBH-nak, Az √©jjel azt√°n, a rend√Ķr√∂k (el√©gg√© meg voltak ijedve √Ķk is, ahogy hallom) adta kis leveg√Ķv√©tel alatt siker√ľlt a sr√°cnak kimenek√ľlni a h√°zb√≥l √©s a szabad √©g alatt t√∂lteni az √©jszak√°t. Jelenleg ismeretlen helyre t√°vozott, s rem√©lem biztons√°gban van. Hozz√°m m√©g ma is j√∂nnek a g√°rdist√°k, mert nem k√≠v√°nom, hogy tan√ļk n√©lk√ľl vigyenek el √ļgy, hogy a csal√°dra r√°t√∂rik az ajt√≥t.

B√≠zom benne, hogy a helyzet hamarosan t√ļln√∂vi az √©n szintemen mag√°t, b√°r a bossz√ļ lehet√Ķs√©ge mind Drazs√©ban, mind Bencz√©ben benne van (a t√∂bbir√Ķl nem is sz√≥lva). J√≥ lenne, ha √©szhez t√©rn√©nek v√©gre, de erre kis es√©ly van. Nagyobb a val√≥sz√≠n√Ľs√©ge annak, hogy el kell vinni√ľk a balh√©t a tetteik√©rt. √ögy legyen! Inform√°torom szerint az NBH -nak tett feljelent√©sem alapj√°n elfogott szem√©lyeket m√°r elengedt√©k, de ezzel egyidej√Ľleg a b√∂rt√∂n√∂kb√Ķl folyamatosan engednek szabadl√°bra olyan szem√©lyeket, akiknek nem kunszt meggyilkolni valakit.

A "neh√©zfi√ļk" feladata a t√°rsadalom terrorban tart√°sa √©s a nemzeti oldal prominens szem√©lyeinek, oda tartoz√≥ k√∂r√∂knek a fizikai b√°ntalmaz√°sa, esetleges meg√∂l√©se. Sz√≥val, a helyzet nem egyszer√Ľ √©s csak most j√∂n a java. K√©rtem a Nemzetbiztons√°gi Bizotts√°g √°ltali meghallgat√°som, ha m√°r S√≥lyom nem √°ll velem sz√≥ba. Az itt is meg√≠rt inform√°ci√≥k hiteless√©g√©t saj√°t√©lm√©nyem garant√°lja, de j√≥ azt is tudni, hogy nem vagyok egyed√ľl, mert azonnal j√∂tt a G√°rda is seg√≠teni √©s ma egy MSZ-es bar√°tom is jelezte (k√©r√©s n√©lk√ľl), hogy sz√≠vesen √Ķrk√∂dik a csal√°dom √°lma felett, ha kell. Vukiccsal m√©g nem besz√©ltem, de azt hiszem, meg√©rett az id√Ķ arra, hogy elkezdj√ľk nagyon komolyan venni egym√°st eben a k√∂rben. Ami itt van, az m√°r ny√≠lt terror ellen√ľnk, √©s ezt nem engedhetj√ľk meg senkinek!

2009-08-27
Posta Imre
http://www.hirtur...php?rss=16*12616


Levél az IRM-be!

cs√ľt√∂rt√∂k 27 augusztus 2009 - 17:04:37 | postaimre

Daskovics √ļr!

A mell√©kelt √≠r√°st, k√©rem tekintse beadv√°nynak, √∂nvallom√°snak, vagy aminek √©ppen √∂n√∂s √©rdekei megk√≠v√°nj√°k. "Sajn√°lom", hogy el√Ķad√°saimmal, k√∂nyveimmel sok tisztess√©ges magyar, zsid√≥ √©s cig√°ny (no meg m√°s nemzetis√©ginak is) a szem√©t felnyitva r√°ir√°ny√≠tom figyelmet olyan √∂sszeesk√ľv√©sekre, amelyeknek √©rintettje minden magyar √°llampolg√°r. Neh√©z a dolgom, mert √∂n√∂k folyton "keresztbetesznek" mindazoknak, akik az igazs√°got akarj√°k nyilv√°noss√°gra hozni (nekem ez a tapasztalatom). A mell√©kelt √∂sszefoglal√≥ √≠r√°s az ut√≥bbi napok esem√©nyeit taglalja, de mitagad√°s, a tegnap esti t√∂rt√©n√©sek m√©g jobban felnyitott√°k a szemem. √Ėn√∂k mindenk√©ppen polg√°rh√°bor√ļs helyzetet szeretn√©nek megteremteni?

