Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Lehet jujdejó, ami keresztyény?

Napl√≥An√©lk√ľl, hogy vall√°si vit√°ba keveredn√©nk, sz√∂gezz√ľk m√°r le, hogy a magyar kereszt√©nys√©gnek √©s a jujdej√≥-kereszt√©nys√©gnek nevezett hazugs√°ghalmaznak csak n√©vazonoss√°gi szinten van egym√°shoz k√∂ze, mert szellemis√©g√©ben, √ľzenet√©ben k√∂sz√∂n√Ķ viszonyban sincsenek egym√°ssal, s√Ķt fon√°kjai egym√°snak, mint ahogyan a f√©ny inverze a s√∂t√©ts√©g. A zsid√≥ tohuvabohu uzsora-uralom szellemis√©g√©nek er√Ķfesz√≠t√©se a val√≥di szeretet-vall√°s-hoz hasonlatos, de tartalm√°ban kasztr√°lt vall√°snak elnevezett ceremoniz√°lt n√©pvak√≠t√°s. Mikor a kereszty√©n-√ľld√∂z√Ķ Saul l√°tom√°st l√°tott (valszeg a helyi zsid√≥ k√∂z√∂ss√©gben szitty√≥ k√∂zben megbesz√©lt√©k, hogy holnapt√≥l √Ķ lesz az a szem√©ly, aki a f√Ķrabbi akaratj√°t kivitelezve az eredeti hamis√≠tv√°ny√°t l√©trehozza), ugyanolyan eszevesztett hamiss√°g lehet, mint a hitgy√ľli d√©monokt√≥l √°titatott hipn√≥zis-technik√°ja. Ne is vit√°zzunk egyel√Ķre r√≥la, mert √ļgy marhas√°g ahogyan van! Az√©rt medd√Ķ a vita, mert amint egy-egy komolyabb elemz√©s ker√ľl napvil√°gra, r√∂gt√∂n kider√ľl, hogy akkora cs√ļsztat√°sok √©s megvezet√©sek, hamis√≠t√°sok √°ldozataiv√° lett√ľnk, mint amit most is tapasztalunk, csak a zsid√≥-politikai maffia √°ltal, a m√©di√°ban is felvezetve. Ez az √≠r√°s el√©g besz√©des, nem?
„kereszt√©nysegg

F√ļ B+!
Nagyon be vagyok most d√ľh√∂dve! Nagyon begurultam!!!

Ha nem olvastad Nyilas NIMR√ďD, avagy mi√©rt kell m√°ssal is foglalkoznunk II. -cikkj√©n√©l az utols√≥ p√°r hsz.-eimet akkor -ha √©rdekel- elolvasn√°d? Mert ez meg√©rdemel egy k√ľl√∂n t√©m√°t, azt hiszem!!!

Most kezdem felfogni ezt az egész mocskos, rohadt, sátánista, talmudista, szemét istenkáromló ideológiájukat!!!

Hihetetlen, hihetetlen!!!
Nem lehet ezt √©p √©sszel felfogni!!! Hogy lehet ilyen aljass√°got kital√°lni az Isten teremtm√©nyeire, hogy mindenki kollekt√≠van b√Ľn√∂s!!!!???? Hogy lehet ilyet kital√°lni, hogy lehet ilyet kital√°lni???!!!

H√°t azt hiszem, hogy ennek a kereszt√©nys√©gnek nevezett judeos√°t√°nizmusnak v√©ge lesz, ha siker√ľlne elterjeszteni az igazs√°got az emberek k√∂z√∂tt. Hogy m√°r nem csak k√ľls√Ķleg (az √°t√≠r√°sokkal), hanem bel√ľlr√Ķl, a t√©vtanaiban is meg lehet fogni ezt az √Ķr√ľletes ezt az elk√©peszt√Ķ hazugs√°ggy√°rat!!! Isten senkit sem teremthet eredend√Ķen b√Ľn√∂sek, ez √Ķr√ľlts√©g!!!!”


„Sz√≥val itt van egy t√∂m√©nyebb √≠r√°s, ha √©rdekel esetleg, akkor megpr√≥b√°lom kiemelni bel√Ķle a l√©nyeget egy r√∂videbb √∂sszefoglal√≥ban.


Link


"J√©zus k√∂vet√©s√©nek √ļtja azonban nem k√∂nny√Ľ, mert tan√≠t√°s√°nak csak igen kis r√©sz√©t foglalj√°k magukban a kereszt√©nys√©g evang√©liumai, melyeknek alapvet√Ķ szelleme az, hogy J√©zus √°ldozati b√°r√°ny, akinek v√©re elveszi az emberis√©g b√Ľneit. Ez a hitt√©tel teljesen a zsid√≥ vall√°sban gy√∂kerezik √©s bizony√≠t√©ka annak, hogy nem J√©zus Urunk alap√≠totta a mai kereszt√©ny vall√°sokat, hanem legnagyobb ellens√©ge - Saul rabbi - a kereszt√©nys√©g Szent P√°lja, aki sohasem hallotta J√©zus szavait, fogalma sem volt arr√≥l, hogy mit tan√≠tott, hanem a zsid√≥s√°g √ļj szekt√°j√°t alap√≠totta meg tanaival, melyeknek alapt√©tele az, hogy v√©ront√°s n√©lk√ľl nincs b√Ľnbocs√°nat.; (Zsid√≥khoz √≠rt levele 9:22.)
Ez√©rt lett a kereszt√©nys√©g hivatalos neve zsid√≥-kereszt√©nys√©g. Ez√©rt nem tal√°ljuk meg az evang√©liumok k√∂z√∂tt J√©zus tan√≠tv√°nyainak √≠r√°sait. Ugyanis a j√©zusi tan√≠t√°s, az Istenfi√ļs√°g tudat√°nak lelk√ľnkbe val√≥ k√∂zvetlen be√ľltet√©se, Istenhez val√≥ k√∂zvetlen tartoz√°sunk, Isten √©s lelk√ľnk homogenit√°sa mind-mind hi√°nyoznak azokb√≥l az √≠r√°sokb√≥l, amelyet a kanoniz√°lt, zsid√≥ szellem√Ľ evang√©liumok tartalmaznak.
Nem sz√ľlethett√ľnk b√Ľn√∂snek; ez ellenkezik az isteni t√∂rv√©nyekkel, √©s a j√≥zan √©sszel. √ćgy nincs sz√ľks√©g bizonytalan megv√°lt√°sra sem.
J√©zus sohasem mondta azt, hogy b√Ľnben sz√ľlett√ľnk. Azt sem, hogy √ē a megv√°lt√≥. Ez a zsid√≥-kereszt√©ny vall√°stan√≠t√°s, az √ļn. paulinista teol√≥gia √°ll√°spontja. J√©zus felvil√°gos√≠t√≥ szavait megtal√°ljuk J√°nos evang√©list√°n√°l, amint mondja: √Čn vil√°goss√°gul j√∂ttem e vil√°gra, hogy senki ne maradjon s√∂t√©ts√©gben, aki engem hisz. (J√°nos 12-46.)"