√Ėn√∂k b√°rmire k√©pesek? A form√°lis logika √©s a szervezetismeretem azt mondatja velem, hogy igen. Az√≥ta er√Ķs√∂d√∂tt fel ez a cig√°nygyilkoss√°g -k√©rd√©s, mi√≥ta √∂n ott van, ahol. A m√©di√°t l√°that√≥an j√≥l ir√°ny√≠tj√°k az √∂n√∂k sz√°j√≠z√©nek megfelel√Ķen, hogy sok naiv ember a val√≥di t√©nyekr√Ķl semennyire, vagy √©ppen ellent√©tes el√Ķjellel √©rtes√ľlhessen. Nem l√°tok sem szakmai, sem j√≥ sz√°nd√©k√ļ megold√°si k√≠s√©rletet az √∂n√∂k r√©sz√©r√Ķl, b√°r √©n a magam r√©sz√©r√Ķl minden emberileg megtehet√Ķt megtettem az√©rt, hogy ne siker√ľlj√∂n √∂sszeugrasztani a magyarokat a hazai zsid√≥s√°got √©s cig√°nyokat. Az√©rt is tettem, teszek, hogy az er√Ķszakos izraeli (√©s m√°s √°llamokb√≥l t√∂rt√©n√Ķ) zsid√≥ betelep√ľl√©s vesz√©lyeire felh√≠vjam a magyar √°llampolg√°rok figyelm√©t. Tal√°n a munk√°m m√°r nem volt gy√ľm√∂lcstelen, mert √ļgy √©rtes√ľltem, hogy egyre t√∂bb magyar zsid√≥ √©s √©rtelmis√©gi cig√°ny sem n√©zi j√≥ szemmel, ami ebben a k√©rd√©sben, √©s a cig√°nyok usz√≠t√°s√°ba √©s a magyarellenes korm√°nyzati megnyilv√°nul√°sokban a k√∂zhangulatot befoly√°solja.

√Ėn√∂k b√Ľn√∂s√∂k!