-Ha √©rdekelne esetleg, akkor sz√≥lj √©s √≠rhatok err√Ķl egy sz√∂sszenetet. Mekkora egy elk√©peszt√Ķ s√°t√°nizmus, agymos√°s az eg√©sz judeokerszt√©nys√©g!
Nem k√∂nny√Ľ ezt felfogni, feldolgozni, hogy ennyire cs√ļny√°n √°tvertek engem is √©s m√©g emberek MILLI√ĀRDJAIT!!!...”


Természetesen az, de a vita értelmetlenségére Rosenthal is rámutat.

- “Washington naiv politikusai meglehet√Ķsen hisz√©kenyek. Legt√∂bbj√ľk el√©g ostoba, √≠gy az er√Ķs zsid√≥ lobbiz√≥k ezt az amerikai politik√°t m√°r √©vek √≥ta k√©zben tartj√°k, √©s nincs el√©g er√Ķs hatalom, amelyik meg√°ll√≠thatn√°.
A p√©nz egy r√©sze visszaker√ľl az USA-ba, amit -- a B’nai B’rith szervezeten, a Zsid√≥ Szervezetek Konferenci√°j√°n √©s a Zsid√≥ Vil√°gsz√∂vets√©gen kereszt√ľl -- cionista propagand√°ra haszn√°lnak fel. A seg√©lyez√©si alap a Zsid√≥ √úgyn√∂ks√©g, a B’nai B’rith hivatalos √°gazata. Nem tal√°lok semmi kivetni val√≥ abban, hogy ad√≥mentes amerikai doll√°rokat k√ľldenek Izraelnek, amennyiben ezt √ľgyesen, minden akad√°ly n√©lk√ľl v√©gezhetj√ľk. De most ford√≠tsuk meg a t√°rsalg√°st. √Ėn egy√©rtelm√Ľen bevallotta, hogy nem szereti a zsid√≥kat. Mondja k√©rem, √Ėn√∂k mi√©rt gy√Ľl√∂lnek benn√ľnket?”
- Mr. Rosenthal, √©n senkit sem gy√Ľl√∂l√∂k. √Čn azt mondtam, hogy azt gy√Ľl√∂l√∂m, amit a zsid√≥k vel√ľnk m√Ľvelnek, ami k√ľl√∂n√∂sk√©ppen √©rint mindent, ami kereszt√©ny. Gy√Ľl√∂l√∂m a csal√°saikat, szemf√©nyveszt√©seiket, d√∂rzs√∂lts√©g√ľket √©s az ut√°latos becstelens√©g√ľket. Most √©n mindett√Ķl leszek antiszemita? Ha igen, akkor kijelentem, igenis antiszemita vagyok!
- “Az antiszemitizmus nem a szemitizmussal val√≥ ellent√©tet jelenti. Ilyen nincs. Ez egy kifejez√©s, amit mi zsid√≥k mint r√°galmat el√©g hat√°sosan haszn√°lunk -- az olyan bigottokra haszn√°ljuk, mint p√©ld√°ul √Ėn -- vagyis b√°rki, aki kritiz√°lni mer√©szeli a zsid√≥kat. A gy√Ľl√∂letkelt√Ķk ellen haszn√°ljuk.
Krisztus idej√©ben a zsid√≥k a vil√°g gazdags√°g√°t √©s f√∂ldi birodalmat √°h√≠tott√°k, de Krisztus a zsid√≥knak lelkivil√°got javasolt. Mivel a zsid√≥k ezt nem fogadhatt√°k el, elutas√≠tott√°k J√©zus Krisztust √©s ez√©rt megfesz√≠ttett√©k.”
- Mi az, hogy megfesz√≠ttett√©k √Ķt? A t√∂rt√©nelem nem bizony√≠tja azt, hogy a zsid√≥k fesz√≠tett√©k meg Krisztust?
- “ Igen, gondolom, √≠gy lehet. N√©zze, √©n nem kertelek, de k√©tezer √©vvel ezel√Ķtt az √Ėn√∂k n√©pe is ugyan√ļgy cselekedett volna valakivel szemben, aki annyi rosszat tett volna mint Krisztus tett a zsid√≥s√°gnak.”
White: √Ėn √ļgy besz√©l J√©zus Krisztusr√≥l, mint k√∂z√∂ns√©ges emberr√Ķl.
Rosenthal: “Mert az is volt, egy ember aki √ļgy j√°rk√°lt e f√∂ld√∂n mint b√°rki m√°s. Az eg√©sz m√≠tosz Krisztusr√≥l, miszerint hal√°la ut√°n felt√°madt √©s visszat√©rt a f√∂ldre a tan√≠tv√°nyaihoz, nem m√°s mint egy rak√°s szar, h√ľlyes√©g [crap]. A zsid√≥k az√©rt √Ľzt√©k ki az arabokat Palesztin√°b√≥l, hogy megsemmis√≠ts√©k Krisztus szellemi birodalm√°nak misszi√≥j√°t. N√©zze, a vezet√Ķ nem alap√≠tott birodalmat a zsid√≥k r√©sz√©re, ugyanakkor az √Ėn√∂k fajt√°ja egy Krisztus nev√Ľ b√©k√©s sz√≥nokot adott a zsid√≥knak, aki azt vallotta, hogy szemet-szem√©rt helyett az arc m√°sik oldal√°t kell odaford√≠tani. A fen√©t! Mi m√°r meg√©p√≠tett√ľk a f√∂ldi birodalmunkat, az √Ėn√∂k fajt√°ja √©s a maguk bosszant√≥ Messi√°sa n√©lk√ľl.”
W: Vil√°gos, hogy a maguk fajt√°ja akarja Krisztust kivenni a kar√°csonyi √ľnnepekb√Ķl. Csak sajn√°lni tudom √Ėn√∂ket.
R: “Nekem ne j√∂jj√∂n ilyen h√ľlyes√©ggel. Nincs sz√ľks√©gem a sajn√°lkoz√°s√°ra. Nem kell! Nagyon sok zsid√≥nak nincs mersze maguknak megmondani, hogy mi hogy √©l√ľnk √©s tervez√ľnk, de engem semmi √©s senki sem f√©leml√≠thet meg. Tudom merre tartok.”
W: Mi√©rt cser√©lik a zsid√≥k a nev√ľket olyan gyakran?
R: “ A zsid√≥k a vil√°g legintelligensebb n√©pe, √©s ha nekik a n√©vv√°ltoz√°s az el√Ķny√ľkre v√°lik, akkor megteszik. Ennyi az eg√©sz. Belekeverednek az √Ėn√∂k t√°rsadalm√°ba, ami el√©gg√© z√ľll√∂tt. Am√≠g a zsid√≥k a saj√°t el√Ķnyeiket n√©zik, az ostoba g√≥jok nem veszik √©szre, hogy a nemzsid√≥ neveket visel√Ķk, tulajdonk√©ppen zsid√≥k. Tudom mire gondol, nemzsid√≥ nev√Ľ zsid√≥k a korm√°nyban. Ne agg√≥dj√©k emiatt, mert a k√∂zelj√∂v√Ķben m√°r nem lesz eln√∂ki hatalom az Egyes√ľlt √Āllamokban. A l√°thatatlan korm√°ny egyre jobban er√Ķs√∂dik.”
Link