Nem haszn√°lj√°k a rendelkez√©s√ľkre √°ll√≥ tud√°st √©s anyagi eszk√∂z√∂ket arra, hogy itt b√©kess√©gben √©lhess√ľnk, s√Ķt - √©s ebb√©li megl√°t√°sommal sokak v√©lem√©ny√©t osztom-, pontosan az ellenkez√Ķj√©t teszik annak, amit ebben a helyzetben a t√∂rv√©ny √©s a rend megk√∂vetelne. √Ėn√∂k igazi k√°oszteremt√Ķk, de ebbe m√°r k√∂zvetve is sokan belerokkantak √©s bele is haltak a t√∂rt√©nelem sor√°n. A rend√Ķrs√©gnek nevezett cs√Ķdt√∂meg (azz√° tett√©k √∂n√∂k), csak b√Ľnbakkeres√©sre j√≥, √©rdemi munk√°ra, rendteremt√©sre nem. Most nagy a baj! Az √∂sszeoml√°s sz√©l√©n vagyunk, ha nem benne. √Ėn√∂k juttatt√°k oda, tudatos √©s c√©lir√°nyos tev√©kenys√©g√ľkkel. A cig√°nys√°g a kil√°t√°stalans√°g s√∂t√©t bugyr√°ban, m√≠g a zsid√≥k az ostoba √©s b√°rgy√ļ retteg√©sben tartva lettek ellene ford√≠tva a t√∂bbs√©gi magyar t√°rsadalomnak, aki eddig csak t√Ľrt, s f√©l√Ķ, hogy tov√°bb is t√Ľrje, hogy kiirt√°sunkat saj√°t maga assziszt√°lja v√©gig. K√©rem, fogadja meg a tan√°csomat √©s a javainak egy r√©sz√©vel t√°vozzon el posztj√°r√≥l. M√©ltatlan, r√° √©s benyom√°som szerint is rosszindulat√ļ, szakmailag k√©pzetlen d√∂nt√©seivel csak √©lezi, fokozza a tudatosan felsz√≠tott t√°rsadalmi ellent√©teket. Nem az a hib√°s, aki r√°mutat a betegs√©gre, annak diagn√≥zis√°t megadja, hanem a k√∂rokoz√≥ √©s a legyeng√≠tett szervezet, aki azt hagyja mag√°n eluralkodni. Tudom, hogy nem mond le, mert m√©g nem vitte v√©gezte el azt a munk√°t, amelyet √∂nre szabtak a nem magyar felettesei. Szeretn√©m tudni, hogy csapd√°ban van. √Ėnz√©se √©s zsarolhat√≥s√°ga fogs√°g√°ban k√©nytelen lesz egy√ľtt s√ľllyedni a haj√≥val. A nemzet v√©gvesz√©lyben van, a magyarok el√©gedetlenek, a cig√°nyokat felhergelt√©k (mossados h√°t√©rrel) a magyarok ellen, √©s a zsid√≥k sem lehetnek el√©gedettek, mert egyre jobban nyomasztja √Ķket a betelep√≠tend√Ķ t√∂bb milli√≥, sz√°mukra is idegen fajt√°rsukkal val√≥ konfliktus (√ľzleti √©s emberi) lehet√Ķs√©ge. K√©rem, vessen v√©get a tov√°bbi esztelen m√©diar√∂f√∂g√©snek, magyargy√Ľl√∂letnek, cig√°nyusz√≠t√°snak, zsid√≥-fels√Ķbbrend√Ľs√©g -sug√°roz√°s√°nak! Ha pedig erre k√©ptelen, mert nem is akarja, s√Ķt ennek ellenkez√Ķj√©re van felhatalmazva, akkor legal√°bb legyen jobban felk√©sz√ľlt! Nem lesz ennek j√≥ v√©ge! A hazugs√°g-l√©gv√°r √∂sszeomlik √©s sok cig√°ny √©s zsid√≥ mellett nagyon sok magyar is r√°j√∂n arra, hogy amit √∂n√∂k tettek, tesznek, az nemzetellenes tev√©kenys√©g. Persze √ļjabb hazugs√°gokkal egy ideig m√©g √°lc√°zhatj√°k magukat, de -rem√©lem - ez m√°r nem tart sok√°!

√ćgy legyen!
√Āld√°s, s b√©kess√©g!


√Čjjeli lev√©l (er√Ķs felindults√°gb√≥l elk√∂vetve)

szerda 26 augusztus 2009 - 23:24:13 | postaimre

NBH!

Sz√≥ljatok m√°r oda a mossados haverjaitoknak, hogy V. Zsolt-ot ne verj√©k m√°r p√©pp√© sem a Kozm√°ban, sem m√°shol! Komolyan, az ember esze meg√°ll t√Ķletek! Nem lenne egyszer√Ľbb likvid√°lni azokat, akiknek nem tetszik, amit itt m√Ľveltek! Most ment el a h√°z√°t√≥l 4 ver√Ķleg√©nyetek. Szerintem hagyj√°tok b√©k√©n, mert nem tud semmit, amit √©rdemes lenne bel√Ķle kiverni. √Čn a G√°rd√°st√≥l k√©retem m√°ra biztos√≠t√°st, am√≠g nem tiszt√°z√≥dik ez az eg√©sz √©s le nem j√°tssz√°tok egym√°s k√∂z√∂tt az √°llamellenes dolgaitokat! √Čn √°llok rendelkez√©setekre, ez√©rt is k√©rtem, hogy a Nemzetbiztons√°gi Bizotts√°g hallgasson meg, ha akar. Zsoltot, pedig ne b√°nts√°tok! Sz√≥ltam a helyi rend√Ķr√∂knek is, de ha kell, akkor a G√°rd√°val oldjuk meg a v√©delm√©t. Sz√©gyen, amit tesztek, √©s lesz ennek m√©g csattan√≥ja, √ļgy √©rzem! Ha √©rtem j√∂tt√∂k, akkor nappal, √©s ne a gyermekeim ijesztget√©s√©vel gyertek, ha k√©rhetem! Vagy, ha m√°r csak a Mossad d√∂nthet helyettetek, akkor h√ļzz√°tok le magatokat a klozeton! Ennyi!