Tess√©k ak√°r sz√≥ szerint is √©rtelmezve megr√°gni az olvasottakat, de most kiemelek egy igen l√©nyeges elem√©t a jelenlegi manipul√°ci√≥s szervezeteknek. Ez a a B’nai B’rith „Sz√∂vets√©g Fiai”, a legr√©gebbinek mondott zsid√≥ szervezet, amely, mint szabadk√Ķm√Ľves szabad√∂sszeesk√ľv√Ķ m√°ra a teljes m√©rt√©kben √°thatja a vil√°gi hatalmak tev√©kenys√©g√©t. Ott vannak az ENSZ-ben, UNESCO-ban, s√Ķt m√°r majd 100 √©ve m√°r nagyk√∂vetet is tudtak adni az USA-nak. Tagja volt ennek a csapatnak maga Sigmund Freud is, de most ink√°bb a filoz√≥fi√°juk miatt eml√≠tettem meg √Ķket, ugyanis a Vil√°gcs√°sz√°rs√°g √©s egy √ļj zsid√≥ dinasztia kialak√≠t√°s√°n f√°radoznak √©s M√≥nus √Āron k√∂nyv√©ben √©rdekes gondolati sz√°lat siker√ľlt meglelnem. A szabadk√Ķm√Ľvess√©g el√Ķzm√©nyei k√∂z√∂tt ott van szinte minden misztikus ir√°nyzat, szekul√°ris elk√©pzel√©s. Megeml√≠t√©sre ker√ľl a h√©ber ir√°nyzat is, amelyet „mint t√°rgyban, vagy elk√©pzelt dologban val√≥ hitet emlegetnek. Ma reggel azzal √©bredtem, hogy gondolataim ezt a fogalomk√∂rt j√°rj√°k k√∂rbe. Ha t√°rgyat (b√°lv√°ny aranyborj√ļ) vagy elk√©pzelt, teh√°t fikt√≠v fogalmat √°ll√≠t vizsg√°l√≥d√°sai √©s az √©lethelyzetekre adand√≥ emberi √ļtmutat√°s√°nak k√∂z√©ppontj√°ba, akkor ott nincs k√©zzellfoghat√≥ tud√°s, eml√©kezet, t√∂rt√©nelmi h√°ttere annak, ami az √Ķs√∂kkel, a teremt√Ķvel √∂sszek√∂ti. Nincsenek legend√°k, melyek eposzk√©nt √©ltetik tov√°bb a val√≥ban megt√∂rt√©nt esem√©ny√©ket, majd pedig mes√©k szimb√≥lumaiv√° szel√≠d√ľlve hordozz√°k a val√≥di esem√©nyek lenyomat√°t. A teremt√Ķ fant√°zia egy nagy csapda, amit a Judaizmuson kereszt√ľl lehet megtapasztalni. Teremteni ugyanis nem lehet, csak alkotni a megteremtettet, s azok lehet√Ķs√©g√©vel √©lni, ez√©rt az emberi korl√°tok val√≥ban l√©teznek. Fant√°zi√°nkkal csak megtal√°lhatjuk, r√°lelhet√ľnk a m√°r l√©tez√Ķre, amelyet eddig nem √©szlelt√ľnk, nem alkottunk meg bel√Ķle a lehet√Ķs√©get. A t√°rgyiasult teremt√Ķ gondolat teh√°t egy „csal√°s”, amely nem ismeri azt az alapvet√©st, hogy √ļjat nem lehet kital√°lni, csak a r√©git megtal√°lni, ugyanis minden teremtve van, amit elm√©nkkel befogni k√©pesek vagyunk. A k√∂rnyezetet lehet √ļjra√©rt√©kelve √°talak√≠tani s √∂nmagunk lehet√Ķs√©geit is kitolni szellemi √©s anyagi hat√°rainak v√©g√©ig, amely v√©gtelen sz√°m√ļ √©s form√°val b√≠r√≥ lehet√Ķs√©get tartalmaz, amelyet a szabad akaratunk √°ltal ismerhet√ľnk fel. De! Alapvet√Ķ k√ľl√∂nbs√©g a l√©lekkel b√≠r√≥ teremtm√©ny sz√°m√°ra a megismer√©s, mivel minden teremtve van, ez√©rt annak testi-lelki-szellemi mivolt√°ban val√≥ teljess√©ggel t√∂rt√©n√Ķ felt√°r√°sa, megtapasztal√°sa. Mindezt a term√©szettel t√∂rt√©n√Ķ harm√≥ni√°ban lehet el√©rni, meg√©lni, nem pedig abba val√≥ durva beavatkoz√°sok, annak megv√°ltoztat√°sa √°ltal. A modernkori judeo-√∂nmegval√≥s√≠t√≥ kret√©ns√©g m√°r annak a jele, hogy nem k√©pes a m√°r nem term√©szetes k√∂rnyezet√©vel √©s abban a megismer√©ssel egy√ľtt haladni, hanem elk√©pzelt dolgokkal √©s t√°rgyakkal helyettes√≠ti be a lelki mozzanatot, aminek eredm√©nye, hogy kapcsolata megszakad a vil√°gegyetem term√©szetes mozgat√≥rug√≥j√°val. Klasszikusan √ļgy teszik fel a k√©rd√©st, hogy „birtokolni, vagy l√©tezni” tan√≠tjuk –e magunkat. Nem tudom, hogy √©rz√©kelhet√Ķ-e az, hogy mind az „elk√©pzelt”, mind pedig a „t√°rgy” k√∂r√©b√Ķl kimarad a l√©lek! Hopp√°! L√©lek n√©lk√ľl is lehet vall√°st alap√≠tani √©s azt a szeretet-vall√°s√ļ emberekre r√°tukm√°lni! Helyzet√ľnk azt mutatja, hogy igen, csak „lelketlen√≠teni kell √Ķket”, ami a k√©t p√≥lushoz val√≥ k√∂t√©st jelenti. Vagy teljes anyagi-testi k√∂t√©s, vagy/√©s szellemi, fant√°ziabeli, fikt√≠v, tudom√°nyos lec√∂vekel√©se! A talmud a l√©lekkel kapcsolatban ugyan milyen √ļtmutat√°st ad? A behelyettes√≠tett Kabbal√°nak –innen is l√°tszik-, semmi k√∂ze a zsid√≥khoz, mert √ļtmutat√°sa lelki eredet√Ľ, de kicsavart fikt√≠v ir√°nyba t√°vol√≠tott misztika. A testet √©s a lelket a l√©lek k√∂ti √∂ssze, amely maga a val√≥s√°g. A teljes val√≥t a lelk√ľnkkel √©lhetj√ľk √°t √©s ennek el√©r√©se az √©rtelmes emberi √©let val√≥di c√©lja. Mert a test csak hordoz√≥ja, a szellem pedig tartalmak√©nt fogalmazhat√≥ meg. Ha A test az √≠j, akkor az ideg a szellem (b√°r n√©ha a l√©lekkel akar√≥dzik keverni)! Ezzel eddig nincs is baj, de ugye tudjuk, hogy a zsid√≥ nem hisz a l√©lek halhatatlans√°g√°ban √©s ennek megfelel√Ķen is cselekszik, am√≠g a halhatatlan l√©lek h√≠v√Ķi rem√©nys√©g√ľket a t√ļlvil√°gba fektetve k√©pesek kitolni √∂nval√≥jukat, ami viszont csapdahelyzetet termet itt a f√∂ldi l√©t√ľkben, mert sok esetben nem haszn√°lj√°k ki a l√©lek adta lehet√Ķs√©get, ugyanis nem vett√©k tudom√°sul, hogy a l√©lek maga a ny√≠lvessz√Ķ, amit test√ľk √©s szellem√ľk √∂sszpontos√≠t√°s√°val lehet √©s kell c√©lba juttatniuk. Beletekintve a szakirodalomba, zsinatok sz√≥ltak err√Ķl a dilemm√°r√≥l, de most had mondja egy cs√ļny√°t: felt√©telezni a t√ļlvil√°gi √©let gondolat√°t l√©lekkel rendelkez√Ķ, ez ir√°ny√ļ tapasztalattal b√≠r√≥, t√∂rt√©nelemmel al√°t√°masztott val√≥s szem√©lyek k√©pesek, m√≠g ennek ellenkez√Ķj√©t azok √°ll√≠thatj√°k, akik ilyen kond√≠ci√≥kkal nem rendelkeznek. Mindenki mag√°b√≥l indul ki! Nincs itt semmi ellentmond√°s,mivel a l√©lek funkci√≥jak√©nt a megtapasztal√°st, a szellem sz√°m√°ra a megismer√©st hat√°rozhatjuk meg funkci√≥ul, s a szeretet, mint tapasztalat jelenik meg! A l√©lek, a l√©lek halhatatlans√°ga √©s ennek val√≥di tud√°sa az Igazs√°g, amely a testi √©s szellemi kateg√≥ri√°kban nem √©rhet√Ķ tetten. Ez√©rt √ļgy v√©lem, hogy a M√≥zes-k√∂nyveknek tulajdon√≠tott t√∂rt√©net egy min√Ķs√©gileg m√°s f√∂ldlak√≥ faj t√∂rt√©nete, amit a vele √∂ssze nem t√©veszthet√Ķ J√©zus nev√©vel jelzett lelki mozzanatokhoz semmi k√∂ze nem lehet √©s nincs is, de tudva azt, hogy az √≠r√°sok er√Ķsen csonk√≠tottak, sz√Ľrtek √©s val√≥j√°ban igen k√©s√Ķiek az emberis√©g kezdeteihez m√©rten, mik√∂zben azokat mindv√©gig egy a lelkis√©get tagad√≥ vall√°snak mondott birtokszeml√©let manipul√°lta, ez√©rt nem l√°tom √©rtelm√©t a keresztmetszettel nem igen rendelkez√Ķ k√©t min√Ķs√©g√©ben eg√©sz m√°s platformon √°ll√≥ teol√≥giai megk√∂zel√≠t√©s √∂sszevet√©s√©nek. J√©zus (vagy nevezz√ľk egyszer√Ľen Ember Fi√°nak) nem volt √©s nem lehetett zsid√≥, mert emberi min√Ķs√©g√©ben olyat mutatott, amire a Judaizmus csak pislogni tudott. Rengeteg vita volt m√°r ebben a k√©rd√©sben, de √©ppen az kett√Ķ min√Ķs√©gileg teljesen m√°s alapokon nyugv√≥ megk√∂zel√≠t√©s „egyisten-hite” az a csapda, amivel a zsid√≥knak siker√ľlt az „√ľgyn√∂kei” √°ltal a kereszt√©nys√©get √ļgy manipul√°lni, hogy az mostanra m√°r val√≥j√°ban a M√≥zes-legend√°kr√≥l sz√≥l √©s val√≥di, eredeti, lelki tartalm√°t, k√ľldet√©s√©t is felcser√©lte a hamisra, amelynek √ľzenete is √°lnokk√° lett.
A megt√©veszt√©s t√∂k√©letesen siker√ľlt √©s a vil√°g lelk√©nek lebont√°sa nagyon kikezdte m√°r a szellemis√©g√ľnket is, de √©ppen ez √©breszt √∂ntudatunkra, ez√©rt ez ne is b√°njuk.