Posta Imre

Ui.: A nagyf√Ķn√∂knek az asztal√°ra tegye le az √ľgyint√©z√Ķ ezt az √≠r√°st! Ha bebizonyosodik, hogy √Ķ √©s kis "aranycsapata" mindent megtesz, csak ennyire k√©pesek, vagy ennyire van lehet√Ķs√©g√ľk a Mossad mellett, √©n k√©rek bocs√°natot! (Most is ott dekkol egy Ford, 4 k√∂l√∂kkel Zsolt h√°za el√Ķtt).

Nos, t√∂bbsz√∂r k√©rtem, hogy a Nemzetbiztons√°gi Bizotts√°g hallgasson meg, de ezek zsid√≥k, m√©g v√°laszra sem m√©ltattak. Az, hogy nyakig benne van az NBH, KBH vezet√Ķs√©ge a haza√°rul√°sban, teljesen vil√°gos. Az, hogy most a gazdas√°gi vonalon √©s nem a politikai sz√°lak ment√©n emlegetnek k√©mked√©st √©s haza√°rul√°st, nekem m√°r teljesen √°tl√°that√≥ k√©plet. Balajti is benne van, ez sem k√©rd√©ses, de ha az NBH √©s a KBH, IH &#8230;sz√©pen a kardjukba d√Ķlnek, akkor a Mossad v√©grehajt√≥ test√ľlete fedez√©k n√©lk√ľl marad. Ez nekem √≠gy teszik, b√°r k√©ts√©gbees√©s√ľkben csin√°lhatnak m√©g harakirit √©s √°rthatnak is, de ett√Ķl a t√©ny, t√©ny marad.
# | Tibok Tibok - 2011 07 03 ¦ 18:09:58
A bety√°rj√°t Imre. Kit√°lalt√°l most rendesen.
Mentem az egész irományt... meghajol
# | postaimre postaimre - 2011 07 03 ¦ 18:55:07
Tibok, az IOSA magyarorsz√°gi vezet√Ķje a VV-Laci! Nos, √≠gy m√©g √©rdekesebb, nem? Lassan nekem is √∂ssze√°ll a k√©p, hogy mi √©s mi√©rt lehets√©ges. El√©g korl√°tozott a felfog√≥k√©pess√©gem, √≠gy lassan megy.
# | Tibok Tibok - 2011 07 03 ¦ 19:09:08
M√°r d√∂gl√Ķdik is az oldal. Vagy csak n√°lam?
# | postaimre postaimre - 2011 07 03 ¦ 19:25:25
Az im√©nt engem is ledob√°lt. Rem√©lem is, hogy kiveri m√°r, de a f√Ķbiztos√≠t√©kot, nem csak az alrel√©ket. Ti meg ments√©tek le √©s lehet k√ľldeni mindenhov√°. B√°r nem teljes az √≠r√°s, de a f√Ķbb momentumokat tartalmazza. A t√∂bbit elmondj√°k a letart√≥ztatottak, akik haz√°t √°rultak, b√°r ha haz√°tlan zsid√≥k, akkor ezt sem veszik komolyan.
# | thedoors thedoors - 2011 07 03 ¦ 19:35:52
K√∂v√©r-K√ľv√©r-Kohnnak lehet,hogy tork√°n akad a s√ľlt galambos.Egy kis s√ľlt galamb √©s m√°r is fen√©kig tejfeles az √©let...(az √©let habos oldala)
Janó!
Készítsd nekik a desszertet!
(vágom a pitét,de ez bizony nem piskóta)
# | spartakusz spartakusz - 2011 07 03 ¦ 19:37:35
valóban van benne valami az enyém gépem is szarakodik....
# | Alexandros Alexandros - 2011 07 03 ¦ 20:33:43
Imre! A f√Ķbiztos√≠t√©kot verheti nyugodtan. Kapcsolgathatj√°k az oldalt, att√≥l nagyon is tudhatj√°k, hogy az ajt√≥ az nyitva maradt, s szabad az √°raml√°s. M√°sik kellemetlens√©g, hogy nem csak magyarok √©s zsid√≥k olvass√°k! M√©g hogy csak olvass√°k! Elemzik is.
Ez a szell√Ķcske viszont keletr√Ķl f√ļjdog√°l.Wink
# | NEO NEO - 2011 07 03 ¦ 20:42:54
√ĀVH -r√≥l 1994-ben k√©sz√ľlt filmtril√≥gia (let√∂lthet√Ķ):