De csak a napl√≥ kedv√©√©rt jegyzem meg, hogy t√∂bb dolog is meg√ľt√∂tte a f√ľlem a h√≠rekb√Ķl. Szijj√°rt√≥ kaz√°r „bar√°tunk” √©ppen majd kett√Ķmilli√≥ levelet akar kik√©zbes√≠ttetni a v√°laszt√≥knak, hogy javaslataikat √≠rj√°k le, amit majd √Ķk ki√©rt√©kelnek. Id√Ķt h√ļznak √©s elhitetik, hogy sz√°m√≠tunk valamit, mert majd elmondhatj√°k a nyugd√≠jasok, hogy mit is szeretn√©nek. Ezek tiszta h√ľly√©k, mert bevallj√°k, hogy fogalmuk sincs arr√≥l, mi lenne j√≥ a magyar embernek? Nem mintha √©rdekeln√© √Ķket, de 17 milli√≥√©rt ez egy √ļjabb szemf√©nyveszt√©s. Tegnap 7 zsebre-b√≠rs√°gol√≥ rend√Ķrt kapcsoltak le, de biztos csak az√©rt, mert keveset juttattak a f√Ķn√∂knek bel√Ķle. Hely√ľkre j√∂het a kaz√°r horda, √≠gy most sorba le lehet szedni a korrupt zsarukat. Meg√©rte fakab√°tok? Azt√°n tegnap kaptam fel a fejem a Fellegi nev√©re, s mikor kicsit ut√°nabogar√°sztam, ezt tal√°ltam:
Fellegi Tam√°s
Link
Kunczen√© Fellegi Katalin matematika-fizika szakos k√∂z√©piskolai tan√°r. Rem√©lem, csak n√©vazonoss√°gr√≥l van sz√≥ √©s nem testv√©rek, mert akkor most Kuncz√©n√© el√©gg√© ott van a szeren! J√°rjon m√°r valaki ennek is ut√°na √©s v√°rom a c√°folatot, mert ne t√©telezz√ľk m√°r fel a csal√°di sz√°lakat ott, ahol err√Ķl sz√≥ sem lehet!

HozzŠszůlŠsok

# | taskeszi taskeszi - 2010 09 08 ¦ 17:35:20
Na ja!
Azt hiszem,sokunk számára nincs már mit magyarázni a zsidósággal kapcsolatban!
√Člesen k√∂rvonalazhat√≥,hogy tulajdonk√©ppen a zsid√≥,mint vall√°s,√©s a Talmud,mint t√∂rv√©ny,meghat√°rozza azokat az embereket,akik ebben a kett√Ķs√©gben √©lnek,√©s m√Ľk√∂dnek!
√Čn ide sorolom,azokat az embereket is,nemzeti megnevez√©s n√©lk√ľl,akik a m√°sik ember eltipr√°s√°b√≥l,becsap√°s√°b√≥l,√©s kizs√°km√°nyol√°s√°b√≥l √©lnek,√©s m√©g b√ľszk√©k is r√°!
Ide sorolom,azokat,akiknek ugymond nincs lelk√ľk,√©s magasr√≥l tesznek embert√°rsaik f√°jdalm√°ra,b√°nat√°ra!

Nincs mir√Ķl besz√©lni,mert ezen ember szer√Ľ biol√≥giai organizmusok ellen harcolni kell,de m√©g a seg√≠t√Ķikkel sem szabad kegyelmet gyakorolni!
A világ tönkretételében szerepet játtszóknak nincs pardon,és Istennél a kegyelem!
# | TIE-pilot TIE-pilot - 2010 09 08 ¦ 17:53:22
Id√©zet Imr√©t√Ķl:

"J√©zus (vagy nevezz√ľk egyszer√Ľen Ember Fi√°nak) nem volt √©s nem lehetett zsid√≥, mert emberi min√Ķs√©g√©ben olyat mutatott, amire a Judaizmus csak pislogni tudott."


-Az alábbi részt már régebben is olvastam a Bibliából:

Királyok II. könyve

18:34 Hol vannak H√°m√°tnak √©s √Ārp√°dnak istenei? Hol Sef√°rvaimnak, H√©n√°nak √©s Hivv√°nak
istenei? √Čs Samari√°t is megszabad√≠tott√°k-√© az √©n kezemb√Ķl?
19:13 Hol van H√°m√°t kir√°ly, √Ārp√°d kir√°lya √©s Sef√°rvaim v√°ros kir√°lya?

√Čzsai√°s

10:9. Nem √ļgy megvettem-√© Kaln√≥t, mint K√°rkemist? √Čs Ham√°thot, mint √Ārp√°dot? √Čs
Samari√°t, mint Damaskust?
36:19 Hol vannak Ham√°th √©s √Ārp√°dnak istenei? hol Sefarvaimnak istenei? tal√°n bizony
megmentett√©k Sam√°ri√°t kezemb√Ķl?
37:13 Hol van H√°m√°th kir√°lya √©s √Ārp√°dnak kir√°lya, Sefarvaim v√°ros√°nak kir√°lya, H√©na
és Ivva?
Jeremi√°s
49:23 Damaskus fel√Ķl: Megsz√©gyen√ľlt Em√°t √©s √Ārp√°d, mert gonosz h√≠rt hallottak, √©s
remegnek, mint a háborgó tenger, a mely nem nyughatik.
(Szent Biblia, magyar nyelvre fordította Károli Gáspár, eredeti szöveggel egybevetve
√©s √°tdolgozva 1908, kiadta a Brit √©s K√ľlf√∂ldi Biblia-T√°rsulat, Budapest 1948)

http://arpad.org/...;menuid=18


-De ezt csak mostanában vettem észre:

K√°roli ford:

3,11 A hol nincs t√∂bb√© g√∂r√∂g √©s zsid√≥: k√∂r√ľlmet√©lked√©s √©s k√∂r√ľlmet√©lkedetlens√©g, idegen, SCITHIAI, szolga, szabad, hanem minden √©s mindenekben Krisztus."

-Hogy 90%-ban azzal van tele a Biblia, hogy √≠gy a zsid√≥k meg √ļgy, meg itt a zsid√≥k meg ott, mintha m√°s n√©pek nem is l√©tezn√©nek!!!

√Čs akkor hopp egy sorban -amit saul√©k elfeljtettek kit√∂r√∂lni- becs√ļszik, HOGY SZK√ćTIAI!!!!

Ez nagyon durva!!! Mert mi van, ha t√©nyleg van abban a parthus-szk√≠ta-hun kapcsolatban valami??? Hogy J√©zus t√©nyleg magyar lehetett??? √Ā√Ā√Ā√Ā√Ā, nagyon meredek!!! (B√°r err√Ķl √©n szem√©ly szerint egyel√Ķre m√©g nem tudok annyit, hogy ut√≥bbit biztosan ki merjem jelenteni. B√°r l√°ttam m√°r p√°r elk√©peszt√Ķen durva dolgot a magyars√°g lehets√©ges t√∂rt√©nelm√©vel kapcsolatban.)
# | magyar saman magyar saman - 2010 09 08 ¦ 18:17:32
Nem vagyok kereszt√©ny, mert Isten J√©zus n√©lk√ľl is l√©tezik, s egy ember nem lehet Isten, mert Isten az √ör, s az ember Isten szolg√°ja. De a szk√≠ta magyar kereszt√©nys√©get el tudom fogadni.

Két esetet tudok elképzelni.

1.
Jézus zsidó volt, a s prófétái is. Ekkor tényleg Jézus volt a zsidók királya, mert a zsidó-kereszténység által terjedt el a zsidó jehova-sátánizmus az egész világon.
Ebben az esetben az eg√©sz zsid√≥-kereszt√©ny vall√°s a szem√©tdombra val√≥, √©s nem szabad megt√Ľrni Magyarorsz√°gon a magyarellenes hazugs√°g-egyh√°zat.

2.
Jézus szkíta volt, aki a magyarok Istenét hirdette a sátánista zsidóknak, az igazság és szegénység szkíta vallását tanította a hazugság és gazdagság szemita vallása népének.
J√©zus maga nem volt Isten, hanem az √Ėreg Isten szolg√°ja. A tan√≠tv√°nyai sem voltak zsid√≥k, kiv√©ve az √°rul√≥t, J√ļd√°st. Ez√©rt is szerepelhetnek J√©zus √©s tan√≠tv√°nyai a magyar koron√°n, mert nem zsid√≥k voltak, hanem szk√≠t√°k.
Ezt a v√°ltozatot el tudom fogadni.
De a hazug zsidó-kereszténységet ekkor is el kell törölni, s ha valaki keresztény akar lenni, akkor helyébe az igazi kereszténységet, a szkíta magyar kereszténységet állítani.

Nagyon sok lehet a hamisítás, így a történelmi igazságot nagyon nehéz lehet kideríteni. Nekem ez nem is dolgom.