http://zugzwanged...avosok.avi

static6.origos.hu/i/0611/20061120avh.gif

Egy 1951 - 1952 k√∂zt Besorolt √ĀVH - g√©pkocsivezet√Ķ bak√°nak vallom√°sa: *hetente t√∂bbsz√∂r, √°ltal√°ban szerd√°n, sz√°ll√≠totta a holt √©s f√©lholtakat a nagyt√©t√©nyi l√Ķt√©r r√©zs√Ľ mellet √©s a fenyves m√∂g√∂tt lev√Ķ t√∂megs√≠rokban*

*Kik azok az ut√≥dok akik most megpr√≥b√°lj√°k elt√ľntetni a bizony√≠t√©kokat*? L√°sd *..Folyamatosan hordj√°k el a ki√°sott f√∂ldet a teheraut√≥k..*:

http://www.nol.hu...hiv-383193

- Legyen megjegyezve, hogy amennyire semmilyen *-izmust* nem akarok t√°mogatni ezzel a cikkel, viszont √ļgy a *t√∂rt√©nelmi tiszta felt√°r√°s√°t meg igen*! &#8211; √Čs √≠gy legyen ahogyan √ē mondta aki √°ltal a vil√°g √≠t√©ltetik √©s akiben, emberek k√∂zt, megtestes√ľlt Isten a mindenhat√≥ teremt√∂nk, hogy - Az vesse az els√Ķ k√∂vet, aki b√Ľntelen k√∂z√ľletek!!
# | postaimre postaimre - 2011 07 03 ¦ 21:28:03
NEO, ez a "magyar" zsid√≥ Katyin? Az √ĀVH-sok zsidajok voltak z√∂m√©ben. Kik ezek? Azok az 1800-as √©vekben betelep√ľlt mocskok leszarmazottjai, akik 1919-ben patk√°nyl√°zadtak K√≥hn B√©l√°val √©s megcsin√°lt√°k a cionizmust Teodor Herzl-el, vagy a Kravmaga "magyar" kital√°l√≥j√°val Imi Ligtenfeld-el, R√°kosi (Rosenfeld) Matyival. Ezek lettek azt√°n a mostaniak √Ķsei csak b√°r√°nyos b√Ķrbe varrva, csak most S√≥lyom L√°szl√≥nak, Morvainak, Apr√≥nak, Schiffernek...nevezik √Ķket!
NEO, j√≥, hogy figyeltek. J√≥ a cikk felvet√©se. Ezeket mind egy sz√°lig agyon kell l√Ķni, verni, akasztani ak√°rmilyen demokratikus m√≥don, de √©lve egy sem maradhat, sem seg√≠t√Ķik!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.28 mŠsodperc
83,603,982 egyedi lŠtogatů