Az bizonyos, hogy a zsid√≥ √©s zsid√≥-kereszt√©ny vall√°s a vil√°g legnagyobb √°tver√©se, hamis√≠t√°sa √©s csal√°sa, a vil√°g legk√°rt√°konyabb vall√°sa, ami egyenes √ļton vezetett a mostani vil√°gh√°bor√ļs helyzethez.
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 09 08 ¦ 18:45:02
TIE-pilot!

Szerintem az az √Ārp√°d az id√©zetekben egy helyn√©v √©s nem egy szem√©lyn√©v!

Figyi csak ezt! http://www.maghar...p-liba.htm

:D
# | Varuna Varuna - 2010 09 08 ¦ 19:49:54
Pap G√°bor: "√Črdekn√©lk√ľli szeretetvall√°s"
http://docler.hu/...
# | antenor antenor - 2010 09 08 ¦ 22:59:53
Az igaz kereszt√©nys√©get minden oldal t√°madja, √©s t√°madta 2000 √©ven √°t. T√°madt√°k a zsid√≥k, majd a gnoszticist√°k, azt√°n t√°madta a hamis nagyegyh√°z, a titkos t√°rsas√°gok, most meg t√°madj√°k turb√≥ nimr√≥dist√°k. Az elm√ļlt 2000 √©v azt bizony√≠jta, hogy az igaz kereszt√©nys√©g k√©pes mindent t√ļl√©lni. Ha pedig t√ļl√©lte a zsid√≥ √°rm√°nyt, a nagy katolikus inkviz√≠ci√≥t, s√Ķt m√©g a titkos t√°rsas√°gok eszel√Ķs t√°mad√°sait is, akkor minden bizonnyal t√ļl fogja √©lni ennek a n√©h√°ny hetet-havat √∂sszehord√≥ k√≥klernak az er√Ķfesz√≠t√©seit is.
# | Nyilas Nyilas - 2010 09 08 ¦ 23:30:17
Antenor!

Az igaz kereszt√©nys√©get a niceai zsinat ut√°n megindult eretnek√ľld√∂z√©sek elpuszt√≠tott√°k.
Nehogy azt √°ll√≠tsad, hogy az√©rt igazi a jelenlegi kereszt√©nys√©g, mert k√©pes volt megsemmis√≠teni minden lehets√©ges ellenfel√©t! Ez az √≥sz√∂vets√©gi k√∂ny√∂rtelen kiz√°r√≥lagoss√°gi ig√©ny nem ny√ļjt erk√∂lcsi alapot az IGAZI KERESZT√ČNYS√ČG jelz√Ķs szerkezet haszn√°lat√°ra √©s kisaj√°t√≠t√°s√°ra.
Az IGAZS√ĀG k√©pes az √∂n√°ll√≥ l√©tez√©sre, nincsen sz√ľks√©ge er√Ķszakra. Ahol er√Ķszak van, ott nem lehet igazs√°g.
# | TIE-pilot TIE-pilot - 2010 09 09 ¦ 01:12:09
√Čn egy√©bk√©nt nem felt√©tlen√ľl √©rtek egyet MINDENBEN ezzel http://www.kincse...icle.276.0 az √≠r√°ssal, ami fentebb is lett id√©zve, de nyilv√°n sok mindenben igaza van l√©nyegileg.

antenor

R√≥lad a fent eml√≠tett Nyilas "NIMR√ďD, avagy mi√©rt kell m√°ssal is foglalkoznunk II." -cikkj√©n√©l az√©rt nem gyeng√©n kider√ľlt, hogy egyszer√Ľen fingod sincs arr√≥l, hogy a Biblia v√©gs√Ķ soron mir√Ķl mit √°ll√≠t, de az√©rt nagy arccal elkezdted osztani az √©szt... √Čs mondom m√©gegyszer, hogy √©n nem szoktam sohasem √ļgy tenni, mint aki mindent tud, vagy hogy mindent √©rten√©k ak√°r a Bibli√°b√≥l is, az csak a hozz√°d hasonl√≥ nagyk√©p√Ľ, s√∂t√©t faszoknak a szok√°sa.

De ha ezt sem √©rted, akkor majd elmagyar√°zhatom neked, hogy a Biblia mi√©rt besz√©l r√©buszokban, mi√©rt tesz sokszor egym√°snak ellentmond√≥ kijelent√©seket... R√©szben van erre egy elfogadhat√≥bb magyar√°zat is, az hogy J√©zust akkor azonnal meg√∂lt√©k volna a zsid√≥k. De van m√©g egy s√∂t√©tebbik oldalai is a kett√Ķs besz√©dnek. Mert az eg√©sz egy elk√©peszt√Ķ s√°t√°ni technika, agymos√°s. Majd k√©s√Ķbb erre kit√©rhetek.


De most a t√∂bbiekt√Ķl el√Ķre is eln√©z√©st k√©rdek, de azt hiszem, hogy itt az ideje egy kiad√≥s magyaros lebasz√°snak miattad. (Nem √©rdekel, hogy azzal fognak v√°dolni, hogy a st√≠lusommal √©s a mondand√≥mmal megoszt√≥, p√°rtosk√≥d√≥ vagyok, tudom, de ami sok, az sok. Ki lehet tiltani, nem √©rdekel, de amit agymos√°snak, amit √©letvesz√©lyes, gyilkos hazugs√°gnak gondolok, az ellen fel fogok l√©pni.)


Egyr√©szt ha valaki nem tud LOGIKUSAN, T√ČNYSZER√õEN √ČRVELNI, csak ugatni, azt nem toler√°lom.

M√°sr√©szt le√≠rtam az eml√≠tett cikkben, hogy pr√≥b√°ld meg felfogni, hogy nem mindenki hiszi el azt, hogy minden pontosan ugyan√ļgy t√∂rt√©nt, ahogy ott a Bibli√°ban a zsid√≥k t√°lalj√°k...

Harmadr√©szt pedig, hogyha le√≠rtad, hogy "mivel ellenkez√Ķ ir√°nyba haladunk, b√°r utunk tal√°lkozott, de elhagyjuk egym√°st mert ellenkez√Ķ ir√°nyba folytatjuk azt. Ennyi."

-akkor mi√©rt nem takarodsz el a faszba, a zsinag√≥g√°dba t√©r√≠teni az √≥sz√∂vets√©geddel? ALAPJ√ĀRATON IS, m√°sr√©szt meg hogy ki is mondtad , hogy elm√©sz innen. Akkor mi√©rt nem tartod be azt, amit kimondt√°l? De v√©g√ľl is persze mindegy, nem v√°rjuk el t√Ķled, hogy k√∂vetkezetes legy√©l √©s betartsd, amit √≠g√©rt√©l.

ISMER√ēS A SZITU???


Mózes 2. könyve 23,27

23,28 Darazsat [J√≥zs. 24,12.] is bocs√°tok el el√Ķtted, √©s ki√Ľzi el√Ķled a Khivveust, Kananeust √©s Khitteust.
23,29 De nem egy esztend√Ķben √Ľz√∂m √Ķt ki el√Ķled, hogy a f√∂ld puszt√°v√° ne legyen, √©s meg ne sokasodj√©k ellened a mezei vad.
23,30 Lassan-lassan √Ľz√∂m √Ķt ki el√Ķled, m√≠g megszaporodol √©s b√≠rhatod a f√∂ldet.
23,31 √Čs hat√°rodat a veres tengert√Ķl a Filiszteusok tenger√©ig vetem, √©s a puszt√°t√≥l fogva a foly√≥v√≠zig: mert kezeitekbe adom annak a f√∂ldnek lakosait, √©s ki√Ľz√∂d azokat el√Ķled.
23,32 Ne [5 M√≥z. 7,2.] k√∂ss sz√∂vets√©get se azokkal, se az √Ķ isteneikkel.
23,33 Ne lakjanak a te f√∂ldeden, hogy b√Ľnbe ne ejtsenek t√©ged ellenem: mert ha az √Ķ isteneiket szolg√°ln√°d, vesztedre lenne az n√©ked." (K√°roli-ford.)

Sz√≥val ha pr√©dik√°lni akarod az √≥sz√∂vets√©gi HAL√ĀLPROGRAMOT, mert te KIV√Ā√Ā√Ā√Ā√Ā√ĀLASZTOTT vaaaaagy, ahogy mondtad, akkor elmehetsz a sivatagba, azt ott biztos nem fog senki ellentmondani neked, aszt' ott addig szophatod a t√∂meggyilkos, √Ķr√ľlt, h√ľjehova s√°t√°nistenednek a v√°gott fasz√°t, ameddig akarod.

Pr√≥b√°ld meg felfogni, hogy ebben az orsz√°gban erre a magyarirt√≥ s√°t√°nizmusra nem (lesz) mindenki vev√Ķ. Menjetek vissza a sivatagba, ahonnan hozt√°tok az ideol√≥gi√°tokat, azt ott nem fog titeket b√°ntani senki, a sak√°lokon k√≠v√ľl.
# | TIE-pilot TIE-pilot - 2010 09 09 ¦ 01:20:06
Ha pl√°ne meg ezen az oldalon, ha valaki nem tudja felfogni, ha annyira s√∂t√©t, hogy a judeokereszt√©nys√©ggel elt√∂r√∂lt√©k a magyar t√∂rt√©nelmet, amikor annyit √≠rtak m√°r err√Ķl. Ha annyira iszonyatosan s√∂t√©t, hogy nem tudja felfogni, hogy r√©szben emiatt a h√°nyad√©kideol√≥gia miatt t√∂r√∂lt√©k el a rov√°s√≠r√°sunkat is √©s M.I.N.D.E.N.T, ami kicsit is magyar volt!!!
# | TIE-pilot TIE-pilot - 2010 09 09 ¦ 01:49:22
Az √≥sz√∂vets√©get a magyar k√∂ztudatb√≥l szerintem mindenf√©lek√©ppen fel kellene sz√°molni, mert (tapasztalatb√≥l mondom) hogy tal√°n sz√°zezrek, milli√≥k gondolj√°k azt a S.A.J.√Ā.T GYILKOSAIKR√ďL, hogy a zsid√≥ az Isten legfontosabb kiv√°lasztott n√©pe, akik gyakorlatilag azt csin√°lnak, amit akarnak!!!!

M√©g akkor is(!!!) meg kell szabadulnunk ett√Ķl az agymos√°st√≥l, hogyha az √≥sz√∂vi is helyenk√©nt kritiz√°lja a zsid√≥kat, meg nyilv√°n m√©g sok m√°s j√≥ dolog is van benne, de √∂sszess√©g√©ben v√©ve a l√©nyegen ez nem v√°ltoztat.

A vallásszabadságnak is van határa, mégpedig ott, ha egy vallás más népek életére tör.

Sz√≥val mindenf√©lek√©ppen a hely√©re kellene tenni a s√°t√°n vall√°s√°t, mert ha ez nem fog megt√∂rt√©nni, akkor szerintem a magyars√°g l√©nyegileg nem fog tudni el√Ķr√©bb l√©pni hosszabb t√°von. Tudom √©n, hogy nem j√≥ a p√°rtoskod√°s, de sz√°momra az egys√©gn√©l is fontosabb az, hogy kider√ľlj√∂n az igazs√°g err√Ķl az elk√©peszt√Ķen aljas m√≥don manipul√°lt agymos√≥ vall√°sr√≥l, m√©g akkor is, ha ezzel sok -am√ļgy j√≥- magyar embert megb√°ntok.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

Mťg nem ťrtťkeltťk
GenerŠlŠsi idű: 1.21 mŠsodperc
83,601,990 egyedi lŠtogatů